Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > La Jihad se răspunde politic cu Jihad. “Lovitură de stat” parlamentară live

La Jihad se răspunde politic cu Jihad. “Lovitură de stat” parlamentară live

USL răspunde nemulţumirilor propriului electorat şi declanşează Jihadul. În doar jumătate de oră, ecranele s-au îngălbenit brusc de două ori: cereri de revocare pentru preşedinţii camerelor parlamentare şi, respectiv, avocatul poporului. Bănuiesc că vor urma curând şi nişte judecători ai Curţii Constituţionale. Scopul scuză mijloacele, zicea Machiavelli. Romantic vorbind, scopul ar fi funcţionarea normală a instituţiilor statului. În traducere liberă e suspendarea frânarului Băsescu, urmată de organizarea referendumului pentru demitere. Legea nu prea joacă, la capitolul ăsta, pe partea USL, dar parcă ar fi prima oară când Casa Poporului ar găzdui o siluire a Monitorului Oficial.

Mieunăturile patetice ale pedeliştilor, principalii violatori ai Constituţiei şi ai regulilor de funcţionare a statului de drept, sunt parte a spectacolului. Nu plânsul de propria milă le va rezolva problemele, ci acţiunea politică. Pe care, ca de obicei, dar parcă mai năuci ca oricând, o aşteaptă de la Jucător. După declanşarea urgiei penale şi mediatice, răspunsul vine cu aceeaşi intensitate. Logic ar fi să vrea să se salveze. (integral, aici)

UPDATE: Nu i-am auzit pe aparatorii de azi ai democratiei sa-i fi sarit in ajutor cand o violau pedelistii in grup organizat

Comentarii

comentarii

Similar Posts

191 thoughts on “La Jihad se răspunde politic cu Jihad. “Lovitură de stat” parlamentară live

  1. domnule ciutacu , nu am mai comentat aici de pe vremea ” tonomatelor” . din pacate aveti dreptate. dar la ce foloseste ? NISTE IRESPONSABILI CU TOTII! CARE E DIFERENTA? sa ne multumim privind cum se devora intre ei? sa-i lasam sa se aleaga praful? probabil ca asta merita!

  2. @roxana maftei: hai sa zicem ca Basescu e subiectul zilei 🙂
    @Elena: tu esti la nivel de “s-a aratat oftica”

  3. Superb, superb, superb… l-am vazut azi pe Ciorbea la RaitaruTeve cum i-a desfintat basistii la ei acasa, pe urma cand a intrat si Breton Macovel pe fir a fost orgasmic( da stiu, greu de crezut dar adevarat :D)…

    Cu alte cuvinte da, jihad adevarat pe toate fronturile. Se screme propaganda basista din toti muschii, mai ca mai mai iese cate un bas… auzi ca “lovira de stat”, data de parlament, lol.

    Ma doare in cur de incalcari de proceduri cretine, la cate au incalcat ratatii portocalii de-a lungul timpului, da, da stiu cliseul “sunt la fel daca procedeaza ca ceilalti”. Repet, ma doare in cur de birocratie, atat timp cat se pune in stop spolierii a ce a mai ramas din amarata asta de tara, si cat timp ii voi vedea pe nemernici dupa gratii prin procese facute pe bune(nu duc lipsa de dovezi evidente).

  4. Un bisnitar de blugi si de tigari! Nu imi vine sa cred la ce poate duce democratia! Sa ajunga sa ne conduca un bisnitar de blugi si de tigari! Ne vorbeste noua asta de morala si de legislatie! Nu este incredibil?

  5. Base, cine-ar fi crezut?
    Dupa flota ce-ai vandut
    Si ti-ai tras atatea case,
    Sa stai tot langa Nastase?

  6. Daca USL-ul nu termina astazi TOT CE SI-A PROPUS, totul se poate duce de rapa!

  7. Democratia romaneasca a fost distrusa iremediabil de escrocul de Basescu.

    Din acest motiv, odata cu succesul previzibil al USL e posibl sa nu mai avem niciun fel de democratie, adica sa ramana la mansa doar o gasca de baieti.

