Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Cu furculiţa-n coaste, că-n ochi nu-i loc

Cu furculiţa-n coaste, că-n ochi nu-i loc

Unul dintre obiceiurile sădite şi udate în cei trei ani şi jumătate ale acestui blog e răspunsul periodic, constant (şi instant, pe cât se poate) la întrebările celor care citesc şi postează. Au trecut vara şi concediile, am renunţat la colaborarea cu Antena 2, am oficializat-o pe cea cu Antena 3, am dat drumul emisiunii în noul format, debutul a fost peste orice aşteptări, îmi place să sper că, într-un final, ambele părţi vor ieşi câştigate din afacerea asta. Acum cred că pot să respir un pic, să-mi trag sufletul. Deci dau drumul încă unui online de 24 de ceasuri, ca de obicei, politico-profesional (viaţa n-am de gând s-o pun pe tarabă), cu voi. Go!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “Cu furculiţa-n coaste, că-n ochi nu-i loc

  1. Respira adanc si linistit 🙂
    Viata personala sa ramana personala intotdeauna – rufele se spala in familie!
    Felicitari si succes – desi sunt convinsa ca succesul va fi o constanta atata timp cat ramai asa cum esti!

  2. De ce nu i-ai dat lu’ Ponta in cap cu impartirea oamenilor pe clase dupa venit ( de unde ii reiese lui ca in clasa medie se castiga 50 mil brut… adica cam 25-30 net…) mai ales cand s-a inclus si pe el ( si pe tine) in clasa medie…
    Sigur… in emisiunea ta… intrebi ce vrei tu…- nu contest asta… dar totusi..cineva trebuia sa-i zica…ca mie ( dupa cum iti ziceam) imi cenzureaza comentariile…

  3. Intrebare idioata, dar o pun. De ce nu incerci sa inviti in emisiuni si oameni foarte capabili, dar care stau in spate. Sa incerci sa gasesti consilierii diferitilor oameni politici care , unii dintre ei, chiar sunt capabili s au idei?
    Scuze daca nu-ti place intrebarea, dar intotdeauna am fost curios de ce nu-i invita nimeni pe aia de la fac discursurile sau interviurile, le dau ideile si stiu totul despre omul politic pe care il consiliaza!

  4. Ce se va intampla in Romania post PDL si post Basescu? Cum crezi ca va arata si eventual cu cine?

  5. 1.Avand in vedere discursul justitiar de la alegeri crezi ca regimul Basescu va reusi sa realizeze si o condamnare de rasunet (dintre toti cei care au fost arestati la ore de maxima audienta)?

    2.Se zvoneste ca greii PSD sunt nemultumiti de Victor Ponta, crezi ca il prind alegerile urmatoare (2012 – 2013) in functie?

    3.In opinia ta care ar fi principalii actori ai urmatoarelor alegeri prezidentiale?

    4.Va avea PDL soarta PNTCD?

  6. Salut.Iti citesc blogul destul de des.Am 18 ani…si cand vad ce oameni ne conduc imi vine sa rad,dar la final plang,imi plang viitorul,pentru ca domni astia la cravata,mi-au amanetat viitorul meu si a copiilor mei,asadar si prin urmare,vreau sa ma fac medic dentist si sa o iau la fuga “prin lume”.Sper ca dupa ce voi termina eu facultatea se va schimba ceva (in urmatorii 7,8 ani) si sa pot ramane aici cu familia mea,ca deja de pe acuma ma cert cu mama cand i-am zis ca vreau sa plec.Ce argumente i-as putea da mamei mele sa o conving sa ma lase sa plec ? Intrebare 2: de ce tinerii din ziua de azi,nu sunt asarevoltati impotriva “sistemului”,pentru ca eu nu-i mai inteleg…

  7. @Ciprian: daca stiam, castigam din ghicit/prezis. rau cu oricine, banuiesc…
    @Vova: cand o sa-i identific si o sa-i suspectez ca ar putea genera audienta, o sa-i chem.
    @geretus: fiindca nu mi s-a parut oportun s-o fac
    @ionut: nu trebuie sa faci. marunt obiectiv 🙂
    @Garm: 1. ma indoiesc. 2. cred ca, totusi, da. 3. ponta, antonescu, udrea. 4. nu stiu, dar sper
    @mihai: iti cunosti mai bine mama. eu as pleca dupa facultate

