Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mare lansare pe marea Arenă Naţională

Mare lansare pe marea Arenă Naţională

După Van Persie, azi, pe Arena Naţională, e rândul lui Van Ghelie. Să mă anunţaţi şi pe mine dacă mă nominalizează useliştii ăştia virtuoşi în absenţă pe locul vacantat de Nicu Niro. N-aş suporta să se apuce să se bucure colonelu’ inaintea mea…

UPDATE:

Partea bună: Ca exerciţiu de imagine, a fost impresionant. A dat senzaţia de forţă şi, cel mai important, a acoperit mediatic prezenţa liderilor PPE la Bucureşti. În esenţă, i-a stricat mangleala lui Băsescu. Ceea ce se vede-n textele scrise şi recitate de propagandiştii portocalii, care iar au scos de la sertar placa tocită cu filoruşii de la USL. Crin a avut, ca de obicei în astfel de momente, discurs bun, bine dozat, care a electrizat. La Ponta au fost mesaje politice de forţă, dar tot nu-l învaţă nimeni lungimea standard a discursului care-l face interesant.

Partea proastă: Da, nici un compromis politic n-a fost prea mare pentru a-l da jos pe Băsescu. Dar, din păcate, da, tot Băsescu este preşedintele României. Şi nu, lumea n-a ieşit în stradă pentru a-i vedea în Parlament pe Becali, Gabi Oprea, Lavinia Şandru, Miron Mitrea şi Micky Şpagă. Şi, cu siguranţă, nici pe Codruţa Kovesi trimis al statului la Bruxelles ori procuror şef la DNA.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Mare lansare pe marea Arenă Naţională

  1. colonelul zicea ca radu tudor candideaza din partea usl, acu vreti sa-i furati locul? pai e bine domnu’ chestor?

  2. stai linistit ca pe scena niro e reprezentat de bunul pereten si tovaras gabita oprea, acest vector al luptei impotriva basismului… lipseste udrea de pe scena…
    am impresia ca turcescu si cristoiu au luat pozitia de drepti

    frumos rau de tot… e cu ac/dc

    cica la mine aici in patratelul de banctustan am de ales intre pedeleprele basiste, elodia basista a lu nea dan si anti-basistul notoriu jiji mulge capra nuta lu’nea base… superb

  3. Pai daca pina si Radu Tudor candideaza la C-ţa,
    tu de ce n-ai fi un candidat eligibil pe un loc
    de senator la Sinaia (Prahova County) ?! 😀
    Bre, imi place cum ii iei la prepu’ pe taraboşti,
    ane si alte alea, da’, vorba “taranului”, pina la
    urma, tre’ sa privim cu detasare apocalipsa; “decit
    sa ne enervam, mai bine-un cintec vesel sa cintam”,
    iar la final bagam, becalian, o agheasma mica si-una
    mare, da’ sa fie musai de pruna. Mazel tov, Romania !

    PS: aia 80K de membri de partid or fi in buna parte
    inconjuratori de moaste si rivnitori de promotii la
    “drujbi” (noul plural pentru “drujba”) ?! >:)

  4. Ai perfecta dreptate, batrane ! Esti bun ! Politica a l’americaine costa ! Nicu Niro si Badea, Ontanu, Oprea, Becali… out ! Lehaim, ca sunt la un pahar !

  5. Nivelul nostru e asta, cel aratat cu Olanda ! Nivelul nostru in toate domeniile !

  6. Nu stiu care e problema ta dar esti din ce in ce mai exagerat. Cred ca petreci prea mult timp in compania bunului tau prieten Mircea. E utopic ceea ce vrei tu. In fiecare partid politic exista si vor exista persoane greu de digerat. Daca nu intelegi ceea ce ti-a explicat Radu Tudor in urma cu cateva minute cred ca supararea ta are alta conotatie si nu ma ostenesc sa o inteleg. Te rog doar sa nu-mi iei placerea de a ma uita la antena3 si sa te duci la un post basist.

