Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Întâmplări din “cea mai ţară proastă”…

Întâmplări din “cea mai ţară proastă”…

Scurt şi cuprinzător, n-am timp şi nici chef de poveşti. Dacă-mi mai vin, mai bag…

– Un ministru în funcţie (chiar în două odată), în acest caz Elena Udrea, citeşte solemn la televizor (întâmplător, în latrina fraţilor Păunescu) desfăşurătorul şi conţinutul convorbirilor telefonice/sms-urilor unui cetăţean român, fostul procuror DIICOT Angela Ciurea. Dacă se întâmpla invers, puteam acuza subit gureşul fost magistrat de folosirea abuzivă a unor înregistrări (i)legale. Dar se-ntâmplă ca un demnitar să producă live demonstraţia poliţiei politice şi nimeni nu se urzică. Cred că l-am împuşcat degeaba pe nea Nicu. Măcar el o făcea mai discret şi centralizat.

– Cea mai importantă temă de dezbatere electorală e imposibilitatea staff-urilor candidaţilor de a organiza o dezbatere electorală. Privind din acest unghi, suntem unicat în lume şi un exemplu relevant de alienare şi scelerare generală. Băsescu, preşedinte în exerciţiu şi candidat care găseşte vreme să se vadă cu Văru’ Săndel şi cu diverşi nimeni în drum zgârietori pe Net, dar consideră sub demnitatea lui să dea ochii cu nişte contracandidaţi legali, joacă bine şi viclean. El inventează zilnic subiecte colaterale (vărsate-n reţeaua portocalie din media) şi motive de a refuza confruntarea, ceilalţi pun botu’ ca nişte fraieri şi-i ridică mingea la fileu.

– Pleșu e iar indignat pe criteriile de selectare a participanților la emisiunile tv. Azi îi put Ciuvică și Chilian. Altădată eram eu și Stan. Nu pricepe de ce. Îi desenez eu. Pentru că oamenii ăștia fac rating. Deci publicitatea multă și scumpă. Deci profit. Deci taxe la buget. Deci surse de venit pentru plata sinecurilor particularului Pleșu. Deci un trai îmbelșugat filosofului și camarilei din care face parte. S-a înțeles?

Licenţa din titlu-i aparţine filosofului Fane Spoitoru şi-mi pare extrem de potrivită.

UPDATE: Dacă şi-a propus cineva să scârbească definitiv lumea înainte de alegeri, i-a reuşit de minune. Nu există om interesat de alegerile astea (cu care să fi stat de vorbă zilele astea) care să nu fie îngreţoşat. Până şi ăia care clamau necesitatea şi oportunitatea urnirii din case (către urne) a nehotărâţilor participă cu voioşie la îndepărtarea de secţiile de vot a oamenilor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

169 thoughts on “Întâmplări din “cea mai ţară proastă”…

  1. Victore,optiunea mea la votul de duminica a fost Crin.A FOST!De cateva zile,80 la suta din atacurile lui Crin se indreapta spre Geoana,20 la suta spre Basescu.90 la suta din atacurile lui Basescu se indreapta spre Geoana,10 la suta spre Crin.Ce iti spune asta,Victore coroborat cu impartirea banilor catre primarii?Incep sa ii dau dreptate lui Vadim cand spune ca Base si Crin au pus_o de_o intelegere!Pacat!

  2. Poate ramane Geoana si dupa ora 22 la Gadea si face o dezbatere cum trebuie cu Antonescu.
    Poate.. poate iese ceva acum.
    Sau vine Crin mai devreme.

