Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Jurnal de campanie. Ia caisa, milogule!

Jurnal de campanie. Ia caisa, milogule!

– Dat fiind că nu-mi dau seama care-i ştirea din informaţia “Traian Băsescu nu e la sediul de campanie” şi care-s resorturile generatoare pentru un live pe această temă, recunosc deschis că nu mă pricep la presă. La fel cum nu pricep de ce reporterii care-i păzesc sediul de campanie se comportă ca nişte milogi. O sticlă de aplă plată costă un leu juma, câteva piersici ori caise le iei pe câţiva lei. Oricât de mici salarii ar avea, îşi permit, dar au atitudine de slugi în faţa autorităţii. Cu ocaziile astea, imaginea lui Băsescu e umanizată, iar a breslei bate-n pişcotăreală.

– Comunicarea USL e dezastruoasă. Dacă, după momentul în care Băsescu ridică mesajul electoral la cota de (ne)cinste, ţie îţi ia 16 ore să răspunzi, iar vectorii tăi de imagine sunt cinstitul Fenechiu, Bănicioiu şi Manda, care nu vorbesc din sediul USL, ci fiecare de la el de la partid, poţi pleca liniştit acasă. Suspendatul e meseriaş în campanie, lucrează cu profesionişti, ăştia nu ştiu nici pe ce lume trăiesc.

– Ideea monitorizării desfăşurării referendumului de către Comisia Europeană e încă o dovadă a statutului asumat de colonie al României. Paradoxal, însă, ar putea să ajute cauzei. Dacă Băsescu pierde la vot referendumul şi observatorii certifică prin prezenţa lor rezultatele, e pa cu ştampilă de la stăpânire.

UPDATE:  Zilnic, în loc să-şi toace adversarii politici, useliştii le dau gratuit muniţie. Nici n-au nevoie portocaliii să-şi caute subiecte, le vin gata servite. După ce „au depolitizat” TVR prin eliminarea (doar a) pedeliştilor din structura administrativă şi l-au pus pe Săftoiu-n capul trebii, azi l-au numit pe Lucaci interimar la ştiri. Fostul purtător de cuvânt al condamnatului Năstase şi director al inculpatei Ridzi e chiar cireaşa de pe tort. Noroc c-a scris apăsat la DNA şi nici n-are cine-l şantaja…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Jurnal de campanie. Ia caisa, milogule!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.