Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Începutul sfârșitului lui Traian Băsescu?

Similar Posts

268 thoughts on “Începutul sfârșitului lui Traian Băsescu?

  1. @josho_adrian
    …cu tot respectul frate, da nu stiu pe ce lume traiesti… Ai cumva impresia ca acet Crin si-a dorit a fi prezident la PNL si/sau viitorul prim sau el-prezidente, pentru ca e el simpatic, sincer, idealist… bai, baiete, omu e venit pentru lovele…multe…pe care nu are de unde le capata de cat de la Patriciu… bai, ce copii sunteti unii! …iertare pentru obiectii, da asta-i purul adevar! …banu, frate!

  2. …P.S referitor la sponsorizarea ambelor parti… ori si cine ar face la fel… decat sa cumperi lozul necastigator, mai bine le cumperi pe toate! …;)

  3. Din unele comentarii de mai sus imi dau seama ca noi romanii nu reusim sa facem nimic pentru ca ” le stim pe toate dinainte” , suntem cu totii niste Nostradamusi si, fiindca tot “stim” ca nu va iesi nimic bun din nici un demers, mai bine ne culcam la umbra si ne vaicarim de cat de victime suntem. Povestea cu drobul de sare a lui Creanga nu e intamplatoare.

  4. @Gabriel “de la Craiova”
    …am sa fiu un pic rautacios, prietene Gabriel! …nu se pune problema ca stim de toate… departe de mine gandul asta… doar ca de vreo 20 de ani astept de la indivizii astia ceva bun, cava care sa ma multumeasca, ceva care sa justifice caderea lui Ceausescu… din pacate am primit doar minciuni si Top 100 miliardari… cu mult respect!

  5. Am vazut ieri cum Crin Antonescu i-a multumit lui Dinu Patriciu pentru ceea ce a facut la partidul liberal!Era sa vomit.Probabil ca si-a luat parte la vanzarea Petromidiei,Crin.Daca pana ieri aveam o parere relativ buna despre Antonescu,acum cand apare pe sticla schimb repede postul!Cotacule(in tatara)nu mai tine cu ursul ca gresesti!

  6. @everybody: dupa parerea mea, a facut bine tactic multumind mogulului

  7. @Dinu Octavian – dute-n p…. matii ca nu ma cunosti si nu poti trage o concluzie despre mine din cateva cuvinte.
    eu imi exprimam aici niste ganduri fata de patriciu pe care nu il suport. fata de Crin am niste ganduri cat de cat bune, dar si niste intrebari legate de asocierea lui cu patriciu. foloseste si tu alt limbaj nu te mai da asa mare si afirma de altii ca nu stiu pe ce lume traiesc. aici discutam, nu ne facem fraieri asa aiurea unii pe altii.

  8. usor cu injuraturile si cu spumele, ca dau iar jos militienii din pod!

  9. @Dinu Octavian… si “bai baiete” sa ii spui copilului tau, nu mie.

  10. prea multe comentarii la nimic; finalitatea va fi intotdeauna aceeasi: nimic nu se va schimba la romanica; viitorul ‘presidinte’ va avea si el interesele lui, poate nu la fel de hidoase si de meschine ca ale lui zeus, dar vor exista interese. romanica, spre surprinderea unora, nu se va transforma intr-o gradina a edenului, ci va ramane la fel de ‘frumoasa’ s.m.a.
    Asa ca, neavand de ales, va trebui sa alegem altu’…dar, mai bine Crin decat zeus…pt ca m-am saturat de lalaiala lu’ peste afumat.

  11. @ Victor Ciutacu — ok, scuze. doar ca unii vorbesc prea de sus aici..

  12. daca romanii voteaza sentimental , cum au facut-o la primaria capitalei sau chiar la congresul PNL de ex, atunci va fi sf lui Basescu caci viitoare campanie electorala va avea ca tema principala iesirea din criza iar basescu va etala ,,cunostiintele” in ale economiei, iar Crin va excela in mesaje siropoase la adresa electoratului

  13. @josho_adrian
    ..daca din tot ce am spus, tu ai inteles ca urmaream sa te jignesc, imi retrag cuvintele. Nu suntem pe acelasi palier al discutiei. Elegant ar fi sa-ti ceri scuze pentru injuraturi. Nu sta frumos unui om care vrea sa schimbe opinii si prin asta sa conduca interlocurorul catre intelegerea fenomenului in cauza. Pacat! ..devenea o discutie interesanta!

