Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Curg lacrimi pe chiloții Blondei Supreme

Curg lacrimi pe chiloții Blondei Supreme

Deși nu m-ati văzut/auzit/citit vreodată dezbătând amantlâcurile și, în general, viața personală a nimănui, întrebarea pe care i-a pus-o moderatorul Radu Rădulescu (pe care nu-l știam, dar nimeni nu-i perfect) la TVR Elenei Udrea – “sunteți iubita președintelui?” – e perfect întemeiată, încărcată de interes public. Am mari rezerve cu privire la dispunerea ei temporală în construcția emisiunii, dar, cum îmi repugnă să-mi dea lumea lecții de meserie, mă abțin și eu s-o fac.

Valabilitatea întrebării nu rezidă numai în contextul campaniei electorale în urma la care participă cu elan Blonda Supremă. Toți indignații de profesie, care altfel știu și colportează cu plăcere orgasmică bârfa veche de când cu lupii albi, o ard în efuziuni cu viață privată și confidențialitate, dar, spre exemplu, nu se sfiesc să publice/comenteze stenograme cu amante/amanți, ba chiar să dea titluri ghidușe pe tema copulării. Aceiași feciorelnici de trei parale, care înjură de fațadă toate combinațiile urâte din politică, se fac că nu pricep că e extrem de grav dacă un politician de vârf își promovează amanta în structura statului (dincolo de faptul că, fix în România, un director de agenție guvernamentală a fost arestat, la cererea DNA, pentru că ar fi primit favoruri sexuale în schimbul unei funcții mai înalte pentru metresă). Nu în ultimul rând, însăși femeia căinată de bocitoarele de pripas a avut grijă să întrețină complice, de-a lungul devenirii publice și politice, zisul mister. Iar când a întrebat-o ghiduș Dan Diaconescu același lucru și servea cauzei pentru care trăgea, pe lângă faptul că n-a mai sărit nimeni de cur, n-a fost absolut deloc deranjată. La fel, în interviul acordat Academiei Cațavencu.

Evident că, abilă cum e, femeia a evitat să răspundă la întrebare (cine altcineva ar fi făcut-o?) și a încercat să se dea – a câta oară? – victima misoginismului. Și că, atât timp cât îi va folosi, va continua s-o ardă Evita Peron. Dar fix atât…

P.S. În clasicul stil delirant băsist, cea atacată e Monica Ghiurco, participantă la plimbarea antibăsistă a Antenei 3, care NU a pus “infama” întrebare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

25 thoughts on “Curg lacrimi pe chiloții Blondei Supreme

  1. Cu scuzele pentru limbaj dar Base a fost doar inca o p— pe drumul spre marire a parasutei care crede ca va ajunge presedinte.

  2. Nu sunt tolerant deloc, mă enervează să fiu tolerant, mai ales cu Udrea. Nu sunt de acord cu prostia cum că Udrea a ajuns altfel decat pe cur în lumina reflectoarelor. Nu e o zână, dar pentru Băsescu e zâna din Serai. Numai cei curaţi, cu adevărat curaţi pentru că se spală zilnic pe creier vor dovezi palpabile, altfel ei votează Udrea ceea ce le şi doresc.
    Curvele nu sunt femei, deci nu au cum să fie discreditate şi nici virgine. De unde ştiu, am fost acolo când s-a produs copulaţia, la Cotroceni. Există filmarea când Udrea s-a filmat cu Băsescu şi sper că va fi oferită media în campanie, să se amuze şi promotorii feminismului de pe planetă. Am un mesaj în ajun de alegeri pentru Udrea din partea tuturor femeilor din România. E din ciclu, Udrea, ia de la Băsescu!

  3. Cred că i se dă prea multă importanţă cucoanei, ea mai mult enervează decât contează în această campanie. La banii şi la anii ei i se potrivea cel mai bine plaja din Caraibe.

    Totuşi ar putea avea viitor în politică, dacă intră în PSD, alături de Monica.

