Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cumetria mititeilor cu şampania trezită

Cumetria mititeilor cu şampania trezită

Am comentat prezenţa lui Băsescu la botezul princiar şi implicarea lui spirituală în povestea aia greţoasă doar fiindcă m-a întrebat Gâdea şi n-am no comment-uri de primadonă la mine. Altfel, faptul în sine nu mă indignează pentru că n-are ce şi de ce. Dincolo de dorinţa lui de a i-o trage golăneşte Regelui Mihai (personalitate politică a istoriei moderne, orice s-ar spune, indiferent de controversele Casei Regale) prin legitimarea unui cuplu de impostori scăpătaţi care şi-a făcut rost de un copil ca să reintre-n atenţia tabloidelor, Providenţialul era exact în mediul lui.

Reformatorul statului detestă orice vieţuitoare care a citit mai mult decât şeptarii din full (începând cu intelectualii sinecurişti care-l zeifică strict din considerente meschin-comerciale) şi se simte infinit mai bine la OTV, în mijlocul unei adunături pestriţe (Talpeş, Botezatu, Minodora Ilie, Prigoană şi toată menajeria). Orizontul familiei prezidenţiale nu trece de piscul Bercea Mondialu. Asta-i lumea lui, e păcat să ne străduim să-l scoatem din ea!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

86 thoughts on “Cumetria mititeilor cu şampania trezită

  1. ce au cautat acolo (la botez) reprezentantii veteranilor ???? au incercat sa-l induplece pe marinar sa nu le taie cu 15% pensiile ??? nu l-am vazut pe Oprea, Ontanu, Berceanu, Bercea mondialu’ ??? rusine Dinu Patriciu!

  2. Nu cred ca si-ar propune cineva sa-l scoata pe Basescu din “lumea lui” de tot cacatul, dar sunt ferm convins ca ar trebui sa fie oprit din a-si intinde infectia fetida peste “lumile” cu care este incompatibil.

  3. @shogunu’ :

    atunci mergem incet! rezultatul este cam acelasi!
    cresc un copil pe care ma gandesc de pe acum sa-l setez pentru “plecare”…
    pentru ca este foarte mic, normal, o sa mearga foarte incet! dar sigur!

  4. eh, da’ marele fel în care a descins cocotica ministră la sindrofie, ai remarcat =))

  5. Am mare ‘lipsus’ in cultura mea nationala! Presupun ca nu parintii pruncului ‘princiar’ l-au imbracat pe micutul ‘print’in straie din Maramures cu un clop in miniatura ci o fi fost ideea geniala a nasului, sa-l ‘constienteze’ pe copil inca din fasa ca se asteapta de la el sa fie un bun roman.Personal cred ca lui Basescu ii statea mai bine clopul in miniatura, pentru ca el este un ‘roman’ doar in miniatura si in nici un caz nu se apropie de sintagma “bun roman” bun.

  6. Sefu’ statului ori habar nu are ca adresarea catre cei cu “sange albastru” este cu “alteta”, ori adresarea cu “sarut mana printesa ” la plecarea de la biserica este facuta exact ptr a le arata ca nu le recunoaste titlul si ca le-a facut asa un hatar ptr ca el e cine e si face ce vrea …oricum nu prea am vazut case regale “grele” din Europa la botez, semn ca nu prea ii recunoaste nimeni.
    Si mai vreau sa stiu unde s-a nascut “printul” – sa vad foaia de externare a nou nascutului, testul adn, si mai ales daca nu cumva cea care a nascut copilul a fost dupa cum se mai zice “mama surogat”.

  7. Ciocoii vechi si noi. Toata curtea cotroceni prezenta, fite si “printese” ,toalete jalnice , parodie sau circ adevarat intr- o lumea care se crede ” bine “. Apropo cat le- a iesit la botez?
    Vai de tarisoara noastra. Apropo Basescu unde se scarpina ca par in capp ne are ?

  8. REGELE MIHAI INSEAMNA ISTORIE ADEVARATA.Cat despre Paul si Base………..cine se aseamana se aduna.

  9. Spectacolul e lumea lor!Niste panarame!Dar oare romanul a inteles ceva?Soarta noastra e parepecetluita!Noi suntem poporul care l-a confirmat apoi l-am ales pe satrap

  10. Onoarea facuta presedintelui traian basescu de a deveni parintele spiritual al micutului Carol Ferdinand l-a costat cam mult pe dumnealui. Domnia sa a asudat cu pruncul in brate, nu numai pentru ca acesta isi facuse intrarea in randurile crestinilor ortodocsi cam zgomotos, urland ca din gura de sarpe, ci si pentru ca presedintele fiind sleit din puteri din cauza bubuielilor pe care le incaseaza in ultima vreme din partea poporului suveran nu era in stare sa tina pruncul in brate si a fost nevoie de ajutorul lui Ioana si Eba, fortoasele politicii, si ale evaziunii fiscale!