    Iar noi, pullymea, urmeaza sa speram ca gasca conducatoare, care va ramane la carma, ne vrea binele…

    Oricat i-as ura, din tot ranunchii pe astia, nu e bine ce se intampla… Nu e bine pentru noi.

  8. au inceput manifestatiile in piata victoriei.usl ar face bine sa deschida ochii la semnale. manifestatiile de asta iarna (chiar manipulate pe alocuri) au exprimat un punct de vedere:puterea trebuie sa fie exercitata corect,si sa nu incalce legile. s-a strigat si usl=pdl=aceeasi mizerie.

  9. lui mark gitenstin, go home… sau pe romaneste du-te bre acasa.

  10. BRAVO USL !!!! Bine ca ati terminat cu jigodiile pdl-iste…..mai ramane sa-l rezolvati pe pirat….noi suntem cu voi!!!!!

  11. Victor, daca tu consideri OK ceea ce fac uslistii nu esti asa genial cum te crezi.

  12. Victore

    Ti s-a parut ca din punct de vedere procedural si legal intamplarile zilei de azi au fost departe de ce imi pot imagina ca-i in Republica Centrafricana?!… Ca oricum european si corect formal sigur nu a fost. Astept efectele evenimentelor in pozitiile UE si in USA. Chiar sunt curios. Seara buna si gandul cel bun!

  13. Solutia aleasa de Adrian Nastase- de a renunta la cererea de intreupere a pedepsei, in conditiile in care cauza urma sa fie stramutata “cu dedicatie” – este un exceptional reflex de luptator.

    Sa nu uitam ca Victor Ciorbea a fost procuror si, cand a facut acea afirmatie, anume ca Adrian Nastase ar putea fi omorat “cu ocazia” transportului in orasul-nu-stiu-care unde ar fi stramutata judecarea cauzei, a vorbit intuind perfect gandirea si intentiile procurorilor Monicai Macovei.

    Subliniez ce am mai scris: in penitenciar, viata lui Adrian Nastase este in pericol. I s-a pregatit- si intentia este mentinuta- soarta lui Sorin Crivat (asasinat in penitenciarul Codlea).

    Amintesc ca de “noul caz Adrian Nastase” (legat, formal, de tentativa de sinucidere- pe fond, este si altceva, extrem de grav) se ocupa procurorul Selaru- acelasi care a “ingropat” cazul Sorin Crivat, asasinat in penitenciarul Codlea.

  14. “……la brutarie!” “……..la brutarie”………..ce coada o sa fie !!!

  15. Ma mira declaratiile ambasadorului american. Dupa mintea mea sunt o greseala diplomatica…
    probabil e stresat ca a gresit invitatii pentru ziua de miine…4 iulie

  16. la ce zice gitenstein pus de obama, eu zic : Sa dea domnul sa castige Romney!

  17. Fac un apel CATRE PRESEDINTELE REPUBLICII ROMANIA, sa inceteze cu amenintarile, ca il ia mama dracului! Sa respecte CONTSTITUTIA ROMANIEI, ca il ia mama dracului! El e angajat la stat, E BUGETAR! Sa isi vada de treaba, ca il ia mama dracului!

  18. basescu,udrea,anastase,toti pdl-istii si gasca lor la puscarie!!!! P.S.: sper sa nu ma mai cenzurati…

  19. marti..3 ceasuri rele pt base&co..pt noi,timp de chef,fir-ar…mult a fost,putin a ramas..mai e cacatul cel mare

  20. Ati fost cel mai acerb critic al tuturor derapajelor vechii puteri. Cum puteti sa cautionati cu atata cinism aceleasi practici la noii veniti? Cum credeti ca vom obtine alte rezultate facand aceleasi lucruri gresite? Care e diferenta intre astia noi si aia vechi?
    Sau poate am innebunit eu.

