Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

Voi folosi adresarea directă, din obișnuință, pentru ultima oară-n spațiul public. Încep prin a te felicita. Am și de ce. Ai obținut, la finele unei campanii în care te-ai bătut până-n ultima clipă, cel mai bun rezultat postrevoluționar al liberalilor.

Voi continua. Știu că nu-ți va plăcea. Dar cred că merită să ai răbdare până la sfârșit. Pentru că (nu știu dacă te impresionează, nici măcar nu mă interesează) vreau să-ți mărturisesc că am fost un dobitoc. Nu sunt original, dar Postelnicu a descris cum nu se poate mai bine starea prin care, după 20 de ani, am ajuns să trec și eu. Fiindcă mi-am asumat public (în direct, în fața unei audiențe-record, deși știam că Mircea are 10 puncte peste tine) susținerea ta și votul. Eu mi-am onorat promisiunea. Așa am fost educat, să nu las prietenii la greu, să respect cuvântul dat. Dar nu despre mine-i vorba. Revenim la tine. Să ne doară pe amândoi.

Nu mă erijez în reprezentantul celor 7% disperați care au dus (din motive exclusiv antibăsesciene, fiindcă ne lasă rece liberalismul pe care-l propăvăduiți voi la tv) partidul pe care-l conduci de la 15% la 22%. N-am fost nici măcar un bun comandant de grupă la pionieri. Deci îți scriu exclusiv în numele meu. Al celui extrem de dezamăgit de discursul tău. Care parcă ar fi fost scris de consilierii lui Traian. Mă lasă rece răfuielile tale cu Voiculescu și cu Vântu. Nu împart cu ei beneficiile activităților economice ale imperiilor lor, la fel cum nu voi împărți cu tine și colegii tăi roadele guvernării de coaliție la care oricum veți fi parte. Aș fi putut să mă fac că plouă și să nu reacționez la autovictimizarea ta prin culpabilizarea altora. Nici asta nu mă caracterizează.

Regret că-ți voi scrie tocmai eu ceea ce, probabil, nu ești încă pregătit să afli. Fără mediatizarea îmbelșugată de pe posturile mogulilor răi și fără oamenii care te-au enervat seara trecută în studioul Sintezei zilei, ai fi rămas ceea ce reușisei să devii pe cont propriu: politicianul simpatic, superficial, cu discurs impecabil, în veșnică opoziție (în propriul partid, față de propriul guvern, în raport cu puterea). Dar n-a fost așa! S-a pariat pe tine, atât individual, cât și în grup. Anumiți oameni (cărora, crede-mă, le era mult mai confortabil din punct de vedere al viitorului lor imediat să se prefacă a crede că Mircea e altrenativa) și, dacă vrei tu, în linia discursului băsescian pe care l-ai împrumutat, niște grupuri de interese (care au alte motive decât noi) te-au suspectat că vrei și poți depăși nivelul de speranță.

Ar mai fi multe de scris, domnule președinte, dar sunt extrem de obosit după o zi crâncenă și mai am de aprobat câteva zeci de înjurături de la cei nervoși că v-am susținut. Așa că nu-mi rămâne decât să vă urez sincer succes, dumneavoastră și partidului al cărui lider sunteți, în negocierea viitoarei coaliții de guvernare.

P.S. Dat fiind că încă mai cred că nu sunteți Traian Băsescu II, aștept de la dumneavoastră, domnule președinte, ca, după alegerea noului președinte al României, să vă respectați promisiunea de a demisiona din fruntea PNL.

UPDATE: În timp ce ziarul mogulului Patriciu şi-a făcut campanie publicitară în campania electorală anunţând că politica e murdară şi că nu mai serveşte, în trusturile mogulilor Voiculescu şi Vântu, candidatul prieten al mogulului Patriciu a fost cel mai mediatizat. E şi asta o nuanţă care-mi scăpase azi-noapte…

UPDATE LA UPDATE: În sfârşit, aud/citesc prima declaraţie fermă şi raţională. Nu şterge cu nimic flegma de aseară, dar măcar se comportă pragmatic.

