Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Astazi chiar nu ma strabate vreun mare chef de scris. Asa ca va anunt micul meu maraton tv. De la 19:30, va invit pe Antena 2, la “Rai, da’ buni”, acolo unde – alaturi de inimitabilul cuplu Serioja & Medelin – voi fi un actor necantator al lansarii albumului lui Nicu Gigantu. La 21:00 o sa schimb studioul, nu si televiziunea. Si-mi iau cu mine mecla de om serios (de dupa cea a chefliului) pentru “Vorbe grele”. Unde voi combate cu domnu’ nea Dan Constantin si cu Claudiu Saftoiu pe tema lipsei de autoritate a unor poreclite autoritati care se simt subminate de presa…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Dr. Jekyll & Mr. Hyde

  1. Nici pomeneala, incit masele comentatoare sa te someze sa prestezi vocal : pai de ce te duci in emisiune cu 2 muzicanti ? Deci haidi bre comentatorilor: pe el, sa cante !!!

  2. Domnule Victor,
    Conform noilor reguli impuse de Dvs. cum am putea comenta acest text?
    cu respect
    marcus

  3. @marcus: noile reguli sunt alea vechi pe care le-ati calcat in picioare. nu-i obligatoriu sa comentati, puteti sa taceti oarecum intelept

  4. nu ma pot abtine de la un comentariu,cand am vazut numele tov. saftoiu. sa vb. tov. saftoiu despre lipsa autoritatii statului,mi se pare mai mult ironic,decat credibil.

  5. In viziunea domnului presedinte si Saftoiu e un mic subminator alaturi da moguli si unguri:)

  6. Abia aştept să vă văd în compania celor doi domni care uneori au un haz nebun!
    Sper că după o asemenea emisiune cu asmenea companioni veţi fi puţin mai vesel (deşi dacă te uiţi în jur sunt puţine motive) şi elanul curăţeniei de primăvară va ma scădea.
    Vă doresc tot binele şi o săptămână senină!

  7. chiar daca n-a fost membru p.c.r.,a fost,la un moment dat,in aceeasi tabara cu tov. basescu. mie mi se pare relevant & suficient.

  8. @cristu: iar mie-mi pareti un spammer ca se baga-n seama. si o sa procedez ca atare daca nu vreti sa pricepeti ca asta nu-i chat si nici nu va deveni.

  9. e posibil sa am calculatoru’ infectat,nu sunt spammer. n-am vrut sa ma bag in seama,ci doar sa-mi spun opinia…nu mai scriu nimic,promit!

  10. Victor, stiai ca Daciana Sarbu are blog? vreun motiv pentru care nu apare in blogroll :)?

  11. Abea astept sa-ti vad mecla de neserios la emisiunea lu’Morar! Bafta si felicitari!!Canta si incanta-ne dinou alaturi de marele Gigant [scuze pentru pleonasm]nea’Nicu,

  12. Ce ziceti de subminarea subminarii unguresti executata de de domnul presedinte cu Constitutia in buzunar si cu lingura-n gulas?

  13. @genial: da, stiam. nu e fiindca mi-a fost lene. la primul spam zbori
    @popescul: m-am sarit singur, cred ca ar fi deja prea mult
    @Alina: vrea sa-si puna la butoniera electoratul lui Vadim. previzibil…

  14. Am impresia ca nici nu ar trebui sa se mai faca alegeri pentru ca toata lumea traieste cu un fel de impresie din aceasta apriorica ca in tara asta nu e nimeni capabil sa-l invinga pe Base. Ne-am predat deja? l-am auzit pe CTP cum desi aparent il detesta pe Basescu i se pare perfect normal sa iasa din nou presedinte si cum nimeni nu se ridica la nivelul marinarului. Cine e acest Base de starneste asa o impresie de invincibilitate de nu se ia nimenila tranta cu el? E vreun Obama plus Bratienii plus James Bond la un loc?