  7. Io te votez, chit ca se supara sau nu “colonelu'” (d-ala, in paranteze, se vorbea in urbea lui natala – nu l-ar mai fi avut ! – ca se vrea edil-sef ! Da’ si-au dat si portocalii vopsiti la locale ca n-are rost s-al strice, oricum pe Pendiuc nu-l dadeau jos nici cu rusii, daramite cu un colonel de apelu’ bocancilor !) – da’ daca afli unde te pun pe liste, spune-ne in timp util, sa facem si mutatiile pe buletine…
    Sau, daca sunt si variante (tot de la Turcescu-hei-hop, bineineles !), cu Badea, R. Dumitrescu, Dana Grecu (care, intre noi fie spus, l-ar face pe colonel caprar in orice electorala !), da-ne se stire – acolo, de-un miting electoral fiecare dintre voi poate scoate, chit ca nu e ca asta de-acum, pe Lia Manoliu…

  8. Obiectivul cel mare este sa scapam de Basescu si sa nu mai trecem prin asa exeperienta. Cu Oprea, Becali & Co am pierdut sansa de a evita recidiva. Practic am facut chimioterapie dar am lasat cateva celule nevindecate. Asa cum Basescu e mai rau decat Ceasusescu, tot asa urmatorul dictator va fi mai rau decat Basescu.
    Compromisul acesta e solutie pe termen scurt, asta era anul in care puteam sa o luam de la capat pe curat. S-a dus, asta ma doare, sansa de a scapa pe termen lung de pericol.
    Noi am fi scapat de MRU oricum, oamenii au aratat coloana vertebrala anul asta. USL a stat atata vreme si acum s-a urcat pe val cu o miscare brusca, de frica sa nu piarda trenul, nu din convingere. Asa ca s-au straduit prea mult si o sa fie aiurea pentru toti. Cand faci curatenie pe jumatate, mirosul ramane si in timp devine mai puternic.
    Daca ma straduiesc, mai gasesc cateva feluri diferite de a spune acelasi lucru 🙂 Poate (slabe sanse) voi gasi unghiul care va ajunge si la urechile celor care sustin compromisul.
    E vorba de a nu lasa eforturile celor care au iesit in ianuarie in strada si in lulie la referendum sa se piarda, sa nu spunem mai incolo “Am luptat degeaba, nu s-a schimbat de fapt nimic”. Vreau sa luptam mai inteligent, ca sa fie de durata, sa punem o fundatie solida, nu sa facem compromisuri la calitatea materialului => ditamai prabusirea.

  9. Sunt de acord cu ce a spus victor Ciutacu la emisiunea Danei Grecu. Nu poti face compromisuri la nesfarsit ca sa poti castiga alegerile. Inseamna ca tu ca partid sau ca politician nu ai nimic de oferit poporului si atunci nu mai ai ce cauta in politica.

  10. “După Van Persie, azi, pe Arena Naţională, e rândul lui Van Ghelie”
    Asta e buna, buna de tot!
    Numai ca, daca Van Persie e cu echipa, Van Ghelie e pe persoana fizica, ceea ce numai Messi a mai reusit. Ca aia ai lui (ai lui Ghelie) nu se pot numi o echipa…

  11. Am fost plecata azi si abia asteptam sa ajung acasa, sa vad imagini cu…oprea. Am inchis tv. La revedere.

  12. Draga, nimeni n-a remarcat ca ceea ce i-a unit
    pe Antonescu si Ponta cu Sova la “intilneala
    de la stadion” a fost… tunsoarea Bross.
    Yeap, ala inca se pîrţîie oficial si parca s-a mai
    implinit (bucălat) de cind s-a reintors pe foncţie.
    In rest, dupa cum ar spune Bill (nu Brinza, nici
    “Kill”, ci Shakespeare): “vorbe, vorbe, vorbe”.

  13. Coane Ciutacule , ca tot simti anumite frustrari (ca si mine de altfel) vis-a-vis de compromisurile facute de USL , poate ca motivul e acela ca au devenit elevi prea sarguinciosi la “Scoala Duplicitatii si Ipocriziei Occidentale”. 😉
    Iar Val Valcu , tocmai a observat foarte prompt , cea mai recenta lectie de ipocrizie Occidentala , prin mult-prea-vocala lor reprezentanta Viviane Reding .

    Si-atunci ce sa ne mai plangem de-ai nostri …?! (nu ca n-ar merita…) :mrgreen:

  14. =))) Doamne! ne-am dus cu totii!!! Pa! Suntem plecati pe campiile manitu-ului (fara majuscula ca nimic nu mai are valoare)!! Uselistii-s pe campii, noi obercaim prin depresiuni (depinde prin care…) si Basescu-si rade-n barba! ne-a adus la stadiul de tacaniti! Daca a mai ramas unul sanatos la mine sa-mi dea si mie de veste, da’ nu stiu cum mi-o argumenta starea de sanatate….

