Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Exclusivitate: viitorul premier desemnat

Exclusivitate: viitorul premier desemnat

…este primul supravietuitor al vaccinului antigripal de productie interna. E cadoul presedintelui pentru poporul suveran. Medicii s-au declarat incantati de reusita. Vaccinul va fi distribuit in intreaga lume. Vaccinarea va fi obligatorie prin Constitutie, dupa ce referendumul va consfinti triumful unicameralismului!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

162 thoughts on “Exclusivitate: viitorul premier desemnat

  1. Saracu’ Baselu, numai despre el scrieti toti. Va plateste Mogulu’ la articol, sau la cat de des folositi numele Basescu in el?
    Oricum, esti super inteligent… cred ca trebuia sa te numeasca pe tine prim-ministru ca iesea circ in parlament :)).
    Ideal ar fi, tu si Badea, unul presedinte, unul prim-ministru… dar sa fiti certati.

  2. Badea, Mircea Badea mi-a insultat în seara asta statutul de cititor inteligent. Mai inteligent ca alţii! A înţeles să fie trist cu poşta redacţiei. Cu Ioan T Morar. Da, recunosc, citesc Caţavencu. Am simpatii şi antipatii în cadrul acestei gazete. Nu o să îl uit niciodată pe Viorel Moţoc, sper să nu greşesc, pentru că la jurizare nu mi-a dat suta de euro la concursul “Tineret, mânia ţării!”. Îmi amintesc şi tema: “Îmi aduce moşul, nu ştiu ce îmi aduce”. Am pus articolulul în plic şi am aşteptat un răspuns… Surpriză: doar o menţiune. Corupţia exista şi pe atunci. În fine, am şi acum decupajul din ziar, mă mândresc lăuntric, nimeni nu mă înţelege. Dintre apropiaţi, evident. Cititori de alte alea. Îmi este permis un rânjet?

  3. victor tata, esti sigur ca nu-i vreo poza de-a lu’ bassse la varsta cand facea caca in pelinci?
    :))))) parca aduce cu el, zau!:))))
    oricum, inca o dovada ca porcu-i regele animalelor. politice.;))

  4. de ce 300? hai sa nu ne mai incurcam cu nemernicii astia de politicieni. eu zic ca ar fi suficient cate unul sa reprezinte fiecare judet si sa le spunem consilieri care sa dea sfaturi presedintelui despre cum ar trebui sa mearga treburile in tara. si eu zic ca presedintele ar trebui sa fie si prim ministru sa poata sa faca tot ce a promis fara sa mai poata politicienii sa-i puna bete in roate. si as mai interzice si partidele astea tradatoare PSD PC PNL UDMR. ca doar mai sunt atatea altele care au fost excluse abuziv de la putere si care vor conlucra cu bucurie cu PDL. si daca nu ce e asa de greu sa separam PDL in PD si PL ca doar si americanii au tot doua partide si uite ce bine le merge.

  5. GENIAL !!!
    Pe frunzaghe, nu-l lasă Nutzi, pe Nutzica o vrea PM dacă-ar ieşi, dar zisăi E TERMINAT, rămâne buldogul * deghizat * în fată mare… că Maaareee-i grăgina Ta Doamne şi mulţi limbrici pedelici încap în ea…!
    Stimă şi respect, D-le Ciutacu V şi… e musai să vă FELICIT pentru intervenţia telefonică de azi, repet, Unul e Ciutacu , să ne trăiască şi noi pe lângă el, să se-oftice toţi şacalii!
    Sibilla

  6. Stie cumva D-l Ciutacu cam pe cand se preconizeaza discutarea ‘amendamentului’ la Constitutie privind obligativitatea vaccinarii contra pandemiei porcine? Si daca la noi in tara vaccinarea incepe doar dupa 1 decembrie, pe cand “raspandirea” vaccinului “in lumea intreaga”?
    Un raspuns la aceste intrebari ne va confirma, daca mai e nevoie, cat de “bine informat” este
    “jurnalistul cu blog”?!!!

  7. In judetul satu mare si in municipile din acest judet, unii membrii din partidul democrat, comercializeaza tigari cu timbru de ucraina prin pietele municipilori. Politia nu se atinge de acele femei de etnie roma care te agata si te intreaba daca nu vrei tigari mai ieftine. In multe benzinarii din judetul satu mare, se opresc 2 tiruri si se muta tigarile din tirul de ucraina in cel romanesc, si cine credeti ca pazeste tranzactia?, pai oamenii fidel domnului Maxim Vasile care este seful poltiei de frontiera in judetul satu mare.
    Fiecare traficant de tigar cotizeaza atat la domnu Maxim, cat si la pdl, de la 200 de lei lunar pana la 1500 lei lunar, in functie de castigul lui din aceste contrabande.
    Domnu Maxim este sustinut cu tarie de domnul Blaga, si pe cat era sa fie filmat de corpul de control a lui Dan Nica, dar Nica a fost dat afara si domnu Maxim a ramas impreuna cu domnu Giurea care sint sefii contrabandei in judetul satu mare!

