Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mă vedeţi pe mine negociind cu Sulfina?

Mă vedeţi pe mine negociind cu Sulfina?

Auzii, printre picături, într-un week-end în care politica a fost ultima mea preocupare,  că, după ce s-au umplut de ridicol crezând că boicotul lor ieftin o să ne bage-n faliment, pedeliştii s-au sucit. Acum cică au înfiinţat nu ştiu ce comisie, sub conducerea augustă a comunicatoarei de rang internaţional Sulfina, care să negocieze cu televiziunile de ştiri prezenţa râşilor portocalii la şezătorile tv. Dat fiind că modesta mea emisiune n-a fost nominalizată-n conflictul ieftin regizat de oranjadă fix după ce era să-l cârpesc pe Hoară şi că eu prestez la o televiziune preponderent de divertisment, îi anunţ pe micuţi doar că, în relaţia lor cu mine, rămâne cum am stabilit: singura condiţie – nici o condiţie! Udrea şi Boc n-au ce căuta la mine-n studio, mă interesează părerea unui portocaliu, altul decât ăia doi de mai sus, îl sun şi îl invit, vine, bine, nu vine, să fie iubit. Hai pa, am treabă!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

95 thoughts on “Mă vedeţi pe mine negociind cu Sulfina?

  1. TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA…
    DACA SULFAMIDA BARBA A AJUNS SA TAIE SI SPANZURE CU ROBERTA ANASTASE… SUNTEM PIERDUTI.
    MINTI INGUSTE … DAR TIN LUMEA PE UMERII LOR…
    TARA FRUMOASA PACAT CA S-A TRANSFORMAT IN GRADINA ZOOLOGICA…

  2. Geniala Fotografia! Fiind atat de reprezentativa pentru poporul roman, eu zic ca ar trebui realizat un poster urias amplasat la toate punctele vamale, la intrarea in tara…Ma intreb nenea asta din fotografie, cum e de stanga sau de dreapta:)))??

  3. Consilierul prezidenţial Sebastian Lazaroiu s-a dezbrăcat de orice urmă de bun simţ la videochat-ul ziarului “Gândul”, arătându-ne că „o pensie mică nu poate asigura un trai decent”, dar că „în ţara noastra există o solidaritate între generaţii, bunicii, copiii şi nepotii ajutându-se între ei.” Ca să se şi convingă de spusele sale, domnul Lăzăroiu este rugat de bunici, copii şi nepoţi să comunice adresa exactă, pentru a simţii pe pielea lui această solidaritate între generaţii.

  4. E frig afara…Vodka sa scumpit.Stai sa pun ceva pe mine.Asta e tot ce-am gasit!Nu TRAGETI!!!!!

  5. Hahaha, am ras cu lacrimi cand am aflat ca imbecilii aia credeau ca fara ei falimenteaza posturile de stiri. Ba eu una va spun: daca vin, sunteti mai degraba in pericol, eu una mut automat pe altceva cand il vad pe Basescu, Boc, Videanu, Hoara, Anasatase, Turcanu, BErceanu, Udrea et comp. Eu zic ca prezenta lor v-ar scade raitingul.:))))))))))))))

  6. asta cu falimentarea e geniala in prostia ei!
    dar eu cred ca pentru a gasi o asemenea scuza sa te faci de un rahat pe care nu-l mai dai jos nici diluant, trebuie sa ascunda altceva.

    altceva decit prostie nu cred ca e. astia e barbati si femeile de stat pidiliste din Romania. pai astia care nu sint in stare sa comunice vor sa conduca Romania?

    sa se duca sa taca la ma-sa si la ta-sau acasa nu in functiile publiece in care, oricind, trebuie sa dea explicatii. astia confunda Romania cu feuda lor. parerea mea este ca acum voi ar trebui sa le interziceti accesul spunindu-le, repetindu-le ca in poztii publice fiind au obligatia sa comunice. nefacind-o s-au descalificat si nu mai reprezinta pe nimeni decit pe ei insisi, iar pe ei nu aveti de ce sa-i ascultati!

    chestia asta cu negociere, cu paritate parca-i din cartile cu tembeli. ASTIA NU SINT OAMENI DE STAT! SINT NISTE CIRPE CARE NU AU CE CAUTA IN FUNCTII PUBLICE!