  15. @marian…stai jos! bravo!…nu mai avem bani sa-ti platim commenturile pe blog la ciutacu. asta este . … plua mea, banii s-au cheltuit aseara la caru cu bere

  16. Atitudinea acelui moșulică, care zicea că “am băut și am mâncat până acum” este, din păcate, atitudinea care domină cu nesimțire Romanica noastră cea de toate zilele…

  17. Zau ca daca veneau cu un cimpanzeu,pe care l-ar fi invatat prin limbajul semnelor sa spuna “jos basescu”…l-as fi votat fara sa stau pe ganduri.
    Intreba cineva acum vreo 2 zile pe blogul dvs,ce se mai aude cu “si foca de la circ e mai buna decat pdl”.Pai era cat se poate de valabila…cu o singura conditie,respectiva “foca” sa nu fi bagat nicodata vreun ciorap basit sau vreun chilot udresc in gura.Oare am cerut atat de mult?

  18. Vreau şi eu să spun (de fapt chiar aş vrea să urlu!) că PRO TV-ul e cel mai purulent canal băsist din câte există. Şi există multe!

    Zic asta, deoarece după ce labe 1, realitatea, evz, rl, adevărul au băsit toată săptămâna că mitingul USL e o manifestare de tip ceauşistă, astăzi a veni rândul gunoaielor de la ştirile pro tv să preia propaganda şi s-o ducă pe noi culmi ale mizeriei.

    Uitaţi-vă de la 5:10 şi auziţi-o pe activista băsistă Amalia Enache cum slobozeşte pe gură că-n tribună se află “mii de copii” cu care ei au stat de vorbă (vă daţi seama? reporterii pro tv au vorbit cu câteva mii de persoane!), iar elevii le-au spus că au venit împreună cu toată şcoala şi c-au primit scutiri. Ba mai mult, tot Amalia Enache ne spune că cei pe care ea i-a intervievat i-au spus cu “mâna pe inimă” că ei de fapt sunt apolitici şi că au venit doar să vadă stadionul.

    Carevasăzică secţia de propagandă a PRO TV-ului ne comunică subliminal că participanţii de la miting erau în fapt nişti elevi aduşi cu japca plus nişte gură cască neinteresate de politică. Adică exact aceleaşi categorii de persoane care participau pe vremuri şi la manifestările ceauşiste .
    Iată, aşadar, cum “a reuşit” pro tv-ul să demonstreze teoria băsistă că mitingul USL a fost unul comunist.

    P.S. MI-E SILĂ!

  19. Din cite stiu, membrii de partid sint de doua feluri:
    gusterii la costum cu fonctii si palmasii.

    Ok, mitingul de 80K de participanti “a inspirat forta”.
    Am si eu o intrebare. Unde erau toti gusterii si palmasii
    in 2 dintre cele mai importante momente, recte in
    ianuarie in strada (unde noi astialalti, am iesit asa
    cum am putut), la care ei, usl-ul s-au lipit mediatic,
    si atunci la referendum, sa-l fi tras de pulpana hainii
    pe Ponta (“Sefu, aveti grija, n-o dati in bara !”) ?
    Ei nu-s un fel de cetateni, adica “pe persoana fizica” ?

    Cea mai mare dezamagire si lovitura ce-am primit-o sub
    centura, a fost atunci, nu cind hahaitorul s-a dus si-a
    piuit plin de frica la urechea stapinilor europeni ca-si
    pierde privilegiile, ci atunci cind Ponta a achesat la
    poruncile alea.

    Cum mai poti tu, lider al fostei opozitii unite, respectiv
    al actualei puteri, sa vii si sa te prezinti, zimbind cu toti
    dintii, dupa ce l-ai lasat pe ala netulburat sa se intoarca
    la palat, iar noi toti aia de-am votat impotriva lui, sa fim
    parte din acel circ ambulant, asistind la blatul tau, voturile
    noastre necontind, iar tu sa faci mai mare paguba decit toata
    propaganda basista + activul lor de partid + slugile lor ?!

  20. Cred ca puteau castiga alegerile si fara atatea compromisuri si chiar mai categoric! Am prins discursul presedintelui socialistilor europeni – inflacarat ca la socialisti, dar a zgariat urechile daca ne amintim de discursurile lui Impuscatul!

  21. @ソリン: aia zisei si eu la tv si se urzicara inaltele figuri 🙂
    @urs289: pai focile alea tocmai si-au scos boturile dintre bucile udristo-basiste

  22. “Da, nici un compromis politic n-a fost prea mare pentru a-l da jos pe Băsescu.”
    In urmatorul context va mai mentineti afirmatia de mai sus: “în timp ce Merkel și Barosso sunt la congresul PPE, cu Băsescu, ambasadorii Rusiei și Chinei sunt la congresul USL.”

