Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Daţi-i voinicului un purtător de cuvânt!

Daţi-i voinicului un purtător de cuvânt!

Saptamana Financiara isi face pomana si-i cauta purtator de cuvant voinicelului. Hai sa ajutam si sa dam tarii o capacitate care sa reproduca exact ce reproduce Boc dupa ce striga Basescu la el. Astept nume si motivatiile pentru propuneri.


Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Daţi-i voinicului un purtător de cuvânt!

  1. Oare au vreun drept cei nominalizati sa se simta jigniti?

    Cum e sa fii nominalizat pentru a fi purtatorul de cuvant al domnului Boc oare? Ce ar deveni acea persona ca aparator nemotivat al politicei spre nicaieri? Daca un avocat apara un om contestat vehement – pe buna dreptate in acest caz – de multi oameni atunci acel avocat e absolvit de professionalism – datoria fata de profesie. Dar daca cineva devine sau mai degraba este numit pe baza slugarniciei, atasamentului fata de un curent ideologic bazat pe Q7 si ultimele creatii ale lui D&G si venerarii – fara grimasa indoielnica – a supremului conducator… Atunci e mult mai grav e ca si cum pentru ca a stat in pozitie, aparand credinta in nimic si moralitaitle autodobandite ale unui lider, va fi rasplatit cu o doza indoielnica si efemera de atentie smulsa parca din aura domnitoruilui. Atunci probabil ca merita dizgratia noastra.
    Problema e ca sunt unii care sunt dispusi sa cada in dizgratie pentru ca asta au urmarit in viata – de exemplu doamna ministru a turismului . Problema e ca sunt unii care gandesc ceva de genul : “ Ei si ce daca nu am nimic cu ce sa ma madresc – in sensul de calitati, calificari, comentarii etc. toate acestea puse mai mult sau mai putin in slujba societatii – atunci am sa ma mandresc cu faptul ca nu am nimic sa dau lumii si am sa iua eu de la ea!”
    Daca cineva dintre cei jigniti are vreun drept sa se simta in acest fel putin imi pasa – nu sunt deranjat de asta unii se simt jigniti de cei ce ii reprezinta si pe reprezentanti nu ii deranjeaza.

  2. ramin la opinia exprimata cu vre-un metru mai sus ca cel mai potrivit este Basescu.Ce rost au reverberatiile ?
    Dac nu se poate din motive de optica,atuuuunci,mominalizarea mea este:
    MIRCEA BADEA !
    Oups…v-ati inecat ?
    Tzaranoiul s-ar enerva la fiecare timpenie spusa de pitic,si atunci…nervos…i-ar cara pumni in cap !

    p.s. n-am vrut sa fiu dragutz,am urmarit emisiunea,facind “marcaje” cu ceasul de pe ecran,din dreapta.Involuntar am “marcat” timpii.
    Eu zic ca am observat corect.
    Cit a avut Ciutacu initiativa,haturirle,pedalele si volanul,emisiunea a curs fluent,fara derapaje,fara chestii plicticoase ori subiecte fara legatura.Invitatii s-au simtit in largul lor si s-au comportat ca atare.Filmuletul cu Toma Caragiu este excelent,dar nu cred ca are ce cauta acolo.

  3. Hahahahahaha!!! Bai, daca astia nu au fost capabili sa-si gaseasca un purtator de cuvant e nashpa rau! Va spun eu de ce, e greu sa gaseasca pe cineva sa le poarta vorbele. Jurnalistii de cariera, aia buni, nu dau bunatate de independenta si libertate de miscare pe o slujba guvernamentala, de reprezentare. Sa reprezinte pe cine? Pe cei pe care i-au criticat dur? Si n-ar fi pr doar de critica, critica e buna, e necesara. E vorba de coloana vertebrala. De lipsa ei. Cum sa porti vb cuiva care nu are propriile vorbe? De cand a mai vorbit Boc cu propriile cuvinte? Cu propriul cap? Pe vremuri, ca simplu deputat de opozitie, Boc era super. Corect, cinstit si foarte prietenos cu presa (explica din punct de vedere juridic proiectele de legi, efectele acestora). Apoi a ajuns exact contrariul. Nu se duce nimeni dintre cei buni si pentru ca mandatul actualului guvern va fi foarte scurt. Cine sa se compromita? Doar cineva care e strans cu usa din punct de vedere financiar, are guri de hranit acasa si nici o alta varianta de a supravietui sau cineva care vaneaza posturi care dau bine in CV. P.S. Penibila justificarea lui Base de ieri cu neparticiparea la investitura lui Dragnea. De fapt, n-a vrut sa dea ochii cu presa dupa episorul fierbinte declansat de Saftoiu. Faptul ca a aparut Turcan sa dea explicatii este si el elocvent in acest sens.

