Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cvorumul la referendum este un abuz

Similar Posts

76 thoughts on “Cvorumul la referendum este un abuz

  1. Scandalul despre cvorum va incepe dupa referendum.Imi place ca de data aceasta nu vor mai sta tovarasii in fata unui videowall cu date secrete (care apartin B.E.C)care sant afisate in timp real.

  2. Da da dar cand nu convine lui e bun, constitutional(???), minunat. Din cate am mai citit si eu doar sociopatii schimba si adapteaza regulile societatii sa le convina lor in functie de situatie.

  3. Cata dreptate are! Eu zic sa-l ascultam intocmai si sa prezentam aceasta oaza de intelepciune si celor care sustin fervent ca fara prezenta a jumatate din galaxie nu se poate valida referendumul.

    Nici macar nu mai sunt curioasa cum ar da-o respectivul domn la intors daca ar fi pus fata in fata intr-o emisiune cu inregistrarea asta…

  4. Asta a fost una din strategiile sale de la acea vreme printre care s-a numarat si cea cu reducerea numarului de parlamentari. Atunci ca si acum el vroia sa spuna parlamentarii sunt rai, eu sunt bun, uitati ca vor sa abuzeze si sa va cheme la vot…Singurul care face abuzuri, este insusi Traian Basescu.
    OFF-Topic: Daca se dovedeste ca el si acolitii sai au dezinformat eruopa atragand un val de critici, pot fi acuzati de inalta tradare a statului roman?

  5. Nu pot sa cred. Asa ceva! Un trucaj ordinar. Am descompus imaginea are foarte multi pixeli albastri. Rusine!

    Ii astept pe pupinbasisti sa-mi explice ca nu e adavarat ceea ce vad.

  6. Magistral! Sa i-o trimitem cu dedicatie speciala “Barossului”?

    Arhiva video e cel mai mare dusman al lui Base, garantat! Sa-l lasam sa se bata cu propriile arme!

  7. joaca abjecta ,de-a uite-o nu e, cu institutiile statului,cu legile,cu constitutia!
    e bine si in regula numai cand ii convine lui,cand toate servesc scopurilor proprii!
    in caz contrar,sunt “lovituri de stat”,”atacuri la independenta justitei”,”destructurari ale structurilor” etc etc etc.
    ce mai e de comentat…nimic..are atitudinea unui mahalagioaice care isi ridica fustele in cap cand nu joaca lumea cum canta el.Un las parsiv si instruit securistic in cele mai abjecte moduri,care se acopera cu multe fuste de muieri isterice,pulpane de CCRisti,butoane de servicii secrete,lingatori de cur pe bani publici,etc etc.
    CE DRACU A VAZUT POPORUL ASTA IN NIMICARNITA ASTA SECURISTA,DE A PUS ASEMENA PADUCHE IN FRUNTEA TARII??
    dincolo de perfidie si parsivenie,nu e decat un sac de ura,atacuri , dezbinare,amenintari cu dosare,santaje,aranjamente mafiote pe bani foarte foarte multi.
    CUM A FOST POSIBIL SA STEA CAPUSA ASTA INFECTA 8 ANI IN FUNCTIE??CUM DE AM PERMIS NOI CA POPOR ASA CEVA??

  8. Normal ca este un abuz.TB si PDL-ul asa au condus aceasta tara,prin abuzuri.Sunt obisnuiti cu astfel de practici.Au jucat murdar in toate confruntarile pe care le-au avut pe parcursul anilor si tot ei urla ca din gura de sarpe ca democratia este in pericol.Pentru TB si PDL, democratie, inseamna sa conduca dupa bunul lor plac.Cand li se cere sa respecte legea, dintr-o data democratia este in pericol.Acest cvorum impus de 50%+1 din cei inscrisi pe liste arata cat tine la democratie TB si gasca sa de hoti din PDL.Sper ca de pe 29 aceasta lege sa se intoarca ca un bumerang impotriva lor.Spun asta deoarece TB daca va vi demis pe legea lor pe viitor aceasta lege va fi o mare problema pentru PDL-isti.Inca ceva,cei din CCR au dovedit pentru a nu stiu cata oara,cat de mizerabili pot fi.Acesti oameni la fel ca si TB,nu au reusit sa se desprinda de trecutul lor comunist iar noi trebuie sa suportam abuzurile acestora de dragul democratiei.

