Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Dumitrescu e pa, Fiscul poate pleca!

Dumitrescu e pa, Fiscul poate pleca!

Răzvan Dumitrescu spunea că rămâne la Realitatea cât poate să-şi facă meseria. Astăzi adie pe la mine un vânt rău-voitor, că şi-a băgat picioarele; şi, la pachet, hârtiile de reziliere a contractului. Cu preaviz de două săptămâni, aşa se face la domni, nu dai cu tocu-n uşă după ce-o tragi după tine. Nedumerirea legitimă e de ce nu mai poate să-şi facă meseria. Şi, la pachet, când vine confirmarea oficială.

UPDATE: Cum le ştiu eu pe toate, aproape ca un om mare…Şi cum încep jegurile, transparent, în Oficină, să i-o tragă pe surse. Zici că a furat banii. Da’, dacă tot o dăm în transparenţă de procuratură, Turcescu a luat mai puţin? Sau numai ăia ai regimului portocaliu, devotaţii, au câştigat cinstit de la SOV?

P.S. Ca de obicei, cine nu citează exclusivitatea Ciutacului e fiu de curvă & beţiv

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Dumitrescu e pa, Fiscul poate pleca!

  1. foarte trist. spre binele libertatii de exprimare, daca sintagma asta mai inseamna ceva, sper sa n-aiba legatura cu emisiunea de la otv.

  2. Sper sa gaseasca ceva de lucru pe la altii, oricum la Realitatea era ca Oana Dobre la EVZ..

  3. Nu-l poate ierta Zeus pentru celebra emisiune in care a aparut caseta? In tara asta cine spune adevarul isi pierde locul de munca?

  4. Poate ii gasiti un loc la Antene sau poate i l-ati gasit deja . Aveti o meserie din ce in ce mai grea , asta e de spus .
    Am observat un lucru revazand filmuletul : nu mai suport sa-l ascult pe Basescu . E un animal politic perfect – n-are pic de rusine . “Compenseaza” printr-un tupeu fara limite .

  5. Vezi ce bine seamana Dan Diaconescu cu Basescu?
    Daca-l razi in cap pe Diaconescu, ii pocesti mecla cu cateva directe su-l arzi putin cu lampa de benzina poti sa juri ca e Basescu dimineata cand se scoala dupa bautura.

  6. Oricum astept explicatia lui Basescu pentru plecarea lui Dumitrescu de la RTV . Daca atunci , cand a fost pus sa faca o ticalosie , a trecut pe la casierie , acum de ce a plecat ? Ce-a facut mai exact ? Domnule Dan Diaconescu Direct , intrebati-l va rog .

  7. victor de ce nu pui langa imaginile astea si pe cele de la nasul cand domnul presedinte recunoaste subtil ca la lovit pe copil….daca mai este cineva pacalit de acest om sa se convinga.si cand te uiti cu cata usurinta si seninatate il desfinta pe razvan dumitrescu …pe mine ma sperie …am trecut de faza de soc , de indignare …

  8. pacat,acum cine il angajeaza?te pomenesti ca ajunge un “cristoiu”de ce romanii strica ce au bun?ce soc?………..ce indignare?……..doar durere ca ne batem joc unii de altii

  9. Ce “spate”, ce “protector” trebuie să ai, să juri pe biblie că “nu am lovit cu pumnul …” şi apoi după alegeri, euforic şi sfidător să recunoşti la Tv că… “l-am împins “ ?
    Ce să mai faci la asemenea protecţie…
    Mergi la casierie!

  10. Nu inteleg de ce patronul de la Realitatea TV a facut acest gest.
    Il are Basescu cu ceva la mana?
    Imi pare rau ca domnul Dumitrescu este in situatia asta.
    Este un profesionit.
    In alta ordine de idei, se pare ca Basescu pregateste un nou partid. Se gandeste orare la un partid unic?
    Sa auzim si de bine!