  4. Daca tinem cont de necesitatea reducerii cheltuielior in sectorul bugetar cred ca cel mai eficient purtator de cuvant ar fi un reportofon.
    Nu trebuie platit,are nevoie de baterii nu de masina de serviciu si reda si intocmai dispozitiile primite de la presedinte.
    Daca stau bine si ma gandesc putem renunta si la Boc, ramane reportofonul si asa mai facem o economie.

  5. Repede, să-i luăm slujba… Puţină milă creştinească, ce fras! De ce să-l lipsim pe bietul amărât de raţiunea lui de viaţă? La câte-i nevoit să-nghită zilnic (de cine ştie câte ori!) să simtă şi el că-i bun la (de) ceva, că nu se strecoară degeaba (ca o umbră) din anticamerele de la Cotroceni pe lângă pereţii cabinetului din Victoria etaj doi, până la chicineta lui. Şi-apoi, oricât am căuta, n-am putea găsi un om mai potrivit la locul potrivit. Rămâie dar!

  6. C’mon, cu piticul porno alaturi dl Boc ar parea si mai vulnerail decat este. Un angajat bun trebuie sa compenseze deficientele sefului. Din punctul meu de vedere, dansul are nevoie de un “bulldog” mare, fioros si la fel de latrator, capabil sa dea greutate cuvintelor transmise …ba chiar la nevoie sa-l poata purta pe brate …cineva gen Marius Marinescu :)) Singurul impediment ar fi prezenta surselor de apa in apropierea dl-lui senator si modul in care acesta le gestioneaza. Doamne fereste sa intre si mai tare la apa cravata primului ministru, caci va trebui sa ne uitam la TV cu binoclul.

  7. m-as propune pe mine.stiu sa citesc de mic.plus de asta si vorbesc mult fara sa fiu intrebat.e in fisa postului.merit!

  8. @marcus: nu m-am prins de unde ai ajuns la concluzia că eu ţin partea cuiva, mai citeşte odată, iar dacă simţi nevoia să dai lecţii de limba română te sfătuiesc să dai un anunţ în ziar cum că oferi meditaţii, mai câştigi şi tu un ban.
    @victor ciutacu: nu fac deloc pe deşteptul, mi-am spus părerea pe baza a ceea ce cred, nu cred că e musai să scriu în acelaşi ton cu majoritatea

  9. @stan: pisoi mic, hai sa-ti desenez. nu mai servi dublul limbaj: aici faci pe finul ironic (si nici macar nu-ti iese), iar la tine pe blog nu ne scoti din lingai si slugi.

  10. Ca sa fie treaba buna , voi cei cu piticul , vorbiti cu el sa caute printre ei- UNA- de aceiasi inaltime , sa-i poata pune Boc direct vorbele-n gura (printre altele )si de ce nu , poate-o face si purtatoare de ….sarcina , nu numai de cuvant !?

  11. Elena Udrea pentru ca (dupa principiul tranzitivitatii de la matematica) asa ar fi propriul ei purtator de cuvant.

  12. @victor ciutacu: dupa cum se pare ca ai observat, nu-mi plac oamenii care, dupa ce ca sunt partinitori, mai se si lauda cu asta, probabil asta e spiritul la voi in trust,vorba aia, cine se aseamana se aduna. Dar cine sunt eu sa te judec, doar de-acolo iti primesti leafa…

  13. @stan: dupa cum se pare ca ai observat, nu-mi plac oamenii care-mi scriu in repetate randuri, sub diferite forme, acelasi mesaj, ca le sunt antipatic. si care fac pe politicosii aici si pe mitocanii la ei pe mosie. deci dispari.

  14. La ce sa mai aruncam banii pe inca un post, guvernul boc ( ma, voi auziti cum suna?! deja asistenta se caca pe ea de ras de vreo luna, nu?!)are purtator de cuvant si intaritor de frisca pe marele matroz! Cum le vine vreo idee, cum iese marinaru’ pe la ferestrele electronice, cu vorbe mari in gura! Intelege cineva de ce in plina criza economica, mai platim noi prim ministru, procuror sef, sef la dna, ministrii sau parlament, cand in deal la cotroceni avem un conducator stimat si iubit, un aprig aparator al constitutiei, un napoleon al luptei cu coruptia, un economist pe langa care rugina era sugar in scutece, un exemplu inefabil de imparat, rege si dumnezeu pe pamant?!?! Si voi vreti purtator de cuvant?! Ce mici sunteti…

  15. 1. copilu’ minune: sunt din aceeasi coalitie, au aceeasi inaltime
    2. magda ciumac: ii face asta o audienta, ca nici nu mai conteaza ce spune
    3. pe rand, ca pedeapsa, liiceanu, patapievici, avramescu…

  16. Ce parere avetzi de A.PORA sau de MIRCEA MARIAN ????[ daca nu stitzi cine e M.MARIAN , e un fel de cercopitec cu barba !!!].