  21. din pacate viviane reding, comisar european pentru justitie, sustine exact contrariul a ceea ce zici tu : zice ca ponta (si crin si voiculescu) ataca justitia si independenta ei.

    statele unite, prin vocea ambasadorului, sustin exact acelasi lucru : ca ponta, voiculescu si crin sunt impotriva statului de drept.

    bine, poate se inseala ei. oi fi avand tu dreptate.

  22. D-le Ciutacu,

    La sapte ani si o luna am sa beau o cupa de sampanie,desi nu am voie la alcool!Dar,de bucurie,incerc riscul acesta!MERITA!!!

    Cu mult,mult respect pentru Dvs. si A3,
    IoanaP

  23. Basescule, sa nu-ti fie frica! E doar Dan Negru… iti intinde o plasa de stele!!!

  24. acum sa vina CCR sa zica ca Anastase revine la presedentia camerei deputatilor. sunt tare curios cum va percepe romanul (si asa destul de circumspect vis-a-vis de CCR) ca se face treaba pe acolo

  25. Si l-ai uitat pe mierlaitorul Gittenstein … o plimba ‘mnealui pe “dimocrasi” prin gura inainte si indarat de-a dreptul orgasmic. Sa fie pe baza de tain, ca sa citez un “intelept”? In rest, ii iubesc pe toti, fara diferente, cand isi dau la mufa. Si cand o iau.

  26. In sfarsit! Vreau sa mearga Anastase la puscarie pt. votul la legea pensiilor! Apoi…restul dupa ea, ca tot se lauda ca sunt uniti.

  27. Salut Victore.
    Deranjez cu o intrebare:
    Ar fi posibil ca noi romanii sa avem satisfactia de a o vedea pe roberta in catuse in circa 1-2 luni? Sau asta se incadreaza tot la vise umede?

    Multumesc.

  28. cine ridica sabia de sabie piere…
    PDL a tot incalcat regulamentul parlamentului, asa ca, o merita
    MRU nu a fost asa ultragiat cand s-a dus in parlament cu garnitura de ministrii fara avizul comisiilor de specialitate si a fost votat incalcandu-se regulamentele

  29. D-le Ciutacu,

    Ma iertati ca intervin din nou.Dar o fac d-le Ciutacu, sa va felicit pentru punctul de vedere pe care l-ati expus asta-seara in aceasta emisiune de la A3;sunteti foarte pragmatic,va felicit inca o data pentru profesionalism si va doresc sa dublati,cel putin, varsta Dvs.La 42 de ani NU SUNTETI HODOROGIT,cum spuneati,sunteti in perfecta forma;inca sunteti in ascendenta-pe platou ajungeti la mai mult de 50 de ani(conform curbei Gauss).
    Sa va bucurati de viata,de coeziunea familiei,sa aveti numai multumiri de la Vlad si sa fiti SANATOS!

    Cu respect si admiratie,
    IoanaP

  30. Tot ce as fi vrut sa comentez aici,spune Mircea acum in emisiune.
    Da!!!Sa se tavaleasca-n chinuri jegurile basiste!!!

  31. LA MULTI ANI A3!
    LA MULTI ANI D-LE CIUTACU!
    Astazi culegem roadele si va multumim , se datoreaza in mare masura voua celor de la A3 Daca eram din Bucuresti astazi pe fiecare masa la A3 erau imense buchete de flori drept multumire si recunostinta Primiti-le si virtual ,sunt din sufletul nostru si vi le oferim cu drag ,le meritati.
    Astazi usl a demonstrat ca poate ,o zi minunata ,o sarbatoare
    Urmeaza “serviciile m-au invins ” apoi seriozitate si multa munca .

