Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Despre complicata mea viata-n orezarie

Despre complicata mea viata-n orezarie

Eu ori nu apar deloc, ori dau buzna peste tot pe unde apuc, Acum sunt in cel de-al doilea stadiu. Interviul trebuia sa apara acum un an, revista respectiva s-a inchis, insa Ramona Pop a avut ideea de a-l dezgropa si actualiza. Vedeti si voi ce-a iesit…

VERSO.ro: Va provoaca vreun personaj politic scarba? As fi crezut ca Elena Udrea, daca nu mi-ati fi zis ca va conversati telefonic…

CIUTACU: Da, ni se intimpla sa ne auzim, in anumite vremuri, din cind in cind. Intre timp, ea a ajuns ministru, iar eu sunt acelasi. Elena Udrea e un personaj perfect adecvat momentului pe care il traim. Are tupeu, are obraznicie, are stomac de politician, rezista la tavaleala, e ok. Nu e idealul de om politic in viata, dar nici nu pot spune ca-mi provoaca scarba. Daca societatea asta va continua sa se degradeze, ea e viitorul presedinte al Romaniei.

VERSO.ro: Credeti ca a regretat vreo secunda presedintele ca v-a branduit “tonomatul cu euro”?

CIUTACU: Am mari dubii. Traian Basescu nu e tipul regretelor. E un tip spontan (sau, ma rog, suficient de spontan, ca nu e nici Basescu atit de spontan pe cat lasa sa se intrevada), care da cu goarna si nu regreta. Basescu a jignit, a acuzat in stinga si-n dreapta, a terminat o gramada de oameni politici, incepand cu Petre Roman. Era sa-l termine si pe Adrian Nastase, nu vad de ce s-ar impiedica de mine. Si se munceste intens la asta, da’ inca ma tin pe picioare. Ei sunt ai dracu’, eu sunt capos si ambitios.

 Integral, pe verso.ro

UPDATE: Băsescu i-a refuzat lui Cristoiu onoarea să fie coleg cu el. Ceea ce, încă o dată, mă bucură şi, în plus, demonstrează ridicolul în care sunt gata unii să se pună pentru un pumn de grăunţe. Am o satisfacţie diabolică!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Despre complicata mea viata-n orezarie

  1. Motan fără paravan

    Stam la curte, cu chirie, claie peste grămadă, noi şi o mâţă gri adoptată cam la 6 săptămâni după ce-i dădură ochii, pentru ea locaţia fiind raiul pe pământ. Asta până-ntr-o zi când un curent ascensional de stânga ne regrupă la bloc. Mâţa fu reciclată educaţional : cu tăviţă, nisip ca să-şi ascundă “ieşirile”, până la formarea deprinderilor corecte, potrivit civilizaţiei „cubiste”.Trecu o vreme până ce hormonii felinei începură a face tumbe, deveni sexual agresivă asupra gleznelor înciorăpate ale colocatarilor de care-şi freca statul mai abitir de cum o fac, pe sticlă, persoane aflate în aceiaşi suferinţă. Asta-i treabă serioasă mi-am zis; poate să dea-n zmuceală de-i tărăgănată.
    Un zdrahon de motan tigrat din preajma blocului, cu ochi câţi avu Nelson, blând şi recunoscător pentru traiul zilnic îndestulat pe care i-l asiguram, fu înşfăcat şi adus în holul voit întunecos al apartamentului, şi-n clipa următoare primi jertfă pe mâţuca arzoaică. La câteva secunde după ce m-am retras după uşă, urechile mi-au fost agresate de cumplite istericale pisiceşti, semn că săriseră peste preludiu, după care tot aşa de repede se aşternu liniştea. Revenit în hol, am aprins becul, am recuperat motanul pe care l-am readus în spaţiul vital, gratificându-l cu pielea de la un hartan la grătar recuperată de la pachet.
    Mâţa s-a liniştit iar după 65 de zile dedea să sugă la 7 arătări fragile şi minuscule, rod al primei ei căsătorii aranjate de un sufletist.
    Povestea e mai lungă dar vă las pe domniile voastre să trageţi mâţa de coadă, cu gândul şi la scaiva similitudini politice !

