Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

Văd că eşti din ce în ce mai celebru.

– Constat şi eu. Nu ştiu dacă e un avantaj chestia asta. Aş prefera ca celebritatea, dacă vine, să vină din ce fac eu. Nu din ce spun alţii despre mine.

În România, celebritatea a început să fie consecinţa unui scandal. Nu poţi să scrii bine şi să fii celebru.

– Din nefericire. Eu, în polemici, sunt implicat de ani de zile. De când mă ocup de presă. Problema este că, până nu varsă cineva un lighean de lături pe tine, nu te desăvârşeşti în celebritate suficient.

Nu eşti om până nu plantezi un pom şi construieşti o casă. Nu eşti jurnalist până nu te înjură Băsescu?

– Atunci înseamnă că sunt prea jurnalist. Dacă ăsta ar fi criteriul, acum sunt pe culmile supreme ale desăvârşirii.

Îi iau pe toţi oamenii de la Antene şi trag o concluzie. Eşti cel mai înjurat dintre ei. De obicei îl înjuri fie pe cel mai slab, fie pe cel mai bun.

– Sunt miza cea mai importantă pentru ei. Pentru că, se pare, spusele mele au cel mai puternic grad de penetrare a electoratului lui Traian Băsescu. Nu numai se pare, există şi un studiu în sensul ăsta. Îl are Cotroceniul. Ştiu de existenţa lui de mai bine de un an. Limbajul meu, uneori mai golănesc, alteori mai de cartier, se pliază bine pe capacitatea de înţelegere a celor care sunt cu Băsescu. Atunci, ştii cum e, hai să omorâm emisarul pentru vestea proastă.

Văd că ai melodia din Naşul pe telefon.

– O am numai când sună fiul meu. Să sune distinct.

Interviul integral, în revista Confidenţial

UPDATE: Uitaţi-vă şi voi cum scrie “scriitorul” Biju Morar, care a avut o emisiune de cultură la TVR. Aştept primul “miau” ca pisica şi o să mă simt împlinit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Doamna de la aprozar şi taximetriştii…

  1. Ciutacu mobilizeaza oamenii sa iasa la VOT , ai puterea asta, cu Gadea si Badea Mircea , daca iese tot baselul sa vezi ce muie luam , si cu voi va face orgiii baselul .Eu am vazut ce a fost duminica in craiova, a fost portocalie, am filmulete si poze, am trimis la antena 1 si lui Ciutacu , mai ceva ca pe timpul lui Ceausecu , am anceput sa am regrete ca m-am bucurat cand lau impuscat ………

  2. Sper ca pe nimeni nu va supara ca citez din prima parte a interviului care nu a fost redat de D-l Ciutacu.Vorbe simple, nu grele, dar pline de semnificatii, din care aflam de unde a pornit D-l Ciutacu:
    “Cu vreo 2 ani in urma l-am cunoscut pe V.Ciutacu , la un interviu. Am tras concluzia ca romanii sunt un popor care nu-si merita masinile. Ciutacu n-avea carnet. Si locuia arogant in cartierul Rahova. Acum e insotit de injuraturi si suspiciuni de furt.
    Radu Moraru se ocupa de asta. Publicul decide”.
    Exista un singur adevar, si publicul trebuie sa separe “acuzatorii” de “vinovatii”.
    De ce sa fie D-l Ciutacu insotit de “injuraturi?”.De ce considera intervievatorul ca dumnealui este cel mai injurat dintre cei de la Antene?Practic, primim si raspunsul:”De obicei il injuri fie pe cel mai slab, fie pe cel mai bun”.In cazul acesta “cel mai bun” este injurat in “tara lui Basescu”, pentru ca prea il infiereaza pe acesta pentru ca a distrus tara,ca a incalcat de nenumarate ori Constitutia, ca a calcat in demnitatea “poporului suveran” si a reprezentantilor lor (senatori, deputati,ministrii), pentru ca starneste tot timpul numai scandaluri, pentru ca atata opinia publica impotriva mediei si presei, etc.
    A doua acuzatie:”suspiciune de furt” este si mai scandaloasa.
    “Pe ce ai cheltuit banii?
    Ce bani?
    Pe care i-am ciordit… Momentan nu este vreo hotarare judecatoreasca sau vreo actiune penala impotriva mea”.
    Dupa care se rupe durerea din sufletul lui:”problema e ca trebuie sa demonstram ca suntem nevinovati, inainte sa demonstreze altii ca suntem vinovati”.Trist dar adevarat. Si adevarul supara al naibii.
    Si pentru ca se spunea ca publicul decide,iata decizia: NEVINOVAT, deci merita sa fie APRECIAT la justa lui valoare. Uite inca un motiv ca a ajuns CELEBRU.

