Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > De ce-mi place Pliciman

De ce-mi place Pliciman

Ma consider amic cu Silviu Prigoana. Si-mi place omul, cu toata dileala lui, nu am nici o problema sa afirm asta. Sunt suficiente motive.

1. Pliciman e una dintre putinele persoane publice pe care nu le-am avut niciodata invitate in emisiune. Cu toate acestea, nu m-a sunat vreodata sa bata vreun apropo in acest sens.

2. Are caracter. Desi era constient ca prezenta mea in acelasi loc cu Basescu, la botezul fiului sau Maximus, la nici 24 de ceasuri dupa faimosul episod al tonomatului, i-ar putea strica petrecerea, a facut ca trenul cand a auzit ca sunt gata sa eliberez locul.

3. Cu toata apartenenta sa politico-economica la PD-L, n-a incercat, nici macar in gluma, sa faca lobby la mine pentru ai lui; si nici macar pentru el…

4. Stie sa multumeasca atunci cand i se face un bine. Si sa raspunda la telefon sau, daca nu poate in respectivul moment, sa sune imediat inapoi; indiferent de ora sau de context.

5. Se tine de cuvant cand promite benevol ceva, nu-i nevoie sa-i amintesti.

6. Il adora pe Vlad si nu omite s-o spuna si sa ma intrebe de el in rarele clipe cand ne intalnim ori stam de vorba.

7. Relatia lui cu Adriana este absolut fascinanta; din toate punctele de vedere, de la cel psihosomatic pana la cel monden.

8. Are o sinceritate frusta. La ziua mea, pe la 3 dimineata, la plecare, m-a anuntat ca, desi venisera sa faca frumos, sa stea juma’ de cea si s-o roiasca, s-au simtit mishteaux si nu le mai venea sa plece.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “De ce-mi place Pliciman

  1. De la o vreme, acest Pliciman , mascarici sau Sivliu Prigoana, imi aduc aminte cum in perioada 2000-2004 punea tot Rosalul lui si Realitatea TV la dispozitia PSD si acum face pe marele aparator al lui Basescu, un pervers si un parsiv in adevaratul sens al cuvantului. Imi aduc aminte cum , in anul 2004, mai avea un pic si-i dadea actiuni lui Mircea Geoana , in campania electorala. Sa nu se faca ca nu stie. Domnul Proglof ce face mai Prigoana? Sau domnul Minea? Sa ne lase Prigoana cu moralitatea lui si cu proiectele despre ecologie. Hai ca este week-end 😉

  2. e tare prigoana asta. cam jmekeras el prin comportament, incearca sa para detinatorul adevarului absolut.
    gandeste bine, repede si are simtul umorului dezvoltat.
    are idei bune, cred ca ar face si treaba, adica niste schimbari bune in romania asta.
    cred ca ar fi primarul perfect pt bucuresti
    pare destul de onest ca om, are caracter.

  3. @BlogNews: nu-mi amintesc sa-l fi declarat Alba Ca Zapada ori sa fi indemnat pe cineva sa-l voteze la uninominal.

  4. L-am cunoscut cand eram copil. Pe atunci lucra la “Pirogov” in Bucuresti si facea proteze ortopedice pt persoanele cu handicap. Mi-a fost simpatic de atunci si a ramas la fel.

  5. OOOO, dar ce poza minunata, dar ce declaratie emotionanta! Om de mare caracter, sa va traiasca si sa va mai invite , dar nu cred ca mai pupa la vre o cumetrie presedinte la masa , deoarece speram cu infocare ca asimetricul sa nu mai prinda un mandat, iar alt presedinte, normal la cap , nu cred ca se va da in cumetrii decat cu neamurile sale in cea mai deplina discretie.

    Am sa va spun ca este imoral sa iei dublu sau mai mult pe curatenie de la niste locuitori fara aparare cata vreme tu esti tamsa cu primarul.De ce?Simplu, pentru ca avem o singura viata, pentru ca banii aia in plus puteau fi o carte, un spectacol, o haina , o mancare , un medicament, un ceva care ne face viata mai buna si mai frumoasa,este?ESTE! Fiind gregar si tare-n clanta, nu poti sa acoperi acest adevar.Cunosc springari cu un si mai dezvoltata simt al umorului, si care scot cugetari mult mai cu miez decat “sanitarul apelor” prigoana.
    Consider ca micul dvs. spectacol are un scop de ajutorare a prigoanei, macar sa vada pulsul pietei…asa-i?ma rog, l-ati servit, cred ca nu este prea grozav rezultatul…

    Asta pentru ca am reusit sa pun la suflet…nu stiu de ce…puteti sa nici nu afisati…P A U Z A .

