Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Despre moguli, cu şi fără Dan Tapalagă

Despre moguli, cu şi fără Dan Tapalagă

Sorin Vântu a declarat astăzi, în faţa judecătorilor, ceea ce ştie toată suflarea politico-mediatică, dar nu spunea nimeni clar: că a fost blat cu Traian Băsescu din 2004 (inclusiv la referendumul din 2007 pentru demiterea lui) şi s-au certat când a refuzat să-i cedeze Realitatea. Mă scuzaţi că v-am spus ieri, la Sinteza zilei!

Pe fondul ăsta isteric al dezbaterii publice privind arestarea lui Sorin Vântu, azi am discutat, la telefon, cu Dan Tapalagă. Discuţie prilejuită de textul ăsta şi deloc violentă, cum ne-ar putea bănui, cunoscându-ne temperamentele, lumea rea şi haină. Singurul lucru destinat publicităţii dintr-o convorbire privată (sigur, nu mă refer la Codruţa Kovesi, Daniel Morar şi Florin Coldea, fiindcă ei nu intră la toată lumea) e că, imediat după ce SOV a preluat Cotidianul, Dan Tapalagă a scris, în ziarul lui Sorin Vântu, un editorial dur privind influenţa nefastă a mogulilor asupra mediului jurnalistic. În urma căruia, dar (după câte ştiu eu) nu numai, a fost, ulterior, trecut pe o linie oarecum moartă în interiorul ziarului şi a plecat la Hotnews. În rest, unicul lucru care mai e demn de menţionat în acest context e că ne-am înţeles că nu ne vom înţelege niciodată. Dacă, după cum intuiesc, simţiţi nevoia să-l înjuraţi pe om în absenţă, vă anunţ că nu o veţi face aici. Are şi el un site pe care-l coordonează şi unde, în cazul în care are chef, vă poate răspunde.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Despre moguli, cu şi fără Dan Tapalagă

  1. Prin urmare si-asa-deci, dupa modelul SOV-Basescu, daca maine se rupe caruta intre Base-Udrea-Boc, noi ce vom face ? Ne vom apuca sa aparam pe vreunul dintre ei sau vom fi consecventi si-i vom baga in continuare in aceeasi oala ??? Presupunand ca nimic nu este etern si ca cine a tradat, va mai trada, cred ca nu peste multa vreme ne vom intalni cu suficient de multe situatii asemanatoare. Inclin sa cred ca SOV nu minte cand spune ca a facut blaturi cu Marinaru’. Corb la corb, nu-si scoate ochii, dar borfas la borfas … ce poate sa-i (sa-si) faca ???

  2. Un articol mai jos scriam că intuiam că Vîntu s-a implicat în nişte chestii care-l ajung acum din urmă. Apoi el a recunoscut…ce a recunoscut. A intrat în cocină iar acum îl mănâncă porc…ul.
    Problema lui, în acest caz!

    Dan Voiculescu a fost şi este de o mie de ori mai deştept ca Vîntu. Mi se pare şi normal, că nici n-au făcut facultatea împreună( ca să zic aşa).

  3. Sunt fost votant Geoana. Il detest pe Basescu dar pe Vantu il urasc de moarte. Daca voi cei de la A3 o veti tine tot asa, probabil ca-mi voi reconsidera sentimentele fatza de Basescu. Si ca mine, multi altii !! Uite-asa deveniti voi, felixistii, agenti electorali basescieni.

  4. Menţin tot ce am declarat până acum despre acest subiect. Fac precizarea, pentru a nu fi înţeleasă greşit, după postarea anterioară.

  5. Anul trecut ati asteptat-o pe madam Vlas la usa puscariei si ati adus-o direct in studio la Antena 3, ati chestionat-o , ati intebat-o, ati atzatzat-o sa dea pe goarna impotriva Vantului. Si acum v-ati rasucit la 180 grade si sapuniti Vantu la cur. URA DE BASESCU NASTE MONSTRI

  6. Domnule Ciutacu,

    adevarul este ca Vantu nu a cedat presiunilor lui Basescu de a le da banii inapoi flamanzilor care s-au ingramadit sa doarma linistit, situatie in care jucatorul l-a bagat la un control de bile, ca la 6/49.

