Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > De ce muşcă maidanezii din Radu Duda

De ce muşcă maidanezii din Radu Duda

L-am avut invitat recent pe Radu Duda. S-a comportat decent, nu-i deloc rău ca interlocutor, dar continui să nu cred în şansa lui de a fi ales preşedinte al României. N-are partid mare-n spate, n-are structuri serioase, n-are nici charisma necesară să convingă poporu’ că-i mai tare ca mitocanu’. Mai e şi ginerele Regelui Mihai, ceea ce-l face profund nefrecventabil pentru ghiolbanu’ românesc tipic.

Faptul că mie mi se pare că nu va conta decisiv în economia jocului poate fi perceput ca o părere de consumator de politică, de om care trăieşte (şi) din asta. Dar nu pot să nu remarc că, de la momentul lansării candidaturii sale, omul ăsta e o ţintă perpetuă pentru toţi mâncătorii de căcat prezidenţial cu lopata. Tradiţionalii lătrăi la comandă acţionează ca de obicei. La semnul stăpânului, sar la jugulara duşmanului indicat. Ultimul dintre ei în ordinea aderării la plutonul de execuţie, care-l acuză ca ar fi produsul sistemului, este, ironia sorţii, ditamai disidentul de Primăverii Volodea Tismăneanu. Că puiul de kominternist n-are nici o urmă de ruşine nu mă miră, dar lectura textului de astăzi, coroborată cu toate isteriile talibanilor portocalii din ultima perioadă, mă face să mă întreb dacă nu cumva am greşit eu şi Radu Duda chiar ar putea să-l incomodeze pe tiran.

UPDATE: Fain mort, mişto pomană. Se strânge laţul! Niciodată n-au stat mai rău. Iar băieţilor care au postat sondajul li s-au muiat grisinele şi l-au dat iute jos. Dar şi-au revenit între timp şi iar l-au săltat. Opriţi-vă, bă, că mă dor ochii!

UPDATE LA UPDATE: Finul intelectual de casă al Jucătorului îmi face nesperata onoare de a-mi răspunde pe blogul lui fără cititori. Cică nu ne-am vorbit niciodată şi se declară oripilat de limbajul meu. Dacă tot veni vorba, eu nu mă întâlnesc cu oameni fără caracter decât accidental şi sunt grobian pe bani privaţi. El îşi renegă trecutul şi e libidinos de slugarnic faţă de Băsescu pe bani publici.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

133 thoughts on “De ce muşcă maidanezii din Radu Duda

  1. Nu fac nici un secret din faptul ca nu-mi place dl Duda numai si pentru faptul ca si-a fabricat CV universitar la fel ca EBa, si si-a luat si niste grade degeaba. Dar ma rog.
    Ideea interesanta e ca dl Volodea Tismineţki (dupa tata ) il ataca si dl Cristoiu ( iN JN ) il apara. Asta e chiar amuzant

  2. De ce musca maidanezii ?
    Pentru ca inclusiv in sondajul de pe blogul meu l-a egalat pe Base. Este adevarat ca acesta nu este accesat de romanul tipic, dar e un semn … Se apropie termenul Brucan … 😉

  3. Eu personal l-as vota pe domnul Duda si mi-ar face placere ca Romania sa devina o monarhie constitutionala, de ce nu?, desi cel mentionat a spus ca nu intentioneaza sa faca aceasta miscare!

  4. cred ca latraii prezidentiali doar se antreneaza deocamdata…sa vedeti ce-o sa fie la toamna.daca mai ajungem pan’ atunci. ati vazut bancu’ pe care-l spun englezii despre poporul romanesc,aseara la Irealitatea? “cum se prepara omleta romaneasca? se fura 2 oua & se prepara omuleta”. eu il stiam p-ala cu “romania = epidemie de cleptomanie”.

  5. Cred ca tiranul e atat de disperat incat se teme chiar si de principele cel inofensiv. Crin e principala problema a nebunului, ce ataca insa frenetic tot ce-i iese in cale.
    Asta dovedeste angoasa teribila in care se zbate Basescu.

