Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cum i se aşează planetele lui Ponta?

Similar Posts

92 thoughts on “Cum i se aşează planetele lui Ponta?

  1. Cum ramane cu sloganul “Jos Basescu!”? Cam asta l-as intreba eu pe distinsul premier coabitant Ponta. Sa se straduie sa gaseasca explicatii mai serioase decat marea reconciliere nationala. Cum ramane cu cele 7,4 milioane de voturi din 29 iulie? (alta intrebare). Am inteles ca Barroso si Reding au urinat pe vointa poporului “suveran”, e de inteles ca proaspatul guvernator si slugile sale de la CCR au facut acelasi lucru, dar in privinta domnului Ponta chiar aveam altfel de asteptari!
    Poate ar trebui sa auda sau sa-si vada inregistrarile din momentele cand se solidariza ferm cu manifestantii din pietele publice din tara, a caror principala doleanta era “jos Basescu!”. As fi extrem de curios cam ce-ar scanda aceiasi manifestanti daca ar iesi AZI in Piata Universitatii…

  2. planetele lui ponta:

    – plata tva la incasare se prefigureaza o mare teapa
    – bac-ul schimbat, alta teapa
    – grupa 0 inapoi la gradinita acolo unde trebuie sa fie si reluarea dementei pe care o traiesc parintii pt inscrierea alta teapa ordinara
    – taxa auto a lui basescu reluata cu brio de ponta, alta teapa
    – liberalizarea FURTULUI dement prin preturile de la gaze, curent electric si accize la benzina alta mega teapa
    – salariile bugetarilor si pensiile marite sau returnate au fost facute praf prin inflatie si preturile umflae de la utilitati… alta teapa mizerabila

    si multe altele care probabil ca o sa urmeze…

    sa intelegem ca, coabitarea cu imparatul manelist basescu merge perfect, stafeta predarii tepelor de la basescu la ponta s-a produs in mod civilizat printr-un pact de coabitare

    p.s. cit despre micii intreprinzatori sau salariatii din domeniul privat: si-au luat suturi in gura de la absolut toti… la ei se gindesc absolut toti mafiotii astia de politicieni cum sa-i tilhareasca mai eficient

  3. Intrebarile pentru Ponta ar fi:

    Care ar fi “masurile dure dar necesare” la care se referea inainte de Anul Nou spunand ca, daca tot au majoritate grosolana, isi permit sa ia si acele masuri dureroase pentru populatie.

    De ce crede Ponta ca poporul nu va iesi in strada la o noua varianta a taxei auto (o hotzie ordinara) sau la cresterile aberante de preturi care urmeaza?

  4. domnul ponta pentru noi este simplu un boc doi. aceleasi povesti cu vom lua masuri nepopulare”, “in orizontul de timp urmator nu vom face impozit diferentiat( adica la pastele cailor), coabitare, vizite fmi,regionalizarea lui basescu,revizuirea constitutiei tot propusa de basescu, reforma sanatatii se face tot pe proiectul basescu etc. NU EXISTA ABSOLUT NICI O DIFERENTA DE SUBSTANTA! unii portocalii erau prosti si hoti astia sunt in schimb hoti si prosti.

  5. USL s-a nascut din dorinta PSD si PNL de a lupta impreuna, cu succes ,contra dusmanului comun , adica regimul basescu.Succesul electoral al USL s-a datorat suprapunerii dorintei USL, cu dorinta populara.In prezent pactul facut de Ponta, cu dusmanul comun, ia indepartat de USL pe multi romanii dezamagiti in sperantele lor, de al vedea suspendat pe basescu.In maxim 6 luni procentajul USL va scadea sub 50%, incat numai scoaterea din nou, pe tapet, a acestui subiect ii mai poate salva de la dezastru.Poate doar o guvernare exceptionala(ceace ar fi o utopie sa credem in acesta conjunctura europeana si mondiala) mai poate atenua putin dezastrul ce se configureaza.Ceace ma intriga este faptul ca toti PDL-isti( ceace este normal, fiindca Antonescu a fost si va fi dusmanul lor de moarte) ajutati si de cativa PSD-isti si PNL-isti orgoliosi dar cu bube in cap(furt/coruptie si vanzatori pe nimic a avutiei nationale) ii vor capul celui pe care nu-l poate acuza de NIMIC(nici macar furtul unui fir de ata…).Acestia sunt sprijiniti din interes de toti hotii/coruptii/meltenii si manelistii din romania(ei pot” pescui “doar in ape TULBURI si ajungerea in pozitie inalta a unui om corect ii ingrozeste de moarte).

