Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Începutul sfârșitului lui Traian Băsescu?

Similar Posts

268 thoughts on “Începutul sfârșitului lui Traian Băsescu?

  1. Da, la butoane e Ludovic. Iar in Biroul Politic Central al PNL a fost aleasa aceeasi gasca. Cata curatenie, cinste si corectitudine!

  2. Ziua in care a fost ales Crin Antonescu presedinte al PNL mi s-a parut a fi singura normala din ultimii 5 ani.
    Incepe sa se prefigureze o Romania europeana. E posibil, a renascut speranta.
    Curaj domnule Antonescu, nu esti singur!

  3. Ai mina buna Victore si pe cine sustii iese.Spune-mi te rog si mie numerele de la loto!

  4. Nu prea inteleg cu ce ne ajuta Crin A.
    Are imagine mai buna si ajuta PNL, da.
    Dar e la inceput, nu a aratat inca nimic, sa il votam pe incredere ca si presedinte ? Eu nu as baga mina in foc, mai ales ca e manevra lui Patriciu.

  5. La Congresul PNŢCD din 21 ianuarie 2007, Crin Antonescu a spus : “Cu ţărăniştii nu suntem în relaţii, cu ţărăniştii sunt frate”.

    Este adevărat că în politică nu prea există recunoştinţă şi nu sunt foarte convins de faptul că fraţii noştri liberali îşi vor aminti că în 1996, ţărăniştii le-au întins o mână frăţească şi i-au adus în Parlamentul României. Totuşi, prin alegerea lui Crin Antonescu în fruntea PNL, există speranţe că PNL şi PNŢCD ar putea colabora în viitor. Acest lucru mi-a fost confirmat de Victor Ciorbea, la întălnirea recentă de la Baia Mare.

    Neimplicat în măgării politice, familist convins, cu capul pe umeri, Crin Antonescu este un liberal de treabă.

    Nu ascund faptul că în 1990, am devenit membru PNL, iar în perioada 1992 -1995, am fost consilier local al acestui partid. M-am înscris în PNŢCD după trecerea în eternitate a Seniorului Corneliu Coposu. La înmormântarea sa au participat sute de mii de oameni, veniţi din întreaga ţară. M-am alăturat şi eu acestui curent de simpatie care a contribuit la victoria Convenţiei Democrate, la alegerile generale din 1996.

    Evident că mi-aş dori ca PNŢCD să prezinte un candidat capabil să intre în finală la alegerile prezidenţiale din acest an. Dacă acest lucru nu va fi posibil, în turul doi, am cu cine să votez: Crin Antonescu.

