Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Legaţi-vă, bre, cu lanţuri grele de jilţuri!

Legaţi-vă, bre, cu lanţuri grele de jilţuri!

Reprezentantul poporului tocmai ce-a mai şurubărit olecuţă în direct la reforma statului; pe televiziunile mogulilor, evident, că doar nu era să vorbească la gura de aerisire. Iar s-a apucat de salvat pensiile şi resursele din ghearele mogulilor (unde a revenit şi Patriciu) şi cică n-ar negocia voturile cu nimeni. Acu’ nu c-ar avea cu cine (în afară de ai lui, care n-au rafinării şi imperii media, deci sunt legitimi şi oricum nu crâcnesc), dar s-a gândit că e bine să ştie lumea că nu contează pe el.

http://www.youtube.com/watch?v=bbN-u-wVLdA

Cică a semnat un contract cu poporul suveran, pe care l-a servit destoinic 5 ani (aici am o rezervă, că mie nu mi-a adus nici o bere la masă, deci aş putea să cer rezilierea pe motiv de incompetenţă). Partidele politice au rămas, bineînţeles, câh.

P.S. Uitasem, Iohannis ar fi fost un tip de toată isprava dacă l-ar fi întrebat şi pe el de vorbă. Vrea minim 3 dezbateri cu Geoană, dacă nu zilnic. Da’ uite că liberalii n-au pus botul la bagabonţeală. Mare disperare tre’ să fie prin curtea palatului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

120 thoughts on “Legaţi-vă, bre, cu lanţuri grele de jilţuri!

  1. chiar disperare maxima !!!! poate sa faca intalniri pe fiecare zi dar si noaptea daca vrea !!! tot VA PIERDE !!!! votul meu a fost al lui Antonescu dar acum va fi sigur pentru Geoana !!!!!!!!!

  2. Sper ca Geoana sa se tina tare si sa accepte maxim o dezbatere. Daca Crin o tine tot asa devin fanul lui neconditionat pe viata. AMR 12 zile.

  3. Parerea mea sincera este ca daca PSD-ul, respectiv PNL-ul nu fac vreo prostie monumentala, gen demiterea lui Crin de la conducere si punerea de-o alianta PNL – PDL Basescu este ca si picat. Logic, matematic si tehnic nu are cum sa castige in turul doi.
    Dar dupa cum am spus…toate sunt conditionate de cum va actiona PNL-ul in mare masura…si apoi UDMR si PRM. Dezbaterile la TV…campania…declaratiile nu conteaza. Parerea mea.

  4. exact 17,6% dintre alegatorii cu drept de vot din Romania s-au deplasat duminica la vot sa-l sustina pe marinar. Restul au alte optiuni. Asta e adevarul portocaliilor. Cu toate autocarele, bicicletele si pitipoancele. Mai furati cat puteti 10 zile. o sa urmeze o iarna foarte lunga pt. voi.

  5. A uitat la capitolul moguli pe Udrea, Ritzi, Videanu, Berceanu precum si pe mereu bolnavul “Draga Stolo :((“

  6. multumesc, dragi Romani! multumesc, ziaristi!
    (discurs T. Basescu, luni, 23.11.2009, ora 19)

  7. Ce facem in Dolj cu Solomon? Atata carat cu autocarul si degeaba? Tot Geoana primul?

    Nasol, vorba lui Badea, sa-l dam afara din Oltenia, nu si-a indeplinit obligatiile de PARTID :))

  8. Chinul lui Basescu in aceste ultime 11 zile; ramase pana la detronare; este cadoul meu ,cumulat ,de mos Niculae si de Craciun:))..Savurez fiecare moment,fiecare zbatere disperata a marinarului

  9. Io am impresia ca Base a citit discursul de la ora 12,30 de pe aceleasi foi ca cele de aseara de la 7. Cred ca se repeta pt ca are impresia ca nici poporul nu-l mai asculta Si asa este. Am vb cu cei care voteaza PD. Argumentul lor e simplu “E nevoie de o mana de fier” Acesti oameni nu au nimic in comun cu democratia. Le-am recomandat niste tari la est unde pot adula niste conducatori daca tot vor.
    F buna atitudinea lui Crin de ieri.
    Am inteles de ce s-a enervat. Nu are legatura cu antena 3 realitatea si ziaristii ci cu institutele de sondare ale lui Voiculescu si Vantu care au dat rezultate partidelor pe tot parcursul zilei si care il situau pe Crin la 25 % impreuna cu Geoana la ora 18. A fost soc sa vada o diferenta de 10 procente la ora 21 si a reactionat la nervi.
    A incercat sa explice aseara la Gadea in emisiune dar pun pariu ca nu s-a inteles nimic pt ca nu a terminat nici o idee concreta.
    Daca nu cercetam netul nu intelegeam ce vrea sa spuna.