  7. Am incercat sa ma uit la Sinteza Zilei ieri, pana la capat, dar nu am reusit. Imi pare sincer rau, pentru ca erai si tu si Ciuvica printre invitati, si eram chiar curios de ce aveti de spus. Stiu ca Mihai Gadea este seful la Antena3 asa ca nu voi scrie aici ce parere am de Sinteza Zilei (am postat pe blogul meu daca o sa vrei sa citesti cand te plictisesti :D) Dar nu ma pot abtine sa nu intreb…nu ii spune nimeni la Gadea ca este plictisitor si agasant sa vezi de 5 luni pe ecran doar titluri cu Top-uri tembele? Omu’ chiar nu are si alte idei in cap in afara de Top10?
    Formula Gadea-Badea din pacate nu mai poate fi privita, asa ca ieri seara am schimbat canalul.
    Intrebare: De cand va putea fi vizionat Vorbe Grele la A3?
    Mersi, si scuze de offtopicul cu Gadea.

  8. @Drujbaru: iti stiu parerea despre Mihai, am (re)citit-o azi pe blogul tau, dar insist in a sustine ca fiecare realizator e strict raspunzator pentru emisiunea lui. toti ne asumam si riscurile, si succesele. deocamdata, in contextul in care publicul romanesc nu e chiar cel mai profund din lume, Gadea a mizat, comercial, bine.
    sper sa incep emisiunea in cursul acestei luni.

  9. Da mai Victor, da de blat sa vorbeasca trustul lui Paunescu, noua platforma pupatoare pe bani publici.
    TURCESCULE, DEONTOLOGULE, BAGA TATA DESPRE CUM PUPA TRUSTUL RTV BASANAUL BASESCULUI CU TINE IN FRUNTE!!!
    PS – Suntem satui de curve.

  10. Dle. Ciutacu, dupa umila mea parere, aceasta campanie agresiva pro Vantu nu face decat sa va discrediteze. Oamenii stiu de multi ani cine-i acest Vantu. Pacat…

  11. Am citit editorialul lui Tapalagă de acum patru ani despre moguli. Nu voi face “efortul” de a intra pe blogul lui şi de a-mi spune părerea. Abia ştiu cine-i omul şi nu voi contribui la traficul lui.
    Important e că ştiu că toţi aceşti căţei se oftică din motive evidente. Pentru că ei vor rămâne în continuare cu acel public care pune botul prea repede la manipulările lui Băsescu şi ale Puterii, în general, pe când voi , cei care lucraţi la cel mai rău mogul ( :)) ), aveţi parte de cei mai mulţi dintre oamenii care se străduiesc să analizeze ceea ce văd şi aud. Şi, de ce să nu recunoaştem, pricep şi ceva mai repede cum stau lucrurile.
    Ei vor continua să scrie pentru bieţii pensionari care spun că mai bine să le ia 15 la sută din pensie decât să le-o ia de tot, ori pentru ascultătorii de manele cu Prinţesa Ardealului; dar şi cu aceştia se poate sta de vorbă. ( 😉 )

  12. Sunt toti o apa si un pamant, iar romanul il uraste mereu pe cel de moment care ii face rau, pe celalat il pune in coada de asteptare, ceea ce il face sa aiba comportament duplicitar, adica azi (cand Vantu a facut ce a facut cu FNI-ul) Vantu e inamicul numarul 1 si e i se doreste infundarea de catre o natiune intreaga, iar maine (ziua de azi, cand Vantu a stat mai mult in colt de umbra iar inamicul nr 1 Base’ il loveste) Vantu renaste in memoria oamenilor ca o victima a regimului autoritar zeusist, acestia urandu-l fara margini pe presedintele nostru drag si uitand parca cine este si ce a facut Vantu.

    Oare daca se lovesc intre ei inseamna ca n-ar trebui sa primeasca fiecare ce merita?

  13. “S-au certat cand a refuzat sa-i cedeze Realitatea”, lasa ca acum ia Realitatea, gratis.( cu un sechestru anticipat, evident).
    Si ce face cu Realitatea? Poate piticu’ sa ne manipuleze ? Poate marinaru’ sa ne spuna ca iarna e ca vara? Poate blonda sa comenteze politica presedintelui Norvegiei?
    Poate Videanu sa ne convinga ca are o amarata de casuta de cativa metri patrati?
    Apropo de Videanu, ar trebui sa nu mai fie lasat la tastatura calculatoarelor din campania electorala.