  3. Fratilor a innebunit lupu….aseara la 10 fara cateva minute cand Sinteza zilei lua o pauza de publicitate, am dat din greseala pe TVR 1. Cine credeti ca era invitat la emisiunea care tocmai se termina la TVR? Presedintel tarii…….si ce credeti ca spunea pe final de emisiune, bineinteles ca sa nu poata nimeni sa-i ceara detalii????? ca in august sau septembrie nici numai tin bine minte ca mi s-a urcat sangele la creier cand l-am auzit…s-au intregistrat nu stiu ce cresteri economice..si zicea: Se pare ca Romania iese din criza…doamne a innebunit. Boc anuntase cu cateva ore inainte ca bugetari intra in concediu fara plata in noiembrie si decembrie, iar Basescu ne spunea la 4, 5 ore de la declaratia lui Boc ca : Se pare ca Romania iese din criza!!!!!!!!!!!!!!Hotarati-va fratilor, ori alba, ori neagra!!!!!

  4. victore!
    am inteles ca jigodia de baselu nu vrea confruntari cu ceilalti candidati…
    totusi ceilalti nu se pot confrunta intre ei fara a tina cont de matelot….(le convine sa nu se expuna sau vor sa nu intelegem cum isi vor inoda cozile?)
    chiama-i la tine in emisiune sau unde se poate si impreuna cu ceilalti oameni de valoare din antene executati-i!

  5. Tare bucuros as fi daca dl Mircea Badea ar prezenta, in fiecare emisiune “in gura presei” monologul cu Traian Basescu, alaturi fiind imaginea tot mai “plouata” a (ex)presedintelui.

  6. Domnule Ciutacu, astăzi sărbătorim!

    La mulți ani și multă putere de muncă să aveți!

  7. Marinelu se duce, pe apa sambetei, c asa vom vrea noi, la alegeri, sa nu se mai afle in treaba, pe aici prin tarisoara romaneasca, il invitam la o celula cu arpi, ala de era un bun cetatean…

    Faptul ca te injura un marinel, pai la ce se pricepe el, marinelu decat la table, la injuraturi si la spirtoase… oare el chiar nu a avut nici un dosar de ars undeva, candva???

    Domnule Ciutacu, va rog sa il deranjati, mai ales dupa ce pierde alegerile, asa cum ar cam fi cazul si lu ridzi si udrea, femeia cu multiple personalitati fufare…

  8. De 5 euro? “Niste sarantoci, niste tarani,cu gura mare, pentru banii astia nici nu iesim din casa…”-replica de portocalii.
    Suuuper filmul de aseara, cu Hitler.
    In privinta amenintarilor pensionarilor ca nu-si primesc pensiile, nu e un caz izolat. La fel e si in cazul ajutoarelor pentru lemne, de incalzire,penru familii monoparentale, la sate. Sunt amenintati ca nu si le mai primesc, daca nu pun votul pe Basescu. Un sef de institutie deconcentrata ea zilele trecute stresat peste masura din cauza targetului de 40% voturi pentru Base in nu-s ce comuna. Si foarte senin, isi facea planul: “simplu,daca nu voteaza cu Basescu, nu vor mai primi aia,aia, aia. Le mai dam niste ajutoare,si, sa dea Domnu sa-mi iasa targetul,ca altfel, am pus-o rau, ma taie astia de la conducta.” Simplu, nu? PDL-istii cred ca ar face cariera in MLM sau jocuri piramidale,la ei totul functioneaza pe principiile astea: santaj, amenintari in adancime, castig pe conducte,cei din varf castiga cel mai mult, cei de la capatul “conductei”,restul…

  9. ar trebui basescu sa fie acuzat de subminare a economiei nationale,si pe langa el tot sirul de porci ,au vandut tot din tara asta pe doi lei ,este posibil ca noi atat de prosti stam si platim gazul la nemti ,romtelecomul l-au luat greci ,si nu au investit nimic pe langa sistemul nostru de telecomunicatii ,da era facut de ceausescu si ce ?asta imi aduce aminte cand in 91 se gandeau sa darame casa poporului ,doamne ce prosti .Ala era nebun si rau cu poporul dar ce a facut a facut pentru noi ,a furat si el dar incomparabil fata de ce-au facut porcii astia 20 ani .Acum tind sa cred cu tarie ca tot porcii astia au pus la cale sa il dea pe ceausescu jos ,ca sa poata sa fure ei ,in liniste ,deoarece dupa revolutie lumea era preocupata sa manance pentru ca era intradevar flamanda .Astfel ei in tihna au furat si distrus tot ce era mai bun in tara asta .Iar noi eram ocupati cu mancarea .Acum imi dau seama ca tot noi ca prostii am mers si le-am facut treaba la revolutie ,ei de fapt aveau altceva in minte ,lor le-a fost bine si pe vremea lui ceausescu .

