Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Faraonii PDL pleacă-n grup la brutarie

Faraonii PDL pleacă-n grup la brutarie

UPDATE: Cică Boc ar fi demisionat DACĂ ar fi pierdut la Cluj. Adevăru-i că-n restul ţării partidul al cărui preşedinte este a obşinut rezultate strălucitoare şi ar fi fost o ruşine să piardă taman la el acasă

PD a devenit o masă amorfă, fascistoidă, dispusă la orice pentru a parveni politic şi financiar. A vrut să acapareze politic toată dreapta, să înglobeze prin absorbţie PNL şi, pentru că n-a reuşit, şi-a tras şi-un L în coadă pe chestia asta. Lăcomia l-a transformat într-un partid de mase. Iar masele nu se pupă niciodată cu elita.

Pedeliştii au vrut să ia tot şi sunt pe cale să rămână fără nimic. Fiindcă s-a votat cu ură. Nu neapărat pentru USL, ci împotriva “regimului Băsescu”. Stâlpii electorali de odinioară au fost, aproape toţi, măturaţi. Partidul care a guvernat până acum vreo lună juma’ a fost literalmente dat afară din Bucureşti. (articolul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

77 thoughts on “Faraonii PDL pleacă-n grup la brutarie

  1. E supărare mare în gaşca lu’ Traian de Murfatlar. V-amintiţi cum le spunea el alor lui că dacă nu iau la locale cel puţin jumătate plus unu din voturile USL, vor merge în opoziţie? Nici măcar asta n-au mai apucat, pentru că guvernul cu termen redus al cuvântătorului UTC-ist MRU a fost trimis la plimbare. Cât despre jumătatea plus unu visată de Traian cel Beat, apăi dacă 17% e jumătate plus unu din 55%, atunci nu-i bai! :))))
    În ceea ce-i priveşte pe faraonii PDL, nu-i rău să meargă la brutărie. Cei care scapă, se vor bucura în libertate de o lungă şi binemeritată opoziţie!

  2. Trecand peste votul politic negativ, disperat sau plin de ura, asa cum spune domnul Victor Ciutacu, care a caracterizat rezultatele localelor, eventualitatea repetarii acestuia la alegerile parlamentare incepe sa ma ingrijoreze, nu datorita prognozatului castigator, a carui buna-credinta nu o pot pune la indoiala, ci datorita posibilelor abuzuri pe care le poate genera si permite o majoritate absoluta a unei forte politice. Este pentru prima data, dupa 20 ani, cand vad procente la consilii locale/judetene de peste 50-60%. Inca ne mai amintim de 30 mai 1990, momentul cand majoritatea absoluta castigata de FSN a pus la discretia unui singur partid intreaga bogatie a unei tari, odata cu viitorul acesteia, fara nici un fel de opozitie reala parlamentara. Pentru unii a fost absolut sublim, cel putin perioada de pana in 1996, cand s-a pus baza marilor averi pe spatele nebuniei bancare si a privatizarilor frauduloase, pentru altii din acel moment a inceput o viata amara, trista. Nu am culoare politica, pentru ca sunt convins ca nu exista un politician sau o forta politica pentru care sa conteze in mod sincer ce cred eu sau ceea ce am eu nevoie, insa trebuie sa fiu sincer cu ceea ce simt si sa impartasesc si celorlalti ingrijorarea fata de o noua majoritate absoluta in parlament. Nu cred intr-o noua generatie de politicieni, nu cred in lupul care isi schimba naravul, poate abia in urmatorii 10 ani sa se nasca viitorii oameni politici, desi cu greu vom putea spune ca vor fi exponentii unei noi generatii, asa ca mai avem de asteptat, care vom mai supravietui.

  3. ….si confiscarea a ceea ce au furat…brutaria doar(mai ales doar cu suspendare nu ma multumeste)

  4. prostii. nu ajunge nici unul la brutarie. nu pentru ca nu ar merita ci pentru ca un proces poate fi trenat amanat prelungit pana dispare de la sine prin prescriere. doar ce s-au invatat cum se face.