  11. Si uite asa se reduc motivele de-a privi Realitatea TV.
    Sper ca nu ramane pe drumuri. Este unul din cei buni…

  12. Nu-mi pare rau c-am injurat insa iti transmit scuze, Victor. E casa ta aci…
    Vai ce rau imi pare de Dumitrescu 🙁 🙁 🙁

  13. Bre, ce sa zic decat felicitari! Nu-l plang pe Dumitrescu pentru ca stiu ca nu va sta mult pe tusa sau chiar deloc!

  14. Basescu nu uita pe nimeni care intr-un fel sau altul l-a calcat pe coada. Nu mai departe de ‘botezul princiar’ unde Traian Basescu a acceptat sa devina parintele spiritual al lui Carol Ferdinand ca sa se razbune pe Regele Mihai pentru ca nu l-a sustinut in campania electorala.
    El plateste prin “razbunare crunta” si iesirea lui Razvan Dumitrescu impotriva lui,determinand managerul Realitatii TV sa purceada la rezilierea contractului, cu preaviz de 2 saptamani: “n-am sa uit niciodata”…si nu a uitat si nu va uita niciodata nici pe D-l Ciutacu si pe cei de la Antena 3, si nici pe Crin, si pe POnta, si pe liderii sindicali. Uite, puterea lui rezida in RAZBUNARE, si din pacate isi gaseste colaboratori pentru executarea acelora pe care si-a pus ochii chiori.

  15. Daca Realitatea tv inceteaza colaborarea cu Razvan Dumitrescu, o incepe Antena3? Ma indoiesc ca ar avea loc. Poate pe la Euforia tv sau Antena2…

  16. Tot raul spre bine! Domnul Dumitrescu nu ramane “pe drumuri”, era sa zic -cu siguranta- dar de cand l-a monopolizat madame Sulfamida nici sa nu mai aud de expresia asta!!!
    In schimb, propun in locul domnului Dumitrescu s-o aduca pe stramba aia de Pora!!!:))) Si se duce drept de… zestre Realitatea! Cu cata nesimtire se hlizea astazi in dialog cu domnul Marga. Baiii! Unde-i stofa de om destept se vede si din varful muntelui. Domnul Marga isi argumenta cu eleganta, calm si inteligent fiecare idee, shuia zambea superior-atotstiutoare numai ca-i de la 22 si-a facut-o ma’sa ‘telectuala!!! Bagati-o ma, pe nemandibulata in locul d-lui Dumitrescu si vedeti voi pe dracu pe carpeta!

  17. Cu Gadea si Dumitrescu la A3? UAU. Nu suna rau. Ambii sunt oamenii de televiziune trecuti prin multe si placuti publicului. Ar fi interesant de vazut cum evolueaza o colaborare cu A3.

  18. A durat mai mult decat ma asteptam,la doar cateva zile dupa turcescu.Sincer,nu il plang pe niciunul,desi sunt diferente mari intre ei,pornind de la bonul de casierie.
    Ce ma intriga pe mine est apatia celor de la RTV.Isi dau oare in bobi sa vada care mai urmeaza?Super profesionala lipsa lor de atitudine si de solidaritate.O adunatura de interese care mai de care mai de stanga sau mai de dreapta,dar fara nicio consistenta.M-am obisnuit,la ei una calda 2 reci.Sa nu cumva sa il supere pe base.Sunt patetici in incercarea lor de a ne prezenta adevarul,de multe ori scris pe pereti de analfabeti.

  19. @ I.I.
    Sa nu crezi ca Marlanu´ ii singurul care nu uita. Il au si pe el multi in agenda. Si tot asa de prosti ca si el. Ca in fizica; nimic nu se pierde, totul se noteaza.Ii vine randul si lui; Iliescu a fentat-o in ultima clipa, asta are prea multi dusmani.
    Mai traim si mai vedem…

  20. Deocamdată n-am timp să visez, dar curând mă voi gândi la varianta cu Răzvan Dumitrescu la A3. Pentru că, în fond, cine se aseamănă se adună.
    😉
    Păi vă daţi seama că Băsescu nu va mai şti cu cine să-şi “tragă clip”? Bine, asta dacă mai apucă, eventualitate destul de puţin probabilă, după “măsurile” pe care vrea să le aplice.

