Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > La Jihad se răspunde politic cu Jihad. “Lovitură de stat” parlamentară live

La Jihad se răspunde politic cu Jihad. “Lovitură de stat” parlamentară live

USL răspunde nemulţumirilor propriului electorat şi declanşează Jihadul. În doar jumătate de oră, ecranele s-au îngălbenit brusc de două ori: cereri de revocare pentru preşedinţii camerelor parlamentare şi, respectiv, avocatul poporului. Bănuiesc că vor urma curând şi nişte judecători ai Curţii Constituţionale. Scopul scuză mijloacele, zicea Machiavelli. Romantic vorbind, scopul ar fi funcţionarea normală a instituţiilor statului. În traducere liberă e suspendarea frânarului Băsescu, urmată de organizarea referendumului pentru demitere. Legea nu prea joacă, la capitolul ăsta, pe partea USL, dar parcă ar fi prima oară când Casa Poporului ar găzdui o siluire a Monitorului Oficial.

Mieunăturile patetice ale pedeliştilor, principalii violatori ai Constituţiei şi ai regulilor de funcţionare a statului de drept, sunt parte a spectacolului. Nu plânsul de propria milă le va rezolva problemele, ci acţiunea politică. Pe care, ca de obicei, dar parcă mai năuci ca oricând, o aşteaptă de la Jucător. După declanşarea urgiei penale şi mediatice, răspunsul vine cu aceeaşi intensitate. Logic ar fi să vrea să se salveze. (integral, aici)

UPDATE: Nu i-am auzit pe aparatorii de azi ai democratiei sa-i fi sarit in ajutor cand o violau pedelistii in grup organizat

Comentarii

comentarii

Similar Posts

191 thoughts on “La Jihad se răspunde politic cu Jihad. “Lovitură de stat” parlamentară live

  1. Sincer, abia astept sa se termine cumva totul, in sensul dorit noua majoritate a cetatenilor cu drept de vot, grupata in jurul USL.
    Problema este ca imediat va trebui sa ne indreptam catre alegeri cu pasi fermi si rapizi.
    Dupa alegeri insa, va trebui sa privim cu spirit analitic in urma si sa invatam ceva din ceea ce s-a intamplat.
    Multi spun in ziarele de azi ca apararea democratiei trebuie realizata cu orice mijloace, inclusiv cele la limita sau dincolo de limita constitutiei. Domnul Ciutacu insusi adauga la prezentul articol urmatoarele:
    “UPDATE: Nu i-am auzit pe aparatorii de azi ai democratiei sa-i fi sarit in ajutor cand o violau pedelistii in grup organizat”
    Asa este, dar ce facem acum, daca prima data nu a sarit nimeni in apararea bietei democratii, inseamna ca se cuvine sa privim inca o data nepasatori la acelasi film porno?
    Ma bucura ca USL a luat in final atitudine, desi destul de tarziu, insa ma intristeaza brutalitatea masurilor de revenire la normal.
    Este spectaculos, agentiile de presa zbarnaie, invitatii fac coada la studiorile TV, paine cu icre negre pentru presa, insa undeva s-a scurtcircuitat democratia in ultimile 2 saptamani si mai cu seama din data de 27 iunie incepand.Nu vreau ca maine sa imi fie rusine, daca voi comenta pe acest blog, ca nu am fost sincer si nu am spus ceea ce cred despre situatia actuala. Multa intelepciune va doresc voua si celor care astazi iau decizii importante in Parlament si nu numai!

  2. Fara dictatura dar mai plini de ura!
    Vreau plagiate pe paine precum margarina ce-am mancat-o atatia ani! Chiar Buldogul striga “hotii”?! Vreau dezvaluiri despre toti plagiatorii si, mai ales, despre spoliatorii neamului. Astept artileria grea. Colonei adevarati nu dormiti in bocanci si treceti de partea poporului pana nu este prea tarziu…

  3. Daca au minoritatile si udmr inseamna ca au peste doua treimi, deci pot sa-l demita direct pe marinar pentru inalta tradare. probabil ca se va gasiun motiv in zilele urmatoare. cred ca totusi trebuie referendum.