  6. Victore,

    te rog sa il intrebi pe ponta daca are de gand sa modifice legea in asa fel incat sa nu fie nevoie de cvorum la referendumul pentru modificarea constitutiei.

    Ca cetatean roman sunt pentru mentinerea cvorumului in acest caz. Constitutia Romaniei nu se scrie pe hartie igienica si nu orice nespalat o poate modifica. E un lucru foarte serios deci cvorumul este foarte important.
    Cvorumul este la ora actuala singurul mod prin care noi il mai putem opri pe blatistul ponta sa faca jocurile securitatii in Romania.

    Ce raspunde ponta celor care il acuza ca a declansat suspendarea lui basescu si a acceptat numarul impus de ioan rus de 18 milioane de alegatori pe listele electorale permante doar ca sa convinga populatia de necesitatea disparitiei cvorumului de la orice referendum?(implicit cel de schimbare a constitutiei)

    ponta a semnat pactul cu basescu, acum e randul ca si eu, simplu alegator, sa pactizez cu matrozul si sa “nu ma duc la vot” la referendumul de schimbare a Constitutiei.

    Cand are de gand sa actualizeze listele electorale ? Impresia mea este ca intentionat aceste liste se alcatuiesc in cimitire pentru ca ofera avantaje multiple. (mai multi bani de la UE, mai multe locuri pentu Romania in PE, voturi de manevra pentru PSD cu care au castigat multe din alegerile electorale din 90 incoace, samd)

  7. Cei 7,4 milioane de romani, care au votat DA la referendum, striga la unison : JOS BASESCU(TIRANUL) , JOS COABITAREA ! Daca nu se va actiona rapid si eficient in acest sens, o sa-i auziti stigand; JOS PONTA, JOS USL ! D-le Victor va rog sa-i transmiteti celuilalt Victor acest mesaj ferm. Restul povestilor pe care o sa ni le “administreze” primul ministru, sunt Vorbe Goale.

  8. Sa spuna clar daca va continua sa accepte ca in MAI-ul condus de Radu Stroe sa fie numiti sefii de inspectorate de la politie si comandantii de unitati de la jandarmi pe criterii de plocoane, stagii de cate un an in Afganistan, de prietenie sau din mila, a unor indivizi care nu au comandat nici macar un pluton in viata lor. Ca era greu la pluton si era mai caldut in birou. Iar in Afganistan au stat tot prin birou, ca doar ei povestesc… In anii trecuti au fost numiti unii care pur si simplu se milogeau sa fie si ei sefi, ca sa aiba salariu mare sa ia si ei pensii mai bune. Si unii, mai milosi, i-a pus sefi, pe urma au venit si plocoanele… Aceeasi problema este si la alte institutii, dar la politie si la jandarmi au ajuns sefi prea multi GOGU, fara scoala si fara bun simt… Oameni care in loc sa se ocupe de treburile normale, sunt toata ziua pe la inaltele fete politice si/sau bisericesti, sa le pupe papucii/sutanele. Imi este scarba… Sper sa se termine cu aceste porcarii si sa se revina la concursuri, fara derogari de la cate doua -trei conditii…

  9. @Cristian: “aceeasi mizerie !” si “jos cu toti !”, asta as scanda azi,
    dar cu 0.1% iesiti in strada nu prea faci primavara.

  10. Deci pana la urma USL=totusi PDL=aceeasi mizerie.
    Incrediiiibil!
    Cine ar fi banuit ca Ponta e un blatist ordinar si Antonescu un gurist blatist ordinar?

  11. Stimate dle Ciutacu,
    Astept înca momentul în care doamnele Merkel, Redding, Day si domnii Barroso, Philip Gordon îsi vor cere scuze pentru insultele aduse poporului român, pentru ca nu recunosc ce pata de mizerie reprezinta T.B. pe obrazul României.
    Domnul Ponta ar trebui sa realizeze aceasta trista realitate!