  5. Trebuie sa ai informatii sigure cu privire la alegerile care s-au desfasurat in tara de scrii cu atita siguranta. Din pacate noi nu avem nici o informatie despre cine este de exemplu primarul Galatiului sau al Brailei. Mi se pare ca secretomania asta tine de regimurile dictatoriale cele mai abjecte cu putinta

  6. In Mangalia Primaria este inconjurata de jandarmi si in momentul acesta nu se stie sigur cine a iesit Primar!

    Azinoapte la 2 iesise Radu Cristian (candidat independent) si dupa, a aparut Iorgus (PDL) cu 400 voturi! Asa, ca o coincidenta..

    (ca o informatie suplimentara, Iorgus a mai fost primar, cand s-a vandut Padurea Comorova si Centrala aceea renumita a Mangaliei care dupa tranzactie nu mai dadea caldura decat cu cca.500 lei/giga, restul… frig, frig.
    o vreme Iorgus a fost si deputat)

    Va rog, aruncati-va o privire si in provincii, pentru ca acolo au loc cele mai mari abuzuri. Nu vreau sa dau in teoria conspiratiei dar aici sunt adevarate retele compuse din gulere albe(functionari sau juristi bine pozitionati social si profesional)+interlopi.

    Aici, pe Litoral se fac foarte multi bani domnilor!

  7. PDL a primit ceea ce a meritat.
    Insa mizerie sondajelor / exit poll-urilor este inimaginabila.
    Cum sa-l dai pe Boc pierzator clar, dar el sa castige?
    Cum sa zici ca Nicusor Dan nu i-a nimic, si sa ajunga la un scor de 8-9%.
    Ma intreb daca nu se incerca o manipulare, cel putin in unele locuri (nu vreau s-o dau in vadimeala) poate Nicusor Dan ar fi luat mai mult decat Prigoana.
    Sondajele au dat-o in bara si in 2009, si acuma, si nu cred ca din “greseala”.

  8. Esti primul jurnalist care are o pozitie normala,te felicit ca nu te multumesti cu ce s-a intimplat ieri si ceri pedepsirea vinovatilor.De asemenea,le doresc si colegilor de la JN si A3 sa ramina aceeasi,cu aceleasi pozitii.
    Chiar daca nu vor fi schimbari majore in viata noastra,cu care ne-am obisnuit,mie unul mi-ar fi de ajuns si un pic de brutarie.Un pic de brutarie pentru curvele fara scrupule,poate pe viitor va baga spaima in politicieni.

  9. @pt.Lucian – singura iesire din criza este demisia lui Basescu.
    Altfel toata lumea e obligata sa faca ORICE pt a-l da jos, inclusiv sa acorde 50-60% unui singur partid.
    Daca si-ar da demisia eu fac pariu ca raportul de forte pe scena politica s-ar echilibra vizibil

  10. super tare articolul, pacat ca pana la ,,brutarie” e cale lunga!
    Poate viitorul legislativ va face legile mai clare si procedurile mai rapide

  11. Mai terminati cu bocitul de 50-60% = FSN. nu e fsn. sunt doua partide complet diferite, intr-o alianta pe termen mediu, alianta care, mai devreme sau mai tarziu se va destrama.
    Si in plus, acum 4 ani aveau tot la fel de multe voturi daca i-ai fi luat impreuna, deci situatia de fata nu e deloc deosebita. De fapt, in acesti 4 ani tot ce s-a intamplat a fost aparitia sinistrului PPDD(LL). Votantii au plecat de la pdl la diaconescu, si cam atat. E foarte posibil ca de la toamna sa avem un guvern pdl+ppdd+???.ihhh!
    Mai terminati cu propaganda.

  12. Olguta l-a invins pe cel eliberat de slugile lui Basescu din magistratura galateana. Oare nu ar fi timpul sa se faca putina ordine si intre jupanii pentru care alegerile nu mai au nicio importanta pentru ca ei tot deasupra cad???

