Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Generalul chiloţilor şi-a tras editorial

Generalul chiloţilor şi-a tras editorial

Asta-i paginarea anului! Să lauzi într-un editorial virtuţile intendenţei taman lângă poza generalului chiloţilor, în revista colorată editată pe bani publici de Ministerul Apărării, mi se pare un gest demn de un pensionar apevist în rezervă din Sectorul 2 care aşteaptă să-i reabiliteze termic blocul primăria, pe care-l duce Onţanu moka la mănăstiri şi căruia nu i-a umblat Băsescu la pensia nesimţită. Tembelii ăştia nu depun declaraţii de interese la registratura cazarmei?

P.S. Semnatarul limbilor greţoase pentru bişniţarul de terenuri cu doctorat la Chişinău e şeful Statului Major General al Armatei Române. Vai de capetele noastre!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Generalul chiloţilor şi-a tras editorial

  1. A inceput sa imi fie rusine si cu armata romana, mai ales ca a fost implicata in politica inca de la aderarea romaniei la nato…mi-e mila de bietii soldati din ziua de azi si ma bucur ca nu mi-am ascultat instinctul in tinerete ca sa urmez cariera militara.

  2. Nu putem avea pretentia de la ofiterii nostri sa fie toti absolventi de WEST POINT, dar panaramele astea, caricaturile aste de “ofiteri” facuti…au ajuns sa ne faca de ras. Ma uit la ofiterii NATO, si ii compar cu ai nostri: ei supli, zvelti, cu vorbire fluenta, ai Romaniei, grasi, burtosi, vorbind parca din statutul pcr. La naiba, asta ne e tara? Asta ne e ofiterimea?

  3. “Intendenţa – o componentă INDISPENSABILĂ oricăror acţiuni militare”? Intendenţa este indispensabilă? Adică este un fel de izmană, aşa…?! Va să zică liderul “independenţilor” portocalii din Camera Deputaţilor, Gabriel Oprea, este un fel de general de izmene? De izmene portocalii…?!

  4. pe 1 februarie se sarbatoreste ziua intendentei, asa ca seful SMG, pentru a-si lauda ministrul (a se citi = se pune bine cu ministru’), are numai ganduri bune si …. bla bla bla la adresa intendentei! la cat au stiut sa distruga tot ce mergea in armata, acum toti sunt tot un dor dupa orice specialitate militara

  5. Don’ministru instelat ca cerul noptilor de vara laudindu-si arma!
    Oare si ge’alii americani tot atit de instelati vin tot din intendenta? Oare al nost’ si-o fi atirnat stelele pe boxeri ca sa le poarte si in pat? Sau si-a tras o vipusca pe picioare cu marker portocaliu s-o vada si la dus?
    Averea si-a facut-o vinzind izmene la poarta din dos a cazarmei?
    Banzai!

  6. Toţi care aveţi de gând să ziceţi ceva de rău de această armă, în definitiv, a Armatei Române, nu uitaţi că li se mai spune şi “moviştii”. Atenţie, deci, la “flacăra violet”!

    🙂

  7. Spre rusinea mea, cu toate ca am grad de locotenent, nu am stiut ca exista Institutul Militat de Invatamant Superior de Intendenta si Finante; mai mult de atat n-am stiut ca 1 februarie este Ziua Intendentei, un bun prilej de a face un serios bilant pentru orice intendant.
    Pai sa nu citesc blogul lui D-l Ciutacu? Aflu in cateva minute toate evenimentele importante ce se intampla in tara.Cred ca le intrece si pe “stiriste”.
    Dincolo de asigurarea logistica a trupelor este si asigurarea cu hrana, dar nu numai hrana propriu-zisa ci si cea spirituala. In acest context cuvintele rostite de Gabriel Oprea, “langa poza generalului chilotilor”devine o fantana inepuizabila de apa vie din care se adapa toti militarii cu ministrul de interne cu tot!!!