    Maxi

  6. te rog ajuta l pe oprescu, caci are nevoie de tine acum. trebuie sa mearga mai departe , are partie libera. mersi

  7. La nea Pliciman ne despartim. O fi un amic de exceptie “in private”, asta tu o sti desigur, da’ e un clown-demagog in rest.
    Oricum ar da bine la imagine langa Sever Voinescu, nu ?

  8. @Mos Califar: o data-n viata vorbesc si eu frumos de un portocaliu si-mi sari in cap, CalifareȘ) da, e un amic simpatic, chiar si asa demagog cum e. altfel, de ce nu s-ar desparti intr-un loc parerile noastre? numa’ nea Nicu ne voia unanimi.
    @in cj: ce sa-i fac lui Sorin, sa-i semnez eu destituirile de directori?
    @Maximmouse: habar n-avea Prigoana ce scriu despre el. cand si daca voi vrea sa-l ajut, voi anunta; cum am facut si in cazurile Oprescu & Orban. da’ nu cred ca se impune, ca-i baiat mare si descurcaret. cat despre salubritate, as aprecia daca, in urma unui blat asemanator, s-ar putea respira si la mine-n sector. cat despre tarife si cumetrii politico-economice, am impresia ca exista organe ale statului pentru asta.

  9. Domnule Ciutacu v-am urmarit aseara pe Antena 3 la emisiunea Gabrielei Firea si am vazut ca ati fost cenzurat din motive de spatiu temporal si doream sa stiu ce ati mai dorit sa spuneti. Doar atat.

  10. @Petros: nu m-a cenzurat voit nimeni. niste narozi disciplinati s-au gandit ca nu se poate prelungi emisia un minut pentru a afla telespectatorii ca masina de sms-uri nu poate fi manipulata din studio sau din regia de emisie. eu am incercat…

  11. Victoraş,
    Sper că vei citi aceste rânduri. Sunt ultimele scrise din România. Plec pe 2 august la copiii mei în Canada şi, sincer, nu cred că mai revin, nici măcar în coşciug.
    Mi-e groază că eu, cândva, ţi-am spus să iei sabia şi să tai în carne vie (figurativ, desigur).
    Citind mesajele de la Gabriela Firea am dat peste un mesaj preneandertalian, din care se poate concluziona clar în ce ţară trăim, câtă demenţă ne-a cuprins şi cât de superfascişti sunt pedeliştii, cei care, aşa cum spunea cineva pe blog, ar trebui scoşi în afara legii şi trimişi “la canal”.
    Iată mostră de fascism pedelist (mesajul 38 din 25 iulie de la stirea zilei, la care ai participat):
    «38 / Eh, FOUTOUTZI ambatzul ma-tii, Duduia Gaby.!
    Autor: Pantelimon Decuseara
    Toti angajatii trustului condus de Blenoragul Boiculescu sa-mi suga poula!
    MoUIE javrelor, MoUIE!!!
    Mihai-Ji ji Gagadea este cel mai Tembel reporter TV din tara noastra. Pana si Ciutacu a Foutout-o pe Kun in timp ce Mihaitza stergea de zor mesajilii care-l criticau sau in care-l injurau telespectatorii.
    Hai SICTIR Gagadea IMPUTZITA, Foutoutzi PARINTII Komunisti care te-au mai facut, Lingaii Fideli al familiei Ceausescu, Foutoutzi GATUL MA-TI de JYDANIE POUPINKOURISTA.
    Cel putin cu asta te-ai ales nemernicule, ca-ti fout toti Nevasta in Gura si in KOUR, javra de jurnalist.
    De Gaby Firea ce sa zic, ea este si va ramane KOURVA Neamului Romanesc si PARASHUTA Antenelor. Se foute-n Dreapta, se Foute-n Stanga, i-o baga toti pe unde-apuca, mai ales in Gura, dar si in KUR, ocazional si-n piysda (caci e de-o Infectziune de nedescris si nu prea vor sa rishte), Trazneshte a Putoare, a JECOLAN infect, Fui!!!!
    Eh, FOUTOUTZI ambatzul ma-tii, Duduie Gaby.!.
    Toti angajatii trustului condus de Blenoragul Voiculescu sa-mi suga poula! MoUIE javrelor, MoUIE!!!»
    Acesta este nivelul adepţilor PDL şi ai preşedintelui lor fascist.
    Oricât de ciudat ţi s-ar părea, eu sunt convins că ţara asta nu are leac. Aici totul atinge paroxismul, cu deosebire răul, duşmănia şi ura.
    Aici nimeni nu mai poate face nimic.

  12. @Victor Ciutacu

    La punctul 3: n-ar avea cum sa faca loby pe langa tine pentru ca stie ca odata va pleca si de acolo. Chiar daca nu cu acte, in perioada PSD-ista a fost membru de partid.