  3. Chiar m-am mirat si eu aseara ,urmarind pe timpul publicitatii de la antena 3 ,prin treacat “LABEUNU_TV” pe admiratoarea d-nei Udrea ,cu cata precizie si date despre orele la care au fost date telefoane intre cutare si cutarica.!
    Pai astia de la 2si-un sfert sunt p.p. pe langa ce informatii detine madama cu privire la tot ce misca in procuratura s.a.m.d.
    Atunci nu ma mir daca peste cateva zile ne vom simti lezati fiind intrebati pe strada sau oriunde altundeva “CE aveti de povestit laolalta ” si ce anume puneti la cale voi mai antireactionarilor???!!!
    De unde p… calului detine aceasta ……. astfel de informatii atat de precise si detailate?
    De iese inca 5 ani plangaciosu am f…t-o in fericire!!!!
    Si il mai acuza pe Vanghelie !!!
    Hai cu”Romania bunului-simt”

  4. Toti se lauda ca sunt europeni,ca sunt democrati,dar cand sa treaca la practica democratiei,ne trezim de fapt in derapaj democratic,cand vrem sa vedem concretul,avem parte de abureli,in seara asta in loc de confruntare,am vazut niste indivizi ascunsi in spatele unor cuvinte,am vazut niste indivizi care in mod nedemocratic refuza sa se confrunte cu toti candidatii,am vazut ca ne cred prosti,in mintea lor bolnava cred ca noi nu citim,nu vorbim intre noi,nu vedem esenta democratiei in lume.Se inseala total daca cred ca vor scapa netaxati si totusi am ramas uimit de refuzul lui Antonescu si al lui Oprescu.

  5. Mari cuvinte pentru oameni mici!
    Oana are perfecta dreptate. Unde suntem noi in ecuatia asta????? Noi adica CIUMPALACII care stam cu morcovu-n … si cu telecomanda in mana?!
    Ma tem ca nu merita atentia noastra !
    O seara buna !

  6. Dupa ce n-am vazut ce s-ar fi putut intampla, daca prezidentialii s-ar fi intalnit, nu ne ramane decat sa speculam cine este de vina? Poate “filosoful” Fane Spoitoru, pentru ca dumnealui, cu siguranta, ar fi gasit piatra filozofala, ar fi analizat-o pe toate partile, fara sa inteleaga ca esenta ei consta tocmai in faptul ca este cea mai piatra proasta cu care nu se poate nici macar pava intrarea intr-o casa presedentiala, cu atat mai putin drumul spre victorie prezidentiala.Pacat ca pietrelor , oricat de filozoafe sa fie, nu le este permis sa voteze, caci ‘poporul suveran’ nici atat.

  7. Dupa ziua de azi s-a dus si Antonescu, parerea mea! Nu-l mai “bag” in urna pentru ca sare calul! NU ca ma prapadesc dupa Geoana, dar am asa o vaga senzatie, fara sa-mi mai las in nici un fel dirijat neuronul ca daca intra in turul 2 cu baselul ajung pana la urma “sa-si innoade” cozile!!!!! Plus ca, directoarea mea, pedelista colorata mai rau ca portocala, si care-l ura de moarte pe Antonescu s-a gandit ea asa, ditr-o data – cu mintea ei in gandul sau ca parca el e mult mai potrivit ca presedinte!! Ceva e putred aici dar ma intreb ce-a mai ramas neputrezit!???

  8. Se pare ca dezbaterea totusi are loc !
    Cum nu avem cum sa-i vedem pe toti la un loc nici gratie tehnologiei moderne ,decat 2 odata ,vom trage linie la final si mai vedem noi.
    Un lucru e cert si anume :pe 6 Dec. vom vedea cine sau ce ne va conduce destinele neinsemnate inca 5 ani.
    Si care n-are net pe cine voteaza???????

  9. @ noru, uite un exercitiu de logica: poate ca varianta ta e corecta si Crin a pus-o de-un blat cu Base. Sau poate Crin e “genuine” si ataca la Geoana pentru ca (a) votantii lui oricum sunt anti-base si (b) simte ca il poate lua pe Geoana si sa intre in turul 2 in locul lui. Merge? Eu n-am informatii suficiente ca sa ma pot decide asupra unei variante, asa ca raman la Crin pentru moment.

