Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Gabi Firea, din fabulă, către un Gregoar: Mă doare că am fost judecată de un porc

Gabi Firea, din fabulă, către un Gregoar: Mă doare că am fost judecată de un porc

In urma incidentului pe care l-am avut cu deputatul Boureanu la ”Stirea zilei”, am fost atacata de diversi ”confrati” binevoitori. Dintre toti insa, s-a detasat, prin calitatea invectivelor pe care mi le-a adus, dl. Cartianu Grigore, cunoscut si sub numele de Gregoar Lecrivan. Consider ca este sub demnitatea mea sa-i dau o replica acestui domn, dar articolul sau mi-a amintit o fabula interesanta, pe care am citit-o cu ceva vreme in urma: Intr-o buna zi, in padure s-a dat de veste ca toate pasarile sunt chemate sa se intreaca pentru a se stabili care dintre ele canta cel mai frumos. Rand pe rand, ele au declinat invitatia, socotind ca nu au nicio sansa in fata privighetoarei. Cu o singura exceptie, insa: cioara, care a declarat ca are incredere ca vocea ei ”quality” se va impune in fata campioanei en-titre. Arbitru a fost numit mistretul, iar concursul a inceput in prezenta tuturor vietuitoarelor padurii. Dupa cateva runde, in care cele doua cantatoare au dat tot ce aveau mai bun, arbitrul s-a retras pentru deliberari. N-a durat mult si verdictul a fost prezentat: invingatoare este cioara! In fata unei astfel de decizii, privighetoarea a declarat doar atat: ”Nu ma doare atat faptul ca am pierdut, cat ma doare ca am fost judecata de un porc!”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

139 thoughts on “Gabi Firea, din fabulă, către un Gregoar: Mă doare că am fost judecată de un porc

  1. pt Missy

    Am vazut emisiunea de pe Realitatea, nu de alta , dar mi-a sarit in ochi freza lui Boureanu din ’91. Nu inteleg de ce esti asa de pornita impotriva dnei Tatoiu, nu i-a luat apararea lui C.Boureanru, ba din contra a spus ca el a gresit fata de Gabi Firea si ar trebui sa-si ceara scuze. Intr-adevar, a mentionat
    ca-l cunoste din timpul scolii si ca Boureanu era un elev bun. In mod normal trebuia sa-i umble cerebelul din moment ce a fost comandant de detasament, nu oricine ajungea, sa fim seriosi.Se poate mandri cu educatia lui scolara, orice profesor bun se mandreste cu fostii elevi, insa educatia scolara e diferita de educatia morala, capitol la care Boureanu a demonstrat ca e deficitar. Poate sa-ti placa sau nu dna Tatoiu, insa eu as fi mai retinuta in apelative, tinand cont ca trece printr-o perioada mai dificila ( e bolnava de cancer)

  2. Ha-ha-ha…mi-a placut fabula,dar nu despre asta este vorba.
    O singura chestie ma dezamageste in chestia asta,faptul ca d-na Firea a cedat.
    O doamna,in sensul adevarat al cuvintului,nu are voie ca sa cedeze,sa derapeze…sub nicio forma ,atunci cind “apare” mistretul.O doamna ramine o ..doamna,tace si-si vede de drumul ei,nu “coboara”.
    Socrate spunea : “daca magarul iti da cu copita,tu trebuie ca sa procedezi la fel ?”

  3. Doamnei Firea :
    “Cand cineva se enerveaza face greseli, cu cat ei sunt mai agresivi si mai nervosi, cu atat tu sa fii mai calma.
    Cand ii vezi cu spume la gura, cu ochii iesiti din orbite si urland din toti plamanii, fa un pas inapoi si uita-te la ei cat sunt de penibili si de prosti. Nu au argumente si atunci ataca inversunati, precum cainele turbat.
    Trage aer in piept, numara pana la 10 si arata-le fetele hidoase strambate de ura.
    Unii vor intelege si se vor retrage, cei mai multi nu.
    Dar tu, si noi (unii dintre noi) vom stii ca ai dreptate.
    Treci printr-un an greu, nu lasa prostia si rautatea sa-ti invenineze zilele.”