LATE UPDATE: Rezultate parţiale, azi, 14:00: Băsescu-32,74%, Geoană-30,16%, Antonescu-20,24%. Exit-poll CCSB, ieri, 21:00: Băsescu-34%, Geoană-30,4%, Antonescu-22,4%. Cine/cui ar trebui să prezinte scuze?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

586 thoughts on “Dragă Crine, felicitări! Am fost dobitoc

  1. cred ca e complet neproductiva disputa asta pe ce a spus antonescu la cald, de suparare. e ca si cand zebra si antilopa se cearta cine e mai tare dintre ele in fata leului!

  2. pd/listii vor pierde.ghetzarul pdlist crapa,trozneste. la UBB Cluj se zvoneste ca lui boc i s-a ‘taiat’ catedra.

  3. l-am vazut pe crin antonescu aseara la Sinteza Zilei. Foarte ciudat…UN ALT OM vs prestatia de duminica seara si chiar confruntarea de vineri seara. sper sa-i acceptati scuzele, imi pare un om sincer.

  4. domnule ciutacu,din ceea ce ati scris,pareti foarte dezamagit de crin antonescu,mai ales de discursul acela “parca scris de consilierii lui basescu”.e adevarat…acel discurs n-a fost cel mai reusit dintre cele de pana acum… si pe mine m-a cam surprins,dar e asa usor ca la prima greseala sa sarim toti cu comentarii si critici.ati spus ca sunteti un om educat si nu lasati prietenii la greu…demonstrati-o in continuare!(daca intr-adevar va doriti asta).si crin e om,face greseli,dar trebuie sprijinit in continuare.il cunosc numai din aparitii in media si mi-am format o oarecare idee generala despre dansul(inteligent,moral,onest,corect etc.)poate ma insel,dar tot cred ca daca nu ar fi asa,odata si-odata tot si-ar da arama pe fata.in fine,nu vreau sa va acuz sau sa va contrazic,dar totusi ar trebui sa luati in considerare si discursurile lui crin de nota 10 si pe cele de nota 9 ,nu doar pe acesta cu “influente basesciene” si sa va ganditi la acele momente in care dumneavoastra faceti greseli…ce frumos este atunci cand ai alaturi niste persoane care nu te parasesc cand se intampla sa calci stramb,ci te accepta si cu bune si cu rele…

  5. Ptr. faptul ca v-ati inselat atat de mult si atat de public, i-ati cerut scuze domnului Antonescu, macar personal, ptr ca desi l-ati injuriat public, nu ma astept sa aveti decenta sa va cereti scuze public. Asta ca dovada de barbatie, de onestitate, ca de prietenie ne-am lamurit cu totii ca nu poate fi vorba. Sau doar cand arunci cu noroi e bine si cu scuzele e mai greu…
    Poate si dumneavoastra, ca si lui Basescu nu va place sa recunoasteti cand gresiti.

  6. @Alin: chiar n-aveti pic de rusine? sa ajung eu sa-mi prezint scuze celui care m-a jignit! sfanta mare nerusinare! spuneti merci sa n-am insistat ieri in a tine toata emisiunea aprinse plasmele din care se vedea ca a luat cu 2% mai putin decat in exit-poll-urile pe care de demoniza.

  7. Mai oameni buni ! Desteapta-te romane !

    Totul este foarte simplu: vreti sa inlaturam pericolul iminent adica pe Basescu si guvernul Boc?

    Daca DA atunci lasati la o parte toate vaicarelile astea si votati Geoana.

    E dureros ca n-avem alta optiune, dar haideti spuneti-o clar sa se poata trezi si ceilalti la realitate: VOTATI GEOANA PENTRU CA DOAR ASA VOM PUTEA SCOATE IN MOMENTUL ASTA TARA DIN CRIZA !

    Ca o sa tina, ca n-o sa tina pe termen lung, ramane de vazut. Dar macar ceva o sa se miste acum.Daca ramane Basescu si guvernul sau travestit Boc Neboc ne adancim in criza.
    Basescu nu vrea sa discute, e un catar isteric , refuza si va refuza sa conlucreze pentru a scoate tara din criza.Daca vroia sa deblocheze criza,acum aveam si guvern si buget si liniste.
    Mai departe riscul care ar fi: sa dizolve parlamentul, apoi sa faca alegeri anticipate si cu butoanele puterii sa le castige si pe alea si…. nici nu vreau sa ma gandesc macar ce ar urma !Am trait si inainte de 89 si nu mai vreau ca atunci !

