Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Everest 2013

Similar Posts

12 thoughts on “Everest 2013

  1. Bravo si felicitari inca o data pentru sustinerea voastra si nu cred ca e asa usor sa depui un asemenea efort sa te cateri, si nu vorbesc aici numai de efortul vostru de la catarari ci despre acesti tineri care duc steagul Romaniei pe cele mai inalte culmi.Prin paypal foarte simplu de donat, confirmare 4R689736KY204231V.

    cu drag

  2. @dirtman: adevaru-i ca prin Himalaya e ca pe Princess Grace, la Monaco 🙂

  3. foarte tare ce incearca baietii astia sa faca.sper ca intr-o zi sa ajung si eu sa calatoresc prin lume si sa escaladez cele mai inalte varfuri ale lumii.

  4. Am niste prieteni (ai unor prieteni) acolo.
    Intr-o zi cind ma voi fi saturat de tot,
    ma voi duce sa-i vizitez si voi medita la
    desertaciunea lumii o perioada mai lunga.

    PS: Sobaru a fost singurul erou pe bune din
    perioada portocalie de care s-au folosit
    usl-istii (ca si de evenimentele din Piata),
    iar Sobaru face ceea ce trebuie pentru el
    si pentru familia sa.
    E o dovada de mare ipocrizie ca cineva sa-i
    spuna lui Sobaru: “stai bre aici, ca totul
    va fi bine” in conditiile in care totul a
    evoluat invers pe fondul unor asteptari mari.

  5. Iti scriu acest mesaj in timp ce voi vorbiti despre colegul meu Adrian Sobaru. Gestul lui il inteleg. In TVR a avut loc o epurare a celor care nu stiu sa fie slugi ai sefilor. M-am angajat in TVR la 1.06.1978 si dupa un circ numit selectie de personal ma vad somer la 56 de ani. Si el a fost in acest circ, si din mila l-au reprimit. Iti stau la dispozitie cu toate actele cu care vreau sa ma duc in instanta (daca mai exista justitie ). Iti trimit doar un raspuns la o cerere care te va surprinde:
    Iata crerea nr.2013/11.02.2013
    DOMNULE PRE}EDINTE DIRECTOR GENERAL
    Subsemnatul TELISCA CEZAR dimiciliat in Bucuresti, str. Hrisovului, Nr.20, Bl. 11, Sc. B, Etj.3, Ap.31, Sector 1 salariat al SRTv
    Va rog sa faceti demersurile necesare pentru a mi se acorda prima de fidelitate ce mi se cuvine pentru activitatea neintrerupt` in SRTv, in conformitate cu prevecerile art.104 (1) lit. f din CCM in viguare.
    Iar acum iata raspunsul 17197 din 13.02.2013:
    Urmare solicitarii dv inregistrata la departamentul resurse umane cu nr 17197/11.02.2013, va comunicam urmatoarele:
    1 – in conformitate cu art. 104 alin 1 din CCM al SRTv dv. beneficiati de prima de fidelitate la implinirea celor 35 de ani de activitate neintrerupta in SRTv, in luna iunie 2013.
    2 – Avand in vedere faptul c`v` aflati pe lista celor care urmeaza sa fie disponibilizati incepind cu data de 01.03.2013, nu mai puteti beneficia de prima de fidelitate, deoarece in luna iunie cind ati fi implinit cei 35 de ani de vechime neintrerupta in SRTV contractul dv individual de munca nu va mai fi in viguare. Semnaza: Mihai Ovidiu Enea Coordonator cu atributii de director dep. resurse umane.
    Oare ce poti sa mai faci in fata unei asemenea umilinte? Si asta pe linga felul umilitor cum am fost dat afara. Iti stau la dispozitie cu toate dovezile caci doar presa poate sa farate eventualilor angajatori ca din SRTV nu au fost dati afara lichelele ci cei care au deranjat si nu au pile.

  6. Foarte interesant ceea ce vor sa faca baietii dar nu stiu ce sanse au,vor avea multe dificultati pe langa cele financiare.Oricum eu le doresc succes!

  7. Bravo pentru initiativa! Insa badea este penibil in poza cu manusile alea… si penibil in general in ultima vreme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.