  7. schimba-ti profilul emisiunii si fa una de divertisment si asa mancare,ioc doar”sa radem cu durere,de hoara,de boc si ceilaltii”inlocuitor la “stan si bran”emisiunile din anii 1980-1990 sa avem circ complet ca sunt buni pe post de clovni trait-ar trei zile cu cea de ieri

  8. asta e problema cu democratia, Victore .. votul tau (sau al meu, etc) face exact si precis (la zecimala) cat votul lu’ nenea ala din poza ..

  9. =))))
    Domnule Ciutacu!
    Numa’ cat am incercat un exercitiu de imaginatie! Dumneavoastra si d-na “Cu siguranta” negociind aparitia lui Hoar(n)a pe stecla!!!
    =))))
    Nu poci si gata! Da’ am ras cu lacrimi! Ca mi-am inchipuit cum l-ati pocni pe cel de-al doilea, insa nu stabilesc gradul d-voastra de rezistenta in dialog si negociere cu prima!!!

  10. Cheama-i, terfeleste-i si dupa 2-3 spoieli vor renunta. Hai ca de data asta poate chiar reusesti sa-l caftesti pe Hoara, asa, ca pentru noi telespectatorii! 🙂

  11. Imi amintesc eu gresit sau chiar Sulfina si-a plimbat, acum ceva timp in urma progenitura pe la toate televiziunile, cu pampon in par, ca sa ne convinga de talentele sale muzicale. Judecand dupa rezultatele acelei campanii, cred ca putem sa ne inchipuim ce o sa iasa si din aceasta.

  12. Faptul ca faci o comisie sa stabilesti cine si unde se duce denota faptul ca servilismul a ajuns la cea mai inalta culme… ma intreb oare ce ar mai putea sa apara? oooo da!! sa ii faca statuie criminalului sef.

  13. Ma bucur ca revin pe ecran ,,comici vestiti,, recunosc ca de cand au disparut de la tv pdl-ii a trebuit sa ma uit la filme cu Stan si Bran dar acum am sa renunt la filmele cu Stan si Bran ca Hoara,Sulfina & company ii intrec. Sa vina comicii hai Hoara hai Boc, ti se mai sparge un ou in cap,mai cazi in cap de la inaltime in studiourile de televiziune,sa vina pdl-ul sa vina ,,comici vestiti ai ecranului,,.

  14. “Sever Voinescu – Pedelistii cred ca absenta lor falimenteaza mogulii tv “: hohohohohohoho hahahahahaha! si cu restul de vocale existente si nementionate!
    cat de tampiti pot fi… cei care au votat asemenea specimene?!??!

  15. Suntem la începutul unei săptămâni ce ar putea să dovedească faptul că suntem un popor … Sau o populaţie, fapt de care am dat dovadă cu prisosinţă până acum.
    „Când mă cuprinde disperarea, îmi amintesc că, de-a lungul istoriei, calea adevărului şi iubirii a învins mereu. Au existat tirani şi criminali şi, pentru un timp, păreau de neînvins dar, în cele din urmă, au căzut, întotdeauna.” Mohandas “Mahatma” Gandhi.
    Dacă tot nu avem lideri, fie politici, fie spirituali sau sindicali ce să se ridice măcar la genunchii săi, să încercăm sâ acţionăm după pilda ce a dat-o dealungul vieţii sale acest suflet mare (Maha Atma tradus din sanscrită suflet mare).
    Am văzut că au apărut iniţiative de non-colaborare, ceea ce mă face să fiu optimist.
    Vorba lui EBA: “Noi şi noi succesuri…”.
    Sunt beat… Mă duc acasă… Sau spun tâmpenii…?

  16. Se vor umple de ridicol dacă nu-i chemaţi la Antene. Mai ales după “strategia” pe care au
    avut-o. Mamăă, ce papagali! Ce fraier şi Cotoi ăsta! =))

    Inutil să mai spun că îmi vine să sparg televizorul dacă mai aud de Hoară, Vişan, Marius Necula etc… Pentru ce să fie chemaţi? Să ne uităm cum mint şi ne insultă inteligenţa încontinuu? S-o văd pe Sulfina cum intonează ea propoziţiile? Ce bine a fost fără ei! Serios, chiar comut de pe ăştia. Atunci la Gabi Firea m-am uitat că erai acolo( 😉 ). Şi bine am făcut. 🙂

    Vai, săracul mogul, cum era el să sărăcească din cauză de absenţă papagali portocalii! =))