    Nu votati impotriva cuiva ci PENTRU A SCOATE TARA DIN CRIZA !Iar Basescu nu e solutia , pentru ca putea de mult sa scoata tara din criza daca isi dadea interesul si daca il interesa poporul.

  8. sunt pentru prima data în “ograda dumneavoastra”, desi va urmaresc constant emisiunile tv(vorbe grele, sinteza zilei, in gura presei. Singurul comentariu pe care doresc sa-l fac este referitor la reactia/concluziile dumneavoastra si a/ale colegilor din platou duminica seara. Recunosc ca si eu am fost “socata” de
    discursul d-ului Antonescu, reactia mea fiind in concordanta cu cea a dumneavoastra (atac la persoanele care l-au susţinut, asemănare cu discursul băsescian). Totusi,ulterior, discuţiile din emisiune(scenariul inaintat de d-ul Gâdea,cuvintele d-ului Bogdan Teodorescu) precum si convingerea cu care l-am votat pe Antonescu m-au facut sa-i acord acestuia o prezumtie de nevinovatie, in sensul că am aşteptat o declaraţie concretă, care să nu lase loc de interpretări. Nu consider , nici pe departe, că am vreun merit faţă de această reacţie , ci doar că experienţa m-a făcut să nu mă pripesc în comentarii şi concluzii sub imperiul emoţiilor. Cred că reacţiile/comportamentul d-ului Antonescu pe întreg parcursul zilei de ieri au fost cât se poate de clare, în perfect acord cu cele din campania electorală şi sub nici o formă, nu reprezintă “un pas înapoi”, aşa cum susţineţi într-un comentariu anterior. Da, duminică seara Antonescu a făcut nişte afirmaţii deranjante pentru unii, jignitoare pentru alţii, dar nu a conturat o poziţie pro băsescu.Am dedus-o noi, mare majoritate a celor care au crezut în el când l-au votat, din discursurile şi reacţiile pe care le-am auzit/văzut la cei trei candidaţii. Ori propririile concluzi nu pot fi imputate alcuiva…
    CONCLUZIE
    Justificabil sau nu, ne-am pripit în a-l cataloga pe d-ul Antonescu drept “aliatul lui Băsescu”, catalogare care din punctul dumnealui de vedere poate fi jignitoare.

  9. Duminica seara, cand am auzit discursul lui Antonescu, am crezut ca a fost un calcul cinic, pentru a avea o pozitie mai buna de negociere pentru turul 2. Apoi, cand am auzit toate comentariile de la Realitatea si de la Antena 3 am inceput sa am indoieli…
    Acum, la doua zile de la discurs, sunt sigura ca discursul lui Antonescu a fost unul pur politic si ca si-a atins scopul. In turul 2 merg Basescu si Geoana, dar mai toate discutiile post alegeri sunt despre ce a spus/a facut/va spune/va face Antonescu…
    Si daca va sti sa-si negocieze cartile, peste 5 ani nu voi mai fi nevoita sa votez cu Geoana in turul 2… ci voi vota la fel ca anul asta…

  10. Vafelicit domnule ciutacu pentru tot ce facety coruptia este foarte puternica in Rominia inca se poarte vechile obiceiuri cu spaga eu am un caz concret mi sa produs un furt acum trei saptamini am depus plingeri intruna la sediu Politie panciu si nici astazi nu se iau masuri ca nu se vrea asa si in alegeri se continua cu coruptia .Rominii sau cam saturat de asa numitul trai asta este un trai de pe o zi pe alta nu un trai decent nu locuri de munca sigure zeci de someri care nu au din ce trai si au ce pune pe masa .de asta trebuie sa se produca aceasta schimbare a presedintelului tarii.

  11. @ Sinzianna : ti-am citit comentariul , si desi mi s-a parut putin intortocheat , cred ca am prins ideea de baza: CA TU N-AI NEVOIE DE SCUZE din partea candidatului la presedentie ci de FAPTE ( adica un comportament adecvat…) … Buuuuun…. Si ce te faci daca n-ai de unde sa scoti presedintele “perfect”… , nu mai votezi , pastrezi “rebutul” actual , facem “greva”ca popor si renuntam la presedinte…? Eu zic sa fim realisti , si sa “lucram” cu “materialul” pe care-l avem… , sa alegem ce-i mai bun din ce avem , urmand ca in viitor sa facem o noua triere ( DACA VOM AVEA DIN CE…?!) . Si mie mi-ar fi placut ca eleganta , stil , prestanta , Principele Duda…. , dar ti-ai pus problema ( intr-un mod cat mai impartial !) DACA ACEST POPOR CHIAR AR MERITA SA FIE REPREZENTAT DE ASA UN OM…??? Daca esti realista si corecta raspunsul tau ar fi : NU !!! Pt. ca nu degeaba e vorba ca “fiecare popor isi are conducatorii pe care si-i merita…!!!” Iar cele cateva exceptii nu fac “decat sa intareasca regula…”

