Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Jurnal de campanie. Ia caisa, milogule!

Jurnal de campanie. Ia caisa, milogule!

– Dat fiind că nu-mi dau seama care-i ştirea din informaţia “Traian Băsescu nu e la sediul de campanie” şi care-s resorturile generatoare pentru un live pe această temă, recunosc deschis că nu mă pricep la presă. La fel cum nu pricep de ce reporterii care-i păzesc sediul de campanie se comportă ca nişte milogi. O sticlă de aplă plată costă un leu juma, câteva piersici ori caise le iei pe câţiva lei. Oricât de mici salarii ar avea, îşi permit, dar au atitudine de slugi în faţa autorităţii. Cu ocaziile astea, imaginea lui Băsescu e umanizată, iar a breslei bate-n pişcotăreală.

– Comunicarea USL e dezastruoasă. Dacă, după momentul în care Băsescu ridică mesajul electoral la cota de (ne)cinste, ţie îţi ia 16 ore să răspunzi, iar vectorii tăi de imagine sunt cinstitul Fenechiu, Bănicioiu şi Manda, care nu vorbesc din sediul USL, ci fiecare de la el de la partid, poţi pleca liniştit acasă. Suspendatul e meseriaş în campanie, lucrează cu profesionişti, ăştia nu ştiu nici pe ce lume trăiesc.

– Ideea monitorizării desfăşurării referendumului de către Comisia Europeană e încă o dovadă a statutului asumat de colonie al României. Paradoxal, însă, ar putea să ajute cauzei. Dacă Băsescu pierde la vot referendumul şi observatorii certifică prin prezenţa lor rezultatele, e pa cu ştampilă de la stăpânire.

UPDATE:  Zilnic, în loc să-şi toace adversarii politici, useliştii le dau gratuit muniţie. Nici n-au nevoie portocaliii să-şi caute subiecte, le vin gata servite. După ce „au depolitizat” TVR prin eliminarea (doar a) pedeliştilor din structura administrativă şi l-au pus pe Săftoiu-n capul trebii, azi l-au numit pe Lucaci interimar la ştiri. Fostul purtător de cuvânt al condamnatului Năstase şi director al inculpatei Ridzi e chiar cireaşa de pe tort. Noroc c-a scris apăsat la DNA şi nici n-are cine-l şantaja…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Jurnal de campanie. Ia caisa, milogule!

  1. Ponta se va intoarce “oparit” de suparare de la Bruxelles unde a aflat ca masoneria il sustine, in continuare pe marinar.

  2. Mai copii , mai rezistati pe caldura asta ? Of of of, luati de la nenea niste caise si apica, manca-i-ar tata pe ei.
    Mi-e greata de omul asta si de acesti pseudojurnalisti servitori si pupincuristi.
    D-le Ciutacu, d-le redactor sef, n-aveti domnule niste ziaristi la JN care sa-i puna intrebari de ZIARIST ? Stiu ca nu-i va raspunde da’ macar sa vedem la tv. reactia stacojie a smenarului sef.

  3. Daca tot se impune prin Consiliul Europei si ambasadorul SUA ca referendumul sa se valideze daca se prezinta la vot 50%+1 din votanti, fac o propunere si anume sa se instituie votul obligatoriu, o problema care a mai fost vehiculata. Si eventual, pentru neprezentarea la vot sa se instituie amenda sau eventual detentie, ca sa putem sa impunem si conditii de genul ca nu se ia in considerare decat daca sunt un anume numar de alegatori.

  4. Am mai spus aici, repet, daca USL nu-si pune oameni care nu pot fi atacati, o sa aiba o mare problema. Asta inseamna sa renunte la tot felul de “fosti” reincarcati si sa iasa cu alte figuri. Masinaria propagandistica basista functioneaza foarte bine, iar USL o freaca la greu!
    Cat despre Marga si Titus, nu prea ai ce sa le ceri, pacatele mele… Nu este locul niciunuia acolo unde se afla acum. Marga este slab, fara experienta, “lucrat” de un aparat extrem de pervers pe care l-a deranjat inca din primele zile de ministeriat, iar Titus e asa cum i-a zis Mazare pe vremuri(ce vremuri…). I-ai vazut fatza lu’ madam Reding cand s-a intalnit cu el?! :-)))))
    Din pacate, cred ca opozitia pe care-o faceti voi, o cam faceti de pomana. N-aveti nici cu cine, nici pentru cine…