  13. O fi ca prieten simpatic. Dar asa, de la distanta, vazut si ascultat pe sticla, nu.

    Deci, de ce nu-mi place:
    1. Pt ca se pricepe la toate. De la compozitia chimica a rocilor de pe Luna pina la nu stiu ce mirodenii din bucataria mexicana.
    2. Vorbeste ca o mitraliera. Adica, pus pe foc automat nu se mai opreste 2-3 ore si, evident, devine plictisitor ca sa nu zic agasant. Locvacitate de tzatza.
    3. Prospera si din afaceri cu statul. Aduna gunoaiele, da’ cere mult si Murgeanu i-a dat. Presa a circotit.
    4. Se expune cu ostentatie, exhibindu-si viata intima si locuinta. Circoteca de la OTV in care ba se certa, ba se impaca cu Bahmu poate fi selectata intr-o antologie a prostului gust alaturi de cuplul Columbeanu.
    5. Are o nevasta care spune in public de cite ori i-o trage Silviu in 24 de ore.
    6. Umbla imbracat, invariabil, in aceeasi tinuta si culoare de cioclu.
    7. A ascuns ca e membru PD-L. Ca sa credem noi ca e impartial pe la talkshow-uri si sa nu ne prindem de ce e pe bune cu Primaria.
    8. Nu-mi place si gata! E exact tipul de mitica ironizat de ardeleni.

  14. Offtopic: vazui aseara pe A3 faza cu “antropofagul si tinutul secuiesc” N-o stiam mi-am facut cruce, omul ala consilier prezidential ? Doamne fereste !

  15. Bai, nu mai sariti ca arsi; nu mai are omul voie sa aiba prieteni pe motiv de orientare politica? Asta-i talibanism curat si eu, mare antepedelista, am prieteni suustinatori ai PDL si pentru asta nu ne despartim; ca prieteni avem, slava Domnului, destule subiecte de conversatie in afara de politica.Faceti exact greseala forumistilor talibani portocalii, daca un om nu-i un tabara lor sau nu are aceleasi optiuni politice ca ei, atunci e un nimeni, se poate ?Domnule Ciutacu, sa va traiasca prietenii,,veri de ce neam ori fi” si sa traiti si dumneavoastra ca, in ziua de azi, prietenia e ,,floare rara”, foarte putini o mai cultiva.

  16. Mos califar;
    Chestia cu tinutul secuiesc a mai aparut zilele acestea in presa iar lucrarea sa este despre necrofagie nu antropofagie, desi nu-i mare diferenta ;poanra e ca, intrebat despre cum va relationa cu electoratul pe tema necrofagiei, la Realitatea, Avramescu s-a grabit si a zis ,,necrofilie” 🙂

  17. “Gusturile nu se discuta!”(asa m-a invatat pe mine domn’ invatator inca de pe cind eram in clasa a I-a). Cit priveste cealalta “fateta” cu “spune-mi cu cine te insotesti… “, ramine la latitudinea fiecaruia. Dar, avind in vedere ca poarta mustata, domnia-sa este ferit de anumite “iz-uri” mai putin de la “Rexona”. Un lucru ma nedumireste: pe dvs ce(sau cine) va protejeaza?

  18. D-le Ciutacu,
    Am vazut aseara emisiunea mediata de d-na Firea.M-am crucit de ce am inceput ,de acum, sa aud despre cei doi.Doamne,daca ar fi toti portocalii ca ei,ne crucim!M-a cutremurat opinia (d-lui)Sever cu secuimea…
    Cum zicea Mircea Badea”Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”,ca ne fac capul calendar toti ,cu tot felul de ineptii.Domnule Ciutacu,ce trebuie sa facem cu mama imbecililor,sa dispara?
    Vreau sa ma ajute Dumnezeu sa mai traiesc cativa ani buni,sa vad unde ajungem.
    Imi place sinceritatea Dvs.in legatura cu dl Prigoana-nici nu stiam ca e PD-L-ist,nu-mi pasa,dar si mie imi place foarte mult,asa cum e;ce daca are o tinuta vestimentara mereu aceeasi?Cine stie de fapt ce exprima asta,ce e in sufletul lui.Eu cred ca in afacerile dumnealui face treaba cu seriozitate.
    Cu deosebit respect,
    IoanaP

  19. Din contra, chiar aveti vocatie de luptator! Eu nu am afirmat ca ati fi “vreun neajutorat”! Dar… fiecare isi poarta de grija asa cum crede de cuviinta. Sa nu-mi spuneti ca ne veti “delecta” si cu o “prietenie a ‘la Tatoiu!

  20. Mie mi se pare neserios. Zicea ca il lanseaza pe Pliciman pe piatza, a si aratat prototipul prin emisiunile tv, dar Pliciman nu e de gasit in librarii. Sa-l fi dat direct la export sau il lanseaza in campanie?