  11. eu nu-mi botez copilul.il voi lasa sa isi aleaga singur religia[daca va dori sa isi aleaga una] cand va fi indeajuns de matur incat sa inteleaga filosofia si preceptele fiecarui cult

  12. marinelu preferă manelele şi pe cei bogaţi aşa că slabe şanse să se apropie de naţiune; nu are cum fiindcă doar poporul îl ofertează doar de 2 ori în viaţă, or bogaţii acestui veac îi aduc reciprocităţi poate zilnice; astfel doar nu i fraier să se ducă spre legături naţionale ci spre ombilicale de co)interese personale, că doar de aia a venit cu acel îndemn bastard „să trăiţi bine” fiindcă nu l înteresa decât să ajungă preşedinte şi să şi pună ticăloşii la treabă… ăsta cu ticăloşii lui sunt precum un coşmar peste ţară;
    faptul că botează pruncu unor impostori arată în fapt cum lipsa de caracter nu poate să fie înlocuită cu nimic fiindcă atâta vreme cât ipochimenu marinelit nu o are din născare situaţia îi este irevocabil josnică…
    cum să pese de români unui oarecare marinel dospit ca mulţi alţii la sânu iliesciot şi de ce să i pese de români atâta vreme cât românii îl suportă şi stau pitulaţi lamentându se din cauza crizei şi de când ajunge un marinel să aibe lacrimi pentru greutăţile naţiunii?
    io cred că pe copil l a anesteziat duhoarea de tărie a marinelului, că prea uneori stătea cuminte şi alteori se trezea din suflarea acră şi ţipa…
    oare cum se simt portocalii de jos, fiindcă ălora de sus li s au dat prerogative aşa cum vrea unul dintre cei mai cenTurişti traseişti timiş ioan care se zce că vrea şefia pedeleilor hunedoreni?
    Oricum în imaginile inegalităţii luptei dintre jandarmi şi pensionari s a văzut cum unul dintre jandarmi ave o ţigară în gură şi a renunţat la ea atunci când numărul pensionarilor care se mişcau contrar liniştii şi ordinii tiranului + poza cu zero lei; oricum marinelu nu are să primească de la bozgori o medalie pentru că pot avea manuale pe limba lor fără de ţară fiindcă centuriştii udemerei sunt la fel de păsători pentru ăsta cum este el pentru ţară adică li se rupe de el şi lui i se rupe de ţară…

  13. @Victor Ciutacu: “…în mijlocul unei adunături pestriţe (Talpeş, Botezatu, Minodora Ilie, Prigoană şi toată menajeria)”
    Adunatura aia era mai pestrita de-atat: din partea nasului (cred), a mai participat si coafatul ala de Macovei de la ANI si deontoloaga Dragotescu (“reputata jurnalista” -dupa cum a prezentat-o reporterul OTV).

  14. Zau daca Basescu nu-i penibil ca se asociaza cu niste “impostori scapatati”; dar daca ma gandesc bine, de ce n-ar face-o din moment ce acestia au devenit pupincuristii lui.Auzi domnule, ca gestul de a crestina “primul print mostenitor al Romaniei” este considerat “un gest istoric”.
    Dar am curiozitatea si ce ‘mosteneste’ acest print?

  15. Cum dracu sa lasi SATANA sa iti boteze copilul bai nene? Ptiu drace…

  16. am vazut-o aseara pe maria basescu la otv!a vorbit foarte frumos!se vede ca a facut scoala la Princetown!

  17. Şi ce-are dom’ne? Ce, mata nu ştii că şi dupe şampanie d-aia se râgâie bine? Şi are avantaju’ că-i şi mai scumpă, că jmecherii nu-şi permite ceva eftin, şi te îmbată şi mai tare, ca să fie chefu’ mai reuşit.

  18. D-le Ciutacu, m-am tavalit de ras reascultand fragmentul de la emisiunea Sinteza zilei in care ati comentat botezul pruncului Carol Ferdinand. Intrucat deobicei “vizualizez” ceva, bineinteles virtual, ce ma distreaza,mi-a aparut perechea ‘princiara’ impingand caruciorul pe Alea Eminescu in Parcul Cismigiu (daca nu ma insel!), si Bercea Mondialu’ cu alaiul de portocalii-manelisti.Veselie, voie buna; Bercea Mondialu a scos din buzunar un superb sireag de margele si i-a pus in jurul gatului principesei rostind:Sarut mana cumatra!Privind reactia principesei prefer sa o tin secret.

  19. Apropo de regele Mihai : De ce numai domnia sa a fost invitat la festivitatea rusa? N-am auzit sa se comenteze asta.

  20. Final previzibil

    Băsescu însoţit de latifundiara miss Cocoşata, în timp ce se îdreaptă spre sala de şedinţă cu reprezentanţii arcului guvernamental, este întâmpinat de figura înspăimântată a Micuţului :
    – Şefu au venit moldovenii să vă „suspende” !
    – Cum? Fără aprobarea Curţii ?
    – Ba sunt în curte ( a Parlamentului) unde au montat o cumpănă de puţ, funcţională, cu gâtelniţă reglabilă la un cap şi cu o listă a minciunilor (nerealizărilor) dv. la celălalt.
    – Sunt pierdut micuţule ! Ce se mai poate face ?
    – Îi fentăm Şefu…
    – Cum ?
    – Schimbând capetele cumpenei …
    – Vai mie, nenorocituleeeee !!! Adio Marko ! O prea adio camarazi ! La revedere Nuţico !

