Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cum poate să ajungă Udrea preşedinte

Cum poate să ajungă Udrea preşedinte

Ultraşii s-au isterizat când am spus că, dacă Traian Băsescu va fi sănătos până-n 2014 şi dacă societatea românească va continua să se degradeze, Elena Udrea va fi, probabil, candidatul PD-L la Preşedinţie. Şi că părerea mea e că are şi destule şanse. Evident că, plecând de la antipatia antiportocaliilor faţă de personajul profund detestabil, s-au găsit explicaţii savante pentru spusele mele, dar nu s-a analizat deloc fondul. O să detaliez, cu amendamentul că tot ce-am scris până acum despre ea rămâne valabil şi că suntem ireconciliabili, dar încercând să mă detaşez de antipatia reciprocă, rezumând pe puncte construcţia unei ascensiuni politice.

– Elena Udrea nu e invenţia lui Traian Băsescu, aşa cum pare, ci i-a fost plasată de grupul de interese care l-a făcut preşedinte şi-l trage de sfori. El e doar dependent.

– Personajul Elena Udrea este modelat de mulţi ani de zile. Cine are memorie îşi aminteşte episodul povestit de Sorin Roşca Stănescu (niciodată dezminţit de împricinaţi) în care băieţii de la servicii umblau prin America să-i găsească bibliografie de viitor om politic. Cine n-are memorie găseşte căutând pe google.

– Femeile-s într-o ascensiune politică fulminantă pe plan mondial. Ştiu, românii-s majoritar misogini, dar, până-n 2014, bine spălaţi pe creier şi obişnuiţi cu marele manager politic de succes, vor deveni mult mai concesivi. Plus că experienţa de la ultimele două ture de alegeri libere şi democratice a demonstrat (celor care mai aveau vreun dubiu) că poporul suveran nu-i excesiv de mintos pe partea majoritară.

– Imaginea care i-a fost minuţios şi artificial confecţionată, inclusiv prin consultanţă de specialitate scump plătită, în paralel cu o construcţie de carieră administrativă şi politică, e cea a omului loial şi indispensabil, cu intrare la cel mai înalt personaj politic, de care nu e bine să te iei nici măcar în glumă. În orice caz, sub nici o formă sacrificabil, stare de fapt dovedită atât în momentul în care a demisionat de ochii lumii de la Cotroceni (de unde n-a plecat nici o clipă), cât şi în scandalul generat de dezvăluirile JN cu privire la cheltuielile faraonice ale Ministerului Turismului.

– De la scandalul cu faimoasa comisie Orban şi după albirea ei de către Parchetul General, clasic accident de parcurs, nici una dintre acţiunile celei mai Elene dintre Elenele prezidenţiale nu a mai scăpat de sub control. Ba, mai mult, iniţiativele ei (mă rog, ale strategilor din spate) au o feroce tentă peronist-populistă: construcţie de case pentru categorii socio-profesionale nemulţumite, vânzări de locuinţe ieftine pentru tine, investiţii publice direcţionate către zone cu potenţial electoral verificat etc. Chestii care în timp se acumulează şi dau cu plus la bilanţul ei politic.

– Aşa discret şi aproape retras cum se dă, preşedintele României îşi va pune (întru control total) garda pretoriană – Flutur, Falcă, Udrea – la vârful PD-L, în detrimentul vechilor tovarăşi de arme, şpriţ şi mangleală. Pentru un ilustru viitor de premier putinist/părinte spiritual al viitoarei conduceri executive a ţărişoarei de care-i pasă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “Cum poate să ajungă Udrea preşedinte

  1. Nu cumva tocmai Tzatza Leana este dorita de Basescu si PD-L in locul lui Geoana pentru a fi propulsata mai apoi si mult mai usor in fotoliul de presedinte pe post de cucuvea la Cotroceni ?? Este posibil !! Aceasta constructie tipic basesciana a fost durata incet, dar sigur de strategul care a edificat cu eficienta atatea nenorociri pentru Romania. Atunci, de ce sa nu o faca si pe asta ??

  2. @Selaru Constantin Stefan: Udrea-i deputat, nu poate ajunge presedintele Senatului, indiferent cat de draga i-ar fi lui Basescu

  3. Off, bravo, Victor! ma uimesti, sincer, cu introspectia si clarviziunea ta. Chiar ai dreptate. Nu degeaba am precizat, pe blogul lui Dan, ca esti cel mai cel dintre ceilalti. Scuze, stiu ca nu-ti plac laudele, dar, din cand in cand, ele( laudele) sunt necesare. In rest, Ea isi vede de misiune, ca doar d’aia au ales-o, nu?