  6. Ecce Homo !
    Oare cat de indurerat, de disperat, de neconsolat, de debusolat etc. ar trebui sa fie la momentul actual poporul basescian in frunte cu lingaii pupinbasisti acum, cand dupa mai bine de patru ani de campanie electorala neintrerupta a basescului, timp in care am fost tocati zilnic la sistemul nervos cu unicitatea, mesianismul si invincibilitatea penalului si grobianului ajuns accidental Presedintele Romaniei, liberalii, in urma unui congres pentru care merita felicitati, datorita modului civilizat, intr-adevar european in care s-a desfasurat, au fost capabili, ca prin votul lor, sa le spuna romanilor :Ecce Homo!, respectiv viitorul Presedinte al Romaniei, d-l Crin Antonescu?
    Acesta, desprins si detasat de marasmul santajabilului la moda in poltichia damboviteana actuala, plina de caragialesc si influentata la nivel guvernamental de un servilism jalnic, tributar al feudalismului epocii fanariote in Tarile Romane, este menit si va reusi in toamna acestui an, sa scape Romania si pe romani de blestemul care ne-a chinuit in ultimii patru ani de la nivel de jilt domnesc de Cotroceni.
    Desi crezul meu politic este si va ramane cantonat in doctrina si valorile social-democratiei, ca urmare a politicii aberante dusa de liderii momentului la PSD, aflati in plin proces de vanghelizare si oprisanizare, politica ce-i va costa scump la momentul sutului in fund primit de la basescu eventual reales, trebuie totusi sa-mi scot palaria in fata liberalilor si sa-l votez fara nicio rezerva, ba chiar cu entuziasm si speranta pe cel desemnat de ei in lupta pentru Cotroceni.
    Nu are rost sa ma lungesc, cu toate ca subiectul este extrem de generos, insa o anumita remarca este mai mult decat necesara.
    Intr-o interventie televizata, actualul presedinte al Romaniei, argumentand de o maniera de-a dreptul puerila, de nivel de “soim al patriei”, nu a gasit altceva cu care (in viziunea lui de mahalagiu ordinar) sa-l “persifleze” pe viitorul Presedinte al Romaniei, decat pe motiv de nume de floare.
    Nimic penal sau comunisto-securist in trecutul sau, nimic imoral in prezentul sau, nimic santajabil in viitorul sau, ci doar “pacatul” de neiertat al numelui sau de floare. Si nici macar una cu nume rizibil, ca “bashina porcului”, ci numele Crinilor casei regale a Frantei.
    Paradoxul consta tocmai in aceasta gaselnita traienista, care basescu probabil cu cartea de identitate in mana, si-a uitat propriul nume, nume a carui rezonanta sonor-fasait olfactiva pute al dracului in vocabularul limbii romane vulgare, in timp ce aroma de Crin vine sa inlocuiasca exact pestilentialul vespasianic al acestui accident generat de procesul anatomic digestiv.
    Si tot actualul presedinte, in incultura sa deja proverbiala, nu stie un lucru si anume faptul ca este total “contracandidat” sa dormi noaptea intr-o incapere in care mirosul predominant este cel de floare de Crin.
    Dauneaza grav sanatatii !
    Ori pana la alegeri, “codoasa batrana” nu are de ales si se va culca, se va trezi si va incerca sa supravietuiasca esecului de la prezidentiale sub diluviul olfactiv al acestei arome.
    Daca pana la alegeile liberale imi incheiam un comentariu cu “Habemus Contracandidat”, de data aceasta imi permit sa inchei cu “We have a Winner!
    Asa sa Ne Ajute Dumnezeu !

  7. Secretul succesului consta in iesirea din criza, acest lucru se concretizeaza prin realizarea REFORMEI.

    TARA nu este guvernata si nu poate fi guvernata fara o REFORMA profunda si rapida, aceasta poate fi facuta numai de Traian BASESCU si Premierul Emil BOC care sunt decisi.

    Romania este o parodie in tot ce priveste statul :
    – administratie
    -sanatate
    -justitie
    -invatamânt
    -armata si politie
    -economie si finante
    -infrastructura si agricultura
    -mediu
    -transporturi ferate si rutiere
    -servicii si colectarea impozitelor
    -birocratie si coruptie
    -insecuritate cetateanului
    -peste tot

    Nu numai banii conteaza in aceasta REFORMA _ REENGENERING ci si viziunea unde se doreste sa se ajunga si in cât timp.

    REFORMA generala trebuie insotita si de o schimbare a impartirii administrative imediate.

    Liberali nu pot sa o realizeze, sunt prea setosi de putere si a prostie, social democrati sub masca socialului si aroganta unor dedpasiti politic nu pot accepta schimbarea.

    Singuri sunt PD L isti, angajamentele lor par serioase si de incredere, nu sunt imbecili stiu sa -si schimbe opinia in functie de vântul europeean si de viitorul succes al lui Traian BASESCU.

    Natiunea trebuie sa inteleaga, lumea nu se termina mâine, ROMANIA are nevoie de un viitor pentru generatia urmatoare, nu mai are timp sa piarde inca 20 de ani pentru niste ambitiosi bolnavi de tipul lui nastase sau iliescu.

    Natiunea a suferit 20 ani de un capitalism feudal si dupa 50 ani de comunism dur, deci singura cale REFORMA profunda si acceptarea ca viitorul va fi altul nu cel propus de iliescu, roman, vacaroiu, voiculescu, nastase si tariceanu.