  32. P.S
    Daca slugile basiste au impresia ca o sa planga cineva dupa blaga,anastase si toti penibilii astia inseamna ca au baut apa de la caini…si ca sa-l citez pe Mugur Ciuvica…”e urgenta psihiatrica”

  33. @catalin = si eu sper sa se curete toti in razboiul asta.:))) din pacate am impresia ca va paste si o suspendare din ue. a intervenit prea repede gagica.

  34. A fost in sfarsit o zi frumoasa cand USListii s-au saturat de incasat si si-au adus aminte de ce sunt pe acolo.
    M-am uitat in schimb la sinteza zilei si mi-a produs multa ingrijorare informatia cum ca cei de la consulate ar chema basistii la raport. In sectia unde am votat eu in 2009 nu erau reprezentanti ai partidelor, doar doi insi de la consulat. I-am intrebat daca este legal si mi-au spus ca partidele nu au trimis destui observatori. Erau 4 sectii, doua in fata, doua in fundul curtii si nimeni la coada. Daca mai sunt destui basisti pe la ambasade, este un risc foarte mare sa se fraudeze din nou.

  35. @toader: da, Gittenstein isi protejeaza furnizorul de contracte si Viviana apara independenta justitiei pe twitter 🙂
    @tedi: daca tu ai citi textul inainte sa dai verdicte, ar fi minunat
    @ionut: regret ca-s nevoit sa citez din mine, dar n-am de ales. “…ceea ce forţează USL se cheamă abuz. E vizibil cu ochiul liber, chiar şi pentru un miop subiectiv ca mine. De regulă, într-o ţară întreagă la cap, chiar nu repari un abuz prin alt abuz(…)Legslaţia nu prea joacă, la capitolul ăsta, pe partea USL, dar parcă ar fi prima oară când, pe bază de voinţă politică, ex-Casa Poporului ar găzdui o siluire a Monitorului Oficial” e atat de greu sa citesti inainte sa emiti clisee?

  36. Eu nu inteleg de ce pana la aceasta ora ANAF nu a inceput verificari la EVZ si la B1 sa vedem si noi din ce se finanteaza.

  37. Daca si-acu’ chioru’ intoarce scoru’, chiar ca primire lu’ Placinta in PNL e degeaba…
    E stiuta aia cu “samurai si talharii” – i-a facut Badea destula promovare… Da’ mare dreptate au japonezii (noi aveam p-aia cu “capu’ plecat”, cand aia isi faceau harakiri)
    Doua variante naspa : se opresc uselistii – atunci chiar ca ni-l meritam pe chior, sau ii face basescu – si iar e valabila concluzia de mai sus.
    Astept referendumu’ cu nerabdare, e printre putinele d-astea la care o sa particip (vorba lu’ Badea cu mitingurile, sunt atat de putine, incat merg si eu, indiferent de cine si de ce le origanizeaza…).
    N-am inteles ceva : unde e justitia in treaba asta cu jihadu’ ?! De unde pana unde isi subordoneaza useleu’ justitia, limitandu-i chiorului din influente ?! Sa inteleg ca “justitia” sunt : anastase, blaga, aia din curtea lu’ basescu ?! Bine, atunci, dati-o dreacu’ de gingasie, loviti-l pe basescu acolo unde-l doare, cu armele proprii…
    Da’ “propria admiratoare” ce mai face ?!! Dupa semi-plagiatu’ dovedit, nu pare sa mai fie vocala…o fi conso(n)a(n)ta, da’ ia o pauza ?! Pe cand biletelu’ roz despre Antonescu ? (stiu, Antonescu-naspa, ii place sa doarma… da’ asta ne place si noua)? Nu pare sa-l aiba, si-l asteapta de la “imparatie” ?! Bine, atunci, ramanem conectati – astept cu interes beculirea in galben de maine pe A3 – sper sa fie cu suspendarea…

  38. Auzi, cica oltean era la butoane la furaciune, nu anastase… Bine, atunci, sa faca oltean parnaie, si anastase sa fie doar schimbata (ca nu mai e majoritate pedele, nu mai conteaza e naspa ca e blonda, ne aminteste de udrea…)
    (Mama, ce misto e… basistii chiar sunt degringolati, incep sa se autodenunte… astept si p-aia cu denuntu’ reciproc… sau, sa-l puna pe oltean, ca tot e sincer si curat, dupa spovedanie ?!)