  23. Da. Cred că de bun simţ ar fi fost ca Oprea să se dea bolnav. Dar n-a fost să fie.
    Nu avea ce căuta acolo. Dacă se gândeau la noi, ar fi găsit o soluţie să-l ţină oarecum ascuns.
    De-aia ne lasă nervii şi în privinţa USL. Noroc însă cu întâia curvă a ţării care face sarmale la televizor ( că fiecare face ce poate ), dar şi cu alţi “bandiţi portocalii” ( mi-a plăcut mult asta 😉 ), că abia aştept 9 decembrie să pun votul pe USL! Sunt şi printre norocoşii care nu vor avea pe buletinul de vot luptători pentru progresul României… Deci tot e bine…

  24. @UnITst: e de domeniul evidentei ca da. insa fortarea e puerila si propagandistic-portocalie. povestea cu rusii care vor sa-l dea jos pe Basescu (om care le protejeaza de minune interesele economice) e atat de ieftina, incat ma mir ca inca mai e folosita. cat despre chinezi, bine ar face sa le atraga banii aici, dar ma tem ca n-avem loc de ai lu’ Merkel so Barosso

  25. sunt de acord cu tine 101%cu ce ai spus la Dana Grecu si se uitau aia la tine ca la nebun, inclusiv colegii tai care nu au avut membri de familie dati afara de la serviciu de pedelaci in epoca de trista amintire 2009/2012! Base nu e singurul vinovat, singur nu ar fi putut sa faca nimic. Jegurile gen oprea,sandru, hoara, visan, tinel, spanu sunt la fel de vinovati. Hitler singur nu ar fi facut nimic!Dar au existat Bormann, Goebbells,Mengele, Himmler, Goring etc

  26. Eu cred ca Ceasca facea treaba mai buna pe 23 August … spectacol adevarat. Majoritatea celor adunati pe National a venit din tara cu transportul platit de USL si pentru un blid de mancare si un codru de paine.
    Este incredibil cum cei mai multi nici nu stiau ce dracu’ cauta acolo …

  27. @Taraboste: las’ ca vin aia de la mitingurile pedeliste din convingere 🙂 complicata privirea asta unilaterala
    @turcescu: ia-ti si tu alt nick

  28. Ar fi foarte OK sa fie cum zici tu, dar probabil ca’s eu cam anxios relativ la problema asta. Imi e teama ca unii sa nu vada o oportunitate in a se lipi la constructia asta a USL-ului si sa fie acceptati doar datorita logicii cu compromisul. Probabil ca rusii nu au complotat sa-l dea jos pe Basescu dar poate au identificat o oportunitate de a se “lipi” la o miscare usor anti-occidentala identificata in USL, iar USL accepta de dragul “compromisului”. Astfel de dovezi pot fi gasite in atitudinea Vocii Rusiei si a altor purtatori de cuvant si elemente de presa. Probabil ca rusii spera la o dezvoltare a acestui usor sentiment anti-UE si vor sa-l incurajeze si, poate, sa-l finanteze. Vedem ca USL-ul e dispus la compromisuri dincolo de limita(vezi cazul Becali). Sper ca in politica externa sa nu depaseasca aceasta limita, si sper ca idealul de civilizatie a USL-ului sa fie cea vest-europeana nu cea estica.

  29. Victore ai si nu ai dreptate. Iti inteleg frustrarile, unele din ele sunt si ale mele, dar…
    Iarta-ma, dar nu cred ca esti naiv.
    Politica este o koorva, care isi tot reface himenul pozand in virgina.
    Asta nu se intampla numai in politica romaneasca, ci in politica oricarei tari si atat eu, cat si TU stim asta.
    De ce nu sunt de acord cu tine?
    pai hai sa luam inregistrarea unor emisuni de la Antena 3 in care le cereati imperativ celor de la USL sa-l dea jos pe Basescu cu orice pret, chiar si cu cel al unor compromisuri. USL a trebuit sa-si asume unele compromisuri, iar acum ii atacam. Poate daca cadea Basescu, aceste compromisuri nu ar mai parea atat de dureroase.
    Ce nu au luat in considerare USL si nici voi, a fost forta din spatele lui Basescu – serviciile secrete si politica popularilor europeni, care au nevoie disperat de orice vot in Consiliu!
    Din pacate in UE se pare ca popularii vor sa impuna un nou concept “statul de drept” versus DEMOCRATIE!
    Pe langa Merkel, dupa mine cel mai odios personaj de la varful UE este Van Rompuy.
    Lipsa de analiza asupra contextului european, a dus la esecul referendumului. Vinovati sunt atat politicienii de la varful USL, dar si analistii si jurnalistii care nu au deschis ochii asupra realitatilor europene.
    “Stattul de drept” viziune populara, a invins democratia in Romania si probail ca aceasta este dezbaterea care ar trebui initiata. Si staul comunist si cel fascist era “stat de dreptr”, adica avea l o legislatie care trebuia respectata in contradictie cu drepturile omului.
    Oare popularii nu vor sa impuna un gen de “stat de drept” in care o “intelighentie
    minoritara” stiu mai bine ce trebuie versus majoritatea popoarelor europene?
    Oare Comisia UE nu actioneaza ca si CCR in Romania, adica in functie de interesele celor pe care ii reprezinta politic in detrimentul popoarelor?
    Uite ca astea ar fi cateva teme ce ar trebui discutate deschis, fara falasa pudibonderie – vai ce o sa zica europenii.
    Daca nu vom discuta serios aceste probleme, atunci sa nu ne miram ca vom fi tratati in continuare ca o periferia a unui imperiu.
    Mi-a placut cuvantarea lui Stanisev la miting.