    O duminica frumoasa

  8. ANTONESCU : un nume care-mi creeaza o stare de confort sporit, gandindu-ma la ce a facut maresalul ANTONESCU…. !!! dar contemporanul meu nu are suficient sange in pix sau poate ma insel !?!

  9. @mihai potop: din pacate ai si nume predestinat: deviza pd-l-istilor s-ar putea cuantifica in: “dupa basescu si noi, potopul”
    sa fii iubit si intelept
    marcus

  10. se vantura mai multi portocalii decat de obicei pe blog-ul ciutacesc .. le face placere sa citeasca opiniile posesorului de blog ? as .. vor sa il lamureasca pe victor ca e gresit la neuroni ? ntz .. miroase a naspa pentru ei .. am identificat si un profil (pseudo)intelectual , respectiv social al lor .. ii rog respectuos sa-si prezinte omagiile pe blog-ul elenei copil/femeie sau ce o fi ea .. daca nu are, poate pe hi5 .. noi, ceilalti, trebuie sa convingem pe cat mai multi ca si basescu si sleahta de portocalii trebuie sa ne lase in pace …

  11. @cola
    Ca bine mai graoesti mataluta. da ce ne facem daca pleaca gasca portocalie si se intoarce aia aia rosie?????
    liberalii saracii, oricata speranta ne-am pune noi in ei nu conving prostimea. cum pot ajunge ei, de exemplu, la mizil si dabuleni???

  12. @rachelle – well, nu la gasti ma refer – gasti au fost , gasti vor fi. e vorba de mediocritatea nesimtita, de lipsa de cultura si respect pentru cultura (vezi elena basescu, elena udrea, si ‘taticul’ lor), e vorba de tupeu fara margini .. nici comunistii nu erau atat de ticalosi – si stiu ce zic – aveau drakku un statut al partidului, si macar de fatzada incercau sa-l respecte – astia portocalii cand tin cu aia saraci, cand cu oligarhii, si mereu ne spun ca au ei dreptate.. de ce are basescu atatia fanatici in ciuda caracterului sau de rahat ?? foarte simplu – mediocrii cu tupeu sunt multi in tara asta. n-am votat niciodata nici psd, nici pd-l , sa fie clar, si cand m-am enervat, n-am votat deloc.. dar nesimtitii nu-i suport.

  13. @Gabriel “de la Craiova”
    Perfect de acord cu tine la capitolul teorie. La practica stam mai prost, ce-i drept. Am, insa ceva obiectiuni: Din cate mi-aduc aminte, acesti “lideri” sunt votati si implicit platiti din bani publici. Am preferat sa stau departe de politica pentru simplul motiv ca-s prea ocupat sa-mi castig existenta si sa-mi cresc copiii. La fiecare alegeri, am delegat, prin votul meu, pe un tert, sa ma reprezinte. Cu ocazia taxelor si impoziteleor, i-am asigurat si un salariu bunicel. Acest tert, cu ce mi-a multumit? Cu faptul ca-l vad la TV? Cu faptul ca-l vad in masina de teren de la Guvern? Cu faptul ca-i platesc cazarea si parangheliile? …Daca aveam disponibili vreo 70-80 de mii de euro, probabil ca ma implicam si in politica. Ultima oara cand verificasem cam asta era scorul pentru un post de bagator de seama pe la capitala.
    Vezi, Gabriel, eu asa vad lucrurile. Sunt prea ocupat cu munca pentru a mai produce si bani. Ei insa sunt prea ocupati cu facutul banilor, pentru a-si mai amintii ca sunt trimisi acolo sa ne reprezinte. Daca eram capabil sa conduc o tara, nu-i mai votam pe mamelucii astia.
    …cu respect!

  14. Stire.
    Ion Iliescu: ”Probabil Crin Antonescu si Ludovic Orban vor face un cuplu reusit. Ii felicit si le urez succes”.