  10. Auto băgarea în seamă de azi, a lui moş Băsescu ”Nu contați pe mine, nu negociați cu mine, nu mai pronunțați numele meu” seamănă într-un fel cu replica lui Trandafir (Puiu Călinescu) din seria BD: ”Nu vă salut!” .

  11. Nu am auzit pronuntand Crin Antonescu. Nici dorinta romanilor de a avea guvern de dreapta. Poate nu am fost atent.

    Sa fie oare din cauza declaratiei de razboi pe care a facut-o Crin aseara?

    radu.

  12. buna ziua!

    atitudinea din prezent a domnului crin antonescu este dezamagitoare. nimeni nu poate contrazice realitatea ca cea mai buna perioada a romaniei a fost cu alianta DA la guvernare, liberali apoi si democrat-liberali in final; am 26 de ani si nu vreau ca PSD-ul sa faca din romania o tara de asistati social, saracie indulcita cu ajutoare sociale, pomeni si umilinte care abolesc increderea oamenilor in sine, initiativa si constiinta. cum se va uita domnul crin antonescu in ochii copilului sau dupa ce va face o alianta cu PSD-ul sau ce a spus in timpul confruntarii erau minciuni ieftine?

  13. DISPERARE- oamenii de la ADP sector 6 ( ai luptatorului)trag de jor si pun afise anti-psd in toate spatiile din sector(in special in statii ratb- proaspat recontruite pe banii fraierilor contribuali). Aia de la kioskurile pdl ii injura/bruskeaza pe aia care refuza sfatyurile de vot pt cirmaci; tot sectorul 6 trage din greu. DISPERARE MARE

  14. Continui sa remarc ca,la nivel national baselu si ai lui sint o minoritate,dar s-au sudat de scaune si vor sa ramina pe viata acolo.Asta a decis “poporul suveran”. Atunci,ce mai vor portocalii?Urmeaza sa mai zica acum,ca se lupta cu o coalitie “grivco”la nivel national?

  15. Sa ne fereasca Dumnezeu pana la alegeri de vreun cutremur de pamant ..pt ca doar in conditiile alea ar mai putea castiga Basescu

  16. citesc pe StiriROL.ro ca videanu sustine ca au inceput neoficial discutii intre PNL si pedele. e adevarat sau e doar intoxicare?

  17. Că cică, el n-are nimic cu Johannis ci cu “ăia”
    Că cică, el nu va face jocurile mogulilor
    Că cică n-a avut probleme cu pedeleii
    Că cică banii publici tre’ să fie ai cetăţenilor
    Păi, dacă l-au servit Păuneştii, Cocoş, Popoviciu, Paskanyi, Prigoană (un mogulaş de teveuri popolare) şi o vreme şi Becali, banii n-au fost o problemă. Vrea alianţă cu românii? Păi să se uite la rezultatele alegerilor. Dacă şi Radu Câmpeanu, fost mare adversar al lui Iliescu, şi luptător (veritabil) anticomunist îl dezavuează pe Băsel, s-a dus rău în jos percepţia publică şi a oamenilor cu o oarecare notorietate asupra Băselului.
    A reuşit până acum două lucruri: să spargă o dată PNL-ul, şi a mai avut o încercare cu PSD-ul, şi a reuşit să promoveze în politică “tineri valoroşi”. De-asta nu-l iubesc politicienii “cei răi”, şi poporul suveran. De-asta a ajuns să se autoizoleze.
    Dacă se vor descoperi fraude electorale făcute din iniţiativa pedeleilor, tot mogulii vor fi vinovaţi. Din simplul motiv că el “mai vrea”, iar poporu’ “e” aşa de proşti, că nu ştie cât bine-i vrea Băselu’!
    Papapapa! Să ne scrie de pe mare!