  15. Ciutacule,

    In care din cele 2 emisiuni esti Mr. Hyde ? In aia cu dl. Saftoiu ?

    Urasc sa stiu ca tocmai ai facut scorul 3-1 pt. tine, dar esti tare ca il chemi pe dl. Saftoiu. A luat niste suturi pe care nu le merita. Intaiul Inchizitor Anticoruptie a zis acelasi lucru si vb. ta “a mai luat un contract pe 4 ani”, exact ca la trosbal (aka fotbal).

    Fiara (nerabdatoare) –> sa vada emisiunea

  16. Domnule Ciutacu este prima data cand scriu la dvs pe blog, desi il citesc aporape in fiecare zi.Nu vreau sa va spun decat atat sunteti un tip destept si nu vreau sa va laud pt ca nu am de ce, dar va urmaresc de ceva vreme si eu si sotul meu si ne plac ideile dvs.

  17. Lipsa de autoritate sau mai simplu, complicitate cu infractorii?
    Romania are nevoie in primul rand de politisti reali nu de sperietori de ciori.Are nevoie de profesionisti adevarati nu de hutzupanii pe care-i vedem toata ziua , scuipati, tarati de masini si batuti de smecherii de ocazie.
    Pina si uniforma e prost conceputa,culoarea si designul ar trebui sa-ti inspire respect si dupa caz, putina frica..Ai nostrii parca-s scosi din tomberoanele lui Prigoana.

  18. A fost foarte interesanta emisiunea Zig Zag de aseara. Adrian Severin a spus ceva de…CANDIDAT UNIC AL STANGII LA PRESEDENTIE!
    1.Care o fi stanga?!
    2.Candidat unic!Sa nu fie cine banui, ca emigrez in Canada.
    In ceea ce priveste invitatii tai, ar fi genial daca ai putea scoate mai mult de la Claudiu Saftoiu.
    Apropo, am fost coleg cu el la scoala generala nr.16. Nu ma gandeam vreodata sa ajunga mare politician!
    Bafta la emisiune.

  19. D-le Ciutacu , va rog respectuos sa abordati la dv in emisiume si problema de la PETROM prin care ni-se cer drepturile castigate in instanta pe buna dreptate ( petrom invocand ca s a interpretat gresit contractul colectiv ded munca )si acum suntem amenitati ca ne dau afara daca nu returnam banii. D LE CIUTACU noi din benzinarii avem salarii intre 700ron si 1100 ron numai avem posibilitatea sa-i mai restituim ca unii din noi ne-am ingropat parintii cu ei sau ne-am pus dintii si acum ramand fara servici singura solutie ar fi sa murim si noi ca bani de tribunal nu avem de dat inapoi nici atat , CE TRIST…. MUTUMIM , CU RESPECT

  20. Domnule Ciutacu, stiu ca nu polemizati cu frustratii (si aveti perfecta dreptate) , dar ocazional mai dati cate o smetie celor care va denigreaza, asa, cum face astazi, pe blogul lui de la ziarul trustului eolian, un pitic infam- deontolog, ”mare constiinta”. Sunt jalnici, micutii! Au aparut datele SNA care arata ca JN ramane no.1, iar ”jurnalistii” de la trustul concurent isi mananca ficatii de nervi.

  21. Concurenta si deontologii nu s-au prins ca osanalele aduse conducatorului nu produc nici un fel de curiozitati si nu cresc audienta si tirajul?

  22. Cum saptamana trecuta l-ati avut invitat pe Nemirschi si nu l-ati lasat sa raspunda care e taxa auto pentru masinile noi (ramane 0 sau nu?), as vrea sa-mi raspundeti dvoastra. Nu de alta dar chiar ma intereseaza problema si m-am nervat ca nu ati lasat omul sa raspunda la intrebare!