    PS Intrebarea lui Merkel referitoare la cine va participa la Consiliu, ne explica de ce l-a sustinut pe Basescu. Acolo este pretios orice vot. Problema noastra este daca Romania poate fi angajata de votul lui Basescu in Consuiliu. Cred ca ar trebui sa deschideti o discutie pe acesta tema si sa-i luati la intrebari pe guvernanti si conducerile Parlamentului daca vor inghiti pe nemestecate hotararile Consiliului (ca pana acum). Adica vor spune DA la orice hotarare fara o dezbatere NATIONALA?!

  30. @Victor Ciutacu: ai dreptate, insa acum discutam despre reuniunea USL … nici PDL nu este mai breaz si utilizeaza practici neortodoxe, dar PSD-ul bate orice recorduri pe tema asta.
    E trist ca nu avem o clasa politica cu care sa poti defila, politicieni care sa se concureze in planuri de dezvoltare a tarii, de crestere a numarului de locuri de munca, de impulsionare a exporturilor, de refacerea agriculturii, etc.
    Ei, si aici intra toti, indiferent de culoare si nume, sunt preocupati in primul rand sa arunce cu noroi in adversar, sa-i caute bubele, sa-i arunce dosarele-n fata, sa-l atace cu orice arme si cu orice ocazie.
    Totul are conotatie negativa si nu vezi nimic constructiv in competitia electroala.
    Pacat, pentru ca a la long toata lumea pierde, chiar si ei, politicienii.

  31. @Provincialul: ii atacam fiindca au facut toate compromisurile posibile si nu l-au dat jos, in caz ca ai uitat. iar acum sunt alegeri parlamentare, nu prezidentiale, deci caderea lui Basescu e exclusa. cooptarea lui Oprea si Becali nu aduce nimic in plus electoral, ci din contra. e extrem de simplu. iar eu nu mi-am propus sa le fac lor matu’ mare, ci sa scap de Basescu. lucru care se poate intampla, cel mai devreme, peste doi ani.

  32. Am sa-ti spun parerea mea sincera,aveam nevoie de mitingul acesta,aveam nevoie sa stiu ca Romania freamata,ca toti cei care am spus da demiterii sunt la fel ca mine indignati si cu golul in suflet ca votul dat a fost batjocorit de merkel si barroso.Pe cand in Europa se inabusa cu bastoane si furtune cu apa cei ce spun nu austeritatii desantate,inventata de merkel,noi am suportat civilizat mizeriile guvernatorului basesc cu caricatura boc si a unguentului.Iti ascult si respect opinia si eu am simtit o revolta cand l-am vazut pe oprea,dar la guerre comme a la guerre,scopul esential este matrasirea tentaculelor basesciene si anihilarea lor.Un guvernator cu un morcov in fund mare cat Cotroceniul,asta este caricatura mea preferata.Miza ma face sa trec peste asta si sa zic let it be.Iar pentru asta pot sa accept si pocainta lui oprea si intrarea lui jiji.Eram sigura si linistita ca prin referendum vom rezolva problema dar nu mi-am imaginat ca CE se implica atat de grav in treburile interne ale unui stat european,cu drepturi depline.Bunul simt ramane,jmecherii sau tranta dreapta,dilema,bat la poarta alegerile!.

