Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Faceţi voi, fără mine, noua guvernare

Faceţi voi, fără mine, noua guvernare

Azi sunt cu curu-n sus, am treaba si n-am chef de dezbatut povesti despre nimic; combinatia perfecta. Deci va las voua placerea, in eventualitatea in care chiar va preocupa, de a scrie aici dorintele/scenariile/banuielile voastre pe tema generoasa a constituirii noii puteri. Eu plec sa ma intalnesc cu elevii de la Colegiul “Mihai Viteazul” (poate mai gasesc si creiere nepervertite) si dupa aia, mai pe amurg, sa trag un şpriţ naprasnic si rece. Fiindca, indiferent ce se intampla, tot ei castiga.

P.S. Duminica seara (20:00) o sa performez pe Antena 3, la emisiunea “Zig zag” cu Ion Cristoiu; poate ca v-o fi dor de mine si nu stiti cum sa-mi spuneti.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

115 thoughts on “Faceţi voi, fără mine, noua guvernare

  1. 1. guvernarea o va face pd-l cu udmr, minoritari si probabil cateva bucati din alte zone, oricum fara psd si pnl
    2. psd ramane in opozitie

    asta e tot si sunt gata sa pariez ca asa va fi.
    pt mine ca om ce am votat mereu cu partidele istorice, pnt sau pnl,desi am multe de criticat in pnl, spun ca e cel mai bine pt acest partid este sa ramana in opozitie.
    -cu basescu numai un inconstient se poate alia.
    -tabara din psd care nu vrea cu basescu e singura constienta.

  2. S-a terminat telenovela. Nu mai ramane decit sa iasa T.B. hahaind ca sa anunte premierul de la PD-L. PSD si PNL formeaza opozitia.

  3. Procentul populatiei care s-a prezentat la vot, oare sa insemne “validarea” cu care se legitimeaza toti acesti ipochimeni ? Eu cred ca dimpotriva. Acest procent este expresia clara a unui imens NU pe care poporul l-a scuipat in fata lor. Pe acelasi principiu democratic al majoritatii ar trebui ca, daca prezenta la vot este sub 50%, votul sa fie anulat fiind considerat o revalidare a celui anterior si abia atunci a-ti fi vazut “rumânul” la vot. Oare nu au auzit ei de negatia prin tacere ? Absenta la vot este considerata nepasare si nu este adevarat. Este rfuzul de a semna un contract neechilibrat in care o parte(alegatorul) are numai punitati (plateste patru ani salariul si confortul alesului cel putin )fara speranta sustinerii intereselor comunitatii si cealalta parte nu raspunde cu propria avere in situatia in care nu respecta oferta electorala. Cred ca aici ar trebui sa intervina ” PROTECTIA CONSUMATORULUI”

  4. Hai sa privim mai in profunzime lucrurile. Ascensiunea fulminanta a unui lider din categoria AVENTURIER, asa cum il defineste politologul G. Le Bon, in 2000 prin personajul CV.Tudor, a avut un scop bine determinat si in folosul Romaniei. De capul lui, CV.Tudor a demonstrat in 2008 ca nu e capabil nici sa intre in Parlament. Cei care i-au facut in 2000 scenariul, regia si campania liderului PRM, ( la rindul lor, proaspeti membrii ai PRM ) nu si-au dorit sa-l aduca si la putere pe Tribun, ci sa stopeze dezastrul creat de PNT,PNL si PD si sa creeze, pentru prima data dupa 10 ani de la caderea lui Ceasca, posibilitatea guvernarii Romaniei de catre un lider tip CTITOR. Trecind peste extravagantele sale, Adrian Nastase se poate spune ca a se incadra in aceasta tipologie si a cooptat in cabinetul sau unii dintre cei mai buni profesionisti. Prin ei, guvernarea PSD a reusit sa demareze intr-o anumita masura procesele de schimbare si de dezvoltare a societatii romanesti. Acest proces a fost inghetat in 2004 printr-un procedeeu similar, dar subordonat unui scop contrar celui din 2000. Pentru ca ascensiunea in virful ierarhiei de stat a personajului de tip AVENTURIER numit Traian Basescu a adus numai deservicii interesului national. De aici, poti continua si singur analiza.

  5. Mi se pare o vesnicie de cand baselu’ ne sufoca ecranele si sufletele, de cand ne omoara cu “baile” lui, cu inventiile lui gen: presedinte-jucator!! In toata perioada asta n-a avut un singur cuvant demn de luat in seama. Vineri, la intalnirea cu PNL-ul m-a distrat pentru prima oara cand i-a replicat lui Tariceanu ca n-a avut impresia ca portofoliul inteligentei s-ar afla la ei, la PNL.
    In rest: Incurca-i drace ca tot acolo ajungem!

  6. Eu reiterez ceeea ce am mai spus.Si e informatie din interiorul interiorului.Ceea ce se negociase dinaintea alegerilor era:
    BLAGA-PRIM MINISTRU
    TARICEANU-PRES.SENATULUI
    Sunt si eu curioasa ce va iesi.

  7. Atunci il baga la Deputati.Am prins si eu o informatie de la PDL dinainte de alegeri.E foarte logic ce spui.Poate sursa voia sa spuna deputati. Ca sa vezi cum e cu zvonerii si raspandacii.Sunt un raspandac neprofesionist…

  8. Sa salutam victoria baronilor PSD,sa salutam notiunea de stanga falsa,sa salutam deceptia electoratului antibasescu,sa salutam ciolaniada PSD-PDL,sa salutam victoria in alegeri a presedintelui pentru al doilea mandat,sau cine stie daca roata vietii nu se intoarce si uitasem sa salutam schimbarea discursului PSD antiPDL,antibasescu intr-n discurs pro cei de mai sus,ce sa facem,ne-am umplut de saluturi.

  9. alianta posibila si incompatibila psd pd-l e tot ce ne lipsea , fratilor o sa fie distractie de ne-om prapadi toti p’aci prin tarisoara asta amarata si neguvernata de la revolutie incoa, astept alianta nu de alta vreau sa vad pumni in fata ciolane rupte buze sparte capuri crapate spinari tocite si alte mizilicuri in randul aliantei NU, sa inceapa circul cu cu leul base cimpanzeul boc aligatorul geoana tigrul iliescu si papagalul nastase, doamne tutane e ne mai distram!!!!!!!!!

  10. noi votam una si ei fac alta.migrarea politica este , un cancer , care strebuie starpit.DEPUTATI CARE PLECA DIN PARTIDUL LUI , TREBUIE SCOS DIN PARLAMENT.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.