  14. Bine zis Sorine ! Ai pus punctul pe i. Ambele personaje ar trebui gazduite in aceeasi ‘garsoniera confort 3″ de la Rahova. Din pacate, Antena3 si iRealitatea(la ei e de inteles pe undeva) ne prezinta un show pro vantu, absolut ridicol care ne insulta inteligenta.

  15. vad ca oranjada si-a trimis tot batalionul de postaci pe bloguri. acum nu se mai injura birjareste, sa nu ne prindem ca-s ei, o baga p’aia, a lu’ nea Traian, cu peste 300.000 de pagubiti 🙂

  16. Unele comentarii mă fac să-mi fie frică şi de următoarele alegeri, când or fi ele. :((

  17. Eu nu văd în tot ce se întâmplă la ANTENE încercarea de a-l scoate înger pe dl.SOV,ci mai degrabă încercarea de a apăra aplicarea corectă a legii,denuntarea abuzurilor,indiferent despre cine este vorba si de a denunta implicarea incorectă a institutiilor statului în aceste abuzuri.Si totul pentru a arunca o perdea de fum peste adevăratele probleme care macină societatea noastră.

  18. Ce Victore refuleaza buda cu dejectii portocalii?
    Si eu cand ziceam ca trebuie conducta de canal colector, tu; “nuuu, ghiuveta, ghiuveta”, na belea. 🙂

  19. Gresit bre Ciutacule, sunt 300.000 de familii, adica peste 1 milion de oameni. Un mizilic, nu-i asa ? Da-i in sange(vorba lu’ Dan Iosif – fie-i tarana usoara)ce conteaza ca le-a bagat pe gat CECul, Banca Agricola si Centrocoopul ?! Escrotul ordinar a manipulat pe toata lumnea si acum, dupa 10 ani se gasesc jurnalisti de bine care sa-si raceasca gurile non stop in apararea recidivistului.

  20. nu stiu cat de vinovat/nevinovat e Vantu, acum nu ma mai intereseaza. Ce M-AR interesa e daca l-au saltat conform legilor in vigoare(facute de ei). Pot si ei sa respecte o lege macar, una, cea mai simpla, care vor ei , la alegere. Cred ca nu. Atunci ce importanta mai are ca l-ai arestat pe x cand tu incalci legea facuta de tine?! Asta ma face sa vars . Respecta tu stat roman legile si apoi pune-i si pe altii sa faca la fel. Base a incalcat tot ce se putea, nu zic mai mult ca ma tai (de pe blog). Iar papagalii care au ramas fara pene (le-a pus Badea pe cur) sa taca si ei naiba si sa vada un pic mai departe decat ziua de azi. ih.

  21. @ Valentin
    Lasa papagalule, dormi linistit, ca iti da Basescu banii inapoi, daca nu ti-o trage cum a facut-o Vantu.

  22. Ok, e normal, doi oameni malefici se pun de acord sa distruga Romania. De fapt vantu si basescu sunt in cardasie de mult iar ultimul favor facut de mogul piratului, a fost lovitura sub centura data prostanacului geoana – care a avut ca efect realegerea tatucului portocaliu.
    Sincer eu sunt convins ca vantu trebuie sa faca puscarie pe viata, nu numai pt FMI – eu nu am avut de suferit direct – dar si pentru faptul ca a contribuit hotarator la cele 2 alegeri ale basescului.
    In rest totul e in regula, doua hiene se sfasie intre ele si poate acum vantu va spune ceea ce promisese ca va face pe 6 sept 2009.
    Sper ca si celalalt sa urmeze curand aceleasi trasee!!
    Trist este faptul ca de obicei hienele se sfasie intre ele pentru un hoit …. si se pare ca acesta este ce a mai ramas din Romania !!

  23. Vantu prin salcii suiera la urechea tembela a lui basescu si-i spune ca ca este LIBER sa suiere cat vrea si unde vrea,realitatea este a mea si nu incapi in ea.Lacrimile nu mai podidesc,nici dos de palma cui sa dea,nici umar pe care sa se sprijine nu mai e,e atat de singur pe planeta ca nici umbra nu-l mai urmareste.

