Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > EBAMA – fiica instituţiei prezidenţiale

EBAMA – fiica instituţiei prezidenţiale

Întrucât un tonomat cu euro-şi ţine întotdeauna promisiunile, aseară am semnat în direct pentru susţinerea candidaturii independente a fiicei instituţiei prezidenţiale pentru alegerile europarlamentare. EBAMA, fată dragă, ascultă ce-ţi spun, că-s om bătrân: eu sunt singurul care te susţine dezinteresat (poate o va face şi nea Valy Stan), restul celor care-ţi suflă-n foale vor să se pună bine cu instituţia nea Trăian.

UPDATE: Nu înţeleg de ce deontologii din trustul eolian se opun candidaturii fetei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “EBAMA – fiica instituţiei prezidenţiale

  1. Honorius are un mic deficit de maturizare cel putin asa parea la TV…Peste 4 ani o sa fie pe liste…Daca Nikita nu nastea lunile astea probabil intra si ea in cursa ca Independent in cursa,de ce nu ?!Geme tara de tzoape telenoveliste si de fetite “rele” de cartier asa ca precis reusea,i le lasa lui EBA,nu raman ele nereprezentate in PE.

  2. Deocamdata cred ca EBA il ajuta pe Prigoana si nu invers! Realizati care sunt oamenii lui Basescu? Udrea, Cocos, Videanu, Prigoana, Mantog, Casuneanu… Toti sunt murdari, parveniti, tupeisti obraznici, nesimtiti! Pe cine sa stranga Basescu in jurul lui decat niste lichele ca si el!

  3. Ce face Liiceanu cu apelul sau la lichele? Citeste alaturi de Plesu si Patapievici liotei basescinene din cartea sa? Stau ascunsi cu totii in frunte cu Pipidi, rusinati de Frankenstein-ul Basescu, pe care l-au produs si acum nu-l mai pot controla!

  4. “BA BAETI”, vorba lu’ Buzdu, eu am o vaga impresie ca marinarul a cam “fost facut” cu candidatura lu’ eba. Acum se incearca sa se dreaga busuiocul, dar nu prea iese… Daca ajunge sa candideze si nu iese, e de kkt! Daca astia vor s-o scoata si dau ordin s-o voteze masiv, voturile care depasesc norma ei se duc la redistribuire…O sa inceapa “pd-leii” sa injure copilul cu tot cu tata, ca le-au luat voturile. Toata lumea stie ca marinarul nu uita si nu iarta, chiar si Berceanu… Citeste cine vrea, intelege cine poate! o mai tii minte pe asta, Victore? 😉

  5. in legatura cu aparitia lui prigoana jr…eu cred ca lucrurile stau cam asa: l-a chemat zeus pe prigoana le el si i-a zis “mai silviule draga, nu vrei tu s-o mai iei si pe asta mica a mea cu tine ca esti pe toate posturile? asa mai apare si ea la tv si daca da vreo duma esti tu pe langa ea si o ajuti, mititica de ea s-au repezit ca hienele asupra ei. am vrut sa fac eu ceva cu mandruta dar mai rau a iesit. e treaba de profesionist aici si cine stie mai bine ca tine cum sa vorbeasca cu ziaristii..”
    dandu-si seama ca daca i-ar tine trena top modelei la tv ar fi bomboana pe coliva pentru proaspata lui cariera de deputat, dar neputand sa-l refuze pe zeus, lui prigoana al nostru i-a venit ideea salvatoare. “stii sefu, n-ar fi mai bine sa-l scot eu din lamborghini pe baiatul meu, ca destept e-seamana cu mine, educat e- ca l-am trimis la studii in state, si uite asa il lansez si eu in politica pe asta mic? si, pe unde s-o putea, i-oi mai ajuta si eu cu o pila -doua pe la emisiuni, ca nu degeaba am investit eu in vedetele tv”.

  6. As vrea sa-i vad si eu pe acesti oameni ca se zbat in acelasi mod si pentru un caz social, un copil bolnav sau un batran paralizat…etc.
    Si propun ca la o semnatura data se se adauge si un euro.
    Ce zici Victor, este o idee buna?