  10. Subscriu la ce spune Oana chiar daca plictiseste subiectul. O lamurire din partea lui popeye e NECESARA.

  11. @ nume_necesar:

    Basescu vrea, de ceva timp, sa deruteze electoratul PNL. Poate tu nu-i vei face jocul, totusi…

  12. Tot stau si ma uit la Geoana…, si trebuie sa recunosc ca nu poti fi suparat pe el cand il auzi ce frumos si mai ales cat de NAIV vorbeste… Si poate chiar as crede ca si un om asa moale si candid ar putea conduce o tara , cu doua conditii insa… : 1. tara SA NU SE NUMESCA ROMANIA… 2. …iar el sa fi fost presedintele “Partidului fecioarelor neprihanite”…!!! Dar cand stiu ca tara care trebuie condusa e Romania, iar partidul care il reprezinta e cel din care fac parte Hrebenciuc , Vanghelie & Co. , datele problemei se schimba radical…!!!

  13. Heheheeeeeeee! Nebanuite is caile Domnului!
    Geoana vs Antonescu la o sinteza speciala!! Cum ar zice inglezu: Surpraiaaz! ori baselu, ma rog! Naucesc, pe bune!

  14. Bietul de el , Geoana , Antonescu si-a pus doua randuri de “manusi de box” (chiar si din puf de pinguin…) , sa nu-l raneasca cumva ( atat cat se poate) , iar Geoana fara nici o manusa, si de aia “TOT EL PICA IN FUND” …. Acum chiar am inteles, …. saracu’ Geoana, chiar e un om de paie pe care il tin drept oamenii din spatele lui …

  15. Buna seara Victor,

    Asa vremuri, asa campanie. Eu, sincer, si nu cred ca sunt singur, ma gandesc cu spaima ca poate peste 5 ani va fi si mai rau … Poate vom avea noroc sa mai fim in viata. Ca naiba o sa mai facem? Cum va fi campania atunci, cu pusca?

  16. @Cetateanul Popescu

    korekt
    nu poate lua in primul tur de la kmerii portocalii, dovada ca base sta la 30%
    dar de la kmerii rosii se mai poate via Oprescu

  17. Dom’le, nu vi se pare că astă seară candidaţii favoriţi, cu şanse, tocmai ne-au dovedit că noi nici nu existăm?!

  18. D-le Popescu, in afara de ce am scris in postul anterior uite pe ce ma bazez;stau intr-o comuna cu primar liberal si intr-un judet cu presedinte de consiliu judetean liberal.Stii ce mi-au auzit urechile mai acum 2 saptamani?Scumpul nostru primar liberal,in cazul in care Crin nu intra in turul 2 o sa incerce sa convinga oamenii sa voteze in turul 2 cu Basescu.Ordin venit de la consiliul judetean!Ma gandesc ca si in celelalte primarii liberale o sa se intample la fel.Ori eu de marinari betivi,chiori si nebuni nu vreau sa mai aud in fruntea tarii!

  19. Ce dezbatere frumoasa. Multumesc pentru ca m-ati facut sa ma simt bine.
    Da , a meritat sa raman conectat la Sinteza Zilei.
    In sf un gest frumos dupa o zi agitata.

  20. @Raspo.. Ciuvica se stie ca are boala pe PSD-isti.. era mai incins..trebuia sa ii auzim pe cei doi candidati, nu pe el.

  21. N-ai cu cine, asta-i,
    un “taran” ce o da cu grija fata de popor.
    Nu-i tot demagogie, cind camara e goala si
    bate crivatul?
    Uite de aia imi place Crin, e mai uman, e mai
    simplu si viata i-a dat destule motive sa fie OM, om trai si om vedea.
    Nu sunt activist de partid din 2000, penelistii mei din Timis au facut-o de kakao.
    Sunt in tribuna, maninc seminte si ii fluier pe toti cind o dau in plopi.

  22. @Raspo…si asa Geoana a facut un gest extraordinar ca a ramas la dezbatere desi nu era in program. Crezi ca Ciuvica a avut dreptate? Eu nu cred.

