Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cum a ajuns Cristoiu coleg cu Băsescu

Cum a ajuns Cristoiu coleg cu Băsescu

Lumea se revoltă, pe bună dreptate, că nişte oameni de ştiinţă l-au făcut pe Băsescu membru de onoare al ONG-ului lor. Şuţu spune că începe dictatura. Greşit, Cristi, continuă dictatura, este doar o nouă etapă, cea în care, după ce şi-a primit pupăturile-n cur de la elita intelectuală, tiranul devine cu acte şi om de ştiinţă. Şi, la tura asta, nu-i vina lui, fraţilor! Nici o dictatură nu se instaurează fără complicitatea gunoaielor care aleg să tacă atunci când ar trebui să vorbească.

Nu-i Traian Băsescu de vină că, după ce au semnat cu entuziasm pentru a-l face cetăţean de onoare pe şpăgarul Mircia Gutău, oameni ca Răzvan Theodorescu (mai ales) şi Dinu Săraru (care a schimbat în ultimii 25 de ani doar titlularul bucilor de pupat, toate musai cu escu în coadă) se mândresc să fie colegi de for ştiinţific cu un aproximativ cu apucături de pitecantrop. Sau că, sătul de aşteptat în geam labeunu recompensa pentru serviciile aduse în anul electoral trecut, marele caracter şi maistru-n viaţă Ion Cristoiu (era să zic Coroiu, puşchea pe limbă) s-a decis să treacă la fapte. Ori că profesorul universitar pe bune Virgil Cândea, care în prealabil îl făcuse şi pe Ion Iliescu tot membru de onoare, e gata să se umple de ridicol şi se pune preş la picioarele unuia care a citit faimoşii autorii 7 de treflă şi popă de roşu.

În prezentul context de largă respiraţie academică, vă anunţ că v-o meritaţi pe conferenţiar universitar Elena Udrea ca viitor preşedinte al României, lacheilor

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Cum a ajuns Cristoiu coleg cu Băsescu

  1. Va trebui să-mi revizuiesc părerea (urgent, până nu se dă în stambă cu ceva nou!) despre nea Fraudă-Vodă! 😛
    Uite-l dom’le că refuză!????
    Ori i se apropie ceasu’ (ăla care ne vine la toţi!) ori nu s-o dezlipit ieri dn faţa ecranelor. (Nu putea să tacă Oana? Uite cum l-o adus la normalitate! 😉 )

  2. imi este rusine ca am facut, acum multi ani, facultate la stat (si din aia de 6 ani), imi e rusine pentru toate studiile postuniversitare pe care le-am urmat si, in general, imi e rusine ca sunt colega de categorie sociala cu marii intelectuali care ieri l-au primit la sanul lor cu atata entuziasm pe semidoctul basescu.
    imi doresc sa ma fi nascut pe alta planeta, cat mai departe de Terra si sa nu stiu ca exista in Univers asa anomalii. cred ca multi nu sunt dupa chipul si asemanarea divinitatii, au fost creati de amoeba ori altfel nu stiu… poate nu exista dumnezeu.

  3. @MIHAI MATEI
    Nene esti mortal.M-a impins necuratu’ sa intru in biblioteca lui Base.Am ras cu lacrimi.Felicitari.

  4. Base nu accepta… 🙂

    Tre’ sa recunosti ca miscarea lui e buna…
    N-avea rost sa se bage intr-un kkt gratuit…Nu era nimic de castigat 🙂

  5. @Adolf Visarionovici Basescu: pe principiul enuntat de tine eu zic sa-l trimitem in miezul iernii in Rusia, pe la Borodino si daca scapa (ca e pielea a dracu’ pe el) il exilam prin Elba/ Sf. Elena si oricum la un moment dat sper sa crape. comparatia ma deranjeaza pentru ca Napoleon a fost cineva si reprezinta un simbol. basescu nu e decat un betivan penal si ordinar. dar periculos.

