Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Cum l-a ciuruit FMI pe Traian Băsescu

Cum l-a ciuruit FMI pe Traian Băsescu

Declaraţiile în cascadă ale oficialilor FMI, care au culminat cu aceea extrem de apăsată a şefului instituţiei, reprezintă un pumn în barba guvernului de la Bucureşti. Venit imediat după genunchiul în stomac. Pentru că, în faţa unui mediu social din ce în ce mai ostil şi cu perspectiva asumării răspunderii în faţa Parlamentului propus la înjumătăţire, Cabinetul Boc a fost prins cu chiloţii-n vine.

După ce iniţial a dat în scris şi mai nimeni n-a avut timp să comenteze, FMI a spus-o clar, cu subiect şi predicat, pe trei voci până acum, că nu este de acord cu pachetul de măsuri propus de autorităţile de la Bucureşti. Şi că, de fapt, regimul Băsescu face haiducie pe invers: vrea să taie pensiile şi salariile săracilor ca să nu cumva să-i supraimpoziteze pe bogaţi.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

184 thoughts on “Cum l-a ciuruit FMI pe Traian Băsescu

  1. Francezii gasesc interesante ideile lui Voiculescu,acelea cu evaziunea fiscala,cu tva-ul,reducerile de achizitii.Nu toate prostiile care se vehiculeaza.Daca isi imagineaza Basescu faptul ca cei de la Bruxelles nu sunt la curent cu ce se intampla in tara ,se inseala amarnic.Se gandesc foarte serios sa ne dea un sut in fund afara din Uniunea Europeana ,daca nu ne rezolvam problema.Daca lucrurile se agraveaza ,am putea noi,romanii,sa luam in calcul o revolutie.Dar pentru asta ar fi nevoie de sprijinul armatei,al serviciilor si al oamenilor de afaceri.Cam asta este situatia.

  2. Pingback: 22 mai 2010
  3. stie cineva cine e ioana muntean? a avut o interventie in emisiunea “la ordinea zilei”, am crezut ca fac o criza de nervi! parea angajata intr-o dementa fara limite, repeta un discurs delirant referitor la angajarea raspunderii guvernului, orice o intrebai, baga placa pe care si-o insusise pina la cel mai mic amanunt. chiar ne aflam in pericol, cu asemenea oameni sintem anulati!

  4. Se pare ca marele Timonier sustine mogulimea, pe toata, nu numai pe cea de bine (despre care se stia). Sigur si FMI este in solda lui Vantu si a lui Voiculescu. Ramane de vazut daca nu vrea sa aduca si minerii. L-ati auzit din nou pe Boc, la ora 18? Tariceanu este de vina pentru situatia grava din Romania, descoperita de guvern in urma cu doua saptamani (Ce IQ iti trebuie ca sa analizezi situatia economica doi ani pentru a ajunge la o concluzie?). Deci nu “jos guvernul!”, “jos Basescu!” ci JOS TARICEANU!!! Incapatanarea este un semn de boala. Psihica!

  5. Dominique Strauss-Kahn este un “tonomat pa ieuro” caruia mogulii i-au promis sarea si posta, a fost cumparat de mineri si comunisti sa ii dea peste nas lui Pinnochio Basescu. Noroc ca a iesit tov.Boc la sedinta de invatamant politico-ideologic si ne-a lamurit despre tezele de exceptionala insemnatate teoretica si practica a Zeului venerat de el, mahmur de Cotroceni. Jalnic, tot mai jalnic si incepe sa se vada si mai bine praful si pulberea care va ramane dupa ei.

  6. ca sa fie si mai clar cat de bine se pricep cei de la FMI: <>
    deci ar cam trebui sa cam scoti postarea asta. e pe langa grav.

  7. In September 2007 the IMF said “given the Irish economy’s strong fundamentals and the authorities’ commitment to sound policies, the Directors expected economic growth to remain robust over the medium term”.[35] Seventeen months later in April 2009 the New York Times quoted Nobel prize-winning economist, Paul Krugman, who identified Ireland as a model for the worst-case scenario for the global economy.

  8. Eu cred ca Base vrea sa taie din salarii pentru ca au nevoie de bani acum.Asa cum a zis si Mircea Badea aseara la Sinteza Zilei daca ar fi majorat taxele banii de care ei au nevoie acuma pentru pensii si salarii ar fi venit peste 3 luni si ar fi fost degeaba.Nu cred ca FMI stie defapt cat de naspa e treaba defapt si ca astia nu mai au bani de pensii.

