Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > De ce susţin cu drag “No Băsescu Day”

De ce susţin cu drag “No Băsescu Day”

Fiindcă, dincolo de faptul că persoana îmi repugnă, nu vreau să legitimez prin tăcere ascensiunea unei caricaturi de tiran care încearcă să-l imite pe Juan Peron şi, când se uită-n oglindă, nici de-un Hugo Chavez nu-i iese. Hai să ne luăm violetul înapoi!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “De ce susţin cu drag “No Băsescu Day”

  1. Clipul foarte sugestiv. Din categoria: Ce inseamna ca un tiran sa-si insuseasca violetul. Si nu ma refer doar la camasa lui Chavez. 😆

  2. D-le Ciutacu,

    Si eu nu vreau sa legitimez prin tacere ascensiunea unei astfel de caricaturi ,basescu!
    Pe 2 aprilie voi purta cu siguranta,ceva violet!Sufletul va fi plin!

    Cu acelasi respect,
    ioanaP

  3. …NOI suntem cei ce nu au văzut pixelul albastru ci un dos de palmă, cei care nu înjurăm ziariste, cei care nu o iubim pe Udrea, cei care nu considerăm că EBA are ce căuta în Parlamentul European… NOI suntem cei care mai credem în principii.

    În data de 2 Aprilie, NOI, îi spunem NU lui Băsescu, spunem NU unui sistem oligarhic și ne arătăm nouă și lor că suntem uniți … că existăm.
    (dintr-un articol mai vechi de-al meu)

  4. Deja am pus deoparte haina violet. 😉 Le-as sugera cu toata sinceritatea sa scoata niste stickere. Fara afise,stegulete..dar stickerele merg de minune. 😀

  5. Se face si o intalnire pe undeva, sa ne facm si vazuti???
    Ma bag si eu oricum… Sustin “No Basescu Day”!

  6. Aluziile dvs. sunt revoltatoare !
    Dar cum va permiteti domnule ?…
    Am sa ma ocup informativ de dvs. 😉
    Pana unde aveti de gand sa mergeti cu aceste manifestari reprobabile ? Pana unde?… Chiar nu aveti nicio limita ?!…
    Eeee ! Ca acum ma supar si va reclam la…, la…, la Narcisa Iorga va reclam, auzi tu ?!
    Las’ ca vedeti voi… da-da… vedeti voi pa dracu’ daca nu va potoliti cu asta… cu No Basescu Day al vostru! Pai unde va treziti ma voi, sa-l contestati asa, fatis, pe domnu’ presedinte ? Ia, revizuiti-va comportamentul numaidecat !…

  7. Tristetea majora pe care ne-a adus-o numarul mare de votanti ai lui Basescu, nu se refera strict la faptul ca acestia au avut o preferinta politica, pentru un personaj sinistru, bazata pe ignoranta crunta, esenta acestei dezamagiri uriase fiind data de realitatea ca exista cateva milioane asemeni lui Basescu. Milioane care ar proceda la fel, daca s-ar gasi in locul tiranului, si-ar da singuri case, ar promova o sleahta de parveniti in fruntea statului, ar mintii cu nerusinare, ar face afaceri dubioase si si-ar incuraja si familia in acest sens, s-ar folosi de institutii doar pentru binele personal, ar distruge fara regrete o tara pentru a se mentine in functie. Cum sa le explici unor astfel de persoane ca Basescu este rau? Deranjant este ca nicicum, nu reusete unul care nu are astfel de apucaturi nefaste, sa conduca, pentru ca mai sunt si oameni onorabili.

  8. In doua rinduri am fost obligat de basel sa-mi trag palme in oglinda dupa ce am votat un pesedist. Odata la 5 ani. Si numa’ pentru asta o sa port mov pe 2aprilie! Nu prea am haine mov da’ pina atunci oi gasi prin tot Sibiu’ o pereche de chiloti mov. Daca nu imi vopsesc teaca de la sabie!
    Banzai!

  9. Basescu stie foarte bine ca noi, cei care nu-l aplaudam,suntem foarte multi, la fel cum stie foarte bine ca nu a castigat alegerile, desi a avut cateva milioane bune de admiratori fanatici, dar nu destule cat sa-l scoate presedinte, avand nevoie de falsuri grosolane. Cred ca stie foarte bine ca majoritatea romanilor nu il mai suporta si nu cred ca in sinea lui sta foarte linistit, cu toate ca are insitutiile de forta de partea lui. Every day is a No Basescu day! Acum, ca sa nu-l ia lumea necajita de criza la ochi si sa nu atraga furia populara, sta ascuns ca un las si il lasa pe Boc sa ia scatoalcele!