  2. De cate ori o vad la televizor pe Tata Leana iesind pe mosia facuta cadou de Basescu pentru a-si vizita iobagii, nu pierde prilejul ca sa ia in brate si sa alinte vreun copilas ceva mai spalat – casa nu se murdareasca ori sa ia niscai microbi -, miscare pe care o face in mod studiat ca sa probeze natiunii “sufletul bun pe care il are” si mai ales, “dragostea ei pentru copii”. Dar, dumneaei, ARE VREUN COPIL ?? Din atata dragoste pentru copii, a facut si maestra vreunul ?? Vreun Cocosel sau altul, ca noi nu stim precis pe ce potecute a mai umblat ?! Daca nu, sa faca un apel la binevoitori pentru ca, este posibil ca pe toate meleagurile noastre turistice pe care pretinde ca le pastoreste, sa se gaseasca vreun ciobanel dispus ca sa o cadoriseasca cu vreun embrion dacic !!

  3. Cristoiu a fost tot timpul jos…jos…jos de tot! Adica, n-a prea fost. Il suportam cand incerca sa respire aer curat. In definitiv, n-a fost decat o candidoza mocnita, propagata de antene! Vadim il numea adreiumplut. Umplut cu pompa. Un slinos, tuns de nevoie…nevoia trendului. Daca n-ar aminti pe-aici de existenta lui, cate cineva ca mine, revoltat si anonim, nici n-ar fi.Eu macar exist. Cristoiu e un balon urat mirositor. Bleah! Iar nu e bine, nu’s eleganta, ca civilizata parca m-as numi.

  4. @nume_necesar: dincolo de ce i se poate imputa pe buna dreptate lui Cristoiu, mi se pare degradanta folosirea citatelor din Vadim la adresa lui

  5. Mda! si balabusta asta e “lector universitar”!! Unde dracu-am ajuns??? Una ca Udrea e mare, unul ca Boc se joaca d’a guvernarea, in rest, numai bine!

  6. In situatia socio-politica actuala a romaniei nu cred ca se muleaza bine tipul politicianului tupeist,obraznic etc,romania are nevoie de politicieni inteligenti,disciplinati si pragmatici.Germania nazista a calcat in picioare o intreaga lume nu datorita lui Hitler un nebun dealtfel ci datorita generalilor sai indivizi inteligenti,disciplinati de multe ori chiar geniali. Tupeul,obraznicia si minciuna tipica politicianului roman o intalnim la toti prostii.

  7. in Ungaria nu vezi pe drumuri nici o gropiţă,poate dacă o cauţi cu lupa.Au autostrăzi în toate direcţiile posibile.La ei s-a putut şi se poate,la noi nu.Nu mai are nici un rost să întrebăm de ce,rămîn doar întrebări retorice.In schimb noi avem vile,amplasate în toate regiunile geografice,cîmpii,dealuri,munţi.Oriunde.Au fost defrişate pînă şi crestele munţilor,care arată jalnic,ca nişte amărîţi de pui golaşi şi unde,în locul brazilor tăiaţi au apărut,ca ciupercile după ploaie vile de toate mărimile şi culorile posibile.Un spectacol de-a dreptul bizar…Dar interesează pe cineva?Nu.Deranjează pe cineva?Nu,doar cînd e vorba “să moară capra vecinului”.Atunci e bine.

  8. degradante…da! dar nemeritate, nu! Domnule Ciutacu, l-am citit pe Vadim ani de zile si-o recunosc. Pana la tembela intalnire cu Rona Hartner in direct. Cand am gandit ca numai un tacnit poate accepta asa ceva. Ii stiu si pamfletele si mizeriile. Ani de zile tranteam Romania Mare pe birou, miercurea, cu satisfactia ca directoarea ma considera o tampita. Pana la incidentul mai sus mentionat. Dar asta nu inseamna ca din tot ce “producea” Vadim eram in “consonanta”! Vadim a balacarit pe toata lumea, dar in nebunia lui de om extraordinar de inteligent a avut si fler. Si multi din cei pe care Vadim i-a stigmatizat au demostrat ca isi meritau crucea.
    Stiti ceva? Azi nu mai am curaj sa deschid la birou pagina d-voastra!