  5. Eu chiar va urmaream astazi cand ati fost brutal intrerupt de colega dvs ca sa dea legatura la sediul de campanie al chiorului,si sa aflam ABSOLUT NIMIC.
    Intr-adevar e INCREDIBIL cum “gaozarii” si “tigancile imputite” intind mana la un asemenea om,care pana acum a sters pe jos cu toata presa potrivnica lui.E trist cum au uitat atat de usor.
    USL-ul din cate vad eu,a inceput din ce in ce mai mult sa se bazeze pe tema:”noi am organizat meciul,de-aici incolo e treaba prostimii”…nimic mai gresit.Daca eram o tara NORMALA, cu un popor normal(care sa nu aiba memoria unui pestisor)mergea treaba asta,dar in romanica lu’ baselu, si USL-ul si noi suntem pa! daca ei stau “gura casca”.

  6. basescu citire:”romania e stat stabil” dar e si lovitura de stat totodata:)))

  7. Hello,

    Va scriu din Canada si poate nu ar trebui sa dau importanta site-ului dvs. dar:

    a) am fost unul dintre claboratorii importanti ai DW si am retransmis DW ani buni (vezi TeleM);

    b) colaborator discret, educat si politicos al DW, combinat cu foarte mult respect pentru echilibrul DW;

    c) chiar si in Mexic, unde eram in vacanta, dupa fotbalul european, urmaream postul de televiziune DW;

    d) initiator, membru fondator, al televiziunilor private din Romania, respectat de DW si alte organizatii media din Europa si lume (Voice of America, IMF, Monte Carlo Film &TV Festival, Discoop, etc.);

    e) founder president Rotary, etc.

    Am ramas in media si studiez zilnic evolutia evenimentelor politice din lume, desi nu mai locuiesc in Romania, fiind cetatean canadian cu rezidenta americana; dar urmaresc evenimentele din tara natala, unde au ramas surorile, fratele, tata, mama, nepotii, soacra, socrul, prietenii si telespectatorii de altadata ( http://www.youtube.com/user/DraculaFilm/videos), repet urmaresc zilnic media din Romania, dar de data asta, cu toata ingaduinta mea de jurnalist independent, NU VA INTELEG ATITUDINEA FATA DE ULTIMELE EVENIMENTE DIN TARA NATALA, sunteti totali paraleli cu realitatea, chiar partinitori ai presedintelui Basescu, in fata unor fapte evidente, iar toate aceste “atitudini” DW ma cutremura si ma intreb: “cu cine am colaborat si pe cine am stimat!?”. Toate aceste dreapaje ale asa zisilor jurnalisti de la DW vis a vis de Romania sun consemnate de catre mine in noua carte “Naufragiatii”, deci nu vor ramane fara judecata cititorilor. Mentionez ca, am plecat din Romania, datorita PDSR-ului de acum 10 ani, din cauza comunistiolr, securistilor si activistilor politici de pe Danbovita si de pe Bahlui, nemaisuportand bataia de joc cu numele de: Nastase Adrian, Ion Solcanu, Viorel Hrebenciuc, Ion Iliescu si multi altii….si ce vad astazi un Traian Basescu, la fel de rau si de ticalos ca cei mai sus mentionati, dar ii luati apararea, imporiva evidentelor si a poporului din Romania.

    Asa sunteti profesionisti, independenti !? si v-ati sters pentru totdeauna din mintea si sufletul meu.

    Declar oficial, ca voi sterge site-ul DW si din calculatoarele mele, dar si din mintea mea, asa cum am facut cu orice informatie sau site care lupta importiva democratiei, echilibrului mondial sau al bunului simt.