  10. ma poate lamuri si pe mine cineva dc se duc 100.000.000 euro in Moldova si doar 50.000 in Haiti???

  11. MAESTRE,anul trecut cand am inceput sa te citesc aveam discutii cu amicii mei,se abtzineau sa raspunda cand ii intrebam “l-atzi citit pe Ciutacu?”
    Acum la o bere esti nelipsit din discutzii….
    Faci tu ce faci si le nimeresti……

  12. Tocmai cu multa bucurie am taiat cu foarfeca si am aruncat la ghena una bucata pulover si una bucata tricou violet,la fel am facut si cu hainele portocalii.Acu ma vad nevoita,sa imi cumpar ceva violet si o voi face pentru aceasta cauza.

  13. Alegerile astea au fost de fapt tot un fel de No Basescu Day, doar ca la noi nu conteaza ce votezi, conteaza manevrele!

  14. ha!no basescu day…violet,portocaliu…eu sunt daltonist,asa ca putzin i-mi pasa chiar daca s-ar invesmanta in roz-bombon.tot o corcodusa,estem bre!!!dar este un bun regizor de film.tragi-comedii.genul emir kusturica.(casa spanzuruatzilor,pisica neagra-motanul alb,etc).locatzia :romania.tema:razboi(roze,vanturi,culori,agentzii si agentzi,lacrimi,cicioline,lolite,oameni micutzi-oameni inaltzi,biletzele,pixele si etc.)figurantzi :poporul roman.actor principal:EL,majestatea sa hades.producator:fmi.scenografia:gunernuL(etzul).
    d-le ciutacu:cat mai jucam in acest film idiot,in rolul de botanisti?

  15. Mie imi place de base atunci cand plange , al meu copil are 4 ani si de mic il invat , atunci cand vrea ceva si cand se loveste si vrea sa mai smiorcaie , ii zic ca numai fetele plang fiindca e rusine ca un barbat sa planga , zilele trecute ma uitam la ceva pe net si uimit al meu baietel ma intreaba sec : tati nenea presedinte e fetita. la care eu il intreb ce ia venit , si imi raspunde pe un ton foarte serios nu vezi cum se stramba si incepe si plange , el este sigur fetita .

  16. Lamurire pt Scobutil…D’aia.Ca sa ne radem si sa fie bine.Adica da Base “fara numar” 100 de milioane (ca nu-i de la tacsu’ si masa ci din impozitele de la prosti), cica “ajutor nerambursabil” pt.proiecte in educatie si de interes local.Cat o fi de ” nerambursabil” ajutoru’asta? Io, pun pariu ca toate cele 100 de milioane,poate si mai mult decat atat, or sa se intoarca catinel catre tara.Da nu la bugetu’ statului ci direct in conturile firmelor patrioate care, nu-i asa?, absolut cinstit, vor castiga licitatiile pentru lucrarile de 100 miliane.Adica ce? N-au nevoie si ei sa-si placheze budele scolilor din Cahul ( poate si din Kabul)si de prin toate coclaurile cu marmurica lu’nentu’ mai Viorica mai.Daca nu ma crezi nea Scobutile intreaba-l si pe domnu’ Victor.

  17. Sustin si eu “NO Basescu Day” incerc sa o promovez si la romanii din Londra, poate vom reusii sa facem si noi ce-au facut italienii, ma indoiesc insa pentru ca asa cum stim cu totii diaspora a fost majoritar pro-basesciana. Sunt mandra ca nu ma numar printre ei.

  18. mie imi place albastrul. fac ceva pe violetul lui Zeus. sa o impopotoneze pe Duduia cu el

  19. Măi Victore, la cum arăţi, şi unui şobolan e mai atractiv decât tine, crede-mă!……textul e de la inceputul postului lu’ huidu pe propiul blog…ti’am aratat pt ca te admir f mult si nu permit aluia sa se ia de tine , mai bn zis nu permit unuia care face o data pe saptamana emisiune(si aia inregistrata)…sper k iti place:P

  20. @doru: ai gresit postul la care sa comentezi. OK, se pare ca nu-l atrag fizic. deci ramane pe fond nervos obsesia pentru mine?

  21. Urât din partea lor

    Pe trupul îngheţat al unuia din cei 40 români plecaţi dincolo ( Sfinţii Mucenici din Se-va-st(i)a mult timp cu capul plecat) s-a găsit un bilet scris cu majuscule : “ Sunt interesat de un ajutor dezinteresat “. Băsescu – prompt – l-a îmbrăcat în cherestea de răşinoase din import, plângând a doua zi, şi pentru el, la Ţiganca din Afganistan.
    D-le Boc ăştia s-au dus fără a plăti imprumutul FMI şi fără a evalua izolarea termică a gropilor-locuinţe conform indicaţiilor d-nei Udrea. Urât din partea lor !