  9. Ce ne facem daca intr-o buna zi un securist de bine va scoate pe piata un CD cu conturile si numele celor care au depus in Elvetia bani cat sa le ajunga pentru o mie de vieti?Desigur banii sint economii din salariul de bugetar…S-a intamplat deja in Germania.

  10. ei ce sai faci…l-au votat… si profesorii, si sindicalistii… asa ca ce ne mai batem capul. FMI a spus-o clar de la inceput, de cand era la bucuresti…noi n-am impus nimic , este alegerea autoritatilor romane.iar, cei ce l-au votat isi merita soarta. personal cunosc oameni care l-au votat si acum vai este bataie de joc…aaa nu ne mai convine “batausul de copii” . deci draga victor … isi merita soarta. iar de intamplat nu se va intamplanimic…romanul e prea las ca sa iasa in fata sa faca ceva. stim foarte bine cum a fost cu revolutia care practic nu a fost o revolutie reala.
    Toata stima pentru ceea ce faci si pentru cum o faci. Succes in continuare 🙂

  11. Care trei voci, băi tonomat abject???!!! Jeffrey Franks a vorbit pe Euronews, iar Dominique Strauss-Kahn pe France 2. Păi astea sunt televiziuni aservite mogulilor din România, care mint şi manipulează cu aceeaşi neruşinare ca şi Realitatea şi Antena. Pe cine crezi tu că păcăleşti?!

  12. Calea ferata transsiberiana care este rectilinie precum granitele dintre unele state USA are, cam pe la mijloc, o curba care o lungeste cu cateva zeci de kilometri, fara nicio justificare. Se spune ca se datoreaza degetului lui Stalin care era pe rigla atunci cand i-a trasat traiectul si pe care nimeni nu a avut curajul sa-l corecteze. Asa se intampla si cu aceste masuri gandite (?) de Dl Presedinte. Boc se straduieste sa le aplice intocmai, nu sa le corecteze,facand pentru acest lucru calcule peste calcule, doar doar o iesi, nu poate sa asculte si alte voci. In plus, ar putea sa o contrazica pe Alba ca Zapada care a anuntat in PE adoptarea masurilor lui tac’su? Cine ar putea avea atata curaj?

  13. Daca pana acum Boc prezenta Guvernul ca un fel de victima a antipatiei populare din cauza masurilor de austeritate, acum fiind “prins cu chilotii in vine” cum se va considera: responsabil pentru dezastru, asumandu-si responsabilitate pentru saracierea poporului suveran? Mai poate spune ca :”daca ar fi un guvern simpatizat ar putea conduce Romania la dezastru si am putea pune in pericol viitorul acestei tari?”

  14. Bătrâne tonomat,

    Băsescu (desigur, prin intermediul pechinezului preferat) l-a trimis pe Strauss (FMI) la plimbare pt că în nemernicia sa propusese măsuri psd-iste. <>

  15. L-ai vazut pe marele om de afaceri Agathon cum si-a schimbat atitudinea.Pai sa nu te rogi la Dumnezeu sa vina rascoala ,sa-i spinteci pe burta si sa le bagi castroane cu adidasi de porc ,nu cu fasole ca in romanul cu acelasi nume.Coraci si Agathon ,marii reprezentanti ai patronatului,arzav-ar focul de jigodii.Greva trebuie declansata inziua asumarii nu pe 31.Sa-l dea jos si pe Basescu ca el e tartorul.

  16. @Victor Ciutacu

    Replica la raspunsul dvs:
    “@Stefan Sabau: in acordul cu FMI scrie scaderea cu 15% a fondului de pensii pe an”

    Domnule Ciutacu, (cred) ca stiti foarte bine ca acordul cu FMI vizeaza in primul si in primul rand deficitul bugetar pe anul 2010 si in consecinta toate discutiile s-au purtat exclusiv pe cheltuielile bugetare ce urmeaza a fi facute in ce a mai ramas din anul 2010 (adica mai putin de opt luni!), mai exact 1 Iunie -31 Decembrie. Forma acordului cu FMI nu este ince definitiva dar nicaieri nu se pomeneste si nu s-a pomenit (cred ca si asta stiti dealtfel) de “scaderea cu 15% a fondului de pensii _pe_an_” (sublinierea mea SS).