  23. Na ca s-a terminat… Nu pare baiat rau la suflet Geoana asta (si nici “negru-n-ceru’gurii” – vlea si el sa muste da’nu plea stie cum , nu i se potriveste…) ; CATEGORIC , INSA , FUNCTIA DE PRESEDINTE E O “PALARIE” PREA MARE PT. EL (mai ales cu sacalii din spatele lui…) , dar pare un om cu care te poti intelege totusi destul corect (spre deosebire de Basescu…) …

  24. Candidatul X: “oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai frumos din tara?”
    Oglinda: “tu, dar mai frumos decat tine e candidatul Y (sau Z).”
    Candidatul X se gandeste: “Sa nu apar la TV langa candidatul Y, ca el e mai frumos decat mine.”
    Iar la TV se mai uita naiba, un procent doua dintre romani, si aia deja cu opinia formata, iar restul ne uitam la “Dansez pentru tine”

  25. @noru

    pina acum citeva zile, daca in turul doi se aflau Geoana si Base votam Geoana.
    Acum dupa ce am vazut sforarul sef Hrebe cum a facut apel la Vadim si Becali, cum Geoana a folosit baza de date a Armatei in scop personal, NU MAI MERG LA VOT in turul doi daca ramin Base si Geoana.
    Nu vreau sa imi zic peste 4 ani ca am fost DOBITOK.
    Alta marie cu aceesi palarie. Ce imi este Geoana sau Base, ca sa nu spun PDL – PSD.
    Ma voi trezi cu CARE ESTE dind ordin de arestate, pentru delict de injuraturi pe goagal

  26. @ noru: si daca tot ati fost simpatizant Crin, nu ati putea da exact numele judetului si al localitatii ( fara nume de persoane) … , asa pt. corectitudine, si sa stie si Crin ce-i fac colegii ( poate el nu stie, prezumtia de nevinovatie e inca valabila , nu ???) … Ba poate, vom primi si un raspuns, cine stie…?!

  27. @Nostradamus…
    cred ca suntem mai multi cu astfel de informatii!!!
    si pe Vaiolet!!
    Nu ma deruteaza Basescu!
    Antonescu ma deruteaza fara doar si poate!
    Si pana la urma o sa-l votez pe verzuliu ala mic cu moate si barba!!!!

  28. E limpede de acum, Băsescu evită dezbaterile televizate cu ceilalţi contracandidaţi. Din raţiuni de strategie electorală, lesne de înţeles… Nimeni nu ar dori să încaseze glonţul de argint al unei guvernări ratate. Geoană, se simte la fel de vampir şi nu vrea să apară ziua. Antonescu se luptă pe două fronturi: ziua şi noaptea. Să mă explic: Băsescu vrea în grup (aproape toţi candidaţii, inclusiv perdanţii, disoluţie mesaj), Geoană vrea în cinci (3+2, inclusiv Oprescu şi Hunor, divagare mesaj). Antonescu vrea doar să îi fie ascultat mesajul de către toţi candidaţii… La final, electoratul hotărăşte!

  29. Domnule Victor ati lipsit de la o sinteza exceptionala. Daca PSD-ul nu ar fi fost la guvernare si nu am tine minte cum am trait in acea perioada ar fi fost extrem de greu pentru Crin sa stea in fata lui Geoana.

  30. @nume_necesar: ok , go on… Dati drumul la numele localitatilor si judetelor in cauza…!!!( nu nume personale, nu ma pasioneaza atacuri la persoana…) Care-i problema…? Poate se vor mai clarifica asa apele…

  31. S-a tot vorbit de prezenta tuturor candidatilor la dezbateri ca asa ar fi democratic. E adevarat. Ma gandesc insa ca Vadim Tudor si-a vandut serviciile “politice ” ca deobicei, si a fost alipit la toata chestia asta pentru a suplini capacitatea de reactie a lui Geoana. Adica a fost folosit pe post de smardoi, ca sa desfiinteze discutia. Va puteti imagina vreo discutie cat decat, printre mugetele tribunului? Acum incep sa inteleg adevarul despre toata “negocierea” interminabila referitoare la organizarea confruntarii.
    O discutie cu Vadim = nici o discutie.
    Un ‘strateg” destept de la PSD a vrut sa-l foloseasca pe Vadim Tudor, pentru a-l scapa pe Geoana de “confruntare”.
    Pacat insa ca aia de la tara nu se prea uita la televizor. Se feresc mai ales de antena 3 li s-a bagat in cap ca aia de acolo sunt “platiti de Voiculescu”.
    La tara nu se stie decat despre “parlamentarii fura” si “a zis Geoana ca ne da”.