  6. Maidanezii musca pentru ca sunt asmutiti de catre stapan – BASESCU! Adica mai bine zis LATRA PE ORICINE, poate, poate va primi vreun CIOLAN!
    Din alta ordine de idei, mi se pare o hotarare nepotrivita ca printul DUDA sa candideze la prezidentiale. Nu cred ca va avea mai mult de 5% si banui ca voturile vor veni mai mult de la liberali! Daca ii va lua lui Crin cateva procente, atunci Geoana va intra in finala cu Zeus si ii va fi foarte greu sa-l invinga pe Tiran.
    Sunt foarte curios cine a pus la cale aceasta strategie?!
    Eu ma rog la Dumnezeu ca presedintele PNL sa creasca mult in sondaje, pentru a intra el in finala cu Basescu pe care-l va bate mar!

  7. …pai animalele astea de maidan nu stiu decat sa linga si sa muste… si cu cat ii vad ca musca mai rau cu atat imi dau seama ca au motive serioase… de ingrijorare. iar eu ma bucur…

  8. Chiar daca Radu Duda nu-l va bate pe Mitocania Sa un lucru deranjeaza mai mult decat existenta acestui pericol si anume faptul ca Principele arata poporului prin intermediul mediei romanesti faptul ca exista si o altfel de charisma la un eventual nr.1 in Stat,exista o comunicare placuta,decenta,fara limbajul de lemn fabricat in cancelariile actualului Presedinte,exista un limbaj si-o atitudine pasnica fatza de ceilalti deci arata ca poate exista un alt posibil mod de a exista la Cotroceni decat cel mitocanesc agresiv pus in permanenta pe hartza si mai ales ipocrit pe care-l servim de 5 ani incoace fara intrerupere.
    Asta-i omoara in primul rand si de aici si reactiile in cor ale preaslavitorilor de tip nou prin care razbate perfect chipul lui Emil Bobu.Din pacate aura de intelectuali din prima linie le confera inca posibilitatea de a tine captivi in acest tip de discurs pe cei foarte multi naivi sau pe cei care nu pot sa-si abandoneze eticheta de elitisti cea care li se pare lor ii aseaza undeva alaturi,aproape de inteleptii natiei.Saraci inconstienti !

  9. poporul…roman, un popor care are “cultura” liderului mesianic
    am ajuns sa traiesc ziua in care sa il regret pe nea’ nelu cind ma uit la boc si basescu(si la nuti, lenuta si Il fratelo), asa ca in ziua de vot vreau altceva si am sa il votez pe romanul asta

  10. Dincolo de orice indignare, hai sa fim pragmatici. Oricine va ajunge in turul 2 cu Basescu , VA CASTIGA, deoarece nimeni nu-i va da votul in afara talibanilor PD-L. Cu procentul cu care va intra in turul 2 , cu ala va pleca acasa tovarasu’-gradu Basescu, desigur dupa ce va guita o saptamana ca alegerile au fost trucate.

  11. ce ordonanta tampita au dat astia..mi se face rau.
    PNL fiind la guvernare nu a stiut sa obtina voturi mai multe.
    Eu apreciez aceasta neindemanare la ei.. sunt cinstiti si joaca pe bune..corect..acest joc al alegerilor
    Astia au inceput deja cu shiretricurile lor.. si asta ma doare foarte mult. Cata manipulare se practica in societatea..mi se face rau.

  12. eu cred ca tovarasul securisto-comunist Basescu va castiga,orice-ar fi. suntem & vom fi in continuare un popor marlanesc,inapoiat,necivilizat,degenerat,foarte sarac…de aceea nu putem avea ca reprezentanti mai buni decat acesti politicieni, cu Basescu 10 care-i & intrece.

  13. @mishulescu

    Aceeasi previziune sta probabil si la baza
    nevrozelor si salbaticismelor shafului.
    De-asta imi creste nivelul optimismului
    cu fiecare lovitura data intr-o tinta aleasa fara logica, vezi Duda.
    Loviturile din reflex, in toate directiile, arata un singur lucru:
    nu mai e loc de vreo strategie, doar de reflex.

