Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Hai cu teoria conspiraţiei! Politică, frate

Hai cu teoria conspiraţiei! Politică, frate

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII

UPDATE: Preşedintele Germaniei a demisionat, în direct, că se poartă, pentru suspiciuni de corupţie. Orice asemănare cu situaţia din România e neavenită. Al nostru şi-a început primul mandat în calitate de inculpat pentru corupţie. Şi a fost declarat imun de procuratura anticorupţie…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

83 thoughts on “Hai cu teoria conspiraţiei! Politică, frate

  1. Explicație

    Suspiciunea este nocivă. De aceea, omul și-a dat demisia ca să nu intoxice democrația și statul germane.

    Spre deosebire de suspiciune, certitudinea e benefică. De aceea, Băsescu a cărui corupție este un lucru cert, trebuie să rămână pentru a asigura stabilitatea.

    (Credeți c-aș fi bun în locul lui Turcan?) 🙂

  2. Victor, dar cum va fi emisiunea de asta seara?Va fi una tip interviu ca inainte sau vor mai fi si alti invitati in afara de domnul Geoana, asa cum a fost de cateva saptamani incoace?Eu m-as bucura daca ai reveni la formatul emisiunii de dinainte pentru ca intr-adevar este altceva, este diferit fata de emisiunile cu care suntem obisnuiti pe tot parcursul saptamanii…:)

  3. @Cristian: interviu
    @Ana Coman: ador oamenii care stiu dinainte cum o sa fie emisiunea care va urma. te-am strecurat din spam doar ca sa-ti spun un sincer si calduros dispari, boule!

  4. Foarte bine, domnule ciutacu. Noi pensionarii militari suntem alaturi de dvs. Impotriva hidrei. Luptati pentru noi. Sus patria, jos mafia.

  5. Ce-o face Jermanica acuma in situatia asta de criza,sa nu ajunga in situatia Greciei?Presedintele Germaniei si-a dat demisia ca un las,lasind tara in plina furtuna fara comandant.Ce spune FMI si celelalte organisme europene,la care Romania e asa de apreciata?Vai de capul de nemteni!Sa nu cumva sa ne cotropeasca valurile de specialisti in industria auto si sa ne lase fara locuri de munca!Trebuie facut ceva,ca nemtii astia dupa ce ne iau locurile de munca ne maninca si toti cirnatii de Plescoi,la bere!

  6. Ma surprinde cat de multi inca mai cred mitul cu vizita la Vantu! Geoana a iesit castigator in tara si totusi inca mai sunt multi care il acuza ca a pierdut alegerile din cauza vizitei la Vantu, eludand realitatea ca basescu a castigat datorita voturilor fraudate in diaspora. Chiar si cand portocalii cofirma si rasconfirma frauda electorala prin obstinenta cu care se lupta sa legalizeze votul prin corespondenta sunt inca multi care sunt ramasi in vechile tipare si urla in continuare: “vizita aia dom’le, vizita aia la vantu!”
    Nu vedem padurea din cauza copacilor!
    Cate voturi s-au pierdut cu acea vizita? Nu cine stie ce DEOARECE GEOANA A CASTIGAT VOTUL POPULAR IN ROMANIA! Cate voturi s-au pierdut datorita fraudei electorale din diaspora?
    CATE ERAU NECESARE SA CASTIGE BASESCU!
    Deci cu sau fara acea vizita, frauda electorala tot exista si nu avem nicio dovada ca portocalii nu ar fi fraudat atat cat le era nevoie. Mai ales ca la inceperea votarii, intr-o inregistrare a unei emisiuni de televiziune (nu imi amintesc numele televiziunii)care comenta despre derularea alegerilor in Australia, boc aparea topaind vesel si comentand “Acolo si cangurii voteaza!”
    Acum, stim ce domnita din jacuzzi-ul lui baconski se afla la post in Ambasada Romaniei din Melbourne si putem deduce la ce “Canguri” se referea nudistul boc.
    Preocuparea asta obsedanta de acea vizita stupida in loc sa ne preocupe fraudarea votului demonstreaza cat de marunt gandim, mai ales ca la alegerile ce vor veni (sper in curand) FRAUDA ELECTORALA este pericolul major al democratiei din Romania.

  7. Cei care spun ca la Wulf a fost nimica toata trebuie sa stie ca de fapt piatra de moara care l-a adus la demisie a fost faptul ca a incercat sa puna pumnul in gura presei, cerandu-le amenintandu-i sa inceteze campania inceputa de la declaratia de avere. Evident presa germana nu este ca majoritatea presei romanesti, si in Germania democratia inca functioneaza.