  8. O alta pasarica PDL mi-a ciripit la ceas de taina ca grosul de bani pentru campania electorala a chiorului vin de la Jiji, Jiji Bekali. L-au “convins” ca marinarul are nevoie de bani… deci putem spune ca bannerele portocalii sunt bannerele lui jiji. In plus mai vrea si voturile lui jiji.Ca si la Omar, “presedintele hotaraste dar justitia e independenta”.

  9. ACESTA ESTE BULDOCUL DE VASILE BLAGA ZIS SI BIDEU GENIALA POZA SEAMANA CU BLAGA SI GASCA LUI DE BAGABONZI VIDEANU UDREA PRIGOANA IN FRUNTE CU NEROROCITUL DE BASESCU CARE NU A FACUT NIMIC PT TARA

  10. “Sa stiti ca eu am si ficatul si inima si mintea sanatoase si nu voi ceda presiunilor mediatice pentru nimic in lume, iar cu nervii stau cu mult mai bine decat ei” T Basescu

  11. Mesaj decriptat ( daca mai trebuia)
    Dixit Croitorasul:

    – mi-am terminat misiunea ( nu mandatul incredintat, ca a fost “la ordin”)

    – am vrut sa pun oameni ce se pricep la butoane
    ( mocofanii incepatori puteau gresi in defavoarea Sefului, ce are grade in plus)

  12. Mai cu asta sint de acord.Poate sa ajute Romania.Putem face din el caltabos si cirnati pentru hranit poporul.

  13. Am inteles ca D-l Presedinte “de indata” va numi un alt premier, cu reale sanse de a intra in gratiile Parlamentului si acesta sa-l voteze dupa cum ii “dicteaza constiinta”. Ar fi chiar o premiera. Si speram ca cel desemnat va fi al doilea “supravietuitor”dupa administrarea vaccinului pandemic.
    Dar pana atunci e drum foarte lung, si exista sansa ca si presedintele sa ia virusul. Oare si dumnealui va fi vaccinat cu produsul romanesc?

  14. E buna !!! Doamne fereste dar … cred ca o sa inghitim ( vrem – nu vrem )si porcaria asta; pana cand ?
    Hai sa votam !!!!

  15. Pare a fi cel mai integru prim-ministru propus vreodata de baselu, cu aia de o iau toti la misto de se numeste CONSTITUTIA ROMANIEI si pare a avea ca locatie a locului de legiferare centura Cotroceniului si unde basescu se mai opreste si o ia la “lupa” (nefiind inca legalizat o altfel de activitate), se pare ca daca vom fi obligati sa facem noi astia “pulimea” ceva prin graiul Constitutiei o vom lua si noi la “lupa” dupa modelul baselu.
    In fine sa-l citez pe Mircea Badea dar cu o ingaduinta de modificare a citatului in functie de vremurile care le traim sau imi permit urmatorul citat. “Traim in romania si asta ne ocupa tot timpu. Funny e ca nici basescu nu si-a facut inca vaccinu”

  16. Din declaratia domnului Basescu retin faptul ca numele doamnei Udrea a devenit “intoxicare murdara”. Vai de capu’ lui ce o sa-i faca intre patru ochi.

  17. m-am uitat la tine in segmentul “Despre” si ma gindeam, vorba lui Mitica ” se stringe latzul…”, ca e de viitor poza de grup.
    Adica pare imaginea luata undeva intr-o sala de asteptare de la Rahova.
    Singurul fericit este Oreste ( masonul in vesnica cautare si neinteles) iar cel mai surprins este tov. Cristoiu – comunistul, surprins ca urmeaza, el care a facut atitea servicii lui EBA. Tu parca te intrebi mirat : cind oare imi pun si numele meu de ordine, ca prea astept de multa vreme. Tot cu favoritisme si la intrare pe acilea?

