Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

Dat fiind că nu simt nevoia nici să mă-njur cu Vanghelie, nici să-l plâng pe Pandele, iar despre zăpadă se perorează nonstop în geamul sticlei, vă invit la gura sobei. Dacă tot am generat obiceiul şi m-am ţinut periodic de el, voi întrebaţi ce vreţi despre mine şi, în măsura în care nu vreţi să-mi aflaţi măsurile şi preferinţele sexuale, eu o să-ncerc să vă răspund în timp real. Dar nu sărim de 24 de ceasuri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

431 thoughts on “Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

  1. Salutare!
    Crezi ca Boc se viseaza presedinte al Romaniei, si crezi ca ar putea fi?
    Eu la acest gand ma infior, dar stiu si ce baza electorala are Romania.
    Succese maxime!

  2. @un domn: e bine sa mai citesti si vesti bune 🙂
    @Petroi Adrian: sa fie vreun an si ceva, la Medias. da, m-am simtit bine
    @Florin M: nu-s ghicitor, da’ banuiesc ca da. e carieristul tipic

  3. 1.Dac-ar fi sa poti numi maine un presedinte si un prim-ministru, pe cine ai numi ?
    2. Daca maine ai fi pus in situatia sa emigrezi, unde ai pleca impreuna cu ai tai, definitiv si irevocabil ?
    3. Numeste un film, o carte si o trupa, pe care le consideri “de suflet”.

    Nu sunt “fan Ciutacu”, dar chiar imi esti simpatic, in sensul in care chiar m-ar interesa raspunsurile.

  4. Buna Victor, imi permit sa-ti spun asa pentru ca nu suntem asa de departati ca varsta si te consider prietenul caruia ii pot spune ce am pe suflet fie si la gura sobei.
    Pana unde va merge saracirea Romaniei?, oare banii de la FMI nu vin ca sa ne faca regulile de aparare?. Scutul antiracheta in coasta prietenilor rusi nu este inghitita nici de UE pentru ca interesul economic este dominant mai ales pe vremuri de criza.
    Cum sa-i ascultam orbeste pe americani decat prin inrobirea ce ne-o arata la orizont, nu facem ca ei, FMI-ul inaspreste conditiile imprumutului, ne obliga la somaj, sa scumpim traiul si la altfel de parghii prin care sa ne puna piciorul pe grumaz.
    Am sau nu dreptate?

  5. Asa e. Am ras 😀
    Oricum, e bine ca s-a nimerit asa. Nu stiu cat de priceput sau pasionat ati fi fost ca inginer, dar actuala cariera va pune in valoare 🙂

  6. Ce bine imi pare ca in cele din urma nu am pus nici o intrebare ca ma trezeam poate cu raspunsul Dvs. scurt:”am raspuns la toate mai sus” si ma blocam de tot. Imi ajunge ca sunt cam blocat in sectorul 5 unde oare cand se va vedea si “negru” dar nu “negru in fata ochilor”

  7. Va intalniti cu dl.Nastase in aceasta seara.Cred ca zarurile sunt aruncate in PSD: Geoana ramane presedinte.Are sprijinul presedintilor din teritoriu. Acestia il considera pe Iliescu un “junghi” iar pe Nastase un dictator.

  8. – ce activitate te relaxeaza cel mai tare?
    – faptul ca ai “jdemii” de intrebari in cateva ore, te oboseste sau iti flateaza mai mult ego-ul?

  9. @cainele: somnul. ma bucura, dar nu ma flateaza. stiu ca-s bun si provocator

  10. care ar fi limita provocarilor ? unde se situeaza bariera peste care stii ca nu poti trece?

    btw, am uitat sa-ti zic : salut Victor 🙂

  11. O rugaminte,mai mult decat o intrebare:te rog sa ai mare grija de grupul independentilor din parlament,sa le faci cate o fisa de urmarire si sa le publici activitatea prodigioasa .Eu am 2 reprezentanti dragi,pe care i-am votat ca pnl si acum sunt pdl (indep.desigur),dep Coroama si sen Prodan.Ce zici?

  12. Domnule Ciutacu,v-a fost rusine,candava,cumva,de conditia de a fi roman si de a trai in tarisoara aceasta?Sau v-a durut acest lucru?

  13. @Asztalos Floare: niciodata. da’ nici n-am crapat de mandrie
    @brazvan: raspunsei mai sus cu un text

  14. Arogant, nu, chiar deloc. Un tip direct, care spune lucrurilor pe nume, da cu siguranta. Si asta imi place foarte mult la tine. Si mai e ceva. Formezi un trio de multe milioane cu Mircea Badea si cu Mihai Gadea. Da. Vine din urma si domnul “laptop”. Sunteti cei mai tari. La mai mare dragi prieteni. Mi-ar place sa ne vedem si personal prin “Micul Paris” nu numai prin intermediul TV, dar nu stiu cum. Un social-liberal de pe malurile dambovitei

  15. PRIMUL JURIST AL TARII, BOC EMIL, A DECLARAT CA NOUA LEGE A PENSIILOR NU ESTE RETROACTIVA DEOARECE NU PREVEDE RETURNAREA BANILOR PRIMITI DE PENSIONARI . DAR, DOMNUL BOC AR TREBUI SA STIE CA SE RETURNEAZA UN BUN CE A FOST LUAT ILICIT. ADICA PRIN MITA, FRAUDA, FALS, CEIA CE AR IMPLICA ANCHETAREA PENALA A PERSOANELOR IN CAUZA. BRAVO DOMNULE , DA-TI DOCTORATUL.