    Ticu Isari

  8. ue ne vede exact cum nu indraznim noi sa spunem. suntem o nenorocita de colonie. incep sa regret epoca ceausescu, macar atunci neamestecurile in treburili interne nu prea erau admise. sincer nu vad prea mult bine adus de ue, dar vad cum se pisa pe noi toti trogloditii din europa care ne cam iau totul si ne dau sfaturi si directive. vad cu copii nostri vor deveni straini in propria tara, de asemenea vad cum in viitorul apropiat bogatiile solului si subsolului, aur, cupru gaze de sist, energia hidro vor lua calea strainatatii iar noi vom ramane ca prostii dar vom fsce frumos la ue. si atunci intreb, cui serveste intrarea in ue? daca dupa 29 iulie la butoane va ramane tot basescu cred ca pentru copii nostri se deschide larg calea exilului, iar pentru noi poarta cimitirului. multumim ue, asta da muie…

  9. Victore,

    De ce te miri de amaritii/parlitii de jurnalisti care se gudura la vderea ‘caiselor’ lui conu Basecu?

    Parlitii de jurnalisti au uitat ca de fapt ei sunt doar niste : ‘tonomate la moguli’, ‘gaozari’, ‘tiganci imputite’ si alte clasificari, la vederea ‘caiselor’ lui base, le-au curs balele si au dat refresh-reset Hahaha.

  10. Doamna Grecu ma cam face sa-mi cam schimb hotararea de a-l demite pe Basescu si ca mine multi altii….Parca-mi vine sa cred ca are dreptate in tot ceea ce a facut. Daca e asa…spuneti-ne sa schimbam pe B1 ca acolo stirile pozitive despre Basascu si despre ce a facut in trecut sunt prezentate mult mai pe larg. Sau mai stii, cand ma hotarasc sa schimb canalul (la B1) poate va gasesc acolo impreuna cu Valentin Stan. Ce ziceti, incercam un pariu? Domnule Ciutacu, nu ma injurati dar am facut o constatare.

  11. -Tot asa au procedat si atunci,cu cafeaua de supermarket.Nu avut unul coaie,sa se uite-n ochiul lui si sa il faca gaozar.
    -Daca alaturi de Banicioiu,Manda si Fenechiu il punem si pe nevricosul Sova, tabloul dezastrului comunicational e complet.Se simte tot mai acut lipsa lui Crin Antonescu.
    -Odata cu numirile astea poticnite si cu bilbele cu UE, USL e intr-o sincopa.Bine ca e prima saptamina de campanie,inca au timp sa isi revina.

  12. Victore,

    se pare ca udrea are niste referate la teza ei de doctorat sterplagiate care nu prea sunt de gasit.
    Am demonstrat pe blogul meu ca (aparent) doamna udrea si-a plagiat pana si pozele ei din copilarie. Ne datoreaza un raspuns daca suspiciunile astea sunt reale sau nu…
    Poate ea prezenta poza respectiva in original sa o vedem si noi?
    Sapati. sapati ca nu se stie unde se ajunge… eu nu as exclude niate catuse internationale pentru ex-bomba de la ministerul turismului.
    In poza respectiva apar si alte persoane care nu au cunoscut-o niciodata pe doamna udrea nici pe domnul predoiu….

  13. Domnule Ciutacu, poate e putin off topic, insa am si eu o intrebare.

    Mi se pare mie sau Europa se cam teme de schimbarea lu’ Base de catre popor prin referendum?

    am o senzatie ca ii convenea foarte bine Europei sa ne arate cu degetul ca nu facem si nu dregem destul sa devenim o tara europeana, … acum ca in sfarsit se misca ceva, mi se pare ca se intereseaza cam prea mult de ce e la noi, mai ales ca ei nu prea se inghesuiau sa ne vrea binele …

  14. daca nu stiu cum sa faca sa scapam de asta,imi pare rau,da merita ce le face marinarul.mi-e frica sa nu mai avem doi ani cu base,daca nu mai mult chiar.am 60 de ani,unde dracu sa ma mai duc din tara asta?nu se poate asa ceva……antena i-a pus in functii si ei asteapta,para malaiata!!!!

  15. Tare Becali in seara asta pe RTV. E mai bun decat orice “jurist” de la USL. Poate se reiau si declaratiile lui.:)

  16. Rectific, declaratiile lui Becali din seara asta de la RTV sunt extraordinare.
    Poate-i dai o idee lui Gadea.:)

  17. Este si o problema de autogoluri. In timp ce USL ataca ICR-ul, Basescu spune ca el “nu vrea sa castige la masa verde ca in Liga lui Mitica”. Probabil ca maine “Don Corleone” ii va spune “nu” lui Basescu, asta in timp ce oameni de cultura ii spun “nu” lui Ponta.