  9. pai e cam singura data cand sunt de acord cu el! si daca atunci era constitutional,acum de ce nu mai e? nu exista nici o posibilitate de a se face ca atunci? oare e corect sa fim mai catolici decat Papa cu unul care ne-a facut de kkt in Europa? cer scuze dar faza cu “intoarce si obrazul celalalt” in ziua de azi se limiteaza la biblie…eu cred ca tre sa vorbim fiecaruia pe limba lui. mie nu-mi plac porcii decat pe masa si cu mar in bot.

  10. De 8 ani si mai bine ne tot uitam cum face “marinarul” “volte in vint”.Ceva nu a fost in regula cu noi cind la celalat referendum l-am validat.Dar acum cred ca s-a oprit vintul credulitatii romanilor. Mai trebuie sa devenim hotariti si constinciosii intr-o zi – o singura zi-practic avem de parcurs in medie 1 km pina la o sectie de votare si sa parcurgem o procedura simpla (nu dureaza mai mult de 5 min). Pai daca nici asta nu putem sa facem in mai mult de 12 ore ne plasam in Iom Creanga si intrebam “muie-ti sunt posmagii?”

  11. Mai surprinde pe cineva ca Basescu se contrazice mereu? Aici este vorba de o diferenta de timp de aproape cinci ani, in curand o sa inceapa sa se contrazica in cadrul aceleiasi fraze! 😀
    Oricum, se vede ca incepe sa-si piarda cumpatul si sa devina din ce in ce mai incoerent, sa jigneasca din ce in ce mai mult.
    S-o tina tot asa, ca e bne! Sa vada tot mai multi ce specimen a putut sa ne conduca atatia ani!

  12. În ciuda tuturor presiunilor venite dinspre UE, Victor Ponta s-a pripit şi a anunţat de la Bruxelles că va ţine cont de recomandările CCR. Care CCR ? Slugoii lui Băsescu ? Din acest punct de vedere, au greşit şi Ponta şi Antonescu, dar vinovat ptr. o eventuală invalidare a acestui referendum, (pe lângă acest abuz de a fi impus un cvorum de 50 %+1 dintre cei cu drept de vot), este numai şi numai poporul român care cerea imperios USL-ului să-l suspende pe dement. Şi dacă după “pârjolul” lăsat de sclerozat în urma sa oamenii nu înţeleg că este absolut necesar să-şi sacrifice o oră din viaţă să iasă la referendum şi să voteze DA, atunci pe bune, ne cam merităm soarta.

  13. Ce se intampla cu FLACARA DEMOCRATIEI (care este astazi la Bototsani) pe 29 cand ajunge la Bucuresti? Am cateva variante:
    1. in cazul in care castiga referendumul la masa verde, Base stinge flacara democratiei, semn ca incepe jihadul din nou
    2. o stinge pur si simplu
    3. o doneaza ca sa scape de grija
    4. o duce la Golden Sprit ca sa aprinda aia lumanarile de pe mase (daca au asa ceva)
    4. o da mai departe catre Merkel,Baroso… asa cum este dusa flacara olimpica.
    5. o duce in birou la Cotroceni ca sa-si aduca mereu aminte cum i-a prostit din nou pe unii
    6. isi da foc cu ea

    ———————-

    Am auzit ieri ca Base ii critica Elenei Udrea tinutele, dar o admira ca a ajuns ca ministerul pe care il conducea sa aibe absortie de fonduri ue de vreo 10%.
    In primul rand Base nu e Bote sa comenteze tinutele Elenei Udrea; cand sa arate Elena ce are in dotare, atunci cand o ajunge ofilita ca MacOvei, iar in privinta fondurilor UE – cine ar fi putut sa absoarba mai multe fonduri decat un minister al Dezvoltarii. Pai vreti sa absoarba Ministerul Educatiei cu Somnorila, Mediu cu maghiarii care au paduri si care sunt interesati sa taie padurile, nu sa le protejeze, Munca – cu noua lege care transforma angajatii ori in sclavi ori in someri, Agricultura cu Tarzan Octogenar care vroia numai plante modificate genetic, Economie unde au dat tot la baieti destepti si nu mai aveau obiectul muncii, la Sanatate unde UDMR-ul a inchis spitale trimitand oamenii din Vestul tarii sa se trateze si sa cumpere medicamente din Ungaria pentru ca acolo este mai aproape sau mai avantajos. Cum poti sa spui ca o tara care este printre cele mai mari din Europa ca intindere si numar de locuitori a adus pentru dezvoltare doar 10%. Din astia cat s-au furat? Cat au fost pe resurse umane, de am ajuns o tare de croitorese si agenti comerciali? Au idee cate calificari de agenti vanzari au fost facute in conditiile in care piata nu cere asa ceva?
    Apropo de Baroso, parca Portugalia este una din tarile care trag Europa in jos – cum isi permite sa deschida gura si cum ne permitem sa il ascultam.
    Daca Europa prin aceste portavoci se comporta asemeni FMI care a dus la cele mai dure politici anticriza din lume (pentru a testa cum se comporta populatia), cred ca noi romanii ar trebui sa mai facem un referendum si sa decidem daca suntem de acord cu astfel de practici. Cred ca ar trebui deschisa si usa din spatele casei catre tari ca Rusia, China, India, etc. Deja ne transformam in sclavii Uniunii Europene si nu e bine.

