Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > De ce nu învăţăm nimic din istorie?

Similar Posts

52 thoughts on “De ce nu învăţăm nimic din istorie?

  1. Interesanta intrebarea! Variante de raspuns: pentru ca NOI, POPORUL ROMAN, le stim pe toate; pentru ca istoria, ca si batranii, pensionarii, sunt prafuiti si nu sunt trendy; pentru ca, de cel putin 8 ani sau mai sigur de 22 de ani, nu ne mai intereseaza modelele din istorie, ci modelele de pe catwalk sau de pe sticla tv-ului. Ce sa invatam noi de la regi, domnitori, carturari? Bun simt, dragoste, respect, admiratie pentru valori? Naspa, mai bine bagam un gratar, o berica, neste seminte si ceva Guta, Vijelie, Salam….

  2. Domnule Ciutacu, buna ziua! Desi am beneficiat de cateva ori de ospitalitatea sorei si cumnatului dumneavoastra la Sinaia – si a fost de fiecare data o bucurie pentru mine si prietenii care ma intovaraseau – nu am avut niciodata placerea de a va intalni. Sper sa am norocul odata si odata!
    In ceea ce priveste intrebarea dumneavoastra am sa va raspund cu “Pima lege a istoriei” care spune ca si cu una dintre “Legile lui Wolf” care explica multe: “Acei care nu studiaza istoria ii vor repeta greselile. Acei care o studiaza vor gasi alte cai de a gresi.” Si toate astea pentru ca murphyologia ar trebui sa devina obiect de studiu de la varste fragede la cele inaintate! Pentru ca Legile lui Murphy pare ca sunt legi naturale, ale unei Naturi care nu e intotdeauna generoasa cu noi, ci, poate fi si perversa ba, uneori, chiar parsiva!
    Cu stima.

  3. Simplu, pentru ca nu o cunoastem!
    Din pacate nici nu facem nimic in sensul acesta…

  4. @Gabriel Gheorghiu: ne-om vedea noi vreodata. ma bucur ca v-ati simtit bine 🙂

  5. Pentru ca nu vrem sa invatam nimic. Acum in voga sunt MOASTELE. Asta e istoria Romaniei in anul 2012. Noi traim in trecut. Suntem inca in perioada fanoriota. Nu stim nici ce e cu drapelul nostru. Este minjit de oportunisti in fiecare zi. Spre exemplu cotroceniul habar nu are cine a fost Nicolae Mavrocordat si de aceea se comporta ca el. ‘Pestele de la cap se impute’. Nu e asa ca e clara zicala asta?

  6. Valentin Stan mai apare la Antena 3? Ce s-a intamplat cu el? Te rog daca poti sa-mi raspunzi!

  7. Noi romanii suntem campioni in a uita istoria.Deasemani suntem campioni in a uita raul ce ni s-a facut,taman, ieri(de presedinte ,premier,politicieni…) si maine ii votam fara niciun discernamant,fara a gandi pe mana cui incredintam banii nostrii,viitorul nostru, parca toti am fi majoritari manelisti sau dusi cu caputul.

  8. Nu va suparati, dar daca sora dumneavoastra are o pensiune sau ceva in Sinaia spuneti-ne si noua, mergem si noi sa ne simtim bine nu doar dn Gabriel! Cu mult respect.

  9. Victore , nu sunt omul care sa-mi placa “sa perii” sau sa fiu “periat” … Totusi vreau sa spun prin intermediul blogului tau (care din cate stiu e dintre cele mai citite) , un lucru pe care multi altii ti (vi) l-au spus deja , dar eu unul nu … Insa , in acest moment chiar simt nevoia s-o fac:
    – Intr-o tara in care imbecilitatea , ipocrizia , duplicitarismul , ticalosia , prostia si rautatea musteste prin toate cotloanele , omenia , sinceritatea , bunul-simt si bunatatea le mai gasesti doar razlet , ocazional , in cate un exemplar uman pe cale de disparitie 🙁 ; iar in aceasta mlastina pestilentiala , voi cei de la Antena3 & Jurnalul National sunteti ultima oaza de NORMALITATE si BUN-SIMT , sunteti pansamentul pt. sufletele acelora care se mai considera , cu tristete , inca , OAMENI si ROMANI !

