Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > EBAMA – fiica instituţiei prezidenţiale

EBAMA – fiica instituţiei prezidenţiale

Întrucât un tonomat cu euro-şi ţine întotdeauna promisiunile, aseară am semnat în direct pentru susţinerea candidaturii independente a fiicei instituţiei prezidenţiale pentru alegerile europarlamentare. EBAMA, fată dragă, ascultă ce-ţi spun, că-s om bătrân: eu sunt singurul care te susţine dezinteresat (poate o va face şi nea Valy Stan), restul celor care-ţi suflă-n foale vor să se pună bine cu instituţia nea Trăian.

UPDATE: Nu înţeleg de ce deontologii din trustul eolian se opun candidaturii fetei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “EBAMA – fiica instituţiei prezidenţiale

  1. ti-as sugera sa incepi o campanie de stringere de semnaturi pro-esca lui escu, pe blogul tau.
    sunt convins ca am face repede alea 100 de mii, fara niciun vot pdl-ist.
    conteaza si pe mine

  2. Imi place sa cred ca gestul tau dezinteresat e doar o forma de ironie, de protest fin la adresa elenei.

    Mai rau ar fi ca sustinerea ta sa fie doar un act de resemnare…

  3. progoana jr.1 iese si el la joaca? isi face debutul tinand trena printesei de cotroceni?? jenant pentru el.

    tie, felicitari pentru consecventa! fatuca asta, saraca, daca strange semnaturile, nu inseamna ca va primi si voturile. din punctul meu de vedere, scorul pe care il va obtine mezina va fi pe post de barometru pentru ta-su… ca sa stie cum face cartile. adica se mai baga la un mandat sau isi gaseste presedinte, dupa modelul putin cu medvedev. ghinionul lui ca e criza.deja a inceput sa faca prostii anuntandu-ne ca vom muri de foame, ca si cum pana acum s-ar fi aflat in “time safari”

  4. Domnule Ciutacu pentru ce acest interes pentru EBA? Duce tara lipsa de indivizi prost pregatiti in cele mai inalte functii? Duce lipsa famiglia Basescu de notorietate? Eu zic ca ar fi mai bine sa-i punem pe toti din acest clan in functii pe viata si sa nu mai facem alegeri niciodata si restul oamenilor sa nu se mai duca decat part-time la scoala si part – time la job!

  5. Prigoana jr si Elena,solidaritate de casta…cea a beizadelelor care se urca pe laurii taticilor,cu sau fara stiinta si vointa lor.Parintii nostri aproape ca nu aveau voie sa pronunte cuvantul Vest,azi cand s-au deschis portile toate odraslele,amantele si tziitoarele puternicilor au dat navala la viata fara griji cladita pe suferinta a multor generatii sacrificate in comunism si nu numai.
    Si daca eram un popor de handicapati tot gaseam o persoana mai capabila sa ne reprezinte acolo.

  6. EBAMA?! :)))
    Domnilor nu sunt de acord cu acest pseudonim!
    ELABA, cred ca ar fi mult mai potrivit(ELA de la Elena si BA de la Basescu)! :)))
    Deci asa ramane.
    Te rog sa rectifici Victor – ELABA! :)))

  7. @ Cetateanu Turmentat
    Intre PD-L si “codoasa batrana” Basescu, prefer PD-l? Voi nu?

  8. Sa interpretez gestul ,ca o fina ironie? Sa-l interpretez ca un inceput de campanie electorala”in direct”, cu dvs. care aveti “mana buna”? Cineva astazi, intr-o discutie, se intreba cat ia Ciutacu pentru un autograf(?!).

  9. @Alina: sa spunem ca Cetateanu’ Turmentat e pe aproape de adevar:)
    @Ioana S: numai Basescu nu ma platise pana acum; da’ este o idee buna

  10. Eu cred ca elena basescu va reusi sa destabilizeze pdl-ul la alegerile europarlamentare , mai tare decat ar fi reusit toate partidele de opozitie la un loc ,plus Osama ben Laden.

  11. Dn. Ciutacu

    Si eu as dori sa cred ca gestul dumneavoastra este unul de ironie….
    Altfel va descalificati singur indiferent de motivatie sau sinceritatea dezinteresata. Domnisoara ar trebui pur si simplu ignorata… M-am saturat de pupatori sinceri sau nu pentru campania smecherilor de Romania.

  12. Asa este dar cu ce ne ajuta pe noi sa scapam de Basescu? Vom scapa de PD-L, a carui sustinere oricum este mai mica decat a lui Basescu, care poate va face si el o aroganta si va candida la fel de “independent” ca si EBA. Eu cred ca pericolul real e Basescu nu doar PD-L si orice consolidare a sa sau a lui EBA, chiar si in detrimentul PD-L, este cumplita!