  24. Citesc si eu… ca mai toti in ultima vreme… ce se mai intampla in cazul asta… si constat ca 99% dintre comentatori ( pe net of course) au inteligenta opinie “Bine i-a facut, ca a facut nu stiu ce si nu stiu ce etc…” Nu se gandeste nici dracu, ca nu exista temei pentru arestare preventiva etc etc…
    Si uite asa, ne intoarce in anii 50″… cand si atunci nu trebuia temei sa te salte pe strada, in uralele lichelelor bineinteles…
    Am si eu o intrebare pentru genu asta de postaci ( sunt si la tine pe blog cativa): Faptul ca l-au saltat pe Vantu va face pe voi mai buni, mai bogati, mai intelepti, etc? Daca erati voi in locul lui (pe principiul ca daca tot nu le trebuie motiv sa te salte… ti se poate intampla si tie intr-o buna zi) nu cumva va schimbati putin optica?

  25. avem câte 2 arestări la două intervale relativ scurte cu un acord fmi apoi cu o altă tentativă de acrod fmi diaconescu şi vântu, ambii foşti colaboratori cu “clasa politică” în diverse momente … marinelului îi plac axele, oare cine urmează şi la ce măsuri antinaţionale de tip big brother mainel pe filiera inerţială calculată a “clasei politice” să ne aşteptăm???

  26. @Drujbaru: corect comentariul dumneavoastra.Din pacate,eu consider la fel de agasant si plictisitor si catalogul cu note al Gabrielei Vranceanu Firea.

  27. La faza cu pagubitii, cred totusi ca Marinaru’ a cam dat-o in bara. Cine a fost destul de idiot incat sa creada ca se poate imbogati peste noapte, cred ca a fost suficient de idiot incat sa-l fi votat deja pe Basescu. Daca o luam pe calea logicii ajungem la un nonsens, dar pentru a-l vota pe Basescu, e drept, nu trebuie sa fii prea inteligent. Asa ca remarca mea s-ar putea sa n-aiba prea mare importanta. Bizonul alegator majoritar se va duce tot acolo unde-l minte cineva mai tare, acolo unde-i promite cineva ceva cat mai incredibil, cat mai absurd. Sper sa ma insel.

  28. De ce nu ma intereseaza de SOV ? Pai pentru ca nu ma gadila ca l-a arestat acum, ma deranjeaza de ce a stat atat de mult in libertate. Ma bucura ca se confirma cardasia cu Marinarul. Nevinovatia lui SOV e confirmata de aceeasi Justitie care acum ii este potrivnica. Aceeasi Justitie stramba care a nedreptatit pe atatia necunoscuti care nu erau in cardasie cu Puterea. Asa ca precedentul e creat de mult. “Ti-ar conveni sa fii in locul lui ?”, pai poate ca am trecut deja prin nedreptatea unei arestari “ilegale” si poate ca nu sunt singurul. A stiut cineva ? A crezut cineva ? “Hai dom’le, Justitia ce-a spus ?”
    Eu sper sa-si prinda urechile in Justitia lor comuna si sa se duca dracului, cu totii, la vale. Personal nu am chef sa fac vreo deosebire intre Popa, SOV sau Basescu. Manariile astea nu sunt posibile decat intr-un sistem mafiot, unde-s bagati cu totii. Daca-i tin palma unuia, imi fac rau mie. Asa ca duca-s-ar ! Fineturile astea cu nuantele arestarii lui SOV is fineturi care nu se pupa cu niciuna dintre partile implicate in galceava asta. Da, sper sa iasa o paruiala generala si poate asa-si mai rup gatul unul altuia. Asta gandesc sincer. Daca e SOV tare-n gura si-l arde pe Marinar, cu atat mai bine. Astept ziua cand o sa-l aresteze la fel de ilegal pe Boc, sau pe Udrea. Alceva nu am ce sa astept. Scadal, paruiala generala, acolo, la varf ! Voi va puteti astepta la altceva mai bun ??? Sincer, nu cred.

