Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cumetria mititeilor cu şampania trezită

Cumetria mititeilor cu şampania trezită

Am comentat prezenţa lui Băsescu la botezul princiar şi implicarea lui spirituală în povestea aia greţoasă doar fiindcă m-a întrebat Gâdea şi n-am no comment-uri de primadonă la mine. Altfel, faptul în sine nu mă indignează pentru că n-are ce şi de ce. Dincolo de dorinţa lui de a i-o trage golăneşte Regelui Mihai (personalitate politică a istoriei moderne, orice s-ar spune, indiferent de controversele Casei Regale) prin legitimarea unui cuplu de impostori scăpătaţi care şi-a făcut rost de un copil ca să reintre-n atenţia tabloidelor, Providenţialul era exact în mediul lui.

Reformatorul statului detestă orice vieţuitoare care a citit mai mult decât şeptarii din full (începând cu intelectualii sinecurişti care-l zeifică strict din considerente meschin-comerciale) şi se simte infinit mai bine la OTV, în mijlocul unei adunături pestriţe (Talpeş, Botezatu, Minodora Ilie, Prigoană şi toată menajeria). Orizontul familiei prezidenţiale nu trece de piscul Bercea Mondialu. Asta-i lumea lui, e păcat să ne străduim să-l scoatem din ea!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

86 thoughts on “Cumetria mititeilor cu şampania trezită

  1. Daca n-ar fi fost gretos (momentul in sine de la cap coada) ar fi fost chiar amuzant sa-l vezi pe copilul ala care a urlat cat a stat in brate la chior de zici ca-l prinsese satana! 🙂

  2. basescu a spus la iesirea din biserica: mi-am facut datoria. bine k si-o face….mi-e sila

  3. Io am vrut sa-ti zic de asera ca intr-o trilogie clasica printesa era Leia nu Lia, iar alesu’ era Han Solo nu Paul si nu era print!
    Iar la sepepisti le zicea, cica, cavaleri! Jedi!
    Oameni rai, bre! Deformati istoria! 🙂
    Banzai!

  4. Nasol de copil ca a fost crestinat de unul ca Basescu. Despre preocuparile lui in aceasta perioada pot sa spun doar: tara arde si basescu se scarpina pe chelie band la sindrofii.

  5. Domnule Ciutacu,
    m-ati dezamagit profund. Intotdeauna v-am admirat pentru reactiile Dvs., de tip racheta supersonica, la aflarea si transmiterea a tot ceea ce este “novel” in tara aceasta. Pai, se poate sa nu fi citit despre decretul prezidential prin care Principesa Lia si Principele Paul sunt legitimati cu aceste ranguri ; Titlul Regelui Mihai nu s-a dat de presedinte, deci nu conteaza.Traiasca
    atotputernicul presidente. Si pentru ca puterea lui este nelimitata asteptam cu nerabdare sa semneze decretul prezidential prin care dumnealui se autodesfiinteaza ca presedinte. Ha! Ha!

  6. De ras/plans a ajuns tarisoara.
    Marlanu cu familia, print, printesa (a Ardealului ?)scapatati si veniti pe aici la smanglit; paparuda aia urmarita prin niste tari pentru inselaciune. Bastardu nerecunoscut; sila, boratura, voma, greata, infamie, besini incuscrite cu infractori, tara de doi bani… Nu se va mai face bine.
    Mi-e urat si sa mai comentez!

  7. haha ! tare! ‘cu damigeana in tramvai’. : ))) te pricepi la “vorbe grele”…

    Le zici bine, insa, daca imi permiti uncomentariu mai direct: la fel ca si conu Badea, esti cam lipsit de ideal. Zici sa-i dam jos pe astia, insa ce punem in loc??? Buna intrebare. D-aia intreb, just curious: tu ce parere ai de Re-instaurarea Monarhiei parlamentare? Nu de alta, stiu ca romanul e (pardon) hotz, insa macar sa-shi scuipe in san inainte sa fure atunci cand se gandeste ca in fruntea statului /justitiei / etc. este un ‘uns’ al lui Dumnezeu. : ))

  8. Am inteles ca si Maria Basescu a fost la OTV, n-am vazut dar imi imaginez ce a fost! O mai fi primit ceva bijuterii de la tigani?