  18. zici ca e blat ordinar din liga lu mitica ce se intimpla in politica romaneasca. daca nici de data asta usl nu reuseste pai chiar ca merita (basescu) sa stea la cirma inca un an jumate. pacat de oameni – victime colaterale

  19. Buna Victor. Trebuie sa recunosc ca am devenit dependenta de postarile tale. Sunt ca o gura de aer curat in poluarea si prostia pe care o emana clasa politica. Sunt uimita si foarte furioasa pe USL-isti. Credeam ca sunt vivace, insa dupa evenimentele de saptamana trecuta am impresia ca si-au luat concediu. Nu inteleg ce mama naibii fac ministrii, ma refer la cel de externe si la cel de justitie. Nu inteleg de ce au amanat explicatiile date “mai marilor europeni”. Nu inteleg cum naiba se vorbeste de o populatie cu drept de vot de 19 milioane, cand noi, cu totii, nu suntem atatia. Nu inteleg cum jurnalele A3 acorda atata spatiu lui Basescu, am impresia ca vor sa-i faca campanie si ca ne insulta pe noi telespectatorii postului. Noroc cu voi, cu tine, cu Mircea sau cu Mihai, ca privindu-va simt ca tara asta mai are o sansa. E drept, una mica, in conditiile in care o sa se desfasoare referendumul, insa speranta moare ultima. ASA CA, ROMANI, LA VOT!

  20. 1996 Oslo -Nor Shipping ,la standul meu am primit oferta cu nave de vanzare din flota Romaniei.
    2002 La o cafenea in Bucuresti inca se mai discuta la o masa langa mine ,despre cum ae aduceau in Romania banii luati pe navele vandute.Dosarul Flota inchis.
    Se vinde Petrom cu mai putin de 1 miliard de Euro cu toate ca evaluarea initiala fusese 45 de miliarde,cu resursele luate in calcul,62 de miliarde de Euro .Dosar inchis.
    Au mai fost vandute societati comerciale evaluate la cca 900 miliarde dolari .Dosare inchise.Unde sant banii??!! Basescu ,Ponta ,Nastase ,Iliescu ,Constantinescu si ei niste hoti ;fiecare la timpul lui.Redeventele si profiturile de care ar fi trebuit statul si populatia Romaniei sa beneficieze au umplut alte buzunare . Nu mai simt nimic…nici macar nu mai pot spera . Traiasca Romania !

  21. D-le Ciutacu ,de ce pina si antenele dau pe ecran decite ori vomita basesc? Macar cei de la antene sa nu-i faca favoarea asta .
    Va multumesc.

  22. Meritul lui ca e tare la furat si are tupeu. Ca ministru in 2007 a hotarat sa exporte sinele uzate in Germania la schimb cu vagoane second, si ca urmare Combinatul de la Calarasi nou nout a disparut. Tot la fier vechi. Se mai stie cine facea exportul ? Ca mai primea si tv-a inapoi.

  23. Din pacate, domnule Ciutacu, multi dintre colegii dumneavoastra sunt manati in profesie de piscotareala si nu de alte chestiuni ce tin de etica profesionala. Citind articolul dvs mi-am adus aminte o conversatie pe care am purtat-o cu un apropiat al unui club de fotbal cu pretentii din Romania in timp ce ne uitam la un talk-show sportiv. Remarca lui in timp ce urmarea emisiunea a sunat de genul: “Uite-i si pe astia care nu au mancat in voata lor o masa pe banii proprii”. Fripturisti si piscotari sunt oriunde te uiti in presa romaneasca, ideea e sa-i filtrezi bine si sa-i sanctionezi la prima aliniere la trend-ul general perfect retinut in articolul dvs.
    Cat despre comunicarea portocalie, trebuie sa recunosc ca e impecabila. De altfel, azi, facand un inventar, am sesizat ca temele care se discuta zilele acestea sunt de culoarea specificata mai sus. In peisaj nici o tema de alta culoare.
    Ne indreptam spre un referendum validat in care cetateanul Traian Basescu va fi reinvestit Presedinte al republicii…pentru a patra oara.
    Groaznic!