    P.S. Ca mânuitor al limbii române va rog sa retineti aceasta propozitie: Cine se asaza pe locul altuia se însala amarnic. Va multumesc.

  12. Din clipa aceasta voi excama mereu aidoma aluia cu Cartagina care trebuia distrusa, “Si totusi kiorul si cu tziganca lui trebuie chemati in fata justitiei pentru cele savarsite”!

  13. Ce ne poate spune despre reforma in invatamant? Cand si cum va fi ea implementata, avand in vedere esecul clasei zero si bataia de joc de la redistribuirea elevilor la licee? Daca ne poate spune care este procentul elevilor de la comune si sate care au ajuns la liceele de varf ale capitalei si care s-au transferat dupa primul trimestru-semestru? Copiii traiesc o adevarata drama, deoarece calculul mediei cls 5-8 nu ii avantajeaza pe olimpicii la mate, care ajung la coada vacii, datorita notelor si mediilor luate de cei din ext. Bucurestiului. Acolo au 10 pe linie, iar in realitate, la scolile din Bucuresti sunt de nota 5 ? Si, binenteles ce ne poate spune despre pensiile personaluli navigant, despre statutul lor si taierile de pana la 95%? Cu multumiri.

  14. Buna seara,
    Tin sa precizez ca sunt un functionar public care, din fericire, conform celor prezentate la TV, nu lucrez la o institutie care se va restructura.
    As dori daca se poate sa aflu si eu de ce am votat, ca multi altii, cu USL? Poate reusiti dvs. sa aflati de la dl Prim –Ministru. Eu am votat pentru o schimbare si, din pacate, constat cu regret ca tot in “amaratii” care muncesc se loveste. Cine crede dl. Ponta ca trebuia inlociut la ANAF: seful sau angajatii care”invart doua hartii toata ziua”? De ce nu s-a dezvoltat turismul? Din cauza angajatilor sau a d-nei ex ministru? Nu crede, ca mai intai ar trebui evaluati unii sefi care au distrus, cei mai multi din cauza faptului ca pur si simplu au fost “pusi” politic si nu pe competente (vezi cazul Igas).
    In anii in care au fost la guvernare s-au infiltrat ca niste capuse si au numit directori chiar si la Agentii. Chiar i-au activat, desi erau la pensie. Si pana la urma nu ar fi fost asa o mare problema daca ar fi fost competenti. Cel putin “oficial” cand au fost numiti au avut un plan managerial. Cand se va incepe sa se dea socoteala pentru ce au luat atata amar de vreme un salariu NESIMTIT ?
    Te duci la el si ii spui, ca specialist, pe baza experientei, ce crezi ca ar trebui facut si iti raspunde ca tu habar nu ai si el stie mai bine. Faci ca el, ca nu ai incotro, si ulterior constati ca tot tu esti de vina. Si daca pana la urma reusesti cu multe eforturi sa faci si un lucru bun isi asuma meritul ca el e seful. Chiar daca ar fi adevarat ca angajatii de la departamentele respective au invartit doua hartii, sefii ce au facut?
    Intreb ca un om simplu : cand cei din magistratura vor da socoteala pentru deciziile proaste pe care le iau si pentru care suntem sanctionati la CEDO? Pentru ca eu nu prea inteleg de ce ei ridica salariu si noi restul platim pentru cum isi fac unii dintre ei treaba? Stiu ca nu sunt toti magistratii la fel si unii chiar muncesc si isi fac treaba bine. Dar, atata timp cat nici macar cei care pun in aplicare legea nu platesc pentru greselile lor, cred ca nu vom avea nici o sansa ca legile sa fie la fel de “egale” pentru toti.
    Voi semna cu initiale pentru ca din pacate constat ca tinerii care au murit la Revolutie si-au pierdut viata degeaba. Acum nu ne mai e frica de securitate, ci de sef care ameninta, mai voalat sau chiar direct, ca locul tau de munca nu depinde de competentele pe care le ai, ci de vointa sa. El e boierul si tu sclavul……..
    Ramane intrebarea : pentru ce am votat ?
    M.A.V.