  14. am intrat pe pagina lui TB de facebook(aia in care se filmeaza in acelasi tricou albastru) si vreau sa va spun ca am comentat acolo un video. la postarea “am spus adevarul” am zis doara atat: minti! si am fost banat si commentul sters. acum nu mai pot comenta. pai la ce bun pagina aia daca ii baneaza pe toti aia de comenteaza impotriva lui?! asa face oare si din functia de presedinte? nu seamana a ceausescu? ai zis ceva?! la canal… think about it…

  15. Cvorumul un sobolanism reevaluat.
    In 2007 cum s-a putut fara ?
    Doar legile care ii convin pe moment sint “bune”,
    se vede imparatind forever peste tara asta, si-si
    confunda propria persoana cu institutia.

    Cred ca bancul cu clovnul si paiata suna mai bine asa:
    un clovn (malefic) se uita in oglinda si hahaie:
    “ce faţă tristă are paiaţa asta !”.

  16. La Loi, C’est Moi….asa se intampla cand un personaj care trebuia sa fie cel mult “patron” de “Alba-Neagra” prin targurile tarii, a ajuns presedinte! Acest clip ar trebui dat pe televiziuni zi de zi, si mai ales ar trebui trimis celor din UE care au avut gura mare! Apropo de cei din UE… ei nu au de gand sa respecte “valorile democratice ale UE” si sa isi introduca de urgenta cvorumul in propriile constitutii???

  17. salut victore,il urasc atat de mult pe basescu,incat i-am zis lui maica-mea,ca daca nu se duce sa voteze DA,nu-i cumpar lemne de foc la iarna.sa-i dea bani chiorul&comp.JOS BISNITARUL DE BLUGI.

  18. Ecce homo. Sigur, pentru mine si altii asemanatori mie, oameni pe deplin lamuriti asupra caracterului josnic al acestui nemernic, nu mai conteaza dovezile nimicniciei sale umane, ea fiind de natura evidentei. Ceea ce ma ingrijoreaza, sincer, e ca iata, o intreaga generatie de retardati care au pierdut vitejeste lupta cu bacalaureatul, pe care ii doare exact in partile dorsale de soarta tarii, conteaza statistic. Sunt majori, au drept de vot, nu putem comenta. Iarasi un motiv de ingrijorare e prostia altei categorii de votanti, culmea, ei de buna credinta si satui de Chiombila vor pune pune stampila pe NU, satisfacuti ca i-au zis nu. Sunt sigur ca zeci de mii de voturi vor fi viciate astfel. Acuma, vazand o iritare a oamenilor cu scaun la cap vizavi de “moliciunea” de care da dovada USL in raport cu propaganda basista, nu pot face observatia ca oamenii astia au si alta treaba, au pe umeri guvernarea tarii, sunt supusi unor presiuni infernale pe plan mediatic, sigur, aberatii, dar carora trebuie sa le faca fata intr-un fel. Sper ca oamenii sa-si faca timp pentru a veni la vot, intre un gratar si o bere, altfel nu ne vad deloc bine cu Chiombila revenind “triumfator” la Cotroceni. Aud voci care invoca lipsa de moralitate a unei validari ca presedinte cu un scor evidamente devastator in defavoarea sa, dar insuficient pentru demitere. Pe Chiombila il doare fix in cur de moralitate, de faptul ca va reveni taras grapis la “butoane”.