    Interpretare.
    Ion Iliescu ii acorda sustinerea electorala lui Crin! (Implicit pentru turul 1 si explicit pentru turul 2)

  15. @ marcus —- domnule , dumneata nici dupa nume nu pari a fi roman , ce sa mai zic de ideile pe care le expui !!!Dumneata uitzi din ce neam de pui de lele facem parte ??? Credetzi ca putorile denumite UDREA , CEZAR PREDA , BOUREANU, SULFINA , FLUTUR , sunt niste accidente , ele sunt imaginea si gena acestui neam de madar fackari , de lachei si limbisti ai stapanului , indiferent cum s-ar numi acesta !!!! Cum credetzi ca s-a adunat aceasta haita de jigodii , denumita PDL ,decat precum jigodiile in supushenia fatza de masculul alfa ,de unde au aparut ei decat ca din acest neam de slugi si lachei ai preaputernicilor zilei ????? Iar cei ce pleaca urechea si ,, pun botu” , o buna parte a acestui neam , e de o prostie si-o gugumanie inspaimantatoare , sunt acei imbecili din 2004 ce stateau la coada in GARA DE NORD sa voteze ,, marinaru , ca sa aiba P..A ca paru !!!!! Ce sa mai spun de fufele si curvetele neamului , pentru care UDREA reprezinta modelul romancei de succes ????? PUAH , JAVRE ORDINARE !!!!!!!!

  16. @ nell:
    Nu e prima oara cand pe acest blog vreti sa acreditati ideea ca aici scriu tineri si foarte tineri, pe care incercati sa-i indrumati.
    De data aceasta vreau sa fac cateva observatii cu privire la acest lucru:1. nu cred in naivitatea dvs de a ne considera “necopti”; 2. nici nu suntem, majoritatea; nu dupa cum scriu vizitatorii acestui blog; 3. dupa cum se constata cu usurinta “rasfoind” acest blog, da, cei mai multi sunt si scriu impotriva marinarului si a clicii sale de slugi semidocte credincioase. In perfecta cunostinta de cauza si nu pentru ca ar fi foarte tineri. Deci, ghinion; 4. manipularea fina pe care o incercati, cu mine nu-si are rostul, si nu stiu de ce, dar cred ca nici cu cei mai multi de aici. 5. daca ceea ce am scris mai sus v-a descurajat atat de mult, poate veti reusi sa va atingeti scopul pe blogul “ministrei” turismului, a lui Udrea Elena, unde va place sa scrieti. Pentru ca, in general, vizitatorii unui blog sunt ” dupa chipul si asemanarea” proprietarului.

  17. Cât de naiv trebuie să fii ca după atâtea țepe să mai crezi în politicieni, chiar și când au nume parfumate?!
    Parafrazându-l pe Paler: îi invidiez pe cei care cred într-o lume mai bună încă…

  18. nu cred ca se scapa de base…doar daca da vre-o ciuma ceva, altfel, slabe sanse, ca are network de delapidatori seriosi

  19. revin…este evident ca baza de alegatori tzoape este mult mai mare decit a celor care apreciaza un discurs coherent sau o platforma politica adevarata, asa ca, din nou, trebuie sa consideram ca licheaua, tilharul, manelistul si mitocanul are sansele infinit mai mari

  20. De pe blogul lui Udrea Elena:
    “nell Says:

    March 5th, 2009 at 2:54 pm
    s-a suparat voiculescul.si a trimis artileria calare sa respinga atacul.uitati-va la ciutacu.ro sa va cruciti.d-na udrea,de ce nu ii dati in judecata de fapt?toata gasca intact o sa transforme romania intr-o mlastina.libertatea presei nu trebuie sa insemne anarhie.sincer,chiar nu se mai poate asa,ne inoculeaza incet,dar sigur,veninul lor securist.”
    Q.E.D.