  14. Ce nu iau lătrătorii în calcul (şi nici prietenul dvs Pieleanu care nu înţelege ca titlurile de orice fel la oamenii de valoare le impune un anumit comportament şi nu sunt închinăciuni ca în cazul pupincuriştilor lui Basescu, deşi ei nu i se adresează cu titlul de comandat, căpitan etc.) este că suntem noi nişte oameni p-aici care nu vroiau să se ducă la vot şi să spere că nu şi-o vor lua din nou în gură. Că pe noi ăştia nu ne mai putea cumpăra nici micii şi berea nici populismul branduit de nişte specialişti (specialişti practic în minciună – lucru la care oricum aveam talent). Şi aşa parte din nehotărâţi (ţineţi cont că după ultima numărătoare ,pe bune şi nu “sondată”, erau cam mulţi d’ăştia) şi au găsit şi ei un mesaj la care să adere, şi unii, de exemplu eu, se vor implica mai hotărât chiar ca să nu vă faceţi dvs probleme cu privire la minunatele, nu-i aşa, structuri.

  15. Misto logica (la Costin Tanasescu, da’ nu conteaza, ca el gandesc cam toti pe aici): Crin e cel mai tare, o sa mature pe jos cu Base, in turul 2. Numai sa ajunga in turul 2…

  16. Sunt si destui caini seriosi care latra la Duda cu cele mai bune intentii.
    Maidanezii prezidnetiali au intrat in febra porcina degeaba, principele chiar il ajuta putin pe stapanul Bocilor, jumulind putin din procentele lui Antonescu.

  17. Nu-mi place dl Duda, are iz de parvenit, dar Tismaneanu e abject. N-a comis si el o carte cu interviuri cu Iliescu? Pai Iliescu a facut pt casa regala niste favoruri uriase.
    Se vede treaba ca, la orice tentativa de a-i sunta lui Basescu pozitia de anti-clasa-politica, oficiosii acuza off-side.

  18. Unii maidanezi musca din Duda din aceleasi motive pt care alti maidanezi musca din Basescu.
    Motivele sunt arhicunoscute si aceleasi pt toti maidanezii.

  19. Si cand te gandesti ca initial maidanezii nu erau tocmai prieteni cu anumite persoane…

  20. si eu am zis ca n-are nici-o sansa… ca nu-l voteaza nimeni…Cocalarii de Romania vor Traian Basescu…

  21. eu cred ca nu merita sa ne consumam energia cautand o ratiune in articolele care arunca cu ketchup in unii sau alti candidati la presedintie. de acum incolo trebuie sa ne asteptam, ca sa zic asa, a inceput sezonul. in ceea ce priveste persoana care le emite… nu e cazul sa-i acordam atentie. poate avem lucruri mai importante in viata, de care sa ne ocupam. cu alte cuvinte cine nu ne place nu exista. hai v-am pupat.

  22. subscriu comentariului lui Jhonson mai sus; sincer, prestatia dlui Duda ii aduce voturi dlui Antonescu: multi din electoratul dlui Basescu vor realiza mai acut notele stridente din prestatia acestuia si, chiar daca nu vor merge atat de departe pana la a-l vota pe dl Duda, se vor orienta catre alti contracandidati, mai decenti. candidatura dlui Duda reprezinta in sine un act de normalitate si un plus de democratie prin dezbaterea pe care o genereaza.

  23. daca te gandesti un pic, pe tiran si pe neam de neamu lui nu mai are ce sa-i incomodeze, ca si-au facut suma.

  24. Am ajuns din intamplare pe blogul tau, de fapt din curiozitate… Ce tare esti! “Ghiolbanu’ românesc tipic”, “mâncătorii de căcat prezidenţial cu lopata”, etc. Apropos de mitocani, numai atat poti? Sunt convins ca daca faci un mic efort, poti scoate un tom intreg de expresii neaose, tipice revoltatilor anti-prezidentiali… Asa, off topic sa zicem, ce te face sa crezi ca esti mai bun decat cei pe care-i injuri? Pe ce te bazezi? :))

  25. Si sa nu omitem faptul ca Duda a oferit din plin “zone” din care, pe buna dreptate, poate fi muscat.
    Incepand cu ideea de “tovarasul principe” si de la soldat la colonel in 7 ani, continuand cu aparitia clara a numelui sau pe listele “sprijinitorilor” securitatii, plus universitatile de prestigiu pe care le-a “absolvit” la regim special de o saptamana sau doua.
    Asa ca nu e cazul sa-l compatimim pe Duda mai mult decat este cazul.
    Mass-media este aceeasi in toata România si nu vad de ce ar trebui sa-l trateze pe Duda altfel decat pe Basescu, Crin sau Vadim.