  24. @Emil Stoica: emotionanta asta cu Mitica vs. intelectuali, da’ eu nu m-as grabi sa-l banuiesc vreun dusman pe Base cu Corleone
    @laurentiu_73: cu exceptia faptului ca va cautati un motiv sa votati pentru Basescu, n-am inteles nimic

  25. @Adina
    Cateva lucruri simple si clare pentru logica ta defectuoasa. SUA si UE (Merkel, Barroso &CO) nu mor de grija democratiei si a statului de drept in Romania. Acesti domni si doamne au interese in Romania: gaze de sist, resurse energetice, avioane, aur si cupru de prin Muntii Apuseni. Sustinerea asta pentru Chior, care a stat mereu in pozitie de ghiocel, nu e pe gratis si o va plati tara asta cu resursele ei ca si pana acum. Daca Basescu nu mai participa la Consiliu, popularii, respectiv cei destepti de dreapta( pe intelesul tau) din Europa pierd majoritatea in Consiliu, iar madame Merkel nu-si mai poate impune viziunea economica. De asta, de exemplu, Franta n-a zis nimic pana acum, lui Hollande i-ar conveni. Got it, Adina? Voi basistii ati prins atata tupeu ca va permiteti sa ne tulburati linistea pe putinele bloguri ramaase neacaparate de Tapalagi, Pore, Liceeni, colonei si altii.

  26. Salut,

    Vreau doar sa spun ca sunt scandalizata de presiunile de reintroducere a cvorumului ca si criteriu de validare a referendumului. In opinia mea cvorumul ridica mai multe probleme, printre cele mai importante fiind:
    – Daca un presedinte a fost ales fara cvorum, ar trebui sa poata fi demis in aceleasi conditii
    – De la vot pot lipsi, din motive obiective (vacanta, stare de sanatate etc.), persoane care ar fi votat pentru demitere, daca s-ar fi putut prezenta la vot. Introducand cvorumul, lipsa acestei categorii de cetateni devine o forma de sustinere a presedintelui, ceea ce este absolut revoltator!
    – Efortul de demitere devine inegal cu cel de sustinere (e mai greu sa iesi din casa pe caldura, sa mergi pana la sectia de vot decat sa ramai in casa)
    – Poate cel mai grav, caracterul secret al votului este grav amenintat. Va fi limpede ca marea majoritate a celor care merg la vot doresc demiterea, cei care au ramas acasa sunt impotriva demiterii. Eu sunt profund nelinistita de faptul ca oricine va putea intui, in felul acesta, in ce fel am decis sa votez.

    Inchei spunand si eu ceea ce vad, cu mare tristete, ca spune acum si Oana Stancu. Eu m-am cam hotarat zilele acestea sa plec din Romania.

    Cu bine,
    Adina

  27. Adina,

    Eu sunt foarte liniştită să declar aici că voi vota pentru demiterea lui Traian Băsescu.

    Jos Băsescu!

  28. Mereu cind ofera ceva ziaristilor ma cutremur.

    Mai trimisei o data mesajul de mai jos pe la ora 18,
    dar se pare ca ori scrisei ceva aiurea, ori serverul
    ala geme de caldura.

    De ce ipocritii aia de europeni si americani n-au suflat
    nimic apropo de apararea democratiei in ianuarie ?

    Pentru ca au nevoie sa fim colonie (sa le cumparam produsele
    si sa ne ia resursele pe nimic) si sa fim condusi de un
    om slab (indiferent de cum se poarta in interior) care sa
    le serveasca intocmai si la timp (la orice ora) interesele,
    un soi de baiat care sa editeze perfect citeva fraze pe plan
    extern si sa stea drepti la pozele de grup de la adunarile lor.
    Faceti voi comparatia cine este “nichipercea”.

    Daca tarisoara noastrea nu e slaba si-i stuchim / le dam mars
    europenilor/americanilor atunci cind vine vorba de interesul
    national si politica interna, sintem perceputi ca o tara de
    mina a treia in care nu mai merge justitia, bîl bîl bîl.

    Si apropo de declaratiile doamnei aleia de saptamina trecuta,
    nu s-a sesizat nimeni din onor institutiile statului e.g.
    revocat imunitatea de europarlamentar si anchetat ce-i cu
    declaratiile alea in care vorbea de “mineriade si de coup d’etat” ?
    http://www.ciutacu.ro/wp-content/uploads/2012/07/scrisoare.macovei.jpg
    Mie mi se par la fel de grave precum (de exemplu) raspindirea de
    informatii false ce ar afecta/destabiliza cursul valutar, ori ca
    acelea ce induc panica in rindul populatiei, numai ca de data asta o
    face din exterior, dintr-o anume pozitie oficiala, ingrijorarea aparind
    la nivelul organismelor externe / creditorilor/partenerilor externi.

