Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Măscăricii se-arată cu întârziere, la eşec

Măscăricii se-arată cu întârziere, la eşec

Caricatura de Vali Ivan

“Suntem toţi nişte măscărici demni de scârbă, care venim şi ne schimonosim la televizor, tragem nişte filosofii în care nici măcar noi nu credem, plecăm acasă şi avem exact aceleaşi probleme ca şi oamenii obişnuiţi. Dar nu ne place să fim confundaţi cu ei, pentru că noi suntem vedete de televiziune”, spune Teo, intr-un interviu pe care i l-a luat Tuca pentru Jurnalul National. Cu riscul de mi-i urca-n cap pe fanii doamnei in cauza (altfel, satisfacuti de inlocuitorul Maruta), pe Marius si pe Mircea, fac si eu cateva consideratii de cimpanzeu care se produce pe tv.

1. Cum de revelatia asta trista vine taman dupa doua esecuri de audienta grandioase, dar platite extrem de generos? Cand era vedeta la Antena si la Pro, nu se prinsese ca e un mascarici demn de scarba? Atunci difereau preocuparile?

2. Cuvantul toti ma scoate din minti. Poate voi, Teo, astia care semnati contracte si va despartiti de posturi pe prime de instalare/daune de sute de mii de euro. Noi, astia care nu locuim in Pipera (in vecinatatea manelistilor care-ti constituiau clientela invitatilor de baza) si ne facem piata laolalta cu oamenii obisnuiti, nu avem nevoie sa fim confundati cu ei. Fiindca suntem obisnuiti fara sa strigam.

3. Statutul de vedeta tv, ca si cel de analist, odata primit si asumat, dauneaza la ratiune, la bunul simt si la cel al ridicolului. De mandrie nici nu mai scriu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Măscăricii se-arată cu întârziere, la eşec

  1. Ca Teo e consecventa in proslavirea lui Sirbu, ok. Ce o sa faca acum, o sa se dezica? Ca intelege si ea (macar la nivel declarativ) ca nu mai stie sa faca audienta, ok – trebuie sa mai si accepte ideea. Ce nu pot sa suport insa este vaicareala cu saracia. Teo nu e saraca, si ne crede probabil prosti pe toti, daca o tine asa langa si nu-si da seama cit e de penibila. De unde de vede ca demnitatea nu se gaseste pe strada…

  2. Aceasta fiinta lipsita de un dram de minte nu merita efortul unei analize.
    Ca si Calinescu- dar mai sunt destui- dupa niste succesuri efemere si ieftine devin deodata filozofii natiunii. Finalitatea unui autosucces este paranoia. Istoria – chiar prezenta, sau, mai ales – ne demonstreaza acest lucru.

  3. Comportamentul lui Victor Ciutacu lasa mult de dorit.Incepe sa sara la oameni loviti(cazuti,sau cum vreti sa-i numiti)

  4. Teo parea mai “altfel” pe la inceputuri, dupa care s-a scufundat incet, incet, in glod. A constatat ca e greu de iesit, si ca efortul de a se spala de mizeria in care s-a bagat costa. Si asta o oftica. Nu i-ar fi stricat la un moment dat ceva mai mult simt al ridicolului, asa cum acum ar trebui sa-si cultive simtul realitatii.

    E nasol sa nu-ti dai seama cind oamenii inceteaza sa mai rida de poantele tale si rid de tine… Ei rid, dar nu inseamna ca te apreciaza.

  5. Penibil personaj.
    Curios, da’ problema ei nu e de la mincare, ci de la cap ! Si nu e una, ci mai multe.

    p.s. Foarte multe.

  6. Nu doar Teo este in situatia celui ramas fara valul de sub picioare, care face pe folisoful blazat si scarbit .. Mai este si Andrei Gheorghe, un alt mare ”cazut” din gratiile maselor si ale mediei, iar acum da interviuri despre pionieratul lui in vastele plaiuri ale mediei romanesti” eu am facut primul blog in Romania, eu am adus primul format de…” si cireasa de pe tort, Florin Calinescu, care , cu minutele alea doua, si-a semnat singur iesirea din scena , a ramas doar un comentator semi-vulgar cu umor fortat si bascalios la ”toksourile” unde n-au ce pune in grila de noapte. Fiecare vultur are momentul lui de glorie, dupa care incep sa-i napirleasca penele mai rau ca blana de samur, si se hraneste din amintirile vremurilor ”bune” …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.