Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > De ce vrem noi să plece Traian Băsescu

Similar Posts

125 thoughts on “De ce vrem noi să plece Traian Băsescu

  1. Domunle Victor, va rog, postati pe blog si ce am gasit eu!!!!!!!!!!!!!!

    Vreau s avada o tara intreaga!
    Faceti o asociere intre ce a aaprut astazi si filmeul asta care e dat facut si cu martori media….Doamne in ce tara am ajuns sa ne transformam!
    Vorba lui Antonescu….sa vedeti ce Revolutie ne asteapta.

  2. “””Marinarul turmentat a mai scos una pe gura astazi “organizez referendum pentru a anula imunitatea parlamentarilor si a presedintelui”. “””
    Am citit si eu asta si este pentru prima data cand mi-am dat seama ca basescu stie ca pierde alegerile si odata cu ele si imunitate. Tot ce i-a putut coace tartacuta cheala a fost: sa moara si capra vecinului/sa-si piarda toti imunitatea!
    VESTE BUNA! VESTE BUNA! Cam la fel de buna ca vestea ca sadam hussein a fost gasit tremurand intr-o groapa plin de paduchi si sifilis….

  3. Felicitari domnule Ciutacu,
    Nici eu nu zimbesc. Dar daca ni-l luati pe Basescu o sa ne plictisim. Fara circ? fara pastile de nervi, de greata, si dureri de cap ?
    Fara sentimente ? de invidie, de ura, de proslavire, de rusine , jena …
    O sa treaca mult timp sa ne revenim. Dar daca ne ajutati si sa incepem sa zimbim , o sa va iubim Domnule Ciutacu.
    Cu stima.

  4. Nu sunt fan Basescu si poate, nu voi deveni niciodata. Insa, asa pe margine cum stau, nu pot sa nu observ ca “bunul-simt” a fost confiscat si deturnat de la toate sensurile avute pana acum. Chiar, mai mult, s-a modernizat, s-a politizat, si-a tras cagula pe ochi si practica asiduu atacul la persoana. Valul de ura si de intoleranta creste pe zi ce trece. Nu stiu cum este sa fii acum in mijlocul evenimentelor si nici nu-mi doresc. Pentru ca, ceea ce se vede de aici, de pe margine, lasa un gust tare amar. Trist, dar adevarat.

  5. Mai demult, am auzit o expresie care m-a pus pe ganduri: atunci cand te grabesti sa arati cu degetul pe cineva, nu uita ca celelalte degete le indrepti spre tine!

  6. La noi in oras s-a schimbat directorul Spitalului azi,a fost pus unul portocaliu.A fost instalat in functie de lidera locala a PD-L.(!?)Apoi au fost chemati toti sefii de sectii si amenintati ca daca nu se inscriu la PD-L si nu fac campanie pt ei vor fi demisi.
    Cum asa ceva?
    Unii doctori au fost sefi de sectie si inainte de “89 si nu au fost obligati sa se inscrie la PCR!
    Care sunt mai comunisti PD-L sau PSD?
    Sotul unei sefe de sectie este PSD-ist dintotdeauna si nu a facut campanie niciodata.
    In ce tara traim?

  7. Cum se numea MINISTRUL TRANSPORTURILOR care l-a destituit pe inginerul de la “biroul miscare”(cred)al garii din Craiova, pe motiv ca accesta a oprit o garnitura de tren care transporta minerii la Bucuresti in timpul MINERIADEI din 1990 ???

  8. de ce ?? pai pt ca nu vreau sa stau cu spaima in fiecare luna ca s-ar putea sa nu iau pensia.sa nu mai vorbesc la telefon cu copiii plecati la munca in italia si sa-mi spuna ca nu or sa se mai intoarca niciodata in romania.ca cei ramasi acasa sa nu ajunga someri si sa nu poata trai decent.ar mai fi si altele spre exemplu sa nu mai aud de un nou scandal de un tun financiar sau sa aud ca s-a sinucis cineva pt ca nu-si poate plati datoriile fiindca a ramas fara munca