  12. Draga dle Ciutacu…felicitari !!! Dupa cum ai observat probabil de ieri, va uitati la baeatu asta (Crin), ca curca-n lemne….Ii datorati scuze, dvs, si restul echipei de la antena 3….Pentru ca el era duminica, mult mai implicat in ce se intampla decat voi…Si trebuie sa recunosti…ca ieri la sinteza zilei..a servit o lectie de onoare…bun simt..si de politican adevarat. In rest..toate bune esti sympa cum ar spune francezii..:)

  13. Nu, nu ati gresit deloc, domnule Ciutacu! Si mie imi place Antonescu, asa cum in mod sigur place multor tineri pe care nu i-a interesat politica pana acum…el a adus in mocirla actuala un strop de lumina tocmai pt ca, desi nu are un partid mare in spate, a avut curajul si priceperea sa se arate lumii ca om, nu ca reprezentant al unui partid, si-a pus la bataie calitatile si a convins mare parte a unui electorat care poate a votat pana acum doar din obligatie civica. Sunt convinsa ca multi l-au votat pe Antonescu pt ca l-au placut ca om, desi nu a fost in luminile rampei asa mult cum au fost ceilalti de-a lungul timpului. Este un om transparent, efervescent, spontan, nu pozeaza, are reactii normale pe care nu si le ascunde(chiar daca, asa cum s-a intamplat, a avut momente cand parea ca nu mai este el). Sa ne gandim ca, spre deosebire de disimulati, multi in politica romaneasca, el a fost sincer chiar si atunci cand,enervat, nu si-a mai putut controla frustrarile si a lovit ca Basescu in moguli.Nu-l scuz, dar nici nu-l acuz. Il inteleg.

  14. Stimate Domn Ciutacu,
    Duminica n-am fost la vot, trageam spre Crin dar decat sa ma bulucesc la sectiile speciale, ca nu sunt rezident de Bucuresti, am preferat sa fac repartii in baie ca imi cadeau peretii in cap. Azi m-am gandit sa trec totusi pe acolo peste 2 saptamani, cu conditia sa imi fie acceptata urmatoarea oferta: dau cu stampila in ala care promite ca introduce sistemul de gestionare electronica a prezentei la vot ca sa nu mai voteze unii de mai multe ori si sa poata omu sa mearga la ce sectie doreste el intr-un mod civilizat. Accept si varianta netehnologizata in baza carti de alegator.
    Eu n-am audienta si nu am cum sa le comunic oferta mea in timp asa de scurt, poate aveti Dvs.
    Va multumesc pentru ajutor,
    Cristi

  15. mi-a fost frica in seara aia de declaratia lui Crin si de faptul ca te-ai inselat dar ce sa zic, nu il critica dupa alegeri si nici acum,te-as ruga!cred ca la stresul care a fost si manipularea a reactionat aiurea,oricum ma bucur ca macar o data in viata un pulitician isi respecta cuvantul…DOAMNE AJUTA ca altfel trebuie sa plecam din tara asta

  16. nu stiu daca mai ajungi sa citesti si mesajul meu dar parerea mea este ca duminica seara Crin a dovedit ca nu are scrupule. Nu pot sa cred ca nu s-a prins ca-l ajutati voi la A3 si nu pot sa cred ca nu putea sa intrebe- “bai Ciutacu sondajele astea sunt pe bune, ca eu am alte info…samd” toate bune