  29. USL îi poate mobiliza pe cei aprox. 5 milioane de votanţi de la locale. Până la 9,15 milioane de votanţi la Referendumul din 29 iulie e cale lungă; ar trebui să rezoneze adepţii lui Oprea, Vadim, Becali, udemeriştii, ecologiştii, o parte din pepededişti plus un contingent numeros de români din străinătate.
    … şi faptul că Referendumul se desfăşoară într-o perioadă a concediilor s-ar putea să conteze. Să vedem …

  30. Pai cine era la conducere PR la USL? Si cine e acum? Poate aici e problema, desi, cu fenechiu….vorba lui Badea, sunt PA.

  31. Imaginile cu Basescu oferind caise ziaristilor m-au dus imediat cu gandul la marul pe jumatate otravit oferit de regina cea rea Albei-ca-Zapada…

    Un caine a dovedit ca are mai multe principii decat pseudojurnalistii oranj si nu numai. (ma refer, desigur, la clipul cu “Ia de la Basescu!”)

  32. O lista cu personalitati (scriitori, actori, muzicieni, sportivi, oameni de afaceri onorabili, profesori sau medici de renume, jurnalisti etc.)care sa-i indemne pe electori sa voteze DA la Referendum nu ar fi, oare, de folos ?

  33. Ma intreb, oare, a fost (este) si vreun jurnaist care NU a primit,si Nu primeste de la cpt Basescu?
    Este cam asaȘ dle pres te dezaprobam, esti o persoana indoielnica, nu ne placi, etc…dar ce bune sunt caisele dvs, ce ma bucur ca iau…multumesc!!!
    este rau base, dar darurile lui sunt asa de bune…
    Domnilor jurnalisti…delimitati-va cu totul de acest om si de ceea ce ofera! Aratati ca aveti demnitate si daca ati fi rupti de foame, NU primiti ceva de la un astfel de om! (ceea ce a mai ramas din el)

  34. ia de la basescu 🙂
    n-are nimic lucaci, ca acu l-am vazut pe basex la tvr, deci e democratie frate!

  35. sunt ingrijorata ca primarii din Bucuresti nu se arata la fata, chiar daca nu au inca rezultatul auditului macar sa ridice moralul celor care i-au ales. In sec 6 dl Manescu doarme. Mosii si babele au inceput sa ciriie. Trebuie sa iasa din birlog, sa spuna ce are de gind sa faca, cu reabilitarea, ciinii, curatenia. Sa iasa in public, la TV oriunde, conferinte cu ce a gasit sau nu la primarie, nu se poate sa nu stie ca e sabotat de cei care-l sustin pe hahaila…..

  36. E valabil si pentru dl Antonescu in emisiunea de maine

    Am vazut cum prea cinstita UE ne cere un nou avocat al poporului cu sprijinul tuturor partidelor(?) precum si alte conditii de aceleasi fel. D-le Ciutacu, noi avem probleme cu justitia asta de ani de zile si avem nevoie si de ajutor si intelegere in aceasta privinta. In loc sa primim sprijin asa cum ar trebui pentru un guvern nou, constatam ca prea cinstitii domni din UE prin actiunile lor doresc de fapt exact contrariul, adica o justitie corupta, de ce oare?
    OK zic si eu insa as dori sa-i transmiteti d-lui Antonescu ca in acest caz eu ii fac raspunzatori pe acesti domni de cum arata justitia noastra.

    Eu imi imaginam ca UE este un spatiu unde toata lumea respecta regulile, sa zicem toata lumea circula cu viteza legala. Dar apare unul printre ei care este penalizat pentru a doua oara pentru conducere periculoasa. Care credeti ca va fi reactia tuturor europenilor? Ati ghicit toti ii sar in ajutor penalizatului si nu celui care aplica sanctiunea. Oare o fi vorba despre niste refulari nostalgice?