  33. Victore,
    1. Imaginea de forta a USL este doar o imagine. Asa cum a spus cineva mai sus cei mai multi sunt platiti pentru a veni la miting (si nu, USL nu este proprietarul acestor trucuri).
    2. PPE si-a tinut congresul la Bucuresti in timp ce PSE si l-a mutat la Bruxelles. Oare de ce?
    3. Ponta spune ca participare lui Base la congresul PPE este o incalcare a constitutiei. Dar cand Iliescu aparea pe afisele electorale ale PSD in 2004 ce era? Sau atunci cand Iliescu, Constantinescu si Basescu participau la diverse scoli de vara organziate de partide sau chiar la congresele partidelor ce era?
    4. Astept cu interes ca Becali sa se certe cu Antonescu (sau Ponta) si sa-l improaste cu rahat cum a facut acum cateva zile cu un tip care ii contesta candidatura. Mai mult, astept ca “oierul” sa li se adreseze sotiilor celor doi in acelasi fel in care i s-a adresat Monicai Tatoiu si Adrianei Saftoiu. Atunci poate Antonescu va afla ce a cumparat pe langa “donatiile” primite de la “hahalera”.

  34. “Ca exerciţiu de imagine, a fost impresionant. A dat senzaţia de forţă şi, cel mai important, a acoperit mediatic prezenţa liderilor PPE la Bucureşti.” Da, ai perfecta dreptate.
    Ieri m-au sunat baietii mei (elevi la un colegiu bucurestean ,asezat in drumul autocarelor) si m-au intrebat ce meci este pe Arena Nationala pentru ca trec zeci de autocare?! Le-am explicat “ce meci este” si le-am spus sa mearga pe jos pana acasa (nu stam departe de liceu) si sa nu mai astepte in statie ca vor ajunge mai repede.
    In rest, niciun compromis politic nu si-a atins tinta pana acum (plecarea lui Basescu din capu’ tarii) si nu stiu daca merita compromisurile fara numar care se fac in continuare. Am butonat putin “teveul” si am dat peste Lavinaia Sandru, am crezut ca am nimerit la alta “adunatura”, dar nu, nimerisem in plin stadion. Mai lipsea Raluca Turcan ca sa fie “adunatura” completa. N-as avea nimic impotriva lui “Van Ghelie” daca s-ar ridica si el in politica la nivelul lui Van Persie in fobal, fie si pe persoana fizica….
    Mi-a placut fraza lui Antonescu “Popularii europeni – la Cotroceni , cu presedintele lor, Noi, aici, cu poporul nostru” , recunosc ca are vorbele la el mai tot timpul, e mai greu cu Ponta, se comporta excat ca un copil de 4-5 ani cand primeste pentru prima data o masina cu radiocomanda , apasa pe toate butoanele odata si masina sta tot pe loc, pe loc, pe loc……

  35. Exista un site care a “monitorizat” felul cum au votat cei de la putere sustinand taierile dictate de basescu si puse in practica de servilul boc.
    Eu cred ca sunt cel putin 5% de pe aceasta lista a rusinii, candidati pe lista USL.
    Este GRETOS sa-i vezi pe acesti dezertori cum lupta acum impotriva “tatucului” guvernator.
    Ar merita ca “matelotul” hahaitor sa “rupa” cei 5% din USL dupa alegeri folosind ce stie el mai bine, dosarele cu interceptari si in acest fel sa-l aduca pe “indemanaticul” servitor boc pentru inca un mandat.
    Sigur cu sprijinul “anti-ciocoiului DD si a poporului sau”!

  36. Sunt de mare acord cu tine si imi place la nebunie”Partea proasta”,care lua-o-ar dracii e asa de adevarata,ca-mi vine sa-mi smulg parul.Nu vrei sa stii ce ma mai iau la misto cativa prieteni basisti.Norocul nostru ca suntem prieteni de prea mult timp si nu ne suparam pe teme politice unii pe altii….dar cam au dreptate cateodata.Chestia e ca nici ai lor nu se lasa si calca-n strachini grav de tot si la cat avans au,mai e loc destul pentru USL.Intre timp,Basescu si fi-sa incearca jogging-ul prin Palatul Parlamentului,ca sa creasca si ei in ochii lui Mircea,la Miscarea Contra Statului.
    Mi-as fi dorit o zguduiala mai puternica pentru invitatii PPE;vreau sa zic mai cu sonor,nu crezi?Caci am impresia ca baietii duc,nu se jeneaza…

  37. Nu stiam ca presedintele poate fi in opozitie cu guvernul. Sa inteleg ca pana acum era la putere cu guvernul? Eu stiam ca presedintele exercita functia de mediere intre puterile statului (art. 80 din Constitutie). El e separat de Guvern, Parlament si puterea judecatoreasca. El e apolitic (art. 84 din Constitutie). Si daca acum plange, atunci ma intreb: cand rade? Doar cand guvernul este cel dorit de el? Nu mai inteleg nimic 🙂