  32. Cat are de castigat Cernea din candidatura sa, sper sa mai auzim de el si dupa alegeri, macar ca analist politic si tot e bine. Un model, aa? dar parca tot nu are fata de presedinte cu parul lui lung si barba stufoasa? dar ca pregatire politica e bun. A terminat Filosofia politica.

  33. Pentru a fi ales, atunci când există candidatură, trebuie să arăţi un minim de respect pentru votanţi. Simţeam nevoia să fac această precizare. Pentru a fi ales preşedinte, atunci când candidezi în România, trebuie să arăţi un minim de respect pentru români. La fel de votanţi. Scuze, trebuia să mă plasez spaţial…

    Pentru a fi cunoscut, atunci când există televiziune, trebuie să arăţi un minim de respect pentru comunicare. Simţeam nevoia să fac această precizare. Pentru a fi ales preşedinte, atunci când candidezi în România, trebuie să arăţi un minim de respect pentru televiziune. La fel de prezentă în comunicare. Scuze, trebuia să plasez televiziunea în sfera comunicării…

  34. Nu-mi pasa de dezbateri. Mi-am facut o parere, mi-am verificat-o si ma duc la vot. Da, suntem o societate in care simtul civic este dizolvat dar nu am sa ma dau cu fundul de pamant ca nenii nu au gasit formula civilizata de dezbatere pentru prostime. Cine are creier nu asteapta ca un meci verbal sa incline balanta. Eu unul ii vreau pe Antonescu si Geoana in turul doi. Daca va fi un vot fara multe smenuri atunci base nu va intra in turul doi. De fapt batalia in momentul asta nu este intre Antonescu si Geoana, este batalia sa nu intre gollum-ul in turul doi…fiindca este in stare sa-si impuste oponentul si surpriza ramanem cu el pe cap inca 5 ani. Este adevarat ca trebuie ca libertatea de opinie sa fei respectata, dar dupa mine cine voteaza cu basescu in lumina tuturor porcariilor iesite la iveala, este un tradator si nici macar nu este pe bani multi…cretinii convinsi nu intra la numaratoare.
    Grav mi se pare ca o duduie blonda interimara sa-mi falfaie in fata documente confidentiale…de fapt de ce sa ne miram ridicatul poalelor in cap face parte si din fisa postului de curva politica

  35. @noru – ptr postarea 18 November 2009 la 8:54 pm

    eu ma gandesc la urmatoarea gandeala tactica a lui crin:
    – intreaga masinarie de partid pnl este un biet ceas cu cuc pe langa uzinele metalurgice ale psd-ului si pdl-ului. diferenta in numarul de oameni si cea logistica, etc. etc., se vede cu ochiul liber. crin trebuie sa reduca handicapul asta printr-o aparitie cat mai convingatoare si mai bataioasa.

    – marinelul are bani pana la vomitiv si-n plus o armata de zombie pedelici care-i sufla in pupa la greu, de-ar fi sa-si lase si plamanii in curu’ iubitului “capo di tutti capi”. psihopupu n-o sa aiba probleme sa intre in turu’ doi, chiar daca crin il bate cu paru’ si-l lasa numai in chiloti si perfuzii la usa urgentei.

    – crin este constient de asta, asa ca singura lui sansa este sa-i ciobeasca lui geoana toata fatzada, pana la caramida, si sa-i traga de sub fund scaunul de locul doi in turul doi. mai stie si ca sunt destui psd-isti care-l vor vota in turu’ doi chiar daca geoana pierde.