  8. Felicitari pentru perseverenta si mult succes si de aici inainte!
    Am facut televiziune (locala ce-i drept) vreo 2 ani pana anul trecut pe vremea asta cand m-am hotarat sa pun umarul direct la schimbarea care avea ceva sanse. Asa ca , in mod deontologic, am renuntat la tv si am lucrat direct in campanii. Dupa 2 ani de talk show in care am incercat sa-i lamuresc pe concetatenii mei ca NU SE POATE sa mai acceptam inca un mandat basescian..ei bine..rezultatul il stiti. In cei doi ani, plini de campanii de toate felurile, nu mi-a iesit NICIODATA (cu lamuritul , ma refer), aici totul e portocaliu..intr-atat incat si hainele de culoarea asta pe care le aveam in garderoba , le-am ascuns, sa nu le mai vad. Acum imi pare rau , a fost o greseala sa renunt la emisiune. S-a facut portocaliu si pe la televiziunea respectiva. Poate daca ramaneam sa combat…eee. Am avut onoarea sa am invitati de toate felurile (ma rog unii mai cu onoare altii mai fara) de la Victor Ponta, Crin Antonescu pana la Raluca Turcan si Ion Ariton…Scuze, de fapt am o intrebare, cum sa fac sa combat din nou? Sigura speranta e ca acum a inceput sa ma intrebe lumea pe strada de ce nu revin….mi se pare un semn, dar inca mai am gust de lehamite. Mai e vreo sansa, chiar credeti dle Ciutacu ca de data asta o sa fie mai cu noroc?

  9. Acest mod de comunicare a devenit aproape un drog.Dacă ai început să-l folosesti,fără chiar să-ti dai seama,îti devine indispensabil.Si asta este ,în primul rând,una dintre manifestările caracteristicii de sociabilitate si poate si a vanitătii de a fi unul dintre oamenii care dezbat problemele cetătii si nu numai.O părere;a mea.

  10. Victor, relatia Jurnalului National cu Facultatea de Jurnalism din Univ. Bucuresti permite practica studentilor la ziar la voi?
    Te-ai gandit vreodata sa vii sa vorbesti studentilor de la FJSC?

  11. eu am un pitic cu dl cristoiu. nu-mi vine sa cred de cat e de inconsecvent la varsta asta. am o curiozitate: si cu gadea s-a certat? de ex tu daca te intalnesti cu el va salutati? sunt convinsa ca tu stii mai mult decat poti scrie aici, totusi poti sa spui ceva sa ma luminez si eu?

  12. Care-i adevaratul motiv al plecarii lui Moise Guran de la Antena3? Am citit tot ceea ce s-a scris pana acum pe acest subiect,dar nu cred ca oferta celor de la TVR era asa de atragatoare.

  13. @Tudor: nimic nu-i opreste. daca ma invita cineva, vin
    @Ligia: n-am nici o reteta. tine de perseverenta, sansa, context economic, relatii. succes!
    @Andrei: voia prime time (din cate stiu) si nu facea rating (iar asta stiu). o sa aiba prime time si n-o sa aiba rating.
    @mmm: nu stiu cum s-au despartit, inclin sa cred ca decent. nu ne-am mai intalnit, dar, daca s-ar intampla, l-as saluta.

  14. Viata particulara nu ar trebui sa intereseze pe nimeni … de aceea se si numeste ” particulara ” …
    Succes in continuare !!!…

  15. @Mama si iubita: nu cred ca pica
    @john: am mari dubii
    @Tudor: nu mai am timp de citit. mi-am facut stocul cand mai vietuiam si pe acasa. nu am nici o carte care sa-mi fi marcat viata.

  16. crezi in ce spunea d-ul Octavian Paler “Romania, a ajuns la finalul istoriei sale.”?