  9. Pâine şi circ! Dar cum e criză… avem doar circ! Ce-mi place când sunt terfelite toate lucrurile pe care le atingem noi ca naţie… şi ăştia ca politicieni sau ce pisici sunt… nici botezul nu mai e un eveniment pur … nici viitorul nu mai e cum era odată… Mie, una, mi-e silă… Romania has left the building!

  10. Regele Mihai cred ca regreta zilele multe pe care i le-a dat Dumnezeu!

    Cei doi sunt niste impostori care se preteaza la a aduce pe lume un copil stigmatizat inainte de a se naste. Mie mi se pare o mostra de egoism impins pana la cinism.

    Printul scapatat nu este cel care se dorea prezidentiabil?????

  11. @I.I.
    Nene matale crezi ca pe Rege il afecteaza cu ceva ca nu-i recunoscut prin decret prezidential?!?!
    Io cred ca-l doare fix in curul ala regesc! El e recunoscut de ISTORIE! Asta n-o poate sterge nime’!
    Nici parlamentul Japoniei (ca ei n-au presidentie) n-a dat vreodata vreun edict ca sa-l recunoasca oficial pe mikado!
    Da’ tot japonezu’ striga BANZAI cind se pomeneste de el!
    Banzai! zic si io

  12. nu stiu daca mie imi raspundeai legat de relatia de rudenie, insa, asa veri…. mai rar!

    ce misto le-ar fi stat daca plecau amandoi in campanie electorala, cu sticla (cu fund gros!) jburand printre simpatizanti…..

    Caragiale s-a nascut in vremuri mult mai putin interesante!

  13. Imagini de la petrecere in exclusivitate aici,cu printi, principese, rege,zeu,infractori,tot tacamul intr-o borala de tara

  14. erata: “jburand” trebuie perceput ca: zburand.

    pot sa ma propun “virtual sef de campanie electorala” pentru stimabili….. nu i-as compromite!

  15. Ai zis bine prima data . Tatal lui Paul , Mircea , e frate vitreg cu regele (au acelasi tata) . Deci Paul ar fi un fel de var vitreg cu printesa Margareta si , prin alianta , cu “prezidentiabilul” .

  16. unde dracu este societatea civila?cu partidele m-am lamurit,dar elitele tarii asteia sunt pe “via salaria”?

  17. Pot sa zic si io, preventiv asa, ca in loc de “camasa-n gura lui” a se citi…….
    Cum in gura cui?!?! A lu’ “nashu mare”! Fara numar!!!!!!
    Banzai!

  18. Exista ceva ce atinge golanul (citeste “presedintele Basescu”) si nu e dus in ridicol si mocirla? 🙁

  19. Am ajuns un pseudo-popor bântuit de pseudo-printi,cu pseudo-protipendadă scoasă în evidentă cu ostentatie,cu pseudo-intelectualitate care este în stare,precum un cătel dresat,să lingă mâna stăpânului pentru un os mai mare,făcând-o nu din inertie,ci din nărav si când iau un pumn în bot,pentrucă,nu-i asa,unde dă stăpânul creste,chiar dacă acesta este si el un pseudo.

  20. Afara….ploua,bre! Si io care vroiam sa ies cu bicicleta 🙁
    Banzai!
    Cum unde?!?! Ia pin’aci in Dumbrava sa auz cum rage leu’!
    Banzai!

  21. Sfintul Ioan Botezatorul era mic copil pe linga Base deoarece in viata lui n-a botezat vre-un musulman (deh, pe vremea aia nici nu prea erau). Iar de os domnesc nici nu mai pomenim. Asta e in stare sa-l boteze so pe omul Yeti.

  22. @shogunu’

    mai grav este ca ploua si in casa in care mai rage si leul…. de foame si de frig! nu consuma cauciucurile… bicicleta o sa fie nacesara pentru fugit din tara asta!