  18. Ciutacule ia de te rade:
    “Diriginta ii roaga pe copii sa-i spuna cu ce se ocupa parintii lor.
    – Spune tu Constantinescule!
    – Tata este pompier. El stinge incendiile si salveaza vietile oamenilor.
    – Foarte frumos, e randul tau Oprescule.
    – Tata este medic, el ne consulta si ne prescrie medicamente atunci cand suntem bolnavi.
    – Minunat! Dar tatal tau Avramescule!
    – Tata este dansator intr-un club gay, danseaza la bara, clientii ii baga bani la chiloti, si daca platesc bine tata si-o pune cu ei in boschetii de la intrare.
    – Oripilata de destainuirile elevului diriginta ii trimite pe copii in recreatie, oprindu-l doar pe micutul Avramescu.
    – N-am stiut ca tatal tau face asta, copile!
    – Iertati-ma doamna diriginta, zice Avramescu cu ochii in lacrimi, v-am mintit, tata e consilierul lui Basescu da’ mi-a fost rusine sa spun.”

  19. Nebunia, shizofrenia la nivel maxim.
    Asta pleaca de la Cotroceni cu NAPALM.
    Sa-l vad urland in chinuri..
    Am votat CRIN , dar la 6 dec , SIGUR VOTEZ GEOANA.
    A VERIFICAT CINEVA LA TAROM DACA AU REZERVAT BILETE DE AVION ?????????????

  20. a fost blat din turul 1, intre antonescu si geoana a fost intelegere evidenta! niciodata nu s-au atacat, antonescu nici nu si-a dorit sa iasa presedinte. cu toate greselile lui, basescu este de 100 de ori mai bun decat marioneta mafiotilor din gasca patriciu – voiculescu

  21. Nu stiu fiecare dintre noi cum ar fi reactionat daca ar fi fost in locul lui Antonescu. De pe mergine, e facil sa nu ne convina ceva. E normal, si dintr-o parte si din alta. La ce nivel de stres si emotivitate se afla dl Antonescu, duminica seara, cred, ca a reactionat ca un om, (fie el “necopt” politic) si nu ca un robotel bine uns.
    In campanie, Antonescu trebuia sa fie combativ, cu ceilalti doi. Adevarat, a marsat mai mult pe Geoana, din vreun calcul personal. In ochii copilului sau se poate uita senin, nu va faceti griji. Chestiile astea cu copilu` devin gretoase. Intre a lasa Tara pe mana lui Basescu, de care inteleg ca va e sila, si a se incheia orice alianta care ar putea lasa gol fotoliul cotrocenian de fesele basesciene, care credeti ca e solutia? Sau alegerea?…

  22. Domnule Ciutacu,nu m-am adresat pana acum direct dar acum am ceva de spus referitor la CRIN ANTONESCU.Nu sunt de acord ca acesta sa isi dea demisia asa cum a promis,deoarece eu il vad ca pe un viitor presedinte peste vreo 5 10 ani.Atat.Sunteti putin cam dur.
    P.S. nu sunt o PNLista.

  23. nu toti cei care au votat cu crin sunt liberali. stiti foarte bine acest lucru dar intretineti aceasta confuzie in mod deliberat. mai mult, electoratul liberal nu asculta asa usor de lideri. de fapt asta inseamna intr-un fel liberalismul, dar asta e o alta discutie care nu-si are locul pe acest blog.
    ca atare nu va grabiti sa insumati cele 20% ale lui crin la cele ale lui geoana. pentru liberalul de rand (si eu sunt unul din ei) geoana e la fel de detestat ca basescu. realitatea e ca suntem mai educati politic, mai informati, mai cu personalitate si chiar mai egoisti pentru a fi o masa de manevra.
    poate dupa alegeri veti avea timp, domnule ciutacu, pentru o analiza corecta a votului pro-crin. va inteleg insa, in aceste momente nu aveti nevoie sau timp de asa ceva.
    sper ca, dupa ce basescu va castiga al doilea mandat, sa vad o analiza reala a modului in care au votat in turul doi cei care au votat cu crin in primul tur. veti avea surprize mari.
    inca o data va spun, sper ca dupa alegeri sa putem avea un dialog normal, fara “extremisme”, despre toata nebunia asta.
    P.S. cand va veti curata blogul va rog sa-i aveti in vedere si pe cei care confunda locul asta cu mIRC-ul sau YM-ul. ma dor ochii cand le citesc postarile

  24. @Adina: nici el nu e de acord, deci sunteti minim doi. 5 minute…
    @dinca: mai ai frati pe-acasa?

