Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Începutul sfârșitului lui Traian Băsescu?

Similar Posts

268 thoughts on “Începutul sfârșitului lui Traian Băsescu?

  1. bun ar fi un Antonescu “reload” care sa ne scape de tzigani (asha cum a facut`o maresalul Antonescu)

  2. Ciutacule da-mi voie sa vomit pe Laptop!
    Citeste aici:
    Adolescentinul obraznic nu aduce absolut nici un suflu in PNL!Agitatul si slobodul la limba nu ajunge nici la genunchiul lui Tariceanu ca experienta si cunostinte!
    PNL-istii toti o apa si un pamant fara nici o strategie conturata,o masa de oameni care vor…capul lui Motoc si atat!
    PENIBIL SI TRIST SPECTACOL AU REGIZAT ASEARA LIBERALII,DAR …MEDIATIZAT DIN PLIN DE TELEVIZIUNI IN SCOP….DESIGUR DE RATING!
    VORBA PRESEDINTELUI …PESCUITORI IN APE TULBURI!
    Sarcina lui Basescu este ceva mai usoara!Omul Crin in pofida unui vocabular mai dezvoltat si a unui talent mai abil in manuirea cuvantului nu are nici o priza la publicul larg!
    Incheierea discursului din deschiderea congresului a fost elocventa:…Dumnezeu sa va binecuvanteze si Dumnezeu sa binecuvanteze Romania……inodor,insipid,inodor,aproape ….flasc si jenant pentru un impatimit vulgar fara de Dumnezeu in viata …naturala!
    SINGURUL DUSMAN AL PRESEDINTELUI RAMANE MASSMEDIA CARE A DEVENIT DIN A PATRA…PRIMA PUTERE IN STAT!
    DACA BASESCU SI ARMATA SA NU REUSESC SA CONTRACAREZE ATACUL TRUSTURILOR,RIVALII PRESEDINTELUI,NU VOR TREBUI SA …EXCELEZE!
    Prin urmare daca voi manipulatorii,mincinosii,perfizii,intr-un cuvant -securistii va veti face treaba,atunci eventual Basescu va avea emotii!
    PS.TE CRED OM TANAR SI SUFICIENT DE CITIT!
    Cum traiesti cu impresia ca telespectatorii,toti sunt mai prosti decat tine!
    DEZINVOLTURA TA VOLUMINOASA NU POATE ACOPERI PUTREZICIUNEA SCOPURILOR TALE!
    SA TRAIESTI BINE CA ESTI SI TU UN AMARAT!

  3. …In ’96 aveam 19 ani, am trait aceeasi emotie, aceea de a mi se zburli parul pe mine…Din pacate, aceste momente nu dureaza mult, apare unul ca basescu si ne trezeste la realitate. E de datoria mea, in primul rand pentru copii mei, ca la toamna sa-mi iau concediu si sa bat tara pentru Crin!

  4. Pana aici e…OK. Urmeaza o perioada grea pentru d-nul Antonescu de la ranchiuna celor care au votat Tariceanu pana la a se face cunoscut, intr-un timp scurt, in satele romanesti. Clar, are nevoie de sprijinul celor din teritoriu dar si de un staff competent alaturi de care sa lucreze la imagine, la o noua politica interna si mai ales internationala, intr-un cuvant la un program coerent bazat pe constructie si nu pe dezbinare .Poate-l sprijina d-na Saftoiu care cunoaste multe. E vremea ca anumite persoane sa inteleaga ca, poate Romania are nevoie de un alt tip de conducator.Si media, singura “opozitie” reala ar trebui sa ia atitudine.
    Ce ne poate spune de ex.,V.Ciutacu despre biografia d-nului Antonescu?