    Poate ca V. Ciutacu detine niste date numai de el stiute din moment ce cere clementa si obiectivitate intr-o singura directie.

  26. @Darius: eu vorbeam de coordonarea atacurilor dinspre tabara pro-Base. si la ce bun sa ataci un competitor cotat din start, oficial, fara sanse? frica?
    @H2d: eu zic sa nu mai faci a doua oara aceeasi greseala. sau sa iei Emetiral.

  27. Si totusi, de ce a gandit ca este necesar sa isi lanseze candidatura? Ce urmareste sa obtina de fapt in aceasta etapa?
    O zi minunata iti doresc

  28. Gaşca lu Băse au pornit maşinăria de improşcat căcat prea repede. Ceea ce-i bine pt Radu Duda. Electoratul lui va veni în principal de la cei prea scârbiţi care nu mergeau la vot. Apoi de la cei ţăpiţi de Băse, şi apoi de la liberali. Eu cred că liberalii nu o să piardă foarte mult electorat poate chiar vor câştiga.

    Băse: Mayday, mayday, we’re sinking… we’re sinking!
    Tismăneanu: Halo!… What are you sinking about?

  29. “Tradiţionalii lătrăi la comandă acţionează ca de obicei. La semnul stăpânului, sar la jugulara duşmanului indicat. Ultimul dintre ei în ordinea aderării la plutonul de execuţie, care-l acuză ca ar fi produsul sistemului, este, ironia sorţii, ditamai disidentul de Primăverii Volodea Tismăneanu. ”

    Mare adevar graiesti Victor Ciutacu, ca de obicei dealtfel.Ca sa va zic ceva, nici nu stiam cum arata Tismaneanu, da, inculta sunt,insa trimiterea la “domnia sa” mi-a stricat echilibrul zilei! adica m-a enervat.
    Cred ca vom scapa greu de “raul” asta care a prins radacini adanci in tot ce are tara mai bun, sau avea!
    Se zice ca un rau se scoate cu altul mai mare! voi ce credeti?
    Printul Duda nu pare”raul” de temut, si totusi “cineva”se teme de el.
    Eu cred ca nu se tem de el, ci de alternativa ca el ar fi cel care ne trebuie, votantii, care dupa 20 de ani stiu, au invatat in final sa citeasca oamenii, nu mai vor mitocania la rang de cinste.Cel putin sper sa fie din ce in ce mai putini din astia.

  30. News Alert: La Presedintie si la Guvern e epidemie porcina! S-a raspandit pana la nivel de consilier, respectiv secretar de stat, incidenta fiind dovedita si asupra pupinbasestilor din media, care au fost contaminati, evident, pe cale bucala.

  31. D-le Ciutacu

    Nu stiu care sunt criteriile dupa care un jurnalist ataca o persoana menajând-o pe alta.
    Normal ar fi ca o presa libera si obiectiva sa-i “trateze” pe toti participantii unei curse, cu aceeasi unitate de masura. Mi se pare absurd sa “menajam” un candidat pe motiv ca…oricum n-are sanse.

  32. curiozitatea m-a împins pe text, după care – ca şi cum faciesul greţos al parazitului nu mi-ar fi fost deajuns – am mai citit şi textul abject. reflexul de vomă nu a întârziat, aşa că am fost nevoit să mă reped la closet! partea bună a fost că pe fundul vasului ţin lipită poza stăpânului acestei lichele, are un efect anti-constipaţie garantat!

  33. dar de ce te intereseaza subiectul duda si ce spun jigodiile astea despre el? mie individul nu-mi place. iar daca s-a bagat in kkt sa fie sanatos. are bani are pozitie are ce altii nici nu viseaza. dintr-un mediocru necunoscut a ajuns actor pe prima scena a lumii. nu-i ajunge? he he he…..sa suporte, sa inghita, sa rabde. asta-i viata. si-o merita cu prisosinta. ce ma mira este atitudinea ta vis-a-vis de problema asta. ai rezolvat problemele de la ziar si din viata de zi cu zi de te legi la cap cu duda asta? de ce ii pui poza pe blog? crezi ca nu stim despre ce vorbesti sau ca nu-l cunoastem? victore…cu toata stima (nu imi permit sa te iau “la pertu” – dar imi vine mai usor sa scriu asa, iar daca te superi ai toata dreptatea) nu te lega la cap cand nu te doare. lasa-l. nu-l mai ajuta ca n-o sa-ti dea nici o cana cu apa.