  14. @Victor Ciutacu
    …fireste ca trebuia amintit Patriciu, indiferent cine iesea… doar el e contragreutatea acolo..nu?

  15. Da normal ca a fost o miscare desteapta.In schimb ce domnul Tariceanu incerca sa se departeze de el,si prin declaratiile domnului Bogdan Olteanu si incerca sa-l uite,domnul Presedinte al Partidului National Liberal deocamdata, a spus clar ca il cunoaste.Mi se pare un gest normal,toata lumea stia ca domnul Patriciu e si el acolo.De ce sa te ascunzi!?!Oricum si daca tacea la discurs , tot el castiga.Era foarte clar.E cel mai bun.
    Cred ca presedintele a inghitit in sec aseara.

    PS:La toti le vine randul.

  16. cea mai importanta descoperire pe care am facut-o la congresul liberalilor a fost ca antonescu este un orator slab. la un talk-show e altceva, dar in fata unei multimi are un discurs slab, nu inspira forta. nu va fi insa un impediment in fata lui basescu intr-o eventuala confruntare electorala, caci multimile se mituiesc cu produse si bani si nu se incanta cu discursuri si inflacareaza cu doctrine.

  17. Sper sa nu sara toti ca arsi dar treaba cu Dinu Patriciu – dusman al poporului, ma duce cu gandul la perioada comunista in care burghezii erau considerati hoti si nenorociti. SPER(!) sa se mai schimbe perceptia asta implantata timp de 50 de ani, pentru ca Cola Zero nu iti mentine silueta.

  18. Neavand ce sa-i reproseze lui Crin se leaga de aceasta chestiune cu Patriciu, tipic basesciana de a eticheta adversarii, gen omu’ lui Voiculescu,a lui Patriciu, a lui Vantu… Atat inteleg unii din tot ce se intampla,asta e viziunea lor simplista si redusa, cel mai bine prezentata de Base, singurul om pe care-l inteleg toti prostii si probabil singurul presedinte pe care acestia il vor, deoarece nu-i complexeaza, nelasandu-le impresia ca ar fi mai destept ca ei.

  19. Cu ce este Patriciu mai rau decat toti sponsorii Pdl-isti, decat regii asfaltului, decat Casunenii si Mantogii si Cocosii? E mai bogat dar nu e cu nimic mai rau decat toti acesti indivizi, carora nu le multumeste nimeni doar prin vorbe si atat, cu sinceritate si pe fata cum a facut Crin, dar le multumeste in schimb pe ascuns prin milioane, prin contracte indoielnice si prin functiile cele mai inalte. Treziti-va si nu va mai lasati manipulati si vedeti adevarul, nu doar praful in ochi aruncat de cei care au cu adevarat acum puterea!

  20. D-le Ciutacu,şi de astă dată ai avut”mână bună”,nu te-ai înşelat .felicitări!!!,La dr.Oprescu ai avut,”mână bunmă” la Crin Antonescu de asemenea.
    Să dea Domnul ca şi la prezidenţiale să fie tot aşa.Domane ajută.

  21. Foarte bine!O SA SCAPE PNL DE PATRICIU CAND VA SCAPA SI BASESCU CU PD-L DE VANTU si tot asa,bai nu mai fiti copii ma!

  22. @Dinu Octavian
    Din raspunsul tau “rautacios” inteleg ca 20 de ani “ai asteptat” sa faca cineva ceva pentru tine.
    Solutia e simpla. Nu mai astepta! Fa ceva, actioneaza, altfel nimeni nu va face nimic pentru tine!
    Solutia e in actiune nu in asteptare, nu in refuzul de a participa la viata politica. Daca noi refuzam sa participam la viata politica, bineinteles ca locurile sunt ocupate de lichele oportuniste.
    Iar despre imposibilitatea de a-l rasturna pe base, va dau la toti un citat din Edison:
    “Toata lumea stie ca anumite fenomene nu au cum sa se produca. Din cand in cand mai apare cate un ignorant care inca n-a aflat acest lucru…”
    Sper din tot sufletul ca Antonescu sa fie acel “ignorant” de care avem nevoie.