  5. Vorbele cetepiste sunt mai aproape de adevăr: Ori că-s crini ori că-s călini/ tot nu vom scăpa de câini! Mă rog, pe acolo…
    Nu cred în Crin Antonescu, nu-l văd capabil să schimbe cu nimic starea de fapt în care ne aflăm şi nici nu e un adversar serios pentru Băsescu.
    Mai degrabă îl regăsesc în versurile copilăriei: Eşti o floare, eşti un Crin/ Eşti parfumul cel mai fin/ Fiindcă simt că te iubesc/ Colo jos mă iscălesc… şi cam atât.
    Parfumul copilăriei, ce frumos!
    Dar acum sună infantil!
    Să-i urăm, ca cetăţeni civilizaţi ce suntem, mult succes!
    P.S. “Cel mai sigur mod de a vedea caracterul cuiva nu este să-l supui la adversităţi, ci să-i dai putere(a)[zic eu].” – Abraham Lincoln

  6. Eu cred ca e cam greu sa castige Crin Antonescu alegerile, din simplul motiv ca nu este atat de cunoscut de majoritatea romanilor. Ma refer in principal la cei de la tara care voteaza si a caror vot face diferenta. Pana o sa ajunga cunoscut domnul Antonescu va mai dura. Noi asa il cunoastem…il apreciem, l-am vota chiar….dar noi suntem prea putin in comparatie cu restul.

  7. Va fi usor de combatut avand in vedere fuga de raspundere din toata cariera lui. Pnl a fost 4 ani la guvernare si Crin a stat pe tusa. Nu vad de ce as fi entuziasmat de el. Da, vorbeste bine si e decent. Si? Am mai vazut un Diaconescu la primarie si a luat 5%.

  8. …nu-s nici pe departe un simpatizant al marinarului, ba, dimpotriva! Una peste alta, am curaj sa afirm ca Basescu va ramane inca un mandat acolo.. ce are a face ca tara nu mai are timona, nici nu are nevoie… avem cativa baieti care bat cadenta la toba si o tara de lucratori la galere… e putin lucru? …tara asta va merge dupa cum bat cadenta “baietii destepti”… Si apoi cina sa vina la Cotroceni, Crin, :))) Tariceanu :))) Boc :))) Elena :))) Robocop :))) nu, nu! Romania-i esuata pe o “Duma” de nisip… noi tragem ca dobitocii la vasle pe uscat, Baselu isi bea cafeaua la umbra si baietii topesc aurul din magazie pentru a sufla martisoarele pentu “Mesia” ala mic si negru… … de rahat sa fim! …respect dom’ Ciutacu! …si bani multi, ca restul se cumpara!

  9. oricum, inafara de bucuria cu Crin, spectacolul a fost prost facut si prost regizat. N-au liberalii per nimeni sa le spuna ca la conventiile/congresele mari, cistigul de imagine poate fi imens, daca se folosesc bine de media. Ar trebui sa fi fost organizat ca discursul lui Crin de acceptare sa fie in prime time. Macar asta. Bine ca fara esarfe si baloane, dar une eveniment poate fi organizat sa dea bine la televizor, fara sa fie neaparat kitsch. Apoi poate ar mai trebui sa-i spuna un stilist minunatului Crin ca trebuie sa faca ceva cu bretonul care ii intra constant in ochi. Nixon a pierdut contra lui Kennedy din cauza unei pete de transpiratie, se spune. (nu ca BAse ar fi Kennedy, dar lumea inca si-l aminteste pe Crin ca pe junele ministru al tineretului, cu plete).

  10. Iar despre ‘n-a facut nimic concret’ – uitati-va la Obama. A cistigat tocmai pentru ca nimeni nu stia ‘where he’s coming from’. Asa ca Hope and Change i s-au potrivit ca o manusa. Nu prea aveau cu ce sa-l atace. Liderii simbol, cu cit mai putin atasabil la ceva concret, cu atit mai eficienti in a cistiga consens. Ca sa nu mai spunem ca al nostru Crin nu e un ’empty suit’.

  11. Crin ,va castiga numai daca se retage Basescu .Romanilor le place maneaua deci; BASESCU

  12. de parca ne-ar fi bine cu antonescu sau cu oricine altcineva. sa fim seriosi!