  9. @irina: va e chiar atat de greu sa pricepeti ca ma irita off-topismele?
    @nume_necesar: atunci ramaneti cu Vadim

  10. @irina: ma irita ca nu respectati regulile. iar cele de baza sunt ca nu comentati in afara subiectului si nu faceti chat. daca aveti chef sa scrieti despre altceva, va faceti blog sau va duceti acolo unde va sunt acceptate grafomania si priceperea la orice.

  11. Revin oarecum la acea intrebare care se refera la “cat la suta e obraznicie…in intrebarile Dvs?”.M-a surprins doar faptul ca nu ati amendat aceasta intrebare.
    Ceeace salut este ca in calitatea de realizator, sau comentator sa fiti curios, incisiv, dar nu v-am auzit punand intrebari indecente.Si cred ca pe toata lumea ati dezamagi daca ati face o. Ca sunteti vehement, ca va cam iesiti din papuci cand cineva nu recunoaste ca a gresit, pentru asta doar va putem felicita. Tineti-o tot asa.

  12. „Dacă societatea asta va continua să se degradeze, ea e viitorul președinte…”

    Tare mi-e teamă că d-na Udrea va reține ultima parte a aserțiunii dvs. și va ignora propoziția condițională sau cauzală din prima parte a acesteia. La tupeul jegos cu care s-a înzestrat și la proptelele de natură politico-economico- financiară de care dispune, un mic imbold din partea mediei tradițional contestatare ar fi suficient ca să-și ia în serios rolul de virtual candidat la președinție, dar și de posibil președinte al .ro. Glumim , facem haz de necaz, dar s-ar putea ca cineva să ne ia în serios și să considere că ne merităm reciproc.

  13. Nene am bagat io de sama ca te-o iritat o bloda!
    O tanti “nume_necasar” intreba cam asa: “Da’ ce-are dom’le blondele????!!! Ce-are?? Ca e bune toate!”.
    Unele e bune si te face sa intorci capu’ dupe iele, da sa nu te puie dracu’ sa le mai si bagi in sama ca atunci chiar ai pus-o!
    Ie unele care le merge mintea, da’ ie decit citeva!
    As vrea sa-ti trimit o poza cu una dintre cele blonde (ierea tinara la ora aia) da’ nu stiu daca mi-as putea permite sa te deranjez pe mailu’ de contact cu asemenea poze.
    Banzai!

  14. Sa nu exageram cu udrea, care este o nulitate, un gunoi de centura. Daca moare chioru, moare si ea …De unde atata viitorul presedinte. Al cui? Veceurile au presedinti?

  15. Stiu!
    Da’ io nu-mi permit sa comentez in nici un fel viata cuiva intr-o oarecare “orezarie”.
    Imi place cum gindesti, cum scrii, cum iti faci emisiunile, ca altfel nu m-as uita, nu te-as citi si nici nu mi-as da cu parerea p’acilea!
    Am prins din zbor idea cu blondele si daca tot am vast ca se dezvolta mi-am permis si io,ca tot omu’, neste pareri.
    Si tot iti trimit poza aia cu tot riscu’!
    Banzai!

  16. Ma asteptam la asa o intrebare :”Sunteti intr-o competitie cu Dvs. insiva?” Orice persoana cerebrala isi doreste sa se afirme in domeniul pentru care are chemare, pentru care isi daruieste tot talentul, timpul, uneori chiar sufletul. Raspunsul nu putea fi altul decat un “DA” hotarat. Si dumnealui demonstreaza permanent aceasta hotarare. Mereu isi perfectioneeaza metodele de lucru, adanceste documentarea, sa nu fie surprins de nici o intrebare, de nici un raspuns. Oricum munca realizatorului, sau chiar al comentatorului presupune ‘sapaturi’ serioase, si cel mai placut, imbucurator pentru cititori este cand dezbaterea avand radacinile bine infipte in realitate, bine documentate produce efecte in mintea, constiinta noastra.