  23. Am citit cu atentie opiniile mai multor cetateni cu privire la alegerea lui Crin Antonescu presedinte al PNL. Majoritatea lor se bucura de acest fapt pentru ca indiferent de optiunile politice vad in acest fapt o unica posibilitate pentru ca in Romania sa se produca schimbarile mult asteptate. Totul este sa avem incredere si speranta.Ii inteleg si pe cei care si-au manifestat – unii chiar vehement – opozitia. Nu amrespect pentru cei care neaga realitatea evidenta.

  24. Doamne ajuta! Acum am motiv ca din noiembrie sa reancep sa merg la vot. Felicitari domnule Antonescu! Bafta domnule Antonescu!

  25. stii ce nu inteleg, victore, de la cei care-l pun pe patriciu la stalp? (vezi dorin)de ce nu se intreaba cei ca dorin cine sunt beneficiarii tunurilor aplicate romaniei vreme de 20 de ani?! astazi, multi dintre ei sunt la putere – care prin guvern, care prin parlament, in coalitia majoritara.
    poate sunt prea tineri sau poate in ’90 votau FSN, pot sa le iert si asta… insa nu Patriciu a dus Romania la nivelul de saracie spirituala, politica si admininistrativa in care se afla acum. nu patriciu a facut ca in romania sa fie la putere securisti corupti, fosti comunisti analfabeti, capabili doar de diversiuni si manipulari. nu patriciu a promis infrangerea sistemului ticalosit. patriciu a creat un business, a creat CEVA.

    megapower, afacererea flota, bancorex,albina, epava rostock (chiar, ce scandalos), sunoil, turceni, rovinari, culita tarata, balta mare a brailei, afaceri cu kerestea, cu energie,intreprinderi de stat falimentate si luate pe 1 leu, da, un leu, si-apoi inchise pentru afaceri imobiliare, copii orfani vanduti de fostul ministru al justitiei, afaceri udrea cocos, afaceri imobiliare, case retrocedate, parcul bordei etc.

    toate acestea nu se uita de cei care au astazi mai mult de 35 de ani. de ce numai patriciu este perceput mogul? de ce presa nu face lumina in aceasta privinta? ar trebui cei ca dorin sa stie cine sunt cei care astazi pozeaza in feti frumosi. chiar, de ce nu se stie averea lui basescu (nu cea de pe site)?

  26. Nu sunt pnl-ist dar ma bucur pentru cele intamplate ieri, sincer. Felicitari principalilor castigatori ai unei competitii fratesti. Felicitari si delegatilor PNL pentru alegerea facuta. De acum in continuare (stim noi de ce…), dl. Atonescu trebuie sa castige atentia si increderea cat mai multor ne-aliniati politic, mesajul sau avand aceasta capacitate. In acest timp si in acest scop, dl. Orban va trebui sa-i apere spatele pentru ca peste tot se gasesc si invidiosi si tradatori. Sa nu-l scape din vedere nici pe C.P.Tariceanu cu inganfarea, rautatile, PCR-ul si motocicletele lui, cu tot. Sustin intru-totul punctul de vedere expus mai sus de IOANA.

  27. Ca sa va linistiti si sa uitati de politica ascultati IL DIVO-AMAZING GRACE, O gasiti si la IUSTI pe blog

  28. Suntem naivi sa credem ca nu avem nevoie de “sponsori” intr-o campanie electorala, oricat de bine intentionati am fi.Jurnalistii de investigatii ar putea sa ne informeze si pe noi de sponsorii d-nului presedinte…Sau intr-un respect total pentru cetateni si pentru o “transparenta totala” sa ne informeze chiar domnia sa…

  29. D-le Ciutacu, daca te rog nu vrei sa deschizi o discutie despre cota unica ?L-am auzit chiar pe Obama la JAY LENO spunand ca cei bogati ar trebui sa contribuie mai mult.CE solidaritate este asta pe care o propune boc-poc ,sustinand cota unica?Eu sant de stanga dar daca nu participa Nastase la alegeri si Crin scoate cota unica atunci atunci o sa-l votez pe el ,altfel nu o sa votez.