  13. Dupa parerea mea Antonescu are acum cam 50-55% sansesa cistige alegerile,cu mentiunea ca popularitatea lui e in crestere iar alu Bse in scadere.Daca lucrurile vor merge in sensul asta Crin are mari sanse sa devina presedintele Romaniei.Cel mai bine pt Crin e sa nu faca nimic deosebit,sa fie el insusi pt ca de vrajitori,scandalagii,acuzatori si mincinosi ca Base lumea s-a saturat.Oricum nu stiu cum o sa mearga treaba cu Antonescu presedinte si Base prim minisru,in cazul in care guvernul asta rezista pina in toamna.

  14. Exista liberalism si dupa Tariceanu!

    Dupa victoria lui Crin Antonescu, important ar fi ca PSD si PNL sa incheie o intelegere de sustinere comuna a candidatului care va intra in turul 2 cu Basescu la prezidentiale, indiferent daca acesta va fi social-democrat, liberal sau independent. Dar, sa si mobilizeze electoratul lor pentru a iesi la vot in turul 2.

    Deja, unele sondaje cu lista inchisa il dau pe Antonescu pe primul loc in turul 1, iar Basescu pe locurile 3 sau 4. Deocamdata, Geoana nu are nicio sansa intr-o competitie cu Basescu, Antonescu, Oprescu, Nastase, Vadim…

  15. …insist, in nemernicia mea! …Dandu Patricianu face cartile-n PNL… oricat de frustrati s-ar simtii apologitii cunoasterii! :)))

  16. Dacă nu candidează Adrian Năstase, are votul meu. Evident, în cazul că ajunge el şi nu Năstase în turul doi cu Băsescu, cu cine altul să votez? Altfel, am mai spus, nu este pregătit pentru a fi Preşedintele României. Să dovedească ce poate ca preşedinte de partid, aşa cum Sorin Oprescu trebuie mai întâi să arate ce poate ca primar general. Eu consider că Adrian Năstase este pregătit pentru a ne fi Preşedinte! Din păcate, văd că mulţi se entuziasmează în faţa unui balon de săpun… În tandem cu cine? Cu Ludovic Orban?! Nici să râd nu am puterea.

  17. …Ştiţi dumneavoastră ce vremuri trăim? Noi suntem cei de pe urmă! Ar trebui numai să plângem toată ziua! Dar nu simţim. Trăim în nesimţire,că aşa au trăit şi cei dinainte de potop. Iată aşa-i şi acuma…
    Ne vorbeşte Părintele Cleopa-11.
    Mila lui Dumnezeu cu noi.

  18. @MARCEL: propune-ne, tata, matale pe cineva. asta, dupa ce-ti trece voma…

  19. @plano: sa nu mai crezi in sondajele irelevante; nu se pot lua in considerare decat sondajele cu minim 12000 subiecti din toata tara si categoriile socio-profesionale intervievati la fata locului; restul sunt prosteli, amatorisme

  20. Crin ar putea aduna mai multe voturi de la nehotariti aducind la urne reperezentanti din marea masa a absentilor. Ceea ce l-ar salva pe Basescu ar fi orgoliile PSD-istilor care ar iesi pe piata cu Geoana si pe care l-ar vota membrii si fanii duri ai partidului.
    Daca Antonescu ar fi singura oferta contra codoasei batrine, inclin sa cred ca ar spulbera-o din prima.

  21. Felicitari Domnule Crin Antonescu si Mult Succes ca Presedinte !

    Buna ziua tuturor ! Multumesc pentru sinceritatea si demnitatea voastra, a celor care intelegeti ca dorinta de viata reprezinta in primul rand dorinta de a trai mai bine, mai frumos alaturi de oameni si pentru oameni.
    Revin pentru a va ruga sa observati ca, spre deosebire de altii… nu sunt adeptul unui limbaj suburban si nici al afirmatiilor labile sau insuficient argumentate logic…
    Asa cum am mai spus, cred ca trebuie sa ii intelegem si pe toti cei care se bucura mai putin… CRIZA poate fi o explicatie plauzibila, NU ?
    Va doresc o zi frumoasa tuturor.

