Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Dumitrescu e pa, Fiscul poate pleca!

Dumitrescu e pa, Fiscul poate pleca!

Răzvan Dumitrescu spunea că rămâne la Realitatea cât poate să-şi facă meseria. Astăzi adie pe la mine un vânt rău-voitor, că şi-a băgat picioarele; şi, la pachet, hârtiile de reziliere a contractului. Cu preaviz de două săptămâni, aşa se face la domni, nu dai cu tocu-n uşă după ce-o tragi după tine. Nedumerirea legitimă e de ce nu mai poate să-şi facă meseria. Şi, la pachet, când vine confirmarea oficială.

UPDATE: Cum le ştiu eu pe toate, aproape ca un om mare…Şi cum încep jegurile, transparent, în Oficină, să i-o tragă pe surse. Zici că a furat banii. Da’, dacă tot o dăm în transparenţă de procuratură, Turcescu a luat mai puţin? Sau numai ăia ai regimului portocaliu, devotaţii, au câştigat cinstit de la SOV?

P.S. Ca de obicei, cine nu citează exclusivitatea Ciutacului e fiu de curvă & beţiv

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Dumitrescu e pa, Fiscul poate pleca!

  1. Mi-ai dat o veste trista Victor , sa stii ca face emisiuni bune Razvan Dumitrescu , dar te rog poate ii gasesti un loc pe la Antena 3 , ce zici de la ora 16:00- 18:00 , o sa faca audienta si la intervalul asta, si o sa-i bata pe cei de la Realitatea TV , iiti garantez.
    Dar raspunde-mi ii pregatiti , se angazeaza la voi?

  2. Infect articolul de pe hotnews, dar si mai sinistre comentariile la el… Oare in ce vagauni traiesc creaturile portocalii care comenteaza acolo? De unde au iesit, din ce realitate paralela unde binele si raul si-au interschimbat semnificatiile? Va rog, spuneti-mi ca sunt profesionistii de serviciu …

  3. in ciuda aparentelor, nu ma ocup si cu angajarile la Antena 3

  4. @ Sagittarius
    Ezact sa va pupe-n cur poate sa faca! Atat si nimic mai mult! Nu-i da mai multa putere dacat are; este o nulitate ajunsa printr-o intamplare pe un loc pe care nu-l merita.Si punct. Voi il vedeti altfel; crede-ma este un nimic. Si el stie. Mai vorbim…

  5. nu i nici primul iar ultimul nici pe departe la cât de cretinoid îi marinelu ăsta ar băga ţara la un nou canal otevelabeunu

  6. Sa vezi tu Victore cum institutiile statului se autosesizeaza si pornesc cu mic si mare la voi.

    One down, one left.
    Si sa vezi tu ca presimt cum si lu’ “taranul” de Badea ii clocesc astia ceva.
    Pariu monseur!

  7. O chestie minuscula e de bine in ce-a patit dl Dumitrescu: base s-a super enervat. Se vede ca l-a atins nasol. Ma bucur, sunt fanul lu’ dl Dumitrescu. Oricine ii poate face asta lui base merita respect,din ala pe bune. Nu, nu din ala de care vrea Realitatea.

  8. In tot circul ala de trust mie acum mi se pare ca doar au primat interesele Catavencu peste Realitatea

  9. @Sagittarius:
    Mai bine și-ar vedea “d-l GOE” de sănătate..că VITA BREVI EST.. și D-zeu nu bate cu bota.
    Vorba lui Victor: SĂ NE PUPE-N CUR!

  10. Nu cred ca are de ce sa-si faca probleme! O sa-l vedem, foarte curand, pe alt post. Nu cred ca este un individ care sa nu primeasca alte oferte.

  11. Sunt sigur ca la orice trust de media se va angaja Razvan Dumitrescu isi va pune in aplicare mottoul sau preferat:”Sa nu faci din alb negru si invers”.La fel de sigur sunt ca dumnealui va ramane un adevarat profesionist, un om vertical, care va transmite doar stiri de valoare care au impact asupra comportamentului oamenilor; prin care acestia isi pot simplifica viata.

  12. Era de asteptat ca Realitatea TV sa divorteze discret si elegant (dupa parerea lor) de dl. Razvan Dumitrescu.
    Domnului Razvan Dumitrescu i-as aduce aminte ca “orice sut in fund este un pas inainte!” si mai ales “nu mor caii cand vor cainii” 🙂
    Plin de eleganta si cu un zambet sterpezit de pixelul albastru, Grupul Realitatea-Catavencu i-a urat domnului Dumitrescu multe succesuri in activitatea viitoare 🙂
    Sa fie primit! 🙂

  13. Mesajul meu nu are legatura cu transferurile din tv, dar merita, cred, mediatizat.
    Un marinar roman este posibil sa fie ucis azi de catre piratii din Somalia daca nu primesc suma de 400.000 usd.
    Nu cred ca Basescu este interesat la fel ca si in cazul ziaristilor. Suma este prea mica si Haisam e plecat din tara.