  38. balbele guvernului pot fi trecute cu vederea, oprea si sandru nu, daca ar candida in colegiul meu as vota cu altcineva, poate pp-dd, poate ard, dar nu de la unpr

  39. V-am vazut aseara la emisiunea colegei Dana, si iti inteleg supararea- ba fimea s-a speriat cand te-a vazut asa nervos, si ma intreaba : mama dl.Ciutacu nu ii suporta pastia de la usl?.Sincer si eu mi-a s fi dorit sa nu ii vad fata lui oprea(fost mare ministru- cu grad in armata ca si prietenasul ontanu, facuti la apelul bocancilor) si da si pe musiu Gigi, dar asta e din alt film.Si DA mi-ar fi placut ca in iarna, si dupa referendum cand se decidea soarta lui base de catre loozerii din ccr, usl sa trimita asa o desfasurare de forta pe strada, printre noi fraierii de ne aruncam pe gura ficatii, urland.Per total, chiar daca am stat 2 ore in autobuz pana sa ajung acasa- decat sa le vad fata ppe + pdl, i-am preferat pastia.Aseara am vazut-o pe micuta eba care nu vrea sa vorbeste cu mine, pe taticul ei care a luat-o razna, fugind de intrebarile jurnalistilor- de zici ca a dat-o in mintea copiilor, ce mai circ la greu.
    PS Stiam ca expresia de incheiere a unui email, scrisori etc este cu stima, cu multumiri dar pe vremuri aveam o vorba: stima si respect, si din cauza aceasta am prescurtat(nu ca nu as avea si respect, dar ca sa nu ma ia lumea in bascalie, ca pe o alta doamna pe care o salut- din motivul acesta scraim gresit dar orice ar fi nu m-am suparat).

  40. Cum sunt singurul marian dintre cei care au comentat vreau sa-ti multumesc pentru cuvintele frumoase…
    PS Cand te vad criticand atat de inversunat USL ma gandesc la toti PDL-istii, ARD-istii, PPDD- istii si la basescu insusi cum i-si freaca multumiti mainile!

  41. @bigradu: 1. asa e. nu exista miting electoral de amploare fara oameni platiti, nicaieri in lume. 2. fiindca unii s-au asociat la castig, iar altii n-au vrut sa se asocieze la infarngere. in plus, pentru ca, dupa ce oamenii PPE pierd copios prin Europa, incearca sa tina si ei de putere pe unde o mai au sau mai spera. 3. una e implicarea in activitatea de partid (evidenta la Basescu, mai la fereala-n vremea lu’ Iliescu si Constantinescu), iar altceva-i scoala de vara. la astea, Basescu e campion. si urla-n gura mare de murea in 2004 ca Iliescu e calare pe Constitutie. 4. si eu. povestea cu banii de la Gigi e fix o poveste de prostit prostii. in afara datatorilor cu parerea, toata lumea stie ca nu e bine sa iei de la Gigi. te da in gat pe post cand il superi. vezi ce-a patit Turcescu. si nu-i singurul. altii au dosare penale. deci nu spaga l-a manat in lupta pe Crin, ci altc(in)eva
    @marian: cu placere. pentru ca au tot atata minte cat tine. ce e aia “i-si”?

  42. Ce mai zbucium, ce mai frasuiala cand ei simuleaza atat de prost si se vede non-combatu’ de la distanta cosmica (Victor v-a spus-o de cand nici nu mijise ghiocelul, rastindu-se la Sova intr-un studio de televiziune, ca Ponta e blat dupa ce a primit ok-ul de la licurici).
    Ce va face (sau ce v-a facut) pe toti sa credeti ca, sub inteleapta obladuire a lui Ponta, Basescu si mafiotii lui vor plati? L-a numit pe Rus la interne impotriva oricaror evidente sau chiar a logicii (chiar si a sfaturilor gurului Iliescu), a acceptat fara o vorba orice siluire a ordinii constitutionale din Romania (sanchi, l-au obligat oamenii rai din UE), are grija acum sa nu ramana cineva fara “coledzi” (si nu numai direct cum face cu Oprea sau cu Miki Spaga, dar si cu manta cum face cu Udrea).