  8. @FuXi: uitai, ca de multe, ori sa bag
    emoticon-uri, kaomoji ceva; si-asa-mi
    ies vorbe ca-s inexpresiv / tivnos;
    vazui ca se “vintura” teoria prin
    eter p-acilea si nu ma putui abtine;
    peace, man. (〃^∇^)o彡☆

    ps: stabilitatea rulz

  9. Diferenta dintre Romania si Germania,desi si gestul aluia a venit cam tarziu.Eu ieri nu am inteles paranoia celor de la Romania tv,ziceai ca au luat-o serios pe aratura,dar e bun ca evz e credibil pentru ei.Cat despre Geoana,pentru mine nu mai are relevanta.In ultima vreme ,spune numai platitudini si incearca ceva intrigi care cam trec pe langa psd.

  10. @Victor,
    Total off-topic si chiar as vrea sa stiu parerea ta referitoare la urmatoarea afirmatie (chestie la care m-am gandit in ultimul timp): Jurnalistii ar fi cei mai avizati in a activa in politica si politicienii in jurnalism.
    M-ar interesa esenta acestui fapt…
    Stima.

  11. Geoana a luat bani grei de la Basescu ca sa se duca la Vantu, ca doar nu s-o fi dus de idiot acolo ci pentru ca stia ca nu are nicio sansa sa-l bata la vot pe marinar si s-a gandit ca e bine s-o puna de-un blat cu barbugiul de Basescu.

  12. Am mai postat ca multumita lui gadea , ciutacu, radu tudor votez pdl desi sunt apolitic.

  13. @SimP: fara foc nu iese fum; daca omu’ statea la
    cutie si nu umbla lelea sa se dedulceasca la
    jeturile jacuzziului, nu mai exista motivul cu
    “uite, bre, a pierdut ca istetul, pe mina lui”.

    @Fuxi: PS2: mi-am facut griji cu privire la
    expresivitate, caci concis fusei, zic eu. =))

  14. Victore, iti trimit ceva in afara temei, dar foarte interesant – apropo de discutia ca Germania ar mai avea ceva datorii fata de Romania din al doilea razboi mondial.
    Se pare ca insistenta Germaniei de a ajuta Grecia are in spate de fapt o uriasa datorie de razboi nepaltita de Germania greciei.
    iti trimit articolul. Este im limba franceza si sper ca este cineva in redactie care il poate traduce.

    Incep sa cred ca si povestea romaneasca este adevarata si ar fi bine sa se sape dupa aceasta datorie.

  15. D-le Ciutacu,
    Ce faceti cu Mirciulica ?! Vreti sa-l reanimati ? Mortu nu se mai ntoarce de la groapa ? Geoana a produs atit de multe deziluzii si deceptii unele mai jenante si penibile decit altele, incit un om cu putin bun simt ar pleca, s-ar retrage , s-ar ascunde de rusine de jena ! Pentru mine si pentru acea majoritate de buna calitate M.Geoana nu mai reprezinta decit un Papitzoi nevrednic nici macar de un portar la Parlamentul Romaniei ! Va pierdeti vremea cu un om fara de nici o valoare cu un caracter josnic de Slugoi si chiar de prost Executant ! Vorba lui M.Badea, in orice formula ar fi singur sau adaugat la cineva nu am sa-l votez pentru nimic in lume !
    Puteti sa digerati, sa ascultati sa conversati cu un tip atit de compromis ?! Nu va inteleg sau nu va cunosc poate suficient de bine ? Acum voi inchide PC si am sa trec de pe Antena 3 pe alt post !
    Va doresc o seara buna,

  16. Off cata vorbarie! De ce or fi vrand unii sa para altceva decat sunt! Spuneti-i domnului Geoana ca Papillon saracu’ s-a chinuit prin Guyana Franceza( in America de Sud) iar La Reunion este in oceanul Indian. In rest le stie pe toate.

  17. he he, deci “smerenie”, “coagulare” si servitul
    bezelelor pe final. a fost subtire, ca un sprit
    cu 3/4 sifon. nu cumpar cainta tirzie la pachet.

  18. @Alin: un tampit haios
    @Colonelu: spala-te cu ei pe cap! daca tot ai mai postat, n-o sa mai ai ocazia

  19. Buna seara D-le Ciutacu ,mi-a placut emisiunea ,calma eleganta cu un interlocutor ce-mi provoaca mereu itrebari Educatia lui sta la polul opus firii si nu-si intersecteaza niciodata drumurile ,pierde firea. Conjuga verbul a fi fara sa tina cont de verbul a putea (palid la firea lui )Viitorul lui este plin de ratari si suferinte L-am admirat pentru discurs ,eleganta dar n-am putut sa iert duplicitatea si tradarea. D-zeu stie de ce o face Nici o sansa nu are cu un partid ,nu are reactii rapide( ca un animal in jungla )atit de necesare in acest moment pe scena politica de la noi Bun pentru ong-uri.
    Noapte buna ,sanatate ,Maria-S