  17. Senzationala prestatia tuturor la Gadea duminica . Adevarata lectie de presiune politica ale carei rezultate au aparut in cateva ore .Baieti , tara asta va datoreaza mult , iar eu vreau sa va multumesc mult , cel putin in numele copiilor mei . Sa va dea Dumnezeu ssanatate si putere de munca .
    Victore , vreau sa te rog sa-mi spui ce parere ai despre urmatoarea idee :
    Ca sa nu mai manince toata lumea rahat ca si Guvernul Johannis ar fi tot unul de fripturisti , compus la GRIVCO , stii tu , cu Hrebenciuc , Vanghelie , bla , bla , bla …. ce-ar fi daca Johannis ar aduce ministrii numai profesori universitari de prestigiu din toata lumea USA , FRANTA , GERMANIA , MAREA BRITANIE …etc , specialisti in domeniile respective . Astora nu le-ar mai putea sufla nimeni in ciorba , n-ar mai face “romanisme ” , n-ar pune botul la spaga .
    Sa-i plateasca Romania cu exact cat cer , si cred ca doar astia ar putea sa puna Romanica pe sina . Sa stea 1 an , 2 , 3 … 7 , si sa ne scoata din cacat . E adavarat ca ar trebui sa renuntam la soferul lui Boc , la nepoata aia mica de la taranoaia , la toti pupincuristii Basei , ca sa platim somitatile astea , dar cred ca merita . Tu ce crezi ? Poate ridici problema asta . Multumesc mult .

  18. @Nostradamus
    Nu. Nu ma intereseaza perfectiunea. Un om perfect e un om de plastic. Sunt inca vie si asa vreau sa raman, asa ca nu-mi este de trebuinta un Crin perfect.
    Am spus clar : nu ma intereseaza scuzele. Vrei sa il iubesc pe Crin? Nu cred c-am sa pot.
    Si stii de ce? Pentru ca oamenii isi arata adevarata fata cand sunt la pamant. Iar Crin s-a ridicat si a muscat mana care l-a ajutat. Nu exista iertare pentru asta. Sau cel putin, eu, nu i-o pot da.
    Nu prea inteleg de ce-mi amesteci crinii cu dudele, dar nu mai conteaza. Puteai macar sa faci un melanj de crini cu lubenite. Ar fi fost mai de actualitate.
    Votul meu va fi util ficusului. Pentru ca eu merg la vot, intotdeauna am mers. Si ma felicit ca n-am votat niciodata portocaliu !

  19. Nu ,nu vreau sa-l iubesti pe Crin , nici eu n-o fac, iar despre scuze nu-mi amintesc sa se fi scuzat Crin , ci DOAR s-a explicat… EU l-am scuzat si DOAR fata de Victor, dintr-un motiv simplu : intr-o tara cu foarte multe rebuturi umane e greu sa gasesti oameni de calitate, dar avand fiecare imperfectiunile lui (doar “sunt vii” cum spui tu…) si atunci nu-i pacat sa existe resentimente intre doi asemenea oameni , din pur orgoliu, fiecare considerand ca impulsivitatea sa reactionala este mai scuzabila decat a celuilalt…??? Eu am vrut doar sa-si revizuiasca fiecare propria reactie si sa fie mai indulgent unul cu celalat …!!!
    Iar in privinta severitatii cu care il judeci pe Crin eu iti REPET doar atat: ASTA E “MARFA” CEA MAI BUNA ( ZIC EU…) PE CARE O AI ( MOMENTAN )…. Eu judec viata realist si totdeauna cand fac o analiza plec DE LA PREMISELE REALITATII, INCERCAND SA MA ADAPTEZ LA ELE ( ATAT CAT POT…!!!) si nu plecand de la concepte teoretice ideale(iste) (chiar daca as fi tentat de multe ori s-o fac) …
    Si o ultima observatie: cu parere de rau , dar anumite substraturi sau ironii ale comentariilor tale MIE UNUIA imi sunt imposibil de patruns sau de inteles … Regret…

  20. O umila parere, din partea inca unei persoane din cele “7 procente”…nu cred ca sunteti un “dobitoc”, dnule Ciutacu..cred ca Antonescu a avut o campanie admirabila in turul 1 si poate ca discursul din seara rezultatelor nu a fost cel mai fericit, insa, uitandu-ne la ‘politicienii nostri, cei de toate zilele’, in fata lui Crin, jos palaria…

  21. @Nostradamus
    “Eu am vrut doar sa-si revizuiasca fiecare propria reactie si sa fie mai indulgent unul cu celalat …!!! “
    Deci, sa inteleg ca, ai considerat ca esti indreptatit sa fii mediatorul neintelegerilor intre domnul Antonescu si domnul Ciutacu? Atunci presupun ca ai facu aceleasi demersuri si la domnul Antonescu? 🙂

  22. Domnule Ciutacu, sunt un admirator secret sa facem si un pic de haz, intradevar acel discurs nu isi avea locul, dar consider ca a fost utilzat cu scopul de “lovii” cat mai mult si mai tare i contracandidati sai principali, ne mai gandindu-se la consecinte. Si desi probabil a atras cativa alegatori cu siguranta apierdut cativa. Insa cu toate acestea a obtinut primul meu vot.