  21. @Mihai Potop : Doar T.B. si PD-l ? Pai asta inseamna ca ? Ce a realixat T.B. timp de 20 ani dupa 89 si alti citi or fi fost , inainte de revolutie? Dar in cei 4 ani si de cind e presedinte al Romaniei si clica de tilhari care i-a fost alturi?
    Cintati melodia asta pe la alte nunti, ca pe aici pina si seriozitatea si convingerea cu care debitati aceste gugumanii este hilara!

  22. Hmmm…ce conteaza varsta…convingerea primeaza!!!Nu sant tanar, dar il iubesc pe Ciutacu,pentru acest blog.Am o deosebita simpatie pentru Gadea si mereu prezenti Badea si
    in-special dl STAN,care pentru mine e un punct de reper..un colac de salvare,care te tine la suprafata.
    Ma bucur pentru Crin,sper sa aduca un nou suflu in PNL. Sincere felicitari!!

  23. @ emi ; cum nu a probat nimic pina acum? Eu cred ca a probat foarte multe. Integritate, loyalitate, curaj, devotament, inteligenta, tarie de caracter, demnitate, intelepciune, statornicie. Nu il mai tot scoateti pe Patriciu in fata. Crin Antonescu, cu gratie, nu se indoaie in fata nimanui.

    In ceea ce-l priveste pe Patriciu , pacatul lui e ca e bogat .Ca a inteles repede ce se intimpla cu lumea. Nici el nu e dovedit cu botu’n lapte , cum nu e dovedit nici Nastase.
    Dar intotdeauna slugile isi urasc patronul, desi de la el maninca o piine , doar pentru ca e bogat . Asta-i mentalitate , nu gindire
    Ba mai sint pe aici si care spun ca Patriciu a donat in campania electorala cindva, la PSD. Pai ca om de afaceri e normal. In toata lumea se intimpla asa.Dai si la unii si la altii.

  24. @ Ion Beuca…Mare dezamagire pe dvs sa nu aveti candidat PNTCD in finala…va compatimesc pt asta.Cu asa electorat “informat” de dreapta Crin poate sa se gandeasca pe cine sa voteze intr-o finala Basescu-Geoana de fapt Basescu-Basescu

  25. Si in fond ce mare lucru a facut Crin Antonescu ?!
    Schimbarea lui Tariceanu e absolut fireasca pentru un partid care pierde alegerile. Amintiti-va ca chiar si Adrian Nastase a platit pierderea alegerilor… Si Adrian Nastase nu era Tariceanu…Avea ditamai portocalele la momentul respectiv…

    Nu-l vad un contra-candidat serios pentru Base… Vorbeste frumos, dar n-are suficienta forta… Nu-l are pe vino-incoa…Si nici cu serviciile nu-l vad a fi foarte prietenos…

    Sngurul care din punct de vedere verbal ar fi putut sa-l bata pe Base ar fi fost Doctoru’… Dar se prosteste la Primarie… Timpul trece si mare lucru n-a facut… Eu n-am retinut decat recordul cu carnatu’…
    Apropos Maestre Ciutac, pe cand o emisiune de bilant cu domn’ Primar ?

  26. @biciclistul: bilantul se face la final de mandat sau, daca renunta la functie din indiferent ce considerent, atunci. momentan, chiar nu vad ce-am putea discuta de interes pentru telespectatori. poate si face ceva pana atunci.

  27. @ biciclistul

    a stiut sa se pozitioneze ca principal contra-candidat cu sanse reale de a-l invinge in turul 2 pe Basescu!

    trebuia sa fure-nainte vreo flota sau sa se-mproprietareasca cu vreo casa, … , sa fure telefonul unei ziariste?

  28. Din pacate pentru PNL se pare ca Orban nu este doar cel cu munca. Se pare ca e cel care da cele mai multe ordine de cand a luat functia de prim-vicepresedinte. Pacat. Daca va fi asa in continuare, Crin Antonescu nu are nici o sansa in fata lu’ baselu’. Ba mai mult, cred ca Orban va dori inchinarea PNL-ului pedeleilor. Sa speram ca nu va fi chiar asa. Cred (a se citi sper) ca Antonescu nu va lasa partidul la mana lu’ Orban daca chiar doreste sa intre pe bune in competitie cu baselu’.