  17. Sincer nu ti se pare ca Gadea a luat numai decizii eronate un ultima vreme…au plecat destui de la antena3….si un post de stiri risca sa ajunga un post de talk-show

  18. moguli si antimoguli

    daca mogulii sunt rai ptr ca fac un ban prin smenuiala,furaciune,etc,din banii nostri ai tuturor…… atunci cu se cheama cei care tot din banii nostri ne pun sa le platim noi domnia?
    boci. aud ca amana pentru exercitiul fiscal 2012-2014 plata a DOUA MILIARDE DE LEI, pe care i-au castigat in instanta cei dati afara la instalarea lu nea boc.
    nu cumva e cam tot atat cat ni se zice ca a furat vantu plus sidex la un loc?
    asta e anti mogulism,dar mai ales anti ROMANISM.
    se poate spune ca e inalta tradare? sau e suma prea mica?

  19. Apreciam mult Reporter special si BizBazar si le urmaream in reluare, pe internet. Fara ele, numai palavre si discutii, din ce in ce mai ieftine si mai insuportabil de previzibile, ca o placa stricata. Ma bucur ca ai emisiune la A3, macar dai o nota de decenta si profesionalism tot mai obositului gen tocsou. Daca vreodata te gandesti sa pleci si tu, voi comuta pe OTV, parca totusi e mai istet si mai subtil decat, cu mahnire spun asta, a devenit A3 dupa venirea lui Gadea la sefie.

  20. @americanu: nu. deocamdata, cifrele joaca pentru el. iar salariile se platesc pe baza de publicitate; care-i la fel de scumpa pe cat e ratingul de mare
    @Kritik: vezi raspunsul de mai sus
    @dorina: nu
    @alai: eu nu-s nici mogul, nici boc. deci?

  21. Ce salar ai?…
    Glumesc!!! 🙂 Cand am fost prima oara in SUA, prima intrebare care o auzeam de la co-nationali, era invariabil, “ce salar ai?” 🙂

    2 Intrebari (serioase de data asta):
    Care este jurnalistul pe care il respecti cel mai mult (profesional) si care a fost invitatul tau (de la VG)care a generat cel mai mare rating all-time?
    Daca as fi putut sa abuzez de timpul tau, a treia intrebare ar fi fost, care a fost cel mai incomod invitat?

    Mersi, si mult success cu Vorbe Grele la Antena3.

  22. Inca o intrebare: care crezi ca mai e rolul presei in Romania? Are presa vreo datorie sociala? Te intreb pentru ca romanii stau exagerat de mult in fata televizorului.

  23. felicitari pentru trecerea la A3 si “succesuri” in noul format.
    Nu cred ca PDL o sa aiba soarta PNTCD atat timp cat cei care sunt impotriva acestui partid o sa stea acasa scarbiti de politica iar cei cumparati cu o galeata si/sau 1 kg de ulei o sa faca coada pentru a vota cu mult iubitul conducator. Ce parere ai de votul obligatoriu?

  24. Ai fost pus vreodata in situatia de a alege sa renunti sau nu la principiile tale in cariera pentru a face lucruri la limita legii? (fie cand ai fost consilier ori jurnalist).Daca da, nu o scrie ci spune-mi doar cum impaci profesia cu dreptul si, mai larg, cu etica si deontologia.

  25. @ Lutyk: proasta parere
    @Ciprian: informare si comentariu. e business, nu-i vad valentele sociale
    @Drujbaru: 1. Ralu Filip, Dumnezeu sa-l odihneasca. Ponta, vinerea trecuta. 2. Vacaroiu, ca tip alunecos si greu de prins. EBa, din cauza contextului politic isteric si a suspiciunilor
    @Marius-Catalin: m-a ferit Al de Sus. le impac bine, n-am o problema

  26. @ramo: nu. are defectele lui, ca orice om, da’ nu asta. si era vorba despre mine, nu despre Mircea
    @dyno: habar n-am

  27. Daca duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, ai merge la vot? Daca da, pentru ce partid ai vota (neluand in calcul uninominalul care ar putea influenta alegerea)? Intrebarea se refera doar la prezent, pe viitor se pot schimba multe.

  28. Alege varianta corecta :
    1. Sunt multe chestii pe care mi le-am propus pana la varsta asta si nu le-am realizat .
    2. Am facut mai mult decat mi-am propus pana la 40 de ani .
    3. Mi-am planificat atat de bine parcursul incat am facut exact ce mi-am propus sa fac pana la varsta asta .

  29. Victor , ,, ESENTIAL ” E EMISIUNE LA 0TV SAU B1TV a murit mama lu’ basescu ! SI ? Dumnezeu s-o ierte ! GATAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Mai vorbeste mult ? A dat de 2 ori circul ala cu poiezia !