  13. Sunt din Arad si sunt dezamagit de rezultatul votului local. Dar am citit acum o declaratie a lui Falca cum ca se astepta la o mai mare apreciere din partea aradenilor dupa vizibilul progres al orasului si ca acest progres va fi mai lent pt ca nu are majotitate in consiliu. Deci ne pedepseste ca nu l-am votat cu 90% cum probabil si-ar fi dorit. Citandu-va “E NOAPTEA MINTII”

  14. Domnilor haideti sa fim realisti.Domnii care joaca destinele omenirii si noua ordine mondiala nu se afla la Bucuresti. Totul se rezuma la bani.Pensionarul care are o pensie lunara depinde de banii guvernului. La fel si profesorul si medicul . De unde bani domnilor pentru ca USL ul sa isi asume o treime din programul cu care a venit? Noua ordine ne place sau nu apartine firmelor private,globalistilor, bogatilor celor care au bani si produc bani.Am ajuns aici fiindca omenirea este un animal viu, dirijat de interese egoiste, umane ,individuale. Sa nu credem ca acesti oameni vor opri cumva disponiblizarile sau renunta la austeritate.Niciodata fiindca nu au bani simplu iar economia este facuta de bani si de cei care au acesti bani.Statul nu poate fi puternic fiindca nu produce nimic si ce a produs a fost vandut la bucata si luat cu japca,spoliere a Romaniei cum s-a intamplat si cu sarbii, cu bulgarii, mai putin cu cehii si polonezii . Viitorul apartine celor care intreprind ceva chit ca iau cratita si dau la politicieni in cap. Politicienii sa reduca taxele, sa reduca aparatul de stat a lor, sa produca locuri de munca, salarii decente nu golanesti de mari si atunci poate ca vor reveni niste investitori cu bani in tara asta.Altfel de ce ar dori cineva sa faca afaceri aici? Nu sintem nici Londra,nici New york, nici Abu dhabi, Dubai etcetera. Ceea ce vine este capitalismul promovat de chinezi,de filipinezi, lupti sau crapi simplu.Si vad ca in ultimii 20 de ani chinezii ne-au intrecut cu brio de ce fiindca am fost prosti si ne-am lasat condusi ca oile. Atunci sa continuam cu voturile.Amin

  15. Sunt din Cluj si mi-e ingrozitor de rusine. In apararea mea invoc faptul ca atat eu, cat si alti zeci de mii de clujeni ne-a mutat in comunele din jur. Asa se explica de ce la CJ a pierdut finul, care a facut cate ceva pt cluj oricum mai mult decat nasul. Ala chiar a luat tzeapa pe vot politic ( a se citi din ura). In fine, mi-e rau, fizic, ca in dimineata de 7 decembrie 2009. Dar sa-si asume raspunderea si cei din USL si in special Nicoara, noul Geoana. ‘mnealui merita o parohie, ca tare cumintzel a fost in campanie, mai ca a intors si celalalt obraz. Boc era ideal ca sac de box, ca Bute in ultimul meci. Dar au venit ai mei, clujenii, ardgeleni verzi si au dat cu stampila. Daca aveau puterea probabil il puneau iar pe Apostu director tehnic sau viceprimar…Iar mi-e rau. Ma duc sa ma tzap de pe Cetatuie!!!

  16. Ca de obicei, scrii foarte bine. Dincolo de tonul patimas si dusmanos, baietii de la PDL ar trebui sa se gandesca serios sa te ia drept consultant. Stii sa pui degetul pe rana.

    Daca as fi de-a lor, din articolul tau din JN si din acel judicios “Fereasca Dumnezeu de mai rau” al lui Base, as trage drept concluzie ca la toamna scorul PDL nu mai poate fi acelasi. Ori 10 procente in plus (reintra in carti, consecinta a unei campanii bune si a unei eventuale erodari a guvernarii), ori 10 in minus (cand putem comanda deja coliva).

    PS Daca pedelistii nu au bani sa te angajeze, macar sa citeasca ce scrii. Decat sa plece urechea la pupincuristii din jurul lor (cati or mai fi ramas?!), mai bine la un dusman cinstit, pe fata, care-i si bun cititor al politicii. Nu?!…

  17. 1.asta-i din ciclul , un zmabet pe 16mm

    2.o expresie prozaica din ‘die hard 2’ ce i se potriveste lui bock:’lucky fuck’…am vorbit cu niste cunostinte din Cluj, se spune ca , arena cluj a adus de fapt voturile ce fac diferenta la cluj, fanilor lui ‘U’ din localitate li s-a dat neoficial ,moca, acest stadion.Olguta de la Craiova stie si ea ce stie!
    3.o stare de non-combat Rus -boc!!!sunt de acor cu Niels si cei ce sustin teoria asta!