  4. @nostradamus
    N-ai inteles nimic.Abatorul e Romania. Iar la taiat stati toti ca niste boi. Unii mai striga. Altii fac pe intelectualii, ca tine. De facut ceva concret, pana acu doar pensionarii…
    Legat de ghetou si de vitejia aferenta, afla de la mine ca sunt locuri fata de care ‘dupa blocuri’ e statiune balneoclimaterica.
    Victore, la seful tau in orasul natal e un loc din asta, spre exemplu.
    ‘sa sufar eu pentru voi…’

  5. Auzi la Basescu catre proprii parlamentari:-daca trece motiunea ajungeti in opozitie. Pe cine pacalesti tu ma si in stil securist incerci sa-ti sperii parlamentarii? Chiar daca trece motiunea tu tot din pdl vei numi prim-ministrul pentru ca iti este frica,iti este frica ca stii ce vei pati daca opozitia de acum devine majoritara VEI FI SUSPENDAT si de data asta(dupa ultimele sondaje)vei fi azvarlit ca o masea stricata. Iar tu esti disperat Base esti disperat sa fii presedinte esti in stare sa minti sa plangi sa ameninti sa santajezi numai ca sa tii aceasta centura de siguranta pdl-ul care sa-ti asigure scaunul de presedinte.

  6. @anonamemouse: Eu am sa inchei aici discutia pt. ca devine patetica , iar Victor ne va “urechea” ca-i transformam blogul in chat…
    Dar , daca ai fi mai atenta , ai constata ca ai deviat de la subiect: AICI , la ACEST post , se comenta oportunitatea acestui “act de vitejie” , de a da o replica de mahala INTR-UN STUDIO DE TELEVIZIUNE RESPECTABIL , LA O ORA DE MAXIMA AUDIENTA , DE CATRE MODERATORUL POSTULUI , CATRE UN INVITAT BADARAN , MITOCAN (zi-i cum vrei…) , pe care NU EU L-AM INVITAT SAU ACCEPTAT , CI , FIE MODERATOAREA , FIE SUPERIORII EI … !!!

    Despre atat era vorba in acest post … , iar tema Romaniei ca “un abator” sau a pensionarilor ca singurii hotarati sa protesteze pana la capat , era tema ALTUI post la care eu n-am facut referire … !!!
    Am incercat sa fiu cat se poate de clar si de concis pt. a fi inteles de TOTI …; daca n-am reusit …, “mea culpa” ! 🙁

  7. Dna Firea este o DOAMNA adevarata care a depasit foarte multe obstacole si care si-a pastrat obictivitatea si impartialitatea in toti acesti ani in care unii i-au ridicat osanale marinarului mai mult decat o facea cei pe vremea lui ceasca. Gregoir asta nu merita vreo atentie ca este vai de capul lui, doar la nasul are tupeu sa latre ca in rest e vai steaua lui. Deci Dna Firea trebuie sa tina capul sus si sa nu tina seama de ce zic toti idiotii care nu au facut numic altceva in viata decat sa-l aduleze pe marinarul nr.1 al tarii. Jivinele portocalii asteptau de mult o astfel de ocazie sa-si verse frustarile legate de cei ca tine, Gabi Firea, Gadea Badea si puti altii care au curajul sa fie contra curentului. Ca sa rezum: CAPUL SUS GABRIELA VRANCEANU FIREA!!!!Toate bune si capul sus !!!!!

  8. Nu mai jigniti PORCII ADEVARATI(PATRUPEDELE),prin compararea cu aceste jigodii cu aspect uman-gen boureanu,hoara,tatoiu,oana(badea)-si toate celelalte haimanale portocalii,in frunte cu piratul piratilor.Porcii adevarati stau la locul lor(in cotet),se sacrifica,cu adevarat,pentru noi,pe cand aceste nevertebrate,lovite de flacara prostiei violete,distrug totul in folos personal(adevarate hiene).
    Pe de alta parte nu mai invitati/acceptati,sub nici un motiv,in emisiuni asemenea taraturi ordinare,scursuri umane,nici nu-i mai bagati in seama(eventual in alta parte).

  9. Rusine barbatilor care au fost prezenti la emisiunea Gabrielei Firea, nici unul nu a intervenit sa tempereze imbecilul, au lasat o femeie sa se apere singura fiind pusa fata-n fata cu psihopatul.
    Nu inteleg de ce se mai accepta prezenta acelui personaj in emisiuni televizate. Omul e bolnav psihic, un frustrat, probabil impotent care cand vede o femeie frumoasa si inteligenta nu se mai poate controla si intra in criza. Individul este un personaj trist, penibil si demn de mila.
    Doamna Firea fie-ti mila de el si iarta-l. Nu te mai lasa antrenata in asemenea discutii, nu uita ca daca te stropesti cu laturi -porcii te mananca.

