Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

unu, doi, trei, patru, cinci) către aprecierile mele scrise la adresa lui Geoană. Alea vorbite sunt în arhivele Antenelor şi n-am nici chef, nici interes să le caut.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Falansterul de la Dăbuleni şi spriţul de Segarcea. Câtă dreptate avea Iliescu…

  1. @andrei
    pe motiv că tu afirmi: “Singurul motiv pentru care am votat si voi continua sa votez PDL este cota unica de impozitare!” io-s sigur că, spre deosebire de “nenea” Victor care are acces la IP-ul tău, tu n-ai IQ. Sau dacă-l ai, e mai jos decît numărul meu de la pantofi. Nu mă obosesc să-ţi aduc aminte cine a introdus cota unică de impozitare, că m-ar strînge prea rău păpucii!
    Banzai!

  2. bubulea,

    citinmd azi ce ai scris, am ras cu o pofta nebuna bravo, cat despre andrei de incearcaq sa ne convinga cu basescu al lui, sa ne lase ca ne-am cam plictisit.scuze Victor de chat , a si sa nu uit felicitari si Violetei, eu nu sunt o persoana foarte scolita, dar citind pe blogul tau, imi face placere cand vad oameni destepti. cu stima dana

  3. Geoana a tot fost acuzat ca face jocul puterii,dar Ponta ca a facut cadou Senatul P.D.L.ului din prostie sau orgoliu,cui o sa foloseasca?.Cred ca am dat vrabia din mana pe cioara de pe gard.Mai cred de asemenea ca GREII regreta ca nu au luat o pozitie mai ferma vizavi de obsesia lui Ponta de a-l detrona pe Geoana.In interiorul U.S.L.ului vor apare frictiuni si nu exclud niste ;divorturi’si chiar “partaje”.In rest…respectele mele!.

  4. Ciutacule, eu nu te condamn. Omul isi poate schimba parerea, functie de cunostintele sale la un moment dat. Mi se pare normal sa judeci diferit functie de informatii nou primite.

    Eu nu as vrea acum sa fiu sustinator PSD si nu numai… cand te gandesti ca Geoana era prezentat ca o solutie salvatoare. A Romaniei???

    E adevarat ca cei 5.2 milioane au votat anti Basescu si nu neaparat pro Geoana, dar Geoana a fost sustinut de foarte multe partide. Ei ce au acum de zis?

    Geoana si Johanis, solutiile de mare viitor de anul trecut… si in rest? In rest doar gargara, zero solutii. Nici macar nu ai pe cine vota… din nou…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.