Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Despre Cristoiu și chiorul țării orbilor

Despre Cristoiu și chiorul țării orbilor

M: În cinci ani nu ai găsit şi tu ceva demn de laudă la Băsescu? Măcar ceva?
C: Ba da, dar n-a gasit el timpul necesar sa remarce asta. Una peste alta, e chior in tara orbilor.
M: Acum văd că ţi-ai declarat simpatia pentru Crin Antonescu. Cu Oprescu ţi-a ieşit. Dacă îţi iese şi cu Antonescu ce minister aştepţi?
C: Acelasi pe care mi l-a oferit, la scara redusa a Capitalei, Sorin. Probabil c-o sa vina la fel de rar in emisiuni ca si Doctorul. Dar m-as multumi ca l-as da jos pe tiran. As putea – sincer – sa mor linistit. Familia mea ar trai intr-o tara, nu pe o insula de isterie.
Restul, la Mordechai
P.S. Sexy, sexy, știu că mă vrei…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Despre Cristoiu și chiorul țării orbilor

  1. Bun, dar am spus’o si la Mordechai, daca intr’o zi voi avea sansa sa’i iau un interviu lui Victor Ciutacu, o sa iasa ceva si mai al dracu!

  2. Domnule Ciutacu nu vi se pare uneori [sau deseori] că totul e derizoriu? Urmărind comentariile cititorilor nu realizaţi cât de deşartă e România politică? Că, dacă 60% din cititori sunt conştienţi mai rămân ceilalţi 40%. Cum zicea colegul dvs de platou, accentuând pentru a fi clar subînţeles, “oamenii trebuie să gândească” [cu ce o să se mai pricopsească, aş adăuga eu].

  3. fratilor sa stiti ca de mahalagii astea de politicieni nu o sa scapam niciodata dar am putea ancerca si altceva.sa ancercam cu RADU DUDA cine stie…!

  4. LICHEAUA cristoi are o multime de calitati demne de remarcat ce il recomanda si ii fac cinste:derbedeu/lepadatura/netrebnic/scarnavie/secatura/cazatura/otreapa/zdreanta/slugarnic/ticalos/lingusitor.Nu am ce comenta de ziaristii care il pupa in cu’r pe Basescu dintotdeauna e alimentul lor.Dar nu pot sa nu remarc un asemenea abject ca ca cristoi care schimba barca la comanda,astia sunt cei care au tradat dintotdeauna tara si poporul sunt cei de care orice om cu ceva in cap trebuie sa-i ocolesca,sa-i huidue,sa le dea suturi in cu’r,sa-i arunce in prima vidanja.

  5. dnu ciutacu io te vad om serios ,pana cand ne mai lasam condusi de hahalerele lui basescu ,imi e rusine ca sunt roman!!!ce facem dlor ne mai lasam dusi la rapa inca 40-50 de ani?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.