  15. planetele lui ponta se aseaza prost: Bulgaria si Ungaria ifetinesc utilitatile in timp ce Romania le scumpeste. Romania incepe sa-si vinda pamintul incepind cu 01 Ianuarie catre straini in timp ce Ungaria interzice acest lucru. sa aduca tva la 16%, cit cota unica, pt ca statul cistiga nejustificat de mult taxind orice produs si prestatie din Romania! si n-o sa mai aibe nevoie sa majoreze meschin salariul minim. sa ceara o analiza privind puterea de cumparare in Romania si tarile vestice pe fiecare componenta importanta a cosului zilnic aliemnte-utilitati. sa taie din avintul fmi si ue si bancii mondiale! se le oblige pe acestea sa-si asume consecintele masurilor pe care le impun prin despagubiri in cazul in care aceste masuri esueaza! nu sintem cobaii unor nemernici!

  16. planetele lui Ponta nu se aseaza, ci le aseaza Coldea&SRI via nasu Maior, Basescu si marele licurici si probabil baroneii PSD dar si aliatii cu umarul pus ,,la greu”!
    cel putin pt 2013 isi poate baga in dos programul ecomnomic al USL si poate si dupa aceea..spre marea satisfactie a retardatului de Boc!!!

  17. Sa ne spuna domnul Ponta cum de TOTI politicienii din USl intr-un timp atat de scurt au preluat “fix” ” exact” acelasi limbaj “IN TOATE” al PDL-eilor dupa ce au castigat cu “brio ” alegerile??!!!

  18. hm!… cam si-a dat arama pe fata …cum s-ar zice….ar trebui sa ii cam fie rusine de ce a facut pana acum…ma refer la tradarea…tradarea…tradarea… alegatorilor lui/lor macar de-am fi stiut si noi…ca altul ar fi fost rezultatul..! A inceput sa semene tot mai mult cu basescu!

  19. zilele astea mi se strepezeste gura spunind “un an nou” ! …vad ca-i aceeasi,veche dezamagire !

  20. Domnule Ciutacu, in opinia mea de nespecialist, cred ca principala problema aste lipsa locurilor de munca. Va rog sa il intrebati pe dl Ponta ce are de gand sa faca in aceasta privinta.

  21. Va mai schimba in acest veac conducerile (la toate nivelurile) din justitie?
    Si nu schimbarea lacheilor intre ei, ci aducerea la conducere a unor oameni capabili si curati.

  22. in seara aceasta va rog sa-l intrebati pe Victor Ponta daca anul acesta are in vedere scaderea tva-ului de la 24% la 19%. VA MULTUMESC !

  23. pentru D-l prim-ministru
    De ce nu se aplica legea cumulului pensiei cu salariul si la regiile si comaniile de stat,in aceleasi conditii ca la bugetari? Majoritatea sefilor raman pe posturi, cu aceleasi
    salarii de 3000-4000 lei si cu pensii frumusele de 1500 -2000 lei.S-ar crea niste locuri de munca …..

  24. D-le Ciutacu, va rog sa-l intrebati pe premier ce se va intampla cu problema gazelor de sist de la Barlad, pt ca se pare ca USL doreste exploatarea lor, facand unele demersuri pe ascuns, nerespectand ce a promis cand era in opozitie.

  25. vreau sa te intreb daca nu ti se pare ciudat ca de ceva vreme, traian basescu se tot duce la Covasna…face acolo un tratament!?O stire semnala prezenta , in hotelul cu pricina a directorului Spitalului Universitar (in anturajul presedintelui)Am dreptul sa stiu care e starea de sanatate a presedintelui!?(asa, un buletin anual!?)

  26. Va rog sa-i ziceti domnului Ponta ca o sa contestam in instant noua taxa ‘de timbru’ pentru automobile pentru discriminare.
    pai daca masina mea diesel are emisii de 125g/km co2 si masina hybrid are 60g/km eu cu diesel de ce nu sunt scutit de taxe? nu mai punem la socoteala ca ala cu hybrid o mai baga si-n prize adica mai punem emisii indirecte de 559 g/kWh co2 cat este eticheta de energie in Romania ca doar mai bine de jumatatea din productia de energie e pe baza de carbune.

  27. Gata, au inceput “masurile dure dar necesare” ale Guvernului Ponta. Taxa auto devine “timbru de mediu” deci se umbla prin buzunarele tuturor posesorilor de masini, pentru carpirea bugetului.

    Haideti in strada, fratilor, nu se mai poate cu astia!