  7. toata aceasta gloata de bamboo.toata aceasta lume falsa de pupincuristi si “aspirationisti” la modelul eba si honorius..totul se va prabusi cand base va pierde alegerile…apropo domnule ciutacu,intrati be http://www.obiectivbr.ro si cititi articolul din susul paginii..se pare ca boc a dat startul la nepotisme ,pe fatza..fara menajamente

  8. Domnule Ciutacu, sint in total dezacord cu dumneavoastra in aceasta chestiune!! Eu cred ca este o prostie care, nu va face altceva decit sa transforme “gestul” intr-o mare confuzie, pentru o parte din alegatori care, si asa sint pe alta planeta, daca sint in stare sa voteze cu PDL-ul.Dat fiind ca manipularea este “the name of the game” in politica romaneasca a initia sustinerea nulitatilor nu este de natura sa aduca nici o “revelatie”, dimpotriva,v-a da apa la moara “scenaristilor de intreviuri” sa faca din rahat bici sa si plesneasca.

  9. O sa semnez si eu lista aia, dar nu o s-o votez in ruptul capului! Vreau sa obtina mai putine voturi decat semnaturi!

  10. Cum am zis, îs pe urmele Juniorului, da’ de apuc să arunc în foc hârtia aia! Sincer, nici tras pe roată n-o semnam. Chiar de-aş fi lipsit un popor de hohote (motivate!) de râs… 🙂

  11. Elena Băsescu nu are nicio „vină” că va ajunge europarlamentar

    Nu mă leg de calităţile intelectuale ale fiicei preşedintelui. Cunosc destui oameni politici de la nivel înalt, care au avut „succesuri” electorale, fără să exceleze în domeniul limbii române. Din acest punct de vedere, Elena Băsescu nu are de ce să fie complexată.

    Traian Băsescu are o capacitate extraordinară de a transmite mesaje subliminale. Odată lansată în cursă, Elena Băsescu beneficiază de suportul PDL-iştilor, fără ca tatăl ei să le ceară explicit acest lucru. „Băieţii deştepţi” din PDL, au descifrat rapid mesajul tatălui candidatei.

    În mod cert, Elena Băsescu, va lua voturi de la PDL. Va fi interesantă modalitatea prin care electoratul PDL, va fi îndemnat să-şi împartă opţiunile între PDL şi fiica preşedintelui. După părerea mea în acţiunea, Elena Băsescu – europarlamentar, se pregăteşte un fel de „blat politic”.

    Situaţia Elenei Băsescu de la aceste alegeri mi se pare asemănătoare cu situaţia lui Rodion Cămătaru, în campionatul de fotbal, ediţia 1986/1987. La acea vreme, vârful de atac dinamovist concura pentru „Gheata de Aur”, trofeu UEFA decernat celui mai bun marcator. Rodion Cămătaru avea nevoie de 14 goluri marcate în ultimele 6 etape, pentru a-l întrece pe austriacul Toni Polster. În vederea atingerii obiectivului, era ajutat inclusiv de galeriile echipelor adverse. La un meci din finalul acelui campionat, suporterii unei echipe cu care juca Dinamo, din dorinţa de a aduce cu orice preţ „Gheata de Aur” în România, au scandat: „Cami vino peste noi şi ne dă şi golul doi”.

    Problema este că „strategii” PDL-işti sunt îngrijoraţi de faptul că la „meciul” din 7 iunie, Elena Băsescu s-ar putea să le marcheze mult mai multe goluri, decât ar fi dispuşi ei să le încaseze.

  12. va resupun atentiei propunerea de a deschide o lista pro-eba, dar in acelasi timp de a ne opri pe cit posibil undeva in jurul a 99…mii de semnaturi.le-am face tuturor un bine si ei si pdl-eilor, in sensul ca deloc

  13. Dle Ciutacu

    … pana una-alta, dra EBAma este doar “fata lu tata” … om politic sau nu dra Basescu (cel putin in mod public) nu a lins niciodata pe unde a scuipat sau invers…

    … chiar acum citesc o stire despre dna Lavinia Sandru care va candida pentru europarlamentare pe listele PSD… !?!?!?!?