    – de-asta, asa cum ai observat bine tu, 80% din atacurile lui crin aterizeaza in gradina psd-ului si numai 20% sunt scuipate pe chelia portocalie.

    – bassse il ataca mai rau pe geoana tot din cauza mamutului psd. cred ca-si face socoteala ca pe crin o sa-l lucreze mai usor la urne in repriza doi, pnl fiind mai micut, da’ eu zic ca taman aici sa-si greseasca pasientele alea otravite. asa cred eu, cel putin, fara sa ma rup in figuri de analist.

    nu cred, NU VREAU sa cred ca favoritul meu, crin, are vreo zbarna in dosu’ casei cu bassse, cu toate ca nici asta nu m-ar mira daca pana pe coada o sa puta ceva. doar vorbim despre politicieni, nu despre fluturi palpitand jucausi in razele soarelui, ce draq! daca-mi iau vreo castana si de la crin, cum mi-am luat de la bassse, atunci chiar ca… dar mai bine nu mai scriu, ca ma zboara victor una-doua de aici.

  36. Referitor la update: ASTA nu-i un semn ca “le reuseste figura” de a “goni” de la urne marea masa, lasand cale libera activistilor si celor care profita de pe urma actualului regim?
    EU marturisesc a fi scarbit, si nu mai urmaresc emisiunile pe aceste subiecta (iarta-ma – nici a ta), dar la vot voi merge. Contra!

  37. atentie la khmerii rosii si la termitele portocalii, basescu, geoana, vadim si becali sunt niste profitori ai regimului comunist, ei si ai lor vor ramane tot cu vechile obiceiuri.

  38. Incerc sa fac un rezumat al comentariului pe care l-am postat un 18 noiembrie ij jurul orelor 2.00-2,15 pm. A zburat ca vantul si ca gandul si n-am idee pe unde o fi ‘poposit’, dar din pacate vad ca nu este pe blog.
    Vazand titlul am zambit ca iar acem un titlu “marca” Ciutacu. Entuziasmul meu a mai scazut din intensitate cand am citit ca “licenta din titlu ii apartine filosofului Fane Spoitoru”, dar daca pe D-l Ciutacu l-a inspirat, trebuia sa gasesc esenta de idei concentrata in titlu.
    Prima mea reactie a fost sa caut motivul pentru care D-l Ciutacu l-a denumit “filosof”pe afaceristul roman de etnie roma, “imparatul” lumii interlope bucurestene.Daca dumnealui a stat 12 ani in inchisoare, chiar avea timp sa ajunga la ‘piatra filosofala’ si
    sa mediteze asupra problemelor tarii si bineinteles sa ajunga la enuntarea faimoasei “cea mai tara proasta”.
    Sigur ca acest enunt in forma lui rostita doar sau chiar scrisa i-a facut cu ochiul D-lui
    Ciutacu nu numai pentru inversiunea continuta in el, ci si pentru semnificatia acesteia.Si cum dumnealui este un maestru al cuvantului, rapid ne-a si plasat-o.
    Inversiunea este un procedeu artistic foarte des utilizata nu numai de poeti, ci si de jurnalisti, si cum sa-i fi scapat tocmai dumnealui efectul acesteia in contextul in care “intamplarile” din tara erau inverse fata de asteptari. Aceasta “inversiune” frizeaza mediocritatea, intoleranta , sau toleranta zero fata de politicieni, guvernanti, autoritatile statului care au fost angajati pentru a veni in ajutorul cetateanului, pentru a fi in slujba lui si nu invers.
    D-l Ciutacu ne-a lasat libertatea sa descoperim semnificatia inversiunii folosite. Cam acestea au fost gandurile mele exprimate. Ramane ca D-l Ciutacu sa decida daca interpretarea mea corespunde oarecum gandirii dumnealui privind “cea mai tara proasta”. Personal il felicit, nu sa-l magulesc, ci pentru ca merita.