  18. Aoleu, si ce voiai…sa castige PDL?Cred ca toata lumea se astepta la asta si nu este deloc un rezultat surprinzator, au primit exact ceea ce au meritat, pana la urma dupa o perioada destul de lunga in care au fost la putere, era timpul ca lucrurile sa se schimbe.E inevitabil sa se intample asta asta mai ales in asa o perioada grea , nicio formatiune politica nu poate guverna la nesfarsit.Sau vrei sa spui ca tu te asteptai ca PDL sa invinga USL?Eu chiar cred ca este un scor destul de mare avand in vedere tot ce au facut.Asa ca nu va mai mirati atat, asta e situatia si asa trebuia sa se intample.

  19. Din pacate nu au plecat absolut toti la brutarie, din pacate eu personal aud inca destul de des il votez pe cutare si ce daca fura, toti fura, dar el macar a si facut ceva pentru noi, floricele si sensuri giratorii cat cuprinde, pe cati bani ce mai conteaza. Pana cand vor exista oameni carora le vor scoate ochii cu doua prostii cumparate pe bani multi furati tôt de la ei din buzunar, specia de smenari politici nu va disparea.Tôt azi am auzit si “nu ma uit niciodata la Antene il pupa toata ziua in fund pe Voiculescu”????? Noaptea mintii.

  20. pleaca faraonii, vin baronii: negoita, oprisan, dragnea… credeti ca i-am uitat ?

  21. Corect, portocalii au fost spulberati .Insa in orasele in care alianta psd cu pdl (numita in 1990 fesene) s-a perpetuat de 20 ani au reusit sa se mentina.Deasemeni se observa ca alianta pdl cu udmr functioneaza perfect la cluj.Privind unele abateri electorale (unde Rus si politia ar fi trebuit sa actioneze ca la carte) putem crede ERONAT ca Rus este priministrul ,iar Ponta ministrul sau.Probabil ca Ponta are niste reminiscente de pe vremea cand Rus era mai mare in functie ca el, un biet tinerel social democrat.

  22. @LUCIAN Ai dreptate .FSN supravetuieste si mai face/a facut jocurile in cateva judete.Daca FSN va face jocurile si la nivel central ma tem ca ANTONESCU va lua o mare plasa, cand in 2014 FSN(daca nu place termenul o sa zic PSD +PDL) va avea propriul candidat castigator la presedentie.Vorba lui geoana”NU SE POATE ca un partid asa de mare sa n-aiba candidat”.F,f,clar.

  23. Buna seara d-le Ciutacu,

    “USL şi-a legitimat prin vot guvernarea. Dacă se consolidează şi joacă inteligent, la iarnă-i mută pe portocalii dincolo de porţile Casei Poporului. Şi, primăvara viitoare, pe Băsescu la brutărie..”

    Cum exprimati in acest final de articol ,asa dorim si noi sa fie!

    Cu mult respect,
    ioanap

  24. Mie ce mi se pare trist este ca vesnic ajungem sa votam ” anti” si nu ” pentru”.

  25. Ai spus ca “daca USL-ul se consolideaza si joaca inteligent” …
    Dupa imbecilitatea , lenea , lipsa de organizare coerenta si noncombatul pe care l-a avut USL la Arad , dand ocazia PDL sa renasca din propria cenusa sub o noua coloratura ( verde) , titulatura (MC-L) si conducator la fel de parsiv si lipsit de scrupule ca si Basescu , dar mult mai inteligent , tenace si cu ambitia feroce a celuia “flamand” PORNIT DE JOS DE TOT ! 🙄

    Asa ca USL-ul isi cam joaca sansa pe muchie de cutit ! 😡
    Din pacate …

  26. Ma refeream , bineinteles la Falca si la nucleul de forta PDL-ist din Arad.

  27. se aude zanganit de catuse… ceea ce e bine. gasca portocalie va avea ragaz pe termen lung sa mediteze la cat de naspa e viata cand trebuie sa dai socoteala pentru toate furaciunile. puscarie indelungata…

  28. @Mihaella: tu pricepi vreodata ce scriu eu? am serioase indoieli…
    @Crocodilul: daca ai da un search pe google, nu ti s-ar mai parea ca-ti ascunde cineva informatii gasibile pe aproape orice site de stiri
    @alphas: au bani suficienti, da’ nu-i cazul; nici din partea lor, nici din partea mea

  29. Au facut blat pe fata la Cluj si Alba Iulia.L-as intreba pe micul Titulescu cu cate etaje e tortul ca blatul de la baza e promitator.Ca sa-l citez pe tov. Cocos “e prea putini oameni de valoare ca sa se certe intre ei” mai ales la Cluj.Sa ne simtem bine si sa avem succesuri.