  29. domnule Ciutacu puteti avea cheia FNI – Vantu! Sa se ia contractele de publicitate semnate de Popa din partea Gelsor si sa fie intervievate persoanele care au semnat din partea ziarelor etc. Sa fie intrebate cu cine au negociat contractul. Pariez ca toti vor spune ca le-au negociat cu SOV si ca Popa a fost chemat doar sa semneze. Precizez ca stiu ce vorbesc

  30. Afacerea de care vorbeşte domnul Ciutacu cred că era următoarea: SOV urma să le dea Realitatea, iar ei urmează să îi dea… drumul…

  31. Daca ai facut odata un blat, o sa mai faci vreo 100, 1000,…. nu?
    Asta-i tara plina de “sufletisti”.

  32. Nu sunt fan RTV,cu atat mai putin SOV,insa revin la ce am spus mai demult:prieten sau dusman,oricum ajungi dusman.Asta este animalul politic base,asta a fost si asta va fi.Puterea de a discerne a fiecaruia este in raport de culoarea politica si de IQ,insa contribuie si mass-media la toata manipularea.Nu pot dintr-o data sa uit FNI,Bancorex,Banca Agricola,toate tunurile care s-au dat si se vor mai da in tara.
    Dar nu vorbim despre RTV,postul care a contribuit din umbra la domnia lui base pt inca 5 ani?Cine l-a tinut in brate pe turcescu?Cine l-a chemat la casierie dupa filmuletul cu pixelii pe RD,in timp ce isi permitea sa faca categorii intregi de pensionari nesimtiti?A,nu ne mai convine,o schimbam,ca nu se prinde nimeni.
    Sigur ca e anormal ce se intampla dpdv abuz,viciu de procedura,comanda politica,ascultare tel fara mandat,insa sa nu uitam ca asta se intampla la fiecare arestare,iar daca s-ar respecta legea,toti ar fi liberi numai pe nerespectarea procedurii.
    Pe mine insa ma sperie altceva,pe langa razboaiele personale ale lui base si nuti,daca ma gandesc,ati mai ramas o mana de jurnalisti care chiar pot spune ce cred si cand vor.
    Sa inteleg ca va urma si mogulul de la A?Ca atunci OTV va fi lider de audienta,chiar si la reclame?
    Trebuie sa intelegem foarte clar ca in tara asta daca pune cineva ochiu’ pe munca ta,firma,tv,comp de petrol,asigurari,imobiliare,etc,intri un pic la zdup,vinzi repede ce isi doreste omul cu un ochi si gata…esti curat,bine mersi.Nici macar ceasca nu iti lua haina de pe tine….

  33. Interesant acest ” caz ” a lui Vantu , dar cand tara e cuprinsa de asa zisele probleme de interes national , coasa lui BOC mai ” rade ” niste bani de la pensionari sau bolnavi sau salariati !!!…
    Mi se rupe inima cand vad batrani in piata care cumpa UN CIORCHINE de strugure , doar ca sa guste !!!…
    Curvei de Udrea i se aduc cosuri de fructe !!!…
    NENOROCITII DRACULUI !!!… CAT O SA -I MAI SUPORTAM ???

  34. De ce trebuie sa fi portocaliu ca sa fi de acord cu arestarea lui SOV ? De ce trebuie sa-i acuzi pe cei 300.000 ca au fost naivi si prosti investind in FNI si SOV destept peste atatia prosti? El nu si-a uitat meseria de speculant nici dupa ce a iesit prima data din inchisoare, deci are un precedent sau cazier. Eu cred ca v-or iesi multe la suprafata cu acest proces, legat si de increngaturile cu Basescu..

  35. Victor,
    Uite acilea un mic plan diabolic semnat base:
    – incepi cu scandal la OTV. 1:0
    – se continua cu scandal la Realitatea. 2:0
    – la B1 e clara socoteala. 3:0
    E gandit ca o partida de table pe vapor.
    La semnalul “copitanului” 3 posturi vor spune una, iar voi veti spune alta.
    “Pulimea” (Badea dixit) crede ce vede la televizor …

  36. Tot astept sa vad cum il da in gat SOV pe Basescu, dar nu stiu de ce am asa un feeling ca nu se va intampla! Si uite cum au acoperit kgb-istii portocalii “lansarea” legii pensiilor care ma obliga sa ies la pensie la 65 de ani (daca o mai apuc si nu plec in vizita acolo unde nu e intristare)

  37. Despre rafuielile acestea in stil mafiot, cat si despre tentativa de “preluare” a trustului Realitatea, Vadim a spus-o primul. Sorry!