  4. Foarte corecta analiza si sunt convins ca pe undeva, in laboratoare, se pregateste aceasta candidatura. Cu cateva amendamente:
    – “poporul suveran” l-a votat pe Geoana in numar de cca 6 mil. la ultimele alegeri. daca rezultatul oficial, cu largul concurs al ambasadelor, a fost altul, nu e cazul sa acuzam poporul de prostie. in plus, cine a avut cat de cat legatura cu alegerile stie cam ce s-a intamplat in judete dupa ora 19.
    – matracuca nu e excesiv de mintoasa, are izbucniri hormonale, si nu va reusi sa se impuna printre politicienii seriosi. e inca “urmasa lui traian” foarte dependenta de el.
    – e nevoie de un contracandidat puternic si consecvent. Crin Antonescu ne da sperante, de-aia il si urasc atata portocalii. Daca nu cumva voi, presacii, va veti gandi sa faceti iar jocuri de glezne…

  5. Eu as vrea s-o vad in haine militare. Asa ,ca sa desavarseasca imaginea huntei la putere…(Cred ca-i sta mai bine decat lui EBA)

  6. Victore, n-o mai baga in seama pe Gaina curva a lu’ Base, ca daca va fi si asta victimizata ca Traian care i-o trage (nu din care se trage) se va intampla ca mai deunazi, in decembrie.
    Dar pana la urma, asa le trebuie la romani, ca de, Crin era “poet”, l-au vrut pe Geoana, diplomatu’ relaxat a lu’ Vantu, si ai vazut ce a iesit.

  7. Da’ ce, Basescu are constitutie?! si el se crede monarhul absolut. Dar eu repet remarca facuta zilele trecute: pomenita tot mai des fraza asta, s-ar putea sa-i creeze o oarecare reclama la presedintie; asta in cazul in care ”voi” l-ati facut si pe Basescu presedinte! Cred ca nu o votezi, dar…nici nu trebuie!!!

  8. Da de ce sa fie Elena Udrea presedinte si sa nu fie Elena Basescu? Da ca Elena Basescu ne va aduce multe succesuri si ea va reusi sa duca mai departe prostia si saracia emblematica Romaniei nu ca nu ar reusi sa faca acest lucru cu succes si Elena Udrea.Se poate oricare dintre cele doua Elene sa ajunga presedinte reteta este urmatoarea:se face o reclama agresiva impanata cu minciuni marca Basescu (haide votati ca Romania nu a avut niciodata o femeie presedinte si acum e timpul,votati ca o femeie va face sa dea UE in noi cu bani multi bla bla bla-uri)tugulanul roman cu petece in fund si rupt de foame se duce si voteaza si HOP CE I AM PACALIT PE FRAIERI INCA ODATA. Si apropo respectivii fac parte din garda PARTORIANA nu pretoriana.

  9. PS: am vazut ca mai exista un id.”Silviu”, asa ca , pe viitor, am sa adaug ceva la id. Multumesc!

  10. E.U a trecut printr-un proces de albire, la solicitarea presedintelui tarii, solicitare adresata direct capului Parchetului General. Pentru rezolvarea acestei solicitari au fost utilizate niste ‘detergenti’ atat de puternici, incat pentru mine si sper ca si pentru multi altii, dansa a devenit “de nici o culoare”. Si chiar daca solutia de NUP ne revolta, sau mai bine zis, tocmai pentru ca solutia fata de o infractoare,- infractiuni dovedite in cele mai mici amanunte de JN- mai dovedesc o data ca nu exista Justitie in Romania, decat pe hartie, daca se va ajunge Doamne fereste la alegeri, macar in ultima clipa “poporul suveran” sa reactioneze cu un VIOLENT NU O VREM PRESEDINTE; la cratita cu ea!

  11. Vad ca mai exista oameni pe lumea asta care spera ca in 2014 se vor trezi bizonii electori. stati in pace si somnoriti in continuare. daca tanti udrea candideaza iubitorii de basesc o vor vota fix pe principiul ca “e din partea lui basescu, doar n-o sa-i votam pe comunistii lu’ iliescu!”.
    in concluzie, anul asta vreau sa-mi echivalez diploma la minister si sa o sterg cat mai pronto de pe-aici. ba imi car si neamu’ dupa mine.