    Nu toti cititorii sau telespectatorii dvs. sunt la fel de neinformati sau echivalent “nu avem toti ciunga-n par”. NU inteleg de ce nu aveti minimul de fair-play-ul sa recunoasteti ca la emisiunea de Joi seara a dnei Firea s-au vehiculat cifre complet anapoda, pe post national cu audienta mare! Daca fair play nu e, macar putin orgoliu….

  17. Domnule Victor ciutacu,
    Realizatorii de la Antena 3 solicitati mereu telespectatorilor, sa scrie pe siteul emisiunii,dar aproape niciodata nu prezentati mesajele,sau nu tineti cont de ele.Daca nu este asa,va rog sa-mi demonstrati,raspunzandu-mi in emisiune,sau pe adresa de mail, la intrebarile unui fan al emisiunilor Antenei 3,in general si ale tale in special.
    In cei 20 de ani de “democratie”(mai bine zis de haos,bulibasie),in care tara a ajuns intr-un dezastru moral si material,ne-am saturat de minciunile politicienilor iresponsabili,hoti-mai ales in momentele cand erau la guvernare.Ceea ce s-a intamplat in ultimii ani ,cand o singura persoana (bulibasa ),inconjurat desigur de o banda de clone porocalii,avand toate comenzile,a bagat romanica in prapastie,depaseste limita imaginarului.Nu-si asuma responsabilitatea niciunul,deoarece toti sunt total iresponsabili.
    In aceste conditii,dvs.cei de la Antena 3,care ati avut si aveti(inca) o pozitie corecta, responsabila si care dispuneti de o echipa redutabila,din care mentionez
    pe principalii:Mihai Gadea,Mircea Badea,Victor Ciutacu,Radu Tudor.Valentin Stan,Mugur Ciuvica,Gabriela Firea,Dana Grecu,etc.etc.realizati emisiuni deosebite,apreciate de oamenii cu bun simt.In ultima vreme insa ati inceput sa invitati din nou cretini loviti de flacara violet a prostiei nesfarsite,gen boureanu,hoara,tatoiu etc,care nu fac deca sa-si bata joc de noi toti,cu un cinism nemasurat.
    Intrebari la care va rog sa dati raspunsuri clare,transparente:
    -Cine si de ce va obliga sa invitati niste nesimtiti,iresponsabili,care ne mint,ne mint,ne mint?De ce posturile portocalii, pot invita numai ciumetii de aceasta culoare?
    -Daca exista motive obiective sa invitati atat opozitia,cat si puterea va propun sa nu-i aduceti in aceeasi emisiune,deoarece de fiecare data iese circ,balacareala de cel mai prost gust,iar telespectatorii fideli schimba canalul.Propunerea mea e sa aduceti o data opozitia,iar data viitoare puterea.In acest fel, discutiile n-ar mai fi balci,iar noi cei neatinsi de prostia violeta ,cand vor fi ciumetii portocalii pe sticla,vom admira fiintele de pe Animal Planet,care le sunt superioare.
    -Va propun sa realizati mai multe emisiuni tematice,in care sa nu invitati nici un politruc(de nici o culoare),ci alaturi de realizatorii dvs.de exceptie,sa invitati adevarati specialisti cu expertiza in domeniu (nu neaparat mereu aceeasi),care au ceva de spus, nu doar lozinci,minciuni,dezinformari,cu care vin politicienii.
    Sper ca imi veti raspunde la intrebarile,care sunt ale multor telespectatori fideli.

  18. Guvernul INAINTE de a taia salariile bugetarilor si pensiile este obligat sa declare CAT ESTE LA ORA ACTUALA DEFICITUL!
    Dupa estimarile mele, fara pretentia de a fi exact, au de recuperat vreo 10% deficit prin taierile care le fac, plus cele 6% care le da voie fondul sa le aiba, adunate ajung la un deficit ACTUAL de 16%.
    Guvernul demential al premierului Basescu prin impozitul forfetar, investitii “cu interes strategico-personal” si balaceala in banul public a reusit sa aiba un deficit gigant. S-au bazat pe faptul ca fondul parea oarecum ingaduitor sa ii lase cu un deficit mai mare de 6% … Banuiesc ca au manarit documentele sa ascunda adevaratele procente iar cei de la fond i-au prins cu mata in sac. Odata prinsi, fondul a decis sa “bata in cuie” cele 6%.