    Vedeti, prin comparatie, cum EBAma incepe sa castige capital politic ?

    Si, mai vedeti cata dreptate a avut Zeus atunci cand a trimis-o cu un PIN in cur pe “voma” asta politica acolo unde soferii turci isi arunca prezervativele folosite… !?

  14. Domnu Ciutacu, promiti ca dupa alegeri sa ne arati lista de votanti ai EBE-i?
    Daca nu reusesti sa o faci rost, o sa-ti trimit eu o coala alba de hartie…ca aia e…
    Stima

  15. Totusi, de ce comparam toate persoanele din Romania cu cele din SUA? De ce nu-i putem zice Elena Basescu, ci Ebama? De parca Obama a coborat din ceruri si e conducatorul lumii…

  16. Si totusi nu pot s-o votez,
    Cand prin NIMIC ne abureste
    NIMICUL nu pot sa pledez.
    De cand prostia se plateste.

    Nu pot sa fiu marinimoasa
    Un vot mimozei daruind.
    Privesc un suicid in masa,
    Privesc poporul iscalind.

    Votez credinta-n personaj,
    Votez un om cu mintea clara
    Nu o copila, un miraj,
    Caci jucaria nu-i o tara!

    Si totusi nu pot s-o accept,
    Pe EBA-n U.E. candidand,
    Si totusi nu este corect
    Sa-l vad pe Victoras semnand.

    Sa ne citim cu bine!

  17. Ca ne-a fost bagata pe gat doar ca o cheama Basescu, ca tine mortis sa credem ca are studii politice facute “part-time” in America si fara ca taticul sa stie ce a studiat si pe ce a dat banii,ca habar nu are sa vorbeasca corect in limba materna, ca nu intelege ceea ce reporterii cu “prune in gura” o intreaba, poate nu aude bine, ca nu intelege ca daca vrea sa fie europarlamentar ea nu se reprezinta pe sine sau PDL ul, ci Romania,si mai trebuie sa stie cel putin doua limbi straine sa se poata intelege cu ceilalti, inclusiv presa, ca nu are bani sa-si faca campanie electorala ca independenta,asta nu se cheama ca ne pregatim pentru crearea feudei basesciene numita Romania ? Madam Udrea o asista moral si material punandu-i la dispozitie sediul guvernului si-i pregateste programul campaniei electorale.Apropo cand DNA se va seziza de acest lucru?Cand madam Udrea va fi chemata la DNA sa dea cu subsebsemnata pentru ca dispune de spatiile publice dupa cum vrea capsorul ei blond?
    Pe Nastase il tot acuza de coruptie si folosirea banului public in scopuri electorale.Nu este acelasi lucru? Este a nu stiu cata oara cand cand se confirma ca politica este o mare curva blonda si buze siliconate.In Romania si exceptia confirma regula.Dar fiti linistiti si nu va enervati ca va creste tensiunea. Ei se vor gandi la voi asa cum au facut-o si pana acum.Cu multe succesuri ,sa traiti bine. HA, Ha Ha…

  18. Stimate domnule Ciutacu,
    Ma alatur dumneavoastra in a sustine ” Prigo(a)nirea” poporului roman.
    Ca dovada de patriotism , semnez alaturi de dumneavoasta cu acelasi dezinteres, candidatura domnisoarei la europarlamentare. Sunt convis ca foarte multi ni se vor alatura chiar si acei ” oameni care nu vor sa vorbesc tine”.

  19. Io unu’ am o singură întrebare: Candidează cumva şi D-na Norica Nicolai? Că m-aş băga la semnat pt. D-sa.
    PS şi off-topic. Am citit ieri în revista “Historia” un editorial fain scris de Dl. acad. Florin Constantiniu, “Ce fel de ţară e asta”. Nu reproduc nimic din el, dar e realist şi merită citit.
    D-le Ciutacu, nu fac reclamă mascată decât la “marfă” de calitate!