  6. Ce oameni rai.Pai cum ,un om profund,a carui inteligenta e pusa in slujba cetateniilor cum sa nu merite titlul primit.Cine a mai aprofundat timp de cel putin 5 ani o carte,cine a incercat sa-i cuprinda toate sensurile,desigur doar tovarasul Basescu.Acum probabil va urma sa-si publice propria sa opera de inestimabila valoare intelectuala,culturala ,ce va deschide noi cai de dezvoltare si progres pentru poporul roman.Portocaliu,aflat in slujba bravului conducator.A fragilului Bo(bo)c,a zburaciosului Flutur(as),a energicului Ber(be)ceanu,a inventivului Vid(r)eanu si nu in ultimul rand a destoinicului Cocos(el) ce face buna echipa cu o blonda motata(in afaceri si in viata).Asa ca eu acum astept sa primeasca si ordinul Bene Merenti,apoi sa isi arate consideratia si sprijinul fata de monarhie,si eventual dupa ce parlamentul va fi redus(ca nr.de camere dar si ca nr. efectiv de parlamentari),sa ceara desfiintarea lui completa si instaurarea monarhiei ca forma de guvernamant,cu desigur,Basescu pe post de rege(domnitor).Ca oricum,sunt prea multe partide,prea multa harmalaie,dezordine,si din cauza asta nu se poate nimic construi.Nu exista sustinere a genialelor idei ce vin de la ilustra persoana ce azi ne conduce(ticaloasa opozitie care nu doreste binele poporului).Asa ca eu zic sa il urmam fara cracnire si sa actionam fara a mai judeca( ca oricum nu avem capacitatea)pe salvatorul nostru,care ne va ajuta sa traim bine.Dupa ce vom parasi aceasta lume.

  7. Am ajuns sa il avem pe Basescu membru de onoare intre oamenii de stiinta si daca ii spui la un pupinbasesc ca asa ceva nu ii normal va incepe sa se crizeze si sa te acuze ca esti comunist.

  8. Vezi ca Base tocmai a refuzat distinctia. Da si tu un update, asa e deontologic.

  9. poate ink nu-i totul pierdut poate reusim sa-i izgonim pe avarii astia nesimtiti,poate o sa reusim sa-i tragem pe toti in teapa(as fi cel mai bucuros om de pe pamant).chiar daca a refuzat titlul tot ramane cel mai scarbavnic fanariot din toate timpurile. la lupta oameni buni!!!!

  10. pai da, a refuzat, fiindca tu si Oana Dobre i-ati sugerat subtil sa se abtina de la a pune labuta pe titlu. nu din bun simt, nu, vai! ca nu are asa ceva…

  11. Vedeti cata onoare are domnul Presedinte? El stie sa se autoaprecieze si nu este de acord sa i se aduca osanale nemeritate. Hai ma lasi! Multa lume va pune botul acum la asta si va crede ca ce om de omenie e basescu! Suntem de rasu’ curcii! Cei mai sifonati din toata prosteala asta ies asa zisii oameni de stiinta ce sunt parte din consiliul AOSR. Domnul Basescu se ridica la suprafata ca uleiul, inca o data! Ce norocosi suntam cu un astfel de Presedinte!(in caz ca unii nu sesizeaza ironia, ea este prezenta din plin)! Tot de KKO sunt toti!

  12. Şi totuşi, nu vor fi colegi, graţie vouă, jurnaliştilor: Mihai Gâdea, Mircea Badea, Victor Ciutacu.

  13. Am uitat-o pe Oana. Posibil, şi pe altcineva de care nu-mi dau seama. Dar feedbackul acesta este chiar neaşteptat.

  14. AOS să arate cum au primit acceptul în scris de la Băse, altfel s-au făcut de râsul curcilor…şi q.e.d. o minte diabolică care poate întoarce totul în propriul interes, mai ales când are de-a face cu proşti şi lingăi.

  15. @ e.nichifor

    Hai sa fim seriosi.
    Pe base, ca si pe vantu, nu pre il prinzi sa semneze (nici macar pe la flota).
    Dar nici nu pun botu’ la chestia ca aia nu l-au intrebat/anuntat inainte. Cu declaratii pe la presa a iesit secretarul stiintific, si PDL-istul Valeriu Tabara, care e “academician” pe la stiinte agricole si silvice. Vedeti care si cui a zis chestia cu “avem acceptul…..”

  16. O mica scapare la indignarea ciutacosferei: tov Iliescu este si el membru AOSR. Probabil datorita cunostintelor avansate de comunism stiintific.

  17. @Catalin: daca nu te-ai citi doar pe tine, ai constata ca scrie-n textul sub care comentezi. da’ la ce bun sa strici bunatate de ochi cu cititul?