  10. Poate ca vin de pe alta planeta eu…insa am ramas neplacut surprinsa sa vad ca Adevarul o spurca peGabi Firea printr-un articol a carui insasi titlul e infect si partinitor.
    pro Bourean.
    Urata treaba….

  11. Ani de zile, in guvernarile trecute, personaje cu cate 4 facultati si 3 doctorate, precum Mihai Ionescu, Gabriel Nastase… (nemaipunand la socoteala aportul permanent al lui Mugur Isarescu), au gasit solutii economice viabile in vremuri, poate, la fel de grele. Acum au fost “neglijati” de aceasta “con-Ducere” “Autostivuitoare” ?

  12. EU O ADMIR PE FIREA ,PE DANA ,PE A STOICESCU.SUNT FETE INTELIGENTE SI DACA MAI PUN SI SUFLET IN MESERIA LOR SUNT PE INIMA NOASTRA,BINE A FACUT FIREA CU BOUREANU ,ESTE CEL MAI NESUFERIT OM DIN PDL [BINEINTELES DUPA BASESCU SI VIDEANU] NISTE INCOMPETENTI SI INFUMURATI CACI STII PROVERBUL; PROSTUL DACA NU-I FUDUL PARCA NU E PROST DESTUL.FIREA ARE DESTUI ADMIRATORI DE PARTEA EI SA FIE LINISTITA CA DIN UMBRA MULTI SUNT ALATURI DE EA PTR TOT CE FACE ,IAR CNA SE VEDE CLAR CA SUNT DE PARTEA LUI BASESCU.PACAT CA IN TARA ASTA NU SUNT LEGI ASA CUM AR TREBUI INTR-UN STAT NORMAL SA NU SCAPE NICI UNUL DINTRE ACESTI TRADATORI DE NEAM,CINE NE VA SALVA DE ACESTI INCAPABILI CINE OARE?

  13. Am vazut-o pe Monica Tatoiu la Realitatea tv povestind despre elevul Boureanu cum a amenintat-o ca o bate.Se intampla in curtea unui liceu din Bucuresti.Ea era pofesoara de matematica iar el era elev.
    Cu toate acestea ‘doamna’ Tatoiu sustine in continuare ‘ca Cristi Boureanu este pe fond baiat bun’
    Eu nu sunt deloc surprins de aceste declaratii.Sunt si eu in stare sa fac diferenta intre Monica Tatoiu si Gabriela Vranceanu-Firea.

  14. Eu in locul Gabrielei ii trageam una la oute cu primul prilej al unei asa numite intalniri la o cafea de lucru.Jegosul asta are un tupeu,dar promit daca-l intalnesc pe strada “sa-i multumesc pentru ca exista” in stilul meu.Ce sa facem sa scapam de acesti paduchi bolnavi si infectiosi ca Nasul,Ecrivan,Pola,fratii de la ziarul fantoma fosti ziua,Alexandresco,Marean si compania de sunet si imagine de la EVZ-uri si B-ONE de KK-at?Cat sa mai induram prezenta acestor taratoare ordinare care au capusat perioada comunista si vin sa ne dea noua tuturor directia pe care sa o urmam.Trebuie gandit ceva care sa-i aduca cu piciorele pe pamantul incins al patriei.

  15. porcii sunt “baieti gigea”, victore.
    sobolanii, din pacate pentru noi, se apropie mai tare de imaginea si comportamentul actualilor nostri guvernanti.

  16. Pe bune, acum, tu chiar ii imparti pe cei doi in “raul” si “buna” in scena cu pricina? Si chiar crezi ca “raul” a provocat-o pe “buna” iar ea, gingasa, n-a avut incotro si l-a facut pe “rau” cocina de porci, ca sa-si “repereze” onoarea? Se vede de la o posta ca “buna” s-a cam dat in stamba. Eu nu ii gasesc absolut nicio scuza pentru limbajul execrabil. Macar daca ar fi tacut dupa aceea sau ar fi avut abilitatea sa isi ceara cumva scuze (nu, nu “raului”, ci fanilor ei, care-or fi aia, dac-or fi); dar doamna nu si nu, acum tot ea face pe neprihanita care s-a “aparat”.