  20. @C. Bojan: puteti sa faceti si reclama nemascata la marfa de calitate

  21. Prigonius mai merge cu taxi-ul sau i-a rezolvat tac’su problema cu carnetele?

  22. Atitudinea de sustinere a candidaturii domnisoarei Elena mi se pare un ciudat mod de a destabiliza PD-L-ul dar cred ca pe termen mediu si lung va merge – putand fi un factor destabilizant pe sistemul “da-i microfonul sa ne cante si atunci o sa vada ei daca-or mai cumpara albumul”. Eu insa nu pot sustine pe nimeni care nu are un plan politic care sa imi fie pe plac nici macar ca sa se duca PD-L-ul la vale.
    Fiecare in felul lui.

  23. Eu astept cu nerabdare candidatura lui Costelus Casuneanu la europarlamentare. Sper sa-i dea cineva ideea. Maaaama, ce Bamboo misto o sa faca beizadelele la Parlamentul European….

  24. Si io as semna…oleaca pentru madame Norica!!! Trazneste cucoana asa elegant cu verbul… Da’ uitasem de ce-am intrat!!! Si eu semnez pentru Ebanita in direct si personal si sa stiti ca’s mult mai batran si mai serior ca d-voastra, d-le Ciutacu!!!

  25. =))) Puiul la antena 3!!!
    de T.Basescu!!!
    bai fratilor chiar va arde-a nemurire!!!

  26. candidatura elenei e un test pentru tata. daca ea pierde alegerile europarlamentare, va mai candida taticul la prezidentiale? Practic ea se bazeaza pe simpatizantii strict ai tatalui, peste cei ai partidului (daca exista asa ceva). dar daca se va dovedi ca numele Basescu nu mai are rezonanta asteptata, ce se va intampla in toamna? Candideaza Boc? 🙂

  27. Nu-mi vine sa cred ca vad azi la TV personaje din toate cartile citite in viata mea. Toate tipurile stiute, se perinda dimineata ,pranz si seara pe sticla.Si domnisoara Basescu este unul dintre ele.Ce tara vesela, ce oameni vii,”Comedia umana” redivivus!
    IoanaP: va tin pumnii, bineinteles, contati pe mine.

  28. pacat pt dl prigoana jr. despre care aveam o parere mai buna decat sa faca galerie pt EBAMA prezidentiala, dar prieteniile din BAMBOO la nevoie se cunosc.
    cat despre iniiativa ta de sustinere a domnisoarei EBAMA numai de bine si sincere aprecieri pt dezinteresul tau…. eu unde pot sa-mi dau cu semnatura?

  29. Dle Ciutacu, lasand la o parte ironia si orice altceva, faptul ca dumneavoastra ati semnat, aparitiile lui Prigoana Jr impreuna cu tot circul asta mie personal mi-au prvocat instantaneu o senzatie de voma…
    Dumneavoastra chiar credeti ca Elena Basescu nu stie ca nu o sustine mai nimeni dezinteresat? Stie foarte bine, dar nu o intereseaza pentru ca altfel nu ar avea nici o sansa si statului de “fata lui tata” pe langa faptul ca ii este extrem de favorabil pentru ca altfel nu ar fi stiut nimeni niciodata de existenza ei, ii si place…este exact ceea ce vrea, sa fie “fata lui tata”.
    Restul tarii e format din ignoranti care nu fac altceva decat sa priveasca si daca vreunul indrazneste sa comenteze n-are decat, nu se schimba nimic oricum.
    Astia sunt siguri ca Basescu va castiga din nou alegerile. Nici nu concep sa piarda ca sa-si poata consolida mostenirea!!!