  30. In functie de ce alegi :
    1. Esti nerealist.
    2. Esti lipsit de ambitie .
    3. Esti laudaros . 🙂

  31. intrebarea mea(retorica,desigur)
    cum pot fi mentinute in atentia publicului subiecte ca cel pe care l-am postat mai sus?
    bineinteles ca fara dvs si alti cativa care se opun curentului manelist din media,subiecte de genul asta nici nu ar fi sesizate.
    (nu ati obosit de atata zbatere inotand impotriva majoritatii celor care se autointituleaza ziaristi?)
    rasplata noastra ptr efortul depus,este audienta. succes pe viitor.

  32. Bafta cu noua emisiune. Pe Antena 3, zic eu, iti sta mai bine.
    Apropo acum, cu stirea ca mami lu` domn presedinte a raposat, sper ca n-o s-o tinem intr-o jelanie trei zile de acum inainte. Tare mi-e ca cinci luni de acum inainte o sa ni se scoata ochii sa-l menajam ca, saracu`, e-n suferinta. Drama lui personala ar trebui sa fie drama personala iar prestatia lui – jalnica si dictatoriala – de presedinte n-ar trebui menajata. Si nici nu vreau sa aflu amanunte despre cum l-a nascut mamica-sa acasa. Mi se ridica paru-n cap de sila.

  33. @Manuela: da. nu stiu
    @Catalin: pe site-ul Antenei 3, sus, la inregistrari emisiuni. o sa pun eu link.
    @Adi: 2. da si nu prea
    @maria: si eu ce vina am?

  34. Aud ca se reformeaza sistemul energetic … haotic, neconstituional si intru preamarirea unora care au pus la bataie plicurile (unele pierdute din greseala)in timpul fostei campanii electorale. Da, stiu mai sunt cateva lucruri care merg in tara asta si ii dam tare cu “reforma” sa nu mai ramana nimic. Eram doar curioasa sa-ti aflu parerea. In rest, multa putere de munca iti doresc!

  35. BAFTA IN NOUL FORMAT, si stiu sigur ca o sa fiti la fel de bun si acid ca si pana acum, felicitari ca a ti fost cu baiatul la concertul zbanghiului de Ozzy, vedeti daca aveti baiat fetele mele nu asculta asa ceva, am primit azi pe mess un interviu al dlui Djuvara superb. o saptamana cat mai usoara dana

  36. Ziua buna Victor,succesul emisiunii”Vorbe Grele”vine de la tine,vine de la coolaborarea ta cu oamenii,de la fel de a fi tu insasi,esti iubit si apreciat pt ce faci,din cate vad si citesc,speranta poporului a ramas presa si televiziune…imi amintesc de marele ziarist si om de televiziune,Marius Tuca,cand prin ani 92-93(daca nu gresesc)la o emisiune de lui a spus si citez:”pina in 89 lumea avea bani si nu avea ce cumapra,dupa 89 nu vom mai avea nimic,vom privi vitrinele”aici am ajuns…cu durere si amaraciune o spun ca nu mai suntem nici pe linia de plutire ca natiune…cu stima si respect…bafta in viata cea de zi cu zi si in cariera…

  37. cum vad si eu emisiunea? cei de la antena3.ro au un link catre toate emisiunile lor, dar a ta nu este inca inclusa.nu cred ca voi fi vreodata acasa vineri la ora 11 :). sunt tanar si nu ma uit la tv k nu am timp, dar din cand in cand mai dau drumul la emisiunile tale pe net

  38. @kessu: ba e, da’ jos. deschide fereastra pe tot ecranul si-o s-o vezi. da’ cu ce esti asa de ocupat la tineretea ta revolutionara?
    @Neo: cred ca-i cam meci nul 🙂
    @pyt: e o noua (incercare de) ciordeala grandioasa

  39. Victore ce parere despre plecarea lui Moise Guran de la Antena 3?De ce televiziunile de stiri se bazeaza doar in mare parte pe talk-showuri lungi si plicticoase in detrimentul informatiilor economice si externe?Pe mine unul, nu ma intereseaza ce parere are Ghise despre orice incepand de la suspendarea lui Basescu pana la ce mancam!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.