  9. Domnule Ciutacu,
    Nu inteleg cine va opreste sa va duceti la meci duminica seara pe nocturna? Ati avea cumva constiinta incarcata ca v-ati petrecut 2 ore din viata alaturi de fiul dumneavoastra in loc sa mergeti la televizor sa il balacariti pe Basescu? Eu unul m-as simtii foarte linistit chiar fericit ca am ales sa ma duc la meci.
    Vreau sa cred ca Ceausescu nu a fost omorat doar pentru faptul ca ne asculta telefoanele si ca moartea a peste 1000 de oameni nu a fost doar pentru atat pentru ca daca ar fi adevarat ce spuneti inseamna ca au murit in zadar.
    Apropo daca va simtiti la fel ca inainte de 89 cum se face ca inca sunteti liber si nu in arest si nu numai ne mai si vorbiti LIBER la televizor.
    Adevarul este ca in perioada Ion Iliescu cu toti am stat linistiti deoarece Iliescu a vegehat asupra noastra si toata lumea s-a simtit libera pana cand au venit minerii si culmea este liber si ne da lectii de democratie si ne zambeste din spatele lui Mircea Geoana.
    Consider ca aveti o mare parte de vina pentru rezultatele din turul I, aici nu ma refer la dvs . ca si persoana, ma refer la trustul Intact si din pacate din cazua presei din Romania si a primarilor de la sate am ajuns ca in turul II sa fim nevoiti sa alegem intre un “tiran”, cum il numiti dvs. si o papusa a comunistilor. As vrea sa vad si eu macar odata la sinteza zilei ca faceti ceva constructiv dar tare mi-e frica ca asta se va intampla dupa alegerile din turul II cand sinteza zilei va devenii de fapt oda lui Felix si va prezenta realizarile cincinalului in trei ani.

  10. Traian Basescu nu se comporta ca un presedinte al unei tari europene.Traian Basescu nu se comporta nici ca un ofiter al Marinei Romane.Traian Basecu nu are gesturi de om de stat.Traian Basescu nu este demn nici de a fi numit securist.Traian Basescu este un trisor de sentimente,o tzatza barfitoare,are caracteristica unei vecine cu ochiul la gaura cheii.Traian Basescu imi inspira jena si dezgust total.Cum naiba sa ma reprezinte pe mine Traian Basescu? Eu ,poporul roman la care face atat de des referire,sunt cinstit,onest,sarac si vertical,am aspiratii sanatoase intr-un trup imbolnavit de nepasarile vremurilor traite,sunt inocent din necunoasteri si prosteli repetate.Eu,POPORUL ROMAN,doresc nu numai reprezentare,ci doresc sa fiu slujit cu credinta ca pot sa devin mai bun,mai frumos,mai sanatos!!!! Traian Basescu,din pacate,s-a descalificat si nu mai apartine POPORULUI ROMAN!!! A mintit,a tradat,mi-a terfelit sentimentele,mi-a mancat 5 ani din viata.Eu,am ramas doar cu multumirea ca l-am votat pe Adrian Nastase,trecand peste ura care macina atunci majoritatea electoratului,eu am vazut in contracandidatul lui Basescu,un intelectual fin,un tata si un sot bun,un om capabil sa se transforme in mai bine datorita inteligentei sale politice.Si atuni ci,in 2004 am “tradat” pt prima oara pe liberali,votand social-democratia,caci incepeam atunci sa simt ca pana si PSD-ul se va reforma si ca Dreapta cu Basescu va decadea.Mai bine m-as fi inselat.

  11. INCREDIBIL!!!!!!!AU AMENINTAT FAMILIA COPILULUI BATUT DE TIRAN ,NU SE POATE ,NU SE POATE .DUMNEZEULE,DOAMNE.
    DRAGI ROMANI ,MERGETI LA VOT, TREBUIE SA SCAPAM URGENT DE TIRAN NU SA MAI POATE NIMIC,
    ACEST FACHIR NU MAI POATE SA RAMANA IN FRUNTEA STATULUI,TREBUIE PEDEPSIT ,VA ROG AVETI GRIJA CUM VOTATI,SA SCAPAM DE ACEASTA GASCA DE INDIVIZI CARE NE TERORIZEAZA,MINT CU NERUSINARE,AMENINTA FAMILII,CORUPTI,SI SE DEDAU LA FAPTE MURDARE ,NU MAI AU CE CAUTA IN ACEASTA TARA .JOS basescu SI GASCA LUI.