  30. Nu-s de acord cu ideea votului “disperat, cu ură”. USL a luat la votul politic ceva mai mult decât au luat cele trei partide împreună în 2008, dar nu mult mai mult. Ce e remarcabil însă e că PDL a pierdut masiv în Bucureşti şi oraşele mari (cu câteva excepţii). Dar în aceste oraşe şomajul e cel mai mic şi veniturile sunt cele mai mari! PDL nu a pierdut masiv la sărăcimea din orăşele şi de la ţară, ci la clasa mijlocie din marile oraşe. E un lucru pe care l-am remarcat mai demult: cele mai crunte înjurături la adresa PDL nu veneau de la asistaţi, bugetari sau pensionari ci de la micii patroni, iar rezultatele astea confirmă situaţia. PDL nu este şi nici nu e perceput ca un partid liberal. Acest partid nu reprezintă de fapt pe nimeni, nu are o bază electorală ci doar nişte indivizi care prin diverse mijloace au reuşit să mai obţină voturi de la oameni săraci care nu mai aşteaptă nimic de la politică şi în consecinţă îşi dau votul pe nimic.

  31. Eu cred ca greseala fatala a PDL-ului a fost ca nu au lasat-o pe Roberta sa numere voturile. Ce crezi, nu am dreptate? Iti poti inchipui ce rezultate avea PDL-ul? Iti urez sanatate tie si celor dragi!

  32. Si ala de-l pomeneai, Scripcaru, cam la limita. In ciuda faptului ca acum 4 ani obtinea 70%, daca nu ma insel. Insa, de data asta, fara consiliu si cu alta guvernare. “Succesuri” ii urez.

  33. Pe Basescu il doare’n 14 de rezultatul alegerilor locale. Si el si ceilalti membri ai Mafiei au pusculita plina si li se rupe de ce urmeaaza sa se intample. De aceea rolul DNA in retinerea si intocmirea dosarelor penale a acestor infractori este foarte important.

  34. Tare Victore asta cu Mihaela.Spontan,la fix si buna poanta.
    Este ca vorba lui Oprescu.Eu nu-s de vina ca Prigoana a luat “x” la suta.

  35. La Cluj si la Brasov multi PSD-isti au votat PDL-ul.Si-au adus aminte ca au fost COLEGI in anii 1990=1996.Am crezut in crearea USL, fiindca s-a inteles ca numai o FORTA POLITICA PUTERNICA va putea disloca COALITIA TOXICA formata din PDL+UDME+UNPR.Deasemeni cred ca USL va rezista pana in 2014 si va face unele lucruri bune,pentru a mai remedia distrugerea lasata de portocalii.In 2014 USL se v-a destama,din cauza unor membrii PSD (cu trasaturi feseniste) iar PNL va lua din nou plasa.Nu stiu de ce Ponta nu ia masuri IMEDIATE de destituire a sefilor PSD din aceste orase.

  36. Regretul meu este că n-a pierdut peste tot în ţară (Arad, Braşov, Cluj, etc.). Problema este cu cei care au ştampilat pdl-ul pe te miri ce ? Vorba lui Mircea Badea, ăştia ar trebui să moară în chinuri … La Cluj, după părerea mea, Rus i-a “trântit meciul” lui Boc şi personal, mă aştept ca Rus să fie trimis de Ponta la o plimbare prelungită cu Boc. Este inadmisibil, dacă este adevărat ce s-a scris în presă ca s-ar fi petrecut acolo între 3.30-5.30, ca să nu existe reţineri, reţinuţi, forţe de ordine, etc ? Şi mai spun clujenii, că Nicoară ar fi prestat “subţire de vară” comparativ cu nemernicul de Boc. Ar fi un motiv temeinic de plimbare şi ptr. Nicoară, dacă-i adevărată şi asta ? Ăştia la Cluj cred că vor rămâne cei mai “minunaţi” cu bocul lor reales după tot prăpădul care l-a lăsat în urma sa. Îmi este dor de “tanti Nuţi”. Abia aştept s-o văd la TV după “ciufuleala” asta locală, cum emană `mneaei lumina part`democrat`liberal.