  22. uitati ceva: fsn-istii sunt organizati si oricum isi mobilizeaza mai bine alegatorii; plus ca trebuie sa auda si oamenii de la sate de crin; regret ca a iesit el si ma enerveaza aerele lui de simplu cetatean cand a fost sustinut de o armata propagandistica (oameni, bani si media favorabila); un alt fals mesia, un obama la indigo, un om de plastilina; pe 7 iunie pierderea lui tariceanu se va vedea in cele maxim 12 procente ale partidului

  23. Sa fie intr-un ceas bun, dar eu nu o sa ma bucur decit atunci cind nea Traian Basescu o sa ajunga acolo unde i se potriveste cel mai bine, la bulau, intre cutitari si curve.
    Ce zici Victore te bagi la un kil de portocale pentru tiran? Marasesti-ul si litra de tuica le pun eu.

  24. Stiu ca esti prieten cu Antonescu si as vrea- daca nu cer prea mult- sa ii transmiti un mesaj: lucrez intr-un domeniu in care daca nu esti finul, fiica, iubita cuiva, stai pe tusa si lucrezi in gol. Scriu scenarii de film. Anul trecut, am vrut sa particip cu un scenariu de film la CNC dar mi s-a spus”nu la sesiunea asta, jocurile sunt facute”. De fapt acolo jocurile sunt facute tot timpul. Dar anul trecut mi s-a spus in fata. Mama ce depresie si nervi am avut…Am zis ca nu mai scriu nici sa ma picuri cu ceara. Apoi vine Antonescu si dupa ce castiga spune ca daca el, un om simplu, fara pile, a reusit…mesajul ala …Si azi m-am pus sa scriu. Nu stiu cat adevar e in vorbee lui, dar eu m-am apucat sa scriu si nu ma las pana nu castig la CNC. Daca Antonescu a putut, pot si eu:). Ma distreaza ca am scris asta. Eu nu am modele, nu sunt fan Antonescu. Dar fraza aia…Eu cred in competenta dar am crezut ca Romania nu cunoaste cuvantul asta. Se pare ca m-am inselat. Ce bine:) Si totul datorita lui Antonescu pe care pana mai ieri il vedem ca pe “unu cu o voce aiurea”:)(Tine minte mesajul asta pentru ca atunci cand o sa se faca filmul meu, pentru ca o sa se faca:), te invit la premiera)

  25. Ba, voi astia super pesimisti, care nu credeti ca se va mai intampla ceva bun in viata voastra, de ce nu va duceti la garla sa va aruncati in apa cu un bolovan de gat? De ce sa va mai chinuiti sa asteptati moartea naturala? Pierdeti timpul. Singura deosebire dintre voi si ciobanul mioritic e ca ala se vaicarea in versuri.

  26. Bravo Crin .Ciutacule ai fler ,sa dea domnul sa iasa si treaba care ai prezis-o tu: Crin presedinte.
    Sa dea domnul sa ai gura aurita.
    Oricum succes sa-l bata pe baselu.
    Mergem si noi la vot.
    Om trai si om vedea!!!

  27. @Marcel
    Si eu cred ca slabe sanse are Crin,de ce?Pentru ca suntem o natiune cu creierii capului usor de spalat de asa numitii ziaristi(nu sunt decat niste mercenari plini de bani si nesimtiti).Apare hahaitul la televizor si totul e sters imediat,romanii au memorie scurta,asta e marea miza a otrepelor de politicieni.

  28. Sa vedeti acum furia basesciana si angrenajul securist cum va ataca pentru a-si apara domnia! Crin va invinge, e prea curat si prea destept comparativ cu mincinosul de Base!