  28. D-le Victor Ciutacu, eu nu mai am nici o intrebare pentru primul ministru, deoarece sunt convins ca imbarligarea/coabitarea dintre hoardele(de lacuste flamande) de uslasi,, cu tiranul JON(javra ordinara nationala) va reprezenta bomba cu hidrogen, care va distruge complet tara si poporul ( ceea ce a mai ramas).
    Vorbe goale o sa ne spuna premierul Basului, ca deja s-a specializat in asa ceva. Eu nu-l mai suport/ascult, desi la alegerile din anul trecut, i-am votat(din pacate!).

  29. Dle. Ciutacu,

    USL a promis schimbarea “pana la capat”.Cat timp acest bisnitar cu slugile lui vor mai fi suportati de cetateni?Si cei care-au furat de-au rupt de ce nu sunt cercetati de justitia basista “independenta”?Ponta ce face,doarme sau a facut pact cu “diavolul”?Ceasul a inceput sa ticaie in defavoarea pseudoputerii actuale.Daca nu sunt constienti de imensa FORTA cu care i-a cadorisit electoratul,ori sunt PROSTI,ori sunt HOTI…
    USL SOMN USOR,BASESCU VEGHEAZA PENTRU TINE….

  30. @daniela: nu trebuie sa postati de n-spe ori, pricep din prima
    @all: nu facem chat aici. va rog sa va concentrati comentariile

  31. D-le VICTOR CIUTACU,intrebati-l pe d-l PONTA cand revin cei 26.500 de cadre militare in rezerva la pensiile care le-am avut la 31 dec.2010!Am ramas singura categorie sociala afectata de reducerile lui boc si ale lui oprea!

  32. CONCENTRAT : Am votat niste curve care au bagat UDMR-ul la guvernare si maresc taxele ca BOC !!!!!!!!….Poporul si-a mai luat o pula-n cur !!!

  33. Nu ma intereseaza ce spune (in special la viitor); ma intereseaza ce face sau ce-a, ce-au facut! Proiectele, cel mai “modern” termen, nu ma intereseaza. Nici n-a inceput bine treaba dupa liberele de sarbatori si, hop, la tv. Ar trebui sa fie f ocupat, sa n-aiba timp nici sa manance. Ce are de precizat: prin purtatorul de cuvant, ca are si e platit ptr asta.

  34. planetele lui ponta sper sa nu se aseze romaneste, ca si cum am aseza batista pe tambal. am votat usl nu pentru coabitare cu basescu, sa nu uitam ca multi au inghetat in ianuarie 2012 pentru schimbarea lui basescu nu pentru coabitarea cu el. foarte interesanta pozitia acestuia azi la iccj, si reiterarea mai vechii idei cu presa vulnerabilitate la adresa sigurantei nationale. prin asa zisa coabitare cu basescu, ponta nu face decat sa-i dea acestuia o gura de oxigen in momentul in care ar trebui sa rupa in sfarsit pisica, mai ales ca votul popular a indicat clar vointa romanilor si anume jos basescu.

  35. D-le Victor Ciutacu, am cateva intrebari pe care as dori sa i le adresati domnului Victor Ponta:
    1 De ce trebuie sa avem cele mai scumpe autostrazi? care nu sunt terminate nici macar la timp( de ce se dau milioane de euro pe 1 kilometru de autostrada )
    2 De ce atata birocratie in tara asta, de ce ai nevoie de atatea avize, de atatea drumuri, de atata timp petrecut la cozi la ghisee ca in final sa ajungi la rand si sa iti spuna ca lipseste stampila x, de ce atatia bani dati pe tot felul de taxe care de care mai scumpe?
    3 Romania are un potential agricol foarte mare, de ce nu se valorifica asta si lasam pamantul sa se umple de balarii?
    4 de ce atatea taxe din moment ce populatia e saraca(e prea impovarata de taxe)?