  30. O veste bună, alegerea lui C. Antonescu în funcţia de preşedinte PNL. Totuşi, mai are de lucrat la câştigarea autorităţii în faţa memebrilor PNL şi la găsirea acelor mijloace prin care să taie din elanul de băieţi atotputernici, care se cred pesedeii şi pedeleii. Doamne-ajută!!!

  31. totul tine de mobilizarea electoratului si de oamenii care si i aduna n jurul lui-orban nu mi se pare o partida buna-electoratul s a mai mobilizat si cand a iesit conventia n 96 si cand a iesit basescu acum 4 ani,caci basescu a fost votat de intelecuali n mare parte ,de tineri…acelasi electorat care acum il sustine pe crin..dar mobilzarea asta s a erodat ca ne am cam intepat si cu emil si cu base,oricum si daca ne mobilizam si iese crin..singur nu prea are ce face,trebuie sa facem un referendum,ori republica parlamentara ori prezidentiala..sa fie dreacu ceva ,sa si asume cineva responsabilitatea conducerii ca ne am saturat de haos si coruptie,pana la urma oamenii,in special tinerii incep sa se sature si sper sa nu te intrebi dumneata ciutacule pe acest blog peste cativa ani de unde atata extremism in romania-scarba,haos,mizerie,infractionalitate,coruptie,manele

  32. Pentru toate mironositzele de pe aici , carora le put crinii si pe care le infioara duhoarea canalelor portuare : Gugumanilor , macar Antonescu arata a om , nu a sosie alui GOLLUM !!!!!!!

  33. eu nu vreau sa critic pe no one.romania este o tara pe care a pupat-o Dumnezeu(Gott,God,Dieu,Dio,Budha,whatever.)Eu borasc numai cand aud de implicare totala.prea multa energie aruncata pe nimic.de ce nu incercati sa fiti mai buni?
    de ce incercati sa fiti mai rai?rautatea nu e sexy.
    de ce nu va folositi propria inteligenta?pentru a progresa?vreti sa fiti asistati social pentru ca mentorul vostru spune ca nu tebuie sa faceti nimic,decat sa primiti ceva de pomana de la cei ce au initiativa?multi dintre voi nu va folositi potentialul propriu.
    lasati politica.e pentru JURNALISTI.
    apucati-va de treaba.romania are inca o enorma sansa.
    va doresc tot binele din lume,foarte sincer.
    traiti-va viata,copii,nu va mai
    lasati sedusi de oameni cu bani multi si notorietate.nu e treaba voastra.dovediti.si atunci veti fi voi.heio

  34. Traiasca circul!
    Ce mai suspansu’ lu’ peste prajit,de 2 luni incoace se stie ca Tariceanu o sa fie mazilit. Ce nu a reusit Basescu,daramarea lui Tariceanu de la sefia PNL,au reusit liberalii la congres. Marfa!
    Si mai interesant este ca marea “curatenie morala” a inceput cu avant si are la butoane numai baieti de baieti: Patriciu, Fenechiu, Morega, Rusanu, Cancescu & Co,care pana nu demult erau incolonati in spatele motociclistului. 🙁
    Daca se uita cineva pe stenograma congresului o sa aiba o surpriza: s-a rostit mai des “Basescu” decat “PNL”(cred ca nici PD-L nu reusea performanta asta).
    La fel de interesant este ca dupa numai 24 de ore de la congres “Olaba” are ceva probleme si se pare ca adevaratul seful la PNL este ….. Ludovik. Teapa!
    Sa inceapa dixtractia!

  35. Da, domnule Ciutacu. Daca intra in turul II cu Nastase pierde, daca intra in turul II cu Antonescu pierde, cistiga doar daca intra in turul II cu Geoana, dar Geoana nu prinde turul II.