  18. Base e doar un tembel smecher de port ,ce a ajuns presedinte speculind prostia multor ”romini” ,asa cum ii numea el in campanie;treaba asta in care nu stiu ce academicieni ii confera lui prezidente titlul de om de stiinta pare desprins din filmele cu prosti,el saracu nu are nici o treaba cu stiinta,cred ca nici macar cu tara asta.Sanatate multa Ciutacule!

  19. Mai, oameni buni, dupa cum vedeti e o mare teapa… Ce nu pricep eu este de ce naiba nu ati asteptat sa treaca ceremonia si abia apoi sa il hacuiti, asa, in voie si cu metoda… Ce ai facut tu, Victore, si mai ales colegii tai de la Antena3 – ca v-ati pripit, fara sa aveti dovezi indubitabile – a fost sa ii dati Prezidentului posibilitatea sa refuze (chiar cu talent, recunoaste-o!) titlul si v-ati si umplut de ridicol.

    Acuma, daca ma intrebi pe mine, eu zic sa aveti grija: subiecte de astea tari, “spumoase” / “zemoase” vi se vor mai livra in veremea ce vine. Cat are balta peste (naiv), astfel de stiri sunt metode tare eficiente de facut agenda televiziunilor “neprietene”.

    Cat priveste Academia minune, parerea mea este ca aceasta si surorile ei de-o teapa sunt creaturi perverse, false, facute mai ales cu un scop: sa oblojeasca orgoliile ranite ale unuia sau altuia care n-a izbutit sa urce si nici nu spera la ACADEMIA aia mare. Care nici aceasta nu-i chiar un cuib de pasari intelectuale rare, ajunse acolo numai pe merite reale si indubitabile, dar asta deja-i alta poveste.

  20. Domnule Ciutacu,bine ganditi si bine ziceti! Oamenii de stiinta,academicienii,dar mai ales politicienii n-au nici o scuza ca am ajuns sa traim in tara unde Basescu este facut academician. Traim in tara unde Prim Ministru este un smecher comunist,sau pseudocomunist.Tot comportamentul lui este de activist comunist si demagog,penibil si condamnabil.Condamnabil este orice demers al PDL cu membrii lui insemnati de lacomia,orgoliul sau prostia unor parveniti capitalisti si veritabili comunisti. Insa,nici macar nu mi-e mila de acest popor,adica de ai mei si de mine.Trebuie sa recunosc ca avem tare grele si ca trebuie sa le recunoastem in tot ce am putut infaptui de-alungul existentei noastre nenorocite.Si mi-e rusine si mi-e greu sa traiesc asa dar sunt constienta ca altfel nu se poate doar daca…..hai sa zicem facem,macar cei ce mai putem,o “rezistenta” la ceea ce este si va fi din partea celor ce vor sa distruga complet spiritul cel bun al acestui popor.Ma rog lui Dumnezeu ca Dl Antonescu sa reuseasca ceea ce a gandit si sa infaptuiasca incepand din propriul partid,deasemenea mai pot sa sper ca si Dl Ponta va incerca ceva similar.Dumnezeu sa-i ocroteasca pe romani!!!!

  21. Nenorocitul asta , fara suvita lui , dar cu concubina, nu cred ca va prinde fizic sfarsitul madatului . Fiindca tot se aseamana cu cineva, ma gandesc c-ar fi bine sa scapam de el tot de Craciun si tot cu Elena , impreuna.”Aceasta lehamite” !

  22. am crezut, pret de o clipa, ca-si cunoaste si accepta limitele, recte, imbecil, oligofren, imputzit…lista putand continua ad nauseam, dar nu, ca un autocrat sadea, asteapta ca latrinele alea ambulante, descalificate pe veci dupa un asemenea gest, sa-i ofere in genunchi distinctia…asta este caracteristica “despotiilor autocrate orientale”, a mancatorilor de carne de cal, de unde vine si ciklop Han, vars!

