Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > De ce vrem noi să plece Traian Băsescu

Similar Posts

125 thoughts on “De ce vrem noi să plece Traian Băsescu

  1. Da Victor,si eu reusesc cu greu sa intru,apare non stop error iar la cablu antena 3,tvr1 si antena2 au probleme de sunet iar perioade lungi cade reteau.Acum doar nu ne-or lua totul,ca destul ne asculta si ne pozeaza.Dar vine 6 la dracu cu totii.

  2. In sfarsit si altii se plang nu numai eu ca nu se poate intra pe blog, ca nu se poate asculta textul pe videonews, etc. Pai cum sa comentezi?
    Rescriu deci ceva citat de prin ziare, parte din primul meu comentari cand am avut ERROR ESTABLISHING DATABASE in jurul orei 2.30 pm.

  3. @Everybody
    Exista vreun sondaj de opinie pt turul II, dar facut dupa anuntarea sprijinului lui Crin pt Geoana?

  4. Pentru @lupi: du-te ,mai,si te arunca cu capul in jos in bazinul fara apa de la Sibiu,tu si cu Dragomir-criminalul! Asa bou cum esti,nu-ti trece prin cap ca Basescu este de-al vostru,ciripitor la armata?? Chiar asa prosti sunteti,ostasilor?
    Un securist din bazin.

  5. Ar fi dragut daca ai folosi youtube in loc de videonews, nu stiu daca mi se intampla doar mie, dar incerc de vreo 2 ore sa vad si eu despre ce e vorba in clipul pe care l-ai postat, si nu reusesc. Multumesc

  6. interesant filmuletul din emisiunea de aseara!cat va fi Basescu presedinte noi nu ne vom putea bucura de lucrurile marunte ale vietii care ne fac intr-adevar fericiti!

  7. @ami: ar fi dragut daca videonews n-ar fi al Intact; care si-a retras toate clipurile (sau, ma rog, ce-a reusit pana acum) de pe youtube

  8. Tare ma tem ca totul e in zadar ! Ca pe langa alegatorii hipnotizati de culoarea portocalie si pe langa furaciuni ,tot Basescu va castiga …Oare sondaje se fac in perioada asta? Cine conduce in sondaje?
    Oricum, parerea mea este ca singura sansa a lui Geoana este sa aplice tactica lui Antonescu si sa sara la atacuri in confruntarile directe, sa spuna despre Udrea sa spuna despre mogulii care-l sustin pe Basescu ca raspuns la mogulii de care spune Basescu, sa spuna despre sotul Elenei Udrea, despre faptul ca Basescu a facut parte din partidul comunist,etc. Trebuie sa starneasca ura fata de Basecu in alegatori pentru ca altfel va pierde…

  9. Nu trăim în ură doar de 5 ani, după cum zice domnul Teodorescu, ci de 20. Băsescu este, sau a fost (sper) doar un catalizator. Nici nu stiu dacă vremile ar fi fost atât de “altfel” fără el.

    Îmi doresc ca măcar odată să mă pot întoarce împăcat de la vot.

  10. Da, stiu! Nu-i vina Dvs. ci a simpaticilor “baieti destepti”, care tin sa “stie tot ” ce se misca in tara asta.Este nu numai concluzia “experientei Dvs. triste”ci a multor altora din Romania, asa ca nu-i de mirare ca vreti sa scapati si sa ne scapati de stressul “filarilor”, “interceptarilor”, “urma-ririlor pas de pas”. Si va suntem recunoscatori ca ati dat glas, chiar daca ati vorbit in nume propriu, si gandurilor noastre.
    Prin urmare pentru toate motivele afirmate de Dvs. si de D-l Bogdan, si pentru faptul ca “nava pe care a navigat T.B pana acum nu a fost pentru Romania, un mineralier, ci un Distrugator” (Ioan Grosan), vrem sa plece!!In cazul in care totusi se agata cu obtinatie sa mai fie ales pentru inca un mandat, nava lui “nu are alta sansa decat sa atace o flota cu mult mai numeroasa de sustinatori infocati”(Blog mediafax).
    Poate daca voi reusi sa mai ascult videonews-ul fie pe blog sau la Ant.3 imi va mai veni vreo idee daca nu chiar noua, macar cuvinte de apreciere pentru ideea lui D-l Ciutacu. Na, ca am zis-o!