  10. …. o parere personala este ca “basescu” daca merge in ritmul asta(disperat) nu cred ca va ajunge in turul 2, in alegeri. ori cum nu-l mai vrea nimeni. si inca ceva, presedintele, deja este ales(?!). stiti politica ruseasca(stalin) lasati oamenii sa voteze, noi numaram voturile! Romania, sa poata intra in circuitul normal a l politicului, European, va trebui sa aiba cel mult 3 partide. unul de dreapta, unul de stanga si unul minoritar(udmr-ul). altfel, Romania, va deveni tot mai saraca(in toate). civilizatie, nici nu se poate vorbi, in Romania?!… uitativa la cei care stau pe la “hramul” unor biserici…

  11. @calendar ortodox zice:

    11 M Sf. M. Mc. Mina; Sf. Mc. Victor, Vichentie şi Ştefanida; Cuv. Teodor Studitul (Post)

    atunci LA MULTZANI si sa te bucuri de cei dragi tie si ei sa se bucure de tine.
    Baga macar o cafea virtuala, asa ca cinste,
    ca nu te indemn la o spirtoasa, ca afla betivanul si iti baga acciza si te si trezesti cu lingaul de Bodo chelosul, ala cu ANAFura lui

  12. Traian BASescu este un nimeni intr-o tara chinuita de el si de ceilalti infecti din gasca lui. Astept “epoca” fara BASe, fara acest personaj de o nesimtire crasa.

    Despre Morar Biju (fara sa-i iau apararea sau ceva de genul): cred ca aceea este o greseala de tastare, intentionand sa scrie cu cratima.

  13. de ce nu il intreaba nimeni pe videanu cum a preluat stafeta de spagi pentru herastrau de la basescu ?Sunt scarbita de mizeria inconjuratoare ce ne circunda ,cum populatia s-a degradat in 20 ani din cauza curentului de permisivitate excesiv ,consumului necontrolat de manele ,de tupeu ,de minciuna ,de infractionalitate ,i-au lasat sa manance dupa revolutie ,20 de ani mai tarziu au ridicat botul din trocul spoit si kiciuit si au zis :vai este criza ?!Vreau sa precizez ca a noastra criza este de alta natura decat cea mondiala ,intre timp sa
    -au unit ,cum mai rau nu?Oprescu ,parerea mea este asul din maneca ,,vuitonata ,,diorata,,a psd ,de unde are el bani de campanie?Nu cumva psd sprijina material campania lui ? a fost doctor pentru dumnezeu ,nu a fost rege al asfaltului ,nu a fost prigoana regele mafiot al gunoaielor ,nu este becali ,nu are fabrici ….este doctor !!!!!!chiar ma simt jignita ,un doctor conform grilei de salarizare de 20 de ani incoace nu poate sa stranga sute de mii de euro ,pentru o campanie ….aaaaa!sau este un doctor din aia care am cunoscut si eu personal ,era o femeie insarcinata ,venise la maternitate de urgenta ,normal medicul de garda hotarase modalitatea de nastere :natural ,dar nu era sa fie asa ,femeia a stat in travalui vreo 2-3 ore ,dupa care asistentele au zis ca are nevoie de cezariana ,acum vine surpriza :doctorita i-a zis 5 milioane costa ai ?nu doamna doctor ma doare faceti ceva .E atunci natural vei naste ,bine ca atunci cand te-ai cracanat ti-a fost bine !!!!!Uite asa femeia s-a dus pe lumea cealalta impreuna cu copilul .Se intampla acu 9 ani .E daca a fost asa si dl oprescu poate se justifica bani de campanie ,dar nu stiu daca este chiar minunat sa poata sa candideze pentru functia de presedinte .Intamplarea este adevarata ,nu pot sa jur ca oprescu este la fel dar altfel nu are logica prezenta lui ca doctor la candidatura pt presedinte .Daca traiam in Franta ,Elvetia……puteam sa nu ii gasesc cusur dl doctor .Dar traim in romania !Ce naiba ,doar un prost sa creada ca vreo unul din astia sunt nepatati .Eu ii numesc jeguri .Este o noua specie .Animal planet si discovery ar rupe audienta cu studiul asupra lor .poate ca ei i-ar descifra si totodata ar putea sa desconspire marile mizerii create de ei ,ca noi murim ,ne imbolnavim si tot nu reusim