  37. Bun, consultanta politica pe bani e clar ca nici ei nu iti cer si nici tu nu le dai fostilor… Da’ sper (pentru binele lor!) ca macar sa citeasca analize gratis s-or mai pricepe. Ori inca o tin langa ca oricine ii critica e “tendentios”, “rauvoitor” si “incorect”?! Ca ii cred in stare, la cat de anesteziati si autisti par in conduitele lor zilele astea.

    Pentru binele general – inclusiv al nostru, al celor care nu prea depindem de politica – imi doresc la toamna un parlament cu o majoritate clara, dar nu coplesitoare (<=55-60%), ca daca se trece de 60% am iesit de tot in / din peisajul spoielii de democratie de la noi.

    Sunt extrem de curios ce-or sa faca cei din PDL cu marii lideri perdanti ai partidului. Dupa mine alde Udrea, mai ales, dar şi altii ca ea ar trebui sa faca multi, multi pasi inapoi. Chiar si Boc, zic eu, dincolo de victoria lui, nu prea mai are de ceva vreme autoritate in partid si nu da deloc impresia ca e acel lider in jurul caruia sa se replieze putinii membrii si simpatizantii fideli ramasi pe baricade, ca sa isi linga ranile si sa isi planifice contraofensiva.

    Daca astia care-s azi oficial in prim planul ascuns al PDL (nu i-am prea vazut in media zilele astea!) se agata in continuare de functii si refuza sa iasa PROMPT din peisaj, la toamna avem 75% USL. Macar. Ceea ce ar putea fi perfect democratic, dar nu tocmai normal. Şi nici bine, dupa cum stim cu totii.

    Dintre liderii locali / regionali ai PDL, singurul care chiar n-a meritat sa piarda este Flutur, chiar daca nu-ti prea place tie de el. Cat mai stiu eu ce si cum e prin tara, strict din ce-am vazut (ca infatisare, infrastructura, facilitati de afaceri si dezvoltare), cel mai bine s-au miscat in ultimii 7-10 ani Sibiul, Clujul, Bucurestiul, Piatra Neamtul, Suceava (si Bucovina, mai ales) si cei de acolo meritau sa ramana in functii. Ca buni gospodari.

    Se vede insa ca lumea este satula pana peste cap de fosta guvernare. Dovada este ca s-a votat politic chiar si acolo unde n-ar trebui sa fie in joc decat abilitatile de gospodar ale candidatilor la primarii si consiliile judetene. Şi au castigat oameni care nu au dovedit, unii, nimic, numai pentru ca lumea este satula de cei vechi. Dupa mine, dincolo de scorul electoral jalnic, ca s-a votat astfel este semnul unei infrangeri mult mai zdrobitoare şi mai profunde pentru PDL şi un diagnostic de suferinta grava. Faptul ca unii oameni care au facut multe pentru zona (orasul, judetul) lor – şi au fost apreciati pentru asta – au pierdut strict pentru ca au fost perceputi ca pedelisti.

    Pentru mine toate acestea sunt semne ca ura / revolta / repulsia populatiei fata de pedelisti e mult mai consistenta şi mai profunda decat o arata scorul de pe tabela. Mult mai semnificativa decat par sa-şi dea seama pesedistii insisi.

    Ca sa ma fac inteles, hai sa vedem cum stam daca dam deoparte voturile primite de cei apreciati local, care au fost votati – cu scarba, ca atunci cand iei un medicament ce nu-ti place – pentru ei. Adica alde Falca, Pinalti, Scripcaru, Flutur, Boc. Mai ramane oare PDL-ul cu macar 7-8%? Probabil ca da. Dupa mine, cam pe aici sunt ei cu adevarat, ca partid.

  38. Am auzit aseara speculandu-se un troc intre PDL si USL, via Basescu, conform caruia, in schimbul castigarii primariei de catre Boc la Cluj, PDL ar renunta la schimbarea acestuia la sefia partidului cu MR Ungureanu.
    Acum, nu trebuie sa credem chiar tot, insa nici fum fara foc nu iese, nici Nastase nu doarme linistit in asteptarea apelului in cazul Trofeului Calitatii. Ca veni vorba, cand zicea “Doamne fereste de mai rau”, Basescu se gandea cumva si la Nastase? Asta ar fi o crunta lovitura aplicata USL in general si lui Ponta in special.