  11. Paradoxul naibii e ca de o suta si ceva de ani incoace, politicianul demagog a ramas la fel de viu ca pe vremea lui Caragiale, nimic schimbat, “alte masti/aceeasi piesa” si nu stiu daca se va schimba vreodata. Tinand cont de adevarul asta, ma intreb… oare ce cauta Crin A, un intelectual fin si un om zdravan la cap, in mocirla asta politica?

  12. La pariu ca iese Basescu inca odata!
    Geoana (cel blat cu Basescu) dupa spusele d-voastra e pe nicaieri.Cate dezbateri intre cei doi o sa vedem?? Niciuna deoarece “prostanacul” crede ca daca fuge de confruntari castiga.Eroare

  13. @Nu`s normala

    Din contra cred ca Geoana ar trebui sa se afişeze ca un domn, sa il ironizeze subtil, ca sa scoata in evıdenta disperarea lui Basescu si a pedeleilor. Asa poti in opinia mea sa provoci scarba alegatorilor.

    Eu sunt complet dezamgit de faptul ca va trebui sa votez cu Geoana, doar ca sa nu mai iasa Basedinejad asta inca o data.

  14. Sunt atatea intrebari la care d-nu presedinte Basescu ar trebui sa raspunda….oare vreodata va raspunde si va clarifica lucrurile? Eu astept de ceva luni sa faca o declaratie in care sa spuna unde este flota, cum este cu casa din Mihaileanu, sa ne povesteasca de Mircea Basescu, de Puiu Popoviciu, de unde au atatia bani fetele lui, despre Elena Udrea, despre “fuga“ d-lui Omar Hayssam, despre afacerile d-lui Videanu…

  15. L-am auzit si astazi pe Boc vorbind in numele romanilor.Sper ca in 6 decembrie romanii sa le furnizeze marea surpriza, caci dezmatul lui Basescu trebuie sa inceteze.

  16. un nene, pre numele lui Ion Creanga, are o poveste cu adancime mistica, poveste adresata noua: PROSTIA OMENEASCA.

    Ea descrie dintru inceput paralizia si frica in fata unei (aparente) pre-desinari. NU ma duc la vot ca NU se schimba nimic.Ca nimic NU merge. si..intr-o zi, oricare alta de maine incolo, va veni iarasi si iarasi pisica aia sa rastoarne drobul de sare in capul bietului copil…vai, vai, ce ne facem, vai vai de capul nostru de popor asa si asa si asa…si clatinam capetele a neputinta zicem noi..a prostie, pare a sugera Creanga.

    Inertia asta dusa pana la prostie isi va gasi mii si mii de argumente..dar tot moarte se numeste

  17. De ce sa plece Traian Basescu? Simplu: pentru ca atunci cand caruta nu se mai urneste din loc, nu impusti vizitiul – fie el si mogul, si rechin, si papleaca gica si cum o fi el – ci schimbi calul. Iar calul Romaniei, a devenit dupa 5 ani o martoaga, mai jalnica chiar decat Bator al lui madame Fefeleaga ( Udrea ).

  18. Mi-e frica de inertia si de memoria scurta a romanilor, de faptul ca alianta dinte Geoana si Antonescu ii da apa la moara lui Base sa pozeze in ce stie el mai bine: “singur impotriva tuturor”. Si ca multi vor “pune botul” la asta. Ar fi fost mult mai usor daca trecea Crin in turul doi. Geoana e cam “moale” si ma tem sa nu se piarda intr-o o confruntare directa…
    Inca 5 ani cu Base… m-apuca groaza!!