  17. Nenea ala din poza e plin de bani, bag de seama, numai noi de pe blogul tau avem stomacul lipit de spate:-))

  18. Un test de inteligenta in direct ar demonstra cat de prosti sunt PDL-ii.

  19. Coane Victore…da. Io chiar te vaz negociind si cu tanti Sulfina, si cu Leana din Plescoi..Chiar si cu papuselu’ ala de la Cluj.Inchide ochii si inchipuieti ca Dumnezeu a pus ordine in lume si pe fiecare la locu’ lui. Si atunci e inevitabil sa nu dai la piata de tusica Sulfina,venita la Bucale cu cobilita de praz..La doua tarabe mai incolo,te opresti sa targuiesti cu Leana lu’Partag din Plescoi nistee…carnati coane. Ca altceva n-ai cum…una ca are si “Gogu'” demnitatea sa si-apoi oricum n-ai avea loc de tiristii turci si bulgari..In caz ca,pe la pensie,te trage ata la tara si-ti iei vreo casuta la tara, sa cresti gaini si gaste, stiu io pe unu’ talentat si supus,stie si cu coasa si cu toporisca la cioplit lemne.Doar sa nu-l scapi prin locuri cu multe gauri si scari abrupte..

  20. Dacă vreţi să mai reduceţi din ratinguri invitaţi cu încredere portocalii la tocşouri.Eu personal când văd un portocaliu schimb automat canalul tv. Mai bine pun pe Animal Planet….

  21. nu-i mai invitati ,ca oricum sunt de tot risul.daca vor sa vina ,sa vina , de nu,ura si la gara………

  22. Sa-nteleg ca nu vrei sa negociezi cu Sulfina ? Pai atunci intreab-l pe Badea , poate vrea el . 🙂
    Eu zic sa acceptati negocierile , dar in urmatoarele conditii : Sulfina cu Hoara , de-o parte , tu si Badea , de cealalta (intelegi ca pe Badea il vad ca factor moderator 🙂 – daca sari tu la bataie la Hoara sa va desparta ) . Iar negocierile sa fie transmise in direct . S-ar putea sa iasa emisiunea anului . Se zgarie Gadea pe ochi . 🙂

  23. daca bagati portocalii in emisiunile de care pana acum au mancat kkt o sa ne dezamagiti tareeee! sa mearga la lingaul ala penibil de RADU MORARU si la DAN DIACONESCU IN DIRECT! ala le este publicul! aia i-au voatat! sa le stea in gat ca pe mine nu ma mai pot surprinde, dimpotriva ma astept la mai rau!

  24. Auleo! Ce “responsabilitate de semnificatie nationala” a cazut pe capul portocaliilor! Saracii sunt atat de “confuzati” incat nu stiu de la ce capat sa porneasca in executarea ‘responsabilitatii’. Marii ganditori ai PDL-lui fac liste, listute pe probleme, pe ore, pe domenii, ca nu cumva sa fie inghititi la emisiunile Realitatii si ale Antenei 3 de reprezentantii opozitiei. Spor la treaba “hahailor”.

  25. Nu-i mai invitati fratilor! Lasati oranjada sa fermenteze,sa se transforme in ceva strong pe masura primului mariner al patriei. Sau ciuruitii pe toti.

  26. Mai bună era soluţia veche când mai suna preşedintele jucător pe la emisiuni.
    Acum te rogi jumătate de oră de Dl.Emil Boc să-şi spună părerea personală despre pragul de 10% (ca la TVR1) şi tot ce afli e că nu are!

  27. Probabil au mers pe ideea ca Hoara facea toti banii. Si, uite asa, Hoara va avea de lucru, din nou…

  28. Victore, astia sunt sanatosi la cap ? ca io nu cred deloc – uite ce zise epicureanul :

    Pe langa contrabanda cu tigari, ne mai confruntam cu un tip nou de contrabanda: cea cu usturoiul chinezesc. “Este adus de regula din China pana in Moldova, ca sa nu plateasca aici toate taxele. Din Moldova se aduc cate doua ladite, cate trei ladite de usturoi de catre carausi, aceste ladite ajungand la fabricantii de mezeluri care le includ in ciclul de productie”, a declarat ministrul Vladescu.

    cu asa ceva .. iesim noi din criza .. repede tare ..