    Referitor la “subiect”, nu cred că va recunoaşte, mai ales că Traian dă dovezi de slăbiciune fizică. Îşi ţine stânga cu dreapta, ce naiba, în curând va avea nevoie şi de pampersi. N-o văd schimbând…

  4. Acuma,dacă s-a riscat și i-a pus-o,întrebarea,doamne ajută!
    Cred ca are dreptate Constantin,numai amanta rea de muscă nu-i mai trebuie lui Nasolu.Si apoi,incepe sa fie cam purisancă,s-a cam trecut,asta e soarta fetelor!Iar,de intrat ,să nu cumva să intre mai degrabă la bulău alături de Monica.
    Dacă doamna in temă,nu pare să fi făcut eforturi monumentale de a iesi de sub vraja lui Cocoș,nu cred se va utiliza prea mult nici atunci cînd isi va simti stăpînul ramolit.Asta imi aduce aminte de Stapînul din Groapa lui Eugen Barbu.

  5. acu’ n-o sa ne apucam sa comentam, in cor, palmaresul sexual al doamnei. din care, oricum, nu facem parte. asa ca haideti sa nu ne comportam ca babele pe sant. alta-i ideea articolului

  6. Cu toată experiența unei persoane care a trăit în România în ultimii 10 ani, n-aș fi crezut că târâtura își va permite să-și facă reclamă în campanie FIX pe domeniul care a propulsat-o în politică…

    Găbița Udrea ne spune de pe stâlpii Electrica și nu numai ce bună-bună și ce frumoasă e ea. E halucinant, dar nu mai halucinant decât faptul că o asemenea persoană candidează la președinția unei țări, fie ea și a României…

    E minunat, așa cum minunate sunt multe lucruri în ultimul timp în această țărișoară.

    P.S. Am redescoperit plăcerea unui film difuzat la televizor. Și e așa de bine!
    😐

  7. Este o oră înaintată, poate nu am prins noi poanta, dar nu era vorba despre chiloţii doamnei? Că despre favoruri sexuale în sens penal nu putem vorbi, el nu spune, ea nu recunoaşte, dovezi nu sunt, nexam problemă.

  8. Pacat ca nu au intrebat-o si de “admiratoarea doamnei Udrea”, cea care a intervenit in emisiune la Turcescu. Ma mir ca nu se insista in massmedia cu inregistrarea aceea care o desfiinteaza cu totul pe parvenita “om corect,care nu minte”(Basescu dixit) :)).
    Inca mai este multa lume care a uitat faza sau nu o stie deloc.

  9. Incerc sa gasesc un subiect din activitatea profesionala sau sociala,de familie a dnei ministru,care sa ma scoata din zona futilului.Dar,nu si-a bazat imaginea publica pe asa ceva.Blonda de la Goldenblitz,campioana la absorbit,parasuta,genti,papuci,Nana,bani,Cocos,călărit cai si biciclete,astea imi vin in minte.Nici un proiect social in comunitatea unde traieste? sau unde e aleasa,nimic de familie,activitate profesionala,canci!Na,că iar sunt misogin si porc,bineînteles.Nu apreciem femeile independente,asta e!

  10. Stimate domnii si doamne, nu ar fi nicio belea daca TB o f… pe Gabi in timpul lor liber. Kraft durch freude, nicht war?
    Alta este beleaua: faptul ca individa se foloseste de relatia ..speciala cu Base ca trambulina politica.
    Si Carol al 2 lea a avut-o pe duduia si vai de mama ei de tara a fost cu acest cuplu mirific la putere, asa ca nu ar fi prima oara. Dar , totusi, este idiot sa perseveram.
    Numai nebunii fac de mai multe ori acelasi lucru si asteapta rezultate diferite.
    Oricum, de apreciat ca a avut cineva curajul s-o intrebe, ca de prijonit sa nu se rajghine clar o prijoneste….