  8. Deh, coane Victore, io n-am făcut armata, da’ atâta mai ştiu şi io: că ci că “foncţia bate gradu'” 😉 . N-are contează cu ce te-ai ocupat în viaţă, important e să fii mereu în tabăra câştigătoare…

  9. Nu intereseaza pe nimeni subiectul, domnule Ciutacu! Cine dracu’ sa-si bata capul sa afle ce se intampla in sistemul militar? De fiecare data cand un ministru al apararii e invitat intr-un studio, se discuta chestiuni politice, nicidecum problemele ministerului pe care-l conduce. Ca sa nu mai vorbim despre opinia publica. Ea stie doar ca, la capitolul incredere in institutii, trebuie sa puna pe locul al doilea armata. Daca s-ar cunoaste adevarul despre armata romana, aceasta ar sari din lista de tot. Si uite asa ar urca parlamentul in topul increderii populatiei…

  10. iertare natiune, dar din ce mai deapana amintiri vechii combatanti, erau ofiteri care dadeau onorul la statuie pe vremea impuscatului, iar cand veneau in inspectie superiori, aveau grija lustrului bocancilor.

    deh, acu vad vremurile se schimba, in locul epoletilor la cinste e dosul parlamentar.

    bine macar ca, nu`i asa, fiecare are undeva pe spinare (zice-se in ranitza,dar mai poti sti), bastonul de maresal.

    PS: mi-amintesc (poate nu doar eu) cantecelul la fese al unuia cu parul mare (Numele imi scapa),ceva care avea ca referen: `arata tot ce poti cu ce ai in chiloti`..buci, buci..era vorba de bucifal sau pegas, cred.

    Asa ca, iata, profetia cantecului se implineste.

  11. Ei, ati intrat intr-un subiect neglijat…si sensibil…armata romana…
    Sunteti rai, ce s-ar face armata fara intendenta … fara bocanci, fara conserve, fara pantaloni?…

  12. wow!ma gandesc la Tom Cruise, cum ar fi fost sa joace in TOP GUN, la cazan’ cu ciorba????!!!!

  13. Am o tema de discutie: prin ce modalitate se poate schimba sistemul? alta organizare statala poate exista? o miscare de strada ar putea avea vreun efect?o uniune de intelectuali? nu stiu ce ar putea sa ne ridice….suntem prea jos… vreau sa pot trai in tara asta…

  14. Domnule Ciutacu,
    Trebuie sa recunosc ca mi-ati starnit interesul atat pentru “bisnitarul de terenuri cu doctorat” cat si al sefului Statului Major General al Armatei Romane.
    Primul merita din plin sa fie denumit “bisnitar” pentru ca m-am uita la declaratia lui de avere si mi-am facut cruce ce de terenuri, case,autoturisme, bunuri sub forma demetale pretioase, active financiare are. Si culmea ca am gasit si declaratia de interese a dumnealui, in care doar la punctul 4, respectiv : Calitate de membru in organele de conducere este scris: 4.1.PSD – Presedintele organizatiei judetului Ilfov. Declaratiile acestea de interese nu se actualizeaza?
    Deh! Daca esti general in rezerva cu 4 stele nu mai conteaza nici o greseala!
    In ce-l priveste pe seful Statului Major General al Armatei Romane,cu gradul de amiral cu 4 stele, specializat in managementul militar, prof.univ.dr., cu o activitate publicistica considerabila, 20 carti, 8 manuale, 9 tratate de specialitate, 70 articole, nu pot sa spun altceva decat ca imi pare rau ca incurajeaza tembelismul.

  15. ‘semnatarul limbilor greţoase’ este cel mai sinistru personaj imbracat in uniforma. se numeste marin gheorghe, un fel de udrea de alt sex, promovat si sustinut, la fel ca tupeista obraznica, de catre carmaciul alcoolist. se cunosc de la academia navala, motiv suficient sa-l numeasca sef al statului major al fortelor navale si, ulterior, al statului major general. in ambele functii frustratul asta a bulversat ierarhii, structuri si orice criteriu normal de gestiune a resurselor umane. e inconjurat, ca si protectorul, de un ‘inner circle’ format din pupincuristi de elita si a pus in toate functiile importante ale armatei numai obedienti. mai mult de 20 de ani i-ar trebui bravei armate romane sa-si revina dupa catastrofa in care a adus-o marin. cel mai recent exemplu, ca sa vezi ca nu-i pasa de nimic, pe unu’ care toata cariera lui militara de pana acum a fost secretar (cafele, mape, pahare, periute etc) l-a avansat contraamiral de flotila:))) ar mai fi de scris vreo 200 de pagini dar n-am lamaie la indemana.