  23. O vorbă din popor spunea: ”Sătulul nu crede flămândului”. Ce timpuri idilice!

    Fasciștii ăștia au dus lucrile la extrem.
    Astăzi vedem cum:

    ”Îmbuibatul urăște înfometatul”

    Demonstrația ne-o face neo-sluga TEO care a trecut de la ”Suntem” la ”Sunt” și de la ”măscărici” la ”proscriși”

  24. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Pe cuvantul meu ca sunteti extraordinar!V-a dat Dumnezeu o inteligenta si o limpezime ,de n-am vazut!M-ati uns sufleteste aseara cand ati intervenit cu aceast comentariu!
    La astia ,care ne conduc nu le-a dat nimic(poate diavolul le-a dat ce au!)

    Va doresc SANATATE si o saptamana buna,
    IoanaP

  25. draga victor ,sunt pensinara cu pensia nesimtita de 890 ron.[din moment ce numai pe astea l-e micsoreaza] si scriu de la fiica mea deoarece e de la sine inteles ca unii dintre noi nu posedam asa ceva.la emisiunea ta iti trimiteam mereu s.m.s dar incerc sa imi cer scuze ca nu o voi mai putea face.traiasca premierul basescu.s.m.s e cam scump ptr. d-alde noi,pensionarii.imi permit sa sugerez ptr.em.d-lui gadea.radu tudor.firea.stan,grecu si desigur a ta sa puneti la dispozitie si un telefon cu tarif rezonabil ptr. noi cei care vrem sa fim parte din emisiunile care ne fac viata mai vibranta ,care speram o viata fara boc ,basescu et. comp.va multumesc mult .angela din brasov

  26. @shogunu’
    Prietene, te apreciez pentru ‘perlele’ pe care le produci; ti-a pierit simtul umorului? Recuperiza-ti-l, sa ai farmecul mereu in buzunar la indemana.O zi buna!

  27. Cel mai tare pentru mine din aceasta stire este ca Principesa Lia este cumatra cu Bercea Mondialu, ca pentru mine presedintele cu prima doamna Maria, constituie doar niste elemente de ‘decor’care subliniaza ridicolul ‘botezului princiar’.

  28. comentam si asteptam.2012,alegeri parlamentare si 2014.asta e vorbim postmortem.

  29. Parafrazand vechiul proverb, putem spune ca “ban la ban trage si impostura la impostura”. Printul e “print” prin hotarare judecatoreasca (Tribunalul Teleorman)(de ce de “Romania” si nu de “Vlasia” de exemplu?) si decret prezidential si nu prin hotarare a Casei regale. Ca a nasit printisorul si este cumatrul printului “de Romania” este treaba lui, problema noastra consta in faptul ca este “Nasul” Romaniei. Ales!

  30. Raspundeti-mi la o singura intrebare : cum de dv, domnul Gadea, domnul Mircea Badea, pe care va urmaresc de ani de zile, si in virtutea acestui fapt am dreptul la un raspns, sunteti sau ati fost prieteni si oaspeti ai unei familii ca a lui Silviu Prigoana? Chiar nu v-ati dat seama de “calitatea” lui, a nevestei lui si a copiilor? Pt ca eu, fara sa fiu decat un om de bun simt, mi-am dat seama din prima. Cine ii mai potoleste pe astia 2? Bine ca a lasat-o asta mic mai moale. In afara faptlui ca le lipsesc cu desavarsire studiile de orice fel, au curajul sa-mi lezeze bunul simt si dorinta ca baiatulk meu, neavand posibilitatiile financiare ale lui h. prigoana (ca ala mic am inteles de la bahnmuteanca ca e retardat-cu ani in urma la otv-) sa devina un bun inginer constructor, ptr ca nu pot fi toti oameni de afaceri. Si sper ca el si familia sa sa nu-si mai dea cu parerea in legatura cu invatamantul pt ca sunt sigura ca au ocolit sistemul total. din respect pt emisiunile pe care le moderati ma exprim civilizat, ca altfel ce-ar fii la gura mea….

  31. Imi este sila de Base oricand, oriunde, oricum… Nu mai suport sa aud de el. Santem niste dobitoci sa acceptam un asa conducator.

