Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ipocriților de doi bani, muia nu-i ilegală!

Ipocriților de doi bani, muia nu-i ilegală!

Nu-l cunosc pe Sorin Ghionea decât ca jucător de fotbal. Dar mi se pare oribil ceea ce i se întâmplă. Mă uit acum la Capatos și sunt crucit de linșajul ăsta al lui și al nevesti-sii privind presupusul film porno în care aceasta ar fi jucat înainte să se mărite cu el (sau eventual după). Indiferent cât e de tabloid cotidianul Cancan (și este!), doamna Ghionea nu a comis nici o ilegalitate făcând sex oral, nu e vreun demnitar și nu s-a culcat cu nimeni, pe banii statului, în timpul programului. Și sunt realmente uluit că toți cei care bat darabana pe căsnicia unui cuplu sunt, la rândul lor, căsătoriți și am serioase dubii că și-au găsit partenerii de viață virgini. Nu m-am filmat în viața mea făcând sex, n-am exhibiționismu-n mine, dar nici nu mi-a trecut vreodată prin căpățâna asta să-i judec ipocrit la televizor pe oamenii care au făcut-o. Dacă ăsta-i prețul ratingului, mâine mă las de făcut emisiuni tv!

UPDATE: Poate bagă-n referendumul din noiembrie și interzicerea sexului oral.

P.S. Scuze anticipate celor ofuscați de titlul frust. Chiar n-am alte cuvinte la mine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Ipocriților de doi bani, muia nu-i ilegală!

  1. @everybody: nu trebuie interzis si/sau desfiintat nici un ziar si nici scoasa de pe post vreo emisiune tv. hai sa nu fim extremisti. la fel cum pe unii dintre noi i-a indignat povestea, cu siguranta, s-au gasit in Romania mult mai multi ca noi care sa aprecieze subiectul.

  2. ….si au fost doar cativa care au hotarat cum sa se joace cu destinul omului sau, de ce nu, al familiei lui!
    Ce dreaq o fi de apreciat in toata povestea asta?! A, da, e problema cu scara de valori.
    Nu ‘geaba emisiunea aia de la 5 e atat de vizionata, deci trebuie lucrat cu strungu’ la greu!

  3. Vorba unui “prieten” de-al tuturor: “Muie! V-am zis eu! Muie!”
    E de toata jena ce se intampla prin presa, au rasarit peste tot observatori, analisti si comentatori care decid daca e bine sau rau pana si sa faci ceva cu nevasta acasa.

  4. Problema cui? A ta, a mea? Ar trebui sa declare “da ba, nevasta-mea i-o sugea aluia”? Si toate spiritele nelinistite ar gasi dreptatea, nu?
    Cea mai des intalnita cauza a decesului la romani: muritul de grija altuia.

  5. Rezonez cu tot ce-ai spus.Regret tot ce i se-ntâmplă acestei familii,sper sa treacă peste mizeria asta fără urmări grave.

  6. Salut Ciutacu-le,
    bhey fratioare este nenorocire cu romanii astia, cum se baga ei in viata altora: Ca, de ce nu recunoaste, caa, ..nu ami stiu io ce…
    Pai ce treaba au ei(cuplul) cu restul lumii? NU SUNT DATORI SA DEA EXPLICATII. Plus ca toti romanii care citesc mocirla aia de ziar sunt niste idioti si japite .. HUUUAAA!
    Multumesc Ciutacu-lr pentru articol :). Ma simt extraordinar cand vad cum le dai rapid doua palete dupa ceafa la cretinoizi si nesimtiti :D. Sa traiesti 10000000 de ani ;).

    Toata stima.. >:D<

  7. Ce difernta este intre mizeria promovata de Cancan si Antena 1 si linsajul “profesionist” promovat de Realitatea Tv si Antena 3,zi de zi?
    Poate ca odata cu legiferarea prostitutiei o rezolvam si cu politica (cum se spune,politika este o “curva”) si cu presa,care nu este departe de bordel. 🙁
    Arogantu’ dixit:”Dacă ăsta-i prețul ratingului, mâine mă las de făcut emisiuni tv!” … !?! Esti cumva nou in cartier si nu cunosti mersul? Ma indoiesc. Asta apropos de ipocrizie.

  8. @ogd@n – Bucuresti: auzi, nenica, mai scuteste-ma de placa asta basesciana stricata cu linsajul. ai ceva de spus la subiect, ma scutesti sau te scutesc eu de efortul de a parea interesant la mine pe blog?