  21. Valabile motivele, frumos scris.
    N-am inteles punctul 1, totusi. Credeti ca reprezentati un inamic (real, fara povesti cu tonomate etc) pentru primul om in stat ?! Asa da orgoliu, fratioare.

  22. mie nu imi place fiindca a facut “ca trenul” cand fi-su’ a circulat fara permis si l-au prins politaii. beizadelele nu imi plac (fie ca se numesc serghei, madalin sau honorius). cu atat mai putin parintii care ii cresc ca pe niste beizadele.

    in al doilea rand pliciman e personaj de libertatea.

  23. Domnu’ Vector,

    Asta cu organele….abilitate , chiar e tare! 🙂

    Maxi!:)

  24. OK! Nu-i urât, nu-i sărac, nu-i prost. Şi-atunci de ce vrea să se bage-n politică? Cum am mai spus, numele lasă o amprentă definitorie în viaţa şi acţiunile unei persoane (ştiu io sigur de la Olteanca mea, nu mă luaţi iar cu Urania, da?!). După ce ne-am procopsit cu un băsescu (şi mult timp vom amirosi putoarea pe care o lasă în urmă pe unde trece!) un prigoană ne mai lipsea!

  25. domnule ciutacu—– ce bambilici jucam noi aici ???? acest prigoana e o panarama basesciana de cea mai jegoasa spetza!!!ai citit ce-a scris HAPAX???? cand scriam ceva mai ,,contondent ”la adresa madar fackarilor portocaliu-cacaniu basescieni, ma banai!!intzeleg ca deontologia te obliga, deh, noblesse oblige!!!tu crezi ca nu-tzi va veni randul sa primesti acest gen de mesaje??? si asta n-ar fi nimic!!!dela ochii mari si umezi si tonomat[niste suave shuturi in cur] ce crezi ca urmeaza??? eu cred ca , deocamdata, nu esti considerat decat,, stanjenitor”si nu meritzi sa puna tunurile pe tine!!! echilibristica pe o sarma atat de subtzire cat mai poate dura??, se intreaba madar fackarii, asteptand momentul caderii!! fascistii astia portocalii n-au mama, n-au tata, mama lor de bastarzi nenorocitzi si sper ca nu vei ajunge sa o simtzi pe propria piele!!!!

  26. @lupi: au pus tunurile de foarte multa vreme, primesc mesaje asemanatoare, dar nu vad ce legatura are Prigoana cu asta. la urmatoarea revarsare de jigniri, te banez iar. blogul meu nu-i nici forumul Realitatea, nici al JN.
    @cezar jipa: el ma trateaza ca atare, pe mine ma lasa rece.
    @Cetateanu Turmentat: cica-n toamna vrea sa-l scoata pe piata.

  27. Are charisma si “prinde” la vulg. Are sanse, reale, sa prinda un colegiu!
    Reiau ce am spus mereu : trebuia sa ramana independent!
    Cat despre afacerile cu statul, prefer sa tac!

  28. Victor, la capitolul Prigoana, drumurile noastre se despart categoric, eu sunt convins ca nu i-ai spus ca vei scrie admirativ la adresa lui, nici nu era nevoie, Prigoana a facut tot ce-a putut ca sa te determine sa scrii despre el in termeni laudativi. Tu chiar esti convins ca tot ce-a facut si-a zis in privinta ta, a fost absolut dezinteresat, acest exces de corectitudine provenind din adancul fiintei si gandirii sale total imuna la influente subiective ??!! Eu cred (si rog sa-mi fie iertata opinia daca gresesc – ceea ce nu cred-) ca de fapt acest individ este un maestru al manipularii si pur si simplu te-a avut, te-a dus exact unde a vrut el ! De multe ori faptele vorbesc mai clar decat vorbele….

  29. @Mc”Enroe: aveti o impresie foarte idilica despre naivitatea mea, folosita absolut meschin de vicleanul Pliciman.

  30. ok- la rew[reauzire] ai sa ai viatza usoara, daca puii de lele pun mana pe putere,integral!!! O sa ne cante si-o sa dansam ca ursii!!!!

  31. Va vizitez pentru prima data blogul si vreau sa va felicit.In sfarsit am vazut un om multumit cu sine(si de sine) ,implinit .Nu ca ar fi ceva rau in asta!!Spuneti, va rog, si reteta !

  32. @HAPAX
    Drum bun si multa sanatate iti doresc. Si sper sa ne mai intalnim aici.

  33. doamne ajuta sa-l bata pliciman pe oprescu. am urat din suflet pdl in ultimii 4 ani dar vad ca hotzomanii trec la USL exact cum s-a intamplat dupa ce-a cazut nastase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.