  29. Asta vrea sa fie “strategia novatoare PDL-ista” cu Sulfina Barbu, Roberta Anastase, Falca si Raluca Turcan reprezentanti? De cind au devenit mari”specialisti” marionetele astea? PDL-ul chiar are senzatia ca ar avea vreun competent in ograda proprie si noi neavenitii nu ne-am dat seama? Singura lor calitate este cea de slugi absolute spalate pe creier, care sper sa moara ca si predecesorii lor: Ridzi, Boureanu, Macovei, etc.

  30. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu va vad negociind vreodata cu Sulfina;sunteti om destept.
    E pafarista rau,din toate punctele de vedere.Ma uimea cand era ministrul mediului -nu stia nimic.Eu m-am ocupat foarte mult la implementarea unui sitem de mediu la societatea in care lucram-si care are cel mai performant sistem de mediu din tara(am luat-o atunci de la zero),sistem care merge si acum impecabil.

    Ei,cum trecurati pragul de 40?

    Va doresc din toata inima numai bine si o saptamana frumoasa!
    IoanaP

  31. Aparent off-topic.

    Ce au oare în comun Napoleon, Adolf Hitler, Mao Zedong, Kim Jong-il, Vladimir Putin, Nicolae Ceaușescu și căpitanul Chiorâș Chiondorâș? Cu toții sunt foști, sau actuali șefi de stat. Toți și-au legat numele într-un fel sau altul de crime sinistre, de la holocaustul evreilor, până la reformarea statului prin jupuirea amărăștenilor contribuabili, pe spinarea cărora și-au construit prosperitatea o întreagă clasă conducătoare de lichele. Și, firește, toți sunt PIGMEI. Homunculi al căror complex de inferioritate, generat de statura modestă, reușește să dinamizeze destulă forță pulsională pentru a-i determina să escaladeze scara ierarhiei socială, până la atingerea înălțimilor stratosferice ale carierei politice de excepție, elevație care are rolul de a compensa dimensiunile lor modeste. Mda…

    În consecință, homunculul dezvoltă în chip natural o neostoită ahtiere de putere, de care se agață cu disperare, refuză să o cedeze și, în majoritatea cazurilor, o folosește în mod abuziv. Din cauza hipertrofierii zonei cerebrale care îndeplinește funcțiile voinței de putere, homunculul suferă de o atrofiere gravă a simțului moral. În majoritatea cazurilor, acesta este un mincinos notoriu, o lichea vulgară, tupeistă, nesimțită, fățarnică, invariabil dezgustătoare și vrednică de dispreț. Pentru a-și dovedi bărbăția, homunculul folosește un limbaj vulgar – “muie! ți-am zis!” –, acționează în mod discreționar, în același timp pozând în chip de autoritate morală absolută. În lipsă de altceva, condamnă crimele comunismului.

    Din punct de vedere anatomic, responsabile pentru comportamentul straniu al homunculului, așa cum cercetătorii suedezi demonstrează, sunt traiectele sanguine scurte ale acestuia, fapt ce produce o oxigenare exagerată a creierului, de unde rezultă o stare de febrilitate accentuată care împiedică desfășurarea în condiții optime a proceselor cognitive. În consecință, și ca urmare a amoralității sale, homunculul dezvoltă angoase iraționale, de care se apără prin superstiții ridicole. Începe să creadă în puterile magice ale culorilor și angajează maeștrii vrăjitori să-l protejeze de atacurile malefice ale energiilor negative. Astfel, homunculul devine el însuși un geniu malefic a cărui monstruozitate depășește orice limite. Pentru că nu are puterea de a se impune decât în fața celor mai mici decât el, bate copiii.

    Și pentru că tot ce-și dorește homunculul este să stăpânească lumea, acest geniu malign are nevoie de o armată de “minioni” fioroși și necruțători care să-i pună în operă planurile diabolice. De aceea, și președintele mariner a ales bo-bo-bocul – practic singura creatură pe care o depășește în înălțime – să pună în aplicare proiectul său măreț de reformare a statului de paie numit România. Amin.