  19. DA, dar în 2007, “pragul” nu era corect,nu era democraţie, pentru că nu apucase să reformeze statul, Acum, dupa “reforma” statului,(Dumnezeu ştie ce înţelege matrozu’ prin asta că niciodată n-a fost în stare să explice)e democraţie, dar şi tentative de lovitura de stat. Statul reformat al lui Băse’ pe care vrea “paiaţa” să-l confişte. Acum, cand a terminat treaba, sa vină Crin să ia caimacul? Să vină!
    JOS “REFORMATORUL”! DA, LA REFERENDUM, ROMÂNI!

  20. Dupa 29 iulie Romania ar tr sa foloseasca arma cvorumului cu mare dibacie, va fi una din celele mai bune arme pe care sa o foloseasca in discutiile cu Europa lui Baroso!!!!!

  21. Pe vremea aia avea alți consilieri, oare?
    Sau a ”evoluat” în gândire ca în Ferma animalelor a lui George Orwell –
    ”Toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decât altele.”

  22. CHIAR NU EXISTA NICI O MODALITATE SA FIE TRANSMISA ACEASTA INREGISTRARE LUI BAROSSO si LUI VIVIANE REDING (cu subtitrare in engleza)? Pe twitter si/sau facebook? Si mi-ar placea sa fie transmisa cumva si inregistrarea lui Basescu despre incendierea celor 38 de nave din portul Rouen ! Sa vada cine e “statul de drept” aparat de domniilor lor !

  23. @flori: au servicii extrem de performante de monitorizare, nu va iluzionati ca nu stiu

  24. AJUTATI-L PE TRAIAN SA DEVINA CETATEAN!!
    TRAIAN BASESCU SE MANDRESTE CU JUSTITIA PE CARE A CREAT-O! AJUTATI-L S-O CUNOASCA!!LASATI-L FARA IMUNITATE!LASAT-I PE TRAIAN SA CUNOASCA JUSTITIA INDEPENDENTA -MACOVEI PRODUCT! PE 29 IULIE AJUTATI-L PE TRAIAN SA DEVINA CETATEAN FARA IMUNITATE!

  25. @ July Tazau
    Poate pentru ca suntem (intr-o prea mare parte) un popor de manelisti? 🙁
    Poate pentru ca suntem (intr-o prea mare parte) un popor care ne uitam la diverse reality-show-uri idioate si emisiuni de la miezul noptii in care se cearta niste curve? 🙁
    Poate pentru ca suntem (intr-o prea mare parte) un popor care am stat cu gura cascata in fata televizorului cand o cauta Dan Diaconescu pe Elodia? 🙁
    Poate pentru ca suntem (intr-o parte alarmant de mare) un popor care ne exprimam intentia de vot in favoarea “politicianului” Dan Diaconescu? 🙁
    Poate pentru ca suntem (intr-o mare parte) un popor care saliveaza de placere cand unul ca Basescu jigneste oameni (politicieni sau nu) zicand cu satisfactie : “ce i-a tras-o, domnule!”? 🙁
    Din aceste motive (si din inca multe altele) s-a ajuns in situatia de acum!

  26. Ce or fi avand in cap oamenii care-l cred dezinteresati pe mascariciul asta!?

  27. @dn ciutacu

    de cateva zile programul meu antivirus raporteaza un phishing-link pe paginile dumneavoastra (ciutacu.ro):

    feeds2.feedburner.com/~fc/CiutacuRo?bg=BFCC31&fg=515601&anim=0″

    Poate este ceva inofensiv si programul meu anitivirus exagereaza, dar ar trebui sa verificati.