  38. @SOV:
    1. incearca sa-ti gasesti al nick
    2. daca avem pusee de memorie si folosim ziarele sa-l infundam, scoatem de la sertar si lista aia cu politicieni care s-au indestulat de la FNI?

  39. Apropo de ce zice Ruxi: atunci putem să sperăm că mai avem o şansă, nu?
    Lucrurile au ajuns în stadiul de ” ori el, ori noi, cele 20 de milioane”. Deja e rău de noi; de ce o forţă universală ar acţiona altfel decât…într-un ANUMIT fel? Cred că a devenit evident pentru oricine că nu mai e loc şi pentru el şi pentru NOI. Şi nu e vina noastră, cea mai mare. Că avem şi noi una…

  40. Toti au ras cand l-au auzit pe Vantu vorbind despre un plan de modernizare a Romaniei. Cand el a spus “Intariti-va statul, domnilor!”, toata lumea a decretat cinice vorbele lui, in nici un caz sincere. Eu il cred, si asta nu pentru ca moare de grija romanilor, ci pentru ca in acest moment un stat corupt nu mai serveste intereselor sale. Pentru toti colectionarii de mari averi dubioase vine o vreme cand isi doresc sa intre in legalitate, pentru a se bucura in liniste de ce-au acumulat in vremuri tulburi. Daca argumentul meu nu vi se pare intemeiat, ganditi-va, totusi, ca daca Romania ar fi fost acum un stat de drept, Vantu nu avea ce sa caute in arest preventiv. Si el a inteles de ceva vreme acest lucru.

  41. Dupa ce ai fost atit de “dragutz” ieri incit m-ai pus pe lista de asteptare am zis ca ar trebui sa iau o pauza pina cind se epuizeaza subiectul SOV. Dar crez ca pot?
    Nu toti cei 300 000 sunt basescieni, sunt oameni care habar nu au ca uneori se mai si pierde, sau sunt oameni care au sperat si ei sa traiasca putin mai bine dar s-au inselat. Nu au fost informati corect despre riscuri si consecinte lafel a fost si in cazul Caritas alui Stoica. Ar fi foarte interesant daca sar cobori de pe piedestal si sar merge si la cei necunoscatori.
    La noi in ardeal e o vorba: ” Omu asrac ii al doilea drac”. Cei care cunosc aceasta zilaca au cistigat si fincanciar si politic, si social. Mare parte dintre cei care astazi il injura pe basescu si compania fie l-au votat si au fost mintiti fie nu au fost la vot dar indirect l-au votat.
    Acei oameni au votat in necunostinta de cauza iar la asta presa a avut un rol foarte important. In loc sa isi vada fiecare de secmentul ei de piata va injurati intre voi de parca ati fi citeva milioane de gazetari si doar 10 consumatori de presa, eu numesc asta dezinformare si manipulare, alti spun ca e libertatea presei. Va spuneti ciinele de paza al democratiei, deacord, dar aveti lantul putin cam lung si atunci va transformati in animale de prada ceace nu face bine democratiei. Va intitulati a 4-a putere in stat, deacord, dar intr-o tara cu vechi state de plata intr-ale democratie e corect si normal, dar intr-o tara ca Romania unde sunt inca analfabeti (si credema ca sunt oameni care nu stiu sa scrie si sa citeasca)iar semianalfabeti depasesc 20%, e foarte periculos ca presa sa apuce pe minile celor care stiu ce sa faca cu ea.
    Asadar nu fi suparat pe cei care mai scriu cu patos la adresa lui SOV incearca sa ii intelegi si facetiva (voi presa) un cult de a va adresa celor care nu stiu ca sunt victime. Inchei prin ati adresa o intrebare iar daca nu vre sa raspunzi nu raspunde: De ce OTV si B TV au audienta? Nu stiu cita dar au. Eu unu ma uit cam 2-3 secunde pe zi atunci cind frunzaresc programele.

  42. Antena3 face bine ca dezbate problema Vantu pentru ca e semnificativa. Eu nu-l urasc pe Vantu. Ii condamn pe aia freriti. In 2000 cand a cazut FNI fostul ambasador Rosapeppe mi-a spus ca tocmai pierduse si el niste bani la un fond din Florida. Erau banii de colegiu al celui de-al doilea copil. Si a recunoscut deschis ca a fost un fraer.