  12. Mă bucur că ţi-ai intitulat articolul “Cum poate să ajungă Udrea preşedinte” şi nu “Cum va ajunge Udrea preşedinte”. Ne mai laşi o speranţă. Deşi, ţinând cont de tonul pesimist al articolului, titlul menţionat de mine ar fi fost mai potrivit. Totuşi, eu cred că n-ar fi rău ca, dintr-un punct de vedere mai optimist, să privim şi jumătatea plină a paharului. E drept, s-au pompat bani şi energie în fabricarea educaţiei, imaginii, carierei udriene. Dar să nu pierdem din vedere faptul că, în ciuda tuturor acestora, Elena Udrea este o femeie (aş risca şi as spune, chiar, “un om”) LIPSIT(Ă) DE PERSONALITATE. NU ARE FORŢA NECESARĂ PENTRU A DEVENI ŞEFUL STATULUI, indiferent ce şef al statului s-ar afla în spatele ei (sau deasupra, mărturisesc că nu sunt la curent cu tainele de alcov ale menajului prezidenţialo-ministerial şi nici nu mă interesează) şi s-ar da de ceasul morţii ca să-i insufle focul “sacru” care îl animă pe el. Tot ce face, în calitate de om politic, Elena Udrea este să-şi fâţâie fizicul decorativ pe unde o poartă cariera, debitând, pe un ton plat, lecţiile învăţate papagaliceşte de la “profesorii particulari” (multe dintre ele complet imbecile, ca dărâmarea zidului din jurul Palatului Parlamentului, care ar îndepărta poporul, şi la propriu, şi la figurat, de instituţia respectivă, construirea unei staţiuni balneare în capitală, aşezată, chipurile, pe un izvor cu apă termală, amenajarea unui teren de golf de 50 de hectare la Snagov etc.). Or, toate acestea nu sunt suficiente pentru A CONVINGE. Pe oricine. Repet, Udrea, după părerea mea, nu are nici forţa, nici capacitatea de persuasiune necesare şi obligatorii într-o eventuală campanie prezidenţială. E o fiinţă ŞTEARSĂ. Ea nu este decât his master’s voice, este, conform propriilor declaraţii, urmaşa (spirituală) a lui Traian Băsescu şi altele asemenea, dar asta nu ajunge pentru a deveni preşedinte de republică. Poate, cel mult, preşedinte de bloc. Căci, revenind din nou la titlul articolului tău, nu ai precizat CE FEL de preşedinte poate să ajungă Elena Udrea. Prin urmare, să nu ne pierdem speranţa, ce p…a mă-sii!

    P.S.: A propos de his master’s voice, ce bine ar da un disc cu un Boc cu corp de câine pe etichetă, uitându-se în pâlnia unui fonograf!

  13. În ce priveşte posibilitatea ca Băsescu să devină prim-ministru, la sfârşitului ultimului său mandat de preşedinte, după modelul putinian, pe asta da, o cred, e foarte periculoasă!!!

  14. domnule ciutacu,eu nu cred ca va ajunge presedinte e.u in anul de gratie 2014,pentru ca actualul presedinte va fii etern la conducerea tarii,cei prost sa lase pe altii cand poate schimba constitutia si mostenii presedintia?nu mai sper sa ne vindecam,s-au furat alegerile din 2009,ce credeti ca se vor intampla cu celelalte?astept sa vad “marea adunare nationala numita parlament unicameral”ce sa mai astept?doar vreun canal sau vreo inchisoare politica ca restul deja sunt,numai ca se numesc altfel

  15. Daca d-ra ” succesuri” a reusit sa ajunga europarlamentar, daca dosul de palma aplicat peste bot sarmanului copil, a reusit sa convinga milioane de oameni ca a fost un trucaj, si nu orice trucaj ci unul ORDINAR 🙂 ,daca pe vreme de criza cumplita au tupeul sa aloce 500 mil. euro pentru un site,…etc, atunci nu m-ar soca deloc sa o vad intr-o buna zi pe aceasta Evita Peron de Plescoi resapata , ajunsa presedinte de tara.Desigur ca Basescu ar fi Prim-Ministru si tot el er detine controlul.

    Asadar, Don’t cry for me Romania !

  16. Hm,bine ca nu e Vanghelie !
    Victoras,oare nu ai niscaiva obsesi cu ceva personaje ? Si daca ‘poporul suveran’ o alege,care-i treaba ta ? Hai ,zi ca-s PDL-is,pudel,ori da-i… ‘delete’.