  19. Trebuie sa se schimbe multe in tara asta. Sa incepem cu Justitia.

    Au scris o Constitutie ambigua. Nici nu s-au gandit ca puterile vor intra vreodata in conflict. Atata de mult le-a papat securitatea mintea. Spun asta pentru ca cei care au avizat TEXTUL CONSTITUTIEI sunt oameni care provin dintre SPECIALISTII IN DREPT CONSTITUTIONAL. Revoltatoare ultima decizie a CURTII care nu mai stie cum sa apere privilegiatii din tara. Pensia nu poate fi cumulata cu salariul. Nu mai poti incasa lunar banii pe care i-ai platit in 40 de ani de viata daca ti-ai gasit un job sa mai muncesti ceva ca sa mananci o paine ! Dar daca esti boier si faci parte din CURte poti sa-i manaci banii saracului ? Afara cu nesimtitii astia. Protejeaza hotii, impart cu ei si fura pensii de la noi ! Altul, Presedinte la CSM nu a sesizat Curtea Constitutionala ca e un conflict intre institutii – Parlament/Presedinte. Dormea, sau se face ca nu se baga ? De ce nu publica CSM pe site toate deciziile irevocabile ale Curtii de Apel Bucuresti in materia Contenciosului Administrativ ? Sa nu se vada ce ? Ca se incalca legea prin deciziile date ? Asociatia Magistratilor din Romania nu are nimic de spus ? Toti sunt muti, surzi si nu vad nimic, nu ? De ce se bate pasul pe loc de catre instante in marile dosare de coruptie ? Dar de catre procurori si Parchete ?
    Unde e controlul public asupra serviciilor secrete ? Sa fie adevarat ca unii fac bani acumuland dosarele tuturor politicienilor si, la momentul potrivit, trag sforile indiferent cine va castiga alegerile ? Cine conduce ? Cine are cat mai multe dosare, nu? Asadar unde ne sunt rechinii ? Iar in 5 ani ORICE CONDUCATOR nu face inca parte din sistem ? STIMA

  20. Cred ca Base a stat mult si a privit prin sticla de w..ky si asa a hotarat: PD-ul va fi portocaliu!
    Imi stralucesc ochii portocalii cand privesc pe strada.Mai nou am vazut si chipurile mogulilor pe panouri imense.Nu poate Vantu
    sa-i dea in judecata pentru folosirea fara voie a imaginii persoanei?
    Portocalii astia-s disperati, nu stiu ce sa mai inventeze…
    Base n-ar putea sta intre Udrea, ridzi,boc, Eba,etc ?

  21. @ Araya

    Pai , ne-a zis de acum cateva saptamani domnul Sebastian Lazaroiu , consilier prezidential : va invinge democratia ! (care se va confrunta cu presa) . De cate ori vrei sa ti se repete ? 🙂

  22. Vad de 3 zile tot felul de trepadusi portocalii care sunt trimisi la tv sa apere onoarea marinelului. Jenati si jenanti, sunt platiti din gros probabil, altfel nu s-ar expune ridicolului si bascaliei generale debitand tot felul de lozinci si enormitati, sustinand ca albul e negru impotriva evidentei. Personal nu-s “electorat pnl” dar l-am votat pe crin. Nu l-am iertat pe geoana pt umilinta de-ai lasa pe portocalii sa i se pise-n cap asta iarna, cand si-a batut joc efectiv de voturile psd si s-a incardasit oportunist si neobrazat cu cel pe care spunea ca-l dispretuieste. Dar il voi vota pe geoana fiindca nu am incotro, rahatul asta politic in care ne inecam, ma forteaza, si nu-s multumit nici pe departe. Un singur lucru mi se pare pozitiv, unirea tuturor impotriva unei situatii sufocante! Dar, sa nu ne iluzionam, vom trai si vom vedea!

  23. Victore , am o nedumerire, mogulesti ce mogulesti, da p’orma ce faci? Si mai am una, moguleai de mic? Pentru asta intentionez s’o intreb pe Marina.

  24. in legatura cu ce spunea nenea cu barba ca la noi nu se poate asa ceva..uite ca se poate,numai ca unii sunt atat de orbiti de realitatea politica incat nu vad nimic altceva in jurul lor

  25. @ drobul de sare

    In opinia lui Lazaroiu , Kratos ar fi presa , iar Demos-ul s-ar regasi in figura (usor asimetrica , daca mi-e permisa rautatea!) a presedintelui . Mie mi se pare ca , vorba amicului Lefter Popescu , e “vitavercea” .

  26. Nu am fost pionier…
    Nici UTC-ist…
    Nici PCR-ist…
    Nu l-am votat niciodata de Iliescu….
    L-am votat pe Basescu in 2004…
    L-am votat pe Crin in 2009…
    Il voi vota pe Geoana & Crin & Johannis… acum..
    Daca iese basescu [cu “b”], nu mai revin in tara…
    Sa ramana cu basescu, cine vrea, cine-l voteaza…

  27. Vreau sa plece pentru ca 5 ani de zile nu am remarcat nici un centimetru in directia “inainte”, doar “dispute”, “razbunari”.Vreau sa plece ca toti bugetarii si pensionarii tremura ca maine-poimaine banii imprumutati pentru salarii si indemnizatii se termina, si dansii vor ramane cu ochii in soare. Si sub deviza “vreau sa plece pentru ca…”tot ce a inceput sa fie bine dupa revolutie, s-a degradat, nu numai deteriorat. Vreau sa rasuflu usurat odata ca nu mai e la “butoanele tarii”.