  21. Am considerat întotdeauna Realitatea Tv un post duplicitar.Uneori afisează o mască de impartialitate de sub care răzbat părerile unor Turcescu,Boda si chiar Hurezeanu,vădit pro PD-L si stâlpii acestuia.Această manieră mai degrabă strică,inducând în eroare pe cei care nu au deja o opinie formată.

  22. Ar merge tare in fiecare seara la Antena3 tripleta Dumitrescu/Gadea/Badea.

    Audienta babana toata seara.

  23. Da ma, Victor, da ai vazut si tu ce specimene populeaza RTV? Baiatul asta era ca nuca-n perete acolo. Cat despre Turcescu, cred ca e o relaxare ca au scapat de el, audiente, pa si mai papa si o gramada de bani eolianului.

  24. ” ii doreste mult succes la viitorul sau loc de munca”… astea-s cele mai e cacat formulari si expresii. Cei care scriu asa ceva merita niste flegme peste ochi. Sorry!

  25. Nu am nimic cu el ..dar NU ii vad locul la Antena 3! Antena are ziaristii ei ..foarte buni !!

  26. De laut la Antena 3 sa-i toace bine pe jegosi impreuna cu voi.Nu mai avea loc la postul guvernului.

  27. nu mor caii cand vor cainii!!
    poate si prietenul tau Vantu va auzi clinchetul catuselor basiste

  28. observatia lui victor e corecta .. omu’ nu-si mai putea face meseria .. si pe cine freaca grija cat a castigat omu’ prin munca lui ? oricum era singurul segment de timp in care ma mai uitam la postul ala, deci din partea mea, trebuia platit cu suma tuturor salariilor de acolo, la un loc. in rest, tot propaganda portocalie pierde, fiindca talk-show-ul cu pricina asigura aparenta de impartialitate a unui post care numai impartial nu a fost.

  29. Gunoierul de PRIGOANA a spus ca nici un roman nu merita o pensie mai mare decat 1500 de lei !!!
    Daca romanii accepta asemenea gunoaie in fruntea tarii , atunci … NO COMMENT !!!

  30. Victor,

    Luati-l la voi pe tizu’ Razvan. E meserias!
    A facut si el ce a putut la SOV.
    Ca deh…nu putea sa cinte o partitura identica cu a voastra!

  31. Daca il chemi la emisiune, o sa fie f interesant de vazut daca, vorbind liber, reuseste sa fie mai nesarat decat in emisiunile ale caror moderator fu.

  32. Chiar ma mir ca a rezistat atit.Omul asta a facut niste chestii super!Si cel mai mult mi-a placut emisiunea cu filmulertul…Nu l-a rabdat sufletul sa nu faca o mirsavie…Afurisit satrap!

  33. Interesanta atitudinea editorului de serviciu de la oficios. Am bagat si eu un comentariu scurt unde scriam in mod absolut civilizat ca postacii basescieni care se aratau extrem de indignati de prestatia lui RD au la dispozitie si televiziunile LaB1, 0TV, Etno TV si taraf TV, daca se tot incurcau ei de RD la RL. Comentariul nu apare, cred ca nu o sa mai apara, dar mai apare un lucru interesant. Comentariile de pe oficina au posibilitatea sa apara desfasurate sau doar primele 2- 3 cuvinte. Cine ghiceste ce tip de comentarii apara desfasurate “by default” si care nu.

  34. Am intrat pe Hotnews,pentru prima data.Postarile portocalii citite acolo m-au convins ca indiferent de context si imprejurari numarul cretinilor ramane constant,de parca ar fi numarul lui Avogadro!