  17. Basescu n-a fost niciodata imprevizibil. Doar ca a stiut intotdeauna sa-si faca temele, pe cand ceilalti, nu. Iar acum creeaza cu migala capodopera vietii sale, controlul absolut al institutiilor statului. Usor, usor, ne obisnuim cu anularea libertatilor noastre, reinvatam gustul fricii, pentru ca, nu-i asa, numai o mana forte poate face reforma statului. Iar cand vor controla tot ce misca in tara asta, chiar nu va mai avea nicio importanta cine candideaza si cine si cati voteaza. Sistemul lor, elogiat de Ponta, a fost verificat pe 6 dec. 2009; la urmatoarele alegeri va evolua precum Nadia Comaneci la barna, adica aproape de perfectiune.

  18. @toni: zic doar ca esti analfabet. mai pune un i peste obsesi si mai discutam. si, pana atunci, pune mana pe munca. sau grasu’ de Popescu va plateste la CJ Dambovita sa ma-njurati pe mine, pedelistilor? 🙂

  19. @ du

    Actualul presedinte nu poate fi etern la conducerea tarii. Zilele trecute, l-am auzit pe profesorul Marmureanu anuntand ca, in 2036, un mare meteorit va lovi Pamantul. Macar atunci, si tot vom scapa de Basescu (si de Udrea). Prin urmare, vezi, mai e o speranta.

  20. Mi-e scarba de ce se intampla in tara asta,de toate
    institutiile statului aservite ,am ajuns deja paranoica cu astia,ma gandesc ca nu vom mai putea scapa de plaga pdl-ista,astora nu le mai este frica de nimeni si nimic.
    Cand aud in dr si in stg ca daca alegeau pe altul ce ar fi schimbat,ca au votat sa nu vina comunistii imi vine sa dau cu ei de pamant.Doamne,cat de prost sa fii?Asa ca si cu E.U vor gasi destule subterfugii si propaganda ieftina tinuta pe la otv,incat sa aleaga din nou poporul fara creier.

  21. Poporul asta niciodata nu o sa se revolte pentru traiul asta imputit de care are parte, ( asa cum se revolta cei din tarile civilizate pentru drepturile lor )deoarece ,in general ,predomina o mentalitate de lasitate, daca se poate spune asa. Romanii n-au trait niciodata bine cu adevarat, ca sa poata face o comparatie si astfel revolta sa vina de la sine.
    Prin 1988, mama, auzindu-ma ca-l injur cu spume pe Ceausescu si pe toti securisto-comunistii din Romania, imi spunea :” Taci din gura, fereasca D-zeu de mai rau “. Poftim ?!
    De asta zic ca, mamaliga in Romania foarte rar explodeaza.

  22. Aproape ca ai perfecta dreptate. Scenariu este conform zvonurilor, cu singura deosebire ca va fi canditatul viitorului nou partid creat (cel al lui Oprea si Diaconescu). Cum va ajunge acolo? Vom vedea.

  23. Motto : Apropo de gripa aviară

    Ţara arde şi Udrea-şi numără “puii” !

  24. Cel mai dezagreabil amestec:vulgaritate,subcultură,viclenie,tupeu,
    parvenitism;calităti ideale pentru a avansa pe
    scara deformată a valorilor,la modă acum.
    Multumesc,E.V.L.

  25. Nu credeti ca traim un Deja vu? Suntem atacati cu totii de flacara violeta de vreme ce intuind pericolul, continuam sa acceptam repetarea istoriei.Singura noastra speranta este ca istoria se repeta,iar finalitatea evenimentelor este intotdeauna ACEEASI.Fiecare pasare pe limba ei piere, fie ca suntem puternici fie ca suntem micuti.

  26. stiam ca asta va urma de cand am vazut-o pe madama,unde altundeva dacat la Otv,cum cocheta cu ideea Evitei.daca n-ar fi dotata cu atata autocontrol[a se citi nesimtire si tupeu]mai ca s-ar fi zarit bujorei in obrajori si sclipici in ochisori.si se poate intampla,daca ma gandesc ca,teoretic, alegerile presidentiale din 2014,vor fi ,,organizate,, tot de pd.iar diaspora e inca de pe acum ,,gadilata,,si intretinuta.pe multi bani.multi din liderii pdului din diaspora au fost ,,cooptati,, si ,,insarcinati,, de acesta distinsa doamna.stiu vreo 3[diaspora italiana],baieti tineri si impresionabili,cazuti definitiv in ,,mrejele,,duduii[despre care se spune ca arata mult mai bine in realitate dacat ,,da,, pe sticla]misoginismul,data viitoare,poate fi invins.foarte simplu.daca pana acum,,,muierile,, erau convinse[mai cu binisoru<mai cu ,,asa zic eu,]de partenerii lor de viata cu cine sa voteze,atunci va veni randul lor sa-si convinga ,,masculii feroce,, sa voteze o reprezentanta a ,,sexului frumos,,….hai ma,GORE,ca n-am avut niciodata o presedinta,o sefu-ta de stat!,,N-AR FI MISTOOOOOOO???