  9. Ce pot face si spune in legatura cu subiectul?
    Mai nimic,execut o postare indignata si de bun simt,trag o injuratura,merg mai departe si sper ca cineva sa le-o dea peste bot nesimtitilor care au montat “spectacolul”.
    In schimb tu poti sa faci,daca vrei,sa iei o atitudine publica (in afara de blog) cu prima ocazie si nu sa te dai la mine. 🙂
    PS. Nu-mi pasa de placile basesciene sau de alt interpret,doar remarc si eu.

  10. Corect, asta e pretul ratingului. Capatos a decazut rau cu emisiunea lui, incercind sa=l copieze pe DDD, iar Cancan e un ziar de kkt.

  11. N-am vazut emisiunea, ca nu ma pasioneaza Capatos, nu citesc Cancan si alte kkaturi de acest gen ca-mi protejez neuronul, deci ma bag ca musca-n dosul calului, strict pe ce citesc in articolul tau. Totusi, sunt romanca, asa ca ma “exprimez”: ce mare lucru ca aia a facut o muie si respectivu’ era barbat-su????
    In general, nu vorbesc urat, da’ acum is chiar cu draci, ca m-am intors din concediu (Italia, nu mi-am permis litoralul romanesc)si la 3 km de la intrarea in Romanika am dat intr-o groapa mare-mare, sa nu uit de unde am plecat.
    Revenind la boii nostri: eu chiar recunosc ca sug pula, nu inghit, dar macar recunosc. Si, la terra-tona de muie pe care o iau zilnic de la onor guvernanti (Matrozu’ in special), ceea ce face tanti aia fraiera cu viitorul-fost-posibil sot sau ce mama lor or fi, mi se pare apa sfintita.
    Iaca, de-aia nu putea dormi natiunea romana, de grija lu’ Ghionea si a sulii dansului!!!

  12. Victor, scuze anticipate pentru comentariul acesta, ma refer la o parte a continutului, care e strins legata de titlul postarii:
    Comisia prezidentiala de la Bogota (scuze, de la Cotroceni) a propus legalizarea doar a sexului comercial. Cel necomercial, adica din dragoste, ramine ilegal probabil. Asa ca muia comerciala nu-i ilegala, cea din dragoste este ilegala 😀 … iar cea politica va fi legala, caci implica un interes politic si economic al politicianului care ne-o da 😀

  13. Ai perfecta dreptate. Am obosit de multa vreme sa tot spun ca traim intr-o tara de inapoiati…dar mai nou din pacate, este mai mult decat primitivism. Oamenii dau din ce in ce mai des dovada de o rautate viscerala si de ipocrizie. Avem obsesia sa ne uitam pe gaura cheii, ca apoi sa dam cu piatra si sa ne facem mari moralisti. Atata vreme cat nu face rau altuia, fiecare este liber sa faca taman ce vrea si cat il duce capul. (mai ales in dormitor). Pudibonderie de suprafata si ipocrizie de neam prost.

  14. Vrei cu sinceritate sa cunosti ce gandeau stramosii tai pe latura materna pe aceasta tema ? ce credeau dupa legile lui Moise? sau cum ar trebui sa gandeasca crestinii aceasta tema ? Atunci citeste Bilia, Matei 19. Daca te hotaresti pentru, atunci fa-o fara prejudecati, caci nu vei gasi nimic inchizitorial sau moralist in acest pasaj. Anticipez insa ca ai sa ramai surpins de actualitatea sau ciclicul acestei teme. Nici nu ar putea fi altfel.

  15. Mai suriori si fratioare, zau ca tare mi-as dori sa-l vad pe fostul proculist platind daune morale familiei Ghionea inca vreo 20 de ani de acu’ si tot inainte !
    Si/sau eventuale drepturi de imagine, ca asa ar fi cuser, nu ?
    Da’ aaaaaa….pardon ! Am uitat ! Justitia e… “in medicale”. Poate se cere si ea la pensie sireaca. 😆

  16. Chestia asta imi aduce aminte, putin, de “cazul” Marian Dragulescu.

    Scarbenia oamenilor care se hranesc din a “diseca” viata altora in maniera de ipocrizie maximala este, dupa parerea mea, de o infinitate absoluta. In sensu ca depaseste infinitu’ (intr-o lume abstracta, desigur).

    Dar ce te poti astepta de la oameni prosti. Adevaru e ca in jur de 80% dintre oameni sunt, dupa parerea mea, foarte prosti sau prosti. In sens de IQ, awareness si a ceea ce e important pentru ei.

    Cum nimic nu este absolut si totul este relativ, nu mi se va putea niciodata demonstra daca spun sau nu adevarul. E adevarat PENTRU MINE.