  35. “Imi plac oamenii care pun pe masa argumentele si cantaresc. Nu-mi plac cei care exorima doar sentimente si emotii, sau cei care joaca teatru. Astea sunt forme de manipulare” afirma Razvan Dumitrescu si afirmatiile dumnealui au deranjat multa lume.

  36. Chestia cu filmuletul e o parodie ieftina. Hai sa fim seriosi! Oricare dintre noi am fi negat de la bun inceput cu indignare ca am fi facut asa ceva, n-am fi facut doi pasi in spate si am fi spus ca nu ne aducem aminte. Nu-ti aduci aminte numai daca asta e modul tau obisnuit de a trata oamenii: ii mai dai unuia o “castana”, altuia un sut in fund. Eu una as fi negat cu vehementa. Am fost intotdeauna impotriva violentei. Prefer oricand o replica inteligenta unui pumn bine plasat.
    Asa ca Basescu sa nu-mi spuna mie ca filmul ala e contrafacut si ca noi ar trebui sa tremuram in fata presedintelui in functie al Romaniei. Presedintele in functie a ajuns acolo, datorita noua, si ar trebui sa aiba cosmaruri cand se gandeste la ce face din tara asta. Poti scoate militarul din armata, dar nu si armata din militar. Un bun politician nu este cel in fata caruia tremura ceilalti, este cel care are carisma de a place maselor, cel care poate convinge masele. Basescu este un impostor, un pseudo-politician care a castigat prin remiza niste alegeri intr-un moment de disperare. Peste 50 de ani istoria nu-l va mentiona pe Basescu decat ca pe un presedinte care a impins tara in criza. Nici macar faptele de care ne indignam noi acum nu vor fi mentionate decat poate in vreun best-seller, pe care il vor citi 200.000, sau poate 500.000 de oameni. Istoria il va mentiona si onora doar pe cel care va veni dupa Basescu, daca si cand vom avea intelepciunea sa alegem un om inteligent. Si daca vom reusi sa desfacem OTREPELE de scaune…

  37. Un exemplu mai mult decat elocvent ca traim intr-o veritabila DICTATURA iar dictatorul Basescu ,,face ce vrea muschii lui pe tarla,,. Pai daca il deranjezi pe dictator asta patesti si sa spui merci doar de atat ca poate se insceneaza ceva si intri si la parna putin. Dupa ce iesi de la parnaie ai sa vezi tu cum ai sa-l slavesti pe tovarasul dictator. S-au vrei sa fii,,Cel mai iubit dintre pamanteni,,???

  38. @tbancu : Nu esti singurul …, am testat si io “impartialitatea” mai multor oficine portocalii si rezultatul a fost , PESTE TOT , o cenzura bolsevico-securista de ultima speta ; doar comentariile mai fine treceau … Dar dupa ce le-am mai trimis niste comentarii cu trimiteri la “origini” intr-un mod destul de elegant dar neechivoc , culmea , s-au hotarat sa imi posteze cateva dintre ele !!!

  39. Marele Timonier nu uita si nu iarta pe nimeni. Mai devreme sau mai tarziu, loveste. Dur si la operatie! Pe la spate! La cotitura, cu masca si pe intuneric, piratereste! Acum isi poate permite si are si mijloacele. Pe listele pregatite, pe urgente si prioritati, sunteti trecuti si voi. Toti! (Cu modestie, totusi, ma includ si pe mine).

  40. Nu stiu daca mai poate fi ceva care sa te mire in tara “tupeului si imbecilitatii prezidentiale” , in Manelista-Romanie …
    Si totusi… : ARAD – Cei doi talhari care au spart banca situată pe Calea Aurel Vlaicu şi-au dat dedicaţii în discoteca de la Moneasa, după jaf: “Pentru cei mai tari spărgători de bănci”, “Pentru frăţiorul meu, cel mai tare spărgător de bănci”, etc. 😆
    Wowwww…!!!

    “Mare-i Gradina Ta Doamne ,
    Si largi si DESCHISE sunt portile ei…
    Da’ de aia mai sunt inca multi CARE SAR GARDUL …!!!” 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.