  23. Basescu a fost academician pentru o zi. Incepe sa semene cu geoana, a intrat pe panta descendenta. Hai ca se poate! :)))))

  24. mai era una ilena lu ceaşcă tot aşa academician dr. inginer parcă, oricum de la un marinar la un pantofar şi o udrea oricine poate să ajungă la preşedenţie sau la academie; cât despre pupicii în cur de pe buzele academicienilor este mult mai rafinată urma fiindcă rămâne pe viaţă saliva laşităţilor lor…

    nu o văd pe udrea la Cotroceni, mai repede pe Boc cu ciocate şi pe marinar premier a la putinică şi pe udrea viceroaica lui

    ţara asta nu mai este comică ci de a dreptul tragică

    era să uit, cică ala traseisul de Timiş Ioan vrea să fie procuror şef pe judeţul Hunedoara, aşa se zvoneşte prin orăşelul unde fra su face ce vor muşchiuleţii lui…

  25. Superb! Un marinar incult, care s-a calificat in meseria complexa de politician “la locul de munca”, ramanand necalificat pe vecie, ajuns intr-o “Academie” care implica un domeniu al vietii umane extrem de pretentios: STIINTA. Daca Iliescu a scris, inainte si dupa 1989, carti de analiza sociala si politica sau referitoare la limitele dezvoltarii si la impactul ei asupra mediului inconjurator, ce legatura poate fi intre Jack – cel rupt in fund si stiinta ???!!! Sa-l intrebam direct pe cel care se crede analist pentru ca adora zoana anala a celor care ne conduc-ieri Ceausescu si trepadusii lui, azi Basescu si incapabilii lui!
    Chiar daca marinarul ajuns atat de sus a refuzat (cu lacrimi in ochi) titlul, propunerea s-a fost facut, penibilul s-a fost instalat iar noi am ajuns din nou RASUL MONDULUI.
    De fapt aceasta asa-zisa Academie (nu-i vorba ca si in aia mare s-au fost ajuns tot felul de nulitati) s-a nascut din dorinta unor neputinciosi stiintificeste, la inceputul anilor ’90. Ca si Academia de Stiinte Medicale! Dpa modelul italienilor, unde orice asociatie devine o Academie-una, de negasit la adresa indicata, l-a premiat chiar pe Ceausescu in anii decaderii lui, am ajuns si noi sa avem nu numai cele doua academii mentionate, dar parca si o “Societate academica” cu madam Pisidi in frunte. Halal sa ne fie !

  26. Cand am aflat de anuntul “academiei”, m-am gandit ca mai lipseste doar sa devina si amiral al maretei noastre flote.
    Azi a refuzat. Probabil a testat putin piata.
    S-au naruit sperantele udrei la un titlu similar!!!
    Dar nu e timpul pierdut. S-ar putea sa ia totusi titlul, dar mai discret.

  27. Ce drac are rost sa ne mai ofticam …?!
    Asta ni-i natia , asta ni-i vocatia , ASTA NI-I PRESTATIA…!!! Au dovedit-o CLAR cele 5 milioane…

  28. Basescu, lasand supararea la o parte, trebuie sa recunoastem, e destept, astfel cum sa prostesti 5 milioane de cetateni sa-l voteze ? Plus ca mereu ii umileste pe toti adversari, e foarte spontan, glumet pacat ca nu le prea are cu functia de presedinte, nu stie sa conduca nici o ferma dar apoi o tara dar de fraierit prostii e bun, a dovedit-o. Oricum e nu cred ca voi vota vreodata acest partid de tip mafiot PDL, imi provoaca sila, mai bine il votez pe Remus Cernea ca si ala e mai capabil decat basescienii astia, pe Mircea Geoana care are 2 facultatii sau pe Crin Antonescu, Vadim nu l-au putut vaota acei 5 milioane de cetateni ca nu le-a dat nici-o punga de zahar sau o sticla de ulei, acum sa manance din ele cand ii concediaza. Cretina lumea asta frate, noua ne ardea de mineriade, moguli, se vorbea in campanie despre moguli ca despre liderii Cosa Nostra ca or sa ia toata Romania ca iau sarea, posta, pe cetateni aia ii interesa in loc sa ii intereseze cum sa iesim din criza si cine are solutia optima, PSD avea un plan bine elaborat, la fel Crin dar na prima mineriadele din 90′. Numai daca te gandesti cu ce minciuni i-a pacalit razi de pici, sarea chiar daca ar fi cumparat-o Voiculescu e un zacamant imens in toata lumea, importam de la ucrainieni, polonezi mult mai ieftina decat daca-o exploatam de la noi din tara iar posta e pe pierdere si nu are cum sa fie privatizata, cine va mai da pensiile la oameni + corespondenta iar in cel mai rau caz SOV facea din ea ceva profitabil si o moderniza dar manelarii lui basescu au pus botul la vrajeli sa le fie rusine ca is penibili iar Basexu nu ar putea fi nici profesor la 1-4 dar apoi academician. Presedintele Romaniei este Mircea Geoana, eu nu-l recunosc pe base ca fiind superiorul meu, imi e rusine sa zic asa ceva despre un om atat de tampit. Bravo Victor, noroc cu voi astfel am murii cu astia de la pdl, singurele televiziuni adevarate din Romania is cele de la grupul Intact restul is pupincuristi basescieni, conduse dictatorial.