  18. cu tot respectul, prezenta oanei dobre in emisiune a creat numai inconveniente: incrancenarea ei a crispat dialogul cu invitatii, a lasat multe intrebari fara raspuns (din lipsa de timp) si mi-a indus, ca simplu privitor, un sentiment de jena si inconfort. parerea mea…

  19. ODA IUBITULUI CONDUCATOR

    LA MULTI ANI IUBIT CONDUCATOR SI FERICIRE
    CU MANA TA PE SANUL UDREI SA CONDUCI
    PE INALTE CULMI DE DICTATURA
    BETIV,ATLET AL NAVEI CE SCUFUNZI

    TU ESTI UN ZEU SI BOC TI SE INCHINA
    SI PREDA DIN BRUXELLES TE LINGE-N CUR
    E DICTATURA,SOARE SI LUMINA
    IN INCHISORI CU GRATII SA NE PUI.

    SI TORTIONAR ,ACUZATOR SI SFANTA
    SA FIE MACOVEI,JUSTITIAR PE VECI
    IAR PASNIC LA BULAU SA NE DOBOARE
    UMILUL BLAGA,PREASFANTUL TAU CALAU.

    TU ESTI CA SOARELE SI LUNA
    SI FIICA TA CE FURA ,E NUMAI UNA
    IAR POST STINDARD AL PATRIEI PE VECI
    SA FIE AVRAMESCU,SLUGOIUL TAU PERVERS.

    ROMANI DIN TOATE COLTURILE LUMII
    AZI NOI PE BASE SA IL CINSTIM
    CA EL ,DOAR EL NE-ADUCE NOUA
    LAPTIC SI MIERE LA COPIII

    VENITI CU FLORI IN PIATA MARE
    SA ASCULTAM DISCURSUL SECURIST
    AL PRIMULUI FECIOR AL TARII
    AL MARELUI TRAIAN CEL SECURIST

    STIMA NOASTRA SI MANDRIA
    SA NE PUPI IN CUR TRAIANE
    PE TOTI DIN ROMANIA !
    SA TRAITI CUM VETI VOTA !
    JOS CU BASE SI GASCA SA !

  20. Off topic
    Cred ca toti copii oriunde s-ar afla (la scoala, la curs de initiere pentru inot, acasa) vor fo vaccinati chiar de la ora asta. Saracii ce vor plange!

  21. Facem haz de neca, dar asa cred ca o sa aratam toti oameni daca facem vaccinul antigripei porcine A H1N1cel prescris de Basescu.

  22. da’ chiar nu vede nimeni ca de fapt e clona lu Base? Aceeasi privire inteligenta, bine un pic mai centrata,acelasi zambet simpatic, aproximativ aceeasi podoaba capilara 😀

  23. Dumnezeule, ce fiinta e asta? in tot cazul, am ras de s-a speriat porcina de mine. ciutacule, esti razna!

  24. -Este adevarat ca doamnei Berceanu, sotia ministrului transportului i s-au concesionat 1500 (aprox.)km cale ferata in 3 regionale din tara, pe termen de 5 ani?

    -Este adevarat ca guvernul a dat o hotarare prin care acesti concesionari beneficiaza de multi bani europeni?

  25. Caricatura seamana perfect cu PDL-ul ,in intregime.
    Victor din pacate “doctorul tau” ascunde ceva care va iesila lumina cat de curand.Din sondaje serioase neaparute pe piata(unele parca da) rezulta ca mare parte din votantii doctorului se indreapta in turul doi ,daca Crin intra, spre el, si nu spre Base asa cum a spus dansul ca 80% sunt pro.Aseara atat la tine cat si la Realitatea a balmajito cu gratie iar deplasarea la Vatican a fost aranjata nu a fost o excursie,dansul stie cine a facut-o.Imi pare rau ca am avut incredere in Oprescu dar se pare ca banii si interesele sunt mai presus de demnitate si caracter.Crin clar este entru tutul doi iar zilele urmatoare o vor demonstra.Base va avea surprize mari in curand iar turul doi pentru el ar putea fi o iluzie.

  26. daca cineva il baga in turul II pe Crin,
    aceia sunt udemeristii. O primit se pare
    prikaz de la ai lor.
    Nu merg pe Geoana ca nu ii baga la guvernare.

  27. Este geniala creatura,acum ca este PROFESORUL
    “STILIZAT”SAU PREMIERUL in persoana, nu mai conteaza,cert este ca arata BESTIAL.
    Am auzit la STIRI , ca nu au vrut sa primeasca
    DEMISIA DL-UIPROF. DR.CERCEL STRAINU ,ASTA ESTE FOARTE BINE ,DL. PROFESOR ESTE O SOMITATE IN MATERIE,dar cum ramane cu INSULTA ADUSA?
    V-A TRECE DL.DOCTOR ATAT DE USOR ?
    S-AU POATE CINE STIE……

  28. @korbul: Interesanta idee, si ar fi minunat daca s-ar si adeverii, ca maghiarii sunt , in general, “soldati disciplinati”,iar Crin chiar ar avea nevoie de acele voturi , dupa cum vad eu ca sta treaba….