  4. Avocatul Poporului e cel care a recunoscut că IMPOZITUL MINIM E O TÂMPENIE, NEDREPT, ILEGAL, ŞI TOT EL A DECLARAT CĂ PÂNĂ LA SFÂRŞITUL ANULUI 2009 MAI ARE TIMP SĂ SE SESIZEZE!!!! Asta în timp ce multe firme mici mureau, iar altele se străduiau să supravieţuiască, luându-şi de la gură o pâine care oricum nu are cum să fie prea albă.

  5. Romania seamana, in aceste zile, cu o tara africana, instabila politic.

    Escrocheriile lui Basescu ne-au adus in situatia stalinista in care ne aflam, in care alde Ponta sunt fortzati sa abuzeze numai sa inlature regimul ticalos condus de de Basescu.

    Aceasta stare de lucruri, normal, NU este in avantajul oamenilor. USL-ul de acum seamana foarte mult cu PDSR-ul lui Adrian Nastase, cand totul se rezolva cu politica pumnului in gura.

    Ramane de vazut daca merita pretul acestui circ pentru ca, in mod sigur, democratia romaneasca se intr-o directie total aiurea.

    Bai nene, ONG-urile de aparare ale “democratiei” unde Puii Mei sunt?

  6. Vad ca sclavii de la CCR se plang la Curtea de la Venetia. Unde erau cand Basescu facea referendumuri impotriva recomandarilor Comisiei de la Venetia ?
    Merita tot ce li se intampla iar noi meritam sa scapam de basism.Pe urma punem noi presiune si pe astia de la USL sa nu si-o ia in cap 🙂

  7. Stiti ce fac astia acum? Il reinventeaza pe Basescu. Imi pare rau, dar nu ca ii schimba pe astia ci pentru ca sunt atat de prosti incat la referendum basescu iar scapa. Impactul public este davastator. Ma uit si la time pe blog, si desi esti un antibasist totusi pe blog parerile sunt 50-50, si nu cred sa fie un atac de la postaci…

  8. Gata, a gangurit Gitenstein ca “e foarte ingrijorat” de situatia “africana” din Romania.

    Asta asteptam sa aud. Vreau sa aud o declaratie clara de sprijin pentru Basescu.

  9. Da, poti raspunde cu jihad la jihad, dar asta nu inseamna ca dupa aceea totul va fi bine si frumos si vom trai in pace si armonie pana la adanci batraneti.
    Nu, nu va fi asa, la jihad-ul USL-ului de astazi vor raspunde altii tot cu un jihad.
    Asa ca cei care aplauda acum miscarea USL-ului, ar trebui sa se gandeasca ca peste 2-3 ani s-ar putea ca PP-DD sau vreun alt partid extremist sa faca acelasi lucru.
    Trebuie sa existe niste limite peste care sa nu se mai treaca la fiecare schimbare de majoritate politica.

  10. Sunt oameni vechi acolo… Tuca e vechi, tu ti-ai construit un nume; coperta aia nu trebuia sa iasa asa. L-ai chemat pe Dan Puric in emisiuni si l-ati pus pe Maniu langa Nastase. Romania profunda o sa va izbeasca in tample ca un bumerang.

  11. Da frate, sa-l puna pe Antonescu presedinte la Senat, care are 0% prezenta in ultima sesiune parlamentara si probabil sub 5% in ultimii ani.
    Suntem sanatosi la cap?

  12. @ioana: si ar trebui sa laud TVR si asa-zisele schimbari de acolo? e aceeasi cloaca

  13. E ca in decembrie 89…
    Inlocuirea regimului ticalos condus de Ceausescu nu se putea sfarsi decat cu el-lidero in fata plutonului de executie – solutie imorala dar justificata din plin de gradul de ticalosie.