    As dori, daca se poate sa ii aduceti la cunostinta si urmatoarele idei, sunt romani care fura, fiecare dupa posibilitati, cand vezi ca nu iti ajung banii de mancare, cand toate sunt scumpe si se anunta si alte scumpiri ce ai vrea sa faci? Diferenta dintre un asemenea roman si unul care e pus sa ne reprezinte pe noi ca alegatori, e ca acele fura poate cu o simpla stampila cat 1000 de romani, si ala nu fura sa supravietuiasca din moment ce ne conduce, ala fura sa isi cumpere ultimul tip de masina, sa construiasca inca o casa, etc. De ce cand sunt prinsi de DNA(foarte rar ii prinde DNA-ul si atunci cand se dau “in gat” unul pe altul) nu ii lasa sa putrezeasca toata viata in inchisoare si sa le confiste tot ce au furat, de ce scapa cu 2-3-4 ani cu suspendare, pentru ca nenorocesc o tara asta e pedeapsa?

    Astept cu interes emisiunea de diseara…

  36. Buna ziua,
    Va rog sa il intrebati cand isi plateste guvernul datoriile catre firmele care au contracte cu statul? Avem facturi din 2011 inca neincasate, ca sa nu mai vorbim de productia pe lunile octombrie, noiembrie si decembrie, care nu a fost platita, deoarece au fost ocupati cu campania electorala.
    Multumesc.

    Cu stima,
    “Un prestator de servicii”

  37. Lumea e foarte sensibila la orice majorari de taxe, pentru ca e acelasi lucru pe care il facea si Boc, deci cu ce sunt mai breji astia decat ceilalti ???

    Lumea nu a votat cu USL-ul ca sa reinventeze taxa auto, sa o re-denumeasca.

    Ponta trebuie sa fie constient ca nu-l rabda poporul nici 3 luni la guvernare.

  38. Domnule Ciutacu pregateste-te sa coabitezi cind vii din concediu. JUSTITIA e pe miini bune. USL-ul mege pina la capat. A coabitat si acum toti care au furat vor fi iertati. Marinarul ne-a umilit cum a putut mai bine. SECURITATEA SI-A RECISTIGAT INCREDEREA. A fost putin dezorientata de valurile pe care liderii usl-isti le-au facut. Chiar ma luasem si eu. Era cit pe aci sa ii cred noroc ca m-am trezit la timp. Domnul Semaca s-a reintors victorios. Are si de ce. Ponta e prost!

  39. Dl Ponta nu trebuie sa uite ca hotii trebuie sa inapoieze ce-au furat, prin urmare “ce-am vorbit,vorba sa fie!”.

  40. EU am cateva interbari punctuale:
    – cum va rezolva birocratia din Romania (s-o aduca la un nivel respirabil)
    – continuam cu pozitia ghiocelului in fata UE?
    – cum ii va ajuta pe micii intreprinzatori romani (plata TVA la incasare – care s-a cam impotmolit – nu cred ca ajunge pentru a aduce economia unde ne-o dorim)
    – daca are de gand sa transforme Garda Financiara intr-o institutie de tip IRS din SUA, sau vor continua sa ne verifice unde avem stampilele pe facturi ca sa poata da amenzi
    – se lauda in campanie si inainte ca se va ocupa cu datul afara al tuturor striperilor, popilor, etc de la varful institutiilor din Romania si adusul oamenilor competenti. Cand se va intampla asta? Vrem un termen.

  41. Sa explice(,daca poate face asta fara sabloane mincinoase) de ce alte tari membre UE ieftinesc pretul energiei si gazelor in timp ce la noi tot cresc? Daca auditurile nu au evidentiat vinovati si fraude(caci nu am auzit de nimeni deferit justitiei)inseamna ca fosta guvernare a functionat cinstit si corect,deci ar trebui sa-si ceara scuze pt.toate acuzele aduse acesteia innainte de preluarea guvernarii.Daca o sa inceapa iar sa se faleasca cu reantregirea…inchid televizorul!Pt. Dumnezeu,cu cat s-au reantregit si cu cat s-au diminuat real veniturile populatiei cu toate scumpirile binecuvantate de guvernul d-niei sale? Asta ca sa nu mai reamintesc faptul ca,asa cum nu suntem o tara de “mamicute si bebelusi” asa nu suntem o tara numai de bugetari!Mai este si pactul de coabitare care se vede ca nu este doar cu Basescu ci cu toata gasca care ne-a lasat cu datorii si obligatii aberante dar fara nici o “dovada materiala” a devenirii banilor!Ce are de gand cu resursele acestei tari,ma refer la politica de redevente si alte masuri conexe pt. ca bugetul sa se aleaga cu ceva mai consistent cat mai exista ceva de exploatat?Sunt multe intrebari pe care le-au pus si ceilalti innainte si care ma indoiesc ca vor primi raspunsuri clare chiar daca ii vor fi transmise!Nu trebuie sa fii prea fin observator ca sa-ti dai seama ca drumul pe care au pornit nu duce spre ceea ce ni s-a promis si am crezut ca votam(de 3 ori in 2012)!