  17. @ Lupi ,
    Nu , nu ,categoric nu Andrea Pora !
    Ca asta are un stil de a prinde cu gura , de nu-ti vine s-o lasi niciodata……

  18. Am exact purtatorul de cuvant necesar pentru Boc !
    Unul din Spartani!In felul asta si Base l-ar lua in seama un pic !
    Deci consider ca Jim este purtatorul de cuvant perfect !

    “Jim un altfel de caine” mult mai bun decat Boc !Desi au cam aceeasi talie , nu au aceleasi obiceiuri!

  19. Mesaj pentru noul val de guvernanti incapabili :

    Nu voi întelege niciodata DE CE GUVERNUL SE TOT VAITA CĂ NU SUNT BANI LA BUGET în loc sa înăspreasca legile si sa le APLICE?

    Boala bolilor in Romania e evaziunea fiscala iar televiziunile nu vorbesc niciodata despre asta pentru ca si acolo se practica aceasta şmecherie !!!

    In aceasta tara peste 5 % din societatile comerciale adopta munca la negru,iar si mai grav, mai mult de 70% din totalul firmelor , ca sa fie oarecum acoperite , angajeaza personalul cu un salariu bunicel dar pe cartea de munca figureaza cu salariul minim pe economie; restul de bani parvenind angajatilor la “negru “ sau prin contract de drept de autor (alta porcarie)

    Eu am 8 milioane pe cartea de munca si primesc 14 milioane in mana !

    Ca mine sunt milioane de romani !

    Opriti aceasta “boala” !!!

    E un flagel general…majoritatea patronilor si patronasilor angajaza salariatii cu minim pe economie sa nu plateasca impozite mari la stat !

    PARADOXAL , CEI CARE TRAIESC DIN BUGET AU SALARII DUBLE FATA DE CEI DIN SECTORUL PRIVAT,CARE POMPEAZA (prin impozite) BANII LA BUGET

    1.Mariti salariul minim pe economie ! …nu numai salariile bugetarilor .Impozitele din sectorul privat trebuie sa fie consistente si nu se poate face asta decat cu salarii bune in acest sector !

    Aceasta solutie nu afecteaza bugetul (oricum bugetarii au sau vor avea in scurt timp peste 1200 ron)

    2.Masuri drastice impotriva angajatorilor care practica evaziunea ! (inclusiv angajatorilor din media care au gasit portitza numita “contract de drept de autor” si au angajat pana si secretara sau I.T.-ul cu contract de drept de autor.

    Ganditi-va cati bani ajung la buget prin impozitarea celor 600 RON incasati de la o MICA parte a angajatilor din Romania , si cati bani pot ajunge la buget prin impozitarea a 1200 de ron de la TOTI angajatii privati din tara asta (fie si cu salariu minim ) asta in conditiile in care toate firmele intra in legalitate si pentru asta trebuie legi aspre

    De asta Germania , America si restul tarilor dezvoltate au ajuns unde au ajuns si nimeni in aceste tari nu cuteza sa faca vre-o smecherie fiscala !

    Eu o vorba (ce numai Badea sa aiba ? ): Dupa bani nu trebuie sa alergi,trebuie doar sa le tii calea !

    Faceti legi aspre si aplicati-le ….ca-i vraiste tzara !

    Valentin Fleancu

    Bacau

  20. ‘nea Emil, în discursurile lui e de obicei patetic, aşa că nu-l suspectez de grandomanie sau de un ego exacerbat ce ţine morţiş să iasă în faţă; nici n-ar putea fi plin de sine lângă un preşedinte căruia-i lucesc ochii atunci când controleaza tot.

    Apoi, nu e nevoie de purtător de cuvânt pentru că asta ar însemna un tip care ar pune întrebari; or, dacă n-ai chef să dai explicaţii sau dacă ai mereu dreptate, cum are preşedintele nostru, asta ar fi doar o piedică.

    Mai mult, din experienţa dânsului, prezidenţiabilul e suficient de călit încât să nu mai aibă încredere în altcineva decât în cei care şi-au dovedit deja adeziunea necondiţionată.

    … mai ales într-un an în care pe fondul secetei economice îţi creşti puterea şi apoi devii candidat unic PSD+PD-L

  21. ar putea fi radu moraru (sefu’ la gaozari preferat )purtatorul de cuvant..nu se detaseaza din relatia simbiotica cu desfacatorul de deminitati(base) nici atunci cand afara ploua…e soiul de basescuaholic neclintibil.. odata scuipat..se usuca taciturn..nasu,un pupacios pt vremuri nepupacioase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.