  13. Nu cred ca va destabiliza PD-L-ul la europarlamentare, ci doar va consuma niste banisori , niste locuri si niste blonde(logic, odata ce se va pune stampila pe EB ,nu se mai poate stampila PD-L-ul)…

  14. In cazul in care EBA va fi aleasa, infumurarea basesciana va fi si mai mare, Basescu va creste electoral din nou, demonstrand ca el si neamurile sale sunt de neinvins. Cu ce ne ajuta pe noi faptul ca PD-L va fi destabilizat daca tot Basescu va fi presedinte si EBA europarlamentar?

  15. totusi nu-i de glumit pe marginea candidaturii tovarasei EBA la ieuroparlamentare…e k un test pt. augustul sau tata. daca dansa va izbandi,mai mult k sigur va invinge & tac-su. & asta nu-i bine deloc. nu vedeti ca are un cv fabricat de “servicii”?! aceleasi servicii care,inainte de ’89,i-au inventat faimoasa tutilatura de Savant de Renume Mondial tov. Elena Ceausescu… sper sa scap din tara pana-n vara,daca nu,streangu’ va ramane singurul meu prieten.

  16. @Alina: regret sa va dezamagesc, da’ nu-s Zorro al poporului roman. vrea Eba si Traian, Eba si Traian voteaza si se spala cu ei pe cap. e simplu, pragmatic.

  17. Acum vreo 3 zile am semnat si eu insa virtual! Am fost abordat pe “messenger” de un coleg(face parte din PDL) daca nu vreau sa semnez. L-am intrebat “Pai nu doar ce se facu independenta?”. Raspunsul a fost : “Ba da…dar avem polite de platit”

  18. @ Alina

    Dragostea e oarba, nu?

    Dar ca sa dureze si sa aiba succes, e nevoie si de putina diplomatie si de putin suspans.

  19. Bai, e de cacat. Politizati un lucru atat de simplu.
    Eba nu e victima imprejurarilor(fiica de presedinte)… ci pur si simplu e prea proasta pentru functiile vizate. Ca sa-ti dai seama de asta trebuie doar sa o asculti.

  20. Bine ati facut domnu’ Victor, le-ati inchis gura licuricilor de peste ocean si railor din tara asta:
    Erevan News- Hot News
    Agentia noastra, preluand A.P., este in masura sa reproduca urmatorul comunicat de presa:
    “Reprezentanţii Universităţii „James Madison” îl contrazic pe Băsescu care susţinea că fiica sa şi-a definitivat studiile la aceasta instituţie. Purtatorul de cuvant al respectivei universitati, mentioneaza ca in cadrul unui schimb de studenti (partea Romana) pe un full cargo de Chivas Royal (partea Americana), destinat cramelor de la Cotroceni, Elena Basescu a trecut de cateva ori pe trotuarele din fata Universitatii “James Madison”, insuficient insa pentru obtinerea unei diplome de absolvire.”
    Varujan Arachelian”
    Sa fiti iubit
    marcus

  21. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu cred,asa cum spune “Bogdan din Iasi”,ca aveti doar o forma de ironie, de protest fin la adresa Elenei.
    Accept si ca,”Cetateanu’Turmentat” e pe aproape de adevar.
    Dar eu nu o sustin,indiferent ce motive mi-as putea gasi,nu pot,nu simt ca as putea fi de partea ei-asta sunt eu si n-am ce face!

    Dar pot sa va solicit si eu o sustinere?Crezand ca mi-ati zis”da”,va rog sa-mi tineti pumnii maine ,ca am un “examen” de dat la medic(control periodic la Spitalul Bagdasar-Arseni)si sper sa-l trec cu succes,ca restanta ,stiti Dvs., ce inseamna…
    Multumesc ca pot vorbi,virtual,din cand in cand cu Dvs..

    Cu toata pretuirea,
    IoanaP

  22. Poate nu e in context dar am vazut la televizor ca femeistii ne-au diagnosticat cu pibul cu 7-8 % mai mic ca anul trecut, cu deficit de aproape 5 % (au fost amabili), etc… iar cotroceanul hahaia cu o grimasa de om ce nu se mai putea abtine dupa un banc al dracului de bun. La fel l-am vazut si la Viena dupa ce a zis ca poate sa ne spuna cei cu femeiul dar nu vrea si a urmat iar o hamaiala teribila. Ne dispretuieste asa de tare?