  17. Ei, v-ati prins acu de ce a luat Baselu masurile astea absurde de taiere? Deci, n-avea nici un motiv logic. Costul este mult prea mare ca sa-si apere gasca in asa fel.
    A fost metoda de eficacitate maxima pentru a intoarce intreg poporul impotriva baronilor ministri risipitori din PDL pe care vrea el sa-i mazileasca.
    I-a lucrat pe mana toata tara. Opozitia, presa, sindicatele, opinia publica, cu totii s-au intors impotriva risipirii banilor publici, aratand cu totii cine sunt vinovatii.
    Aseara Baselu a dat lovitura de gratie. I-a aratat cu degetul pe cei care ‘l-au sabotat pe boc’ si implicit ‘au sabotat intreaga tara’.
    Acum va urma executia publica a acestor nemernici si aruncarea lor poporului infuriat.
    Toata povestea cu taierile a fost facuta pentru a aduce linia doi din PDL la conducerea acestui partid. Banuiesc ca ati observat aparitia tinerilor cinstiti, revoltati intru dreptate si adevar impotriva faradelegilor din partid. Rasul curului… Totul decurge conform planului.

  18. Mda, fa-te frate cu dracul ca sa-l dovedesti! Totusi, raspunsul cu aceeasi moneda e o sabie cu doua taisuri. Inteleg dreptul la replica, dar totusi bariera dintre un raspuns derizoriu si unul elegant e cam fortata. Ar fi trebuit sa raspunzi ca Iliescu: Multumesc frumos, mai draga! Sau cum zice Cheloo de la Parazitii: Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se-ntample tie!

  19. @Silviu
    Un singur sfat, impusca-te… Nu pierde nimic lumea asta, ba chiar castiga daca nu-i mai faci umbra…
    simplu…

  20. Da’ nu-i zicea bine “un” Becali (unul dintre impresari) lui Cartianu’: “Ba, da’ daca puti a transpiratie, du-te si fa o baie! Eu miros a Armani tu mirosi a transpiratie!”

  21. Victor,sunt in afara subiectului.Dar pentru ca stiu ca o cunosti pe doamna Pivniceru,am sa iti scriu.Am toata sustinerea pentru ea,am inteles ca avut un “accident”.Ce-au zis astia de la putere?Femeia asta vorbeste prea mult.Ce-ar fi sa o aranjam putin?Am inteles ca a scapat cu bine.Se dorea treaba asta de anul trecut ,de la protestul acela.

  22. Imi este extrem de antipatic bou(reanu) dar acum a gresit Gabi Firea fiindca ea a fost prima care a atacat “”sub centura”. Dupa cum se zice daca semeni vant culegi furtuna. Cred ca bou(reanu) putea fi pus la punct cu argumente pe tema pe care se polemiza. Nu cu “ce ati mancat inainte de emisiune?”

  23. Mie imi place foarte mult articolul scris de Cartianu Grigore. Gabriela Firea este exact cum a descris-o tipul asta. Pacat ca se ajunge aici.

  24. Mahalagiu mare e boureanu asta! Eu am ratat emisiunea in direct (noroc de blogu’ asta care “mi-a semnalat scandalul”) dar am vazut-o apoi de muuuulte ori. A fost un deliciu! Am derulat la nesfarsit fragmente si am ras cu lacrimi cand i-a spus nesimtitului sa vorbeasca la bec, fara sa-l priveasca in ochi! Nu ma asteptam, totusi, la faza cu :”Aveti temperatura?” sau “Ce-ati mancat inainte de emisiune?”(raspunsul e stiut, de fapt: cam ce mananca tot partidu, de cativa ani incoace, incepe cu “c” si miroase nasol). Nu stau sa judec daca a fost sau nu o chestiune corecta, etica, de “lady”… cred ca a fost reactia umana la ifosele unui om limitat cu aere de atotstiutor (au scoala buna la partid acolo! sau e un criteriu: nu intri si nu promovezi daca nu esti nesimtit, misogin, etc) care nu mai tace din gura si urla ca descreieratu’ in emisiune de ceva timp, pana la urma, cultul personalitatii se invata de la “maestri”… Vai de mama lor!
    Bietii Orban si Dragnea uimiti si pasivi, cum sunt moi asa si vorbesc rar, actioneaza lent, pana si-au dat seama ce se intampla s-a terminat scandalul. A intervenit totusi unul cu ceva de genul ca nu-i Boureanu moderator etc… N-au avut sonor suficient, nici fermitate.
    Ala trebuia scuturat, luat de guler, cu paza, si invitat sa probeze o camasa cu maneci lungi, cu fundita la spate, cum poarta unii care vorbesc aiurea, fara rost, neintrebati… si linistit cu dusuri reci, ca prea se infierbantase, putea sa faca un atac. Era spre binele lui.
    Argumentele certaretzului (de serviciu) au fost cel putin stupide, iar ca G.Firea i-a amintit de eticheta de “baiatul cu muci in freza” cred ca i-a clatinat piedestalul de barbat fatal si dastept pe care se stia cocotzat si a atacat ca la piata, ca la usa cortului, cu faze gen “amanta”, cum stim bine ca a mai facut in trecut, cand nu mai avea ce spune. E cam limitat boureanu asta! Are o trauma, poate, din trecutul personal :D. A fost un mare nesimtit si un penibil ca spunea mandru si tzantzos ca nu pleaca din emisiune. Un om intreg la cap ar fi plecat… de fapt ar fi tacut intai. Pana la urma, ea era la locul ei de munca, privat, el era acolo in calitatea lui de parlamentar, platit de popor, nu era la show sa-si etaleze rahatu din cap. Jalnica si interventia lui Cartianu. E ca o molima partidu asta…