    Basescu ar trebui sa aiba aceeasi soarta…

  14. @ionut
    Priveste partea buna a lucrurilor. Cu ocazia asta, va veni la munca.

    Acum, nu stiu cum sa va spun, dar ce face USL zilele astea se va deconta penal. Unii procurori isi vor aduce aminte ce au facut zilele astea.

    Sincer, nu inteleg ce au in cap cei doi. Puteau astepta pana in noimebrie sa castige alegerile fara emotii. Asa, mobilizeaza multi indecisi sa vina la vot. Si nu pentru ei.

  15. terminati cu visele umede cu executii sumare! nu suntem in Republica Centrafricana

  16. Pt. ionut:

    Şi tu, Brutus? 😆
    Măi dar cum răsărirăţi voi, apărătorii democraţiei, ca ciupercile după ploaie! 😡
    Şi să ştii că sunt alţii mult mai inspiraţi pe-aici, care chiar depun eforturi serioase ( evident, cu acelaşi rezultat nul ) de a ne spăla pe creier. Bine, fiecare face cât poate.

    P.S. Dar despre cât doarme Crin nu ne spui nimic? 🙂

  17. @ionut

    Cei care incearca sa il “puna” presedinte la Senat pe Antonescu, vrem sau nu sa acceptam, reprezinta undeva la 60% din populatia cu drept de vot a Romaniei, deci o majoritate actuala a cetatenilor Romaniei. Ca o fi bun sau nu, ne vom lamuri, insa functiile de presedinti ai camerelor parlamentului, fiind en=minamente politice, este de dorit, in orice democratie, daca vrem sa traim in spiritul democratiei, sa reprezinte majoritatea politica. O sa se opineze ca o majoritate in urma unor alegeri parlamentare nu a fost legitimata. In regula, dar cand s-au cerut alegeri parlamemntare anticipate, inainte de guvernul MRU, cine s-a opus? USL? Nicidecum.
    Acum, PDL culege ce a semanat!
    Privind in spiritul rezultatelor alegerilor locale, orice cetatean cinsiti poate recunoaste o noua majoritate politica. Tot in spiritul noii majoritati exprimate la alegerile locale, care este motivul pentru care PDL se indarjeste, cu ale sale 10-15% procente, sa nu cedeze presedentia celor doua camere? Cine este mai al dracului? Ala care isi cere dreptul castigatorului, sau cel care refuza sa isi accepte infrangerea?

  18. citind comentariile – de aici sau din alta parte – ma gandesc asa: ce bine ar fi fost daca toate energiile s-ar fi canalizat asta-iarna, in strada.
    d-aia nu ne ies revolutiile, pentru ca stam cu quru’ pe scaun si abia avem timp sa postam.

    …deci Zuckerberg e de vina. 😀

  19. Bine punctat. Machiavelli condimentat cu mult Caragiale.
    Conu Leonida față cu reacțiunea.

  20. eu sunt de acord cu ce spui.daca esti numit politic sa pici tot politic.dar usl’ul poate crea un sistem prin care sa se aleaga dupa anumite criterii oamenii care “azi si ieri” au fost numiti politic si care sa reziste in urma alternantei la putere.nu cred ca vor face asa ceva.cum minte pdl’ul asa minte si usl’ul.
    aceasta este o atitudine tipica a politicianului roman:
    nento voiculescu de exemplu ne-a transmis ca el demisioneaza din senat pentru ca nu i-au aprobat proiecul cu evaziunea fiscala.m-a impresionat pana la lacrimi .cand colo el a facut asta pt. ca are un proces de coruptie pe care nu vrea sa-l judece curtea suprema ci tribunalul bucuresti iar ca senator nu se putea asa ceva.bai nene, in loc sa ne spuna motivul real si sa argumenteze prin faptul ca curtea suprema a fost numita politic sau sa nu spuna nimic ne tranteste o miciuna grosolana.nu e chiar ca la “o fi zis copilul ceva” dar e tipic.cat timp exista astfel de specimene nu o sa avem o lupta politica ci o smardoiala golaneasca.