  29. Adversarul lui Basescu din turul 2 va avea sanse de castig NUMAI daca va fi in stare ca unui limbaj de port sa-i raspunda cu un limbaj de stadion. Harvardul si Oxfordul nu-si au locul intr-o infruntare cu Basescu, atata timp cat in “tribune” se afla poporul roaman, mare iubitor si admirator de “dive” precum Magda Ciumac si Sexy Braileanca. Daca luptele politice contra Basescului vor avea in continuare trasaturi nastasiene sau tariceniste (cu papion vorba matrozului), atunci BaSecu va fi castigator chiar inainte sa inceapa lupta! Ar fi mare pacat sa luam o a 2-a teapa ! Nu stiu de ce dar mi-e frica de Orban, ceva imi spune ca e calul troian al Basescului. Da doamne sa gresesc !

  30. crinut a fost in concediu pana acum, in 20 de ani si-a asumat o singura data o raspundere, cand a fost sef la tineret si sport. rezultatul?
    un dezastru!
    o sa-l manance sacalii din interiorul pnl, cat ar clipi.

  31. …va vaz eu mai la primavara cand o face Baselu fro coalitie PNL-PLD cu miros de Crin pe la Guvern…(si are sauite si Crin de lupta cu Zmeul zmeilor, cat ai bate din palme) face ceva pe ea de Constitutie si de putere a poporului, cumatru marinar… il baga pa Boc la interne ca e prea marunt pentru prim… si ne rezolva Baselu pa toti… ca tre sa mananca si gura noastra de liberali…ca suntem multi… din aia, da multi!

  32. E foarte enervanta chestia asta cu raspunderea! Cine are habar stie ca acelasi lucru i-a fost reprosat si lui Obama, mai mult chiar, ca nici in Congres nu-si asuma responsabilitatea si vota doar prezent si pentru asta a ajuns presedinte! Sunt oameni care indiferent cine ar veni si cum ar fi gasesc mizerii de spus dar mai bine s-ar uita la ei!

  33. Felicitari! de-abia de-acum incepe greul. stiu ca-i un cliseu,dar asta-i adevaru’. sper sa nu cada in capcana de-a intra la guvernare inainte de alegerile prezidentiale. daca & dupe ce tov. Basexu va pierde la prezidentiale,se pot face calcule…pan’ atunci,P.N.L.-ul va trebui sa faca opozitie agresiva.

  34. :)) inceputul unei mari frectii dupa modelul american, obama.. sau vorba lui badea olaba. baselu, crin sau geoana egal olaba.

    cu respecte,
    un necredincios

  35. …am si eu o curiozitate:
    In ultimii 20 de ani, a vazut cineva vreun Senator, Deputat, Ministru, Prezident, sa iasa macar o data si sa spuna macar ca pe un pamflet ca isi asuma ceva? …dragii mei conationali, nici nare sa iasa cineva vreo data! …oricare dintre noi, daca ar avea puterea in mana ar proceda identic… asa ca hai sa lasam prostiile si sa belim ochii la ce e de facut in dreptul fiecaruia pentru ca subsumat sa iesim pe plus la un moment dat in viata asta! …de povesti, prefer sa-l citesc pe Creanga, astia nu ma mai amuza de mult.

  36. @MARCEL: alt pupincurist?
    stim ca vrei sa ne iluminezi mintile noastre, netrebnice de a citi maretia nimicurilor decartate de infailibila-ti atotcunostere…dar, de ce?

  37. Crin presedintele Romaniei si Basescu premier sau Dumnezeule!!! se poate si invers !?!

  38. Ca sa ne lamurim o data pentru totdeauna cum e cu responsabilitatile, cand ti se ofera sansa de a te aseza pe locul soferului cu mainile legate la spate, oare nu-i mai inteligent sa refuzi, asa cum a procedat Antonescu in legatura cu ofertele lui Tariceanu, care i-a oferit “posibilitatea” de a conduce doua ministere? (nu deodata 🙂 )

    Daca Antonescu isi asuma responsabilitati pe care contextul nu-l prea ajuta sa si le indeplineasca asa cum si-ar fi dorit, sunt convinsa ca nu l-ar fi intrebat nimeni carui fapt se datoreaza activitatea neproductiva in ministerele in cauza, ci s-ar fi pomenit direct cu sticle si borcane in cap.