  16. Vai de mine, dar ce se intampla aici!?
    Inainte v-ati legat de domnul senator (sub)Urban- zis si Spamm- acum va legati de domnul ministru al apararii General cu 4(!) stele Oprea -zis Izmana, fost sef de mafie al lui Adrian Nastase. Mai ieri v-ati legat si de domnul Mircea Basescu pentru un asa zis “botez”
    pentru alt domn Bercea Mondialu´; io vaz ca nu mai aveti loc de pedalisti si tradatori. Ba acum si primaru´de Valcea, ba si ala cu crima de la Dublin, ba Boc cu mitraliera rostirii care editeaza fraze tot mai lipsite de sens; ce se intampla? Ce pacat ca Flutur a oprit noua Cantarea Romaniei; o vedeam pe japorata din Plescoi inghetata si ne radem. Pacat…
    PS
    Reportajul BBC de la Sinteza Zilei spune mai mult decat toata clasa politica dezastrul financiar si MORAL al natiei romane. Scarba…

  17. Din presa locala Constanta cu exclusivitate :

    Mircea Băsescu: „Bercea Mondial este la fel de interlop ca Năstase sau Geoană”

  18. ma intreb cum ai rbdarea de a mai asculta toti mamutii din psd? super emisiunea lui Gadea.ne meritam oare aceasta soarta? cat o sa mai rabdam?

  19. O mizerie de tzopirlani cu grade, sufoca armata romana (am scris fara majuscule, ca imi este cam rushinica de ce avem in domeniul de virf la conducere).
    Armata, chiar daca si inainte de 89 nu a fost una de excelenta, avea in fruntea ei si oameni facuti pentru a fi militari. Cineva spunea cu rusine de unul Marin Ghe, iar eu am stiut pe unul deosebit Gn.mr. Marin Ilie ( ma refer la mod de comportare militara ) care impresiona prin tinuta ( imbracaminte si cea a trupului), desi avea doar 1,68 inaltime.
    Uite ca in curind se fac 20 de ani de la CADA si nimeni nu vrea sa faca nimic, ma refer la o emisiune pe aceasta tema. CADA a fost un eveniment ce trebuie sa fie bagat in seama.
    Tudor nu raspunde, la Gadea nu am ajuns, iar la tine n-am apelat inca. Ce zici?
    Te bagi?
    Mr(rz) Chiticaru Constantin, boier vechi si domn crestin, de pe vremea lui Fane Babanul, cei a caror neam carau chitic ( pestele ala mic de mare, parca hamsii i se spunea) cu carul de la Dunare, in toata tara Moldovei si a lesilor.

  20. exceptionala emisiunea lui Gadea de aseara; cutremuratoare; suntem un popor de lasi si indolenti; adoptam numai politica strutului; incredibil ce se intampla langa noi; nu stiu ce ar trebui sa se intample sa ne trezim…din atata letargie! Mi-e rusine ca fac parte din aceasta natie si ca traiesc aici.

  21. La cum arătăm noi în ziua de azi, mă întreb dacă este adevărat că noi românii eram buni luptători în săbii. Le ţineam piept turcilor, un om la 5 turci. Acuma…vai steaua noastră.

  22. Victore, esti un tip inteligent. Ce dracu, acu’ te legi si de paginarea unui ziar. Ce legatura are un articol cu altul, in afara faptului ca sunt publicate in aceeasi pagina??? Daca in JN apare un articol pravoslavnic la adresa mogulului motanist (sau botanist) langa un articol de-al maestrului Condurateanu despre hemoroizi, asta inseamna ca practicati pupincureala Felixului prin mijloace subliminale?! Hai, ca poti mai mult decat atat… Postul nu mi se pare dacat o refulare de-a ta si nimic mai mult. Dar te iertam, ca (ne) esti simpatic. Si nu poti fi genial in fiecare zi… In rest, comentariile colegilor de pe aici sunt previzibile…

  23. Am gasit o “apreciere” demna de Ministrul Apararii:”cred ca este chiar si putin telectual, mai ales pe cracul de la pantalonul de general cu stele fara numar, fara numar”. Dar oricate asemenea aprecieri as citi nici una nu are izul
    pe care l-ati dat Dvs.in titlul articolului:
    “generalul chilotilor”. Sunteti inegalabil in transferuri de sens si mistocareala.

  24. SUNTEM UNICI! Avem un general ministru comandant de izmene, o unitate a eficienţei politice, eu aş zice a pupincurismului politic BOCUL- dixit PDL-un împărat, un rege, un preşedinte al tiganilor, ospicii de secol IX, de care şi Himler ar fi fost interesat. Trăiască scumpa noastră Românie, fost comunistă, actualmente portocalie !!