  29. De asta chiar numai am chef si dorinta de a ma intoarce in jegul de asta de tara !

  30. @ Daniel: Nu ,nu e destept…!!! E tupeist si mincinos ordinar , plus ca si-a adunat o camarrila asemeni lui care il serveste orbeste… Dar SANSA lui (lor) cea mare E CA S-AU NASCUT INTR-O TARA DE TAMPITI (nu toti , dar CEL PUTIN 5 milioane ) !!! (care ca in povestea lui Creanga – se vaieta ca le pica drobul de sare in cap da’STAU SI NU FAC NIMIC )
    Asa ca sansa lui Basescu e ca s-a nascut in cea mai tampita tara a Europei , in ORICARE ALTA NEAVAND NICI O SANSA …!!!
    PS:N-am nevoie de contra-replici de la ofuscatii care l-au votat pe marlan ,CA ORICUM NU-MI RETRAG CUVINTELE SI NU-MI SCHIMB PAREREA : sunt fie tampiti , fie profitori ( directi sau indirecti ) ai “ciumei portocalii” !

  31. Noi vorbim,facem spume,ne indignam,ni se face lehamite iar ei….ne arata curu’

  32. Eu va inteleg si imi place sa va citesc comentariile colorate dar ceea ce nu inteleg este de ce nu faceti NIMIC… FAPTE. eu v-as recomanda sa nu va mai platiti impozitele de exemplu sa vedem daca v-or mai avea timp de academii daca punga va fi goala si nimic de furat…. Combaterea furtului se realizeaza foarte simplu NIMIC de FURAT

  33. La derută
    Zgarda metalică de la gâtul potăii mele are acelaşi model cu cel de la manşeta preşedintelui tuturor românilor. Să nu-ţi vină pentru ca să crezi !

  34. Despre “marele academician” rusine…sila …

    Totul e posibil … dar, ce parere ai despre urmatorul calcul?

    “Calcul pentru pensie”
    Să facem următorul calcul (de dragul demonstraţiei, vom presupune că trăim într-o lume în care nu există inflaţie şi
    în care preţurile, salariile şi taxele sunt îngheţate la nivelul de acum).
    Gigel e un tânăr care tocmai se angajează. Ca orice tânăr,salariul lui net de încadrare nu e nici prea prea, nici foarte foarte: să presupunem că e de 1100 de lei.
    Gigel are 23 de ani. Întrucât e criză şi criza va dura – să presupunem! – multă vreme de acum încolo, hai să zicem că în 2015 leafa lui Gigel va fi tot de 1100 de lei.
    Ia să vedem însă câţi bani plăteşte Gigel CAS-ul timp de 5 ani (adică 60 de luni) la o leafă mizeră de 1100 de lei. Păi la valorile actuale va plăti 491 de lei x 60 de luni, 29.460 lei.
    Ei, aici e buba. Gigel are numai 28 de ani şi deja a plătit în contul statului toată suma pe care statul i-ar returna-o în cazul în care ar ieşi la pensie la 65 de ani şi ar mai trăi încă 3-4 ani, cât e speranţa de viaţă a bărbaţilor din România.
    Cum aşa? Păi să facem un mic calcul. Dacă nu mă înşel pensia medie din România e undeva pe la 750 de lei. Din contribuţiile date
    statului până la 28 de ani, Gigel ar putea primi (presupunând că timp de 37 de ani banii săi vor sta undeva într-o valiză, nu într-un cont care îi va multiplica măcar prin dobândă) o pensie medie timp de 29.460 lei /750, 39,28 de luni . Adică peste 3 ani.
    Păi e numai bine, tanda pe manda: iese la pensie la 65 de ani, mai trăieşte 3 ani şi la 68, după cum zic statisticile, moare!
    Totuşi, nimeni nu îi explică lui Gigel, şi nici nouă, ce se întâmplă cu CAS-ul pe care Gigel îl plăteşte între 28 şi 65 de ani, adică timp de 37 de ani .
    Adică 444 de luni. Presupunând că Gigel va rămâne toată viaţa un tâmpit căruia nu i se va mări niciodată salariul, asta ar însemna că timp de 444 de luni va vărsa în buzunarul statului încă 444 x 491 lei, 218.004
    lei . Destul de mult, dacă e să mă întrebaţi pe mine. Şi dacă Gigel, totuşi, e un ins dezgheţat, leafa i se va mări şi cotizaţia la stat va fi pe măsură. Unde se duc banii ăştia? Ce se întâmplă cu ei? Cum e posibil ca după numai 5 ani de muncă, fără un salariu deosebit, orice tânăr să-şi fi acoperit deja pensia medie pe care ar putea-o primi la bătrâneţe, înainte să moară?
    De fapt, ce găuri acoperă munca de o viaţă a lui Gigel? Şi de ce trebuie Gigel să muncească 37 de ani pentru ca banii lui
    să se ducă în altă parte decât în propria bunăstare de după pensionare? Şi cât credeţi că mai poate rezista un sistem în care 5 ani munceşti pentru tine şi 37 de ani pentru o cauză neştiută de nimeni, în afară de politicieni?