    Daca mai combini prostia cu efectele sale secundare, atunci ajungi la tabloide si ceea ce graviteaza in jurul “pilozitatilor” cerebeloase detinute de catre retarzi.

    De aici si faptul ca sunt mizantrop pana-n maduva. Si, probabil, foarte arogant.

    PS. “Da ma, bine ca esti tu destept!”
    PS2. Nimeni dintre noi nu ar trebui sa fie in masura sa judece pe nimeni altu, daca e sa ma intrebati pe mine. ASta, atata timp cat tu, cel care nu trebuie sa judeci, nu esti afectat direct de catre acea persoana.

  17. victore,

    desi puteam sa te sun si sa-ti spun ce am de spus, la telefon, aleg pentru prima oara aceasta cale, pentru ca observ ca mai sint si timpiti printre cei care iti citesc blogul si simt nevoia sa-si dea cu parerea. spui ca ai urmarit emisiunea, asa ca nu trebuie sa-ti spun ca nu i-am facut, nici macar o secunda, proces de intentie lui sorin ghionea sau sotiei lui. din contra, l-am aparat cit am putut. faca, in schimb, aceasta precizare pentru oligofrenii care se uita la televizor si inca se mai intreaba cum dracu am incaput noi in cutia aia cu geam in fata.

  18. @dan capatos: fratie, fiind baiat destept, imi place sa sper ca ai remarcat ca nu ti-am reprosat ca i-ai fi facut tu proces de intentie. da’ ce ara-n jurul tau (cu Adriana usor moralizatoare si Artene facator de dreptate morala) zau ca m-a ingrozit. am serioase rezerve privind tema aleasa, insa le pastrez pentru mine. da’i vorba de emisiunea ta, publicul tau, ratingul tau si nu-i caderea mea sa ma pronunt asupra lor.

  19. Cancan chiar e un ziar de căcat. Mă uit în el, câteodată, doar ca să mă amuz. Ce morţii mă-sii mă interesează pe mine ce fac aşa zisele vedete din România în timpul lor liber? Cui îi pasă că Viorel Lis se mută în Băneasa? Cui îi pasă ce mai fac Moni şi Irinel?
    Cât despre Ghionea, ar trebui să prindă nişte paparazzi de ăştia şi să dea cu ei la poartă.

  20. In privat fiecare este liber sa-si manifeste optiunile sexuale,bineanteles ca cel care a facut publice imaginile este un frustrat,un jeg uman.Din pacate multi se grabesc sa acuze doar fiindca da bine,in asentimentul lor sunt de acord cu asemenea practici normale pana la urma dk persoanele implicate le accepta.

  21. Am o lacuna socio-culturala care ma frustreaza teribil si va rog sa ma lamuriti. Care este numele activitatii de scotocire in lenjeria intima a oamenilor/cuplurilor si de prezentare a acesteia ca “fapt senational”? Este remunerat acest “job” sau e pe baza de voluntariat (avantajul fiind, pt “lucratorii” in domeniu, dobandirea de experienta “profesionala” si maturizare sexuala)?

  22. eu nu inteleg nici macar de ce isi dau unii cu parerea. atata timp cat sotul ei, nu a avut nimic de comentat, de ce am avea noi. singura diferenta intre sotiile care le aveti voi (daca le aveti), voi astia frustrati care o faceti pe moralistii si nevasta lui ghionea este ca voi nu ati avut ocazia sa le vedeti pe ale voastre cand au supt-o si au luat-o in toate gaurile posibile, poate au fost si postite ca stiu destule cazuri. asa ca nu va mai bagati in treaba oamenilor si uitati va in ograda voastra ca s-ar putea sa va treziti ca stati mult mai rau decat sorin. pana la urma ea si-a tras-o cu prietenul ei, nu cu vreunul agatat la nush ce club cum fac unele personalitati mondene din bucuresti.

  23. Domnul Ciutacu scrie: “și am serioase dubii că și-au găsit partenerii de viață virgini”.
    Adica ce legatura are virginitatea cu sexul oral si anal?
    Eu care fac sex oral cu toti iubitii mei, nu mai sunt virgina?
    Exista posibilitatea asta. Daca afla tata ma omoara.
    Lamuriti-ma va rog.