  22. Nu are legatura cu ce ati scris dumneavoastra, dar mie mi s-a parut extraordinar (mesajul)… poate aveti timp sa vedeti…

  23. Hahaha! asta a fost tare,parol,imi place cum a spus Grosu George:”Vreau ziua fara Base, anu fara Base si chiar viata fara Base… se poate??”
    subscriu!!!!
    ..dar pana una alta ma alatur celor cu “No Băsescu Day”.

  24. “No Basescu Day” o constructie sintagmatica obisnuita capata valente nebanuite prin pana D-lui Ciutacu, pentru ca serveste drept pretext pentru multiple interpretari, fie ca le va place celor care le citesc sau nu.
    Nu-l contrazic pe dumnealui, ca nici eu nu as sustine o atare capcana politico-sociala.

  25. Si de fapt, cum se va numi miscarea asta? Sa ne luam violetul inapoi sau “No Basescu Day”? Ca mie ultima denumire nu-mi place… Nu pentru ca il simpatizez pe Basescu ci din motive estetice. Prima formulare parea mai culta. Si nici nu prea-mi place cum scrie fata asta dar fiindca e anti Basescu, fie…

  26. 2 aprilie e ziua culorii violet?Pai atunci inseamna ca m-am nascut sub auspiciile acestei culori.Ma alatur miscarii respective,cu conditia ca aceasta sa nu aiba legatura cu politicienii.De ziua mea de nastere o sa ii spun nu lui Base.:)Vad ca penelistii ii imita odios de mult pe pesedisti.Au inceput sa ma calce pe coada.Deci ,daca e o miscare populara ,subscriu.

  27. Dac-ar lua movul si disparea, i-as darui cele cateva obiecte de imbracaminte colorate in ton si i-as dori drum bun. Din pacate nu pleaca nici macar la kabul iar eu voi lua foarte in serios ziua de 2 aprilie!

  28. Basescu nu este presedintele meu pentru ca:
    1. A castigat alegerile prezidentiale prin mita electorala, fraude nesimtite de genul voturilor de la Paris, minciuni grosolane despre amenintari ca „vin comunistii” si ca Geoana ne vinde tara rusilor.
    2. L-a numit pe Emil Boc prim ministru desi a dovedit clar in timpul guvernului Boc 3 ca nu stie, nu poate si/sau nu vrea sa atenueze efectele crizei.
    3. A acceptat in guvernul Boc 4 ministrii controversati de genul: Elena Udrea, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Vasile Blaga etc.
    4. L-a promovat pe “seful mafiei personale a lui Adrian Nastase” domnul Gabriel Oprea pe postul de ministru al Apararii.
    5. A promulgat Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale pe 2010 si in acest fel a condamnat la saracie pe profesorii romani si la moarte prin infometare pe multi pensionari.
    6. A incurajat imoralitatea politica prin furtul de parlamentari PSD si PNL….
    http://theodora0303.wordpress.com/2010/01/27/nu-basescu-pentru-ca/
    Cu respect

  29. Victore ,jur ca daca huidu a incercat si el violetul lui zeus sigur te place de la .g mai ales ca dureaza de ” 2 ani” doar ii place sa cinte karaoke la” kiss fm ” ca rick martin ( un dos trez ,bailando maria ).O fi vorba de racolari?!!!.

  30. Nu-l mai vreau pe basescu pt. ca a reusit sa ma pacaleasca la alegerile pt. primarie si in 2004,la scurt timp insa dupa ce a ajuns presedinte i-am vazut adevarata fata,asa ca speram in decembrie sa nu-l mai vad la Cotroceni.Ghinionul nostru ca a vrut Geoana sa fie presedinte,asa poate avea mai multe sanse unul ca Antonescu,de ce naiba psd-ul nu l-a sustinut pe el in campanie,acum erau la guvernare;de orgoliosi d-aia sau pt. ca au pierdut contactul cu realitatea sau au pariat pe un cal prost.A nu se intelege de aici ca tin cu psd-ul,NU,dar erau de preferat in locul astora,niste incapabili sa guverneze tara.Am din zi in zi convingerea ca Badea avea dreptate cand spunea anul trecut ca va fi
    foooarte rau.Oricum buna ideea cu violetul.
    Subscriu.