  28. Domnule Ciutacu incerc un jilav sentiment de compasiune;trebuie sa va dau o veste trista(cum spunea un invitat simpatic al emisiunii)
    vestea este ca sunteti condamnat sa traiti in tara asta pina pe 6 Decembrie cind va trebui sa votati (asta-i ultimul cartus al razbunarii dvs-depinde cui i-l oferiti ca sa supravietuiti sau nu)dupa care urmeaza un alt fel de surghiun sau nu;depinde de razbunarea dvs,dati-mi posibilitatea sa ma bucur alturi de dvs.D-le Ciutacu;
    Asa ne-a fost scris
    Dan Erceanu

  29. Nu va fi mai bine dar va fi mai suportabil fara “hahaitul” asta care bate campii in disperarea lui ca pierde teren.Si cum ne-a mai fraierit el la inceput….Nu se poate vedea clipul dar am vazut emisiunea .

  30. @victor c.
    PD-L-ul este atat de disperat incat tare mi-e frica de o imensa fraudare a alegerilor de 6 Dec.

  31. Azi, la Hunedoara si Deva, pedeleii portoca_lei au declansat campania electorala pentru turul doi. Umbla in grupuri de cate doi derbedei cu binecunoscutele pelerine, cu un clipboard in mana, au luat scarile de bloc la rand si bat insistent la usile care nu li se deschid. Cica folosesc pretextul unui asa-zis “sondaj de opinie”, insa exista guri care sustin ca fac si promisiuni in bani, pentru zilele urmatoare, celor care voteaza inca 5 ani de mizerie oranj.

    Tot azi, posesorii de telefoane mobile din zona au fost agresati cu SMS-uri gen “Va multumesc pentru votul dat la referendum, in numele PD-L si al Presedintelui Basescu. Cu stima si consideratie, deputat PD-L Viorel Arion”.

    Ca sa nu creada ca-s neam prost, eu am raspuns acestui SMS, precizand ca nu are niciun motiv sa-mi multumeasca, fiind – cel mai probabil – dezinformati, tot de ai lor. :D:P

  32. Pot pedeleii sa promita orice eu stiu un singur lucru: luna asta stau 3 zile fara plata si luna viitoare alte 3 zile fara plata. Sunt un doctor tanar care dupa 12 ani de scoala (facultate si rezidentiat) va pleca din tara daca iese Base

  33. E vreo coincidenta in faptul ca atat blogul tau cat si cel a lui Mircea Badea nu functionau acum 5 minute?

  34. …daca ar fi asa de evident raul acolo unde-l clamati voi 24 din 24 de ore, ar trebui sa-l vedem toti asa.Daca pot sa primesc de la cineva si eu un raspuns…cind spunea adevarul Antonescu despre GEOANA…la confruntari sau acum ???asta e din ciclul hai sa lingem unde am scuipat…tipic romanesc…doare nu?indignati-va!!!si manifestati-va indignarea ca buni romani ce sunteti …da stiu!…
    -daca ar fi iesit in turul doi ANTONESCU SI JEOANA cum s-ar mai fi iubit iei acum…vars…mi-e scarba…scarba rau de tot…-
    in rest luati-va cu totii portia de “adevar” si dormiti in pace…mergeti la vot si votati fericiti va fi mai bine in ambele variante…dar nu pentru noi.Ce bine e de cinci ani…dar ce bine a fost si inainte pe vremea lui tatucu si a lui bombonel…eu n-am uitat nici de unii nici de altii.-Voi?
    ce liniste frumoasa va fi…ce bine isi va face presa datoria dupa alegeri daca vor iesi tatucii pe care i-au sustinut…totul va fi ok, nu o sa avem ce sa mai facem cu banii…nu se va mai fura in tara…coruptie nici vorba (doar garanteaza jeoana cu bombonel)eu am toata increderea…nici vorba de impozite si taxe… se vor micsora toate si vor fi locuri de munca cu salarii si pensii pe masura…toate se vor ieftinii…voi credeti???
    N-aveti decit eu nu cred si ma umplu de scarba din nou…cum de la fiecare alegeri trebuie sa votam intre cacat si rahat(pardon)
    Pofta mare …si somn usor!astept cu nerabdare indignarile voastre la adresa mea hai ca se poate -puneti mana pe pietre si dati…ca dupa aia dau iei…

  35. Exact pentru aceleasi motive vreau si eu sa plece! Dar sa plece odata si de tot, de tot! Mi-e scarba! Nu mai pot sa-i ascult ca ma apuca instantaneu senzatia de voma! Ca atare, in seara asta il urmaresc pe Iliescu. Daca zice nebunu’ ceva aflu de la voi la Sinteza.