  23. Exact asta am facut…!!! Si inca din seara “CU PRICINA” , pe la orele 23… tocmai pt ca am considerat incorecta si nedreapta “iesirea” lui Antonescu , fata de TOTI cei de la Antene ( mai ales A3, iar pe Victor l-am vazut cel mai suparat … ) Nu stiu daca a avut vreo relevanta “tragerea mea de maneca” lui Crin , dar mi s-a parut ca a incercat sa “dreaga busuiocul” cu prima ocazie ivita…. Asta e parerea mea sincera si de asemeni speranta ca doi oameni (ma repet) de calitate ( atat cat ii cunosc…) sa nu-si poarte ranchiuna pt. niste cuvinte aruncate la oboseala , furie , frustrare… Doar atat… E prea mult…?

  24. L-am votat pe domnul Crin Antonescu in primul tur, cred are un mare potential si nu a terminat tot ce avea de spus in politica romaneasca. Cu toate acestea, in turul doi, mi se pare mult sa-l votam pe Geoana, sau, mai degraba, ceea ce inseamna sa-l votam pe Geoana. Mi-e sincer frica de ce va urma in Romania cu Vaghelie in proximitatea presedintelui.
    Refuzul radical al raului pe care l-a reprezentat Basescu pentru Romania, nu poate cautiona la nesfarsit orice optiune. Am senzatia tot mai certa ca incepem sa ne lasam manipulati de PSD care utilizeaza avantul nostru anti PDL pentru a obtine sprijin in turul II.
    Ceea ce mi se pare suspect, e si graba cu care Geoana se repede sa accepte orice conditie, mizand probabil pe o noua alianta de conjunctura cu PDL dupa alegeri cu care sa declanseze o motiune de cenzura si sa-l tranteasca pe Johannis. Adica, sa fim seriosi, cat timp va admite camarila pesedista sa fie la putere dar sa nu aiba acces la resurse pentru baroni?
    In orice caz, eu unul, simt ca refuz mai degraba o asociere cu PSD decat una cu Basescu.

  25. Hai mai!!! Ca e baiat ghiuzel!!! Eu una cred ce spune el!! Ma mir si eu de ce cred atata?!Pe bune!Pana acum nu m-au convins decat 2 barbati in viata mea modesta. Barbate-miu si Crin :-). Ma rog, primul crede el ca m-a convins…Hai v-am pupat!

  26. La atâta timp de la acel moment mai crezi Ciutacule că maşinăria de furat voturi a PSD + maşinăria de furat a lui băsescu nu au viciat rezultatele turului unu?

    Nu că ar mai conta – dar te cam arunci ca mândra la “hamfău”…

    Părerea mea.

  27. @Amăgitu: cand am spus eu ca nu s-a viciat? da’ Crin n-avea masinarie de tur doi in spate. si mi-e teama ca n-o va avea nici la viitoarea tura. da’ asta-i alta discutie.

  28. Nu-i vorbă că ai fi spus… Sau că n-ai fi spus…

    Uită-te dom’ Victore acum la felul în care arată această postare a ta. Poate nu ne interesează că sub imperiul nervilor Antonescu a spus un adevăr. Şi a sperat ca măcar noi, ăştia de l-am votat, să apărăm votul dat. Ştiu, astea sunt din alt film – securiştii vor învinge întotdeauna, nu-i aşa?

    Păcat Victore – la ce bun să ieşim în stradă dacă voi nu aveţi curajul să spuneţi lucrurilor pe nume? Nu mi-o lua în nume de rău, dar ştii – tot în calul care trage…

  29. ciutacule esti cel mai tare tine-o tot asa si nu-inlasa pe dobitoci sa-si bata joc de tara asta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.