  21. Mă simt agasat zilele astea de postaci mai mult ca oricând. Fiind mare consumator de internet mă confrunt zilnic cu tot felul de bălării și am impresia că au crescut cantitativ sau posibil să fie aceiași băsișți care folosesc identități diferite.

  22. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Urmaresc cu speranta tot ce se intampla, si sper sa se intample bine pentru noi,cei care ne-am saturat de mizeria asta in care traim .

    Dl.Gadea zicea aseara ca va fi o aniversare frumoasa pentru Antena 3,daca cine stie ,nu se va mai intampla ceva astazi.Ei bine,ma bucur ca s-a intamplat acest ceva!
    Aniversarea Antenei 3 va fi o aniversare memorabila.
    Va doresc tuturor din A3 sa fiti mereu uniti, si la fel cum sunteti azi!

    Cu mult respect pentru toti,
    IoanaP

  23. Salut Victor,

    Tot iti spuneam eu cum secu’ U s A apara pe Basesc.

    Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: “Sunt profund preocupat de orice incercare de amenintare a independentei institutiilor democratice din Romania”

    le-a trimis alora de la propaganda news o scrisoare.

    N-are sanse Victoras.

  24. Eu cred ca pedeleprele, dupa gandirea lor, mai bine zis a tartorului lor Basalaul, au dreptate, cand spun ca ceea ce se face azi se numeste lovitura de stat. In conceptia lor/lui “statul sunt eu (bulibasa Basila)” si intr-adevar actiunile de azi, vizeaza in final eliminarea dictachiorului, dar pana la el trebuie eliminate zidurile de aparare, garzile de corp si alte piedici.
    Deci succesuri multe “loviturii de stat” !

  25. Atentie ! A vorbit Vitan(stein). Cred ca e necesar un update 🙂

    Abdel Kader.

  26. Sunt de acord ca majoritatea parlamentara trebuie sa aiba si conducerea camerelor, este logic.
    Dar sa modifice legea pentru ca acest lucru sa se intample, nu sa o calce in picioare!

    Daca maine Parlamentul decide sa isi inzeceasca salariile, sa capete imunitate pe viata, sau orice altceva, sa inteleg ca au dreptul ca sunt alesi de popor si reprezinta vointa poporului?!

  27. categoric sint impotriva executiilor sumare… la canal Bucuresti-Dunare cu ei… coloneii astept sa fie chemati la oaste si trimisi in kandahar impreuna cu mult stimatul si iubitul ambasador usa mark gitenstein

  28. Zbiara portocaliii: ,,lovitura de stat”
    Curat lovitura de stat dar umflati-i!!!!

  29. Lovitura de stat nu o da Parlamentul, Parlamentul este reprezentantul poporului. Ceea ce fac ei este vointa majoritatii poporului, deci nu este lovitura de stat, ce naibii o tot dau toti cu nedemocratic neconstitutional. Constitutia si institutiile trebuie scoase cumva de sub tutela lui Bas. Altfel 60% dintre cetatieni traiesc sub ocupatia celor 15 %.

  30. E lasati domnule Ciutacu, ca schelalaitul pdl-ului e nimic pe langa “ingrijorare” ambasadorului SUA, care spune ca se “teme” pentru democratia din Romania! :)) gitenstein la brutarie!!!

  31. Nu-mi place de basescu si de pedeleii lui, dar ce s-a intamplat astazi ma sperie. USL-istii sunt o gasca disperata nu doar sa puna mana pe ciolan, ci sa controleze TOT ce misca in tara asta. Pentru mine este un semnal infiorator.

