Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Despre moguli, cu şi fără Dan Tapalagă

Despre moguli, cu şi fără Dan Tapalagă

Sorin Vântu a declarat astăzi, în faţa judecătorilor, ceea ce ştie toată suflarea politico-mediatică, dar nu spunea nimeni clar: că a fost blat cu Traian Băsescu din 2004 (inclusiv la referendumul din 2007 pentru demiterea lui) şi s-au certat când a refuzat să-i cedeze Realitatea. Mă scuzaţi că v-am spus ieri, la Sinteza zilei!

Pe fondul ăsta isteric al dezbaterii publice privind arestarea lui Sorin Vântu, azi am discutat, la telefon, cu Dan Tapalagă. Discuţie prilejuită de textul ăsta şi deloc violentă, cum ne-ar putea bănui, cunoscându-ne temperamentele, lumea rea şi haină. Singurul lucru destinat publicităţii dintr-o convorbire privată (sigur, nu mă refer la Codruţa Kovesi, Daniel Morar şi Florin Coldea, fiindcă ei nu intră la toată lumea) e că, imediat după ce SOV a preluat Cotidianul, Dan Tapalagă a scris, în ziarul lui Sorin Vântu, un editorial dur privind influenţa nefastă a mogulilor asupra mediului jurnalistic. În urma căruia, dar (după câte ştiu eu) nu numai, a fost, ulterior, trecut pe o linie oarecum moartă în interiorul ziarului şi a plecat la Hotnews. În rest, unicul lucru care mai e demn de menţionat în acest context e că ne-am înţeles că nu ne vom înţelege niciodată. Dacă, după cum intuiesc, simţiţi nevoia să-l înjuraţi pe om în absenţă, vă anunţ că nu o veţi face aici. Are şi el un site pe care-l coordonează şi unde, în cazul în care are chef, vă poate răspunde.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Despre moguli, cu şi fără Dan Tapalagă

  1. “…s-au certat când a refuzat să-i cedeze Realitatea. Mă scuzaţi că v-am spus ieri, la Sinteza zilei!”

    Amicu’ Pieleanu zice ca asta-i scenariu de Francis Ford Coppola , carevasazica esti co-scenarist.

    Oricum , macar un merit ii gasesc si eu lui Vantu in toata povestea asta: e singurul (fost) aliat de-al lui Basescu care-a spus din prima ca a ajuns la beci din ordinul lui .
    In 2005 , Patriciu plangea , la “externare” , ca a trebuit sa faca dus cu apa cu soricei , din cauza lui Iliescu.
    In 2009 , Becali ii acuza pe Nica, Vanghelie, Mitica Iliescu si Voicu pentru patimile lui din Saptamana Mare.
    In 2010 , domnu’Dan se muncea sa-i convinga pe prostii care stau sa-l asculte seara de seara ca a ajuns “inauntru” la comanda lui Boc 🙂 ,Blaga si Videanu.

  2. Bubulea, cu respect te contrazic! Becali a spus prin toţi porii fiinţei sale că Băsescu e autorul. Aproape cu subiect şi predicat, dar nu chiar. Dacă ai şti cât am căscat gura la el!… :))

  3. Da, îmi amintesc, când a scăldat-o că şi-a dat seama că mai bine-şi ţine gura, că-i e frică, că o fi şi c-o păţi…da,… numai că atunci n-am fost la fel de atentă ca la început. După ce a ieşit, i-am sorbit fiecare cuvinţel, ca să înţeleg mesajul. :))

  4. @violet: Mda , n-am vrut sa dezvolt prea mult… In cazul lui , acuzele astea veneau prin intermediari (Nicoleta Savin , Giovani Becali) in timp ce el era in arest.

    @Victor Ciutacu: A retractat abia dupa realegerea lui Basescu. In seara de 6 decembrie, statea cu muschii umflati in spatele “victoriosului” Geoana , multumit ca a contribuit si el cu ceva.

  5. Io-l urasc pe Vantu inca din 2004, probabil din perioada Tancabesti. 🙂 Dar asta nu inseamna ca o sa cred vreo secunda ca Baselu se lupta cu coruptia si imi asum si cacofonia.

  6. ‘Ziaristul Dan Tapalaga a demisionat, vineri, din cauza materialului in care ‘Evenimentul Zilei’ o acuza pe Monica Macovei ca s-ar fi imbatat si ar fi spart …’
    ajutati-ma sa gasesc articolul, un link, ceva, stiu ca se intampla prin 2006,parca?
    ce ‘vant’ a batut?

  7. Salut .M-am uitata aseara la antena 3 ,si cred, sincer ca suntem o tara de dobitoci, nu suntem instare sa protestam .Are dreptate Badea ca basescu e in opozitie de 6 ani, nu-e devina el, vinovati de situatia actuala suntem noi .

  8. Claudiu portocaliu mic la tine mosu ce culoare are :orange?
    vrajelile astea cu Vantu si ca l ai votat pe Geoana sa i le spui lui Diaconescu ca si asa ii in impas nu mai are morti si nici subiecte ,vrei sa faci un sondaj de opinie uite iti spun sincer ca l urasc sincer pe “Popey marinaru”si ca mine cred ca sunt multi ….nu poti sa l acuzi pe Iliescu cu mineriadele si toate nenorocirile alea cand tu erai ministru transporturilor si ai suplimentat garniturile de tren si acum faci pe lupu moralist la fel ca tine de altfel ,esti doar un prostituat mic care merge odata cu valul….

  9. Popey totdeauna a facut pe a victima si ia mers ,la fel si acum ,numai ca are un simbure de adevar in ceea ce spune desi detest sa recunosc chestia asta …..
    Cine a mers la vot si mai bine de 5milioane l au reales poporul suveran ,ce nu inteleg eu e ,de e trebuie sa sufar eu pentru cretinii care l au votat ?

  10. @christian: frate, tu te apucasi sa comentezi la toate subiectele din ultimii trei ani?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.