  17. Buna ziua gazdei si “postacilor”.
    Am revenit din frumoasa tara dupa doua saptamani. De coma! Da-mi place…
    In Sibiul natal, am intrebat in cercul meu de cunostinte, de amici, de rude, ca cum de l-au ales pe fostul viitor cacademician,etc. Si-al dracului treaba, nici unu´ n-a facut-o!? Cel putin nici unul n-a recunoscut…
    Timpul a fost mizerabil si de aceea am stat mai mult prin casa, in fata televizorului si fara Internet (ca nu aveam chef).Priveam totul siderat, ascultam cu gura cascata si faceam spume la gura. Restul lumii nu ma intelegea, deoarece, cum am mai spus-o, nu ma afecteaza.
    Toti se vaita, sindicatele ameninta, ala da cu zapada in spp-ist, boc nu stie ce sa faca, cacademicianul ratat se duce in Japonia, ca sa faca ce?, aia vor sa-l dea jos pe Gioana, Realitatea face concursuri cu cosuri pline, vine la guvern un gigaeuro -pentru ce?- autostrazi existente in mintea bolnava a berceanului. Pe aiurea, se iasa-n strada cu bolovanii de rigoare pregatiti pentru lupte cu fortele de ordine pentru motive mult mai modeste. Poporul vegetal, mioritic si fricos…
    In locul PSD-ului si al PNL-ului as trece cu totii la PD. Ca sa fie. Si aranjati din interior…
    Am plecat la 6 dimineata si mi-au trebuit 5 ore pana la Nadlac. De acolo mi-au trebuit 10 ore pana langa Frankfurt. Drept este ca asfaltul pe DN 7 este intr-o buna stare.
    Cat priveste tema propusa, nu cred ca Ciutacu are dreptate cu Taranca. Romanii is misogini, iar aia fara protectie este o nulitate. Nu ar fi fost pe timpuri angajata nici ca ospatarita la un local mai ca lumea. Iar protectorului ei ce-i doresc eu e motiv de banare. Asa ca ciocu´mic.
    O zi buna tuturor!

  18. Sper sa rezistati in continuare, D-le Ciutacu.
    Jack Cristoiu s-a dovedit a fi lamentabil. Nici nu e de mirare: s-a acomodat foarte bine la toate situatiile din regimul ceausist, avansand constant si cu naturalete. L-a atacat pe Iliescu pentru ca i-a refuzat serviciile declarandu-i in fata ca il considera “nicusorist” si pentru ca stia ca nu va pati nimic, dar e speriat de Basescu, a carui ranchiuna razbunatoare a sesizat-o. Amenintarile de pe timpul in care era nelipsit de l emisiunile de la Antena-3 au retrezit in el spiritul de lingau al celor puternici. Intamplator, il cunosc de pe vremea “Vietii Studentesti”!

  19. Acum la ‘spartul targului’stau si ma gandesc la titlul articolului si zambesc; pai, de ce este viata d-lui complicata? Noi, cititorii ii facem atat de complicata sau si-o face D-l Ciutacu complicata? Cred ca mai de graba si-o face dansul; si sta si citeste, zile in sir, tot ce debitam noi. Stiti cum vorba: ‘ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual!Noua ne place ca ne baga in seama!