  34. Tismaneanu?! Un pupincurist desantat. Parca si pozitia anticomunista a marinarului tot prin acest talent s-a definit! Cum dracu’ sa nu-si azmuta marinaru’ cateii sugatori de ciorapi asupra lui duda – in al carui succes electoral nici eu nu cred – cand acesta e tot ceea ce marinaru’, dac-ar fi fost, putea spera la inca 5 ani. Doamne, mai la toamna sa-i vad pe nelinistitii astia incotro or sa alerge, ce mana or mai linge si ce principii or sa mai sustina.

  35. @sorin: aici e vorba mai mult de principii… politica n-ar fi trebui sa fie o hazna. & nici frumoasa noastra tara n-ar mai trebui sa fie o mare hazna dupe 20 de ani de democratie…

  36. Iar credibilitatea jurnalistilor români, in general, (a dvs in concret), a scazut foarte mult tocmai datorita acestor luari de pozitie.
    Pe de-o parte ati facut-o pe EBA si pe tatal sau cu ou si cu otet, zi de zi, o luna intreaga, pt inadvertenta legata de universitatea americana. De bine de rau, EBA si-a terminat facultatea facand unul sau doua semestre in USA.

    Insa acum, cand s-a dovedit, fara echivoc, ca Duda si-a insusit absolvirea a doua universitati de renume mondial, dupa simpla frecventare a unor cursuri de o saptamana, respectiv doua saptamani, incercati sa puneti batista pe tambal, ba ii chiar luati apararea.

    Aceasta atitudine n-are deloc darul de a va face o voce respectata in mass-media româneasca. Dimpotriva.

    Dar, fiecare actioneaza in viata dupa cum il lasa constiinta, indiferent ca e vb de un print, un presedinte, o beizadea sau un jurnalist.

  37. Buna dupa amiaza la Tonomat
    Aflu ca ministerul turismului cauta un brand de tara. Propun : Romania – avem di tati!
    – Avem print care se vrea presedinte!
    – Avem analfabeti care garanteaza pentru profesorii universitari!
    – Avem cel mai inalt ou incondeiat!
    – Avem cea mai mare pasca!
    – Avem cel mai lung carnat!
    – Avem cel mai mare tort!
    Din pacate, avem si blocuri care “chica”, sosele cu “grochi”, militieni care tin oamenii sa ia “chicioare” in bot, si alti chestiuni faini!
    Hai in Romania bre, n-ai ci pierdi!
    Salutare taica si noroc

  38. Cind va vedea cite procente are, Duda, inai nte de alegeri , va face o reverenta regala si ii va da voturile lui Crin Antonescu, cui altcuiva? Deci, psdistilor, luati-va gindul de la Geoana in turul doi si pedelistilor, de la geoana in turul 2 pierde sigur si va iese idolul. Cred ca sinteti disperati toti minjitii de orice culoare ati purta.
    Concluzie : Pe Crin Antonescu il va vota electoratul majoritar. Crin Antonescu cistiga. Credeti si nu cercetati! Crin Antonescu il va rasturna pe Traian cel mare.
    @hashdoide:curiozitatea nu face intotdeauna bine.Aplicati dictonul:” preveniti nu tratati”!

  39. darius ,esti mult prea profund si obiectiv pt domnul v. ciutacu.
    nu merita ,zau, te chinuiesti degeaba.

  40. in afara de problemele d-lui duda, cu cv cu grade,care ma intereseaza f. putin,etc, un dulau stapin pe arealul sau nu poate decit sa muste pe oricine intra acolo, indiferent de numele respectivului.in momentul in care-ti simti pozitia amenintata, judecata iti este intunecata chiar si de aparitia unui biet catelus.

  41. Oricine e un inamic acum…pentru marinar..da in toti ca poate poaate…se trage in multime cu vorbe ca sa nu mai stim cu cine sa votam

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.