    Pt. toate astea iti multumesc si tie Victore si tuturor celorlalti minunati colegi ai tai . 😀 Sarbatorirea Drapelului National mi se pare exceptionala , cum exceptional mi se pare si invitatul tau din aceasta seara .

    Si mai sper ca prin stradania si insistenta voastra , sa se mai trezeasca naibii si romanii , sa iasa din letargia unei imbecilitati native si sa invete SA-SI RESPECTE ADEVARATELE VALORI si INVATAMINTELE ISTORIEI ! 🙄
    Si mai ales sa invete sa fie demni , nu aroganti , nu trufasi , nu infumurati , ci pur-si-simplu DEMNI ! Dar pt. asta trebuie sa invete sa RESPECTE si sa-si CASTIGE respectul …

  10. Pentru ca suntem ocupati,mai mereu,cu lucruri marunte.Pentru ca le lasam sa ne acopere si apoi sa ne doboare.Ne multumim cu jumatatile de masura si cu superficialitatea prezentului.Cui ii mai pasa de istorie cand am uitat sa fim eroii propriei noastre vieti!.Viitor de aur tara noastra are…,suna o poezie ceausista si-n “viitorul” asta ne taraim de dupa revolutie incoace!Apropo’de aur,epoca de aur a dat totusi cu adevarat generatii de aur,in orice domeniu vrei,arta,sport,cultura,literatura,ca vorbeam despre eroii propriei vieti!Si,istoria isi face treaba fie soare,fie ceata!Respectul meu dlui Dinu C.Giurescu.

  11. Sper sa ajung fiu acasa sa pot urmari emisiunea. Intotdeauna un om intelept, plin de experienta imi imbuneaza perceptia asupra vietii, fie si doar daca pentru cateva ore 🙂

    @Victor Ciutacu: Eu am internet cu trafic limitat, in strainatate, crezi ca ai putea sa convingi pe cei de la antena sa bage doar format audio si pe inregistrari, nu doar pe LIVE? 🙂 De emisiunile tale si ale lui Mircea mi-e cel mai dor 🙂

  12. @Victor: tare ideea cu pensiunea !
    Poate va vizitez si eu intr-un week-end.

    Despre invitatul tau de diseara, eu ii urez
    sanatate si sa-si duca mandatul la capat fara
    sa spuna: “M-a invins sistemul (si pe mine)”.

  13. @ソリン: pe mine doar la Bucuresti ma poti vizita. n-am nici o legatura cu pensiunea sora-mii. e parte a business-ului lor de familie. in rarele clipe cand ajung pe-acasa si raman peste noapte, mai dorm la ea, dar atat

  14. Imi este teama ca o sa aiba surpriza sa nu-l voteze mai nimeni. Vorbeste despre volori care nu mai exista. Il bate Adi Minune fara sa se forteze.
    Ma rog pentru sanatatea acestui om si ma rog pentru ca Dumnezeu sa ii dea putere sa suporte si ticalosia!
    Sper sa gresesc eu, dar nu cred ca are sanse.

  15. @Victor: stiu, dar cind ai ajunge p-acolo si
    m-as hotari sa vin si eu, ar fi mult mai de
    efect decit aici, intre betoane; pe masura ce
    inaintez in virsta, simt ca Bucurestiul e prea
    mic si betonat si ma cam stringe.

  16. O intrebare pentru Domnul Giurescu – Care ar fi fost cursul istoriei daca nu acceptam ultimatumul dat de URSS ca Romania sa renunte la Basarabia si Bucovina si am fi luptat pentru aceste tinuturi?
    Emisiune reusita!

  17. De ce nu ? Pentru ca, cel putin in acest caz, A INVATA inseamna A FACE – e.g. A TE MISCA DE PE SCAUN. Cam greu, pare-se !!?

  18. După referendumul din vara aceasta când am avut senzația că votul meu a fost furat,am hotărât ca la alegerile din 9 Decembrie să nu mă mai prezint.
    Prin candidatura domnului DINU C GIURESCU mă simt onorat că pot da votul meu unei asemenea personalități și voi fi prezent la vot deoarece prin această candidatură mă simt respectat ca locuitor în colegiului 19.

  19. Va felicit pentru aceasta emisiune, domnule Ciutacu, sunt un baiat de 24 de ani, si am ramas impresionat de invitatul dvs din aceasta seara, poate inca nu e totul pierdut cu tara asta. va salut cu respect si va urez mult succes in continuare atat dvs cat si domnului Giurescu.