  20. Ionopod kivano la tata lumea. Avem o noua limba nationala si cum imi place mie sa fiu one step ahead, o invat amu cu motoarele turate la maximum. Nu pe’ am cartosag din care sa invat. E buna si cartea funciara cu paduricea ce mi-o lasat-o bunicu, asta pana imi fac rost de manuale. Da, CFul e pasta 80% in limba lu’ Imre Asztalos deci rengeteg de cuvinte. Amu nu-s io chiar ase pe dinafara ca am tras destul cu urechea la certurile batranilor (se certau numa’ in maghiara in care erau fluenti fiind obligati sa faca scoala in bozgorime). Ziceau ca maghiara e buna numa sa te suduiesti…deci noi copiii nu traba s-o-nvatam. N-ave’ el de unde sa stie ce va sa vina… Ase ca oricat nu o vrut batranu’ sa ne invete si pa noi, un bozmeg tat “am prins”.
    Domnu’ Ciutacu poate ca vrea sa isi dubleze si el titlurile de pa blog, sa fie ase pontos bilingve. Nu-i bosmeg sepen sa avem cum zic secuii, limba maghiara pasta tot alaturi de limba straina (limba romana)? Ii Bosmeg cinos. Poate ca in versiune bozgoreasca, igosagu despre Revolutie nu doare ase rau ( daca intelejem tat al doilea cuvant) si l-om afla cu ocazia asta.

  21. @Iordachel Gudurau
    Salutare stimabile.Cu ingaduinta apropitarului acestui blog,Conu Victor,caruia ii cer iertare pt ceea ce fac,iti trimit un salut calduros din tara morilor de vant( chiar la propriu sa stii)si-a legendei cidului devenit deja istorie.Nu a aluia care,zic unii (da-le-ar Cel de Sus dreptate)” se cauta ” prin tara lotusului.Si-a sepukului.Doamne ajuta.Chiar ne-ai lipsit si tocmai acum ca se intamplara o multime de chestii misto si nasoale pe blogul asta.Probabil ca erai in drum spre Frankfurt cand “Fuhrer-ului” i s-a aplecat de atatea limbi catifelate-n cur si-a refuzat sa-si ia brevetu’ de Academician.Dar ai plecat la timp caci riscai sa te prinza rivolutiile de primavara ale infometatilor pe care ii doare-n cur ca Sarea si Posta au ramas ale poporului. Inchei aici, cerand inca o data scuze Conasului Victor,si te asteptam sa combati cu spor.

  22. Ceea ce nu am aflat despre D-l Ciutacu este daca chiar intelege toate comentariile in toate limbile posibile ale lumii? Eu insumi mai folosesc si cuvinte in engleza, germana, franceza.Destul de frecvent apar si cuvinte in maghiara pocite rau de tot.Oare D-l Ciutacu le intelege sau apeleaza la vreun interpret ca sa nu-i manance chiar tot timpul intelegerea unui comentariu de acest gen. Noroc ca totusi avem limba romana, limba nationala comuna a tuturor cetatenilor tarii care se foloseste preponderent in comentarii.

  23. @Iordachel Gudurau
    Si n-ai zis nimic ca vii incoace! Chiar ma intrebam ca unde ai disparut!
    Bem noi o bere tura viitoare.
    Banzai!
    Scuze nene Victore!

  24. Cu gândul la ranfluare

    Ergonomic vorbind, stânga românească actuală nu serveşte nici măcar să încheie prohapul dar mite un tur igienic de vrană. O confirmă şi secretarul general în retragere-Ion Iliescu Penu care s-a pitit cu Nautilus în pântecele „insulei sale misterioase” (până când ?), aşteptând resemnat finalul exploziv, anticipat , voalat, şi pe la Parisul lui 05.03.2010 !!!
    Copiii “dependenţi de In” se vor legitima curând în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) care va pecetlui accesul la putere al UDMR sortit s-o bâlbâie-n româno-maghiară până la revenirea lui Atila din braţele niciodată satisfăcute ale Ildicăi.
    Ionii liberi majoritari ai PSD se vor orienta în noul câmp politic, lăsându-l cu c(criza Năstase) pe Ivan cel Obraznic să dea socoteală despre dezastrul României pe care l-a provocat numai pentru scaun, ca orice rrom ce se respectă.
    Abia „după” vom spera la ranfluarea navei , desigur cu un căpitan autentic, hahalera actuală pregătindu-se de ultimul voiaj fără întoarcere.

