Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Mă numesc Victor Ciutacu şi sunt…

Mă numesc Victor Ciutacu şi sunt…

pozar

În viaţă (şi, în particular, în carieră, dacă o ai) e bine să-ţi cunoşti limitele. Să ştii ce (nu) eşti în stare să faci, să conştientizezi că aripile întinse sunt necesare, nu şi suficiente, pentru un zbor în siguranţă. Am pretenţia că, la peste 43 de ani, mă cam cunosc. Că ştiu de ce-s capabil şi ce mi-e inaccesibil. Şi am tupeul s-o mai şi spun.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

20 thoughts on “Mă numesc Victor Ciutacu şi sunt…

  1. Bai imi placi.

    Si imi placeti voi2, va sta bine impreuna. 🙂

    Dar ma lasi sa fiu nitel rautacios si sa-ti dau un link ?
    (sunt la tine acasa si consider ca trebuie sa-ti cer voie)

  2. Victore poti sa spui de ce a plecat de la voi “sirena aia urlatoare” basista ?

  3. Daca-l aduci pe Iniesta si-l pui linga Bourceanu,asta in orice campionat din lume,sigur se va umple un stadion sa vada cum joaca cei doi.Daca linga ei mai aduci pe Cocis si pe Florescu(Manastire,de exemplu),o faci degeaba!
    Adica,eu ma uit la RTV pt. Iniesta nu pt. Cocis.
    Cristian-savuroasa aducerea aminte cu DSK!Asta e,nu mai e ca altadata,vorba ramine ca si scrisul!

  4. @bondescu: n-am comentat niciodata, nicaieri, politica de personal, n-o voi face nici acum.
    altfel, rad si acum cu Laura de ce-am scris atunci 🙂
    @santinela: habar n-am nici de ce, nici unde. sa fie sanatoasa si sa vina la proces

  5. @bondescu, eu nici macar rautacios n-am vrut sa fiu caci am uitat sa pun ghilimelele la primul mesaj, dar ce-a scris Victor atunci este ceea ce imi place mie la el. Stilul, expresiile. 🙂

    “satir bătrân, “neputinţă la drum de seară”,”si-a reprimat două cincinale revolta”, “ca găina pe grămadă”, “libidinos cu palmares în domeniu”…mi se pare a fi un stil adaptat la realitatile romanesti, un fel de Caragiale contemporan, dincolo de persoanele implicate sau stirea zilei…si ma opresc aici ca poate se supara Crucisatoru’ sau vreun corifeu de-al intelectualilor sinecuristi.

    Altfel mie imi place formatul cu Laura, ba chiar imi place si imi placea de Laura chiar si la vremea respectivului articol, si chiar l-as vrea marit la 90 de minute(e drept ca nu muncesc eu). 🙂

    Nu in ultimul rand ma bucur ca a plecat sinistra aia de Sorina Matei. N-o fi frumos sa comentam in lipsa, dar dincolo de basism si “procurorii dom’le, procurorii” era o realizatoare, daca o pot numi asa, total imprastiata.
    Orice editie a emisiunii ei as cauta vad numai scandal, vorbesc aia unii peste altii, e o harmalaie de nu intelegi nimic.
    Sunt convins ca nu-i vina ei in totalitate, ca nici participantii nu sunt prea scoliti in cei 7 ani de acasa, dar este total incapabila sa tina in frau o emisiune.

  6. URA………..bine ca a plecat liderul jurnalistelor -tata ,Sorina .Cand o aud imi adduce aminte de creta care zgaria table.Daca incepe sa-l laude pe Antonescu poate se duce la Gusa.

  7. Ieri l-am auzit pe base (a inceput sa devina nume comun)cand iesea de la Mall ca e correct sa iei pamant de la private nu de la stat (vezi Voiculescu ), dar casa (Mihaileanu) poti s-o iei de la stat .Ce jigodie , iti vine sa vomiti.

  8. Victor,imi placi foarte mult! ma bucur din suflet ca a plecat pitigoiul basist sorina matei….o Antipatica!

  9. @Cristian-Fara rautacisme! 🙂
    Fiti calmi ca nu scapati de Sorina,baietii se regrupreaza,singura problema e ca-s cam nauci.