  36. Sunt o simpla studenta si va spun sincer ca m-am saturat sa vad ce se intampla in tara asta , sa vad ca termin o facultate si nu am ce face aici..sa vad ca pentru invatamant,sanatate nu sunt bani dar a doua zi udrea sparge 10.000 de euro pe un imn ca asta ne lipsea noua…nu cred ca vom ajunge undeva inca 5 ani cu basescu presedinte udrea la turism si sa nu uit videanu la economie…asta e cea mai tare gluma posibila..sper ca incepand cu 6 decembrie sa se schimbe ceva in tara asta.. si voi cei de la antena sunteti f tari spune-ti lucrurile in fata tuturor..va multumesc ca existati!!!

  37. Eu nu inteleg un lucru! De ce e toata lumea asa de pornita impotriva lui Basescu? Nu zic ca ar fi un om bun si ca i s-ar aduce acuze nefondate, dar totusi ce a facut atat de rau incat toata lumea sa il vrea dat jos. Nu cred ca Iliescu a facut ceva mai bun decat el pe durata mandatului. Ma gandesc daca nu e ceva murdar la mijloc, pentru ca oricum PSD stim toti ca e echivalent cu comunism si Basescu e impotriva deci trebuie dat jos. Sa nu se inteleaga de aici ca il sustin pe Basescu, eu nu sustin pe nimeni. Cum poate orice om normal sa sustina prostia si imoralitatea??? De tara asta se alege praful, si eu sunt la inceput de drum si ma vad nevoita sa plec departe de Romania noastra ca sa traiesc printre oameni civilizati. Aici nu exista sus astfel de oameni, cu atat mai putin jos. Inca ceva… telivizorul prosteste poporul!!!!!

  38. DA… asta da lovitura pentru noi…unul e in stare sa dea intr-un copil si ceilalti vezi Doamne chiar acum, intimplator, scot materialul…din joben…atunci nu avea valoare adevarul???…
    hai sa fim seriosi da astia chiar ne iau de prosti…
    Exercitiu…Daca eu GHEORGHE te prind pe tine Marie in pat cu prietenul sotului tau e totul ok atata timp cit “mai vi si pe la mine”…daca nu “ma indignez” si-i arat sotului tau ce curva esti…
    -hai sa fim seriosi ca astia chiar ne iau de prosti–
    Cum e vorba???revolutia bunului simt???adica cam cum vine treaba… nu conteaza ca furi sau dai in cap decit daca imi iese si mie ceva din asta…si daca-mi iese esti fratele meu…mucles.
    -astia suntem fratilor!noi i-am cocotat in pom…si acum ne scuipa-n cap…cit vor ei si cind vor ei…si cel mai misto e ca unora dintre voi chiar le place.
    -Oare ar trebui sa iesim cu totii din nou in strada sa-i terminam pe toti?
    -voi chiar mai credeti ca votul nostru mai conteaza?
    eu unul nu.
    Nu ma va forta nimeni sa aleg intre rahat sau cacat.As vrea sa plec…cit mai departe si sa uit…stiu unii spuneti DUTE!…dar am copii, parinti, …si ce sa fac???sa stau sa-nghit si eu?
    Mai avem vreo sansa? poate da dar peste cinci ani cind poate iar …moguli si justitiari…indignati si incantati cei care vom mai fi si poate ai nostri copii vor avea aceeasi alegere de facut.
    ETERNA ROMANIE…(hai ca astept acuma reactiile patriotilor)

  39. Auzi?! De ce e atat de pornit “Maestrul” impotriva lui Antonescu? Asta e al nu-stiu-catalea editorial plin de patos slinos.

  40. NU CONTEAZA CINE IESE… FRATILOR SPERATI DEGEABA…MAI DISCUTAM PESTE VREO 6 LUNI SI VEDEM CINE A FOST MAI BUN.In ultimii 20 de ani am sperat si eu la fel…voi nu???care ar fi diferenta acum???daca va place sa credeti n-aveti decit sa o faceti.Dar aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa vi se-ntample….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.