  30. asta este romania la 20 de ani de la revolutie. doua zeci! voi auziti ce spun eu aici?! eram in clasa a 5-a, iar acum am copil de 2 ani. este socant, este frustrant, este cum vreti voi sa-i spuneti. realmente ne cred viermi. suntem buni exact numai in alea 2-3 zile o data la 4 ani, in rest ii deranjam cum prezenta si cu “rautacismele” noastre. asta este romania intr-o ordine pur intamplatoare si succinta: basescu, elena, prigoana, udrea, boc, bahmuteanu, cocos, becali, prigoana + jr, simona senuzual, maharu, camatari, irinel, monica, otv si multi altii. treziti-va, oamenilor! au trecut 20 de ani! chiar sunteti ultimii viermi si va multumiti cu caldura fotoliului vostru care miroase a basini si cu emisiunile care va sunt servite precum o mana de paie unei vaci?! molustelor, treziti-va!!!! hai in strada, ******* mortii in gura de nenorociti! imi doresc din suflet morti crunte si urate pentru tot “high-society”-ul romanesc. da, sunt frustat. e normal sa fie asa. poate ca unii veti spune asta despre mine, dar seara inainte de culcare ganditi-va bine … e mai bine sa fii frustrat sau un vierme linistit in banca lui? treziti-va! veti ajunge la batranete sa va ganditi in ultimele ceasuri din viata ce ati facut… si ce ati facut?! nimic. ati stat linistiti. nu mai bine muriti de acum?! treziti-va! pe patul de moarte va veti dori sa dati ani din viata pentru a da timpul inapoi sa curatati mizeria ce ne inconjoara. ganditi-va ca pe copiii vostri ii vor “conduce” prigoana jr. si irina columbeanu. ganditi-va ca odraselele voastre va vor blestema pentru viata in care i-ati bagat. chiar vreti sa facem mereu aceleasi greseli ale istoriei si sa sacrificam generatii intregi din cauza “statului linistit in banca”?! nu stiu daca vom rezolva multe cu o actiune in forta, dar macar vor vedea ca nu sunt viermii aia pe care-i folosesc ei o data la 4 ani. macar ii vom teroriza si nu vor pune geana pe geana linistiti. romanilor! lenesilor! lasilor! prostilor! railor! obedientilor! treziti-vaaa!!!!

    PRECIZARE: EU AM EDITAT MESAJUL. E ULTIMA OARA!

  31. @ultra_tei: ce e neclar? nimeni nu-si doreste in scris, la mine pe blog, moartea nimanui si nu instiga la ura. la urmatoarea tura, te banez.

  32. Don’ Presedinte doreste ca si in acest an SRI sa-l informeze tot atat de bine cum a facut in anul 2008. Asta inseamna ca Traian imperator stia si inca stie tot ce misca in tara asta si bineinteles si ce se o sa se mai intample caci vorba poeziei “… e in cele ce sunt si-n cele ce vor rade maine la soare…”.Ca tot vorbim de singe proaspat , oare de ce Elena Basescu nu este propusa din oficiu europarlamentar pe probleme de securitate europeana ?De ce sa nu avem si noi o Mata Hari de Dorobanti?
    Cautati lista fratilor si semnati ca sa inceapa fata sa-si faca bagajele.Cautati-l pe (h)onorabilul Prigoana ca tot a venit din America s-o sustina.Poate data viitoare ii aduce si diploma de absolvire. Ceausescu , cu cele patru clase primare a ajuns Doctor Honoris Causa in studii economice. Totusi cu toate tarele sale vorbea liber si corect gramatical. Pai daca domnisoara are studii superioare in economie, de ce nu-i echivalati diploma americana, sau statul roman nu o recunoaste ?
    Departe de mine gandul: ” Dulce Romanie,
    Asta ti-o doresc!”

  33. “Eba” in bulgareste inseamna “fute”…poate o reformulezi,te documentezi in prealabil si o dai pe post, sa vezi ce ne mai radem 😛

  34. imi permit sa va sugerez o tema de “atins”:
    PRESEDINTELE IŞI TÂRĂŞTE FAMILIA IN NAUFRAGIU

    LIDER DE ŢARA JUCATOR – LIDER DE FAMILIE LAŞ

    FAMILIA BASESCU PRIMEŞTE OPROBIUL PUBLIC IN LOCUL PRESEDINTELUI

    IMUNITATEA POLITICĂ VERSUS RUŞINEA FAMILIEI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.