  20. Ii doresc multa sanatate si putere incat sa nu-l darame sistemul si il felicit pe Felix ca a rupt de la gura sistemului un loc pentru asa o personalitate! De greseli am sa spun ca lucrand in constructii si avand odata un beneficiar suedez dirigintele de santier, un om profesionist si mai in varsta ne-a spus ca romanul persista si face aceeasi greseala chiar daca i-a fost atrasa atentia ca nu e bine, ceea ce nu se intampla la un muncitor strain. Poate trebuie doar sa fim educati ca din greseli nu reusim sa invatam daca iliescu o tine si acum ca mineriada nu a fost un lucru rau!

  21. Extraordinară emisiune aseară cu invitatul Dinu C. Giurăscu. Mare om, mare caracter ! Să-i dea Dumnezeu sănătate ! La fel şi dvs. !

  22. Foarte buna emisiunea! Sper sa fie ales in colegiul 19. La mine in colegiu i-au pus pe Dumitru Chirita la Camera Deputatilor si Catalin Croitoru pentru Senat. Pe Chirita nu l-am vazut la tv, poate il invitati macar la emisiunile de la paranzisor.

  23. Victore, daca am invata ceva din istorie, ea nu s-ar repeta cu obstinatie.
    Oare crizele capitaliste nu sunt ciclice? Sunt! Am invatat ceva? Nexam! De la Marx incoace stim ce este capitalismul, dar a fost mai usor sa ne legam ideologic de Marx in loc sa-i citim lectiile cu atentie, iar de 150 de ani traim cu stoicism implementarea avertizmentelor lui – crizele.
    Romania? Dupa experienta domnilor obedienti si paraciosi la Inalta Poarta de pe vremea Imperiului Otoman, iaca avem o noua Inalta Poarta si noi suntem la fel de paraciosi si umblam sa ne vindem pe la Bruxelles. Dupa Carol al II-lea si Ceausescu, il avem pe Basescu. Concluzie – nu am invatat nimic. Romanii vor avea mereu apetenta pentru un Basescu secondat de monstri paranoici gen Monica Macovei si haita, care servesc orice numai interese romanesti nu vor avea in vedere.
    Am avut Siguranta, Securitatea, iar acum avem SIE, SRI si inca vreo 5 servicii si suntem mai tematori chiar decat pe vremea securitatii ceausiste, care nu avea atata personal si nici mijloace tehnice performante ca securitatea de azi. Cred ca daca ar trai, Ceausescu ar avea de ce sa-l invidieze pe Basescu. Cu asemnea servicii Ceausescu ar fi murit in patul lui mult slavit.
    Daca domnul Giurascu nu va obtine voturile necesare sa intre in Parlament, atunci chiar suntem un popor condamnat care isi merita soarta.

  24. D-l Giurescu face parte dintr-o alta lume, pe cale
    de disparitie. E greu ca cineva sa replice o astfel
    de persoana, societatea in care a trait s-a schimbat,
    totul tine de sincronizare (timpurile, caracterele).
    Totusi, pina acum 1-2 ani, in afara de emisiunea de
    duminica a lui Tudor Radu, nu prea l-am mai vazut la
    tv, iar in constiinta colectiva publica nu exista.

  25. E atat de simplu raspunsul la intrebarea din titlu: pentru ca nu mai traim decat in prezent, in realitatea imediate. Carpe diem si atat. Existenta noastra nu mai are decat o latura fiziologica, inevitabil ancorata in prezent. Interesul pentru trecut sau preocuparea pentru viitor au disparut, primul pentru ca nu ne ajuta cu nimic in existenta meschina careia ii inchinam totul si a doua pentru ca e prea complicata si ne da prea multe batai de cap. E simplu, cum ziceam. Ca societate suntem bolnavi.

  26. Respectul meu d-nului Giurescu!Multa sanatate,caci vreau sa-l mai ascult multi ani de acum innainte!Pe domnia sa l-as vota,dar nu locuiesc in colegiul norocos asa ca…

  27. Ce ne invata pe noi istoria ? Ca un popor care nu merge inainte sta pe loc, ca legea progresului e asa: cu cat mergi mai iute, cu atat ajungi mai departe! N-am mai pus ghilimelele, deci l-am plagiat pe nenea Iancu !