  29. Victore bravo pentru emisiuni,da sfirsitul lui base vine era si normal sper ca romanii sa nu fie chiar atit de dobitoci,ca ardelean sper ca ai mei se vor trezi,nu ar fi rau sa va aplecati voi ziaristii si asupra autostrazii Transilvania auzi ce declara dobitocul de Berceanu ca va fi gata in 2025,ma Victore cred ca noi ardelenii suntem prosti(om fi noi mnai inceti la minte dar suntem demni)dar astea cred ca vor sa scape de ardeal ar trebui berceanu dat in judecata pentru atentat la siguranta statului,pai ma leaga mai repede un gurii de Viena decit romanii mei de Bucuresti,asta chiar ca este culmea.Te salut.

  30. @Dinu Octavian
    Nu inteleg de ce polemizezi cu mine. E clar ca facem parte din ligi diferite. Daca pentru tine celebra lozinca “noi muncim, nu gandim” se pare ca are sens, pentru mine nu are nici un sens. Mult succes!

  31. Nu am trait prea mult in vremurile ceausiste dar am impresia ca violenta si marsavia cu care reactioneaza tabara portocalie la orice atac este cu mult mai violenta, aberanta si cel putin la fel de periculoasa! Scopul lor este sa ne reduca pe toti la stadiul de marionete, care sa le cante ode marinarului si gastii sale!

  32. Tabara portocalie cauta brese in noul PNL.
    BaseCURistu’ inca n-a digerat esecul din 2005 cand a fost Mufat clar de mintile si vocile limpezi ale PNL.Bordurile colturoase pe care le au in cap in loc de creier nu le permite sa inteleaga ca orice tupeu chiar daca vine din partea celui mai mare mitocan al politicii dambovitene are si el o limita si ca sint lucruri care nu se negociaza intr-un partid cu atat mai mult cu cat acesta este unul care vine cam din sec.19 ! Nu se negociaza sigla,numele si doctrina in orice combinatie de aliante ar intra.Basescu de fapt asta pofteste,dupa ce-a pus la cale din interior aruncarea in haos a PNTCD acum vrea “la desert” sa devoreze cea mai ramas din Istoria Politicii adevarate.Exact cum Ceausescu a vrut sa steraga la propriu Istoria Bucurestiului atentand la existenta Manastirilor,Bisericilor si a cam tot ce reprezenta arhitectura romaneasca a secolelor trecute transformand Capitala dupa propria pofta la fel incearca acest SATRAP numit Basescu sa faca azi cu Romania si mai ales cu viata politica asa cum este ea imperfecta dar pentru care a trebuit sa existe o Revolutie(sa zicem) tocmai pentru ca viata noastra sa nu mai fie la pohta unui singur om,domn sau tovaras sau cum s-o autointitula el.Portocalii fesenisti,impostori ai dreptei nu mai au mult de huzurit.Cade Basescu,cad in cel mult un an si ei,sper sa apuc ziua in care cei care azi ii sustin si defileaza sub aura de intelectuali sa apara la tv cu sulul de hartie igienica in fatza.
    Doamne Ajuta !

  33. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Felicitari pentru d-l Crin Antonescu!
    Sa stiti ca aveti mana buna.
    Doamne ajuta-i,ca e un om extraordinar si eu cred va razbate,greu ,dar va razbate in haosul acesta in care traim.

    Va doresc o saptamana buna ,cu acelasi respect,
    IoanaP

  34. Asa cum zicea cineva mai de sus, Patriciu ramane calcaiul lui Ahile al PNL-ului. Oricine e sustinut de Patriciu, in fata marinerului nu are nici o sansa.

    50% dintre romani sunt tarani (in sensul de rurali; cu sens peiorativ, sunt muuult mai multi!). Singurul om cu sanse reale e Oprescu – ganditi-va numai cum ar suna o reclama electorala la tara si in biserici: “Vine Doctorul sa vindece tara!”