  23. @Mircica: daca ati fi inteles ceva din emisiunea aia, v-ati fi dat seama ca nu avea nici un raspuns de dat. si eu vreau multe, da’ n-am mereu noroc.

  24. Sarmanul domn de la concurenta, ce pana acum incerca cu greu sa va invidieze in secret si-a marturisit acum public neputinta.

  25. Cred ca am inteles destul de multe. Omul nu stia cat va fi taxa pentru cele vechi. Dar pentru cele noi a vrut sa raspunda daca va ramane zero, iar tu ai inceput sa spui ca nu ai niciun interes, ca ti-ai luat masina noua anul trecut. Apoi a venit publicitatea. Pur si simplu nu a raspuns omul. Nu a zis nici da, nici nu, nici ca nu stie inca.

  26. Sper să te văd zâmbind alături de cei doi boemi simpatici…ai nevoie de-un “respiro”…

  27. dac-ar fi sa aplici acelasi tratament si invitatilor atunci serghei si medelin ar fi siguri interzisi…

  28. Ei, acum te-ai suparat si tu! E bine. Troace sint peste tot, nu mai era neviue de inca una.
    I-ai cam speriat pe multi. Nu prea stiu ce sa creada . mery asteapta sa-ti treaca…Altii emit platitudini…Nu cred ca ai dat suficiente lamuriri.
    LIPSA DE AUTORITATE: asta e un subiect greu de abordat si si mai greu de rezolvat. Daca ,de cind s-a nascut ,copilul se bate pe burta cu parintii, sint in cirdasie la diverse gainarii , la bataile date bunicilor, e cam greu sa-l disciplinezi sau sa iti recunoasca autoritatea. Respectul ca si autoritatea se cistiga, nu se impune. Deci ne luptam cu fantomele fantomelor.Nu are rost sa elaborez pe aceasta tema.Nu exista autoritate, nu exista autoritati, nu exista stat de drept, exista anarhie.Dobitocii au indobitocit majoritatea populatiei , pe care acum o manipuleaza cum doreste.Nu ma rabda inima sa nu amintesc si de caricatura primei autoritati in stat!
    Iti urez mult succes , Victore! Sper sa reusesti sa stringi in jurul tau oameni valorosi.Pentru ca sint inca multi oameni valorosi!

  29. @Alina,cred ca Base nu are vreo sansa sa fie comparat cu Obama.Nu sunt fan Obama dar la populism si baloane de sapun la intrecut pe Base.In privinta Bratienilor,daca am fi trait pe vremea lor cred ca Bs ar fi fost onorat sa le fie macar servitor,ma rog baiat de casa ceva.Cit despre Bond cred sincer ca ar fi jignit daca ar sti ca il compari cu Base.SPER ca nu te superi ca iti comentez comentariile dar mi se par interesante.Toate cele bune