  14. Eu nu am votat cu Basescu dar dupa ce v-am vazut zilnic la antene ca nu mai aveti alt subiect si sunteti asa de inversunati ora de ora zi de zi inseamna ca va e foarte frica de ceva sau sunteti foarte bine platiti .Ati ajuns deja penibili cu acelasi subiect .LA CAT VA pretindeti cu totii sunt si alte pretentii de la voi.Sincer nu numai eu ma astept la mai mult.Acum m-ati pierdut de telespectator si voi vota cu Basescu…

  15. @ioan: beton argument. daca-ti spun ca nu ne e frica si suntem prost platiti, votezi cu Crin si te uiti numai la noi?

  16. Zilele trecute eram la un Hanul Ancutei mergem la Bucuresti m-am oprit sa beau o cafea ,la putin timp a intrat fostul ministru al sanatatii Nicolaiescu sau pinochio ,si mi-am adus aminte ca el este cel care a zis sa se dea bani cu nemiluita pentru compensate ,sau ,,identificam problemele si rezolvam,,.Azi, guess what :nu mai sunt bani pt compensate ,si guess what :cei bolnavi cronic mor din cauza lipsei medicamentelor .Oare de ce ?Pentru ca un jeg a gandit el in desteptaciunea lui sa arate ca, este de unde ,ca este milostiv ……..Daca ar fi dupa mine l-as acuza de genocid ,suna prea grav dar ,nu vad mare diferenta intre el si hitler !Bine o fi avut si asta intelegerile lui cu casa de sanatate .Si stiu multi care ar zice cata impertinenta in limbaj domnisoara !!!Prietenul meu la masa a spus identificam problemele si le rezolvam ,si ii transpirau mainile .Ne simteam aiurea ca nu am zis cu voce tare nimic ,poate ca ne era frica ca ne va lua spp-ul la intrebari .

  17. Cu cine sa votez?Dl geoana nu putea sa-si ia alt consilier decatpe dl Guse un tradator profesionistcare a venit la PSD numai sa-i faca in ciuda d-lui Nastase singurul barbat care ar fi potrivit pe aceasta functie.Alt barbat inafara D-LUI Vanghelie nu este in bucuresti potrivit pt functia de presedinte al acestei organizatii?MIE MI SE PARE CA DOMNUL GEOANA a invatat o poezie si o tot repeta nu e stapin pe el…Dl Antonescu e cu Orban si fostul ministru de finante si nici el cred ca nu e potrivit ,poate peste 40 de ani.Sunt membru psd dar sunt scarbit de actuala conducere chitita numai pe afaceri pt ei .Multumesc ca mi-ati raspuns

  18. eu nu votez cu nimeni ,nu am votat niciodata pt presedinte ,o singura data am votat pt primar la noi in oras dar am facut-o cu un motiv ,am crezut (mare greseala)ca acest primar va schimba o secretara infractoare (are sentinta fals uz de fals si abuz in serviciu )care invarte tot orasul numai ea ,iar cei care au fost primari au fost ca niste catei .Este secretara de pe vremea lui ceausescu .Si ce surpriza :nici asta nu este in stare de nimic ,nu o schimba nici la 1 an de cand e primar .Deci o alta teapa

  19. mi-a placut interviul,recunosc esti genial,
    foooarte reusita fotografia …foarte buna… astept cu interes comentariile tale la si succes !

  20. Ma tem pentru dvs. dar si pentru MB, MG, MC, VS si chiar si pentru mine. Oare e sigur ca nu va aresta nimeni de la iesirea din bloc pina la urcarea in masina parcata in fata blocului (Dacie evident, ce dracu, n-am eu bani de Rover!)

  21. cum sa reusit strangerea in antene a tuturor lichelelor dintre ziaristi ? va prezentati foarte penibili tovaresi activisti ,rusinos chiar gretos .

  22. Cum se face ca pe net pe orice site unde exista un sondaj legat de alegeri Crin Antonescu e pe primul loc.Peste tot(inafara de evz.ro unde base are 40% ar fi culmea… ca si cum steaua ar pierde 0-10 pe ghencea cu avantul prabusirea) Crin e pe primul loc numai in sondaje are 15%. Chiar e asa mare facatura sau ceea ce se voteaza pe net nu are nicio semnificatie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.