  27. Daca pedistii isi fac vise ca vor mai castiga alegeri la urmatoarele alegeri e problema lor. Bine, la cele locale s-ar putea sa castige multe mandate, e vorba de administratorii localitatilor, pe oameni nu-i prea intereseaza daca edilii lor fura, atat timp cat mai fac si pt comunitate ceva. Dar la cele parlamentare si prezidentiale vor vedea ce le va mai ramane. Si ma tem ca acelea vor fi ceva mai devreme fata de cat se preconiza.

  28. Muc şi Sfârc

    Muc : O vâzuşi pe Leana căzând cu capu-n blid, de somn, ieri în şedinţa de guvern de la Iaşi ?
    Sfârc: He ! muiere tânără, trăgea la pat !

  29. Sincer sa fiu chiar nu ma intereseaza cine va fii presedinte in 2014,sper ca pana atunci sa fiu plecat din tara. DA pot sa spun ca azi am primit o veste foarte buna pentru mine,si sunt chiar bucuros si stiti de ce? MI-AU IESIT ACTELE PENTRU CANADA, acum astept acordul sa pot pleca, ma voi tira in cea mai mare viteza de aici. CU RESPECT

  30. Ieri,în şedinţa de guvern de la Iaşi,viitoarea posibilă preşedintă a României cred că era beată sau drogată.

  31. Ciutacule ,daca nu si-a gasit inca cine sa-i scrie cartea vietii ,vad ca te-ai prins tu.
    Ce naiba, faci un erou din Madame-Nimeneni in Poaie – cam asa faceau anii trecuti si confratii tai din cite un mardeias de cartier , il descriau ca pe un ninja .Nu crezi ca-i dai prea multa importanta? Stii cum se spune: Daca-i dai nas lui Ivan ti se urca pe divan. Sper sa nu o i-ai pe urmele Cristoiului….

  32. Sau,e posibil ca tînăra femeie să fie însărcinată şi să aibă greţuri,care o chinuiau foarte tare,se vedea după grimasele şi strîmbăturile pe care le făcea.Era cam de compătimit…

  33. Coane, de-o fi sa ai dreptate o sa avem cel putin placerea s-o vadem facuta aschii la confruntarea cu Crin si Ponta.”Gratioasei” i se pot face oricate “liftinguri politice” pot muschii sponsorilor ca himen de preacurata si neprihanita tot nu-i pot pune.Iar tarana de sub unghii tot acolo ramane si cum “vara nu-i ca iarna” tot asa “Nutzi nu-i ca Base”…Parerea mea…

  34. @adi: hai, tata, zi cu subiect si predicat ca m-a cumparat, nu fi sfios

  35. Eu l-am votat pe Traian Basescu la prezidentiale cu 2 maini pentru ca Romania sa nu ajunga pe mainile mogulilor. Dar nu as vota-o pe Elena Udrea nici in o mie de ani. SI NU SUNT MISOGIN. Dar n-o votez pentru simplul fapt ca e o ZDREANTZA. Sigur si Basescu e la fel. Dar el e … barbat. :L

  36. Văzuşi, Victore?! Iată-l pe “ion creangă”, care, în “inteligenţa” lui, l-a votat pe Băse “cu 2 mâini, pentru ca România să nu ajungă pe mâinile mogulilor”, dar care n-ar vota-o pe Udrea “nici în o mie de ani”! Ce ţi-am zis eu? Că Băsescul din spatele Udrei nu e suficient pentru ca aceasta să ajungă preşedinte, nici măcar în ochii celor care l-au ales pe cretinoidul cu aere de geniu. Aşadar, după cum spuneam, în direcţia asta mai avem o speranţă.

  37. @ion creanga
    Bine-ai facut meltene,chiar daca fara sa vrei,sa-ti scrii nick-name-ul cu litere mici.Oricum daca-ar reinvia Creanga veritabilu’te-ar pofti pe “calul balan” pentru c-ai votat o “zdreanta de barbat” cum bine zici.Si nu cu doua maini ci cu opt membre ca presupun c-ai luat-o si pe consoarta la stampilat, cum v-a invatat Salam.