  24. Exista doua teme diferite in postul tau si ele ar trebui sa fie tratate separat.
    1. Imixtiunea brutala, scabroasa, in viata intima a unei familii si aducerea acesteia in atentia opiniei publice, ceea ce constituie un act imoral.
    2. Incercarea de a arunca o lumina favorabila asupra unor activitati sexuale privite critic atat de morala religioasa cat si de cea sociala, in speta actul sexual oral si cel anal (de acesta din urma te-ai cam ferit sa pomenesti).
    La punctul unu nu am nimic impotriva. La punctul doi, insa, am cateva completari de facut. In primul rand titlul postului e dezamagitor, chiar daca te scuzi ca n-ai alte cuvinte la tine, dar cred ca ar trebui sa ai, doar ele reprezinta uneltele tale de lucru. Apoi chestia cu “muia nu-i ilegala” e nerelevanta, intrucat multe lucruri nu sunt ilegale dar sunt anormale sau chiar imorale. De pilda, sa te usurezi in mijlocul casei, in loc sa folosesti WC-ul, nu e ilegal dar, cu toate astea, nu e normal si as zice ca e chiar nesanatos. De ce? Pt. ca sufrageria nu este facuta ca sa urinezi in ea, la fel cum anusul sau gura nu sunt facute ca sa bagi penisul acolo. In plus, definitia din imaginea de sub titlu, a carei provenienta nu o precizezi, este gresita intrucat, daca ar fi sa-i dam crezare, pupatul in cur ar fi “sex oral”, ceea ce este desigur aberant. “Hai sa ma pupi in cur!” nu este o invitatie la o activitate sexuala, ci o injuratura, lucru care se observa din punerea celuilalt intr-o situatie injositoare, degradanta. La fel stau lucrurile si in cazul lui ” ‘Te-n cur!”, care este in mod cert o injuratura, dat fiind injosirea la care e supus celalalt. Indiferent ca o zici unui barbat sau unei femei, tot injuratura este, lucru care nu se schimba daca inlocuiesti “cur” cu “gura”. In toate cazurile celalalt este imaginat intr-o situatie degradanta, umilitoare, de unde si caracterul de injuratura al expresiei. Este interesant faptul ca, in limba romana, orice activitate sexuala in afara de sexul normal intre un barbat si sotia lui, este o injuratura. Explicatia este simpla: toate celelalte activitati sexuale pun unul sau ambii parteneri intr-o postura degradanta, injositoare. Tot asta explica si de ce “dezvaluiri” de genul asta sunt “savurate” de multi, reprezinta “atractii” pt. societate si pot contribui la cresterea audientei sau a tirajului. Desigur ca un act sexual normal n-ar fi putut deveni un astfel de subiect de presa, pt. ca ceea ce e normal este si banal si n-ar fi suscitat interesul publicului.

  25. Nu discut despre problemele mele intime. Asa ar trebui sa faca orice om de bun-simt. Daca doar asta ai de comentat la ceea ce am scris, e dezamagitor. Credeam ca, in ciuda limbajului vulgar, esti un om cult sau cel putin citit. Asa comentariu poate face orice ins cu patru clase primare. Dealtfel modul in care te exprimi arata clar nivelul la care obisnuiesti sa porti discutiile si carei categorii de cititori i se adreseaza blogul tau. E de prost gust si dovedeste lacune in educatie sa muti discutia in zona personala, adica sa te iei, cu alte cuvinte, de viata mea. Eu nu m-am referit nici la tine, nici la sotia ta si ai face bine sa faci la fel. Stiu ca lipsa de argumente e frustranta dar e bine si frumos sa pastram in orice situatie un comportament civilizat.

  26. Sunt casatorit cu o actrita porno. Daca va pasioneaza filmele cu sex in grup, mult sex anal oral si eventual uro, cred ca o cunoasteti toti, macar din vedere. Mai rau (pentru pudibonzii din voi), chiar eu apar in cateva productii gay si bisex 😀 . Va dati seama ca ma apuca rasul cand vad asemenea discutii?! Nu ma intereseaza fotbalul (e un joc dezgustator din punctul meu de vedere), urasc fotbalistii (majoritatea lor sunt jeguri umane), dar tovarasul Ghionea mi-a trezit tot respectul prin atitudinea lui. Si tovarasul Ciutacu este mult mai inteligent decat imi parea initial (fara suparare): ma asteptam la vreo abordare fundamentata religios si din punct de vedere traditionalist, dar trebuie sa va felicit blog!

  27. Referitor la “UPDATE: Poate bagă-n referendumul din noiembrie și interzicerea sexului oral.” Ati consultat-o si pe prea stimabila doamna Udrea referitor la aceasta initiativa legislativa? Sunt ferm convins ca cineva al carui punct de glorie e ca a botezat un musulman s-ar putea dovedi extrem de sensibil la asemenea sugestii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.