  36. Victore , ai mana buna !
    Cu toate ca il vedeam pe Tariceanu unul din cei care poate sa scufunde corabia cu pirati , victoria lui Crin imi da aceeasi senzatie de lucru bine facut.
    Basescu are deja insomnii si din aceasta cauza ,iar tu esti unul care i le poate transforma direct in cosmaruri !
    Hai , ca se poate !

  37. Romanii trebuie sa realizeze ca Antonescu este singurul adversar redutabil pentru Basescu.Daca ei vor sa scape de Basescu ar face bine sa se prezinte masiv la vot si sa nu-l trimita pe Geoana in finala pentru ca atunci vom vedea un meci Dinamo-Victoria dupa 20 de ani.

  38. adevarul e urmatorul crin antonescu e unu din putini oameni cu caracter si suficient de destept pt a fi un conducator bun problema e urmatoarea cat va rezista in jungla asta cu lei infometati de putere numita scena politica din romania? sa nu uitam am avut un presedinte al tari prin 96 la fel de bine intentionat si devotat tari pe care l-am uitat toti doar pt simplul fapt ca a fost cel mai bun conducator dar media si lei infometati au avut ac de cojocullui, si sa nu uitam si pe domnul ciuhandru care a facut din tm cel mai frumos oras si la prezidentiale lau mancat astia?

  39. parerea mea ca noi romani votam presedinti dupa cat de carismatic e cate glume ne spune cata vrajeala are in el si de astea la noi adevarata valoare a unui politician nu este recunoscuta si nu conteaza pt votanti din tara asta

  40. @ sandu:iar in fata lui base n-are nici o sansa. Pune, frate, virgulele unde trebuie, ca sa intelegem ce vrei sa spui.

  41. wind of change…
    desi sunt groaznic de dezamagita de toata clasa politica din Romania, inca mi-a ramas speranta ca se poate face ceva, cred ca in persoana d-lui Antonescu ,Basescu si-a gasit un oponent pe masura, sa nu uitam totusi ca….. lupta politica e acerba si ca masele sunt imprevizibile.

  42. DIN 08 DECEMBRIE 2004 ASTEPT SA FIE SCHIMBAT ACEL MARINAR JEGOS, IMPUTIT SI BASINOS. CHIAR ACCEPTAM SA NE CONDUCA UN PARAZIT CA BASESCU? UN PARAZIT CARE JIGNESTE PRESA, CARE FURA TELEFOANE DE LA ZIASTI, CARE FOLOSE PE UDREA CA PE O PROSTITUATA, PAI CU ASA OM NU POT SA VOTEZ NICI DACA STAU IN CAP!!!

  43. Nu e sfarsitul….doar o alta provocare pentru Basescu…ca parca se terminasera in ultimul timp 🙂 Ma temeam ca vor fi niste alegeri prezidentiale anoste.Iata ca nu va fi asa,Crin va fi diversitatea electorala…si atat. In ring vor fi doar 2 : PDL -PSD .Iar alegatorii PNL nu vor vota niciodata psd,chiar daca se induce ideea ca s-ar iubi….

  44. PNL avea nevoie de o persoana charismatica in locul lui Tariceanu.Orban din pacate nu intra in aceasta categorie,asa ca frumuselul Crin a fost ideal.Dar la butoane e Ludovic,iar cine spune altceva e cel putin naiv 🙂 Asa ca avem un nou tandem Crin-Ludovic ! Sa vedem ce se naste din acest mariaj:)

  45. @NG Gresesti,adevaratii liberali vor vota PSD daca ar fi sa aleaga intre ei si PDL.Pentru ca PDL prin diversiuni si oameni infiltrati au atentat la fiinta PNL dorind sa-l alipeasca intru-un partid dedicat lui Basescu,remember 2005 ! Madcar PSD este adversarul natural care lupta cu armele la vedere,nu ai ce sa-i reprosezi ca doar nu o sa-i imputi faptul ca are alte principii politice,asta ar insemna sa nu mai faci parte din niciun sistem democratic.

  46. @everybody: cred ca acesti ultimi 20 de ani ne-au traumatizat mai puternic decit epoca ceausista, poate pentru ca am avut prea mari asteptari .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.