  38. Domunule Ciutacu, am decoperit stirea asta si am ramas siderat.
    Adica noi dam 100 de milioane de euro Republicii Moldova, dar intre timp ne imprumutam la FMI ca nu avem bani.Sa inteleg ca Base isi plateste datoriile?

  39. Oricum, nu cred ca lui Dorin Cocos i-ar surade pozitia de prim domn.

  40. Este foarte posibil sa fie asa! Sunt mahnita ca am citit aici un comentariu in care se spune ca autorul l-a votat pe Basescu cu 2 maini ca sa nu ajunga tara pe mana mogulilor.Saracu om si saracii cei ce mai gandesc asa.Pur si simplu imi vine sa nu mai gandesc nimic,sunt dezolata sa vad cati naivi,sau prosti mai sunt pe lumea asta!Degeaba avem tehnologie,degeaba ne folosim de ea daca nu ne folosim capul spre a filtra informatiile si a invata cate ceva din ele.Degeaba avem dreptul la exprimare daca ramanem prosti si ne imbecilizam sa-l credem pe Basescu si tot neamul lui de PDL-isti.Prin urmare,da,cred ca Doamna Ministru din Plescoi are toate sansele sa devina presedintele acelor romani care se sperie in continuare de moguli.

  41. am mai spus si pe blogul emisiunii in gura presei, este foarte simplu ca udrea sa devina presedintele romaniei, prin inlocuirea lui mircea geoana cu dansa…

  42. POATE, PT CA-I ALEASA LU BASE. HA HA!!! CE-MI PLAC GLUMELE MELE! UN FLEAC……

  43. Dacă nu se întâmplă vreo minune, de genul EBA candidată independentă la Cotroceni, varianta Udrea Preşedinte şi Băse Prim ministru e plauzibilă, având în vedere înţepelciunea boborului.!! Dar ce te faci dacă Băse se vrea etern?

  44. Elena Udrea poate castiga fara probleme presedentia dar nu cred ca va avea binecuvantarea lui Basescu.E prea smechera l-ar pute trada!Eu cred ca actualul premier marioneta va deveni presedintele marioneta!Basescu mai are 14 ani de mandat!Teoretic, pentru ca practic in cateva luni cred ca Romania va intra in colaps,dar nu ca Grecia.La intrarea in colaps noi nu o sa avem autostrazile lor,turismul lor,industria lor,agricultura lor,salariul lor de 700 de euro…Cred ca la momentul intrarii in colaps nu o sa mai avem nici un euro la rezerva nationala ci doar niste datorii uriase!Ciudat,politicienii nostrii sunt extrem de inteligenti si de performanti,dasi sunt bugetari au niste averi fabuloase,toate afacerile lor sunt de succes.Este clar ca totii bani i-au castigat in mod cinstit,altfel acum ar fi fost la inchisoare.Asta este clar.Stim toti ca in Romania legea e respectata la punct si virgula,cand un batranel sau o batranica scot un bat din pamant sunt imediat arestati chiar daca sunt foarte batrini si au vreo 10 boli cronice foarte grave!Legea ne nemiloasa cu infractorii in Romania!E clar ca averile politicienilor sunt castigate in mod cinstit!Am stabilit deci ca politicienii romani sunt foarte inteligenti,foarte performanti si cinstiti!Cum e posibil sa fim in pragul colapsului?!Pentru ca noi romanii suntem foarte prosti si bietii politicieni nu au cu cine sa lucreze?!Se pare ca da pentru ca atuci cand premierul da cu pumnul in masa,ministru sanatatii scumpeste de 9 ori medicamentele compensate(deci ne condamna la moarte,ministru invatamantului le spune profesorilor ca nu mor de foame,cand basescu ne spune ca nu sunt bani(pentru ca suntem noi prosti nu ei incompetenti si hoti,ce facem?Ne revoltam sau plecam capul in pamant rusinati?!Nu spun ca ar trebui sa-i linsam pe nenerociti,dar…O tara cu potentialul de a hranii 80 milioane ne locuitori(nu 20),cu un potential turistic formidabil,cu zacaminte de aur,petrol etc,sa intre in colaps?!Asta e…

  45. Sper ca Udrea sa reuseasca sa demonstreze tuturor misoginilor ca notiunile de “femeie” si “politica” nu sunt incompatibile asa cum cred ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.