  32. da, lovitura de stat urla pdl istii, iar blaga mai are un pic si da in basedow asa i-au iesit ochii, oltean e livid la fata direct in ciroza, iar anastase s-a trezit sa raspunda la intrebarea daca pana diseara putem considera ca avem 2 presedinti-din pacate.Jos cu voi leprelor si cu basescu in frunte.Cea mai tare aniversare a postului ANTENA 3, aveti de comentat pe masura si ve-ti tine minte aceasta zi.Gata fug catre tv, asteptam seara.Inca o data- sa ne traiti.

  33. Până când va ciripi Cocoș de trei ori, toți pupinbăsiștii vă veți fi lepădat de… Băsescu.

    Nu-mi place de basescu si de pedeleii lui, dar… “nu mai vine bani la tabără de trombonit pe net.”

  34. toti sunt aproapela fel , joaca un joc dar din cand in cand se pupa cu ,, dragoste ,, dupa ce s au balacarit , chiar si tu cu udrea…

  35. Datorita escrocheriilor lui Basescu, Romania s-a transformat in Ouagadougou.

    Militziile rivale trag foc dupa foc din transee. Lumea idioata exulta de fericire crezand ca ceea ce vade e altceva decat un spectacol penibil de democratie retardata.

  36. europarlamentarului monica macovei, fost procuror comunist sa-i explice cineva ca parlamentul nu da lovituri de stat. faptul ca puterea portocalie e de domeniul trecutului si in curand vine vremea sa raspunda pentru furaciuni si dezastrul tarii, nu poate fi decat benefic pentru Romania. ii doresc doamnei macovei mult sprit de la rece (cunoscut fiind faptul ca bea zdravan) fiidca va veni vremea cand va ajunge ea si colegii ei de furaciuni la rece…

  37. M-am convins si de USL-ul asta.Ma bucur insa ca s-a intamplat asta inainte de alegeri pentru ca eram hotarata sa-i votez la toamna.Niciodata nimeni nu e asa cum pare…nici nu mai am cuvinte, pana la urma toti sunt la fel, nu poti sa ai incredere in nimeni.Eu nu stiu oamenii astia cum au tupeu sa vina la televizor si sa vorbeasca una iar cand ajung la putere sa faca exact invers.In orice caz,mai bine ca a fost asa, daca îi votam era dezamagirea si mai mare .

  38. @Elena: las’ ca ramai cu ai lu’ Basescu. ei sunt democrati 🙂

  39. stai linistit ca nici pe aia nu-i votez…nu se putea sa nu zici tu ceva cand e vorba de ai tai.nu e vorba de Basescu, e vorba de toti, dar vad ca nu poti sa accepti ca si astia sunt la fel ca ceilalti.mai ai acum tupeu sa vi la televizor si sa le iei apararea?eu prefer sa nu merg la vot decat sa-i votez pe unii care fac la fel…de ce te oftici atat?

  40. Elena,

    asta e problema VOASTRĂ: îi subestimaţi pe CEILALŢI. Şi ştii de ce? Pentru că atât vă duce capul. Sau poate vă duce mai mult, dar e mai bine să papi bani de la buget, decât să te strofoci pe “piaţa liberă”.

  41. Subscriu si eu la ideea cu “cantatul de trei ori a Cocosului”. Si sa vezi cum se intoarce “gainusa” la originile-i politice (adica in PSD sau PNL vreau sa adaug, asa, pentru amnezici).

    Basescu, daca nu vrea sa le dea USL-istilor satisfactia de a-l suspenda, ar putea sa se impuste. Ca oricum, si daca va supravietui impuscaturii, toti medicii au invatat in zilele din urma ca, in astfel de cazuri, primul ajutor se poate acorda legal numai la Rahova.

  42. Victore, lasa-ne mai nene cu Basescu al tau… Despre altceva nu mai putem vorbi? La Multi Ani! Antena 3. 7 ani. Bafta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.