  20. Mi-a placut emisiunea. Cred si acum ca ar fi fost cel mai bun presedinte al Romaniei. Si inca are resurse sa devina.

  21. Imi pare rau pt geoana, l-am votat si nu numai ca sa nu-l votez pe marinar. Felul in care s-a incuscrit apoi, doar de dragul ciolanului, cu marinaru’ m-a ingretosat profund. Treaba cu vantu a fost mizerabila. Am vazut emisiunea, doar ca sa vad in ce ape se scalda. Nu mi-a placut atitudinea de copil batran, de patit al soartei, de vesnic optimist cu apa la gat, de victima ce se va scula, intr-o buna zi, din propria cenusa! Privirea nu e sincera, da senzatia ca-l incearca o vesnica jena si ca iese in lume doar la sugestia psihologului. Habar n-am de ce mai trage de el ca sa ramana in prim ori secund plan! Ar trebui sa se retraga un timp, de tot, si pt nervii lui si pt ai nostri! Gazda, insa, impecabila! Va salut,

  22. in Siria e un masacru total… schizofrenicul ala de asad vrea sa rada de pe suprafata pamintului toate orasele care s-au rasculat la fel cum si dementul de ceausescu dadea ordin ca Timisoara sa fie rasa din temelii in 89

    … oamenii aia sint pur si simplu macelariti si nimeni nu mai scoate o vorba despre asta… basescu e normal sa taca pt ca e vorba de bunul lui prieten assad si de politica acestuia pe care o stimeaza din tot sufletul dar ceilalti…
    nu de alta dar intr-un anumit interval de timp sub dictatura securistilor asupra tarii cum se intimpla acum o sa ajungem si noi in acea situatie

    Victor scuze pt offtopic dar e infiorator ce se intimpla acolo iar daca mai dormim mult timp ca natie si noi o sa ajungem la fel

  23. @Copiox

    buna, buna! LOL! O mica greseala acolo in loc de “antigene” ar trebui sa fie “anticorpi” la lues.(sa fim baieti finuti 🙂 ) In rest totul ok!
    Bluff total elena udrea… parca energiile universului ii pun piedici tocmai cand vroia sa faca si ea ceva bun! Il si vad pe skaraotki spunandu-i lui udrea: “Ce faci? Te-ai dat cu dusmanul? ok, te pedepsesc facandu-te de rusine!”

  24. Victore,

    m-am uitat la toata emisiunea sa nu pierd ceva si bine am facut, ca daca pierdeam ultimele trei minute imi parea rau.

  25. Domnul Geoana, nu a dat in exemplu prea bun cu Franta, fostul presedinte Mitterand avea o amanta cu care are si o fica, lucruri care au aparut si in presa, problema este diferita francezii nu sunt interesati de chilotareala, dar problemele de coruptie ii preocupa, suspiciunile de finatari oculte ale campaniilor electorale si ale probleme legate de coruptie ii intereseaza.

  26. Victor,nu as fi continuat sa comentez la acest subiect,daca niste cuvinte ale mele ce apar pe blogul tau nu le-as constata pe buzele lui Geoana.”Tu vorbesti de blat?Dispari si incearca in alta parte!Te urmeaza muuuuulti avocati in miscarea aia.Sictir!”

  27. MIHAI RAZVAN UNGUREANU VA CANDIDA LA PRESEDENTIA ROMANIEI DIN PARTEA PSD.PSD-UL VA RUPE ALIANTA CU PNL INAINTE DE ALEGERI .
    SA VEZI BOMBA SFARSITULUI DE AN…UPERCUT DAT PDL-ULUI SI PNL-ULUI DE PSD .VOM VEDEA DACA O SA FIE ASA SAU NU…..

  28. @Alina
    Demisia lui e una supersonică dacă ne gândim la cea a lui Băsescu care va avea loc…niciodată.

    Ştiu că subiectul demisiei preşedintelui Germaniei a devenit neactual. Cu riscul de a părea “perfect stupid” mă refer din nou la ea. Tacticoasă, netacticoasă, demisia, în afara calcului politic personal meschin, e un fenomen sănătos pentru democraţie: victoria presei dublată de pierderea încrederii poporului într-un politician corupt. După capul meu asemănarea începe cu săvârşirea potlogăriei de către neamţ, băsescu şi juma de parlament român continuă cu descoperirea presei şi dezvăluirea propriu-zisă. Deosebirile apar în momentul demisiei şi anchetei procuraturii în funcţie evident de specificul legal, constituţional al fiecărei ţări. Pentru mine deosebirile sunt de natură umană traduse prin TUPEU respectiv slugărnicie. Din perspectiva asta a tupeului ca mijloc de a conduce ţara, sasul(e din Saxonia) e un fraier în comparaţie cu Băsescu, băiat de băiat. Sper că e evident pentru oricine că băsescu e lăsat liber să-şi băsească tupeul. Asta se întîmplă tot dintr-o pricină umană numită slugărnicie.
    Pentru că avem un bun naţional aşa de “valoros” eu propun domnule Ciutacu să se listeze la bursă Tupeul Românesc în stările de agregare Udrea, Băsescu, Anastase, Boc…(ordinea descrescătoarea a volumului) să avem cu ce ne lăuda la export. La bursa din Frankfurt dacă se poate că la BVB o să “pună mîna pe el” Videanu, Blaga, Verestoi şi n-am făcut nimic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.