    Crin Antonescu ? Un alt papagal! daca Romania nu ar fi asa OTV-ista, poate pseudo-liberalismul PNL ar avea o sansa.

  35. tariceanu nu ar fi avut nici o sansa din cauza TRADARII TARII , Crin e o nulitate , asa ca TRAIAN BASESCU va fi presedinte si in mandatul viitor. Si asa e si drept , e singurul care imi inspira incredere indiferent de cat se straduiesc toti sa- murdareasca. NU NE CREDETI PROSTI!

  36. @Crina: v-a trecut Tiranu’ pe energizante? eu zic sa luati cu apa…
    @Yoda: ce-ai, bre, cu bietu’ popor?

  37. Avusăi un vis.Nu fu coşmar, ca ma uitai bine,nici nu ştrampirai nici nu facui pişu pă mine.
    Se facea ca la aflarea vestii ca a fost ales Antonescu presedinte al PNL,Basescu a facut imediat,instantaneu si dintr o data prostata(ca prostmama nu poci pentru ca sa zic si nici nu e frumos), si din 5 in 5 minute se ţarcaie in izmene.
    E naspa, ca pe viscolul asta financiar nu face bine la popor sa te operezi peste tari si sa mai vii si cu prostata scoasa(nici asta n ar fi mare lucru ca doar d nul pres are mai multe lipse la organe).
    Zacea el ca daca Antonescu ajunge in turul doi(si ajunge),se merge pe antica filozofie” oricine dar nu Vadim” si stiind ca Dinu nici nu uita ,nici nu iarta inseamna ca treaba e de porc.
    Asa ca,zicea el in somnul meu,mai bine dau ordin sa i se rezolve dosarele lui Nastase,care fie vorba intre noi toata lumea stie ca sunt de kk,dupa care ,liber, poate candida la presedintie.
    Mergand pe aceeasi filozofie “oricine dar nu Vadim”,AN ul castiga,Base devine premier si gata.
    Am scapat si de amenintarea Dinu si conform proverbului dacic “vecinul de langa casa niciodata nu te lasa”,merge mioriticul troc: io te lasai sa devii presedinte, tu nu i lasi sa dezgroape flota.
    Bă, asta chiar fu vis?

  38. @Crina : scuze dulceata – ‘NU NE CREDETI PROSTI!’ – wow .. ce poetic – eu te cred ori foarte proasta, ori foarte ticaloasa .. mars si semneaza adeziunile pentru aia mica cu succesuri – are nevoie de multe semnaturi, si te vezi acolo si cu lenutza udrea – care nici ea nu e proasta – chiar nu e – doar o lichea mediocra..

  39. @Crina
    Nu va credem prosti, suntem convinsi ca sunteti. E evident ca sunteti prosti.

  40. @Gabriel “de la Craiova

    Haaai maaai,ce dracu’ sa le zici tu chiar asa pa nume.Trebuie sa avem grija de ei,sunt putini,sa i impaiem,o minoritate portocalie,expunere prin muzee,aratarea cu deshtiu prin balciurile patriei,la gazeta de perete:asa da asa nu,flaimoace,etc.

  41. @Crina

    In ultima instanta, va putem face rost de-o fasie de pamant pe oareunde, sa va desfasurati in voie si sa puneti de-un team building. Prin Africa, de exemplu — la cata incredere aveti in Baaaaaaase Baaaaaaaase, sunt sigura ca va poate convinge cat e de bine pe-acolo. Vorba budistilor, lumea e asa cum te raportezi la ea. Nu te-ngrijora, nu va credem prosti, incet-incet nici nu va mai observam. Pentru moment, atentia vine dinspre voi spre noi — intamplator ai postat pe un blog scris de un reprezentant al taberei aleia nesuferite tie. Vectorial vorbind, ai pornit din galeata X si ai aterizat in galeata de contrast. Legea atractiei universale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.