  39. Astia de la Reuters sunt cu capu , nu mai zic de aia de la Deutsche
    welle…cica situatia din Ro asemanatoare cu instalarea nazismului..cat de tampiti pot fi oare…

  40. Porcii lui Basescu au taiat cablu in Tg Jiu. Numa satelitu mai merge.

  41. Victore, am citit acum pe jurnalul.ro ca esti vedeta in dosarul Boldea, te asculta aginturilii non-stop. Sper ca esti in forma si le zici si de dulce. Propun sa ai momentul tau de “tandrete” cu ascultatorii tai si sa-i trimiti la origini, ori de cate ori incepi sau termini convorbirea. Si acestia, seriosi cum ii stim, sa transcrie cuvant cu cuvant, ce le-ai spus. Sa se oripileze cu adevarat o madam judecatoare:))

  42. Cum este posibil ca un preşedinte să facă astfel de afirmaţii? Eu ştiu că el trebuie să fie imparţial. Pentru el în România există numai PDL. Există numai udrea, anastase, videanu, flutur, bleaga şi restul . Cînd Anastase a furat voturile în Parlament nu a mai fost atentat împotriva instituţiilor statului. Cînd udrea golea visteria statului nu mai era atentat la burţile românilor. Cînd băsescu fura din salariile noastre nu era atentat la starea naţiunii. Cînd eba ajungea europarlamentar nu era atentat la onoarea poporului. Cînd tot neamul băsist fură în frunte cu fratele cel scump şi drag şi terminînd cu cele două fice nu este atentat la cinste şi corectitudine. Ajungeeee. Ruşine Băsescule. Îţi este frică de suspendare mai ceva ca dracu de tămîie. Ai nenorocit poporul.

  43. Parnoia este o psihoză cu debut insidios şi cu evoluţie îndelungată care domină dizarmonic întraga personalitate.
    În această tulburare apare un delir nedublat de halucinaţii (delir coerent) în care nu percepţia realităţii este deformată ci semnificaţia ei, interpretarea sa.
    Paranoicul este mereu suspicios, neavând încredere în nimeni din cauza convingerii de nestrămutat că pretutindeni sunt adeversari sau spioni care îl au în vizor.
    Paranoicul are:
    -idei fixe
    -mania persecuţiei
    -sentimentul că este în permanenţă suspectat
    -orgoliu exagerat
    -lipsa unui argument raţional
    Reacţiile paranoicului îmbracă diverse forme, exteriorizându-se prin atitudini agresive care pot merge uneori, până la crime.
    Aceste reacţii sunt deosebit de periculoase în grandomanie şi în fanatismul mistic.

  44. Basismul curge in valuri.Mai nou are pretentia de a fi considerat “echidistanta”.Vezi Doammne o fi fost PDL-ul cum o fi fost da’nici asa nu merge.Sa fim leali.Adica daca ei ne-au troznit cu parul in moalele capului noi sa le dam flori.Din partea mea o urare,TAVALITI-VA IN CHINURI!

  45. Daaaa….poate nu ma intereseaza cum…totul e sa scapam de ciuma portocalie!
    USL – ul stie ca romanul s-a trezit si nu va repeta (poate) greselile pdl!

    Coalitia USL (PSD/stanga – PNL/dreapta) poate va scoate aceasta tara la liman – deci sa ii creditam cu INCREDEREA NOASTRA!!!

  46. astept sa-i vad si dupa gratii si cu averile sechestrate,altfel…m-am bucurat degeaba

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.