  31. Consider că sunt necesare câteva precizări:

    1. Scris aşa, “No Băsescu Day”, se poate traduce şi “Nu Ziua Băsescu”. Adică nu vrem să existe o zi a lui Băsescu. Corect 100% ar fi ” NO BĂSESCU Day”, adică să scoatem în evidenţă primele două cuvinte;
    2. Chiar dacă persoanele interesate să adere la acest curent, să zicem, şi care nu ştiu engleză, vor înţelege ce înseamnă acel îndemn, mesajul va prinde şi mai bine dacă se va face şi traducerea în limba română. De ce nu? Nu se ştie niciodată de unde sare iepurele. Poate chiar de “peste gard”, din cealaltă “tabără”.

  32. Inainte de a incerca peronismul,Realesul a incercat sa faca pe Putin.Ca nu-i iese nici macar de un Chavez este de fapt dovada clara a faptului ca noi romanii traim bine si nu finalizam nimic in acelasi mod.Prin reprezentantii nostri.Acum Realesului nu-i ramane decat sa incerce sa afle daca Universitatea “de stat Bogdan Pretericeicu…cum o fi…” este la Kabul sau la Cahul.Tragic este faptul ca pe deasupra le mai da basarabenilor si sfaturi!

  33. Ce pacat ca nu pot fi blogger, n-am talent la scris, dar am o imaginatie destul de vie, cam ce se asteapta de la mine in calitate de cititor derbedeu al blogului D-lui Ciutacu.
    Intrand pe cateva din bloguri am inteles scopul “Miscarii Violet” si vreau sa-l asigur pe dumnealui ca ader la aceasta miscare chiar si numai printr-un comentariu simplu pentru ca m-am saturat de populismul, de demagogia, de mitocania, de dictatura lui Basescu si o zi fara Basescu va insemna un respiro binemeritat. In 2 aprilie voi purta un taior violet si voi participa la actiunea care se va anunta.

  34. Nu de mult a postat D-l Ciutacu un videoclip de pe You Tube reprezentand o masa de oameni care sarbatoreau “No Pants Day”, care din pacate nu a fost gustat de cititorii si comentatorii articolelor de pe blog.In comentariul meu am subliniat ca videoclipul respectiv nu este o aiureala, ca are un scop anume. Nu intru in detalii, cine vrea sa stie ce s-a scris acolo se poate documenta.
    Am amintit de aceasta zi pentru ca de fapt in cadrul “Miscarii Violet” se propune ceva iesit din comun, ceva ce, sunt convinsa, multi romani o vor imbratisa. Abia ne vom inscrie si noi intre tarile care vin cu o idee originala, cand bloggerii, sprijiniti de cititorii lor, se vor manifesta in 2 aprilie , si vor declara sus si tare NO BASESCU DAY

  35. Nu-mi place violetul, de-altfel exista o gluma in tinereatea mea: movul, culoarea… anotimpului, ca sa nu o spunem pe cea dreapta. Voi purta negru, sunt in doliu profund; m-au jignit sustinatorii violenti si inversunati care l-au votat.
    Voi sustine “No Băsescu Day”.
    Cu respect, domnule Ciutacu!

  36. ce sa mai zic? in violet? doar atat? pe langa biroul meu se plimba un caine alb. de rasa bineinteles. ma gandeam sa vorbesc cu stapanul cainelui si sa il vopsesc mov si pe caine. cum ar fi oare? sa gasesc eu o vopsea ceva pe baza de apa. 😀

  37. basinelu se sclerozeaza!plinge din nimic pe unde apuca!ce sensibilitate….
    e de dus la medic ptr expertiza!!!!
    de cind romanica a devenit o asa de mare putere financiara de ne permitem sa aruncam cu milioanele de eurasi in moldoveni?
    semne de grandomanie ,lipsa de respect,dictatura bunului plac…
    CLAR TREBUIE INFIINTATA O COMISIE MEDICALA SA-L EXPERTIZEZE DACA MAI E ZDRAVAN LA TARTACUTA!!!

  38. si acum… deja credibila institutie ANI incepe, in sfarsit, sa se ocupe de lucruri mai
    serioase 🙂

    Poate ca institutia asta ar mai fi putut sa pretinda ca e credibila daca PDL-istii care
    au intrat in contact cu “justitia” zilele trecute nu s-ar fi stresat atat de tare sa il apere pe Basescu si corectitudinea justitiei
    intr-un mod care sfideaza legile supravietuirii. Chestia asta pare a fi marca inregistrata Basescu. In seara alegerilor si
    el ne-a recomandat sa avem incredere in institutiile statului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.