  14. Sper ca Razvan Dumitrescu isi va mentine parerea vis-a-vis de managerul ideal:”Un sef bun este acel om care iti spune ce vrea, iti da resursele si te lasa in pace”. Cu amendamentul ca aceste idei nu se mai refera la sefii de la Realitatea!!!

  15. A reusit bocancul sa ii inchida gura. Deocamdata. De ce nu il luati la dv. la Antene? Ar fi foarte interesant si, de fapt, acolo cred ca ii este locul. L-am urmarit intotdeauna cu mare placere. Domnilor, ati ramas foarte putini! Va doresc sa tineti tare, noi va ascultam in fiecare seara!

  16. Răzvan Dumitrescu plăteşte un preţ pe care, până la urmă, nu ştiu dacă-l merită sau nu. Oricum se pare că înţepăturile sale fine la adresa puterii încep să lase răni sângerânde. Da’, vorba ceea: “răzbunarea-i arma prostului”. Numai cu asta ştiu să se ocupe ultraşii oranj. Bine că nu-i deranjază problema salariilor şi pensiilor, şomajul, evaziunea şi alte asemenea realizări măreţe ale regimului actual.

  17. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu il sfatuiesc pe basescu sa se duca mai des la biserica-desi l-a botezat cineva,tot pagan este.Poate s-o crestiniza…
    Parafrazandu-i vorbele,n-o sa-l uit cat oi trai pe basescu,pe basescu,care a facut si face numai ticalosii!N-am crezut ca s-a mutat caracterrul diavolului in sufletul sau…
    Imi pare foarte rau de d-l Razvan Dumitrescu,dar cu fruntea sus,va merge mai departe.Cine stie cine va ma urma,ca Imperiul Pagan basescu mai supravietuieste.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  18. Victor, se poate sa ne spui estimativ cati bani lua RTV din publicitatea transmisa in timpul emisiunii lui Razvan Dumitrescu? Felul in care este “linsat” de oficina basista din cauza salariului de 10.000 euro/luna ori cat o fi ne face sa credem ca ar fi furat acei bani, ceea ce nu crede nimeni.O emisiune nu cred ca ramane in grila de programe daca nu are rating, daca postul mai mult pierde decat castiga.Multumesc anticipat

  19. E mai bine ca a plecat decat sa-i ,,defecteze”careva masina,asa cum a patit candva Dumitru Tinu sau mai recent Jorg Heider;totusi, cred ca Badea e in capul listei cu indezirabili.Noroc ca nu mai exista in codul penal pedeapsa pt infractiunea de lezmajestate.

  20. Basescu e indignat cand vede ca-s altii “ticalosi”…probabil are acelasi ritual dimineata ca mama vitrega din Alba-ca-zapada…si moare de ciuda, mai trage un gat de beutura, apoi apare pe sticla cu minunatele-i cuvantari.
    O vreme mi-a fost indiferent, acum am o reactie fizica de la stomac numai cand ii vad fata, ranjetul, cand ii aud vocea si minciunile.

  21. Si-a dat demisia?
    Ca adjunctul de la Cernobil care a vrut sa se sinucuda da’ nu l-or gasit acasa?
    Nu-i bai! Orice picior in cur e un pas inainte.
    Banzai?

  22. Nu ma mira faptul ca D-l Ciutacu remarca in PS:”…cine nu citeaza exclusivitatea Ciutacului, este fiu de curva & betiv” pentru ca dincolo de rapiditatea cu care ne-a informat de aceasta stire senzationala, trebuie sa apreciez minutiozitatea cu care a selectat si materialul vizual si audio pentru sustinerea acuzatiilor, conducandu-ne direct la sursa. De fapt dumnealui a facut pur si simplu un rechizitoriu, pe baza caruia ‘judecatorii’ si ‘justitiabilii'(poporul suveran) ar putea chiar trece la judecarea cazului.D-l Ciutacu nu a afirmat vreodata ceva ceea ce nu putea fi demonstrat prin inscrisuri, nu vorbe goale.Adevarat jurnalist justitiar.

  23. Scade audienta lui SOV. Il strange cineva cu usa sa faca emisiuni portocalii ?
    D-nul prezident ar trebui sa ia masuri impotriva mogulilor (antiPD-L) asa cum a promis in campania electorala.Eu inca mai astept ,ca un urmas al lui Traian…sa se lupte cu sabia dreptatii…
    Da’ cred ca vom ramane cu tepele din Piata Victoriei…

  24. … e groasa! traim niste vremuri mai tulburi si mai dubioase decat cele dinainte, tocmai prin “aparenta” democratie si libertate, prin bataia asta de joc pe care guvernantii nici nu se mai sfiesc sa o afiseze ..