  39. Consider ca Alex Dumitrascu a explicat cel mai bine situatia, cu implicarea lui Vadim in dezbatere.
    As completa eu, ca am vazut la A3 in timpul zilei, la Paula Rusu, ca Vadim si Becali sunt cu Geoana. Se pare ca Vadim si Becali sunt la pachet. Avand in vedere ca pe Becali l-a scos de la inchisoare Hrebe, e de inteles fidelitatea lui Becali fata de candidatul sustinut de el. Si se verifica, astfel, cele spuse si de Crin, ca n-a vrut sa participe la o dezbatere in care s-a implicat atat de mult Hrebe.

  40. Parerea me este ca dl.Crin Antonescu ar trebui sa taca saptamana asta sa nu mai dezamageasca potentialii alegatori…pe mine cel putin m-a dezamagit…se vede de la o posta ca a facut intelegerea cu baselu..a devetit o “tata”.credeam ca e un tip mai istet…pacat

  41. Am vazut si eu abia acum inregistrarea emisiunii. Sunt impresionat ! Tatica asta e chiar informata: cica stie ea ca Geoana si-a luat un “spartling” 🙂 partner cu care se pregateste pentru confruntarea cu Basescu.

  42. Tot tambalaul asta a fost de fatada. Cei doi colosi PSD si PDL s-au suntat cum au putut, scandaluri, mizerii. Concluzia? Voi merge la primul tur de scrutin. Daca se vor califica Basescu si Geoana, la al doilea nu voi mai merge. Sa se spele pe cap PSD-ii cu Basescu. Il merita si chiar aceasta tara de balamuc chiar cred ca il merita pe Basescu. Multa prostie, ieftin de cumparat, multi hoti, usor de santajat, valorile inlocuite de nonvalori, o tara de rahat. Imi pare foarte rau ca m-am nascut aici. Pe toti tinerii inclusiv pe cei din familia mea, ii sfatuiesc sa plece, cat mai sunt normali. Singurii pe care ii plang sunt cei care chiar au vrut sa schimbe in bine tara asta si care cred ca vor mai incerca asta cu sufletul curat, dar oricat de puternici ar incerca sa fie, sunt totusi oameni, iar acum raul, se pare ca este mult mai puternic decat binele. Chiar nu cred ca Geoana este raul cel mai mic. Este lafel.

  43. Nu nu suntem unicat

    Dezbaterile TV sunt o oportunitate de care candidatzii la prezidentziale o iau sau nu in functzie de raportul oportunitatzi / costuri.

    Iliescu nu a venit la dezbateri si a castigat in 2000

    Republicanii in USA nu au participat la dezbateri TV intre 1960 până în 1976 si democratzia nu s-a dus de rapa.

    Singuri care par sa sufere sunt guresii de la microfoanele TV-urilor care scapa o ocazie sa se obraznicesca si nesimporcesca asa pe model Floooorin Calinescu .

  44. As mai avea o completare daca se poate.
    Si-au atins scopul. De ce as veni eu din patriotism la vot in turul doi sa scapam tara de un eventual dictator? Ca sa alegem clica unuia care mai fara scandal si mai organizat nu ar ezita sa ne vanda rusilor sau altora? Mi-e egal. Oricum ne vand rusilor sau mai stiu eu cui, si unii si ceilalti. Metodele doar, sunt diferite, iar banii ajung in alte buzunare.
    Ah… Oprescu dupa parerea mea este pe post de incurca-i drace, intru acelas scop. Stiu ca parerea unora este alta, dar eu asa cred.
    Vadim este partiotul caramizilor in piept, iar ceilalti sunt asa…de a mai fura cateva voturi, de diversiune. Altfel de unde ar avea unul ca Cernea bani? ca oricum traieste din banii parintilor dupa cum a declarat singur. Ma rog, sa zicem ca e finantat de verzii europeni. Tot aia. Este tara in pericol?
    Dupa circul pe care il vad, chiar si serviciile pun umarul. Poate ar trebui, chiar sa se aleaga praful de tara asta, pentru a renaste din cenusa… Utopie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.