  32. Există un caz celebru în istoria nazismului, asemănător cu ăsta. În 1938, ministrul german de război, mareşalul Werner von Blomberg, se căsătoreşte cu o tanti mai tânără cu aproape 40 de ani decât el, întâlnită în timpul exerciţiilor de echitaţie pe care obişnuia să le facă. Căsătoria a avut loc la Cancelaria Reichului, într-un cerc extrem de restâns, iar naşul mirilor a fost nimeni altul decât Adolf Hitler. După vreo două săptămâni, s-a “descoperit” că proaspăta doamnă Blomberg este o fostă prostituată. Chiar şi după ce a aflat acest lucru, sexagenarul ministru a refuzat să divorţeze şi a preferat să-şi dea demisia, lăsându-i calea liberă lui Hitler spre funcţia de comandant suprem al armatei. Se pare că, în realitate, totul fusese pus la cale, special pentru acest scop, de Gestapo, care î-o plasase cu perfidie ingenuului mareşal pe fosta prostituată.

    La noi, Fuhrerul acceptă să fie naşul unui copil de care “un cuplu de impostori şi-a făcut rost ca să reintre-n atenţia tabloidelor” (şi, în mod sigur, pentru a se şi făli că a căpătat, în sfârşit, supremaţia asupra ramurii legitime, prin producerea unui moştenitor de sex masculin, pe care Regele Mihai, oricât s-a străduit – cinci fiice!!! -, nu l-a putut produce). O variaţiune pe aceeaşi temă.

    HEIL BĂSE!

  33. Nu numai ca ar fi pacat sa il scoatem pe acest animal politic din lumea sa, ar fi si jignitor la adresa cetatenilor care nu fac parte din aceasta lume sa-l scoatem, pentru ca asta ar insemna ca l-am baga implicit in lumea noastra, a celor care apreciaza fix opusul lui Bercea Mondialu & co. Dar cu toate ca noi nu vrem sa-l scoatem din lumea sa, dansul insista obsesiv sa ne fie si noua presedinte, noi, cei care nu-l vrem, nu-l recunoastem, nu l-am votat si nu-l vom vota niciodata, si nu pentru ca e mai bun altcineva, ci pentru simplul motiv ca un astfel de om nu ar trebui nici macar sa ne faca piata, cum foarte bine a spus Mircea in emisiunea sa, ca ne otraveste, pentru ca pur si simplu nu e suficient de mobilat la mansarda pentru astfel de activitati, la care, trebuie sa recunoastem, iti trebuie putin mai multa minte decat cea necesara ca sa tai din topor salariile si pensiile. Iar el pur si simplu nu are acest “surplus” mental, necesar activitatii de a face piata. De condus o tara ce sa mai vorbim!!!

  34. De ce nu pleacă în lumea aceasta a lui şi nu ne lasă să supravieţuim? Sau poate că aceasta este lumea lui şi nu mai avem noi ce căuta în această ţară. O lume în care 99% sunt manelişti, conform recensământului prezidenţial…Atunci, poate este cazul să ne reorientăm!

  35. @ada: raspund in numele meu, ca Badea si cu Gadea n-au nevoie de purtatori de cuvant. pana sa ajunga parlamentar, cu exceptia exceselor de tip televizionist care l-au facut celebru, Prigoana se comporta ca un om normal.

  36. @VirtualKid
    Nene io n-am prea putut fugi niciodata. Si nici nu prea pricep de ce te sa fugi cind poti mere incet. Iar d’aci nu trebe sa plec io! Ca nu vreu! Altii trebe dati afara!
    Banzai!
    Apropo! nu mai ploua! Ma duc sa vaz ce face leu’!
    @I.I.
    Ba stiu de gluma babule ca alfel nu-ti raspundeam! (babule ii alintu’ de la nene – asta ase numa sa nu te superi!)

  37. Victor, ce spui de faptul ca Elena Udrea vrea sa schimbe numele sarbatorii “Sfintii Imparati Constatin si Elena” in “Sfanta Elena”? Cum unde a spus, pe blogul sau violet..
    Saraca, poate face confuzie cu insula unde a stat Napoleon in perioada 1815-1821…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.