  28. Multumesc dl.Ciutacu ! Am inteles inca o data ca sunt naiva.Ma doboara zilele astea gustul amar ca sunt atat de multi romani in jurul meu care-l vor in continuare pe Basescu, cu argumentul ca nu le place Antonescu si Ponta. In cutiile postale de la bloc erau azi fluturasi cu imaginea lui Ponta si Antonescu ca “paiate” trase de sfori. Va imaginati ca nu am stat sa citesc – dar atatia oameni care zac incinsi pe bancile de langa bloc citesc porcariile astea si li se pare ca cei doi sunt prea tineri si prea nesabuiti sa fie conducatori- la ei prinde stilul asta de propaganda – a zis Basescu “paiata de la Cotroceni” si a doua zi sunt pline cutiile postale cu imaginea de paiata ! Nu stiu ce voi face ( dpdv al starii sufletesti, al credintei mele in bine si rau) daca Basescu se intoarce la Cotroceni – ma bucur ca sotul meu nu este in tara acum si nu vede toate mizeriile astea pt ca nu as fi avut cum sa-l linistesc !Familia mea are 5 membrii care sunt pe listele de vot din care numai eu pot merge la vot-(daca nu ma voi decide sa o duc si pe soacra mea bolnava de Alzheimer)Trei dintre ei trebuie sa parcurga 5 ore cu masina in SUA ca sa ajunga la un consulat – deci nu vor merge. Stiu multe familii in aceeasi situatie – stiu doar eu multe familii care in ultima luna au avut un deces in familie si in conditiile astea mi se pare ABSURD, ABERANT,NEDREPT sa se ceara 50%+1 prezenta. De ce nici un ONG, nici o institutie (partid sau societate civila) nu cere CCR sa-si puna in acord cu Comisia de la Venetia deciziile ? De ce nu face nimeni plangerea la Comisia de la Venetia? Inca nu este timpul pierdut ! Iertati-ma ca mi-am pus oful pe blogul dumneavoastra – una din nepoatele mele, aflata la varsta povestilor, mi-a zis ca Basescu este ca Spanul din Harap Alb – eu ma tot intreb daca in realitate exista un Harap Alb care-l poate trimite pe Span inapoi in poveste !

  29. Asta e doar un derbedeu, un golan politic care a incercat sa-si bage-n puscarie adversarii lui politici, adica pe Nastase, Vantu, Patriciu, Voiculescu. E vorba despre democratie, modernizarea statului?!!! Asta e doar un simplu derbedeu, golan ordinar. Zice sa votam “NU”, pentru Voiculescu. Pai, Romania a fost condusa de Voiculescu in ultimii 8 ani?

  30. Felicitari Victore!

    Asa cum spuneam si ieri in sugestia facuta imaginile si spusele de catre ‘EI’ aceasta CIUMA din ‘FERMA ANIMALELOR’ cred ca are o sansa mare sa se intorca impotriva lor si sa-i loveasca acolo unde-i doare, in URA impotriva lor pe care ei au incercat sa o semene printre Romani.

  31. @flori: prostia pura, ca si inteligenta in stare gema,
    se afla distribuita neuniform pe suprafata planetei.
    pe de alta parte, ca sa induci in eroare boborul aflat
    abroad, nu e nevoie decit sa intoxici media (e.g. tv
    care emit international) cu materiale de propaganda de
    cea mai joasa speta, mintind senin. unii dintre oamenii
    care nu mai locuiesc in tara (de multi ani) au pierdut
    contactul cu realitatea crunta de aici si primesc stirile
    la mina a 7-ea de la cunostinte, televiziunile favorabile
    regimului, anumite portaluri care dau bine (si care scriu
    si in engleza pe net !), samd.
    nu trebuie sa fii basist ca sa-ti formezi o parere/set de
    pareri gresite (e.g. sa ramii cu nostalgii din anii ’90 gen
    “mineriade” / “jos comunismul”).
    e vorba de minciuna de sistem sustinuta de:
    a) acolitii din mediul privat si public care au interes sa
    minta pentru a supravietui;
    b) prostimea ori oamenii de buna credinta indusi in “oroare”
    care propaga grozavia.

  32. Din cate am inteles, Ponta a spus,ca a facut sau ca va face plangere la Comisia de la Venetia pe tema referendumului.Acum nu stiu ce sa inteleg.Daca a facut aceasta plangere,de ce intarzie raspunsul iar daca nu a facut acea plangere,de ce a renuntat.Cert este,ca de cand am auzit eu aceasta stire,nimeni nu a mai adus in discutie acest subiect.Chiar daca nu s-ar fi schimbat nimic in decizia curtii de la noi,macar am fi avut ocazia si mai clara sa vedem de care parte este curtea noastra si cum judeca ea.Asa USL-ul ar fi avut ocazia sa le dea o palma celor de la curte si PDL-istilor in frunte cu TB,dar si celor de la UE.Poate de aici si explicatia, de ce acea plangere nu s-a mai facut iar daca s-a facut de ce nu avem un raspuns.Ar fi fost culmea sa primeasca chiar cei din UE o lectie de democratie.:))))