    Fireste ca tot timpul vor exista cautatorii de aur tabloidian care sa reproseze ceva, pe principiul “O cireasa, o maslina, o scobitoare straina.”, dar cred ca e mai putin frustrant sa accepti acuzele de refuz al responsabilitatilor decat acuzele pentru un rau pe care l-ai provocat involuntar, “multumita” unui pat prost asternut de catre altcineva. Deci si in legatura cu acest subiect simt nevoia sa-i dau dreptate lui Crin Antonescu si faptul ca a procedat corect atunci, ca si acum de altfel, imi da marea incredere ca va proceda corect si pe viitor.

  39. Pentru aceia care il vor pe Basescu inca 5 ani, am o singura intrebare: Ce veti face daca dupa inca 5 ani mai vrea alti 5 si asa mai departe ??

  40. Crin Antonescu poate sa-l ‘faca din vorbe’ pe Basescu .. sincer cred ca e singura solutie de a-l debarca pe marinar – mai trebuie o strategie mai perfida decat a lui Basescu – nu dau detalii, dar trebuie legata de criza, si potopul adus de criza. Antonescu e macar naiba un om normal – de la pantofi la freza – si e sanatos la creieri. Cat despre mentionarea lui Patriciu – nu Antonescu l-a facut pe acesta oligarh in romania, si nu poti face politica fara sustinere financiara – daca esti cat de cat cinstit (si nu ai furat sa ai resurse proprii) si trebuie sa convingi un popor care gandeste cu matzele …

  41. Domnule Crin Antonescu, sunt un viitor disponibilizat nu datorita crizei, ci datorita vinei de a fi fost ofiter in armata romana si de a avea inca insolenta pretentie de a mai incerca sa traiesc la matusalemica varsta de 48 de ani. Va felicit pentru Victoria obtinuta. Dar sa nu uitati un lucru nici macar in somn: sunteti ULTIMA speranta a unei mari parti a poporului roman. A Romaniei reale. Daca si dvs. esuati, atunci pentru cel putin 20 de ani tara asta nu mai are nici o speranta decat aceea de a muri fara dureri prea mari. Nu-i mai cer de mult nimic lui Dumnezeu, dar tocmai de aceea sper sa nu-mi refuze macar singura ruga pe care i-o adresez de vreo 7 ani incoace : sa va apere si sa va dea inspiratie, caci inteligenta si buna credinta aveti destula. Cu mult respect, Radu

  42. nu inteleg de ce va bucurati…antonescu asta e un pampalau.
    iar in fata lui base n-are nicio sansa

  43. nu am ce sa ii reprosez lui Crin Antonescu, in afara de un singur lucru, care ma doare foarte tare ca om ce am votat de atatea ori cu PNL, si anume – Dinu Patriciu…
    Nu inteleg cum omul asta continua sa fie acceptat in PNL dupa ce a sustinut financiar la unele din alegerile trecute, psd-ul. Sunt obsedat, nu pot uita cum si-a motivat sponsorizarea adeversarului politic dintotdeauna, ceva de genul “pt echilibrarea fortelor politice”… Patriciu este o povara pt PNL si nu inteleg de ce draku nu a fost dat afara atunci dupa acel incident cu psd. Nu accept asocierea lui Crin cu Patriciu si probabil acest lucru va fi elementul care ma va face sa nu votez nici cu el la alegerile prezidentiale. Este pacat pt ca imi placea sincer de Crin Antonescu. Insa PNL trebuie sa se curete de Patriciu. Daca vre-un membru din conducerea PNL citeste aceste comentarii, il rog sa ii intre bine in cap: Scapati draku de Patriciu!! nu va aduce nimic bun… ii goneste pe multi dintre simpatizantii vostri vechi, asa cum sunt si eu. noi astia, talibanii anti fsn dintotdeauna, nu suportam un om care a sponsorizat psd-ul la fel de mult cum nu suportam vre-o legatura cu pdl-ul. chestiunea “patriciu” ma doare la fel de mult ca si cum v-ati apuca acum sa va asociati cu basescu.
    repet: scapati draku odata de patriciu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.