  23. Mie imi este foarte clar , candidatura acestei PITZIPOANCE VERITABILE imi confirma ca BASESCU spune pas pentru o eventuala candidatura la presedintie! Arata din ce in ce mai rau, este foarte bolnav cu fizicu’, cu capu’, cu… tot, atat poate si acu’ chiar e prea mult pentru el , dar tine neaparat s-o arajeze pe printesa!

  24. Ce dixtractie,ce mishteaux, cum bine zici,ii creste inima loazei lui Prigoana ca are ajutoare la sustinerea unei alte loaze, pe care Napoleon III pleasca chioamba, o credea la facultate in Americuta iar ea era la Bamboo, unde-si fataia fizicul.

  25. In judete cica a inceput o intrecere socialista. Cine aduna mai multe semnaturi pentru EBA. Micii utecisti PD-L au gasit o provocare… :)))

  26. @Lilick: si pe scarile de blocuri din Bucuresti. abia astept sa vina marfa.

  27. Ce ne puteam astepta sa faca EBA in afara de poltica? Sa se dea intelectuala nu poate si nici nu e de fite, astrofiziciana nu cred ca are sanse si atunci s-a gandit, ca printre toti prostii din politica, va parea si ea desteapta! S-a inselat amarnic!

  28. Va rog opriti-va, nu se poate, EBa, acum fiul lui Prigoana !Prigoana e sinistru, fiul sau e si mai sinistru, Base e sinistru, Eba e sinistra! Ce aveti cu noi? Vreti sa ne demoralizati de tot, sa ne aratati ca doar sinistrii au sanse in tara asta? 🙂

  29. Urmaream emisiunea de aseara si am auzit de cei care au stat la coada sa il voteze pe Basescu. Si eu sunt din aceia care au facut acest gest, cu diferenta ca eu m-am dus pana in Aeroportul Otopeni, ca acolo nu era coada ca in gara… Asta e, nu aveam viza de Bucuresti si la turul 2 eliminasera posibilitatea de a te inscrie pe lista acolo unde te prezentai. Pentru “Omul Suprem” sigur nu voi mai face vreodata acest gest…

  30. Nu stiu daca chiar va destabiliza PDL-ul Ebama asta (ma rog…suna ca dracu! =)) ), da’ cu certitudine ca va deranja o lecuta atata vreme cat scindeaza alegatorii. Marea suparare va fi a celor de pe lista, nu?! 🙂

  31. Domnule Ciutacu,din pacate in speta de mai sus aveti dreptate.Majoritatea celor care par binevoitori cu Elena Basescu o fac din interes,de teama,etc fata de Traian Basescu.Ce parere aveti despre “manevrele”(presupun ca sunt interese,asta nu eclude prezumptia de nevinovatie,dar nici nu pot crede ca personajele sunt imaculate)cu indivizii de la fosta unitate 0215 si actuala DGA?

  32. Doamne, Ciutacule, de unde gasesti atata forta sa ramai calm? Aseara, la emisiune, cand am vazut ca se mai fac si desene la tabla…Pacat, ca baiatu se vede ca e destept, dar ne-am saturat de teorie. Mi-am adus aminte de un alt nene, ex ministru finante, care ne arata si el cum e cu taxa de poluare.
    Cat despre Ebama,au iesit unii la votul uninominal cu galeti, faina si ulei, n-o sa iasa fata lu tata…
    De semnat pentru candidatura ei, nu pot,tin prea mult la pixul meu, dar imi doresc sa iasa europarlamentar.Mi-ar placea sa cred ca e o piesa de rezerva. Sa nu o rupa chiar de tot fam. Base cu politica anul asta.
    Asa ca , sus Ebama !!!

  33. si ar merge un post legat de arestarile si retinerile facute de dna, cu popovici,becali si afacerile astea mizere. un post cum DOAR tu stii.

  34. Fiul lui Prigoana e mai cumplit si decat piticu’porno si dacat toti aia pe care-i denunta in asentimnentul tuturor, Tuca! Prigoana e de-a dreptul frumos si destept pe langa fiul sau, iar eu il detest pe Prigoana!

  35. Oportunismul si datul din coate a lui Prigoana poate fi intrecut doar de tupeul si de proasta sa crestere! L-a chemat pe ala din America sa-l bage in fata, pe spinarea lui EBA! Genial!

  36. Pai daca “supremul” isi scoate progenitura pe scena, de ce ar sta Prigonius Onorius Oligofrenus pe tusha?Are grija taticu` de el, eventual ii da si un pici de muste din rezerva ……

  37. Guvernul Romaniei a mai facut azi o schimbare. La site. A copiat modelul Casei Albe. Oare s-o fi ridicat Emil Boc pe varfuri, cand a facut poza?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.