  28. Excelenta emisiune.Pentru domnul Giurescu insa,daca vrea sa fie un politician foarte bun asa cum este in meserie, trebuie sa stie tot ce se intimpla pe aceasta scena.El nu a aflat ca astia nu au reusit sa taie pensiile cu 15 % ?

  29. Se spune ca cine nu isi cunoaste istoria e silit sa o repete. Si eu am toate motivele sa cred ca istoria este ciclica, dar a existat o persoana care a introdus credinta in timpul liniar (mai corect spus, existenta acestuia i-a determinat pe ceilalti sa creada in timpul liniar), iar numele lui este Hristos. Si cei care cred in Iisus si cei care nu cred in el sunt animati de aceeasi credinta cum ca acum cca 2000 de ani a existat un Hristos nascut pe teritoriul Palestinei. Oare nu asta este cea mai mare minciuna “istorica”? Pt ca l-ai avut pe distinsul istoric invitat, intr-un dialog mai larg in care erai si tu, logica lui nu e totuna cu a mea. Totul pornise de la o afirmatie a lui basescu cum ca regele Mihai tradase poporul roman si a “dat-o pe mana rusilor”, iar venerabilul istoric spusese ca nu poate fi vb de tradare, iar regele Mihai fusese decorat de rusi cu o inalta distinctie care nu o mai dadusera decat la vreo 2 insi. Sincer, la inceput mi-a venit sa rad caci am crezut ca a facut o gluma, insa ulterior am vazut ca omul era serios. Asta dupa logica mea spune ca e o recunoastere a faptului ca regele Mihai d.p.d.v al rusilor era socotit un prieten, daca nu cu mult mai mult. Tin sa spun ca si eu il admir pe istoricul Giurescu, cu toate ca am impresia ca acest nume a mai fost purtat si de altii prin “magazinele istorice” a vremurilor trecute si din tot ce am citit, s-a trasferat invitatului tau cu o anume aureola, iar in privinta lui basescu il detest dupa cum ii e caracterul, iar daca ar fi sa cred intr-unul sau celalalt e f clar pe cine as crede. Dar, dupa cum spune un proverb, gura pacatosului adevar graieste. Basescu spunea ca regele Mihai a tradat in 1947 cand a plecat. Partial cred ca are dreptate. Deoarece a trecut ceva timp de atunci, parca prin anii 85, nu imi mai aduc aminte f exact, erau 3 posturi de radio clandestine in lb romana Europa libera , Vocea americii si B.B.C. si se ascultau cu fereala. Nu mai imi aduc aminte care dintre ele, dar un singur post a dat timp de 2 saptamani, caci multe emisiuni se dadeau in reluare, cu un comentariu in care spunea ca Antonescu, cf unor documente britanice desecretizate, nu numai ca era f aproape de a semna un acord cu fortele aliate,la nivel de zile, dar dupa cum spunea in comentariu si se subliniase asta, Antonescu impusese ca dupa ce va intoarce armele, la sfarsitul razboiului ROMANIA SA FIE SOCOTITA NATIUNE INVINGATOARE SI SA PRIMEASCA DAUNE DE RAZBOI,iar asta fusese acceptata de aliati, pt ca negocieri se purtasera de mult timp. Am impresia ca a fost vb de Europa libera sau Vocea americii dar in nici un caz BBC si daca a fost Europa libera il ai coleg pe un anume Hurezeanu care ar putea sa iti confirme sau infirme, mai ales ca parca el ar fi fost cel care a facut acel comentariu. Iar dupa cca 2 saptamani sau chiar mai putin , dupa cum spunea acelasi ziarist, se pare ca la diligentele fostului rege Mihai pe langa familia regala britanica s-a hotarat ca toate actele din al doilea razboi mondial sa se desecretizeze dupa 70 sau 90 de ani nu imi aduc aminte, iar in versiunea oficiala de ce nu s-a lasat acel termen initial, a fost ca sa se protejeze persoanele care e posibil sa mai traiasca in momentul desecretizarii. DECI, daca ragele Mihai a tradat , a tradat in 45 cand il arestase pe Antonescu, deoarece acesta DEJA perfectase intelegerea cu fortele aliate si ar fi pus Romania intr-o pozitie extrem de buna fiind alaturi de fortele aliate si nu de Rusia. Si istoria daca nu ai parte de toate datele, si eu cred ca CIA, implicit si Europa libera, a avut parte de niste documente pe care altii nu le aveau la indemana, te poate mintii. Istoria e istorie, dar se pare ca pe teritoriul Romaniei sub 100 de ani nu poate fi considerata veridica, deci sa lasam istoria sa devina Istorie, asa dupa cum nici romanilor in timpul vietii nu suntem in stare sa le acordam pretuirea pe care o merita, ci doar dupa ce mor.