    Lasa, e bine ca are Udrea bani de brand, desi rememorand inceputurile ei la minister (adica nu de mult) a declarat ca “Nu stia ce este un brand”. Bravos Vuittoanco … desteapto, chiparoaso … bine ca te ocupi acum de asta …

  25. Plecarea lui Razvan Dumitrescu de la Realitatea Tv nu este decat o mare pierdere pentru postul condus de SOV si se va vedea in perioada imediat urmatoare. O miscare buna ar fi angajarea lui la Antena 3 pentru ca omul este bun.

  26. Cine își imaginează că jurnaliștii din trustul Realitatea-Cațavencu se vor solidariza cu d-nul R. Dumitrescu, este ori naiv, ori…naiv.Nimeni nu-i profet în țara lui.Când cineva îndrăznește să ridice ștacheta atât de sus, trebuie să fie conștient că vor fi mulți, foarte mulți în jurul lui care-i vor pune piedici în timpul elanului sau îl vor apăsa vârtos pe creștet pentru a rata săritura.Nu trebuie să uităm că d-nul R. Dumitrescu este singurul bărbat din Realitatea care are un talk-show de anvergură, de calitate și de timp îndelungat.Cine să se solidarizeze cu el? Tutele alea izmenite și otrăvite care-i sunt „colege”?

    Domnule Răzvan Dumitrescu, cine nu vă vrea , nu vă merită .Baftă!!!

  27. Realitatea tv e oricum un post obedient,Dumitrescu merita sa lucreze intr-o telviziune adevarata cum e de ex.Antena 3\Antena 2.E rusinos pt noi ca neam daca mai suntem asa ceva ,ca dupa 2 decenii de la revolutie,au loc inca astfel de manevre securiste.Jos Basescu!

  28. S-au saturat romanii de reclame domnilor :)…statiile TV sunt overbooked…e plin de reclame…nu mai e loc de un spot macar…se intorc banii la firme…pentru ca toti vand ca dracii pe spatele vostru/nostru…la anul creste pretul cu 20% cel putin…si romanii saracesc…

    Ne polarizam si mai tare…o sa ajungem….20.000.000 : 1….si 1-ul ala…va fi tot un dictator…de “curte veche”. Da-v-as viziune sa va dau!

  29. avea si REALITATEA o sigura emisiune la care mai pierdeam timpul!

  30. @Iordachel Gudurau: M-ati mai linistit; poate sa treaca la treaba. Dar, dupa cum evolueaza lucrurile, inca tot mi-e frica sa nu ne intalnim la Periprava, Poarta Alba sau Sighet; canalul Bucuresti – Dunare inca nu e gata.

  31. Pingback: 26 mai 2010
  32. nu te ocupi de angajari la Antena dar poti sa pui un umar sau o “pila”:) omul chiar merita. chiar acum o face carne de mititei pe madam ministru udrea ! acum 3 zile avcea fusta pana la fund,iar acum zici ca e maica dereza oxigenata la par:))

  33. ce faceti baieti ? mi-ati bagat comentariul la cenzura? halal , sunteti cei mai tari

  34. din 1989 cand comunistii au preluat puterea de la ceausescu, in frunte cu ion iliescu, au avut loc evenimente importante precum mineriade,privatizarea tuturor institutiilor de stat,au murit oameni la mineriade ptr ca si-au dat seama in ce directie o sa mergem si nimeni nu a luat nici o atitudine,ba din contra d-ul iliescu e invitat la emisiunile voastre si ne spune ce sa facem ca sa iesim din criza, e strigator la cer,romanii nu sunt prosti domnilor,deasemenea acest basescu sau un adrian nastase au ‘crescut’la sanul lui iliescu, e grotesc ca un post a lui vantu sau a lui voiculescu sa ne spuna ce e rau si ce bine

  35. @alex: da, suntem o intreaga brigada la butoane. si toti suntem terifiati de gravitatea pe care ti-o iei cand postezi enormitati. ai uitat-o p’aia cu anticomunistul Basescu, da’ poate esti ostenit(a) dupa instrucatj 🙂

  36. Bai, apar tot mai multi “alex” p´acilea. Nu mai sti care prieten ti-e, ori dusmanit de tot ce misca.
    Victore tu-i mai deosebesti?

  37. Sa-i dea Gadea emisiune la antena, merita si nu pentru ca este antipupinbasist, ci pentru ca are caracter si a dovedit-o.

  38. E clar de ce a plecat Dumitrescu, dar ma bucur ca nu a plecat pana sa io dea si elenei udrea in mufa :)). A fost ieri invitata la el in emisiune si au facut-o (el cu Chireac si Tolontan) carpa de sters pe jos pe blonda lui basel.

  39. Guvernul asta e repetent, a picat examenele la moralitate, competenta si solidaritate. E timpul sa-i spunem PA!!!

  40. parca si ciutacului, cu ceva timp in urma, i se pregatea ceva asemanator. sau era numai un zvon(rauvoitor)? tu stii mai bine care-i adevarul(!?)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.