  19. Care i-a dat bani acu’ şefului FMI? Voiculescu, Patriciu sau Vântu? Io cred că l-o fi pus să minţească aşa de naşpa comunistu’ de Iliescu sau iresponsabilu’ şi arogantu’ de Tăriceanu. Da, asta e. Nu-i e ruşine dom’ne să minţească un întreg popor ce iubeşte aşa de mult pă Zăus?

  20. victoreee,la anii tai nu ai inteles ca nu poate sa-i ia banii lentei,cu ce-si mai cumpara cucoana chanel,nu trebe sa miroasa bine in……?

  21. Victore ,apropo de aceasta continua vanzoleala,bulversare;rasturnari(mai bine zis clarificari) de situatii pe care cu totii de fapt la banuiam(vezi declaratiile socante ce apar infiecare zi), in , fine pedelistii incep sa dea rateuri, nu le mai functioneaza ass-licking-ul.
    Prima victima e numitul Ioan TDot Morar ,zis Biju ,ala cu Rosia Maontana. Vezi ce a patit in blogareala. I s-a agatat limba intr-un cui la lins.

  22. Gura lu’ Vladescu zice:’Asa ar fi fost afectata toata Romania'(daca faceau ce le-au zis aia de la FMI),asa sunt afectati numa’ fraierii…bogatasii sa stea linistiti

  23. Citisem deja in Jurnalul.
    Dizidentul Oajdea a explicat azi,la Ordinea Zilei, unul din motivele supararii sale. Invidiaaaa.Daca e sa-l credem si sa nu banuim o alta manipulare a regimului portocaliu.Ojdita s-a aratat iritat si foarte pornit impotriva secretarilor de stat,care se plimba de colo colo cu secretara si consilierii dupa el, nefacind nimic. Deci, e suparat ca nu a intrat la cascaval, cum credea el.Obiectul invidiei sale e Carlanel, Dan Carlan, secretar de stat la Mediu. Numai ca Ojdita greseste. Carlanel munceste, a devenit om de baza al Partidului, si foarte util in programele de reabilitare a…Bahluiului.Daca nu stiati, nu se fac numai patinoare, sali si portaluri,ci si proiecte, multe proiecte.Adica hartii peste hartii, pentru a mai clati niste banuti.Niste sute de meleoane de euroi, pe acolo.Si e un proiect amplu, numai planurile durand cativa ani. Deci,pana in 2012,hartiutile si fituicile privind reabilitarea Bahluiului vor face sa navigheze pe un curs de multi intuit multi bani.
    Vedeti, asta-i marea suparare a lui Ojdita. Nica cascaval, lucratura impotriva lui in interior si planurile sale de acasa, faaass.El care se credea mai tare combinator decat Carlanel.

  24. pt prima oara apare un licar de speranta. seful fmi nu da declaratii ca nu are ce face. are o droaie de insi sub el care pot face asta. cand apare bossul cel mare … e groasa rau. ceea ce am retinut eu ca esenta, nu este chiar ceea ce a transmis prin cuvinte, ci ca BASESCU/BOC a pierdut increderea si sustinerea si asta nu poate insemna decat ca sfarsitul e aproape.

  25. deocamdata se pare ca lui Basescu i-a murit doctorul…mai asteptam….

  26. Nu stiu daca a fot besecu ciuruit sau nu!

    Dar se pare ca v-a fi CIURUIT cu oua miine 22/05/2010 la ora 13.40 cind BASE v-a fi prezent la Biserica Domnita Balasa din Bucuresti.

    Cica o pune de-o baie de oua clocite?

  27. Mi-as dori sa-l taxeze oamenii pe Basescu pentru ipocrizie,meschinarie si…. .Dar oamenii sunt lasi .Nu vor face mare tam-tam pentru ca bugetarii institutiilor sunt “directoriti”de directori pedelisti .Si daca se supara dom’ director!?! Doar fiecare bugetar este la mana sefului care ii face nenorocita de evaluare anuala.Imi pare rau ca suntem un neam de lasi!As fi vrut sa fim curajosi si neiertatori!Functionarii publici se tem si de umbra lor!