  32. In primul rand LA MULTI ANI,si multeee fise pentru tonomat sa moara chioru de oftica!
    In cel de-al doilea….lasati-o domle pe Sulfamida sa stea la blowjob-uri la domnu Dan sau la domnu LABEUNU,ca acolo se duce cu sobectele deja pregatite!
    Huooooooo chioru si cu limonezile lui

  33. Nenea ăla cam seamănă cu tanti Macovei, nu vi se pare? Aţi văzut ce expresie a feţei au? Şi cred că şi obiceiuri… 😉

    Mimica asta studiată a fost, probabil, pentru portocalii, piesa de rezistenţă a campaniilor electorale. Cred că vi-l amintiţi pe Băsescu -cine-ar putea uita-ce faţă de “om bun”, de “ghiduş”, au vrut să-i creeze, doar că fără creier. Iar acum trebuie să plătim (şi) acele afişe.

  34. Io, drept sa spun si cu rusine, recunosc ca mi-e foarte dor de Hoara. Si de Sulfina. Si de ala, Croitoru.Si de toata lumea pedelista.
    Acum pe bune. Ganditi-va ca Marlanu´ ar fi in Opozitie si s-ar intampla ceea ce se intampla acum in tara. Ar fi lumea lui. Iar astia, ai nostri, nu-s buni nici de gura, din pacate.
    PS
    Te-ai distrat fain zilele astea?

  35. Reprezentativa astia suntem, ei i-au ales acuma sa se spele pe cap cu ei. Samponul Baselu tine 5 ani si de foame si de sete. Să muriti bine! Nici o tara nu a facut ceea ce au facut ei. Jos Guvernu:))!

  36. Dom’le au astia un tupeu de zile mari: dupa ce se kk pe presul omului mai suna si la usa dupa ai cerind hirtie igienica.

  37. portocaliul peşte şi curvele de palat

    marinelu şi boc sunt în delir marinelistic; habar nu au ce I a trecut naţiunii prin căpătâi când cu emfază antinaţională au anunţat că le mai iau vreo 15% şi apoi mai 25% şi se dedau şi pe la şomaj şi pe la ajutoare sociale şi pe la multe altele numa către aezii lor, ba; cum să nu fie în delir cinic când cetăţeanul model al ţării arpi unguraşu bulan de enclava gruia a luat totul, când drumarilor le mere bine, când undrea este pe iepe mari, când la Roşia Montană se află un nou studiu care să eludeze rezoluţia ieuropeană la cianură – cred că videanu adriean, ăla cu afaceri de teren bisericesc spre mântuirea iremediabilă a neamului “Jormanesc”– se extaziază cel mai mult în privinţa asta, când li se umple secta de traseişti dar mai ales când marinelu primeşte titluri de limbi şi buze academice…
    relaţia cu unii presari este de ştiut precum una specială iar dacă cu ceilalţi nu ţine nici măcar prin ameninţări de fisc sau printr un boicot penibil; eu nu pricep de ce nu se mulţumesc cu otevismele lor; la câtă lipsă de caracter naţional au cred că li se potriveşte de minune televizarea otevistă;
    dacă tot îşi vor trimite specialiştii ar fi bine să vină cuplul berceanu –videanu să ne explice şi nouă cum şi au făcut avere şi mai ale ultimul de ce susţine cianura or care este secretul relaţiei de teren cu BOR ul; iar udrea ar putea să ne dezvăluie cum în taină de noapte se aproviziona cu benzină de la palatu marinelului; or timiş ioan traseistu ar putea să ne uimească pe toţi cu tenacitatea argumentaţiilor demne de puse pe versurile noii orientări în muzică marinelească a ţării spoliate de “clasa politică” ambidextru şi pe întregul ei.
    Pedeleii nu doar că visează a la Voinescu ci se şi află în afara trebii, nici măcar în treabă, că tot ar fi ceva şi oricum ce să caute specialiştii portocaliului lu peşte şi curvele politice de la palat în emisiuni serioase fie şi ele la posturi mogulate…

  38. Acesti “domni si doamne” de la pdl si-au inchipuit, probabil, ca lumea va face “razmerita”, ca nu mai apar la televiziunile “mogulilor”.Eu si multi altii ca mine nu le-am simtit lipsa ,si asa nu prea reuseau sa transmita ceva concret din politica partidului lor drag si scump. Majoritatea sunt plini de ura si suficienta. “Multumim” celor care prin votul lor ne-au adus pentru inca un mandat “portocalii”.

  39. N-am răspuns la întrebarea din titlu: NU!
    Pot avea imaginea Sulfinei dând “profesional” din cap, cu intonaţia specifică ( aţi auzit-o cum zice “democrat-liberal” ?) şi cu Ciutacu urcat pe pereţi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.