  25. In disputa cu BOUreanu stimata prezentatoare a gresit cel putin la fel de mult ca si rumegatorul in cauza… nu stiu sa spun care s-a coborat la nivelul celuilalt, dar oricum amandoi au ajuns in balegar pana la gat…

  26. Facand abstarctie de intamplarea care a generat toate aceste “judecati”, din articolul de mai sus, sau mai bine zis din replica d-nei Firea, se distinge clar diferenta de clasa, cultura, educatie si multe altele, dintre cele doua parti. Atat.

  27. Super d-na Firea i-ati spuso la acest nenorocit de om,el crede ca toti suntem la picioarele lor,sunt niste maimutoi toti in frunte cu cel mai mare domnul Base.Toata stima pt. d-voastra.

  28. A fost o vreme cand mi-a placut Gabi Firea,in timp insa a inceput sa-mi displaca…poate pt ca antenele i-au exploatat imaginea mult prea mult,prea facea de toate: scria,canta,era profesor,aparea pe sticla la stiri,la alte emisiuni ,peste tot,dar peste tot era prezenta.Deh,poate nu inteleg eu prea bine,in definitiv devenise un brand al antenelor.Nu am incredere in oamenii care fac totul bine,nu cred ca exista asa ceva,e o iluzie,o poza….mi-am manifestat suveranitatea in calitatea de telespectator si am schimbat programul.A venit luna ianuarie si brusc am inceput sa o apreciez din nou pt decenta si discretia de care a dat dovada in acele momente critice pt ea si fiul ei,am admirat profesionalismul de care a dat dovada reintrand pe sticla destul de repede.Cine stie cat zbucium era in spatele atitudinii de sfinx?De ceva vreme insa nu-mi mai place sa ma uit la emisiunile ei…a devenit foarte agresiva,caustica pana la jignitoare,am comparat-o la un moment dat cu un caine care are lantul prea scurt si latra cu inversunare la toata lumea.Incepuse sa ma deranjeze atitudinea ei si iata ca s-a produs evenimentul cu Boureanu….ambii au gresit,consider insa ca dna Firea a initiat acest conflict.daca Boureanu s-ar fi abtinut cu comentariul privitor la amant era in mod sigur deasupra moderatoarei.Mi s-a parut jalnica “prestatia”dnei Firea care s-a cam pierdut cu firea….e totusi o moderatoare cu multa experienta si ar fi trebuit sa fie cu mult deasupra dlui Boureanu macar ca experienta de viata;ar fi trebuit sa stie ca nu are voie sa aiba simpatii sau antipatii ca moderator,toti invitatii ar trebui sa se situeze pe aceeasi treapta pt dansa.Acest incident demonstreaza ca nu exista oameni perfecti,oameni care le fac pe toate bine…astea sunt numai poze de PR.In sfarsit a luat si cna-ul o decizie rapida si justa…..n-as fi vrut sa vad asa ceva la tv,eu una as fi intrerupt emisiunea si l-as fi convins pe dl Boureanu sa iasa din emisiune,era “bucataria”lor si nu tb sa vada tot poporul in ce hal s-a ajuns cu jignirile….stiu ca voi deranja,dar nu ma pot abtine sa nu remarc ca nu exista televiziuni independente,toate sunt aservite politic.Si e asa de caraghios sa vezi ca fiecare se da “neatarnat”….si aseara a tb sa schimb programul,nu am putut suporta efuziunile sentimentale dintre Gadea si Razvan Dumitrescu,noroc cu Badea ca prea crescuse glicemia de atatea politeturi.Tot din categoria manipulare:pt cine nu stia numele lui Dumitrescu facem o recapitulare si prezentam momentul in care acesta i-a prezentat lui Basescu filmuletul cu bataia din campanie.Pe B1 aceeasi manipulare: nasul deplange impreuna cu o telespectatoare ura manifestantilor,grevistilor indreptata impotriva lui Basescu…ca el,saracul presedinte ,e singurul care a vrut binele acestei tari si oameni rai nu-l lasa sa lucreze….Sa vomiti si mai multe nu!Asa ca,oameni buni,faceti-va ca lucrati,exprimati-va indignarea proletara si luati-le banii celor care v-au angajat.Nu mai cred in deontologia acestei meserii,ce poate fi mai comod decat sa-ti dai cu presupusul seara de seara,sa injuri,sa proslavesti si pe deasupra sa mai iei si bani?Ce se rezolva cu aceste comentarii,se misca ceva din loc?Cum sa cred in miscarea de rezistenta atata vreme cat voi aduceti in casele oamenilor emisiuni ca cea de la ora 17-“abces”direct?Vorba unui clasic in viata inca “ii prostiti pe prosti”…care mai sunt si multi…de la ce am plecat si cum de am ajuns aici?Simplu: este evident ca fiecare om isi are pretul sau iar de impartialitate nici vorba pe micul ecran….