  28. Cred ca e interesant de retinut ca Dl. Dominique Strauss-Kahn a intentionat sa candideze la presedintia Frantei din partea Partidului Socialist in 2007. A fost nominalizata Ségolène Royal in locul sau. Banuiesc ca isi doreste sa candideze la urmatoarele alegere prezidentiale. Asadar, dincolo de mesajul normal pentru partidul din care face parte, exista probabil macar o partea a ceea ce spune care e dedicata publicului francez 🙂 Pe ideea “votati-ma pe mine si o sa iau de la bogati, ca sa dau la saraci”. Nu spun ca e corecta sau incorecta metoda, nu asta e subiectul 🙂

  29. DSK e unul din cei mai civilizati oameni politici. in calitate de om nu iti spune ca esti cretin in 99% din cazuri. ca sef al fmi nu poti sa te dai in stamba de asemeni.

    or tocmai asta a facut acum dsk. i-a zis cat se poate de dur si de clar lui base ca e idiot.

    cand seful fmi, cand viitorul presedinte al frantei, cand unul care reuseste sa fie apreciat si de stiglitz, si de sarko si de merkel desi e de centru, iti spune ca esti bou inseamna ca a fost scos din toti papucii posibili si ca nu a vazut un idiot mai mare dpdv economie.

    ma mira.

    [eu sunt de acord cu ceva reduceri de salarii (de fapt crestere zero vreo 3 ani si dupa aia inca doi indexare pe rata inflatiei). dar se vede treaba ca domnul basescu a intrecut orice masura] mai ales ca din taieri de subventii, redevente si alte cele se poate scoate miliardul.

  30. Problema e ca este foarte sigur de sine si ca forteaza toate limitele – chiar nu se teme de nimic?

  31. Am si eu o nedumerire ca parte a demosului ce ma aflu. Cum naiba reuseste sa mai convinga un om care pana acum a fost un esec politic? Il injur pe Basescu de cand eu eram studenta si el ministru transporturilor, si a reusit sa bulibaseasca complet CFR-ul si a vandut flota. La flota n-am suferit prea mult ca oricum am rau de mare, dar n-am si rau de tren, dar mi se facea greata tot asteptand un tren in gara si rau de-a dreptul cand venea plin ochi, asa de multe trenuri mai ramasesera…
    Pe urma a ajuns la Primaria Bucuresti-ului, unde a facut episodul 2, adica mult mai putin ca inainte, ca era boicotat.
    Acu e presedinte. Asa ca odata cocotat la tribuna a inceput sa tipe: coruptie, hotii, exact ca Nea Nae Catavencu dupa scrisoare… N-avea dovezi, dar lui nu-i trebuia ca era uns presedinte. Ca un copil inteligent, a tipat si un ministru psd coruptie, magarie, turism electoral. Gata a fost demis, desi n-a facut nimic mai grav decat presedintele. Dar era doar ministru: alta gasca, alta traista.
    A iesit si a promis profesorilor marire de salariu si apoi a recunoscut buna voie ca stia ca nu are de unde si ca a mintit.

    Si totusi lumea l-a votat. Mamele innebunite ca ridicase indemnizatia la 85%, functionarii ca le-a bagat sporuri, pensionarii ca a marit punctul de pensie. Chiar atat de prosti sa fim incat sa joace si Basescu Caritas cu noi? Daca asa este mare majoritate, atunci ne meritam toti soarta prin asociere, ca n-am stiut sa-i convingem pe ceilalti ca avem dreptate. Si este evident ca aproape jumatate dintre noi am stiut sau intuit adevarul, daca alegerile n-au fost false, si Ponta n-a avut dreptate si masina lor de furat a fost mai buna. Cum poti sa crezi ca din acelasi buget vin bani mai multi? Si cand mai aud si statisticile alea tampite conform carora procentul copiilor geniali din Romania e de 4% fata de tarile europene unde e de 2%, mai c-as exclama: “lasati copiii sa ne conduca”… ca mai retardati ca noi nu se poate.