    Sigur o sa faca scor suficient de mare in alegerile astea ca sa serveasca mai departe si o sa se ingrijeasca sa scape si de Crin, care oricat de mult le-ar promite el stapinilor ca poate sa le fie util la fel ca oricare altul, e greu sa ii convinga (are (dez)avantajul ca nu a facut nimic la viata lui, deci nici nu il pot avea la mana cu nimic, iar pe incredere nu mai merge nimeni).

    Citesc comentarii si vad ca exista inca atat de multa naivitate de exploatat (alianta anti-europeana vs. alianta pro-europeana, model de civilizatie vest sau est-europeana, politcieni cu care sa defilam). E atat de greu de inteles ca totul e despre bani, foarte multi bani (culmea, ai nostri)?

    Propunerea mea, daca tot e sa facem ceva, e sa facem in asa fel incat sa contam din ce in ce mai mult. O posibila cale ar fi sa profitam ca vor sa modifice constitutia si sa-i obligam (noi cu presiunea sociala, Victor si colegii lui cu presiunea media) sa introduca obligatia de a fi intrebati pentru cat mai multe decizii pe care le iau ei pe banii nostri (spre exemplu sa existe posibilitatea ca printr-un numar suficient de semnaturi – 1mil poate – sa putem propune legi sau sa putem propune spre anulare legi sau sa putem propune spre demitere demnitari, inititive care sa fie validate prin referendum national).

    Visul meu ar fi sa ajungem sa decidem noi pentru noi, sa nu mai vina din astia care sa ma ia de prost si sa declame patetic cat se sacrifica ei pentru mine.
    Eu, oricum, le dau (si) aici, in alb, dezlegare de la obligatia chinuitoare de ma reprezenta.

  43. Victore,
    Nu am vrut sa spun ca Antonescu ar fi luat bani pentru el. Fara sa stiu sigur, sunt convins ca daca Antonescu a obtinut finantare (in bani sau in natura) a fost pentru campania USL si nu pentru el.
    Nu contest cinstea lui Crin; este singura calitate pe care i-o recunosc. Din pacate nu este suficient (dupa umila mea parere).

    In privinta lui Iliescu, aminteste-ti ca era pe afisele electorale ale lui PSD in 2004 in timp ce era presedinte. Ponta probabil ca nu le-a vazut pentru ca era ocupat cu Master-ul (scuze dar nu m-am putut abtine de la o mica “aroganta”:))

  44. @bigradu: daca esti partid de guvernamant (cu portofolii economice si companii nationale conduse de oamenii tai) si ai nevoie de banii lu’ Becali pentru campania electorala, atunci chiar iti meriti locu-n opozitie 🙂
    @AntiM: din nefericire, majoritatea are si mintea, si memoria scurta 🙂

  45. @Victor Ciutacu pe 18 October 2012 la 09:24:
    d-aia am, ca restul audientei tale, o anume afectiune
    pentru tine, ca nu o dai “pe dupe visini”.

    Vazui imaginile cu intiul zglobiu al tarii si bunul sau prieten
    (la nevoie) Onaca, cum frematau de voie buna, alergind prin Casa
    Poporului, cu gurile pina la urechi. Mai lipseau şfoara si şoşonul.
    Mi-am facut cruce preventiv cu limba de 2 ori, pe ochii mei !

    @dana logofatu: nu va iau in bascalie “cu stima”, doamna; e doar
    o atitudine fata de o “prescurtare” ce se propaga de ceva ani;
    gresite sint doar “v-om”-urile dvs, asa cum si eu la rindul meu,
    pun virgulele total aiurea (da’ incerc sa ma indrept 😉 ).

    @AntiM: lasa, draga, ca printre noi, am mai fost citiva care am observat.
    Wow, ne luminasi de tot, nu stiam ca e vorba de bani, da’ de loc ! 😉
    Totusi, in ciuda faptului ca nu-i suport pe Labinştain, Cordon, Mărchel,
    Rom-pui si nea-caisă ala – Barosu, eu nu-s nici anti-american, nici
    anti-european, cum tot se spune pe la tv despre “anumite curente/atitudini”.
    Eu-s doar anti-nesimtire/anti-ghiorlanism de la niste unii cu gulere albe.
    Iar propunerile si visele tale, intr-adevar, sugereaza naivitate.

  46. Apropo de tema propusa , Victore : sincer sa fiu , mi se cam rupe de prezenta lui Becali in USL , si nici prezenta lui Niro sau Miky nu-mi provoaca fiori foarte reci ; dar PE JAVRA DE Rus ,care efectiv ne-a tras-o la toti , iar acum aflu cat de bine-i infloresc afacerile sub obladuirea lui Boc , CAT DRACU IL MAI TINE PONTA IN PSD ??????? 😡

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.