  43. Baaaa, ce-mi plac Base Voda si oranjgutanii lui ultracompetenti!! Mult de tot, ca sarea-n ochi! Ma reprezinta peste tot la fel de demn si suveran ca un boschetar sarit peste noapte in frac, are umorul la fel de fin ca Tociu si Palade sau Vacanta Mare… Singurul Lui “proiect politic”, ca un apolitic de mare profunzime care este, a fost sa “penetreze” cu oranjgutani – dupa chipul si asemanarea Lui – mai tot ce se cheama “demnitate de stat” imuna la orice protest si regeste platita, a inaltat-o pe genitala de EBa la nivelul Lui enoooohrm de eficienta si competenta intergalactica, a pus o blonda cu minte de bibilica de lux sefa peste mai tot bugetul, ne aseaza pe toti votantii de rand in… rand cu necuvantatoarele si catadicseste generos sa ne arunce cateva fire de fan salvatoare… Ce mai?! Imi place rau de tot ce se intampla acum cu noi in mult iubita tarisoara a lu’ Base: ca nisipu-n chiloti, ca sarea pe rana… Un calduros ba pe-a mamii dumneavoastra intregii diaspore salvatoare a Romanichii si lucidelor servicii secrete, care ne-au ferit de o odioasa normalitate!
    Si totusi, eu sunt de vina pentru votul lor panicat… Probabil ca nu am avut destula putere de convingere, cand le-am spus ca “reforma si modernizarea” promise de Paduchel Voda cel Alb ca Zapada si oranjgutanii Lui competenti nu inseamna decat TAIERI, taieri si iar taieri: de pensii, de salarii, de personal, de sindicate, de “mitingisti”, de medicamente, dar si mariri de preturi, taxe, impozite, privilegii personale ale oranjgutanimii.
    Ca sa fie Paduchel Voda perfect satisfacut, as propune ca Opozitia sa-si dea demisia din Parlament, iar locurile ramase libere sa fie ocupate din oficiu de colegii preacompetentei EBa de la UTC-ul portocaliu! Va dati seama ce fericit va fi Paduchelu’ suprem?! Si daca Voda-i fericit si boboru’ va fi rasplatit rapid… pe lumea ailalta! Ca alde mai mult sau mai putin oranjgutanii ‘telectuali “de bine”, adica lacheii lu’ Paduchel Voda: Cartarescu, Plesu, Liiceanu, Patapievici, Mihaies, I.T.Morar etc au fost deja rasplatiti cu sinecure comode si/sau “demnitati de stat”…

    P. S. Ce credeai, neica Vantu?! Ca, drept multumire pentru alegere si realegere, o sa te faca Base ioroparlamentar, parlamentar, ambasador sau consul, cum i-a “uns” pe aia de i-ai platit regeste sa-l linga-n partile Lui cele mai erogene?! Nu pot spune decat… un prezidential “hă hă hă hă hă hă hă”!!! Acu’ reformeaza-te si modernizeaza-te pe cont propriu, in “chilie”, pana ti-o lua coana Leana si sotioru-i morganatic televiziunea si cheia de la casa de bani! P-orma, poate poate or catadicsi sa-ti dea iar un pasaport diplomatic scump, al naibii de scump!

    P.P.S. Jurnalul National a introdus cenzura “ciuruitilor”? Pas glop du tout!

  44. Revin si eu cu o intrebare mai veche.
    Pana la urma unde este Popa de la FNI?
    Dar Nicolaiciuc?Ala cu banii furati din Min Transporturilor?
    Daca veneau pe jos ca badea Cartan si tot ajungeau de la momentul arestarii lor prin tari straine pana acum.
    Si mai am o nelamurire care tine de logica.
    Cum dracu hotul ala gasit vinovat pt o gaura de sute de milioane de dolari sta ca amaratul prin Indonezia si atarna sa-i dea bani asta din Ro care este nevinovat.
    Se pare ca de 20 de ani guvernantii ne dau zilnic cate o “perversa ca la Tg Ocna” si noi nu realizam doar pt ca ne-am obisnuit cu tratamentul.
    Sa traiti bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.