  32. … daca te iei dupa ce scrie Tribunul in minunatul ziar Tricolorul, El Presidente sufera deja vreo 5 tipuri de tumori si vreo 17 tipuri de diverse afectiuni cardiace. Ori e Tribunul nebun (very likely), ori ceva e necurat la mijloc (pe Rasputin au trebuit sa-l otraveasaca cu o tona de mancare cu cianura, sa-l impuste de vreo 10 ori, sa-l sufoce etc., si inca nu e sigur cat succes au avut…) Ptiu – Doamne iarta-ma…

  33. @ion: voi, portocaliii, sunteti tampiti incurabili. pana acum, va legitimati cu declaratiile FMI. de azi, vad ca au devenit nepriceputi si astia. nu va mai crapa obrazul de imbecili…

  34. ,,, eu as declasa o batalie cu pietre impotriva nesimtitilor , nu cu oua ,,,

  35. 1. La B1, imbecilul de Mircea Marean împreună cu o cotroslugă de serviciu se intrebau cam asa:

    ”Cum isi permite acest INDIVID de la FMI sa faca si sa dreaga?”

    Prostia doare fratilor! Insa ii doare pe cei care o incaseaza.

    APOI,

    2. !!! Victore am o mare rugaminte la tine. Fa un gest preventiv. ANUNTA-I intr-o emisiune (sau poate repetat in mai multe emisiuni – redundanta-i esentiala in comunicare) pe IMBECILII din redactiile de stiri si alti moderatori si hanalisti:

    BANII EUROPENI SUNT TOT BANI PUBLICI

    sunt din impozitele concetatenilor europeni si sunt dati nu chiar pe gratis, ci si să compenseze sudoarea unor generatii a caror realizari s-au dus prin privatizari si pe la unele state europene (Grecia, Austria etc.)

    Nu de alta, dar aud tot felul de imbecili sustinand ca reclama la Regio sau noua investitie in Brandul Turistic nu s-ar pune la categoria jaf din bai publici pentru ca-s bani europeni !!!!

    Sa-ti fie rusine domnule OLAF !

  36. Iar ati ummblat cu papornita si intelepciunea ce a cazut din ea instantaneu ne-a mai luminat o data ca suntem condusi de niste pungasi dar foarte periculosi. Sunt atat de agitat de cand am citit articolul de nu vad literele pe tastatura sa le scriu; vorbesc chiar la propriu.

  37. Cata nerusina sa minti asa.Verificati inregistrarile pe care le aveti si veti vedea ca blaga a declarat in perioada negociierilor cu fmi ca se discuta patru variante.Repetati pe post acest lucru.Multumesc

  38. Un fleac la ciuruit …. Nu uitati astazi ca suntem invitati la botez si apoi la petrecere, am fost rugati sa nu venim cu mana goala ca domnul presedinte asteapta bolovanii poporului de ceva vreme…..

  39. SUNT PENSIONAR IMI REDUC DIN PENSIE 30%PERSONAL PE O PERIOADA DE UN AN IN CAZUL CA UN ALT GUVERN SI BINEINTELES UN ALT PRESEDINTE(CARE DE FAPT SA NU FIE ADEVARATUL PREMIER)VA AVEA NEVOIE DE SACRIFICIUL MEU!!!!!!!!!!!!!!!

  40. De ce va mai mira ceva?Cat si cati mai trebuie sa va arate ce bataie de joc este peste tot si la orice nivel?
    Cand a zis Nastase si Ponta a ras in barba toata lumea.Acum ca a zis Mister de la FMI parca ii credem.Fratilor,e japca pe fata.Chiar nu se vede cu ochiul liber ce misto fac astia de noi?Suntem ca o turma de oi pe care le ameteste un cioban beat mort.Si noi ce facem?Behaim pe 5 voci,dar tot unde vrea el mergem.Este de necrezut cata lipsa de mandrie,unitate,solidaritate[in sensul bun] si curaj putem da dovada.Nimeni nu mai are incredere in nimeni si nimic.Incepeti sa va comportati ca ei…dati pe goarna tot ce se intampla pe unde lucrati,sau pe unde ati lucrat,sa vada toata prostimea cum la marea criza se infiinteaza posturi de directori si cum se promoveaza oameni cu dosare penale ca astia au ciocu mic.Haideti sa ii demascam odata,macar daca reusim sa intoarcem din drum niste portocalii si tot e ceva.Nu ne merita si nu merita cinstea de a ne conduce.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.