  33. @MIHAELA

    Ai pus punctul pe rana,draga Mihaela…ne-au plecat medicii,olimpicii,studentii eminenti,sportivii valorosi,profesorii au ajuns rupti in coate,pensionarii mor de foame si de boli,si se calca in picioare pe la cozi la paine data de pomana,oamenii se imbulzesc la deschideri de supermarketuri,doar-doar or prinde ceva,orice,la pret redus,avem copii care intra in depresii sau Doamne-fereste,se sinucid de dorul parintilor plecati sa slugareasca prin Europa.Avem lume care de disperare se sufoca in imbulzelile de la moastele de la biserici,in timp ce popii au facut cel mai mare profit pe toata Romania,in 2011,mai mult decat MacDonalds,dar nu s-ar indura sa infiinteze ceva orfelinate sau cantine ale saracilor din atata banet cat au castigat…Avem intelectuali autentici care baltesc in posturi obscure pentru ca oameni certati cu bunul-simt si verticalitatea,au pupat cururile care trebuie si acum huzuresc in posturi nesimtit de bine platite,din banii nostri,astia de muncim pentru ca marii telectuali sa ne scuipe in cap,de la inaltimea autosuficientei lor.Avem tradatori de tara si de neam,care si-ar vinde si parintii la kil daca iese banu’.Avem multi multi securisti care misuna peste tot,nostalgici ai gospodariei de partid care le oferea lor beneficii imense,pe vremea lui Ceausescu aveau de toate in timp ce noi stateam la cozi sa prindem 2 adidasi de porc,legati cu sfoara..si astia doar au predat stafeta la fii si fiicele lor,si cu totii traiesc acum mult mai bine ca atunci.Neoameni atei care indeasa cruci pe la sfintiri de biserici, securisti instruiti sa foloseasca cele mai infecte metode de manipulare si infricosare a unui popor IMPINS intentionat catre indobitocire,dezbinare,incultura,criminalitate,confuzie,imoralitate.
    Ne-au retezat insasi vena noastra de popor cuminte,inteligent,patriot,harnic!Suntem ca o turma de oi naucite,in miscare haotica.
    Si peste tot haosul asta generalizat,troneaza ca motul pe rahat,securistul-tartorul-tortionarul-sef,TALPA IADULUI basescu traian.
    Daca le permitem,ne vor distruge definitiv ca popor!Noi si copiii si nepotii nostri vom deveni sclavii lor,deja ne-au inrobit pe multe zeci de ani de acum incolo,cu atatea imprumuturi luate de la FMI si alte banci!Macar daca s-ar vedea ceva cat de putin,ce s-a facut cu atatea zeci de miliarde!Nu tu o fabrica deschisa,nu tu sisteme de irigatii,sau tractorase la tarani,nu tu apartamente sociale facute,nimic nimic nimic!!
    Mafiotii pedelaci au papat banii ,iar noi si copiii nostri am ramas buni de plata pe zeci de ani!
    Daca nu pleaca cancerul Romaniei numit basescu,cine mai e stupid sa creada ca se va schimba ceva in bine??
    Daca prin nu stiu ce nenorocire,neomul asta nu va putea fi inlaturat la referendum,peste Romania se va asterne noaptea cea lunga a nefiintei.Oamenii vor muri in tacere,dupa ce vor fi muncit pe 3 bani,ca sa plateasca datoriile facute de hienele pedeliste,pentru hainele lor de firma,bijuterii,tablouri si alte fasoane,amante siliconate si nesimtite,castele in oras,la munte,la mare,la monaco,la saint-tropez,pe luna,in Univers,oriunde a pohtit muschiul lor!Bolizi de super-lux,iahturi,avioane si elicoptere,vacante de vis!
    Asta e ceea ce regimul ”democratic” al unui securist de 2 bani,harsit in rele,bisnita si bordeluri,a facut din poporul si tara noastra!
    PENTRU BINELE COPIILOR NOSTRI,SA NU LASAM SA CADA NOAPTEA SCLAVIEI PESTE ROMANIA!
    PENTRU BINELE COPIILOR NOSTRI,SA NE LUAM TARA INAPOI DE LA MAFIOTI SI SECURISTI SPOITI IN ”DEMOCRATI”!
    PENTRU BINELE COPIILOR NOSTRI,SA INLATURAM CANCERUL CARE S-A INFIPT IN FRUNTEA TARII SI O OMOARA ZI CU ZI!
    PENTRU BINELE COPIILOR NOSTRI,TREBUIE SA VOTAM DA!! LA REFERENDUM !!