  29. Concluzia mea personala: Cercel e la fel de savant ca si Croitoru! Scoliti peste hotare cu bani grei de la buget fiind incapabili sa scape de metehnele securiste.
    “TESTE HEPATICE OBLIGATORII LA INTERNARE

    PROIECT DE LEGE dr Cercel & dr Serban Radulescu. Toti românii care ajung în spitalele publice vor fi verificati pentru infectia cu hepatite B si C, care tind sã devinã epidemice”
    Cu asta se ocupa tovarasul doctor Cercel! TESTE OBLIGATORII! Dupa atata scoala in lumea democrata tot ce a inteles tovu Carcel ,scuze Cercel, este SA INCALCE DREPTURILE OMULUI FACAND OBLIGATORII TESTELE DE HEPATITA! Corect este ca aceste teste sa fie la latitudinea pacientului/apartinatorilor.
    1. Costa bani! Nu sunt bani pentru TRATMENTUL bolnavilor si avem bani pentru SCREENING DE HEP C &B?
    2. Screeningul e praf in ochi! Nu VINDECA SI NU PREVINE boala! Bine ar fi ca sa fie investiti mai multi bani in IGIENA DIN SPITALE SI SERINGI DE UNICA FOLOSINTA!
    3. Rezultate fals pozitive- Am trait vreo 5 ani cu ideea ca sunt pozitiv la Hep B, dupa o testare in Romania. Am declarat ca tampitu pe tot felul de hartii ca sunt POZITIV LA HEP B. Am refuzat vaccinarea pt hep B pentru ca “eram” pozitiv si vaccinarea nu avea sens. Am pierdut oferte bune de job pentru ca o conditie era sa fi vaccinat contra hep B. ..pana intr-o zi cand unul din sefii mei imi spune sa refac testul in America sa fim siguri ca sunt pozitiv…Surpriza mare: ERAM SI AM FOST INTOTDEAUNA NEGATIV! Am sunat la centrul unde mi-au facut testarea si i-am intrebat cum e posibil sa greseasca? Raspunsul-“Da, uneori daca nu sunt bine spalate eprubetele de laborator ies rezultate fals pozitive”…
    NU SUNTEM IN STARE SA SPALAM “EPRUBETELE” DAR AVEM DE GAND SA CHELTUIM BANI PE SCREENING IN MASA? CATE REZULTATE FALS POZITIVE VOM AVEA?
    Pana tovu cercel nu-si scoate din vocabular cuvantul “OBLIGATIVITATE” am tot dreptul sa il consider un bolsevic imputit!

  30. SEARA DE POKER LA PALATUL COTROCENI

    “Astfel, primii asteptati la Palatul Cotroceni, la ora 17.00, sunt reprezentantii minoritatilor altele decat maghiarii.” Basescu isi face “incalzirea” cu ei, ca oricum astia nici nu se uita ce carti au: voteaza intotdeauna “pass”!

    ” urmatorii, la ora 17.45, fiind independentii din Parlament. ” Cu atia joaca doar septica ca sunt de-ai casei…

    “Incepand cu ora 18.30 vor intra la consultari reprezentantii UDMR.”Aici miza este tinutul secuiesc. Basescu va plusa blana ursului din padure.. daca Pishto “nu cumpara”, portile cotrocenilor se inchid in spatele lui cu un kiosonom seepen de rigoare, pentru ca …..

    La 19.15 sunt programati liberalii,” Aici pokerul se incinge cu adevarat. Basescu pluseaza la max. In final ii trimite acasa fara sa le arate “mana” lui pentru ca ASTA nu face parte din tema de campanie electorala.

    “la ora 20.00, pesedinstii.” Plictisit de poker, Basescu pocneste din deste si apar spriturile… incepe party timeeee! Ca doar nu fac ei blatul degeaba. Randurile chefliilor se ingrasa “incepand cu ora 20.45” cand blonda Udrea isi face vizita ei nocturna la Cotroceni aducand cu ea si “reprezentantii PDL.”

    Cheful se incinge pana cand Boc ajunge unde ii place lui …”sub masa”.

    Maine dimineata, cu ochii buhaiti de poker, basecu ne va explica cat de neputincios il face constitutia si ca noua lui propunere de prim ministru este “draga Stolo”.
    Ramane in vigoare “de ce va e frica nu scapati” adica pe romaneste “you can run but you cannot hide”… Ma crede careva ca Basescu are deja bagajele facute si pasaportul in buzunar?
    De ce? DE FRICA!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.