  30. Domnule Ciutacu,pe scurt : Statul este “o gasca de indivizi” care folosesc monopolul statului din toate domeniile, in primul rind, in interesul lor personal si apoi al “comunitatii”.Restul populatiei, prin “contributia presei” inteles acest adevar si nu mai are nici o incredere in “autoritatile statului”. Citeodata, doua grupuri din cadrul ” gastii cu puterea in stat” au interese contrarii. Atunci, populatia asista la calcarea in picioare a unei “autoritati a statului” in favoarea altei “autoritati”, in functie de fazele “razboiului fratricid”, ocazie cu care se terfeleste si “principiul separarii” puteriilor in stat. Cea mai “terfelita” autoritate este justitia desi, aceasta se bazeaza pe “monopolul absolut al statului” de a da verdicte finale in cazele dintre cetateni cit si (mai grav)in cauzele in care este implicat el insusi.Manipularea justitiei de catre Presedinte in scopuri politice face ca un principiu fundamental al unei societati civilizate: “nimeni nu e mai de lege presus de lege” sa devina o vorba goala iar societatea sa devina de tip tribal bananier. Tot la justitie, “diavolul este in detalii de procedura” care au facut ca o gramada de “superinfractori” sa “negocieze ” adormirea dosarelor lor in sertare “for ever”.Aceasta produce populatiei senzatia de deznadejde si neputinta fata de ideea de justitie nationala. Premiza “independentei justitiei fata de celelalte puteri ale statului” nu are nimic in comun cu responsabilitatea justitiei in fata natiei. Este clar ca la noi” gasca de la putere” nu are nici un interes in creerea unui mecanism de control al justitiei direct de catre cetateni (prin referendum de exemplu).Toata circoteca cu deciziile contradictorii de constitutionalitate date de “inalta curte” au intarit perceptia in ridul cetatenilor ca sintem total “in sclavia” statului asazis de drept. Nu mai vorbim ca orisice monopol produce servicii proaste la preturi mari; in cazul justitiei problema cea mai grava este ca permite existenta si dezvoltarea “cancerului social infractional, mafia ,coruptia la extrem” care sufoca societatea romaneasca.Pina nu se eradicheaza “boala justitiei” nu vom avea societate civila sanatoasa !! Deasemeni trebuie restrins la maximum rolul statului,”al gastii de la putere” in viata publica ,piata libera fiind mult mai eficienta in “managementul”majoritatii domeniilor vietii sociale.Scuze pentru marimea paragrafului !!
    Incet, incet se ridica ceata.

  31. Domnule Ciutacu,ramineti la emisiunea pe care o faceti si apoi “sarea si piperul” sunteti la Gidea.La ambele sunteti foarte bun.Cu dvs.,Bogdan Teodorescu si Serbanescu emisiunea lui Gidea este tare.

  32. Instituţiile statului, autorităţile statului, sau fiefurile unor bogaţi plini de sine, îngâmfare, adică neşte cnezi şi voievozi aşa cum îi numeaţi nu de mult? În orice caz, tema emisiunii “Vorbe grele”, e foarte bună, numa’ că sunt sigur că NIMIC din ceea ce se va discuta acolo, nu va fi înţeles de către cine trebuie…

  33. Domnule Ciutacu

    Pina nu se eradicheaza “boala justitiei” nu vom avea societate civila sanatoasa !! spunea Sorin M. intr-un comentariu anterior, postat pe blogul dumneavoastra.

  34. Buna!
    Nu-mi apartine comentariul de mai sus. Nu am aspiratii asa inalte.
    Seara frumoasa!

  35. Am vazut emisiunea si mi-a placut chestia cu Tikrit-ul.Punct ochit punst lovit.Ceea ce nu am inteles este supararea dlui.Elwis Saftoiu ca vezi Doamne s-a luat cineva de “ardeleni”.Da’ce sunt ardelenii astia,vreo rasa superioara?Si de ce?Ca nu stiu sa se consume mai multa apa si sapun in Cluj decat in Bucuresti.Sau pasta de dinti.Mai ales pasta de dinti!Pana la urma cam toti ardelenii,persoane publice, s-au ingramadit in Bucuresti si nu s-au dovedit a fi altceva decat tot niste rrromani verrrzi cu maini de gestionari(adica una lunga si una si mai lunga)pe care si le-au varat haiduceste in buzunarele noastre si asta indiferent de etnie,atat a gestionarilor in cauza cat si a buzunaritilor…Desigur asta nu inseamna ca s-ar fi adunat toti haiducii astia pe invers(adica aia care iau de la saraci si isi dau lor,ce credeati?) in Bucuresti,nu,au ramas si pe acolo destui,ca Tara Ardealului este bogata.Cat despre respectul fata de “leje”,actualul PM,da destule semne ca nu stie ce-i aia sau daca stie nu-i pasa.Si asta este tot o chestie de educatie ardeleneasca?