  42. Presupun ca sunt chestii arzatoare la ordinea zilei,insa nu am vazut nimic privitor la activitatea celor ce au incalcat legea si au actionat impotriva manifestantilor de la inceputul anului 2012.Cel putin,purtatorii de cuvint ai MAI,Jandarmeriei,Politiei Capitalei,etc speram sa nu-i mai vad dupa modul in care au informat media si populatia in acele zile!Si,asta ar fi doar inceputul firav al capatului pina la care ,eu,am votat schimbarea-nu doar a oamenilor,ci in special a modului de a guverna.Tare ma tem,ca nu va actiona jandarmeria altfel decit cum au facut-o cu pensionarii in Piata Universitatii cu unul ca Georgian Paun(parca) purtator de abureli la tv!
    Pina la capat,parca asa ne-a fost vorba!

  43. L-as intreba pe dl. Ponta de ce USL-ul se saboteaza singur?! Uitandu-ma pe lista membrilor CSM care au votat-o presedinte pe macovista si basista Haineala, le regasim pe madame Corina Dumitrescu (fosta propunere PSD pt educatie) si Daniela Ciochina (aleasa membru CSM de Senat in noiembrie, atunci cand majoritatea era evident USL).
    Deci ce sa mai intelegem?!
    Ceva ce stiam de foarte mult timp? Ca singura opozitie adevarata la sistemul mizerabil basist este Antena 3 si o mana de jurnalisti!

  44. Va rog sa-l intrebati pe domnul Prim Ministru cum intelege sa rezolve si pensiile magistratilor militari diminuate drastic si nedrept de Guvernul BOC. Beneficiez de pensie de urmas de magistrat militar si in 2010 mi-a fost redusa pensia la jumatate.Am facut trei contestatii si de un an de zile astept un raspuns de la M.Ap.N.,iar acum de la Domnul Prim Ministru Victor Ponta. Va multumesc.

  45. Rugaţi-l vă rog pe Ponta să-şi bage tratatul de colaborare şi secretarul de stat udemerist în cur.

  46. Intrebare pentru Ponta.

    A circulat recent pe asa-zisa “Autostrada A2”?

    E varza!!! Pe segmentul Bucuresti – Fundulea, sunt gropi in asfalt cat casa. Ne riscam viata si platim taxe de drum de ne cocosam.

    Trebuie sa ai un adevarat tupeu sa mai pui in dicutie taxa auto in conditiile in care se circula absolut JALNIC in tara asta.

  47. eu am o interbare simpla: l-a luat guvernarea prin surprindere? azi de exemplu trebuia sa vina cu o noua forma a taxei auto, de fapt nu azi, trebuia sa fi gata demult. in schimb el a pastrat ordonanta lui boc, pe care nici macar boc n-a avut curaj s-o aplice, asa de tampita era. ca urmare, pentru un logan din 2004 cumparat acum cu 1300 de euro trebuie sa platim o taxa de prima inmatriculare de 950 de euro! si acum vine si zice ca se gandeste la ceva, cumva, careva, undeva cu un timbru? intre timp inmatricularile in bulgaria continua.

  48. Daca “pact de coabitare” inseamna:pentru unul inca 2 ani linistiti la Cotroceni,cu ingerinte in justitie,cu dat pe snowmobil,cu vacante luxoase impreuna cu familia pe banii …milioanelor de romani;iar pentru celalat guvernare linistita,FARA OPOZITIE,in liniste si… pace,atunci trebue sa afle D-nul Ponta ca milioanele de romani asteapta in primul rand dreptatea promisa, facuta de o …justitie dreapta.Nu poate obliga nimeni(nici macar Dragnea) ca romanii cinstiti/furati/mintiti/victime/praduiti sa danseze HORA UNIRII cu ….hotii/mincinosii/tradatorii/coruptii/praduitorii lor.Totul …dar asta nu se poate!!.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.