  12. Stiu ca ne-am saturat de Basescu,dar de acum inainte ar trebui sa nu ne mai gandim la dansul,pentru ca o singura viata avem si deja m-am saturat si mie greata ca sa aud in fiecare zi de dansul ca a facut nu stiu ce.
    Fiecare avem o familie si este pacat ca sa uitam de ea din cauza acestui individ care pana la urma nu o sa mai fie si pana la urma o sa moara ca si noi.
    Asa ca a venit momentul ca sa ne simtim si noi bine asa cum putem ,pentru ca din acest motiv traim ,nu ca iese sau nu Traian Basescu,dansul o sa ramana acolo la putere si asa noi nu avem ce sa facem si de ce sa ne distrugem pentru ceva care nu merita?
    Cu multa stima si respect

  13. sa dea Dumnezeu sa iasa tot basescu!!!daca iese iliescu,pardon,geoana,va fi rau de tot!!!in primul tur nu am votat,acum merg sa-l votez pe basescu!!!

  14. Misiunea mea personala este sa-l execut pe Basescu. Cand, cum, de ce? In data de 6 decembrie; legal-cu stampila; pentru propria satisfactie!

  15. din 2 motive, aparent nelegate fix de el: 1. apartamentul de 1 milion de euro al ioanei basescu, si 2. afacerea cu arme a lui mircea basescu. de atunci, orice ar face, nu mai conteaza.

  16. Tin la el si pentru asta vreau sa plece.E cam palid in ultimul timp. Are nevoie de MULT, MULT aer sarat (de mare. Pe Boc il si vad ca maimutica aia pe umarul piratului, iar barca va avea borduri in loc de balustrade si locuri de parcare desenate pe punte unde confortabil sa doarma (contra cost) Blaga, Pogea, Berceanu iar pe chei cu valiza in mana, sa alerge Ritzi.

  17. “Anticomunistilor”, in perioada Ceusescu, Basescu era mare scula pe bascula la Anvers, deci nomenclaturist. Conform puctului 8 din Proclamatia de la Timisoara n-are ce cauta in fruntea Romaniei, nici acum, nici in viitor. Asta v-o spune un timisorean care a fost in strada in ’90-’91 la manifestarile anti Iliescu, iar Basescu era la Bucuresti in camarila lui Iliescu. Cunosc foarte multi fosti sustinatori ai lui Iliescu, Vadim, care acum sunt mari “anticomunisti”, sustinatori ai lui Basescu. V-au prostit Diaconescu, Prigoana, fratii Paunescu care au devalizat Bancorexul, cu posturile lor TV.

  18. Buna ziua domnule Ciutacu. Cu nonadmiratie si nonsmerenie il intreb pe domnul sef de stat (suna mai inspaimantator): De ce prelungeste interimatul presedintelui Inaltei Curti? Nu a ajuns nici pana la aceasta ora postasul? Spunea, acum ceva timp, ca nu ne permitem un interimat la Inalta Curte, ca ar fi la limita legii.. Ma intreb, nu e alesul CSM-ului si alesul dansului? Parca totul e acum la limita legii, chiar si numele lui. Consideratie…

  19. Domnule Ciutacu, am urmarit dezbaterea din aceasta seara. Jos palaria pentru T.B. !!! IAR A FACUT O SCAMATORIE CA CEA DIN IRAK. Sa fie o coincidenta ca ieri l-au incatusat pe colaboratorul d-lui Vintu ? si acesta decit sa se aleaga cu proces, mai bine l-a vindut pe Geoana ? Eu de 2 ani nu m-am uitat la Realitatea pentru ca era numai PRO Basescu . Si dintr-o data nu mai era .Buna montura. Basescu e diabolic. Oamenii cinstiti cad foarte usor in capcane din astea. Nu degeaba i-a zis mosu Iliescu Prostanac. Geoana nu poate fi curva politica ,nu are o minte perversa, dar poate sa ne reprezinte mai demn si sa avem liniste si pace in tara . Ajutati-l toti ziaristii. Mass media este foarte influentabila. Stiu ca trebuie sa fiti impartial dar din doua rele sa-l alegem pe cel mai putin rau.E o rugaminte disperata a oamenilor cu bun simt din tara asta.
    Cu toata stima.

  20. un mesaj scurt pt basescu
    abia astept sa te vad plangand! om cu doua fete!rusine!spui ca te vrea poporul?care popor?ala la care cari pomeni?dai in stanga si in dreapta numai ca sa te voteze?la oameni amarati pe care i-ai tinut la limita saraciei si care sunt in stare sa-si vanda sufletul pentru un kg de faina?profiti de naivitatea si de saracia lor?unde ai fost in toti acesti cinci ani?ai nevoie de cei saraci ca sa ramai in mijlocul miliardarilor?cand tipai la Geoana sa-ti spuna unde a fost aveai un ton de securist anchetator. drum bun la pupa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.