  29. Ca moderator, ai gresit. Daca tot aveai porunca sa-l ataci, trebuia sa o faci cu tact si rabdare.
    Imi pare rau sa-ti spun, dar ai dat dovada ca esti intr-adevar un tonomat. Si nu este prima data, adu-ti aminte de intalnirea cu ministrul Vladoiu, cand impreuna cu “dom’profesor”, ai dat-o iar in bara.

  30. Vad ca toata lumea vorbeste de un anume cartianu. Cine drak e cartianu? Unii zic ca Cartianue ziarist. Unde vinde ziare? Si de ce e el atat de important ca comentator, ca ca el sunt zeci de vanzatori de ziare prin tara. Cat despre Boureanu, numele spune totul despre el, daca era dotat cu ce trebuie il chema Taurescu, nu ii lua mosulica de Vladescu sotia si nu il facea lipsa de barbatie sa se razbune pentru esecurile sexuale pe doamna gabriela firea.

  31. Eu m-as bucura sa o f…Vladescu si pe Pelinel.
    Am vedea si noi o femeie fericita!

    Victore,
    Stii care e sg. lucru bun facut de Vladescu la viatza lui? I-a furat nevasta lui Boureanu 🙂

  32. d-nule Ciutacu de ce nu te ocupi de afacerile din Sinaia a trioului Oprea Boureanu BCristi

  33. boureanu merita toate magariile care i se fac acum si timp de inca 100 de ani de acum inainte. e prea … “judecator” (vezi fabula) ca sa nu le merite. dar cine va pune sa il primiti in studio? este o vorba … cand te bagi in troaca, sigur te mananca porcii.

    oricum, nu inteleg de ce ii primiti in studio pe boureanu, turcan, preda, dan nica si altii de tipul asta. vorbesc continuu, tupeu maxim, nu sunt in stare sa spuna nimik inteligent decat ce au primit scris de la cotroceni.

  34. eu una o admir pe doamna Firea pentru calmul si domia de care a dat dovada, raspunzandu-i lui
    BOUreanu calma iar mai apoi spunand fabula aia.
    cei care spun ca, Gabi Firea a gresit trecand la contraatac sunt niste lingai basescieni.Ti se face rau cand vezi ce este in tara asta(m-am uitat pe blogu’ lu’ nene boureanu in care scria cat de drept si de hotarat este el sa ajute tarisoara)…doamne…imi vine sa ma iau cu mainile de cap si sa ascult sfatul lui Mircea Badea si sa ma car naibii din mormanul esta de rahat, si am doar 14 ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.