  10. in locul tau victore nu as fi prea fericit citind comentariile la interviul cu tine de pe dcnews

  11. la draqu` mai sunt oameni care te urmaresc si nu stiu cum esti?! (restu`s cantitate neglijabila din start)

  12. Da, a fost o idee buna, cuplul asta e peste toate celelalte, trecute sau actuale, care au evoluat la televiziunile de stiri din ultimii 9 ani (poate cu exceptia cuplului Stancu-Ursu). Iar Chiriac, luata separat – care, stiu ca n-o sa te superi c-o spun, in unele seri e mai buna decat tine – e cea mai talentata jurnalista din categoria “bitchy”, cu mult inaintea lui Grecu, Cretulescu, Stanciulescu si (hai s-o pun si p-asta) Puscalau. Din pacate, in calitate de consumator (macar cu vechime, daca nu cu experienta), nu-i pot trece cu vederea flagranta versatilitate din ultimii 5-6 ani, cand a fost pe rand basista si anti-basista de vreo 4 ori, in perfecta concordanta cu orientarea politica a postului la care lucra (Realitatea Tv sau Romania Tv). Iar asta spune destul despre caracterul si/sau profesionalismul ei…
    Dar eu o sa ma uit in continuare la voi, daca subiectul si invitatii imi vor atrage interesul, macar in prima jumatate de ora. Pana acum va urmaream intreaga emisiune, pentru ca ignoram intervalul 21:30-22:00 din Sinteza zilei, cat isi tinea Gadea monologul. Dar acum ma-ntorc la Gadea, nenea! Am descoperit cum cosmarul ala de emisiune poate fi si amuzanta, daca alegi s-o urmaresti in cheia asta. Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi se-ntampla cateodata sa spun despre vreun film: “Dom’le, a fost atat de prost incat mi-a placut cumva.” Asa a fost si cu emisiunea lui de miercuri, de exemplu… A adunat o seama de invitati in studio (printre care si Bogdan Teodorescu, pentru care am si hotarat sa vad emisiunea, desi cam stiam ce-o sa urmeze) pe care i-a tinut doua ore pe scaune ca sa-l asiste pe el, citind in nestire de pe video wall cuvinte si cifre pe care nu le asculta nici dracu’. Teodorescu n-a reusit, bietul om, sa vorbeasca nici 3 minute! N-a fost timp destul, ce vrei?! In schimb, la finalul emisiunii, domnu’ Gadea s-a pus cu curu’ pe scaun, picior peste picior, si s-a intretinut cu Badea, pe pasa dintre emisiuni, cel putin 20 de minute! Iar invitatii din platou stateau sa-i asculte, ce dracu’ sa faca… Oribil sau minunat?! Habar n-am, e clar ca publicului ii place… Si cine sunt eu sa ma dau mai destept decat sutele alea de mii de oameni care-l urmaresc in fiecare seara? Plus ca omul e capabil de niste perle demne de un copil de 10 ani… La un moment dat, a gasit de cuviinta sa-l corecteze pe cel care i-a scris materialul pe care-l citea de pe video wall: “Era vorba despre 90,5 ha, nu 90,50 ha, cum scrie aici.” Cum, asta a absolvit 8 clase (restul nici nu mai conteaza), si nu stie ca, oricate zerouri ai adauga dupa 5-ul ala, e fix acelasi lucru?! Da, Misule, ai fi crezut vreodata ca 90,5 = 90,50 = 90,50000000000000?! Minune dumnezeiasca, nu altceva! Praise The Lord!
    Prin urmare, Victore, te rog frumos, in numele unui numeros grup de telespectatori, sa dai pe post tot ce ai mai bun (dezvaluiri incendiare, declaratii-soc, etc) in prima jumatate de ora, ca dupa aia noi ne mutam pe Antena 3.

  13. d-le Ciutacu, de aici din postura de cititor al postarilor dvs si de telespectator(ocazional din pacate pentru ca deh, cu timpul nu te-mpaci) al emisiunilor dvs tin sa va urez FELICITARILE MELE iar in anul 2014 va urez MULTA BAFTA.Iar despre partea cu nemultumirea, va dau(ca exemplu) unul din modelele mele in viata: Michelangelo.Care n-ar mai fi fost ce este azi daca s-ar fi culcat multumit la una din operele sale.
    o zi buna

  14. Indiferent unde iti faci meseria,atat timp cat ti-o faci cu buna credinta,esti ok.Nu apartenenta la un trust sau altul este de apreciat,ci modul in care iti faci meseria.Ce-mi pare rau,este ca nu esti tu “tartorul” ,ci doar co-moderator.Cateodata mi se pare ca tu ai vrea ca discutia sa se duca intr-o directie si partenera o duce in balarii in alta parte,pe o chestie mai neimportanta.
    In alta ordine de idei,bine ca nu-i mai vad mecla lui S.M.Antipatica creatura!Acrea tot postul! :))
    Iti doresc mult succes si orice ti-ai dori,sa se implineasca,oricat de greu ar fi drumul!

  15. victore, știi că te apreciez, după cum știi că de la o vreme intru foarte rar pe aici. am citit interviul tău, apoi comentariile. la un moment dat contează și cine te înjură, dar parcă prea erau numai păreri negative.

    cât despre antena3, și acum rămân la părerea că de la un anumit moment încolo i-a făcut mai degrabă servicii (probabil involuntar…) actualului președinte.

    asta e. trăim cum și unde merităm…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.