  30. … pentru că suntem ipocriți de când am iesit din grotă si așa o să fim până la finele sfârșitului …

    … omenirea a albit de pomană
    și, in nemarginita-i ipocrizie, a justificat răul, sanctificând meschinaria si războiul printr-o pseudopudoare de toată jena

    ce e istoria … ? … care istorie ? … care e referentul acestui semn ? … studiul faptelor și al evenimentelor trecutului, cât și ansamblul lor ? doar atât … păi dacă e studiu sa rămâie, deci, studiu … aplicabilitatea lui nu e de interes, sau mai bine zis nu servește niciunui interes …
    remarcați ironia ? sau mai bine zis ipocrizia ?

    … dacă omul nu ar fi fost extrem de arogant in ipocrizia ce-l caracterizează, s-ar fi oprit dupa primul război … s-a oprit ? nu;

    nu au invățat alții înaintea noastră … noi, ce să invățăm? cine să ne invețe? nu suntem decat niște inerții decrepite

    Omenirea cunoaște greșelile istoriei, așadar, … sau poate din automatism sau dintr-un mimetism maladiv, sau cine naibii mai poate stii, le repetă cu sfințenie…

    Dr. House ar zice – Monkey saw, monkey keeps on doing …

    Oribilă creatură, omenirea asta …

  31. Multumesc si eu pentru emisiune, pentru interviul cu dl.academician Giurescu si ii multumesc si dansului pentru curaj si pentru gandul pozitiv pe care il are in a candida pe 9 decembrie.Felicitari si dl.Voiculescu ca s-a gandit sa coopteze asemenea om.
    Sambata am facut 3 poze cu cele 2 steaguri pe care le avem , am sa le trimit.Sunt mandra ca avem aceste steaguri de cand ne-am apucat de casa ,in timp ce atat de putini romani mai arboreaza drapelul national chiar si de ziua nationala.Felicitari si pentru aceasta campanie.
    Patratele; multumesc.

  32. Ma gandesc la prietenii mei israelieni. Am ajuns la o concluzie ca au inteles lectia istoriei si de aia tin cu dintii de pamantul ala. Asta este o mare realizare a acelui popor. Noi? Avem mult de discutat pe tema aceasta. Poate dobandim cumva constiinta unui popor ales sa faca ceva pe teritoriul asta lasat de Dumnezeu.

  33. Prietene, acum vazui pe A3: Antonescu, Ponta & OPREA !!! umar langa umar. Absolut fabulos. Epic. Cosmic. Ceva pute rau de tot in Danemarca.

  34. Multumim Domnule V.Ciutacu pentru emisiune – din pacate nu toți am putut sa o vizionam in direct -dar e bine si inregistrata

  35. calin,
    Regele Mihai nu a tradat nimic. Maresalul Ion Antonescu a sperat sa poata negocia in primul rand cu Stalin, care chiar considera ca singura personalitate din Romania cu care ar fi putut negocia, era Antonescu. Stabilizarea frontului pe linia fortificata Focsani, Namoloasa, Galati(o batalie cu frontul rasturnat fata de bataliile din primul razboi mondial, unde un aport deosebit ca ofiter de stat major al maresalului Prezan, a avut-o atunci maiorul Ion Antonescu) si linia Carpatilor Orientali ar fi putut fi o baza de negocieri cu sovieticii si o iesire onorabila din alianta cu Germania, dar cu transformarea unei parti a teritoriului national in teatru de razboi, cu suferinte teribile pentru populatia civila din Romania. Acest lucru a fost inlaturat de decizia Regelui Mihai al Romaniei, iesirea Romaniei din alianta cu Germania scurtand razboiul cu cel putin 6 luni si reducand pierderile de vieti omenesti cu aproximativ 1,5 milioane de oameni, fapt apreciat in primul rand de sovietici care au acordat majestatii sale Regelui Romaniei ordinul Pobeda (victoria), distinctie acordata doar catorva actori deosebit de importanti ai celui de-al mdoilea Razboi Mondial. Numai un individ care habar nu are de istorie, poate afirma ca Regele a tradat, ori este sub influenta bauturilor alcoolice…