  11. Hm!…ce făcea Udrea în numeroasele-i vizite la Cotroceni? Nimic suspect, ce vă imaginați?!
    -a) lua notițe de la învățător/protector despre mersul politicii (rolul și importanța bilețelelor roz, roz somon, roz bombon, roz prăfuit, roz piersică, etc, etc.)
    -b) făceau împreună analiza literară a Levantului lui Cărtărescu; cu siguranță au fost impresionați, emoționați, și-au căzut pe gânduri citind versurile „nimănui ea nu-i dă floarea junii sale feciorii/ Și se face maică blândă într-un schit de pe pustii” –… hm, ce-i asta, oare ce-a vrut să spună autorul?…
    🙂

  12. Eu nu as fi intrebat-o de relatia cu basescu ,totu-i clar ,eu as fi intrebat-o daca este “acoperita” sau “descoperita” si daca are incredere in superiorii ei sub pulpana carora si-a desfasurat activitatile specifice si daca-r proteja-o cand va fi luata la intrebari despre milioanele de euro agonisite ….. fara a practica o profesie ,fara mosteniri ,fara activitati economice Cum nu citeste ,nu invata ,nu stie (aici a mai dat o dovada de neinvatat cu capul) a trebuit sa primeasca explicatii in direct de la d-na Monica,mai ce presedinta vrea sa fie ,confunda Romania cu mosia Nana ca si Iohanis cu Sibiul Ma intreb de ce nu le este rusine unora sa-si puna palarie f.f. mare pe un cap f.f. mic?
    Dreptate a avut d-nul Rus cand spunea ca daca-i pui pe toti candidatii la presedentie pe o parte si pe Ponta singur ,ii bate la fizica chimie ,matemateca ,IT ,drept etc,etc

    Pazea udreo ,cu inteligenta speculativa te asemeni cu basescu si milion in suta infunzi puscaria alaturi de mafiotul basescu .Ai luat prea mult si ai dat numai rautati ,nici D-zeu nu mai ingaduie si nici dracu nu te mai ajuta .

  13. tare tipul, pune întrebarea și apoi revine zâmbind și făcând pe fraieru. cred că-l zboară băieții din tevere…

  14. Elena Lupescu!
    Elena Ceausescu!
    Elena Udrea!
    Oare ce au in comun aceste trei personaje?

  15. 1. Daca s-ar cunoaste amanunte concrete (data, loc, etc) despre copularile lui Base cu Nutzi, ar fi iesit in presa pana acum?
    2. Ar fi publicat cineva asa ceva?

    Se poate cu “da sau nu”? 🙂

  16. Amanunte au existat cu vizitele din toiul noptii la palatul Cotroceni ale blondei… S-a si dezbatut subiectul si-n dunga lipsesc doar stenogramele cu “ahh” si “uhh” dar vorba americanului de rand “never say never” 🙂 Plus ca hai sa fim indulgenti cu asemenea fapte alti mai “culti in cap” si la care ne uitam cu invidie ne-au luat-o inainte (Monica Lewinsky) …

  17. Daca plecam de la ipoteza, absurda evident, ca intre cei doi “mari” politicieni nu exista decit relatii pur politice, cum se face ca in TOATE afacerile basesciene totdeauna apare numele madamei, unicul politician pe care Base il adora neconditionat este acceasi madama, cind toata lumea stie ca tatucul suprem a calcat pe toti in picioare dupa ce s-a folosit de ei, inclusiv pe Macovei?!
    In schimb trebuie sa spun ca am savurat momentul cind Ghiurco ii pune o intrebare si Udrea pare total venita de pe alta planeta, mai mult cere lamuriri si in final spune o timpenie. In plus desticulatia minusitelor cucoanei este fabuloasa atunci cind incepe sa toarne platitudini, vesnic mesteca ceva.

  18. din pacate viata tuturor este influentata de preferintele sexuale ale celor care ajung in functii publice de conducere prin alegeri sau mostenind pozitia.toata istoria omenirii este de fapt o lunga poveste despre viata sexuala a celor puternici,puterea fiind de fapt cel mai puternic afrodiziac.singura problema este legata de calitatea “muzei”si a pygmalionului.ca de unde nu-i…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.