  34. Domnule Ciutacu,

    In ciuda boicotului, cvorumul este foarte aproape de a fi atins.(eu estimez undeva 47-48% dupa boicot)
    Insa cei care organizeaza referendumul trebuie sa faciliteze accesul usor celor din diaspora(1-2% venite din strainatate pot asigura conditia validarii).

    Daca aveti ocazia v’as ruga sa transmiteti organizatorilor referendumului sa permita accesul la referendum si pe baza de certificat de nastere si declaratie pe propria raspundere. Sunt foarte multi cetateni romani care nu mai au pasapoartele valide insa in acest fel ar putea contribui la atingerea cvorumului, indiferent de optiunea lor.

    Multumesc,
    Bogdan(Canada)

  35. Mi-e greață de “spălații, curații și uscații ăștia”, parcă fac reclamă la detergentul Ariel. Ei cred că dacă se îmbracă în alb or fi mai igienizați, nici dracu’ nu-i mai spală pe ăștia de atâta maro. Se comportă de parcă ar fi singurii deținători legitimi ai democrației, frate, sunt sursa democrației în țara asta, sunt niște deosebiți cu valori europene în gură de dimineața până seara. Blaga, care strica imaginea PDL-ului mai anii trecuți, este acum “neprihănitul democratic” al acestei țări, ne dă el lecții de stat de drept. Măi, m-am cam săturat de atâta nesimțire, puțină măsură, nespălaților valoroși europeni! Și presa străină abundă de articole comandate despre cât de competentă este Macovei și cum a reformat ea justiția și vin răii de USL-iști să-i strice ei toată munca. Of, vai, democrația este în pericol, lovitură de stat!!! Pe cuvântul tău, Macovei? Scârbă îmi provoacă adunătura asta de câinoși mincinoși și fără niciun scrupul.

  36. D-le Ciutacu aveti reporteri pe langa staful de campanie a lui Basescu si ma intreb de ce nu-i pune aceasta intrebare:Anume ca bariera de 50+1 ar fi valabila NUMAI IN CAZUL VOTULUI OBLIGATORIU dupa cum a afirmat insusi presedintele Basescu.Sau poate ca reporterii ANTENEI au servit si ei caise,alaturi de reporterii TV obediente/portocalizate ,de la d-nul presedinte, incat nu mai este cazul sa-l intrebe.

  37. E greu sa gasesti o afirmatie a acestui personaj,pe care sa o sustina si astazi.Omul se contrazice singur in fata oglinzii.
    Ar trebui in ultima zi cand e permis de jegurile de la CNA,dat un clip de cateva secunde cu toate afirmatiile care ulterior l-au contrazis…nu de alta,da’ la ce memorie au multi romani.
    Oricum,cum am mai spus,nu mai avem nici o scuza daca iar iese baselu…depinde doar de noi ,prostimea

  38. Si daca i-ar rula, non stop, in fata ochilor, cu de-a sila, toate gogonatele spuse in ultimii 20 de ani, n-ar avea nici un efect! Eu, dvs, multi dintre noi, ne-am jena, ne-am codi, am da din colt in colt, ne-am face de ras! Marinaru’ e de neimpresionat, el n-are nici o greata, nici o strabatere, il doare-n cot de tot si de toate! Merge tavalug inainte, priveste senin in ochii nostrii cautandu-ne calcaiul lui ahile in care sa mai arunce o minciuna, loveste cu vorba, cu minciuna, cu insulta, linge unde a scuipat, scuipa unde a pupat, inperturbabil, superb in demnitatea lui de limax. Nu exista decat un tratament (cu exceptia celui psihiatric) la indemana noastra, a tuturor celor care ne-am pastrat un strop de bun simt si demnitate: sa mergem la vot, sa punem stampila pe “DA”, si sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne mai pedepseasca!

  39. mi-ar placea sa faceti un mixaj din toate contradictiile astea si sa-l dati pe post in fiecare zi, la ore de varf.

  40. Victore,
    Referitor la la clipul tau care invita la a se prezenta lumea la referndum.

    Uite de ce cred eu

    De ce trebuiesc sa se prezinte la vot cei care ii sustin pe Basescu sau sunt impotirva suspendarii lui?