  25. duminica:
    TB: alinata de dreapta, referendum, Crin e ok.

    luni:
    CA: nu ma aliez cu TB
    TB: CA este naspa, referendum, aliatul meu este romanul
    CA: nu-l pot lasa pe TB sa minta, devin activ

    marti:
    TB: nimic de CA, referendum, Johannis, romanul, apasat pe Grivco+moguli+PATRICIU, confruntari directe cu MG.

    Mai putem adauga si declaratiile lui MG care din punct de vedere strategic (referendum, Johannis) v. vot, a fost foarte bun pana acum. Din pacate pentru el, sper ca nu si pentru noi, nu stie sa maximizeze avantajul acestei strategii.

  26. incet incet se strange latul in in jurul gatului portocaliu. dupa ce basescu o sa dispara am sa ma tin de cuvant si am sa dau o sticla de single malted unui prieten si nu ma o sa ma mai intereseze politica. chiar daca nu a iesit chiar cum vroiam e bine si asa. felicitari celor care au luptat si lupta pentru asta.

  27. Va propun un joc.

    Ce modele ne propune Basescu:

    EBA – modelul intelectualului bine educat
    Udrea
    Ridzi
    Popoviciu
    Cocos
    Casuneanu
    Umbrarescu
    Videanu
    Berceanu
    Bercea Mondialu
    Mantoc
    Falca
    Yassim
    Blaga
    Paunescu
    Costel Iancu
    Silvian Ionescu

    .
    .
    .

    Completati dupa model pe verticala si pe orizontala!

  28. E inutil sa mai spun ca e vorba de inconsecventa, e disperare d’aia grea, si atat!
    Crinee, iti zic ceva in ceea ce ma priveste: nu-mi spune/recomanda cu cine sa votez, ce sa fac si, mai mult, ca va curge lapte si miere, te rog! thx! 😀

  29. Poate neimportant, dar iritant de la un punct….Il cheama JOHANNIS cu “J” si nu cu “I”, asa cum de la aparitia lui pe marile ecrane cei de la Antena 3 il pocesc….are si neamtu’ mandria lui..

  30. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Poate ,din cate constat acum,ca totusi romanii vor bine pentru ei.basescu,da,a intrat in balbaiala si sper ca acolo sa ramana…

    Va doresc numai bine,cu acelasi respect,
    IoanaP
    P.S.Am citit interviul Dvs. din “Confidential” si imi place ca sunteti asa cum sunteti si asa vreau sa ramaneti.Dar am totusi o intrebare:de ce nu aveti carnet?!(de conducator auto,nu de partid,cu siguranta).

  31. Dle Ciutacu poate se intereseaza cineva si de ostaficiuc presedinte cjt timisoara care a dat deja banii pt cadouri de craciun angajatilor 400 de ron intr-un an de criza cand anu trecut s-au dat 200 de ron culmea exact inaintea alegerilor degeaba m-am mirat ca in Tm a iesit asta pe primul loc e puternic ostaficiuc si pomanagii sunt peste tot

  32. @iulia: il cheama, legal, cum scrie-n buletin: Iohannis cu I. daca nu-i place, il schimba prin hotarare judecatoreasca. a spus-o el exact la A3.
    @IoanaP: fiindca nu mi-am dorit niciodata sa am

  33. OOOPS!! mea culpa….uite ce-si face omul cu mana lui!! daca vorbesc inainte de a verifica!!! scuzele mele pentru comentariul anterior….IOHANNIS , si nu JOHANNIS, in cazul asta cum cei de la Realitatea il pocesc!

  34. marineru isi visleste singur sarcofagu spre abis…

    pai sa iesi dupa 2 luni sa spui ca Iohannis sa negocieze si cu pdl inseamna ca de 2 luni tara asta a fost bataia de joc a individului.

    arde-l sa-l usture!

    a recunoscut ca din cauza lui e criza in tara asta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.