  36. Sunt mai nou,poate am gresit sau nu pe blogul dumneavoastra,dar “romanul,care va sa zica,s-a nascut poet”,unii vor sa fie jurnalisti,altii se pricep si la marketing,reclama.Eu n-as putea decat sa comentez in continuare posturi( nu vreau sa postez vreun link pentru ca uneori tehnologia ma depaseste si cred ca exista alte mijloace)

  37. Care-i faza cu Saftoiu?
    A scos iar capul? Inca ma intreb, ce-l recomanda pe omul asta si pe sotia sa sa apara peste tot la TV, mai ales la Antene? Cit erau pe linga Baselu se uitau de sus la toti.
    APropo de Pufulet, isi mai aduce aminte ca i-a pecetluit soarta lui Atanasiu la Armata?
    Doarme bine noaptea?

  38. @sandman: Saftoiu a venit fiindca l-am invitat eu, e vreo problema? a fost si la Realitatea. acolo e voie, la Antene trebuie sa fie supus cenzurii? uite ca la mine nu e. si mi-a dat o stire: Basescu nu l-a dat in judecata, asa cum a promis, pentru ca ar fi dezinformat in privinta convorbirilor telefonice ascultate pe care le comenta la cafea.

  39. Sper ca intra doar dupa validare comentariul ca e offtopic dar singura modalitate de contact pe care am gasit-o, scuze 🙂
    Sunt scandalizata. Acum cateva minute a fost la Nasul pe B1 Ministrul Sanatatii Bazac. Am fost in legatura directa cu sute de medici de familie (pe un forum) scandalizati si ei ca nu au fost lasati sa intre in direct, nu s-au dat smsurile pe post, nu s-au citit mailurile. Dar bomboana de pe coliva a fost ca in momentul asta in care si asa o mare parte a presei ataca medicii (pe unii pe buna dreptate), pacientii nu mai au incredere in medici (stiti asta, ati vbit cu Dr. Chirculescu zilele trecute), acest ministru incompetent si impertinent declara ca “un medic de familie cu 1000 de pacienti castiga 100 de milioane pe luna”. Credeti-ma cand va spun ca asociatile profesionale ale medicilor de familie, angajatii corecti de la Casele de asigurari, contabilii medicilor de familie, toti pot sa va confirme ca un medic de familie cu 1000 de pacienti nu castiga mai mult de 10 milioane lei vechi SALARIUL lui lunar iar suma primita de la Casa de asigurari pentru cheltuielile cabinetului este de maxim 60 milioane vechi si asta cu bugetul de anul trecut, anul asta e cu 40% mai putin. Dnul ministru va gasi poate 10-20 de medici care sunt in zone izolate si au sporuri si poate ei sa aiba 100 milioane vechi BANII CABINETULUI la 1000 de pacienti din care fac cheltuieli pt cabinet, dar nu este salariul lor.
    Domnul ministru dezinformeaza voit, pentru a crea curent de opinie impotriva medicilor de familie si a le pune pumnul in gura. Pacientii medicilor de familie sunt oameni saraci, amarati, batrani, care cand vor auzi de salarii de 100 de milioane vor linsa medicii care incearca sa le ceara sustinerea.
    Contactati Societatea Nationala a Medicilor de Familie http://www.snmf.ro sau asociatia medicilor de familie bucuresti http://www.amf-b.ro pentru detalii si eventual o discutie in emisiune sau starniti o campanie de presa impotriva acestor dezinformari care pe termen lung sunt un atentat la sanatatea romanilor. Multumesc, scuze pt mesajul atat de lung dar sunt extrem de scandalizata, de cateva zile ma tot agit sa explic cum stau lucrurile si am crezut ca innebunesc cand l-am auzit in seara asta pe ministru la b1 tv cu o asemenea minciuna 🙁 Maine dupa pranz Societatea medicilor de familie se duce la negocieri cu ministrul sanatatii si presedintele casei de asigurari si vor avea la ei si facturi de la medicii de familie drept dovada ca nu au acele venituri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.