    1.In primul si in primul rand sa dovedesca si sa arate tuturor ca nu sunt LASI.
    2.Sa dea o PALMA USTURATORE USL-ului pt modul la limita legii in care au facut Suspendarea.
    3.Sa atraga atentia USL-ului spunind raspicat ‘Suntem multi care nu va agreem, asa ca nu ne ignorati cum au facut-o PDL’. Lipsa de la vot nu inseamna nimic. Un vot NU inseamna ca sunt importiva USL.
    4.In cazul nevalidarii votului, sa nu dea ocazie USL-ului sa-i ceara demisia ulterioara, sau chiar sa-l forteze sa demisioneze pe Basescu, pentru o lipsa covarsitoare de sustinere si totala neincredere in el a Romanilor.
    5.Ca Romania sa nu devina iar Bataia de Joc a Europei ,cu un presedinte care are 100 de mii de voturi pentru si 8 milioane impotriva si tot ramane presedinte.
    6.Sa-si utilizeze dreptul ‘De a vota’, drept castigat cu sange in 89.
    7.Sa foloseasca votul ca o REFULARE. Cad pun stamipla de votat sa-si refuleze toate supararile acumulate iar de a doua zi sa inceapa o noua pagina a vietii.
    8.Sa arate ca intradevar Basescu este sprijinit.

  41. Unul dintre motivele pentru care îi e frică să apară la Antena3.
    Mulţumim că ne mai aduceţi aminte de unele lucruri, poate or mai reuşi câte unii să deschidă ochii. Le-au spălat ăştia minţile.
    Aş vrea să fiu la fel de optimistă ca dl Dragnea, dar nu pot. Pragul ăla este absolut aberant, iar românii dorm. Ori sunt masochişti, ori ignoranţi, ori manipulaţi.

  42. Pierzand la referendum ,sant curios cum va fi trimis acasa tataie.Il vor vana prin palat trupele antitero ,jandarmii,’boborul’ ?Va iesi la tv smiorcaindu-se (vezi draga Stolo).Va fi circ total.Daca nu pierde va fi de asemenea circ.

  43. @ July Tazau
    Ai dreptate July, suntem ca o turma de oi naucite.
    Dar cateodata in aceste oi da strechea si atunci fac prapad in jurul lor.
    Asa sper sa faca si poporul asta vegetal in ziua de 29 iulie, sa faca prapad de DA-uri in urnele cu voturi! Sa fie un potop de DA care sa-l scoata definitiv din viata politica pe acest securist care acum urla ca se incalca democratia. E culmea nesimtirii ca tocmai el sa vorbeasca despre democratie!!

  44. Eu unul credeam ca Blaga e demn,dar e doar jalnic.
    Sa ataci un barbat jignind-ui sotia e jalnic
    Apropos ,sotia domnului Blaga e mandra de sotul sau?
    Acest subiect chiar trebuie abordat de ziaristi.
    Luni se transeaza cum va proceda PDL la referendum,va sta in banca aparand bravul presedinte ori va merge la vot.
    Apropos sa transmita cineva domnului Toader care e diferenta intre MOTIUNE si REFERENDUM sa nu fie incurcate semnele

  45. Incerc sa-mi explic cum de sunt atatia care inca il/ii sustin inca, cum de oameni pe care ii apreciam drept “mobilati” posteaza in nestire link-uri cu dovada plagiatului lui Ponta. Nu sunt din categoria ultrasilor basisti, nu-s membri de partid, n-au functii in politica, sunt oameni ok, de ce-or face-o atunci??? Poate ca dorinta oamenilor de a fi altfel, impotriva curentului, cool, hipster, naiba stie… dar chestia asta chiar se intampla, si nu la un nivel de nisa. Sunt multi care gandesc asa, sunt multi care, gratuit si benevol isi dau votul pentru mizerie facand abstractie intr-un mod inexplicabil de mizeria insasi. Niste priteni cu functii importante in niste multi nationale discutatau despre “antenele lui Voiculescu care le prostesc parintii” si despre nenorocirea provocata in UE de catre USL. Nu sunt deloc optimista cu privire la acest referendum, si nu ma gandesc la cvorum ci la numarul de Da-uri. Sigur ca ma oftic, dar poate ca-l meritam, poate numai pe el il meritam.

  46. @florin
    Da, asta simt si eu, asta simt multi. Badea e unul dintre ei, dupa cum am vazut. E prima data in douaj de ani cand e pe baza de ura. De aia din rarunchi, aproape de paroxism. Mai avem de suportat inca o saptamana de porcarii, dupa care ne vom edifica daca suntem un popor sau o gloata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.