    Scuze pentru statistica cu durata de viata …

  35. basescule, sa ne traiesti, tata, 1000 de ani ! sa duci aceasta tarisoara pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres ! sa nu mai iegziste nici o tarisoara ca a noastra ! nici macar vietnamul !

  36. Oare cine a spus:”parafrazindu-l pe Scipio Africanul:popor ingrat nu-mi meritati nici cenusa’? BINE NE FACE si de-abia a inceput circul.BRAVO VICTORAS pacat ca n-_avem curajul si vointa ta
    Si mai ai si marele avantaj ca esti tinar ,oricum ma incinta recitalurile tale cind le ai,si ale lui Mircica Badea.Sa va tina Dumnezeu sanatosi.

  37. nu vom scapa de basescu.
    se va revizui constitutia si se vor acorda puteri sporite pt primul ministru.
    adica pe viitor basescu.
    presedintele ar putea fi ales de parlament si elena udrea la cotroceni

  38. @manu – Genial … nu cred ca am citit ceva mai adevarat … in ultima perioada !!!! RESPECT !!!

  39. @Victor
    Comentariul nu iti era adresat, citisem in text referirea la Iliescu. Era adresat doar celor care, fara sa bage de seama acest lucru, au purces voiniceste la infierat odiosul si a caror parere nu am vazut-o exprimata atat de vehement cand tov Iliescu a devenit academician in plantat panselute.
    “Decat” atat 🙂

  40. Basescu, ales membru al Academiei Oamenilor de Stiinta :
    -grupul oamenilor de stiinta sau cum dumnezeu i-o zice ar trebui sa fie constituit exclusiv din “oameni de stiinta” si atat,
    -nu cred ca Cristoiu, sau Basescu merita sa fie parte din acelasi grup cu oameni care chiar au facut ceva concret pentru a fi membrii unei asemenea academii,
    -genul acesta de investituri sunt nimic mai mult decat pupincurisme politice,
    -exista si grupul automobilistilor romani – oare e membru si acolo?
    -grupul culinar (nu stiu daca chiar asa ii zice), dar in orice caz o exista in tara asta un grup de oameni cu o adunare degeaba si in care pun pariu ca nu e membru dar ar vrea sa fie,
    -suntem sortiti pieirii!!
    -presedintele si prim ministrul lui isi fac de cap, insulta, jignesc, si ne fac traiul tot mai greu, dar noi ii realegem,

  41. -de cand cu scrisul oilor pe dealuri nu ma mai impresioneaza nimic,
    -oricum intra la aceeasi categorie:
    “nu faci nimic sa meriti dar primesti”.
    -traim in Romania, si nu stim cum sa ne ocupam timpul!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.