  37. intre Basescu si Antonescu, aleg Antonescu

    intre Basescu si Ponta, care, apropo de “munitie gratuita” furnizata PDL-ului face acum alianta cu UNPR-ul dupa ce ca i-a injurat atata, il prefer pe Basescu.

    Ponta parea o promisiune, insa, dim momentul in care si-a anuntat guvernul cu numiri greu de explicat intr-o logica normala, a fost clar ca n-o sa faca fatza functiei

  38. pai daca tot ne cer domnii de la ue un nou avocat al poporului, eu il propun pe unu’ T. B., casatorit, fost marinar. chiar ar fi tare, sa-l propunem pe T.B. la sefia parchetului, sefia DNA, avocatul poporului. si pe viata, inamovibil tata ca d-aia e democratie 🙂

  39. Imi este sila! Sila pana la voma de tot… De U.E., de Basescu, de Curtea Consitutionala de rahat, de basistii astia fara limite, de toti europenii astia care Nu ca nu inteleg, NU VOR sa inteleaga. Noi suntem subdezvoltati din punct de vedere al gandirii politice corecte, detasate si in anasamblu. De fapt, eu traduc prin reactiile marilor reprezentantilor pestelui prajit, INTERESE… altfel, nu pot logic sa imi explic! TOT CE VREAU EU ESTE SA IESIM LA VOT, SA IESIM LA VOT TOTI CEI CARE AVEM CEVA DE ZIS INDIFERENT CE!!! Asta e singura sansa de a putea sa le dam una peste bot si acestor mari lideri europeni cu pareri tampe! VOCEA UNUI POPOR NU O INCHIDE NICI MAMA U.E…. Si cred ca e singura sansa de a arata ca avem verticalitate, decizie si nu ne lasam miscati de pareri de rahat venite de la Bruxelles!!! ROMANI, LA 29 LA VOT! Nimeni NU trebuie sa ne decida soarta! Prefer sa il vad pe Basescu ales de popor, desi ideea imi provoaca sila, decat sa il vad impus noua de te miri ce Merkel, Rompuy sau mai stiu eu cine!

  40. Ce naibii se intampla in tara asta? Chiar ne dam chilotii jos in fata grijuliilor europeni? De cand grija asta subita pentru statul de drept si institutiile din Romania? Pe unde dracu dormeau cand Ridzi,Udrea sau Anastase faceau praf tara asta???
    De unde un grup minoritar (dupa alegerile din 10 iunie) ne dicteaza mersul in tara doar ca vin 3-4 burtosi si 2 babe senile sa ne spuna aceasi placa ca a lui Base sau Macovei?
    Auzi la ei; nu procuro general nou, nu sef la DNA nou, nu gratieri pe mandatul lui Antonescu. De parca gratia Antonescu pe cineva. Nu ar fi mai bine sa scrie in loc de CE – Monica Macovei? Chiar ne iau de prosti nemernicii astia?
    Mai este doar un mic pas , sunt absolut convins, cand ni se vor impune presedintele si cei care ne conduc de afara. Sunt absolut convins. Oare cat a costat mentinerea lui Basescu in fruntea tarii in 2009? I-a facut ma-sa lui Basescu cadou Romania fiului si i-a zis :”ia ,mama, si da din ea cand esti la greu. Dar sa pastrezi la nepoatele mele ceva din ea”
    Mars ,Basescule, in largul marii si sa nu te mai intorci niciodata!

  41. Dupa apa minerala si caise, reporterii s-au lacomit azi ca ultimii milogi, la mana EBEI, care a coborat din masina ei sa vorbeste cu ei si sa le dea bucata cu bucata, dintr-o punga de plastic, cate un MARS. De asta ce mai zici?

  42. I-am vazut si eu si nu mi-a venit sa cred cum intindeau mainile dupa ciocolata. Oamenii astia nu stiu sa fie demni? Vor ajunge ca aia care se bat pentru tigai

  43. Ziaristilor,nu mai primiti pomana de la BASESCU care incearca sa va umileasca de cate ori prinde momentul.Fiti DEMNI si fiti atenti la toate gesturile acestui “animal “politic.

  44. Domnule Ciutacu, ce tot aveti cu domnul Lucaci? Vad ca il tot persiflati in anumite articole. Si nu pare a fi vreo chestie profesionala , mai degraba e una personala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.