  36. @Calin (5 nov ora 0:18)
    Antonescu nu perfectase nicio intelegere cu aliatii. Erau doar tatonari facute de Mihai Antonescu, ministrul de externe, dar nu ajunsese la nici un acord cu nimeni.
    Asta apropos de “de ce nu invatam din istorie”. Pai pentru ca nu prea o cunoastem. D-aia.

  37. o emisiune speciala, asa cum mai toate sunt la vorbe grele. Stiu, e un invitat greu si extrem de binevoitor, a facut turul emisiunilor la a3 si a fost “exploatat” pe toate subiectele si sustinut la greu pt candidatura. Ma framanta insa o intrebare: oare rezista? Fizic, zic. E in varsta si mi se pare ca isi asuma lucruri care-l storc de vlaga. Sper sa mearga mai departe si sa reprezinte unul dintre putinele repere din parlament. Felicitari pt tot ceea ce faceti.

  38. e clar ca daca vrem sa evoluam trebuie sa privim trecutul iar apoi sa facem planurile de viitor. Ei bine dar pe noi oamenii de rand ne preocupa ce punem maine pe masa , iar pe politicieni cum sa ne ia de pe masa , pe nime nu intereseaza “ce va fi dincolo?” undeva peste 20-30 de ani cand poate unii vor fi la batranete sau copii care acum se nasc vor iesi pe piata muncii.

  39. Nu invatam pentru ca nu dorim sa facem asta, pentru ca asteptam sa realizeze altcineva totul si noi doar sa ne servim ce acele reusite.

  40. Scuze de off-topic dar nu ma pot abtine sa nu zic treaba asta ….
    Au ajuns basisti in frunte cu toa’rasul Jack sa-l ia la rashpa pe Basel . Ca de ce a stat cuminte si sa lasat calcat in picioare de Ponta care a venit singur la consultari si nu a incolonat tot Guvernul Romaniei sa il duca plocon Machitorului . Si ca vaiii… saracul de el – de ce a scos Ponta limba la el , etc, etc .
    In alta ordine de idei cam multi basisti de labe 1 au fost exportati de Intact printre care si celebrul prezentator de meteo Nelu…., si mai sunt vreo 2 prezentatoare pe la stirile de pranz- Irina Petraru si Madalina Puscalau , ceva de speriat .

    Hehehe Jack vrea explicatii de la Basel, ca de ce a fost asa slab , ca de ca acceptat, ca – auzi culmea tupeului – de ce a semnat numirea lui Arafat ca primaru’ dupa contrele din iarna .
    Poate obtine o flegma in ochi de la Fostul Jucator .
    As da orice sa vad un astfel de moment .

  41. Patratele, de ce crezi ca te-am luat la rost? nu am nimic cu tine ti-am multumit pentru poza cu madam imbracata in maramureseanca.Scuze ca ti-am scris mai tarziu, dar am lipsit din motive de timp.Toate cele bune si in special lui GABRIEL zis si VICTOR de ziua numelui.LA MULTI ANI.

  42. Apropo de a nu invata nimic din istorie si de prostul obicei de a ne trada aliatii : Crin Antonescu si liberalii ” si-au cam dat cu mucii-n fasole” , cum zici tu Victore , cu declaratia lui Antonescu pt. ziarul spaniol referitor la asemanari PNL-PPE si apoi cu inregistrarea de catre Frunzaverde , a titulaturii PNPL (apropo , drepturile asupra acestei sigle se refera si la restul combinatiilor posibile ,PPNL ,PNLP , , etc. ? 🙄 ) , FARA SA-L ANUNTE si sa-i explice despre intentiile lor lui Graham Watson , CEL MAI ONEST SI MAI LOIAL APARATOR al Romaniei si USL in criza de asta-vara ! 😳
    Jenant comportamentul PNL-istilor , iar oamenii lui Basescu probabil ca-l vor fructifica… Oare in toata tara asta , la varful ierarhiei sociale , chiar nu mai exista oameni RATIONALI si cu BUN-SIMT ??? 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.