  25. D-le Ciutacu, scuze de off topic.
    In urma publicarii pe propriul lui blog de catre Mitrut Stanoiu, a unor fotografii facute operelor lui Brancusi din Targu-Jiu,aflate intr-o stare de degradare avansata, Radio Targu-Jiu a initiat campania “Operele lui Brâncuşi – neglijate de autorităţi”, cu scopul sensibilizarii autoritatilor locale asupra situatiei Complexului Brancusi din Targu-Jiu. Eu m-am raliat acestei campanii, rugand bloggerii romani sa ia atitudine in acest caz, in scopul sensibilizarii celor din Ministerul Culturii si Cultelor din Romania, pentru demararea reconditionarii si conservarii acestor monumente de arta de valoare inetimabila, aflate in patrimoniul national. Va rog, prin mijloacele dv., sa va alaturati acestei campanii, amanunte putand afla de pe blogul meu, aici:
    http://www.neacostache.com/2010/03/12/brancusi-in-suferinta/
    Va multumesc!

    PS S-au raliat aceste campanii, mai multi bloggeri romani din tara si strainatate, printre care, scriitori, oameni de arta, oameni politici.

  26. Ma intreb de ce “se regaseste D-l Ciutacu in atitudinea si personalitatea” fotbalistului francez Eric Cantona? Ca-si doreste recunoastere din partea comunitatii? Si ce ar fi nefiresc in treaba aceasta? Cei care fac doar un lucru marunt pentru o comunitate isi vor dori o asemenea recunoastere; de ce n-si-ar dori-o si dumnealui, cand isi consacra focul sacru comunitatii?
    Uneori este chiar dur si prin pana lui aplica o ‘lovitura stil “kung fu”‘ cum a facut Eric Cantona cand cineva l-a injurat si i-a zis:”Intoarce-te in Franta, fiu de curva”, lovitura pentru care a fost suspendat 9 luni. Doar ca pe D-l Ciutacu nu-l poate suspenda nimeni pentru Vorbele Grele prin care sanctioneaza pe cei care ne amaresc viata.

  27. Domn Ciutacu,
    Nu traiti in China,
    Ci in Romanik,
    Tara lu ”Land of Choice”,
    by Nuțy Udrea
    P.S. holgos polgos, micinas baby
    ghereida, nam sobod.
    Creatie proprie din Pajurik

  28. @andrada
    Vorbeste fato in numele tau! Io inca n-am trecut pe invers!
    Pune I in loc de WE si mai povestim!
    Si mie imi e simpatic da’ pina la “LOVE YA” mai va!
    Urales si Banzai!

  29. ‘neatza d-le Ciutacu! Dacă “îmi provoaca vreun personaj politic scarba?” … Sincer stau să mă gândesc dacă există vreunul care să nu o facă… Ceea ce este destul de grav. Cum am ajuns aici? „Dacă societatea asta va continua să se degradeze, ea e viitorul președinte…” (udrea) Sublim și trist și adevărat. Are toate șansele. Dacă s-ar pune impozit pe prostie, ignoranță, imbecilitate și tupeu, s-ar strânge o sumă colosală pentru buget… Dar ce guvern își pune impozite pe propria activitate? La fel de adevărat este și că stimatul dvs. coleg -Dl. Stan- greșește. Greșește când își închipuie că poate apela la istețimea populară a românului. Prostia mioritică a românului a învins și e cultivată să învingă întotdeauna, etern și istoric, de-a pururi. Trebuie să fi dobitoc să bubui, sau surdo-mut-orb fără mâini și fără picioare (sau chiar mort) să nu-ți dai seama că bășescu cu gașca lui fac praf țara în favoarea buzunarelor lor. Vă admir. Încă mai credeți în etaloane (în cele reale, adevărate, nu d-ăstea fabricate de succesuri), în bunul simț, în Lumină, în Adevăr… Eu nu mai cred. Țara asta a devenit prea mică să le mai încapă. Iar cei care vin după ăștia sunt și mai gravi. Următoarea generație de politicieni. Unși cu alifia eba. Dacă mi-e scîrbă? Este mult prea puțin spus. Cred că ar trebui să revizuim și DEX-ul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.