  39. Articolul e excelent.

    Cu cât “câştigă” Boc? Cu 100 de voturi? La nivel de Cluj-Napoca ( că vorba ta, aşa se cheamă oraşul şi nu pe scurt, Cluj ), 100 de voturi raportate la peste 117 secţii de votare ( câte a avut Brăila ), înseamnă fix NIMIC. Nu trebuie să fii vreo inteligenţă sclipitoare ca să-ţi dai seama că era absolut necesară renumărarea. Ce înseamnă mai puţin de 1 vot pe secţie, în medie??????

    Nu-i nimic, cred că-l aşteaptă “brutăria”. SOON. 😎

  40. A trecut si votarea. Sa auzim acum despre audituri si despre interdictia de a parasii tara. Vom fi de rasul curcilor daca nu se iau aceste masuri si vom afla ca s-au emis mandate de cautare prin interpol. Blat sau ne-blat, sa fie atenti fiindca romanii au inceput sa ia atitudine si suntem cu ochii pe ei.

  41. Suntem niste naivi.
    In fond, exista un club de 15-20 personaje cheie in tara asta, care discuta la orice ora intre ele si fac jocurile din umbra.
    Show-ul este pentru ochi si urechi, adevarul insa numai pentru un club elitist si exclusivist. In cazul in care ceva rasufla in presa, imediat este aruncat un show care sa distraga atentia.
    In acest context, anumite evenimente, cum ar fi momentul din dezbaterea la prezidentialele din 2009, cand Basescu a dezvaluit intalnirea la ora de taina dintre Geoana si Patriciu, ar trebui interpretate corect, fiind practic excluderi din clubul respectiv ale unui personaj sau altul. Sa fie oare de vina ambitia lui Geoana de a juca pana la capat contra lui Basescu, desi fusese avertizat ca “nu este acum momentul”? Cat de interesant ar fi sa aflam de ce nu era defapt atunci momentul…!!!
    Una peste alta, poate nu am gresi daca am privi ce se intampla acum nu ca pe un “exercitiu democratic”, ci ca pe o parte a unui joc dinainte stabilit. In acest context, castigarea primariei de catre Boc in extremis poate fi doar un necesar reglaj la ceea ce era stabilit, reglaj care nu este singular, insa doar este poate cel mai sonor. Ca se gaseste Nicoara sa protesteze, este normal, este lasat si chiar incurajat sa protesteze, deoarece alegatorul trebuie sa vada si sa creada, in timp ce bietul Nicoara nu este altceva decat o inocenta victima a unui reglaj intr-un joc dinainte stabilit.
    Daca ma acuzati de paranoia, chiar nu va condamn, este atat de putin credibil ce scriu eu aici incat trebuie sa fiu nebun sa cred asa ceva, motiv pentru care va rog sa luati aceasta postare ca un pamflet.

  42. Tot pamflet…
    Faptul ca jocul este bine organizat si regulile respectate reiese si din mult discutata demitere/demisie a lui Basescu.
    Se vede clar cine are acces la acel club exclusivist si cine nu, dupa cum parerile sunt impartite – trebuie sa fie suspendat/demis, rerspectiv nu trebuie demis.
    Este usor de recunoscut cel care are intr-adevar acces la planul jocului, singurul care a afirmat sigur pe el si categoric: “Basescu isi va termina mandatul”. Surprinzator sau poate deloc surprinzator, partenerul acestuia continua sarabanda declaratiilor pro demitere, ceea ce, daca privesc in urma si la evidentele contradictorii petrecute intre cei doi parteneri in timpul guvernarii MRU, imi da impresia ca numai unul dintre cei doi “stie” jocul. Daca asa stau lucrurile, cred ca vor fi “surprize” la desemnarea candidatului USL la prezidentialele din 2014, daca va mai fi USL dupa noiembrie 2012.

  43. Datorita escrocheriei unor infractori de tip Basescu, riscul ca sa iasa Dan Diaconescu presedinte la viitoarele alegeri este cat se poate de real.

    Pauperizarea grosului populatiei votante este maxima !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.