  25. Asa se intampla in toate structurile acestea… De oamenii capabili scapa printr-un mecanism pe care il devoaleaza Optimal Media – restructuram, desfiintam functii si scapam de oameni. Raman lichelele, pupaciosii in parti intunecoase, oamenii de curte.Solutii cadristice ramase de pe vremea lui Stalin.

  26. inCorect,ultima fraza trebuie edita mai curind astfel:
    “Vai de capurile noastre” !:)

  27. @DLI: ti-am lasat postarea, in ciuda mitocaniei, ca sa-ti post raspunde. asa-zisul editorial din dreapta e nimic altceva decat o limba gretoasa pe care seful militar al Armatei o da sefului ei politic. astept sa-mi arati si mie o singura oda la adresa lui Voiculescu in JN.

  28. Victore, nu inteleg unde este mitocania mea. N-are rost sa te contrazic, ca vad ca doar ce emani tu e intelepciune, restul sunt mitocanii. Eu imi dadeam cu parerea, ca tot omu. Da’, la urma-urmei, este blogu’ tau, faci ce vrei cu el. Nu-ti multumesc pentru ca mi-ai lasat postarea, ca nu mi-ai facut un mare favor. Si a propos, treaba cu articolul pravoslavnic (eu nu i-am zis oda) era un exemplu, nu neaparat o situatie concreta. Erau vremuri cand intelegeai diferenta asta…

  29. Generalul Latura lang adunatura.
    La troaca de porci tradatori si lingai, nu mai pare nimic anormal.
    Pentru cinste si onor sa-mi pupe fundul gol!

  30. guvernul s-a tampit..vrea sa puna taxa “fast-food” si pe fulgii de ovaz…care sunt foarte sanatosi pt consum…Ministerului Sănătăţii nu isi respecta criteriile
    daca putem face ceva…astia pun taxa pe produsele sanatoase..:(

    daca puteti investiga…
    va urmaresc seara de seara…
    Numai bine

  31. Coane, stai ca am vazut si io una în P.S. la tine: unde e oraşul CIŞINĂU??? Să fie în Republica MOLDVA? :))
    Ştiu, sunt mitocan. N-o să-mi laşi postarea. Mă duc singur la colţ… Să-mi fie ruşine…

  32. @DLI: la voi e sarcina de serviciu? schimba, bre, IP-ul de MApN daca v-a pus Oprea sa-i aparati onoarea sau postezi ca te simti tu dator sa-l pupi in cur!

  33. hmmm. cu asta se ocupa o parte a armatei(DLI) romana?interesant…pt. asta-l platesc eu, sa-l apere pe cel care-l scuipa acum cativa ani pe conducatorul mult iubitzel al statului si implicit al armatei?

  34. Abia acu venim de-acasa, Victore! Când nu-ţi convine scoţi la înaintare mucii şi scuipaţii, ca pe stadion… Ce treabă are IP-ul meu de MApN cu datul cu părerea? Dacă lucrez la Armată sunt neapărat cu capul pătrat??? Sau trebuie să primesc sarcină de serviciu pentru asta? Când ţi-am povestit de pupatul în cur al lui Felix la Antene şi-n Jurnal, ai sărit de propriul dorsal în sus, că sunteţi imaculaţi… Treaba cu dubla măsură merge bine şi la tine. N-am să-mi schimb I.P.-ul, că n-am de ce. E incredibil cât de ipocrit poţi să fii… Numai tu, Doamne şi cu Ciutacu sunteţi fără de păcat…

  35. A, şi văd că ai corectat numele oraşului de peste Prut. Vezi că se poate? Mai ştim şi noi, răcanii, gramatică, ortoepică, punctuaţie şi alte alea…

  36. Nene imi placi! I-ai tras-o u IP-ul. Poa’ sa mearga sa-si traga palme in fata oglinzii de la buda!
    BANZAAAAAI!

  37. Toti nenorociti conduc aceata tara.
    Pacat mare pacat. Si eu sunt militar si imi este jena de ce se intampla in sistemul acesta.Suntem pe un drum fara intoarcere.Sa ne fie de bine

  38. Victore, asta e din garda veche, e santinela cibernetica !!! A citit el in RSGG ca “pazeste si apara, folosind orice mijloc de lupta” onoarea lu’ dom’ ministru !!!
    Părerea mea (trebuie sa fiu si eu tzugulan, adicătealea aă am şi eu o părere) e că armata română jumate e defectă, jumate e inamică. Atâta tot că jumătăţile ăstea sunt de-ălea de la intendenţă, nu sunt egale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.