  16. aici se raspunde la intrebari??
    “I don’t know the question, but sex is definitely the answer”

    …de fapt, am venit sa am de unde pleca si sa mai schimb gura presei cu gura sobei.

    bafta si virtute la amandoi. 🙂

  17. oare cand ne veti intelege si pe noi oameni munci de rand care muncin ba la stat ba la privat ,nu suntem actionani,nu avem afacerea noastra doar muncim ca asta-i soarta si sa discutati cu dragi nostri magistrati despre cat de bine o ducem noi si cat de rau o duc ei sarmani si cum gasesc ei rezolvare la diferenta exagerata dintre noi si ei.trebuie sa ne rugam sa moara cat mai repede sau am putea incepe o adevarata revolutie si nu stiu daca si voua o sa va fie bine

  18. Domnule Ciutacu,
    Ieri era sa fac infarct. Intru in primarie la noi in oras, si ce vad ? DRAPELUL ROMANIEI AVEA VIOLET IN VOC DE ALBASTRU. Este un sacrilegiu, ca nu mai avem Dumnezeu, inteleg, dar nici identitate ?? Eu cred ca asta e caz penal Sa nu respecti insemnele de Stat. Si am sunat la cunostinte, in alte orase, Verificati, in toate primariile PDL-iste s-a intimplat acelasi lucru. Nu va pot explica ce simt. Mi-e rusine ca nu mai sunt oameni.

  19. Nu credeti ca ar fi mai bine ca toate partidele sa fie compuse din oameni pana in 50 ani?va intreb deoarece traiesc cu impresia ca unii nu mai gandesc limpede dupa o anumita varsta,nu ca asta ar fi o scuza,dar am sentimentul ca o echipa de oameni mai tineri si mai deschisi ar face o treaba mai buna.

  20. Domnule Ciutacu,

    Eu sunt un om care visez des.
    Daca,in toiul unui vis,ma trezesc inspaimantat,consider ca a fost un cosmar.
    In viata mea,aceste cosmaruri au avut corespondent in realitate in proportie de 99,99999%.
    Nu demult,am avut un vis,din care m-am trezit inspaimantat.A fost scurt si cu permisiunea dumnevoastra,o sa-l povestesc.
    Se facea ca era in primele zile din decembrie 2009,inaitea turului decisiv al prezidentialelor.Echipajul unui vas se pregatea de inca o cursa,de 5 ani.Dar capitanul si o parte din echipaj observa ca nava era puternic corodata de apele tulburi in care se afla.Langa nava lor se afla bricul Mircea,ale carui vele erau puternic unflate de un vant favorabil, si care ar fi plecat in acea cursa daca vaporul President ar fi intrat la apa.Capitanul isi cheama echipajul,le expune situatia grava in care se gaseau si da verdictul:-Avem nevoie de o minune,trebuie sa scufundam rivalul nostru,bricul Mircea, sau sa-l terminam pe capitanul lor,pana ne refacem nava noastra.
    Toti privesc inspaimantati la capitan,stiind ca pe nava ORANGE nu aveau pe nimeni specializat in minuni.Atunci un secund barbos isi ia inima in dinti:- Capitane,stiti ca minunile pot fi facute doar de Moguli,ori mata cu mogulii nu prea le ai!
    Capitanul il fixeaza cu un ochi pe secund si cu celalalt ochi pe ofiterul de telecomunicatii speciale,le face semn sa-l urmeze imediat si dispar toti trei.Echipajul ramane prostit,de fapt si acum tot asa este.
    In cabina capitanului se petreceau lucruri tainice.Capitanul le spune celor doi ca trebuie sa ia legatura urgent cu mogulul vantului,Sorin,sa-i spuna acestuia sa intrerupa o clipa cu suflatul in velele bricului Mircea si sa vina la o discutie amicala.Capitanul le zice ca itanlirea trebuie sa aiba loc discret, sub apa.Mogulul este contactat,accepta intanlirea de taina dar neputandu-se deplasa sub apa, il invita pe capitan la palat, intr-o discretie absoluta.
    Capitanul ii sugereaza mogulului,sa-l invite pe capitanul bricului Mircea,la palat, maine seara,inaintea serbari televizate de joi.
    Mogulul Sorin,cu naivitatea si idealismul ce-l caracterizeaza,il intreaba pe capitan:-Eu ce castig la afacerea asta?
    Atunci capitanul zice:-5 ani de libertate si liniste!
    Mogulul face repede un calcul in gand: 5 ani de liniste pentru cateva zeci de minute de SPA alaturi de capitanul bricului Mircea si poate castiga oricare cursa,eu tot castigat voi ramane.Zis si facut.Cei doi bat palma si se despart prieteni, in noapte dar dumani,ziua.
    A doua zi, doi ziaristi foarte independenti,de la o agentie foarte independenta,ce are stranse legaturi cu o agentie foarte dependenta de capitania Orange,asteptau foarte discret,ca doi agenti secreti cu mare experienta,la poarta mogulului.
    In acea seara Mogulul il contacteaza pe seful bricului Mircea si ii spune acestuia ca daca vrea sa castige,sa vina la el sa-i dea niste sfaturi decisive,pentru serbarea de a doua zi.Acesta,cu sufletul curat si neprihanit,acepta si merge la palat,precum mielul la satrap,inaintea Pastelui.
    In acest moment al visului m-am trezit inspaimantat. Sa fie acesta un cosmar,oare?

    Cu respect,

    Ionel Sarbu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.