  21. Toate,perioadele istorice si-au avut lacheii lor, oare noi de ce trebuie sa avem scursorile noastre ? Domnule Ciutacu, va admir istetimea mintii,dar tare as vrea sa-i mai raspundeti si lui Radu Moraru,pentru faptul ca foloseste la inceperea emisiunii semnalul sonor al “Europei Libere ” ,dar ATIT. El este “liber in ginduri si simtiri ” sau este aservit camarilei…..atunci cind se leaga de cei ce vor sa ne arate relele din tara, nu sa cinte ,osanale.

  22. Judecand dupa felul in care “ridica mingea la fileu” domnul care te-a starnit sa comentezi ar trebui sa se numeasca Gade….. “a”-ul devine inutil si(aproape) derutant!

  23. era bine daca mai traia si zizi lambrino sa-si vada stranepotul halal oameni!

  24. Apropo stiati ca base a intrat in rindul masonilor? De fapt majoritatea celor aflati in aparatul guvernamental fac parte din masonerie o organizatie odioasa!

  25. Domnu Ciutacu,cica si mascariciu de Huidu ar fi mason uitati-va pe youtube.

  26. nea citacu ,as dori sa stiu si eu cine e “altetea sa” incultul care a zis ca o sa cante Dan Bursuc,cand se intalnesc fini cu nasi si etc,etc … ?
    cum sa cante ma nene Dan Bursuc ?
    Dan Bursuc este producator/patron …. 😀
    deci daca astfel de persoane vorbesc asa ceva,atunci de ce ar trebui sai ii asculte romania ,cand vorbesc de “chior” – Basescu sau de alti “prea mariti inculti” ?

  27. @globber: eu sunt incultul. iar Bursuc canta la VIP-uri 🙂

  28. Asta sa fie nenorocirea cea mare la ora actuala ca Victor Ciutacu a confundat meseria unui detinator de ghiuluri pe degete si neplatitor de taxe la stat? Se stie o vorba din batrini:tara arde si baba se piaptana!

  29. nu e asta nenorocirea,eu credeam ca a zis asta vreun sustinator de a lu` don chioru` (base)
    pentru ca din cate imi aduc eu aminte ,nenea nicolae guta are o melodie scoasa in timpul campanie electorale despre basescu —
    asa ca imi cer scuze domnului ciutacu si vreau sa il asigur eu ca afonul de dan bursuc nu are voce sa cante nici la el in casa (pt k i se sparg termopanele)
    deci cu respect fata de domnul citacu si fata de ce incearca el sa faca(demascarea hotiei din guvernul romanie si din spatele lu chioru`) inca odata imi cer scuze 😀 si spor la demascarea hotilor din politica

  30. Poate am fost cam dur cu acea vorba din batrini,dar am crezut ca esti un sustinator al matrozului chior.Eu nu mai pot sa-i suport pe nenorocitii aia care inca il mai albesc in partea dorsala pe Primul Betiv al tarii.Imi este mila de tara asta ca a ajuns pe mana unor javre jegoase.Pe Romania numai dumnezeu o mai poate scoate din mocirla in care sa inpotmolit.Viitorul nostru este din ce in ce mai intunecat.

  31. cu tot respecu am si io 2 adaugari ..
    1. mihai nu mai e rege ca a demisionat/abdicat ( idiferent in ce conditii ) & nu are nici un regat . in aceeasi situatie se afla ,,regele ” cioaba si ,,imparatu ” iulian . pressa lu peste prajit insa zice altceva ( adica ii face regi sau imp[arati . spre ca ua fost platiti bine ca daca aui spus-o gratis insemana ca sunt niste handicapati )
    2.principii sau printii…principii au principat ( indiferent de organizarea politica , gen liechtenstine ) . printii sunt cei ce mostenesc tronu a ceva regat .
    domnu mihai e doar un hohentoler iar celalat cel mult la fel . nu sunt nici un prinipe si rege . in puii mei cu presa asta de 2 lei. pe base in loc de dictator il fac presedinte , pe ala print , in romania ni se spune ca e democratie ( !!!!!!??????? ..probabil nu stiu ce e aia si cu ce se mananca ) …etc.
    ps: am postat si eu cei 2 bani ai mei din cauza ca is satul de asa-zisii regi , printi ….din presa .

  32. Cum frate a putut poporul asta sa puna a doua oara in fruntea tarii un piroman(38 de nave franceze incendiate voit de chior),un betiv ordinar,un traficant de arme si mincinos fara scrupule?Este ca ne meritam soarta sau ce?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.